Massa maskar 2

Yes, kom precis hem från bio med Nicke och Madeleine. -Skön!
Bra film verkligen sevärd.



Vi möttes i foodcourten, jag och F käkade Giros, Madde sushi som vanligt och Truklas åt något som såg ut som bajskorvar med potatis. Några mindre svenska damer satt bakom oss och roade sig med att skrika till varandra saker som typ "jag ska kn*lla sönder dig din j*vla muslim". På skoj då såklart men Valkyria fick spunk och spasmer och vi andra blev mest arga.
Efter det kollade vi Valkyrias bh-storlek på Triumph, de sa 70 E till henne tror jag och det gick hon minsann inte med på för hon har större tuttar än mig men vi lär ju kika på det en vacker dag för flickan i kassan i Kista kan ju ha fel. En annan var ju inne i city då va...
Anywho, vi köpte biljetter, bråkade om vad vi skulle kalla filmen Massa maskar eller Magadascar, kikade lite i affärer och sen var det typ dags att gå in och kolla på filmen. Vi gick upp för att sätta oss på våra platser då blir det knas eftersom några amerikanare(?) sitter på våra platser och börjar med att säga "I've had a shitty day, I'm not moving!". FAST VA?? Vi har betalat för platserna så det är bara att ta och flytta på rumpestumpen göbbe lilla. F gick och hämtade assistans som fick förklara att they've payed for those seet so you have to move. Som svar säger han "the lady told us that we had back seats and I was here first!". HAHAHAHA!! Vilka dumhuvuden! Efter att ha kallat Fredrik för "schoolboy" och kaxat sig lite så flyttade han på fläsket till slut så fick vi våra platser. Ibland undrar man vad för jävla typer det finns alltså, crackhead! Snubben hade ju en liten son med sig också! Jackass!!

Jaja, nu är jag inte upprörd längre utan känner en stor längtan till sängen och en mindre stor längtan till jobbet imorgon. Efter att jag slutat på Rödklövern klockan halv fem ska jag raka vägen till OKQ8 och jobba där till klockan tio. YEEY! Samma skit imorgon och kanske även på Onsdag när F också jobbar sent. Kvalitetstid med mannen får vänta till på Torsdag, om vi har tur!

Nu ska jag plocka bort all skit från sängen så jag kan gå och lägga mig.
Nighty night peeps!


Svårt det där med namn

Jag har märkt att jag har hundra olika smeknamn på vissa människor, kan ju vara lite konfyserat så jag ska klarlägga så gott jag kan. 

Valkyria Johanna Madeleine Edlund - Valkyria, Rainbow Dash, Madde, Valken
Niklas Ekesäter - Truklas, Nicke, Ekis
Sandra Karina Öberg - Sandrew
Fredrík Jan Spångberg - F, Freddie, Froddie, Fridolf, Frippe
Emilie Knuttson - Em, Emsan, Emsie




Ja är det någon annan som är oklar så får ni väl skrika till!

Bye bye Loveherb

Lite snabb uppdatering då.

Naglarna är nu lite typ turkosglittriga, jag gillare som fan men kommer väl tröttna snart. Som tur va har jag en till tid innan jul så det ska nog gå att stå ut tills dess.

I Fredags var det min sista dag på Kärleksörten, jag fick en blomma av Linda och ett kort från Sköldpaddan. Jag glömde givetvis båda två på förskolan. Men det var sorgligt och en tår kom minsann på vägen hem men jag jobbar fortfarande inom samma företag så det är bara att le och försöka göra det till något så bra som möjligt.
Kvällen var rätt lugn, vi käkade middag med mamma och pappa Spångberg på Brobaren, där träffade vi även Stoffe och Ante med fruar. Senare på kvällen kom grabbarna över utan respektive och busade. De blev fulla och odrägliga innan dom sen begav sig vidare till brobaren... igen!
Jag och F gick och la oss, sömniga såattsäga!

Lördagen var vi med smågrabbarna, Casper och Oscar, i badhuset och badade. Kvällen blev lugn och vi somnade väl vid tolv.

