Nu igen

Ja ja, jag vet.. I SUCK!!
Nu har de gått ytterligare en vecka sen jag uppdaterade och jag vet egentligen inte varför.

Förra Fredagen blev väldig mysig. Vi åt först i Kungsängen på Golden Cave tror jag minsann det hette. Det var jag och tio pers till. Ante & Tina, Stoffe & Susanne, Matte & Mickis, Magnus & Josefine, min man samt ett medhäng som tydligen är kusin med Stoffe. Shiet kommer inte ens ihåg hans namn.
Aja, Ante tyckte jag var "elfte" hjulet för att jag hade ingen som satt mittmot mig så det sög ju men vi träffade iaf på Svågern Madde med man som satt och åt utan barn.
Efter middag tog vi taxi till Jakan för att försöka oss på ett parti i bowling eller två. Det var jag, Fredrik och Stoffe vid en bana, "kusinen", Tina, Ante och Susanne på ena sidan och sen Magnus, Josefine, Mickis och Matte på den andra. Jag kom tre alls som allt och om det inte var för den där kusinen som egentligen inte skulle med så skulle jag vara tvåa men jag vann iaf av alla tjejor. Hej, jag är skön!
Efter bowlingen åkte vi vidare till Bro-baren vissa av oss och där hittade vi återigen Madde med man, fortfarande utan barn lyckligtvis så vi satt och tjöta med dom ett tag sen var det nog dags att gå hem men jag fick inte riktigt med mig Fredrik tror jag...

Jag vaknade iaf dagen efter med Fredrik bredvid så han tog sig hem. Ingen av oss minns väl så där asmycket från kvällen innan men det var säkert bara oviktiga saker som förkastades.
Vi gick nog upp senare på förmiddagen och åkte för att svulla donken mat, -Fredrik var sugen tydligen. Sen skulle vi tydligen hem till någon i Kallhäll och hämta skor till Nicke och sen vidare till Bro igen och då var det tydligen bråttom helt plötsligt för vi skulle på 50-årskalas hos min morbror Conny och innan dess skulle vi hämta modern och fadern i Hässelby. Snabbduschar och ett ex antal ombuten senare så var vi iaf på g och vi lyckades ragga med oss Lajzan hemifrån också.
I Upplandsväsby bor den släktingen och när vi gått genom spöregn och lättrat lite över staket så var vi till slut framme och där var hela jäkla tjocka släkten...typ! Det var gravida kusiner, blivande pappa-kusiner, kusiner som presenterade sig som om vi aldrig träffats förut, -thanks for remember me asswhipe! Det var även raggarkusiner och kusiner som har blivit riktiga fjortisungar. Shiet dom var ju fem nyss(?).
Aja, mycket släkt och en efterbliven jäkel som smakat alldeles för mycket på boosen. Han blev bara med och mer otrevlig och eftersom det på något sätt återigen blivit så att jag skulle köra hem så var det inte alls lika kul för mig som för alla andra så jag sa åt min man att det var dags att åka och vi fick även med oss grannarna som är typ mirfars syster. Se där!
Hemma igen och då jäklar såg vi till att vara hurtiga, vi städade undan alla kartonger som låg kvar sen tror jag vi hann kolla lite på tv innan vi återigen somnade.

På Söndag var det Rallydags, den här gången fick jag åka med min baby till själva rally-tävlingen...trodde jag! När vi mött upp alla hos svärpäronen så hamnade jag ändå inte i samma bil som honom men det var inte fy skam för jag hade Tina och Ante som sällskap. Snackade skit med dom så tiden gick snabbt och när vi kom fram så var det typ tredje värsldkriget på marken. Lera, klägg, blött, kladd... Det är tur att mammsen har fyrhjulsdrift på bilen annars hade vi suttit kvar i skiten än.
Mina skor blev bruna men det gjorde inget för Fredrik vann sin klass, yeey! Jag är mycket stolt över honom och nu har han ännu en pokal att ställa i samlingen, vilken tur alltså. Han har ju inte redan 700 styckn ståendes i lägenheten redan och ytterligare 14908786 nerpackade i lådor. Gash!
Efter det åkte vi iaf till Vinsta för att packa av bilen och tvätta mammsens bil som jag fick åka och lämna och givetvis hämtade jag då bilen vi lämnat när vi åkte till U.-väsby.
Hem igen till Bro för att göra lite nytta innan vi somnade in till någon random film.

Måndag var jag sjuk och även Fredrik så vi gick mest bara hemma och tyckte synd om oss själva. Vi passade även på att måla lite grejor som vi ska ha i sovrummet sen som ska gå i något form av romantiskt rött och blommönstrat tema. Mycket fint!

Tisdag, sjuk även denna dag vilket ju sög eftersom det finns ytterst lite att göra när man är sjuk. Varför jag inte bloggade kan jag tyvärr inte svara på. Hade väl annat för mig helt enkelt.
Jag passade iaf på att fixa naglarna på kvällen för det hann jag med så nu är dom nice and goldylicious.

Onsdag blev det jobb för min del men mannen stannade hemma. Sjuklingen! Jag blir aldrig så där riktigt sjuk men smittar jag så gör jag det ordentligt Vet inte hur många gånger jag skickade exet inför döden med mina nördiga förkylningar. Ajajaj, han blev verkligen RIKTIGT förkyld.
Jag hade saknat alla mina älsklingar på dagis så det var skönt att komma tillbaka.

Torsdagen blev också jobb och jag fick med mig Lajzan från Hässelby eftersm Fredrik övergav mig för att åka till Göteborg. Jag och Lajzan roade oss med Fredriks öl och L rökte nog upp halva hans cigg-förpackning sen lär hon mig även en ny dans till någon dansk låt. Sjukt jävla bra.
Jag blev arg också, men det gick över lyckligtvis.

Så där, nu har jag skrivit om nästan alla dagar! Jag  måste ta en paus innan jag börjar skriva om dagens och helgens bravader.

PEEEEACE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0