Sista ruschen!

Hellulu igen! Jag lovade ju att skriva resten idag och efter mycket om och men så har blogg.se äntligen bestämt sig för att ge mig en chans att skriva lite. Den här sidan har en tendens att lagga ihop nämligen...

Jag tror den sista dagen jag skrev om var söndagen...
Måndags då, jobb somvanligt. Jag minns inte att det var något speciellt som hände. Bara jobb och pina eftersom jag inte hade någon telefon.

tisdagen däremot var det först träning med Madde, Fredrik tränade ben med Nicke. Det fick ju han lida av sen kan jag lova.
Jag tror jag införskaffade en ny lur också. Vi åkte till Netonnet först på söndagen men jag fann inte det jag sökte så på OnOff var jag helt enkelt bara tvungen att skaffa mig en lur. Det går inte utan förstås och efter mycket information om diverse abonnemang, olika mobiler o.s.v så bestämde jag mig för en lur när kille som stod för snacket kom fram till att jag skulle vara tvungen att byta nummer ,-nejmen sörrö det går INTE. Givetvis var det inte jag son tryckte ner honom i skorna utan Fredrik. Stackars föstäljaren lär blivit galen på oss efter att ha stått i typ 35 minuter och snackat om något som jag i slutändan inte var det minsta intresserad av. Det blev iaf en blå sötsak, W595 hette den och självklart kunde inte försäljaren låta bli att berätta att det skulle komma ut en och samma telefon i vit inom ett par veckor. Jag kunde inte vänta några veckor utan tog luren på dirr och gick hem för att ladda den.

Dagen efter ångrade jag mig givetvis på jobbet och frågade om F var intresserad av den och det visste han ju inte fören han fått smeka den lite så jag lät honom göra det. Nu är jag fast med min gamla Bettan eftersom jag fick Fredriks batteri och lucka så fungerar den som vanligt igen. Wunderbar(?)
Det var i onsdags det, då var jag även på introduktionsmöte tillsammans med Emelie och Houda. Jätteintressant. Vi försökte få igång en diskussion med två killar från Sunnanäng men det gick sådär, vi hamnade någon annanstans tills Karin kom in och hjälpte till lite.
Efter det åkte jag typ och solade innan det var dags att bege sig hem för att städa och vänta in min söta man.



Så här ser skönheten ut, som jag inte längre äger...

torsdagen efter jobbet blev vi äntligen helt klara med tv-bordet som vi köpt. Det är ett svartbrunt med lysdekoder och hela skiten så vi är jättenöjda. Alla dvd-filmer fick precis plats och eftersom vi köper nya i princip varje vecka så kommer det bli tajt nu. Vi är lite utav collectors och försöker få alla delar av filmer. Just nu är vi på jakt efter Jurassic Park tre, American Pie (den första) och lite skräckisar om jag får bestämma. vi har nämligen bara en enda och den är inte ens vår utan mamma och pappas.
Jaja, vår samling växer iaf så vi kommer behöva en hylla till av något slag om vi ska få plats med fler filmer.

Sen blev det fredag igen och då lekte jag med Valken efter jobbet, vi skulle sola i Hby och jag hämtade henne så snällt på jobbet efter att jag sagt hej till mamma. Valken hade givetvis låst och larmat in sin väska på jobbet så vi fick sitta och vänta på vaktmästaren som skulle öppna åt henne. När han kom visade det sig att det inte alls var larmat, CRAP!
vi kom iaf iväg till solariet så småningom och solade i ca 20 minuter. Jag körde hem Valken som typ var sjuk och antagligen blev ännu sjukare av att sola.
När jag kom hem satt Fredrik hemma med Stoffe och kusinen John. Susanne var precis på väg ut genom dörren och tydligen skulle vi ut och käka så det var bara att hoppa in i duschen och fixa iordning sig för att sen dra igen. Susanne körde och vi lyssnade på gamla godingar i bilen på väg dit. Jag tog ett skaldjursspett och Fredrik åt en supergod pasta. Efter maten och en massa mobbande på alla kareoke-sångare så körde Susanne mig och Fredrik till Ante där Jurefors med lillebror satt och en vän till Tina. Trevligt tills jag kände att jag höll på att somna och bad Fredrik om att vi kunde gå hem. Han var inte jättegame på det men gav med sig ändå för att han är en så snäll pojke. Lite grinig var hon på vägen hem men det gick nog över.
Jag var mest pissed på Lajzan som hade lovat en skön hemmakväll med mamma men dissade henne totalt och gick ut på krogen ist. Hånglade upp stans äckligast snubbe gjorde hon också, tvi! Jaja, smaken är som arslet!

