Ordning och reda

Hej va det går mellan buskar och snår... eller inte!

Nu har jag varit uttråkad i sju timmar ungefär.
Jag gick upp vid 12 idag (ÅNGEST) och samlade ihop mitt pick och pack, hoppade upp på cykeln och trampade vidare till SATS. Det blev ett alldeles lagom hårt pass för lilla kickan och jag trampade hem ganska utmattad och stolt över mig själv.
När jag var hemma igen så märkte jag dock att det inte fanns ett skit att göra så jag har suttit här hemma och vandrat runt och klättrar på väggarna. Helt galet..
Jag hade velat bli klar med rummet men har fortfarande inga hyllor till skåpet. Allt är iallafall i princip på plats och jag trivs ganska bra med hur det ser ut nu.

Imorgon är det Fredag och mammsen och pappsen ska vara hemma från Blidö när jag äntligen ville dit men ist för att vara hemma och umgås med sin söta dotter så ska de båda ut och festa så jag blir ensam IGEN!
Jag tror faktiskt inte att de tycker om mig, eller jo det gör dom men umgås med mig går inte före fester och vänner iaf. Det är en sak som är säker.

Nej nu orkar jag inte skriva massa trams mer, snart kommer Linda också och det är hennes dator så de skulle bli ett jävla liv.
God natt., sov gott!
Tchüs!

Tidsfördriv!

Vad heter du: Cecilia Carina Arnblom

Var bor du: Hässelby Villastad - lite finare, lite bättre

Trivs du där: Nja, vill ha eget

Brukar du läsa horoskop: Ja & I believe

Har du körkort: Kunde har haft, men snart så!

Favoritdjur: Min Fanny, vovsingen

Festar du mycket: Haha..!

Sprit, cider, vin eller öl: Cider

Brukar du bli för full: Haha..!
Antal kuddar i sängen: Åtta, resten är i fotöljen

Äger du ett busskort: Nej inte för tillfället

Vad åt du till frukost: Salamismörgås

Har du haft sex idag: Nej inte idag... heller!

Nästa mål i ditt liv: Körkort, Jobba, RESA!
Hur svarar du i mobilen: Heeey älskling!
Antal timmar sömn inatt: Typ sju, från tre till tio

Sov du ensam: Nej, med Birro.

Din hobby: Shoppa, festa och umgås 

Vad är det för veckodag?: Onsdag, Lill-Lördag, fest!?

Vad åt du senast: Salamismörgås

Vem fick du sms av senast: Kan det har varit Anders
Vem ringde dig senast: Hmm, Olson

Godaste ölen du druckit: En kall i sommarvärmen
Vilka hårfärger har du haft: Askblont, Platina, Rosa, Misslyckad blond

Vad såg du senast på TV: Extreme Home Makeover

Vad läser du för bok just nu: Gossip Girl

Längd: 167 typ!

Skostorlek: 37

Hårfärg: Platina

Är du kär i någon: Hemlis

Vad gör du om ett år: Är inte i Sverige
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja.

Dricker du: Ja, annars får man ju vätskebrist

Vilka skor använder du: Ballerina och tygskor
Dagens klädsel: Mjukis

Ha de!


Dif - Aik @ Råsunda slutade med RÅTTSLAKT!


"Härlig derbyseger mot AIK
Fullsatt, underbar stämning och vändning från underläge till vinst, måndagskvällens derby blev en fullträff för alla Djurgårdare. AIK tog ledningen, men Daniel Sjölunds två mål på mindre än två minuter blev matchavgörande.

Matchen mellan Djurgården och AIK inramades av två klackar som gjorde allt för sina lag. Det märktes på planen där intensiteten var hög från första till sista minuten med två lag som var beredda att offra allt för att vinna.

Djurgården tog kommandot i inledningen, därför kom det lite som en chock när AIK redan efter nio minuter kunde ta ledningen. "

Jag var på match igår och det var helt underbar stämning. Jag skrek och vrålade som aldrig förr och som vanligt så trodde jag att det var över när AIK gjorde första målet. Jag tänkte att nu kommer jag bli mobbad av mamma, Stefan, Olson, Malin ... Det skulle ju vara så jobbigt och pinsamt men det vände ju ganska snabbt och det kändes verkligen underbart. Jag tror det där första målet bara var tur om jag ska vara ärlig. Jag fick ju en del sms från klacken på andra sidan men det blev ganska tyst sen när målen från Djurgården rullade in. Mohahaha!

