Long time no seen

Jao, jag skriver väl inte så där överdrivet ofta längre men kan väl passa på när jag nu sitter på Fredriks jobb och väntar på att han ska bli klar med den sista bilen.
Jag är lite småstolt över mig själv eftersom jag precis bytte bromsklossar på hans 940, är jag inte drillad så säg?!

Meeen iaf, jobbat har jag gjort i stort sätt hela den här veckan och förra även fast jag trodde jag skulle bli hemmasittande mellan två jobb. -Nu har jag istället två!
Hela veckan har det varit förskolor, Sunnanäng där mammsen jobbar och Kärleksörten, det gamla vanliga. Imorgon och på Fredag (den 13:e btw) ska jag jobba kväll på OKQ8. Prima ballerina! Ogillar väl kvällsjobb men det är cash, och vi alla vet ju att cash is king. Speciellt när man behöver fickpengar i Egypten om typ tre veckor.

Om exakt en vecka börjar plugget också. Vi får se hur det går där, jag hoppas på det bästa men med tanke på att utbildningen är gratis så vet man ju på ett ungefär vilka människor som hamnar där. Heja heja!
Jag ser fram emot det just nu iaf sen får vi se hur det går efter utbildningen, förhoppningsvis något fast jävla jobb så jag slipper skutta runt överallt som nåt jävla häng och släng.

Nu skriker Fredrik så jag måste kila...
Puss!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad är det för utbildning du kommit in på?

2009-02-11 @ 22:34:56
Postat av: cecilia

barnskötare

2009-02-12 @ 10:38:37
Postat av: Anonym

nice! lycka till!

2009-02-16 @ 16:15:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0