Idag har F fixat vinterdäck på mammas cheva så nu kör hon säkert också. Efter det var det julshopping som gällde så det var bara att sladda in till stan. Efter lite bränsle på Donken så var vi fett med game. NK var första stoppet och vi hittade både det ena och det tredje där så nu har vi inte många kvar...

  1. Mamma
  2. Pappa
  3. Lajzan
  4. Malin
  5. Renée
  6. Jan
  7. Madde
  8. Anders
  9. Oscar
  10. Casper
  11. Fredrik
  12. Sandra

Ikväll blir det iaf bio med Valkyria och Truklas, Madagascar 2 klockan 20:30 i Kista C. Jag är inte på tiptop men wtf, det kommer snart. Ska ta en dusch och bajsa lite så är jag på sen.
Just det, hittade bh idag också. Jag har haft såna j*vla problems med bh:ar så jag gick till proffsen på Triumph och kom fram till att jag ska ha (hold your horses) 75 E eller 70 F!! -Haha! Och jag tyckte 75 D lät mycket, jaja! Nu vet jag iaf att jag aldrig kommer kunna handla bh på vanliga affärer som H&M och liknande. PISS!

Nu ska jag gå och göra my business on the toilet so to speak!
Take it piano homies!


Same shit different day

... Jo lite så är det väl just nu! Jag har ingen aning om iofs hur nästa vecka ser ut för mig. På Måndag börjar jag på en ny förskola och schemat där är väldigt oklart.
Jag ska försöka söka nytt också men nu behöver de även hjälp på OKQ8 så där kommer jag också hjälpa till en del. Det som är mindre kul att det där med att hyra ut bilar har helt och hållet runnit ur mitt system så det får någon annan syssla med.

Ikväll ska jag fixa naglarna äntligen, imorgon ska jag stänga för Javier, igår var jag på middag med Linn och i Måndags var jag sjuk.
På Lördag är jag bjuden på glöggmys men är så trött på allt som har med alkohol att göra så vet inte ens om jag orkar åka dit. Jag hade lite andra planer för den här helgen som lockar lite mer nu men självklart är det kul att träffa alla tjejer. Speciellt Emilia som lämnar oss snart igen.
Veckorna är fullbokade nu fram till nyår i princip så man slipper iaf bli rastlös.

Jag ska försöka hinna hämta ut en telefon till mannen också. Det är mycket nu!
Men om man skulle gå och hinka i sig en kopp kaffe!
Hej hopp!

Well Exqueeze me!

Jaja jag skrev lite fel, detaljer detaljer!

Ikväll ska jag på date med Linn, vi ska käka middag tillsammans! Tokmys..
Nu är min rast slut så jag ska kila igen.

Pussilago!

Lördagens Kareoke


Madde och Zandra -Wind of change!


Madde och Zandra -Spice Girls


Fredrik och Madde -Ont det gör ont


ALLA -Bohemian Rhapsody


Fredrik och Zandra -You better chape up

Tiden går fort när man har roligt

Helgen kutade förbi igen och jag hann inte riktigt med.

Nu är det Måndag igen och jag sitter hemma tvärförkyld och msn:ar med två mini-kusiner som också är sjuka. Det är min egna kusin, Becca -9 år och Andreas kusin, Josefin -10 år. Fuuun!
Det blir mest häst- och fotbollssnack, mina två favoritsysselsättningar.

Anywho, i Fredags var det begravning för F's del och jag bjöd hem Emelie på mys. När Fredrik drog ut på "grav-öl" så bestämde jag och Em oss för att dra ut också. Inte på samma ställe givetvis men det sket sig för när vi kom till Golden cave hade Fredriks gäng förflyttat sig dit. Vi gömde oss i ett hörn men dom hade redan sett oss så vi fick komma och störa grav-gänget till slut iaf. Vi satt och snackade skit en stund sen tog vi en taxi hem, två shottar och två cider senare.
Vi bäddade ner Emelie framför Madagascar och sen gick vi och parkerade våra egna arslen i sängen.



