Alltid trött

Gosh nu är jag helt slut i kropp och själ såe... Duschen väntar och jag kom precis hem från Reneés salong, eller där hon jobbar, efter att ha klippt och slingat mitt hår. Fredrik fixade frippan också så nu är han snyggare än vanligt, -inte illa pinkat!

Jobbet tär lite smått på en, det är en massa bärande, busande och bytande av blöja och sen måste man ha stenkoll exakt hela tiden så tro det eller ej, man är verkligen trött både i psyket och fysiskt. Jesus!
Under vilan och när det är lite lugnare finns det ju alltid andra saker att roa sig med, det är lera, pärlplattor, hårflätor och hela fadderullan.



Imorgon bär det av mot stan för att fixa om naglarna, just nu är dom väldigt blingiga men jag har redan tappat två så det är bara att göra om och göra rätt som jag brukar säga. Freddelito skulle göra något innan men han är så hemlighetsfull så jag vet inte vad. Han ska iaf ta hem motorcykeln iaf, eftersom den stackaren fryser i skjulet där den får stå på jobbet. Mammsen tror att han ska ta den på ett flak men jag känner min man och det blir inget flakåk för den där R1:an det blir slangen hela vägen från Vinsta till Bro. YEAH! Jag håller tummarna för att bubben får fint väder...


Nailsen i Söndags

Nu ska jag som sagt duscha sen ska jag återigen hångla upp kudden. Är mer död än levande för tillfället.
Gnight!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0