...and here's my baby boo

Fjaa, vad ska jag säga. Han är den charmigaste, goaste och absolut skönaste människan jag någonsin träffat. Han får mig att skratta hela tiden och förklarar varje dag hur vacker han tycker att jag är.
Han hittar små detaljer på min kropp, i mitt ansikte och förklarar hur mycket han avgudar dom, såna saker som jag inte ens visste fanns där.
Han har dom vackraste blå ögonen på den här planeten och det är omöjligt för mig att inte totalt fastna i hans blick när han ler.
Han tar på mig på ett sätt som gör att jag bara skakar i hela kroppen, han kan varenda punkt och varenda millileter av min kropp utantill och vet precis hur och vad han ska göra för att få mig att bli helt galen. För honom är det så enkelt som att trycka på en knapp och jag förstår, allvarligt talat, inte hur han bär sig åt.


Det värsta jag vet är när han blir arg, ledsen eller besviken på mig vilket tyvärr händer alldeles för ofta. Det är inte lätt när man har en fästmö som är så fruktansbärt osmidig och klantig rent ut sagt. Jag imponeras av hans tålamod och kan bara hoppas att han fortsätter att hålla ut.
Han är tuff min fästman och jag är stolt över honom... every fucking day!

♥ Jag älskar honom mer än allt och han är min, jag är hans, förevigt!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Låter helt underbart cissi :)

2008-10-20 @ 20:34:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0