Hur som helst, när matchen var slut hade jag räknat med att få åka hem med mina kära föräldrar som också var på matchen men tji fick jag. Jag fick ta mig hem på egen hand och som tur va har jag en sådan underbar vän som Linn som åkte hem med mig för att jag skulle slippa gå vilse och bli nersparkad va någon ful gnagare.
Först skulle vi ta bussen men den fick vi inte ta så då tänkte vi ta taxi men det fanns inga till slut gick vi till tuben, den kom och vi satte oss på plats men vi rörde oss inte ur fläcken så till slut gav vi upp och Linn skulle prompt ha en taxi. Så vi tog en taxi till Brommaplan och där skildes vi åt, Chaplin hämtade mig med bärgaren och Linn tog bussen hem mot stenhamra.
Jag var innanför dörren vid halv ett - ett på natten och var då rosenrasande på mina päron så jag gav blanka fan i att de låg och sov och dessutom åt jag nog upp pappas matlåda. Men igår åt jag bara frukost och drack några öl innan och under matchen så  jag var ganska hungrig och hade lite smått huvudvärk så jag var bara tvungen.



Idag ska jag ta tag i mitt rum. Jag vet egentligen inte varför för jag har väl inte tänkt att bo hemma så länge till faktiskt men nu när jag ändå gör det så kan man väl ändra lite. Jag har ju inte direkt någonting bättre för mig just nu så, why not liksom?
Ikväll har jag inga direkta planer, jag får som vanligt se vad som händer men däremot har Lisa något spännande inplanerat ikväll. Hon ska nämligen på date med en kille som hon träffade på matchen igår. Hon fick massa pussar och kyssar av honom när djurgården gjorde mål och det ena ledde till det andra och nu har de en riktig träff ikväll. Adoreable!

Imorgon ska jag iaf vara med Sandra som ska runt och hämta passa samt vaccinera doggen och jag ställer självklart upp som moraliskt stöd :) så snäll är jag.

Nu ska jag jobbar vidare på mitt rum som ser ut som ett riktigt bombnedslag.
Kyss!

Update 17:32

Jag gav upp mitt rum innan jag ens hade börjat. Vitrinskåpet som jag nu kämpat för mitt liv för att få upp visade sig sakna hyllor så jag har ingen som helst använding för det. Det är bara för mig att packa ner skiten igen och sätta upp det gamla... JIPPI!
Den frustrationen som jag känner nu har ni aldrig kännt förut. När ni tror att ni är jätte frustrerade då är det typ lugnt för mig... Ni har aldrig varit så frustrerade som jag är nu.
Jag tog iaf en paus nu p.g.a min frustration och sen ska jag väl ut och köra bil med Chaplin hela natten för det verkar inte som något annat dyker upp.

För er som är intresserade av lite cirkuskonster och diverse så är filmerna på Anders & co. uppe nu på tidigare inlägg. Se och ... njut?

Nej men om man skulle ta tag i rummet nu kanske? VILL INTE!!!
Puss och Pisk.

Biomys

Nu är helgen förbi och snart ett minne blått!

I Lördags blev det inte riktigt som jag planerat men jag hade det trevligt ändå. Jag var först på middag hemma hos Sandra och min extrafamilj, där fick jag mig faktiskt en mycket snygg tatuering av Kim som typ är bäst på att rita. Efter middag och lite småsnack så skulle alla ungdomar gå så jag satt kvar och tog ett glas vin med mamma Ilona innan jag också bestämde mig för att vandra hemåt och vänta in Olson, Chaplin och gänget.
Planerna var att det va fem-sex stycken som skulle sitta hemma och chilla men det kom över lite mer folk. Det bjöds på skönsång för hela slanten. Sing Star gick varmt och t.o.m jag sjöng en trudelutt.
Det var lugnt och städat hela kvällen och efter att ha fixat grinden och städat undan diverse burkar och skräp så somnade jag nog inte fören klockan var närmre sju på morgonen. Det var ljust ute och jag var vid det tillfället ganska upprörd. Jag vet inte riktigt varför jag brusade upp så mycket men alkoholen kan ju ha lite med saken att göra, men vad vet jag.


