i'm inlove

Frans Jeppsson-Wall är sjuåringen som på bred skånska sjunger VM-låten "Who's Da Man" i reggaetakt, en hyllningslåt till fotbollsidolen Zlatan Ibrahimovic.. och jag är förälskad! Om jag var 11 år yngre skulle han vara MIN!
Han kommer antagligen växa upp och bli en snygg hunk med seriösa attityds-problem och ett ego stort som en elefant. En dryg liten player helt enkelt... 
 
 KUNG!  Väx inte upp Frans, du är perfekt nu!  



Idag har man annars kämpat och slitit på jobbet och snart är det dags att hoppa i säng.
Har hunnit tjafsa lite med en annan kärlek och kollat på allsång , såklart! Får se hur det ordnar upp sig med allt, OM det nu nånsin kommer bli bra..det är bara att fortsätta hoppas!

Ha de gött!!

singel tills vidare ...

Midsommar är som alla andra högtider, mycket överskattad. Jag spenderade min på Blidö. Den var ganska seg, det var skoj med femkamp och kubb såklart men kvällens långpromenad var ingen höjdare direkt...

När man kommer hem så är de klart att helgen ska avslutas med en härlig diskussion med personen som står mig närmst till hjärtat. Det är slut mellan oss men du gör mig förvirrad! Vill du ha mig så är jag din och bara din. Jag har sagt det så många gånger och jag säger det igen, jag älskar dig och bara dig men du tycker som jag att vi inte ska vara med varandra nu, men jag är övertygad om att vi kommer hitta tillbaka till varandra för du är killen i mitt liv. Vi är menade för varandra, det SKA vara du och jag men just nu och under sommaren behöver både du och jag tänka efter, framförallt du eftersom jag svikit dig så många gånger. Är jag verkligen värd det!? Jag har aldrig saknat dig så mycket som jag gör nu, jag önskar du kunde förstå det. ANDREAS HAGEN, du är och förblir en del av mitt hjärta, no matter what!!

Hugs and kisses! <3

2003 2004 2005

Sexigast i snickarbyxor

.. det är jag :), trooo mig!!


Fan va drygt!

Första dagen på jobbet var ju inte direkt en hit, nej det var sjukt drygt!! Tjänade iofs ca 800 svenska dinarer bara idag så man ska väl inte klaga allt för mycket men samtidigt känns varje vardag i sex veckor som ett låångt och rent helvete.
Jag har kämpat arslet av mig idag, det är verkligen ett jobb som jag aldrig nånsin skulle tänka mig själv göra men nu är det så här så det är bara att bita ihop. Efter de här veckorna kommer jag fira mig själv så jävla stenhårt.

Midsommar på fredag, då ska jag till landet och supa syrran under bordet, sen får man se vad för äventyr som väntar  oss på Blidö. Något ska vi nog lyckas åstadkomma tillsammans, vi är ju trots allt systrarna Arnblom, det kan inte bli annat än röj :)

Nej nu ska jag ta en lååång dusch
Skön kuk!

No injury, No cry

Hemma från Vaxholm och mer ångestfylld än vanligt. Imorgon börjar nämligen allvaret, jag börjar jobba!
Inge mer festande, igår var med andra ord den sista dagen med alkohol till åtminstone på torsdag. Får se hur jag klarar mig, skakar redan...

Nej men skämt o sido, det har blivit alldeles för mycket på sista tiden. Luckorna blir allt fler och jag blir mer och mer bortgjord. Jag behöver en paus nu, och jag är inte den enda som tycker det ...

Jag var på rålis igår med lite people och drack öl :) NICE! Jag hamnade på fest på Ekerö och tog mig hem med taxi sen gjorde jag bort mig lite innan jag deckade till filmen "rädda menige ryan". Låter som en lyckad kväll? Jajjemen för jag har inga nya skador, och knät är nästan helt läkt. TOPPEN!

Kyss och smek honeys!

Äventyraren!

Igår var jag ute på nya äventyr. De mindre systrarna Arnblom hade avslutning och den äldre av dom, Lajzan, slutade nian. Nu ska hon ta tag i sitt liv och kliva ut i den riktiga världen. Detta ville hon självklart fira med alla sina väninnor och jag var ju självklart inte den som sa nej till att joina. Tyvärr!
Kvällen börjar med kaos och fortsättningen blev inte mycket bättre. Om jag själv skulle beskriva kvällen skulla jag använda ord som överskattat och värdelöst. Men självklart så var jag nöjd och glad för min systers skull eftersom hon hade kul och det var trots allt hennes dag.

Dagens aktiviteter har varit lugna och sansade, jag spenderade de 3 första vakna timmarna på stranden med Sandrew, min förevigt trogna soulmate. Där lyckades jag bränna mig ytterligare i mitt redan tomatröda ansikte men jag mår ändå toppen.
Efter middagen tog jag en liten tripp till Plantagen med mor och far som skulle införskaffa blommor, en massa blommor till landet och diverse andra prylar. Mycket trevligt!
En annan viktig händelse var ju Matchen mellan Sverige och Paraguay, som vi inte helt oväntat vann med 1-0. Jag såg inte själv matchen men i det här huset behöver man inte kolla eftersom man bara behöver lyssna på pappas vackra stämma från övervåningen så förstår man precis vad som händer. Det är toppen :).

Imorgon dock bär det av till Vaxholm med min Linn, vi ska tillsammans spendera natten i skogen med en liten snorunge. Japp! Vi ska nämligen vara barnvakt.
Det ska bli skönt att för en gångs skull ta det lite lugnt och umgås med "Bettan" som jag inte träffat på alldeles för lång tid.


Det var allt för nu, I'll keep you posted!
Dröm sött!

God Natt! Sov Gott!



Solbränna och annan bränna

Ja ja, jag vet att jag lovade att skriva om mitt nya lyckliga liv men jag är ju så bränd i huvudet så jag lyckas ju förstöra denna glada fasad som jag byggt upp.
Numera ska jag bara  nicka med huvudet och hålla med, det spar både energi och tid. Jag missförstår och upprör vilket är sjukt onödigt, du och jag bråkar med varandra mer nu än vad vi gjorde när vi var tillsammans - det kan bara betyda en sak, eller?

Hur som helst är vädret fortfarande underbart, jag har även denna dag spenderat min tid på stranden och lyckats bli mer än bränd i huvudet, jag har nu även en härlig bränna i både ansikte och på bröst. Men det stoppar inte mig, imorgon tar jag nya tag. Då ska jag ut och sola och bada med min älskling, Linne, a.k.a Bettan!
Årets första dopp inträffade också idag, här i Hässelby dock vilket i mina ögon ses som fusk, det är inte ett riktigt "dopp" fören du badat i HAVET. Det vill säga för min del, på Blidö också känd som "ön i solen". Där ska jag förhoppningsvis spendera mycket tid i sommar med familj och vänner, det är bara att svänga förbi om ni känner för det.

... så vi ses där :) Ciao!



RSS 2.0