Lördag var det kalas, vi körde hem Emelie, köpte presenter, solade och åkte hem till Arnblom-resident för att fixa iordning oss och slå in paket. Vid halv fem var vi hos Valkyria och Truklas, en halvtimme sena men tidigast av alla ändå. Efter ett tag rullade mer och mer människor in och det blev sallad med bröd och en massa alkohol. Efter det kom även Singstar fram, tyvärr! Alla sjöng, jag också -dubbeltyvärr!
Vid åtta drog vi ner mot Sever där ett långbord stod framme åt oss och ganska snart åkte kareoken på och alla sjöng och drack. Det var väldigt trevligt enda tills dom stängde.
Slagsmål överallt och med alla, jag försökte givetvis stoppa alla. Jag stod och snackade med Nordan, Stålskog, Truklas, Rosborg och den ena efter den andra men det var inget som hjälpte. De slogs från höger till vänster och för att få stopp på mig var Fredrik tvungen att brotta ner mig på marken. Jag blev då så upprörd att jag sprang hem, själv! Bra kväll...
Den slutade med att jag kastade förlovingsringen på Fredrik och var så arg att jag grät men vi blev snabbt vänner igen och somnade i varandras famn. Som vanligt!


Söndagen var ångesten lagom stor, Fredriks lur va borta och bilnycklarna hittade jag i min jacka lyckligtvis. Man vet inte hur det hade gått om F hade dom kvällen innan.
Vi åkte så småningom tillbaka till Madde och Nicke för att hämta Fredrik lur och bilen och fick då reda på att F hade våldtagit en bil, jag hade skickat sms till F där det stod: "Jag gör slut om du inte svarar!". Polisen hade kommit också, det var typ då som jag och Nicke bestämde oss för att dra. Hmm, konstigt att man minns så lite!
Anywho, när vi kom hem till Bro igen så sov vi "middag" i tre timmar, tog en varma koppen och gick och la oss igen.

Nu som sagt sitter jag här och töntar mig lite. Jag har städat hela lägenheten och ska snart gå och ta mig en lång varm dusch. Mannen kommer väl hem snart med middag och tabletter som ska knapras mot den här envisa förkylningen.

Peace out hombres!

Tålamod mina vänner.

Jaja jag vet, jag är värdelös. Jag som bloggade supermycket en dag så blir det så här...

Det gick superbra i Fredags, svärpäronen var glada och nöjda och när dom gått så fick vi mer besök. Stoffe, Matte och Mickan kom och drack lite öl med oss. Senare kom även Fredriks svåger, Anders, full som en kastrull. Vi snackade lite fondväggar och diverse tills jag totaldäckade på soffan. TRÖTT!
Jag vaknade igen när alla hade gått och då la vi oss i sängen istället, tokmys!



Lördagen åkte vi till Hässelby för att leka med familjen Arnblom. Det blev först krubb från världens sämsta Subway (som ligger vid Coop i Vinsta) och sen ner till Åkis för en öl eller tre.
Vi käkade tillsammans på Gula Krogen efter det där det slutade med att Lajzan fick ställa sig som servitris innan vi skulle dra. Jag och pappa såg så stolta ut att de andra skämdes lite men fan, det är inte varje dag man ser syrran kämpa lite.
Efter god mat och massa alkohol drog vi vidare för att plocka upp Valkyria och Nicke innan vi fraktade arslena till Emilia och Jocke där vi satt en stund och förade ännu lite mer. Killarna höll på med någon form av rullgrej på golvet som man tydligen tränade magen med och jag minns inte så mycket vad vi tjejer gjorde. Va allmänt sköna antar jag.
Efter eb stund kom vi på att nu är det fan nära tills bussen mot stan går och då sprang vi men det hanns ändå inte med så det blev att ta det där typ eeeh, Nockyby tåget(??) mot Alvik och sen bestämde vi oss när vi var där att vi skulle till Cattens ist. Mycket fram och tillbaka blev det.
I Alvik träffade vi även en liten gubbe, jag vet inte vem det var men han var säkert trevlig.
Cattens så dansade jag lite med Emilia, snackade alldeles för mycket skit med Madde och Fredrik lekte barhäng med Nicke. -Töntar! Vi var tydligen för balla för pojkarna helt enkelt.
Hem kom vi på något sätt, fråga mig inte hur.