Min fina bläck-tattoo!




Jag kom upp vid elva-tiden på förmiddagen dagen efter och märkte till min stora förvåning att det var någorlunda städat hemma, vid det tillfället kände jag mig lite stolt faktiskt. Det var nästan som om det hade varit lite vuxet och lugnt för en gångs skull, skönt!
Chaplin kom in från sin van och vi käkade lite mat sen inte långt därefter kom mammsen hem och jag låg större delen av dagen ut och solade. Efter att ha fått lite mat i magen så somnade jag på en filt ute på altanen och där låg jag nog ett par timmar. Jag drömde massa skumma drömmar och var lagom seg när jag väl bestämde mig för att gå upp och duscha.

image530Senare kom ett sms och då var det dags för bio, jag försökte få med mig Sandra eller Lisa men det slutade med att jag gick ensam tjej med sex snubbar. Det gick bra och filmen var helt okay, vi såg Pirates of the Caribbean - At World Ends och det var en väldigt stark film men som Anders sa så var den nog lite löjlig. Men det var fina pojkar med och det behövs inte mycket mer för att göra mig nöjd.

Efter bion på så fick vi med oss en för mycket i bilen och det var mer än obekvämt i baksätet när vi fick tränga ihop oss. Att Tim som körde inte direkt var försiktig på vägarna gjorde inte direkt resan mindre oskön. På vägen dit lyckades vi åka vilse dessutom eftersom chauffören inte riktigt hittade i stan så vi kom nästan för sent till bion så det blev en väldigt intressant resa både innan och efter.
Hem kom jag iaf till slut, jag satte på Fjorton Suger men hann nog inte se mer än fem minuter innan jag somnade.

Idag ska jag spendera lite qualitytime med Sandrew och senare ska jag även på fotboll. Det är Djurgården-AIK på Råsunda. Det är även min första match så snart är jag inte oskuld på den fronten längre... heller! Innan matchen ska vi träffas i Vasaparken och dricka lite vin tillsammans så det kan bli bra.
Det blir jag, Lisa och Linn, oslagbart med andra ord. Lisa frågade precis om jag verkligen får gå utan målsman (jag fick 13 på vuxenpoängsresultatet) och det var lite oklart så vi bestämde att Lisa skulle vara min mamma idag (hon fick 33 på vuxenpoängsresultatet),
Min riktiga Mamma och pappsen samt minisyster ska också gå den enda i familjen som inte ska gå är Linda som är ett väldigt stort Djurgårds-fan så hon är inte direkt lycklig.
Men innan dess ska jag försöka hinna städa lite och göra om i mitt rum.

Jag ringde dessutom körskolan i Mora igen och har fått en preliminär tid till ny uppkörning men hon skulle kolla om jag inte kunde få en tidigare tid så jag hoppas jag hör från dom snart igen för den tiden jag fick nu ligger alldeles för långt bort. 
Resten av veckan är inte planerad alls, möjligtvis åker jag till Norrtälje på Lördag och kollar på lite bikes men som sagt inget bestämt.

Nu ska jag käka lite brunch och sen kolla hur det går för Sandra.
Peace!


Test!

Din vuxenpoäng

Namn: Cecilia
Datum: 2007-05-25
Ålder: 19
Vuxenpoäng: 6.3
Uppskattad ålder : 13


Jag vet inte vad jag ska säga faktiskt, 13 år? Hmm, jag tycker nog det där testet var lite VRÅNG!!
Snodde en länk av Öhman

Testa dig själv: http://www.vuxenpoang.com/

Helg igen!

Hääääy! How ya'll doin'?

Veckan har gått ganska långsamt tycker jag men nu är det äntligen helg igen.
I Onsdags var jag hemma och mös med Birro och kollade på film, massa urdåliga teenmovies. Sådant som jag älskar...
Sen somnade jag med mobilen i handen som vanligt.

