Fullspäckad vecka ahead

Hej hopp! Nu sitter jag på jobbet och har rast, tog precis upp två gullapor som inte ville sova längre.

Igår skulle det gås på bio men Ante skickade sms och sa att vi skippar det, jag och Fredrik somnade i två timmar på eftermiddagen/kvällen och vaknade lagom tills det var dags att äta middag men eftersom vi käkat lunch precis innan vi somnade så kändes det wierd. Vi bestämde oss för att ta en långprommis med Fanny istället. Vi tog hand om det lilla pyret i helgen och det har varit mysigt förutom att Fredrik fick utslag deluxe inatt och det visade sig att han inte alls tål henne så det blir inget skaffa hund för vår del. -Trisst men sant!
Det blev iaf ravioli till middag och tanken var väl att vi skulle käka lite chips och godis till en film efteråt men både jag och Fredrik var typ döda så vi förföyttade oss till sängen istället och gjorde andra saker.

Sömn inatt har varit lika med noll, jag har drömt hemska mardrömmar som känts så verkliga att jag gått och haft ont i  magen hela dagen. Dessutom är det Måndag och jag är supertrött naturligtvis redan p.g.a det.
Efter jobbet idag ska jag åka till Vällingby to get my nails done och något säger mig att jag kommer somna över "nagel-fixar-bordet".

Förövrigt är veckan fullspäckad. Naglarna idag, träna med Madde imorgon, Fredrik jobbar kväll på Onsdag som vanligt så jag lär väl käka hos mamma och pappa och på Torsdag drar jag in till stan för att träffa Lisa-älskling. Jag har inte sett henne på månader känns det som så vi har some catching up to do.
Nu när jag tänker efter så kanske jag ska kika på vad Sandra gör på Onsdag för vi skulle ju kanske hitta på något i veckan. Mycket bra!
Jag och Fredrik kommer inte ses fören på Fredag typ, eller vi bor ju tillsammans så givetvis kommer vi ses men det blir inga ensamma hemmakvällar. -Vi får sakna varandra lite den här veckan helt enkelt!

Nej nu ska jag kika lite på ansiktsboken tror jag innan det snart är dags att börjar jobba igen = byta blöjor!
Tchüs!

Ringar på väg

Fan i skitan nu har det gått så där lång tid igen...

Vi hämtade Fredrik och hans far på Arlanda och de hade väl haft det helt okay i Italien men det var inget de själva skulle betala själva för. De fick ju allt betalat så de kunde ju inte klaga egentligen..

Det har varit en vanlig arbetsvecka med solning och en dag fick jag jobba på en annan förskola, nämligen Strandrågen, mammas gamla jobb. Det var skoj att träffa alla hennes gamla jobbarkompisar och vissa av de gamla barnen som idag blivit superstora och sen hade de fått in massor av nya. Sju ettåringar tror jag de har, det var väl lite småkaos men ganska skönt med lite miljöombyte.




I Fredags slutade jag klockan halv fem, meningen var att F skulle hämta mig och vi skulle skynda oss och sen dra till Åkis för att käka lite snabbt innan det var dags att dra till Stockholm Beer festival. Det tråkiga var bara att vi glömde biljetterna hemma så när F var utanför mitt jobb var han tvungen att vända, detta gjorde givetvis att vi blev lite senare än vi tänkt men det gick bra ändå.
Vi tog oss en varsin taxi in så det gick snabbt och smärtfritt och även fast kön var lång så gick det bara på några minuter för oss att komma in. Der var trevligt och vi hittade massa med gott innan vi blev helt onyktra.
Vi hamnade i en limousin med mamma och pappa som skulle till Sundbyberg för att gå på Garbos. Jag grät som ett as, jag vet inte varför men men... Jag och F tog en taxi mot Bro men när vi stod utanför så visar det sig att ingen av oss har nyckel så det var bara att vända igen och åka till Hässelby. Vi mötte mamma och pappa i dörren som kom tillbaka från Garbos.
Vi hamnade i bäddsoffan och däckade på dirr när huvudet hamnade på kudden. Vi hann dock bråka lite med systrarna och Jullan också men det skulle de ha.