Lajzan kämpar på Gula Krogen


Jag, Ems & Lars hade kul. - Gubben på Perrongen!


Söndagen var jag pruttbakis hela dagen och ville mest ta livet av mig men klockan fem var Sandra här och vi käkade tacos tillsammans. Senare kom även Rainbow och Truklas också men inte innan dom fick soppatorsk och vi fick komma till deras undersättning. Vi hade kollat på Tinkerbell innan men när packet kom så blev det Pineapple Express istället, Det fungerade det också, skön jävla film!
När dom drog så låg vi i sängen ungefär tre sekunder senare, FÖNT FÖNT FÖNT!!



Resten av veckan har jag jobbat och tränat. Igår kollade jag klart på Tinkerbell och blev förälskad. Det kan ha varit den gulligaste filmen som någonsin gjorts, eller så är det bara för att jag diggar Tink så fruktansvärt mycket.
Idag blev det solning och skitsnack med Madde. Jag fick även se deras nya lägenhet igen och hjälpa Ekis bära en fet garderob. Shiet! Jag är drillad...
Nu sitter jag hemma och väntar på F, jag har gjort pizza åt honom så mam kan ju hoppas han kommer snart.
Tvättat, städat och diskat har jag också gjort. Jag är en bra fru!



(Hittade inte trailern på min film, bara på den som kommer härnäst!)

Pussigull!

Upcoming skitrips

  • 18:e till 21:a December -Hundfjället
  • 27:e till den 3:e December -Kläppen

Första resan är med the gang, den äger rum redan om fem veckor tamigfan!
Det är den årliga resan och denna gång får min baby hänga på, förra året var det Danne som var outsidern men förhoppningsvis blir det bättre i år.
Lisa, Jonas, Martin, Linn, Wredde, Fredrik och lilla jag!


(Fredrik får inte vara med på bild för att jag hittade ingen.
 Dessutom gick det åt helvette när jag skulle försöka leta upp en på hans dator)


Åååh, underbara sommar...


R. H. C. P - Love Rollercoaster


You give me that funny feeling in my tummy.

Ahhh shit, yeah, that's right, huh
Rollercoaster of Love
Say what?
Rollercoaster, yeah (ooh ooh, ooh ooh)
Oh, baby, you know what I'm talkin' about
Rollercoaster of Love (love rollercoaster, child)
Oh, yeah, it's Rollercoaster time
Lovin' you is really wild
Oh, it′s just a love rollercoaster
Step right up and get your tickets!

Your love is like a Rollercoaster baby, baby I wanna ride, yeah (awawawawawaw)
Your love is like a Rollercoaster baby, baby I wanna ride, yeah

Move it over dad 'cause I'm a double-dipper!
Upside down on the zip-zip-zipper
1,2,1,2,3, I′ve got a ticket so ride with me
Mary go down on the merry-go-round
All is fair on the fair ground
Love go slow, love go fast
Licorice twist gonna whip your ass.

Rollercoaster of love
Say what?
Rollercoaster,
yeah (ooh ooh, ooh ooh)
Rollercoaster of love
Can you get off our love rollercoaster?

I will be there for you, I will be your man.

Move over, dad, 'cause I'm a double dipper!
Upside down on the zip-zip-zipper
1,2,1,2,3, I′ve got a ticket so ride with me
Mary go down on the merry-go-round
All is fair on the fair ground
Love go slow, love go fast
Licorice twist gonna whip your ass.

