Mycket taxi blev det...

Jag suger på det här just men jag ska försöka bättra mig!

Onsdagen och Torsdagen var det ju jobb som vanlig och även på Fredagen.
I Onsdags käkade jag och Emelie Gyros sen drog vi och solade och efter det åkte vi hem till henne och kollade på vår nyinförskaffade Sex & The City film. Jäklar, den var lika bra den här gången som när vi såg den på bio. Skön!
Efter filmen åkte jag hem till min trötta man och sov sen var ju veckan i princip slut för därefter kommer Fredag.

Jobb som vanligt givetvis och efter jobbet hämtade jag upp min man, det var ju halvdag så jag slutade klockan två med det blev lite ändrade planer så jag kom väl från jobbet vid närmre tre och vårt inplanerade Vällingby-besök blev framflyttat till en oklar framtid. Vi släppte istället av Em där och åkte vidare hem till Bro.
Timmarna gick och helt plötsligt skulle vi ut på middag med bro-packet så det var bara att fixa sig iordning. Ett argt par kom på besök innan och tillsammans tog vi senare en taxi. Nya Terassen skulle vi till, en sportbar med slampiga servitriser som var utklädda. En skolflicka och en översminkad taxichafför i galon-outfit, för säkerhets skull visade hon hela bh:n också. -Jag vet jag låter som en bitterf... men det hade säkert varit en asgrym idé om inte brudarna såg ut som ruggugglor. Anywho, det var typ vi och åtta pers till på hela stället så det var väl inget att göra vågen över. Maten smakade dock gott!
Efter middagen skulle alla som vanligt dra till Golden Cave men jag var mer sugen på stan, vi gick bakom alla andra och bestämde oss i sista sekund att bara dra så vi drog.
Vi åkte till Slussen och mötte Emelie där, hon var lika söt som vanligt. Vi fick stå ett tag och vänta in lillesyrran som också skulle hänga med. Hon var också ganska söt med hon lekte mest med Fredrik för dom kände sig utanför när jag lekte med Em.
Vi tog iag en taxi in till Gamla stan för att dra på Pans. Fett skönt ställe!
Em dansade, jag och Lajzan dansade och drev lite med folk och Fredrik drev ännu mer med människor tillsammans med Lajzan ofcourse.
Taxi till Hässelby, där sov vi på en bäddsoffa i systers rum. Jag kom ihåg den skönare men wtf, allt funkar på fyllan och villan.

Morgonen efter skulle vi varit i stan med Emilia och Jocke för att köpa outfits till Halloween-festen som skulle hållas på kvällen. Det gick så där. Jag vaknade av det senaste sms:et som kom halv tolv där det stod att dom var färdiga. By then hade jag typ 3 sms och 4 missade samtal, -CRAP!
Aja, vi åkte hemåt efter att vi svullat i oss donken-käk. Duschade lite och packade ner våra outfits som i införskaffat under en snabb shoppingrunda i Jakan. Vi skulle vara bebisar, vi köpte nalle björnar för typ 400 kronor, nappar, mössor, haklappar m.m m.m.
Vi tog bilen till Hässelby igen för att käka middag med Emelie som typ var bakis deluxe, det blev Gula Krogens goda planka för min del medan dom andra två åt pasta. Efter att vi skjutsat hem Em så åkte vi och lämnade bilen och tog en taxi till Gubbkärrsvägn där numera Jocke och Emilia bor. Vi förade där lite innan tillsammans med Lars, Nalle och whats-his-face. Jättekul, det var två bäbisar, en sjuksköterska, två hippies, en terrorist och en skotte. Vi lär har varit schnygga!
Till slut tog vi iag återigen två taxi till Hässelby och lokalen där festen redan var i full gång. Födelsedagsbarnet själv (Kim) var typ full sen dagen innan eftersom han kom direkt från en kryssning, Jocke var dyng när han klev innanför dörren och F drack för mycket ut sin nappflaska.
Senare på kvällen dök Lajzan upp och hon var Pharrell från N.E.R.D och hade smetat ut kakao i hela ansiktet. Jag blev stolt över att hon verkligen satsat på en bra utklädnan för en gångs skull.
Vid tre-tiden kastade vi in handduken iaf medan Fredrik gjorde det redan vid halv två. Jag fick dela säng med Lajzan den natten eftersom bäddsoffan på något konstigt sett kändes för trång.




Söndagsmorgonen var inte nådig. Svägerskan ringde och bjöd på middag vid elva-tiden, vi skulle vara där klockan tre och vi vaknade klockan två så det var lite bråttom.
Hem till Bro, duscha och sen bar det av. Lax blev det till middag och ett par parti i Buzz till efterrätt. Väldigt kul spel, iaf när det var Junior så man kan vara med och vinna lite...



Igår var det Måndag igen, Måndagar suger getpung och dom borde förbjudas. Jag jobbade som vanligt från kvart i åtta till halv fem och var ute hela morgonen fram till lunch i pissväder. Sånt blir man aldrig glad över. resten av arbetsdagen var inte heller så bra.
Jag åkte och hämtade F, vi gick och käkade lite sen solade och efter det var det dags, -ett muskelpass på 55 minuter för första gången på typ ett år. Jag höll på att avlida och fan va ont jag har.

Idag jobbade jag först på Kö sen Rk, det var skönt på eftermiddagen. Jag satt bara och ritade allt från prinsessor och blommor till hästar och hus. Barn är så lättroade!
Efter jobbet åkte jag som vanligt för att hämta F sen åkte vi till gymmet och körde spinning sen core.
Smärtan jag har idag är olidlig och ändå är den ingenting mot vad jag kommer känna resten av veckan.
Nu sitter jag ensam i mitt lilla krypin här hemma i Bro och ska kolla lite GG och One Tree Hill. Fredrik är hos sin mor och klipper håret, I got some alone time... and it sucks!!

Jag ska försöka uppdatera lite oftare...
Peace out homies!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0