På morgonen dagen efter visste vi knappt vart vi var någonstans. När vi börjat vakna till och tagit en dusch så bestämdes det att vi skulle till Vällingby med mamma. Jag var sugen men orkade inte shoppa.
Jag träffade Sandra och Sarah också så det var mycket folk ute på språng kan man säga.
Vi smög in på Guldfynd också och där hände det grejor, vi har nu hittat ringar, de är betalda och beställda så vi hämtar dom på Fredag sen är det oficiellt.
Ja, sen hamnade iaf Fredrik i Åkis med resten av gubbarna, exet kikade in också och F blev lite ställd men det gick tydligen bra ändå. Han hälsade ju för en gångs skull också, kors i taket!
Jag och mammsen fortsatte hemåt efter att vi jagat tag på lite avocados sen tjatade vi hem männen så att fadern kunde börja med maten. Tacos, -nam baby, namnam!
Efter maten och lite skitsnack så började jag och Fredrik bege oss hemåt, han bjöd över Ante, Stoffe och Susanne. Tina var ute på krogen men hon dök tydligen upp senare. Jag låg då och sov sen läne tillbaka eftersom jag lyckades somna på golvet så kändes det dumt att hålla sig uppe. Sängen va fett med skön så där spenderade jag resten av natten medan Fredrik somnade på soffan innan gästerna ens lämnat byggnaden.

Idag vaknade jag ganska tidigt och kunde inte somna om så jag hämtade min älskling i soffan som kom och kröp ner i sängen. Jag kollade på Grease 2 en stund sen gav jag upp och gick ut med hunden på en riktigt skön promenad.
Nu har jag betalat räkningar och lite sånt, Fredrik har lyckats röra sig ur sängen och det är bestämt att vi ska på bio med Bro-packet ikväll. De ville se Tropical Thunder men den såg jag och Fredrik i Tisdags när vi firade ett halvår så vi får se om vi kanske kan se en annan film.

Nu ska jag in och pussas igen!
PEACE


Släkt & vänner

Jao, åkte in till stan med bubben i Fredags efter att lillsläkten var på besök. Casper och Oskar kom på besök med sina päron och hoppade lite i sängen.
Ja, men iaf, naglarna är nu fixade men jag lyckades tappa en till idag så ska försöka ta mig dit igen i veckan.
När vi kom hem igen så var det bara att sätta på en film och hoppa ner i sängen.

Klockan fem ungefär hoppade Fredrik upp ur sängen på Lördag morgon, gäsp! En annan låg kvar i typ fem timmar till. Min baby skulle till Italien med sin pappa och kolla på WTCC eller vad tusan det nu heter. Allt betalat och klart så dom hade det nog bra.
Jag rejsade upp vid tio som sagt och packade ihop mig för att åka mot Hässelby, jag stannde i hässelby gård först och solade sen var det bara att åka hem till familjen för att börja fixa iordning sig. Gästerna kom vid halv fyra och det var jättetrevligt att träffa alla igen. Diana hade skaffat nu vovve som var mycket söt, Amanda hade tandställning och Becca var lika busig som vanligt.
P-T ramlade in och även Leo, mycket trevligt! Kvällen tog sig och alkoholen också. Vi smällde salut för Lajzan, Micke ikom förbi med bror och visade upp sin nya bil. Sen var kvällen i princip slut.
Jag får tacka så mycket för presenterna jag fick lite sent.



Idag mådde man ju sådär när man vaknade men kom ifrån Hässelby ganska tidigt. Jag och pappsen fick åka till Statoil först för att tanka bilen och fylla på med luft i däcken. Dom var i princip platta.
Nu snart ska jag åka bort till Fredriks mamma, vi ska åka och hämta Fredrik med fadern på Arlanda sen blir det nog hem och sängen. En ny jobbvecka väntar oss och på Fredag blir det öl- och whiskeymässa. SPÅRAT!

Peace!

Alltid trött

Gosh nu är jag helt slut i kropp och själ såe... Duschen väntar och jag kom precis hem från Reneés salong, eller där hon jobbar, efter att ha klippt och slingat mitt hår. Fredrik fixade frippan också så nu är han snyggare än vanligt, -inte illa pinkat!

Jobbet tär lite smått på en, det är en massa bärande, busande och bytande av blöja och sen måste man ha stenkoll exakt hela tiden så tro det eller ej, man är verkligen trött både i psyket och fysiskt. Jesus!
Under vilan och när det är lite lugnare finns det ju alltid andra saker att roa sig med, det är lera, pärlplattor, hårflätor och hela fadderullan.