Rollercoaster of love
Say what?
Rollercoaster,
yeah (ooh ooh, ooh ooh)
Rollercoaster
Love rollercoaster, child
Lovin' you is really wild
Love love love love love love love love love love
Rollercoaster,
uhuh (ooh ooh, ooh ooh)


Your love is like a Rollercoaster baby, baby I wanna ride, yeah (yeah, this here joker's the ride)
Your love is like a Rollercoaster baby, baby I wanna ride, (yes you do, yes you do, yes you do)
Your love is like (it's like what?) a Rollercoaster baby, baby I wanna ride,
Your love is like a Rollercoaster baby, baby I wanna ride,

Freitag morgen, sehr gut.. Ja!

Jaha imorgon är det fredag igen, det betyder bara en sak... snart måndag!

Jag har jobbar på Rödklövern hela veckan. För er som inte vet är Kärleksörten där jag brukar vara och Rödklövern en förskola i samma företag fast lite längre bort. Jag har jobbat på Ugglan, Draken och Ekorren. Säger er självklart ingenting men det är två-, tre- och femårsavdelningar.
Ingen träning ALLS och jag mår piss. Jag hade tänkt träna igår men då var det ett möte ist och idag hade jag ingen bil för den la av i en rondell igår efter att F fixade punktering och mekade i motorn. Den är han och trixar med nu, han skulle byta någon fördelare så det är väl bara att hoppas att den funkar imorgon.

Idag efter jobbet blev jag hämtad hemma i Hässelby, Fanny var nyklippt och helt galen när jag kom innanför dörren. Stackaren har varit hemma hela dagen utan varken kärlek eller promenad så jag fixade det.
F kom och vi åkte och handlade mat, det blev asgott och nu är jag mätt som en jävla gris alltså. Usch och fy! Matkoma -DELUXE!!
Jag ska snart kissa, ta hand om disken och sen duscha. Jag fick strikta order om att lägga mig halv nio ikväll efter att jag berättat att jag somnat på toaletten, wopsie!

Imorgon ska vi bjuda svärföräldrarna på middag, det blir kött och potatisgratäng. Säkert asgott men just nu håller jag på spy bara av tanken på att stoppa i mig en tugga till. Bööh!
Det blir antagligen träning efter jobbet imorgon, jag slutar nämligen tidigt. Efter det blir det bara hem och städa på dirr.

...Nu mååååste jag kissa!
Piss out!

Fullspäckad men ofull helg

I Lördags åkte vi mot Globen strax innan fem för att hinna äta innan men när vi väl kom dit mådde jag inte så bra så vi vandrade bara runt i en och en halv timme. F träffade på en Gokart-pal som han stod och snackade med en stund.
Klockan sju drog det igång och förutom Monster-truckarna så var det cross-åkare, lastbilar och små mopeder. Det var en riktigt grym föreställning där Gravedigger fick mest uppmärksamhet och priser. Den svenske föraren som körde THOR va tyvärr helt värdelös och vann inte en enda gren, han fick punktering och fel hela tiden så det var ju lite trisst.
I motorcross var det dock svenskarna som regerade, shiet va grymt det var. Jag som är helt rookie tyckte iaf det, medan F minsann förklarade för mig att svenskar egentligen är helt värdelösa på den sporten.



Efter att "showen" var slut så var vi iaf hungriga så vi stannde på Donken. Det var kanske inte världens bästa mat dagen efter att man varit magsjuk men de gick bra.
Mammsen och pappsen var på festligheter i Bålsta så vi åkte och hämtade dom. Dit kom även Peter, min kusin, med sin nyfödda dotter, Emma. Hon var så fruktansvärt söt. När moster klappade henne på huvudet så log hon med hela ansiktet. Naaaw! -Man blev ju inte alls sugen...
Efter en stund åkte vi iag mot Hässelby där hela huset var fullt, Lajzan hade tagit hem lite kompisar som satt och drack 3,5:or i vardagsrummet. Dom hade det mysigt och så men jag ville bara hem fast det kunde ju jag glömma fötr pappa skulle bjuda F på Whiskey så  jag la mig på övervåningen en stund.
När vi väl kom hem var det bara mars ner i sängen för att sova.

