Tålamod mina vänner.

Jaja jag vet, jag är värdelös. Jag som bloggade supermycket en dag så blir det så här...

Det gick superbra i Fredags, svärpäronen var glada och nöjda och när dom gått så fick vi mer besök. Stoffe, Matte och Mickan kom och drack lite öl med oss. Senare kom även Fredriks svåger, Anders, full som en kastrull. Vi snackade lite fondväggar och diverse tills jag totaldäckade på soffan. TRÖTT!
Jag vaknade igen när alla hade gått och då la vi oss i sängen istället, tokmys!



Lördagen åkte vi till Hässelby för att leka med familjen Arnblom. Det blev först krubb från världens sämsta Subway (som ligger vid Coop i Vinsta) och sen ner till Åkis för en öl eller tre.
Vi käkade tillsammans på Gula Krogen efter det där det slutade med att Lajzan fick ställa sig som servitris innan vi skulle dra. Jag och pappa såg så stolta ut att de andra skämdes lite men fan, det är inte varje dag man ser syrran kämpa lite.
Efter god mat och massa alkohol drog vi vidare för att plocka upp Valkyria och Nicke innan vi fraktade arslena till Emilia och Jocke där vi satt en stund och förade ännu lite mer. Killarna höll på med någon form av rullgrej på golvet som man tydligen tränade magen med och jag minns inte så mycket vad vi tjejer gjorde. Va allmänt sköna antar jag.
Efter eb stund kom vi på att nu är det fan nära tills bussen mot stan går och då sprang vi men det hanns ändå inte med så det blev att ta det där typ eeeh, Nockyby tåget(??) mot Alvik och sen bestämde vi oss när vi var där att vi skulle till Cattens ist. Mycket fram och tillbaka blev det.
I Alvik träffade vi även en liten gubbe, jag vet inte vem det var men han var säkert trevlig.
Cattens så dansade jag lite med Emilia, snackade alldeles för mycket skit med Madde och Fredrik lekte barhäng med Nicke. -Töntar! Vi var tydligen för balla för pojkarna helt enkelt.
Hem kom vi på något sätt, fråga mig inte hur.



Lajzan kämpar på Gula Krogen


Jag, Ems & Lars hade kul. - Gubben på Perrongen!


Söndagen var jag pruttbakis hela dagen och ville mest ta livet av mig men klockan fem var Sandra här och vi käkade tacos tillsammans. Senare kom även Rainbow och Truklas också men inte innan dom fick soppatorsk och vi fick komma till deras undersättning. Vi hade kollat på Tinkerbell innan men när packet kom så blev det Pineapple Express istället, Det fungerade det också, skön jävla film!
När dom drog så låg vi i sängen ungefär tre sekunder senare, FÖNT FÖNT FÖNT!!



Resten av veckan har jag jobbat och tränat. Igår kollade jag klart på Tinkerbell och blev förälskad. Det kan ha varit den gulligaste filmen som någonsin gjorts, eller så är det bara för att jag diggar Tink så fruktansvärt mycket.
Idag blev det solning och skitsnack med Madde. Jag fick även se deras nya lägenhet igen och hjälpa Ekis bära en fet garderob. Shiet! Jag är drillad...
Nu sitter jag hemma och väntar på F, jag har gjort pizza åt honom så mam kan ju hoppas han kommer snart.
Tvättat, städat och diskat har jag också gjort. Jag är en bra fru!



(Hittade inte trailern på min film, bara på den som kommer härnäst!)

Pussigull!

Kommentarer
Postat av: Anonym

du ska vara stolt över din lillasyster :)

2008-11-20 @ 17:05:22
Postat av: lisa

du träffade ju mig också... får jag inte nämnas i bloggen längre? hej jag heter Lisa vi är kompisar, brunt hår... kommer du ihåg?

2008-11-20 @ 21:57:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0