Igår var det Torsdag, då började jag dagen med en lite längre promis med vovsingen sen gick jag hem med henne och mötte Sandra som var på väg hem från Monica. Vi gick hem till henne och mös på hennes baksida och solade massor. Det var supermysigt, medan vi låg där bestämde vi att vi skulle spela lite kubb på kvällen med lite kompisar och så fick det bli. Efter middagen kom hon och Kim och vi satte upp kubbet och började spela. Lite senare kom även Anders och hans kompis (nyss utkommen ur kåken och har tydligen sjungig med Byz) Patric Comet. Det spelades lite till och jag och Sandra totalförlorade gång på gång så vi tröttnade ganska snabbt. Efter ytterligare en stund kom Olson och sa hej men åkte ganska snart därefter och det var väl efter det som pojkarna började härja totalt. De här killarna har verkligen överskottsenergi så det räcker åt en hel stad. Klättrade dom inte på hus, stolpar eller träd så klättrade dom på varande. Sandra roade sig med att filma eländet så har ni tur kommer det upp på film här om inte allt för lång tid. Så mycket som jag skrattade igår har jag inte skrattat på länge, det var verkligen helt underbart.
Vi hittade en gunga som jag och Sandra la oss i och snackade lite men där fick vi inte heller lugn och ro någon längre tid... Men kul var det och mysigt minst sagt ;). Jag ville inte att kvällen skulle ta slut.
...Men som alla dagar så hade även denna ett slut så alla åkte vidare hem till sig och jag somnade ännu en gång med Birro i famnen och Fanny vid benen och hamnade ganska snabbt i drömmarnas värld med mobilen i ena handen.



Anders och Patric byggde fort med kubbpinnarna!


Anders och Patrics fortbyggande spårade

Kim och Anders - join the cirkus!

Kim and the dogs!

Idag gick jag upp vid elva och fixade iordning mig lite snabbt för att senare åka vidare till Vällingby med Sandra, Ilona och Kim. Sandra shoppade bikini och skor och sen tog vi en glass på torget innan vi åkte hem.
Senare åker mammsen och pappsen till landet med Malin så det är bara jag och min så kallade syster Lajzan hemma.
Lajzan som jag är grymt besviken på, trodde faktiskt inte att hon skulle sjunka så lågt att "skvallra" om en sak som inte ens är sann så pappa blir så besviken på mig att han i stort sätt bad mig packa mina saker i kartonger och dra. Det värsta är att hon sen har mage att be mig fixa dricka från systemet till henne och Regine när hon lovat mamma och pappa att hon ska vara med Leo hela helgen. Bra där!! Tvi på dig, jag hoppas jag slipper se dig på ett tag snorunge, usch vad ledsen jag blev när jag fick reda på det...

Anyway, jag ska som sagt INTE ha någon fest utan jag har bjudit över Sandra och Kim och möjligtvis en till på lite grillning och mys. Mer än så är det inte...

Men nu ska jag gå ock lägga mig ett tag i solariet.
Tchüs!

Nya filmer


Olson hittade min heliumballong!

Madde och Olson sjunger singstar!


Kim sjunger fiiint!(?)

Körkort?

...Nixpix!

Men men, det var första försöket och jag säger som Björn Rosenström -"En gång är ingen gång..."
Jag klantade mig, jag var jättenervös innan och när jag fick en stel och sträng körskolelärare så blev ju inte direkt resultatet av min nervösa körning bättre. 35 på 30-sträckor, dålig planering och dålig koll det ledde ju självklart till ett stort misslyckande. Men som sagt, jag hoppas på nästa gång, med ännu mera träning och mindre slarv så är körkortet mitt.

Anyway, skönt att vara hemma igen och ikväll känner jag mig fräsch och vill självklart träffa någon av mina vänner men det verkar ganska dött... Eller jag har rättare sagt inte frågat men känns ganska lönlöst eftersom de flesta jobbar eller går i skolan. Jag ska nog sätta mig och kolla lite utbildningar igen och vänta på att något ska hända.