Imorgon bär det av mot stan för att fixa om naglarna, just nu är dom väldigt blingiga men jag har redan tappat två så det är bara att göra om och göra rätt som jag brukar säga. Freddelito skulle göra något innan men han är så hemlighetsfull så jag vet inte vad. Han ska iaf ta hem motorcykeln iaf, eftersom den stackaren fryser i skjulet där den får stå på jobbet. Mammsen tror att han ska ta den på ett flak men jag känner min man och det blir inget flakåk för den där R1:an det blir slangen hela vägen från Vinsta till Bro. YEAH! Jag håller tummarna för att bubben får fint väder...


Nailsen i Söndags

Nu ska jag som sagt duscha sen ska jag återigen hångla upp kudden. Är mer död än levande för tillfället.
Gnight!

At work

Jahapp nu har jag rast. Jag sitter med en stor kopp kaffe och har precis kollat mail och annat strunt. Läste bloggen från igår och log för mig själv när jag kom på att jag fem sekunder efter att jag skrivit allt inte alls mådde så bra.
Fredrik ställde sig bakom och läste något som inte var så smidigt skrivet och det slutade med att vi sov på en varsin sida av sängen utan att överhuvudtaget säga god natt till varandra. -Så himla moget av oss!

Det löstes ganska snabbt imorse när  vi vaknade.
Idag efter jobbet bär det av mot Jakan, jag hämtar upp F på jobbet sen ska vi fördriva tid i Jakobsberg centrum till klockan sex då mamma Reneé ska färga och klippa våra hår. Det växer ju som ogräs såattsäga...

Imorgon ska jag fixa nailsen om jag har några penningar kvar och efter det vet jag inte vad vi ska göra, Fredrik ska upp supertidigt på Lördag så jag kanske ska föreslå en middag i stan när vi ändå är där liksom. Mys!

Nu ska jag dricka upp resten av kaffet innan det är dags att bege sig tillbaka in på avdelningen och alla små änglar igen!

Jag mår bra

  • Jag är så jävla kär 
  • Hittat Jobbet med stort J, hoppas jag får behålla det ett tag
  • Börjar känna mig hemma i Bro
  • Välmående
  • Massor med skojigt att se fram emot

Skönt att jag faktiskt mår bra och inte har någon som helst ångest över något alls.
Jag är typ kär i alla mina små änglar på dagis och trivs med dom flesta av mina kollegor. Min pojkvän är världens bästa och jag mår så fruktansvärt bra med honom. Han ser till att jag känner mig speciell varje dag.
Vi börjar sakta med säkert förvandla lägenheten i Bro till något som vi kan kalla VÅRT hem.
Jag mår superbra och har dessutom en hel del skojiga saker att se fram emot.

På Lördag ska Lajzan, som jag skrivit tidigare, ha fest för en del hemma i Hässelby så då ska jag nog förtära alkohol och passa på att spåra lite extra när Fredrik roar sig i Italien.
Helgen efter det är det ju löning och dessutom Ölmässa i Nacka strand och på Lördagen dagen efter blir det antingen utgång eller Mantorp.
I början av Oktober ska vi antagligen bjuda Kimsam och Sandrew på middag och snart, MYCKET snart ska jag se till att träffa Lisa, Linn och hela  gänget igen för abstinensen börjar bli något ounbärlig. GAH!

Nu har jag precis duschat och ska snart fisa ner i säng med pojken min.
Peace


Grattis Lajzan

18 jordsnurr idag då... SPÅRAAAA!!



Crappity crap crap

Jahaja, den här resan blev väl kanske inte riktigt som jag tänkt mig...

Tåget landade strax efter nio och Fredrik var givevis vid stationen för att plocka upp mig. Vi åkte till hotellet på dirr och jag fick i princip springa upp på rummet, rufsa i håret lite och sen var det dags att gå till restaurangen och käka. Jag som inte käkat på hela dagen var konstigt nog inte alls sugen. Det blev en paj, en förrättspaj t.o.m som var ungefär lika stor som en femkrona. Fredrik frossade i sig en kall pyttipanna eftersom han ville vänta på mig som inte fick min mat samtidigt.
När vi käkat så tog vi ett bad tillsammans innan vi drog oss tillbaka.