Igår var det fars dag och meningen var att vi skulle träna men det var skönare att sova. När vi väl kom upp så åkte vi till Vinsta för att byta däck och städa min bil både inuti och utanpå. Nu är den typ som ny med fjång nya däck, det känns tryggt!
Efter det åkte vi hem till mamma och pappa och åt lite tårta, pappsen fick en rutskrapa med inbyggd vante och två wunderbaums av mig som han blev väldigt glad över. De andra två systrarna hade inte brytt sig så mycket alls, den ena var trött och den andra var bakis. Tur var väl det att lilla jag kom och räddade hans dag.
Klockan sex var vi bjudna på middag hemma hos svärföräldrarna så vi körde en snabbis förbi solariet innan och vi hann precis hem och duscha innan det var dags att infinna sig. kött, potatis och sallad blev det. Supergott!
Mer än så hände det inte den dagen, F blev dålig så vi åkte hem och sov.


Hoppas du fick en hyfsad dag farsgubben!

Imorse vaknade jag supertidigt av en springandes man, jag hade tydligen smittats lite så nu är även F magsjuk. Jag drog mitt arsle till jobbet ändå men det var ju egentligen dumt för jag mådde inte alls bra. Nu sitter jag här i mitt elände och ska väl försöka få i mig något.

Jag hoppas ni klarar er från denna äckliga magsjuka.
Pyssigyll!

Kolla vad hon kan min baby!


Det byttes däck idag, mina gamla mot fjång nya.
Vi lekte sönder däcken vi skulle kasta.
Hon är TÖNG min gamla volvo!

Frisk

Tjenare fan, idag mår jag massor med bättre. Ska dock inte åka till släkten ändå för kommer antagligen smitta fortfarande men det blir ev. Monster Jam ikväll.



Igår fick jag inte sällskap fören vid strax efter sex på kvällen men klagar gör jag inte för två bärkassar med snask hade min käre man med sig. Blåbärssoppa, kantarellsoppa, satsumas, mjölkchoklad (helnöt), skvallertidning och yoghurt. I'm a lucky gal...
Det blev en lugn kväll framför tv:n, somnade till The Happening som vi sett förut, sist var i Västerås när vi var som mest bakis och jag hade asfaltsexem i hela ansiktet. Bra skit!



Idag ska vi som sagt på Monster Jam, innan dess ska vi duscha, lämna in en telefon och säga hej till F's homies. -Big fun!
Just nu är allt sjukt segt, inget bra på tv, pissigt väder och nada att göra. Man kanske ska begrava sig i sängen en stund till.

Cheese and crackers!

Stole it from mini-siz'

1. ta fram din mobil.
2. bläddra igenom din inkorg.
3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.
4. gör samma på varje fråga

Vad skulle du säga om du fick reda på att din bästa vän hade haft sex med din pojkvän?
-Me love you long time :)
Vad skulle du säga om du vann en resa till Thailand?
-Kiruna!
Vad skulle du säga om du blev bjuden på fest av två fina killar?
-Jaha, 3570:)
Vad skulle du säga om världen skulle gå under om en vecka?
-Åh va mys.
Vad skulle du säga till killen du älskar?
-Vart är du?
Vad säger du till dom som står dig närmast?
-In Sweden we call it a böglyft!

In och sen ut igen

Jag är så jävla magsjuk just nu. Har vaknat flera gånger inatt och lekt hiss i halsen, så jävla nasty.

Jag hade verkligen sett fram emot en lugn helg med Emelie idag och släkten imorgon men det är bara att glömma nu, jag blir antagligen liggande till på Söndag. FAN!
Jag hatar att vara ensam hemma, det finns inte ett piss att göra heller, inget på tv, inget sug överhuvudtaget på film och dessutom måste jag masa mig ut i köket och göra te.


Det är lite synd om mig men får väl skylla mig själv när jag gosar med ungarna på dagis även fast jag vet att det är elva hemma p.g.a magsjuka.



Pukie!

Drömmer mig bort



 

...hur vore det med en liten tripp till paradiset? -Trisst!

Hellulu!!