Pussiluss allesammans och tack för alla "lycka till" och "bättre lycka nästa gång". (Dumma er som inte sa det eller höll tummarna.. *lipas*)
Ciao!

Illamående och ångest!

Efter Blidö-besöket i Torsdags så var jag galet trött och sliten och jag somnade en stund efter en lång varm dusch. Långvarigt blev det inte dock för vid halv tre rasade Kim, Anders, Linden och Sandra in. Alla var dyngraka i princip och jag var spiknykter och det hanns ju inte direkt ändra på. Jag var fortfarande bakis från dagen innan så det fick vara som det var. Kvällen bjöd på singstar, tårar och promenader. Anders hittade en ny kompis i form av en gorilla som han kallar för Birro tror jag -de är mycket söta tillsammans.
Jag gick iaf och la mig i bäddsoffan framför en film som jag inte kollade på, Linden däckade i soffan och Sandra gick hem med Kimsan.

Tidigt på morgonen dagen efter vaknade jag av att tv:n stod på så jag stängde av den och somnade om, lite senare vaknar jag IGEN av mammas väckarklocka och blir helt skogstokig och går upp och stänger av den och somnar om... Ytterligare några minuter senare börjar Malins väckarklocka tjuta så jag var tvungen att springa upp ännu en gång för att få tyst på skiten. Sen vaknade jag när Anders skulle upp tidigt på morgonen för att jobba så så där mycket sömn fick jag inte iaf.

Igårkväll var det grillfest hos Emilia, det var väldigt trevligt även fast jag och Sandra ramlade in en och en halv timme för sent. Men det blev jujutzu-fylla och det slutade med att jag gick och spydde innan vi fick skjuts av Anders hem som körde som en galning minst sagt och det gjorde ju inte direkt så jag mådde bättre. När Sandra gick ur bilen utanför mig så startade hon en relation med gräsmattan utanför huset där hon spenderade en massa tid. Hon blev chockad dock eftersom hon inte spytt på fylla på fem år. Grattis! Kim fick hålla upp hennes hår och kläcker ur sig en bright kommentar -"det luktar grillkrydda!" Jag vet inte men jag tror inte det gjorde Sandra mindre illamående.
Senare däckade stackars Sandrew i soffan och jag, Kim och Anders hade heta samtal i mitt rum och Kim klistrade fast klisterärken på våra tröjor och gjorde en hel del märkliga saker men jag hade det trevligt och somnade så fort Anders hade åkt hem. Kim somnade på golvet bredvid Sandra med Birro som huvudkudde.



Idag vill jag sjunka genom marken, jag mår illa SÖREN och allt bara snurrar. Mamma och pappa kommer hem idag eftersom vädret tydligen är dåligt så jag får pappas grillade kött ikväll, mumma! Sen ska jag väl börja tvätta lite inför sista resan mot Mora imorgon som jag har ångest över. Jag hatar Mora just nu jag önska bara ngn kunde följa med mig så  jag slapp vara ensam där: Jag är ju som sagt sjukt sällskapssjuk och avskyr ensamhet och tystnad :(. Nu ska jag bo hos en annan människa dessutom så det känns också lite jobbigt men det är bara att hoppas att hon är trevlig och att rummet jag får är beboligt. Ja, det är bara att bita ihop och har jag jävligt tur så har jag lappen på Onsdag, men det är om jag har VÄLDIGT MYCKET tur. Håll tummarna nu!

Livet är en fest babes, Ha de!

Kortfattat, mycket kortfattat!

Hejsan hoppsan!
Jag orkar inte ens berätta hur tråkigt jag har haft i Mora men det är iaf mindre än en vecka kvar till uppkörningen nu så jag hoppas jag har jävligt tur för det lär jag behöva.



Så här har jag bott de senaste veckorna.

Igår var det lite grillning och mys här hemma med lite folk. Vi satt framför tv:n och sjöng kareoke och spelade sing star, mycket vackert lät det... hmm! Kul var det iaf.
Idag skulle jag följa med Olson och hans släkting till Solna Centrum där han skulle shoppa ny telefon men det slutade med en liten krock och en tripp till Blidö.
Jag kom nyligen hem därifrån och det var mysigt, vi åt god middag och spelade kubb innan vi åkte hemåt.

