Fullspäckad men ofull helg

I Lördags åkte vi mot Globen strax innan fem för att hinna äta innan men när vi väl kom dit mådde jag inte så bra så vi vandrade bara runt i en och en halv timme. F träffade på en Gokart-pal som han stod och snackade med en stund.
Klockan sju drog det igång och förutom Monster-truckarna så var det cross-åkare, lastbilar och små mopeder. Det var en riktigt grym föreställning där Gravedigger fick mest uppmärksamhet och priser. Den svenske föraren som körde THOR va tyvärr helt värdelös och vann inte en enda gren, han fick punktering och fel hela tiden så det var ju lite trisst.
I motorcross var det dock svenskarna som regerade, shiet va grymt det var. Jag som är helt rookie tyckte iaf det, medan F minsann förklarade för mig att svenskar egentligen är helt värdelösa på den sporten.



Efter att "showen" var slut så var vi iaf hungriga så vi stannde på Donken. Det var kanske inte världens bästa mat dagen efter att man varit magsjuk men de gick bra.
Mammsen och pappsen var på festligheter i Bålsta så vi åkte och hämtade dom. Dit kom även Peter, min kusin, med sin nyfödda dotter, Emma. Hon var så fruktansvärt söt. När moster klappade henne på huvudet så log hon med hela ansiktet. Naaaw! -Man blev ju inte alls sugen...
Efter en stund åkte vi iag mot Hässelby där hela huset var fullt, Lajzan hade tagit hem lite kompisar som satt och drack 3,5:or i vardagsrummet. Dom hade det mysigt och så men jag ville bara hem fast det kunde ju jag glömma fötr pappa skulle bjuda F på Whiskey så  jag la mig på övervåningen en stund.
När vi väl kom hem var det bara mars ner i sängen för att sova.

Igår var det fars dag och meningen var att vi skulle träna men det var skönare att sova. När vi väl kom upp så åkte vi till Vinsta för att byta däck och städa min bil både inuti och utanpå. Nu är den typ som ny med fjång nya däck, det känns tryggt!
Efter det åkte vi hem till mamma och pappa och åt lite tårta, pappsen fick en rutskrapa med inbyggd vante och två wunderbaums av mig som han blev väldigt glad över. De andra två systrarna hade inte brytt sig så mycket alls, den ena var trött och den andra var bakis. Tur var väl det att lilla jag kom och räddade hans dag.
Klockan sex var vi bjudna på middag hemma hos svärföräldrarna så vi körde en snabbis förbi solariet innan och vi hann precis hem och duscha innan det var dags att infinna sig. kött, potatis och sallad blev det. Supergott!
Mer än så hände det inte den dagen, F blev dålig så vi åkte hem och sov.


Hoppas du fick en hyfsad dag farsgubben!

Imorse vaknade jag supertidigt av en springandes man, jag hade tydligen smittats lite så nu är även F magsjuk. Jag drog mitt arsle till jobbet ändå men det var ju egentligen dumt för jag mådde inte alls bra. Nu sitter jag här i mitt elände och ska väl försöka få i mig något.

Jag hoppas ni klarar er från denna äckliga magsjuka.
Pyssigyll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0