Jobb som vanligt, vissa barn lite busigare dock än andra dagar men wtf det tillhör jobbet.
När jag slutade droppade jag Emsililla i Vällingby sen skulle jag hämta F men tankade först.
På Söndag är det minsann fars jävla dag så vi åkte och handlade lite skit till dess, sen Ica i Bro och till slut pizzerian i Bro där vi hämtade upp käk som vi svullade på dirr framför tv:n.

Imorgon kommer Emelie hit så hela kvällen har gått åt till att städa lägemheten, vilket förövrigt verkligen behövdes. Nu är händerna torra och skabbiga av alla medel och trasor så nu är det äntligen dags fär en dusch sen väntar kudden.

Pussilago!

...apropå jobb

Jag har precis suttit och skickat ut cv:n till diverse förskolor runt om i Järfälla/Barkarby, Upplandsbro och Bålsta. Den 1:a December går min anställning ut och då är det bara vikariejobb som gäller men det blir man ju inte tjock av så det är bara att söka nytt och försöka fixa så mycket extrapass som möjligt på OKQ8.

För tillfället har jag parkerat arslet i Hässelby hemma hos familjen. Här har jag käkat middag och snackat skit. Freddelito jobbar och sliter som vanligt och han tyckte inte jag skulle köra hem hans bil med sommardäck så just nu sitter jag och softar medan jag väntar på honom.

Imorgon ska det jobbas igen, as usual... även fast inget känns som vanligt på jobbet längre. Det känns mest som jag går och väntar på att det är dags att sluta. Jag hoppar bara runt bland avdelningarna och får liksom vara där det är minst personal även om det antagligen egentligen inte behövs.
Nåja, det löser sig väl så småningom!

På Fredag är det träning igen efter jobbet om vi orkar, då ska vi köra box. Kan vara det roligaste jag nånsin gjort.
Nej, mer softalicious väntar...

♥ Pees & Pie!


Kreativ & Käreper på jobbet


Upptäckte något igen


Look to your left and you will see my fucking tounge stick the hell out!
-But WHY!?

Det är inte lätt att vara ödmjuk...


Mycket taxi blev det...

Jag suger på det här just men jag ska försöka bättra mig!

Onsdagen och Torsdagen var det ju jobb som vanlig och även på Fredagen.
I Onsdags käkade jag och Emelie Gyros sen drog vi och solade och efter det åkte vi hem till henne och kollade på vår nyinförskaffade Sex & The City film. Jäklar, den var lika bra den här gången som när vi såg den på bio. Skön!
Efter filmen åkte jag hem till min trötta man och sov sen var ju veckan i princip slut för därefter kommer Fredag.

Jobb som vanligt givetvis och efter jobbet hämtade jag upp min man, det var ju halvdag så jag slutade klockan två med det blev lite ändrade planer så jag kom väl från jobbet vid närmre tre och vårt inplanerade Vällingby-besök blev framflyttat till en oklar framtid. Vi släppte istället av Em där och åkte vidare hem till Bro.
Timmarna gick och helt plötsligt skulle vi ut på middag med bro-packet så det var bara att fixa sig iordning. Ett argt par kom på besök innan och tillsammans tog vi senare en taxi. Nya Terassen skulle vi till, en sportbar med slampiga servitriser som var utklädda. En skolflicka och en översminkad taxichafför i galon-outfit, för säkerhets skull visade hon hela bh:n också. -Jag vet jag låter som en bitterf... men det hade säkert varit en asgrym idé om inte brudarna såg ut som ruggugglor. Anywho, det var typ vi och åtta pers till på hela stället så det var väl inget att göra vågen över. Maten smakade dock gott!
Efter middagen skulle alla som vanligt dra till Golden Cave men jag var mer sugen på stan, vi gick bakom alla andra och bestämde oss i sista sekund att bara dra så vi drog.
Vi åkte till Slussen och mötte Emelie där, hon var lika söt som vanligt. Vi fick stå ett tag och vänta in lillesyrran som också skulle hänga med. Hon var också ganska söt med hon lekte mest med Fredrik för dom kände sig utanför när jag lekte med Em.
Vi tog iag en taxi in till Gamla stan för att dra på Pans. Fett skönt ställe!
Em dansade, jag och Lajzan dansade och drev lite med folk och Fredrik drev ännu mer med människor tillsammans med Lajzan ofcourse.
Taxi till Hässelby, där sov vi på en bäddsoffa i systers rum. Jag kom ihåg den skönare men wtf, allt funkar på fyllan och villan.