Uppstigning kvart i sex och uppställning i receptionen klockan kvart över sex igår. Fredrik mekar kart åt en kille som heter Philip så det var han, alla pappor, F och lilla jag. Vi drog till banan och sen vandrade jag mest runt där resten av dagen. Svinkallt var det och jag roade mig med att ringa och skicka sms till alla i telefonboken tills batterierna dog, då snodde jag Fredriks batteri och fortsatte.
Det blev lite tokigt när det gick dåligt för Philip och Fredrik blev irriterad vilket gick ut över mig och när han väl kom och skulle prata så blev jag faktiskt lite irriterad och sa precis som jag kände så nu är det löst. Det är inte okay att skälla och bli argsingen på mig över något när man själv dummar sig. Så det så!
Anywho, vi var inte klara på banan fören vid halv åtta på kvällen så jag var ganska slut så att säga. Vi åkte till hotellet, duschade och sen var det mat. Efter maten var tanken att vi skulle ut men alla var så jäkla trötta så det slutade med att jag och Fredrik gick till rummet och la oss i ett bad sen somnade vi. Dock somnade jag ju inte innan mammsen ringt och pratat lite skit, mina föredetta svärpäron var på middag så jag fick snacka med fabbo Gönnar..

G -Heeej, det är din gamla svärfar! Hur går det för dig nu för tiden?
C -Hepåré! Jo det går kanon!
G -Du låter lite förkyld!
C -Ja, jag är lite förkyld
G -Äh, sluta gnäll
C -Nej förlåt, jag är en bitterf'tta
G -Neeeeej säg inte så, jag älskar ju dig. Nu ska du få prata med din mamma igen...

Hej, han är skön! Andreas hade tydlien sprungit förbi också var dom noga med att berätta och sen kikade även bröderna Bivegård in. Dom roade sig tydigen med att dricka gammal vodka med gammal cola, mm mumma! Det är bra att familjen kan roa sig även när jag är så långt ifrån dom.

Själva resan i sig känns idag lite onödig med tanke på att jag åkte dit för att kika på utelivet i Gtg men det enda jag fick se var hotellet (som iofs var väldigt fint och flashigt) och Gokartbanan. Men å andra sidan fick jag träffa en hel del skönt folk och mysa med min pojkis och det är fan inte fy skam.
Nu är vi iaf på väg hem, jag sitter i en golf med Fredrik och Philip (höhö) och vi är väl typ i Jönköping. Kuken vilken tid det tar alltså, det här med att åka bil är inte så där skitkul men wtf. Beats goin on the god damn trick.

Btw så är någon av pojkarna typ riktigt rutten i kistan så jag håller på att avlida här bak i bilen och jag gissar på att det är min kära man. It smells like ass in here.

Tj-tj-tjeee


Trött är bara förnamnet

Jag sätter väl igång igen då...

Skrivplats: X2000
Destination: Göteborg
Uträknad ankomst: 21:20
Välmående: Inte bra

Ja, jag mår pyton. Antagligen för att jag åker baklänges, skriver den här nedrans bloggen medan tåget rusar fram och har precis fått den härliga röda veckan. Isn't life just great!
Snart får jag iaf träffa min älskling och då ska vi till hotellet där jag ska få ta ett varm bad. Det ska faktiskt bli helt underbart.
Jag har jobbat idag och eftersom jagpackade ihop hela lägenheten men lyckades glömma mobilen imorse så fick jag gå tidigare så jag kunde åka tillbaka till Bro för att hämta den. Tanken var väl inte riktigt så från början, jag skulle åkt direkt efter jobbet och ställt bilen i Hässelby men det gick minsann ICKE.
Nu är jag iaf I Skövde och har ungefär en timmes resväg kvar vilket verkligen suger. Jag är så slut så jag håller på att svimma.

Ja, annars har väl inget så där jätteskoj hänt. Ett ex från typ stenåldern hörde av sig idag och vill tydligen att jag skulle komma på middag, han, Yngwe och Yngwes brud... & jag! Tjaa, varför inte? -Hmm..
Jaja, underligare saker har väl hänt!
Nu ska jag återgå till mitt illamående och minuträknande.

Pussigull!


Nu igen

Ja ja, jag vet.. I SUCK!!
Nu har de gått ytterligare en vecka sen jag uppdaterade och jag vet egentligen inte varför.

Förra Fredagen blev väldig mysig. Vi åt först i Kungsängen på Golden Cave tror jag minsann det hette. Det var jag och tio pers till. Ante & Tina, Stoffe & Susanne, Matte & Mickis, Magnus & Josefine, min man samt ett medhäng som tydligen är kusin med Stoffe. Shiet kommer inte ens ihåg hans namn.
Aja, Ante tyckte jag var "elfte" hjulet för att jag hade ingen som satt mittmot mig så det sög ju men vi träffade iaf på Svågern Madde med man som satt och åt utan barn.
Efter middag tog vi taxi till Jakan för att försöka oss på ett parti i bowling eller två. Det var jag, Fredrik och Stoffe vid en bana, "kusinen", Tina, Ante och Susanne på ena sidan och sen Magnus, Josefine, Mickis och Matte på den andra. Jag kom tre alls som allt och om det inte var för den där kusinen som egentligen inte skulle med så skulle jag vara tvåa men jag vann iaf av alla tjejor. Hej, jag är skön!
Efter bowlingen åkte vi vidare till Bro-baren vissa av oss och där hittade vi återigen Madde med man, fortfarande utan barn lyckligtvis så vi satt och tjöta med dom ett tag sen var det nog dags att gå hem men jag fick inte riktigt med mig Fredrik tror jag...