Lördagen mådde jag överraskande bra, Fredrik var lite si och så eftersom han somnade sluddrandes natten innan. Men vi lyckades ta oss upp, duscha och packa. Vi åkte först till OnOff för att kolla när min vita W595 skulle komma och fick veta att det skulle ta typ tre veckor till. Men tack för den du! Aja det kan inte hjälpas.
Vi körde en McDrive efter det och åkte vidare till Hässelby. Mammsen satt och kollade på tv, pappsen var väl i åkis så vi bestämde oss för att joina honom. Vi tog några öl tillsammans medan pappa handlade. Gunnar var väldigt pratglad och P-T verkade mest sur så jag, mamma, pappa och Fredrik skickade ett varsitt sms till honom ("du är söt") och då blev han gladare.
Efter att pappa handlat mat så drog vi hemåt. Det blev grillspett med halloumi bröd till förrätt, -SMASKENS! Gunnar skulle bara förbi en snabbis men det sklutade med en all-nighter. Han satt och snackade en massa med Fredrik och tydligen så är min nuvarande fästman godkänd av min föredetta svärfar. Tur det, annats vet man ju aldrig hur det kunnat sluta... hmm!
Anywho, jag kastade in handduken tidigare än de andra men till slut kom min stackars man uppvinglades för trappen, efter att hjälpt honom att borsta tänderna och "kissa" så kom han i säng. Det första och sista han sa innan han somnade var något i stil med -"gör du bort dig kan du dra åt helvete och det samma gäller mig"! -Okay baby, då vet jag. God natt!

Imorse vaknade jag utvilad, mer utvilad än stackars bakis-fredde. Vi gick upp, käkade, kollade på tv och sen åkte vi till Finlandia/Musko och köpte en soffa. -Japp bara så där. 13500 kronor, sådärja! En Bellus-soffa som heter Idaho, fyrsitsig  och en "fotpall" till det med dun.
Efter Finlandia så åkte vi till Rusta och köpte en madrass. En luftmadrass eftersom Fjalar ska komma och leka med oss på Tisdag. Hon ska sleepa over och mysa med sin söta stora syster och då tycker jag att hon ska ha något bättre än en sönderpökad skinnsoffa att sova i. Sån är jag!

Nej nu är min man lite grinig på mig eftersom han är duschad och klar och jag sitter här och skriver så jag skriver mer imorgon helt enkelt.
Puss och god natt säg!


Kommentarer
Postat av: lajzan

Nej den sönderpökade soffan duger bara åt lajzan!!!

2008-10-12 @ 23:32:33
Postat av: cecilia

korrekt

2008-10-13 @ 12:05:03
Postat av: Maria

kom in på din blogg av en slump och ser att du väntar på att en vit w595 ska komma in i butik. Vet du att den finns att beställa på tre.se, beställde själv en idag:)

2008-10-13 @ 16:17:15
URL: http://instinct.blogg.se/
Postat av: cecilia

jo de vet jag men vill inte ha tre

2008-10-14 @ 12:11:24
Postat av: julia

min kompis har precis köpt den blåa :)

jätte fin ju fast hennes knappar är jätte tröga & hårda att klicka på "/

2008-10-14 @ 17:58:12
URL: http://jowlia.blogg.se/
Postat av: drew

Fan va flashigt du gjort det :)

2008-10-14 @ 22:51:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0