Valborg, as it should be

Yeeey sitter i Bro och väntar på bättre tider, eller iaf på att F ska duscha färdigt. Han måste varit mäkta skitig för han har varit där inne ett bra tag, jag väntar några minuter till sen går jag och kollar så han inte har drunknat.

Valborg igår då och jag var här och hängde med Stoffe, Ante och alla fruar. Ja, och min man då givetvis. Det dracks och lektes lekar. 21:an bl.a och levande charader. Sen skulle Fredrik skryta för sina vänner om det fina blåmärket han gjort på mig och det tyckte jag han kunde låta bli så när han jagade mig runt i huset slutade det med en ganska rejäl dykning in i en dörr. Jag garvade så jag grät men det var inte alls slut där. En annan Fredrik fick för sig att snärtas med en blöt handduk och inte alls sent därefter står Ante byxlös(!) med arslet i vädret medan Fredrik nummer två står bakom med en handduk. Efter att Ante börjat blöda så kastar nummer två in handduken (so to speak) och ber F nummer ett ta över. Det slutade med ett blodbad, även Stoffes stjärt fick lida.
Efter en stunds sjuka fetischdrömmar going thrue hos grabbsen så var det tydligen dags att dra till Brobaren för att nummer ett ville bjuda på drinkar men det slutade inte heller så där asbra.
Stoffe hade problems med sin kikka så det är klart Cissi ställer upp och det slutade med att han drog med mig på världens jävla promis runt i Bro. Jag hittar inte så jag bad honom vända hem men det ville inte han, buff buff! Till slut kom vi iaf till Brobaren men det stängde så vi drog hem ist och Fredrik var så där lagom imponerad. Han totaldissade Stoffe som fick sitta ensam kvar på trappen utanför. Vi gick upp och det visade sig att F inte ens var lite glad, jag borstade tänderna och blev avvisad till soffan vilket slutade med att jag gick ner i bilen och sov i den sen så åkte jag till Hässelby och sov på soffan med ångest. Pappsen kom och skrek lite på mig och sen gick jag upp och kickade ur Lajzan ur sin säng så jag kunde sola, fett nice!
Till slut skickade iaf Fredrik sms och det visade sig att han inte alls var arg så jag kunde slappna av igen, han bad om ursäkt och jag bad om ursäkt. -All is forgotten!

image2499

Jag for hit igen och hängde lite hos Ante, pizza-frulle blidde det och jag fick ett ganska upprörande samtal från Madde som inte alls mådde bra och just nu är jag lite smått orolig över henne. Jag hoppas verkligen allt löser sig snart och att Nicke skärper till sig.
Mamma och pappa har iaf bröllopsdag idag så dom är ute i solen och dricker öl och vin, jag har fått typ elvatusen mms från olika uteserveringar i stan på mor och far. Det är skönt att de har det bra iaf...

Vi får se vart resten av dagen för oss, jag har ingen aning just nu iaf.
Pöss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0