Jag vaknade iaf dagen efter med Fredrik bredvid så han tog sig hem. Ingen av oss minns väl så där asmycket från kvällen innan men det var säkert bara oviktiga saker som förkastades.
Vi gick nog upp senare på förmiddagen och åkte för att svulla donken mat, -Fredrik var sugen tydligen. Sen skulle vi tydligen hem till någon i Kallhäll och hämta skor till Nicke och sen vidare till Bro igen och då var det tydligen bråttom helt plötsligt för vi skulle på 50-årskalas hos min morbror Conny och innan dess skulle vi hämta modern och fadern i Hässelby. Snabbduschar och ett ex antal ombuten senare så var vi iaf på g och vi lyckades ragga med oss Lajzan hemifrån också.
I Upplandsväsby bor den släktingen och när vi gått genom spöregn och lättrat lite över staket så var vi till slut framme och där var hela jäkla tjocka släkten...typ! Det var gravida kusiner, blivande pappa-kusiner, kusiner som presenterade sig som om vi aldrig träffats förut, -thanks for remember me asswhipe! Det var även raggarkusiner och kusiner som har blivit riktiga fjortisungar. Shiet dom var ju fem nyss(?).
Aja, mycket släkt och en efterbliven jäkel som smakat alldeles för mycket på boosen. Han blev bara med och mer otrevlig och eftersom det på något sätt återigen blivit så att jag skulle köra hem så var det inte alls lika kul för mig som för alla andra så jag sa åt min man att det var dags att åka och vi fick även med oss grannarna som är typ mirfars syster. Se där!
Hemma igen och då jäklar såg vi till att vara hurtiga, vi städade undan alla kartonger som låg kvar sen tror jag vi hann kolla lite på tv innan vi återigen somnade.

På Söndag var det Rallydags, den här gången fick jag åka med min baby till själva rally-tävlingen...trodde jag! När vi mött upp alla hos svärpäronen så hamnade jag ändå inte i samma bil som honom men det var inte fy skam för jag hade Tina och Ante som sällskap. Snackade skit med dom så tiden gick snabbt och när vi kom fram så var det typ tredje värsldkriget på marken. Lera, klägg, blött, kladd... Det är tur att mammsen har fyrhjulsdrift på bilen annars hade vi suttit kvar i skiten än.
Mina skor blev bruna men det gjorde inget för Fredrik vann sin klass, yeey! Jag är mycket stolt över honom och nu har han ännu en pokal att ställa i samlingen, vilken tur alltså. Han har ju inte redan 700 styckn ståendes i lägenheten redan och ytterligare 14908786 nerpackade i lådor. Gash!
Efter det åkte vi iaf till Vinsta för att packa av bilen och tvätta mammsens bil som jag fick åka och lämna och givetvis hämtade jag då bilen vi lämnat när vi åkte till U.-väsby.
Hem igen till Bro för att göra lite nytta innan vi somnade in till någon random film.

Måndag var jag sjuk och även Fredrik så vi gick mest bara hemma och tyckte synd om oss själva. Vi passade även på att måla lite grejor som vi ska ha i sovrummet sen som ska gå i något form av romantiskt rött och blommönstrat tema. Mycket fint!

Tisdag, sjuk även denna dag vilket ju sög eftersom det finns ytterst lite att göra när man är sjuk. Varför jag inte bloggade kan jag tyvärr inte svara på. Hade väl annat för mig helt enkelt.
Jag passade iaf på att fixa naglarna på kvällen för det hann jag med så nu är dom nice and goldylicious.

Onsdag blev det jobb för min del men mannen stannade hemma. Sjuklingen! Jag blir aldrig så där riktigt sjuk men smittar jag så gör jag det ordentligt Vet inte hur många gånger jag skickade exet inför döden med mina nördiga förkylningar. Ajajaj, han blev verkligen RIKTIGT förkyld.
Jag hade saknat alla mina älsklingar på dagis så det var skönt att komma tillbaka.

