Tiden går fort när man har roligt

Helgen kutade förbi igen och jag hann inte riktigt med.

Nu är det Måndag igen och jag sitter hemma tvärförkyld och msn:ar med två mini-kusiner som också är sjuka. Det är min egna kusin, Becca -9 år och Andreas kusin, Josefin -10 år. Fuuun!
Det blir mest häst- och fotbollssnack, mina två favoritsysselsättningar.

Anywho, i Fredags var det begravning för F's del och jag bjöd hem Emelie på mys. När Fredrik drog ut på "grav-öl" så bestämde jag och Em oss för att dra ut också. Inte på samma ställe givetvis men det sket sig för när vi kom till Golden cave hade Fredriks gäng förflyttat sig dit. Vi gömde oss i ett hörn men dom hade redan sett oss så vi fick komma och störa grav-gänget till slut iaf. Vi satt och snackade skit en stund sen tog vi en taxi hem, två shottar och två cider senare.
Vi bäddade ner Emelie framför Madagascar och sen gick vi och parkerade våra egna arslen i sängen.



Lördag var det kalas, vi körde hem Emelie, köpte presenter, solade och åkte hem till Arnblom-resident för att fixa iordning oss och slå in paket. Vid halv fem var vi hos Valkyria och Truklas, en halvtimme sena men tidigast av alla ändå. Efter ett tag rullade mer och mer människor in och det blev sallad med bröd och en massa alkohol. Efter det kom även Singstar fram, tyvärr! Alla sjöng, jag också -dubbeltyvärr!
Vid åtta drog vi ner mot Sever där ett långbord stod framme åt oss och ganska snart åkte kareoken på och alla sjöng och drack. Det var väldigt trevligt enda tills dom stängde.
Slagsmål överallt och med alla, jag försökte givetvis stoppa alla. Jag stod och snackade med Nordan, Stålskog, Truklas, Rosborg och den ena efter den andra men det var inget som hjälpte. De slogs från höger till vänster och för att få stopp på mig var Fredrik tvungen att brotta ner mig på marken. Jag blev då så upprörd att jag sprang hem, själv! Bra kväll...
Den slutade med att jag kastade förlovingsringen på Fredrik och var så arg att jag grät men vi blev snabbt vänner igen och somnade i varandras famn. Som vanligt!


Söndagen var ångesten lagom stor, Fredriks lur va borta och bilnycklarna hittade jag i min jacka lyckligtvis. Man vet inte hur det hade gått om F hade dom kvällen innan.
Vi åkte så småningom tillbaka till Madde och Nicke för att hämta Fredrik lur och bilen och fick då reda på att F hade våldtagit en bil, jag hade skickat sms till F där det stod: "Jag gör slut om du inte svarar!". Polisen hade kommit också, det var typ då som jag och Nicke bestämde oss för att dra. Hmm, konstigt att man minns så lite!
Anywho, när vi kom hem till Bro igen så sov vi "middag" i tre timmar, tog en varma koppen och gick och la oss igen.

Nu som sagt sitter jag här och töntar mig lite. Jag har städat hela lägenheten och ska snart gå och ta mig en lång varm dusch. Mannen kommer väl hem snart med middag och tabletter som ska knapras mot den här envisa förkylningen.

Peace out hombres!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0