Morgonen efter skulle vi varit i stan med Emilia och Jocke för att köpa outfits till Halloween-festen som skulle hållas på kvällen. Det gick så där. Jag vaknade av det senaste sms:et som kom halv tolv där det stod att dom var färdiga. By then hade jag typ 3 sms och 4 missade samtal, -CRAP!
Aja, vi åkte hemåt efter att vi svullat i oss donken-käk. Duschade lite och packade ner våra outfits som i införskaffat under en snabb shoppingrunda i Jakan. Vi skulle vara bebisar, vi köpte nalle björnar för typ 400 kronor, nappar, mössor, haklappar m.m m.m.
Vi tog bilen till Hässelby igen för att käka middag med Emelie som typ var bakis deluxe, det blev Gula Krogens goda planka för min del medan dom andra två åt pasta. Efter att vi skjutsat hem Em så åkte vi och lämnade bilen och tog en taxi till Gubbkärrsvägn där numera Jocke och Emilia bor. Vi förade där lite innan tillsammans med Lars, Nalle och whats-his-face. Jättekul, det var två bäbisar, en sjuksköterska, två hippies, en terrorist och en skotte. Vi lär har varit schnygga!
Till slut tog vi iag återigen två taxi till Hässelby och lokalen där festen redan var i full gång. Födelsedagsbarnet själv (Kim) var typ full sen dagen innan eftersom han kom direkt från en kryssning, Jocke var dyng när han klev innanför dörren och F drack för mycket ut sin nappflaska.
Senare på kvällen dök Lajzan upp och hon var Pharrell från N.E.R.D och hade smetat ut kakao i hela ansiktet. Jag blev stolt över att hon verkligen satsat på en bra utklädnan för en gångs skull.
Vid tre-tiden kastade vi in handduken iaf medan Fredrik gjorde det redan vid halv två. Jag fick dela säng med Lajzan den natten eftersom bäddsoffan på något konstigt sett kändes för trång.




Söndagsmorgonen var inte nådig. Svägerskan ringde och bjöd på middag vid elva-tiden, vi skulle vara där klockan tre och vi vaknade klockan två så det var lite bråttom.
Hem till Bro, duscha och sen bar det av. Lax blev det till middag och ett par parti i Buzz till efterrätt. Väldigt kul spel, iaf när det var Junior så man kan vara med och vinna lite...



Igår var det Måndag igen, Måndagar suger getpung och dom borde förbjudas. Jag jobbade som vanligt från kvart i åtta till halv fem och var ute hela morgonen fram till lunch i pissväder. Sånt blir man aldrig glad över. resten av arbetsdagen var inte heller så bra.
Jag åkte och hämtade F, vi gick och käkade lite sen solade och efter det var det dags, -ett muskelpass på 55 minuter för första gången på typ ett år. Jag höll på att avlida och fan va ont jag har.

Idag jobbade jag först på Kö sen Rk, det var skönt på eftermiddagen. Jag satt bara och ritade allt från prinsessor och blommor till hästar och hus. Barn är så lättroade!
Efter jobbet åkte jag som vanligt för att hämta F sen åkte vi till gymmet och körde spinning sen core.
Smärtan jag har idag är olidlig och ändå är den ingenting mot vad jag kommer känna resten av veckan.
Nu sitter jag ensam i mitt lilla krypin här hemma i Bro och ska kolla lite GG och One Tree Hill. Fredrik är hos sin mor och klipper håret, I got some alone time... and it sucks!!

Jag ska försöka uppdatera lite oftare...
Peace out homies!


RSS 2.0