Freitag morgen, sehr gut.. Ja!

Jaha imorgon är det fredag igen, det betyder bara en sak... snart måndag!

Jag har jobbar på Rödklövern hela veckan. För er som inte vet är Kärleksörten där jag brukar vara och Rödklövern en förskola i samma företag fast lite längre bort. Jag har jobbat på Ugglan, Draken och Ekorren. Säger er självklart ingenting men det är två-, tre- och femårsavdelningar.
Ingen träning ALLS och jag mår piss. Jag hade tänkt träna igår men då var det ett möte ist och idag hade jag ingen bil för den la av i en rondell igår efter att F fixade punktering och mekade i motorn. Den är han och trixar med nu, han skulle byta någon fördelare så det är väl bara att hoppas att den funkar imorgon.

Idag efter jobbet blev jag hämtad hemma i Hässelby, Fanny var nyklippt och helt galen när jag kom innanför dörren. Stackaren har varit hemma hela dagen utan varken kärlek eller promenad så jag fixade det.
F kom och vi åkte och handlade mat, det blev asgott och nu är jag mätt som en jävla gris alltså. Usch och fy! Matkoma -DELUXE!!
Jag ska snart kissa, ta hand om disken och sen duscha. Jag fick strikta order om att lägga mig halv nio ikväll efter att jag berättat att jag somnat på toaletten, wopsie!

Imorgon ska vi bjuda svärföräldrarna på middag, det blir kött och potatisgratäng. Säkert asgott men just nu håller jag på spy bara av tanken på att stoppa i mig en tugga till. Bööh!
Det blir antagligen träning efter jobbet imorgon, jag slutar nämligen tidigt. Efter det blir det bara hem och städa på dirr.

...Nu mååååste jag kissa!
Piss out!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Jag trodde vi skulle träffas buhu.

Skoja bara. Vi kan väl höras kanske ska prova lite glögg på Lördag .Pöss.

2008-11-14 @ 08:53:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0