Torsdagen blev också jobb och jag fick med mig Lajzan från Hässelby eftersm Fredrik övergav mig för att åka till Göteborg. Jag och Lajzan roade oss med Fredriks öl och L rökte nog upp halva hans cigg-förpackning sen lär hon mig även en ny dans till någon dansk låt. Sjukt jävla bra.
Jag blev arg också, men det gick över lyckligtvis.

Så där, nu har jag skrivit om nästan alla dagar! Jag  måste ta en paus innan jag börjar skriva om dagens och helgens bravader.

PEEEEACE

Kalmar

Mm, nu är jag precis hemkommen från Kalmar... Eller hemkommen? Jag är på Fredriks jobb, han håller på att tvätta sin älskade rallybil och jag ska tydligen köra någon Cadillac till Bro så det där med att få skjuts hem gick väl så där.

Anywho, vi kom väl fram halv tre igår eftermiddags och efter en macka drog jag och Madde en snabbis till stan för lite snabbshopping innan bussen gick vid halv fem mot förskolan Trollet. Det var den största förskolan jag nånsin sett och den var mycket unik. Fönster i hela byggnaden och olika stationer för barnen att bygga, itforska och lära på. Det fanns väl både för- och nackdelar med hela förskolan och det var väl det vi skulle hitta. Skit samma...
Vi åkte tillbaka till vandrarhemmet vid sju och åt vid halv åtta. Sen drog de flesta ut men i jag bestämde i sista sekund att stanna inne. Jag glömde nämligen mitt leg hemma så det kändes dumt att chansa.
Jag somnade till Dukes of Hazzard och vaknade igen vid två när Madde klev in genom dörren.

Imorse var det uppstigning halv sju för att käka frukost, megafrulle med allt från gröt och flingor till frallor och rostade bröd. Vid åtta gick bussen hem och ja, vi landade vid Rödklövern igen vid halv tre tiden där F stod och väntade.

Ikväll blir det antagligen bowling, det var snack om Grönan men vädret svek.
Nu verkar det dra ihop sig såe...
Tj-tje!

Yeah yeah, I suck!

Jaja, jag är en värdelös människa men nu är det så här att jag haft shit load of stuff to do.
Flytten är avklarad, åtminstone ut, nu ska vi bara försöka settla in. Det har blivit ganska fullt i Fredriks relativt stora lägenhet men men... det kommer!

Mer då... hmm! Jag jobbar numera heltid på förskolan Kärleksörten i Hässelby och är även behovsanställd på OKQ8 men timmarn är inte alls lika många och jag rings endast in vid behov då jag själv väljer om jag vill jobba eller inte.
Jag trivs hur som helst jättebra och imorgon bitti åker alla pedagoger på vår förskola samt Rödklövern tillsammans ner till Kalmar i en gemensam buss som avgår klockan åtta imorgon bitti. Vi ska tydligen kika på en föskola som heter Trollet för att analysera och tänka till. Efter det ska vi käka middag och vem vet, kanske blir det en eller två öl efter det. Ingenting är omöjligt.
Hemgång blir det igen på Fredag morgon och vi beräknas vara på plats klockan tre på eftermiddagen och då saka förhoppningsvis min älskling komma och hämta mig sen ska vi väl hitta på något skoj i helgen.

Såe... nu har jag bunkrat med godis och imorgon ska jag införskaffa färdlektyr och F's mor och far är så snälla att de ska låna ut sin bärbara dvd. Resan kommer nog gå som på räls.

Fredrik skickade precis sms och sa att han var på g så snart ska vi väl käka lite.. där kom ett till -"kåt?"... haha! Jaja, vi får la se hur kvällen tar sig. Jag får iaf skjuts imorgon av honom och tidigt är det. Jag måste packa och skit innan dess. Uscha buscha, tidiga morgnar är inte min favo men wtf, snart är även denna vecka över och helgen är här.
På Söndag är det återigen dags för rally och i Söndags kom Fredrik trea igen. Vi var i Märsta och kikade, han tokpajade bilen i sista varvet så det hade ju kunnat gå bättre.
Men iaf, inga direkta planer nu i helgen iaf men helgen efter blir det antagligen Göteborg.

Nu sitter jag och kikar på Step Up och den är GRYYYYM men jag måste springa in i duschen innan mannen kommer så han slipper vänta sen.

Jag lär väl uppdatera inom kort, if your'e lucky!
På återseende!

RSS 2.0