Jag är för trött för att skriva mer nu men nu vet ni ungefär vad jag sysselsatt mig med. Intressant!?
Ciao!

Back to hell/Filmvisning

Nu börjar helgen lida mot sitt slut och tåget går tillbaka till Mora ikväll. Det känns tungt men jag kommer hem på Tisdag och har då en lång och stillsam helg framför mig, vare sig det blir ensam hemma eller med familjen på landet.

Gårdagen blev väldigt lugn efter att jag hade bloggat klart. Jag satt och nörda framför datorn och sms:ade med lite folk och telefonen gick varm hela natten. Men jag fick sällskap iaf och det var ju mysigt, vi kollade på film och snackade och det känns skönt att vara vänner igen.

Idag vaknade jag lite chockad på morgonen och blev mobbad sören, sen blev det frukost och nu har jag roat mig framför datorn och lagt upp ännu lite mer filmer på internet. Den här gången är även jag med på en film med mitt nypåhittade partytrick som jag tänkte dela med mig av. Jag vet däremot inte om alla på filmerna egentligen är lika givmilda som mig och jag är övertgad om att jag inte kommer att vara direkt älskad efter att ha lagt upp filmerna och jag väntar bara på hämnden. Men men... det är det värt!



Här är en mindre bra film på Olson när han dansar till "Fredrik och jag"!


Ännu en film på vår käre Olson när han spelar Eye-Toy!


Mitt party-trick! Mycket avancerat...


Gunnar ville dela med sig av sina sång-kunskaper!!

Enjoy nu allihopa everybody.
Ha det bäst så ses vi på Tisdag igen, Love ya'll!

Mora är nej bra!

Jaha så har man farit iväg till Rättvik på marknad och sen vidare till Mora för intensivkurs. Jag tar väl en dag i taget som vanligt. Det brukar vara lättast så...

Fredagen gick mest åt att packa väskorna och vänta på Chaplin som skulle köra oss och två till passagerare till Rättvik där festen skulle äga rum. Resan gick smidigt och jag lyckades även somna en stund. Efter tuppluren så var det dags att öppna upp första och jag fick någon sliskig dricka av Benny och efter det var det över. Min mage la av och ville inte vara med. Så när vi väl kom fram så försökte jag få i mig en smirnoff men fick tvinga ner den och till slut kastade jag in handduken och gick och la mig i vanen som skulle vara mitt hem de närmsta nätterna... var det tänkt.

Jag vaknade ganska trött på Lördagmorgonen eftersom vi var vakna och snackade halva natten trots att jag gått och lagt mig så pass tidigt. Men upp och hoppa, fixa iordning sig och sen hoppa in i Bennys bil och brumma till marknaden som bestod till 80 procent av strumpstånd. Jag köpte trots det inga strumpor men en ponny-ballong vid namn Tindra som är precis som mig och tindrar till ibland och även två kuddar och en navelpiercing. Så några större köp blev det inte men jag är nöjd med det jag kom hem med och Tindra flyger fortfarande lite smått och mår bra i mitt rum.
Efter marknaden, några öl och lite "börnande" åkte vi tillbaka till huset och stället där festen skulle äga rum. Jag tog en snabb dusch, fixade iordning mig och sen var det igång. Det blev nog inte som värdinnan hade förutsett efetersom gästlistan var väldigt lång men gästerna som dök upp var betydligt färre men kul hade jag ändå.
Jag ska väl egentligen inte skriva det här men jag hade ju tappat bort bakstycket på mobilen och denna helg var det batteriet som försvann spårlöst istället så mobilen har ju inte fungerat så bra fram mot natten och tydligen så var Olson på väg till oss och när han väl kom fram var det ingen som svarade i telefonen och alla hade gått och lagt sig så det var bara för honom att vända och åka hem igen klockan två på natten.
Det var en ganska rörig natt och jag hamnade i Bennys husvagn till slut och fick mig en sovplats.



Söndagen började med ett björnvrål, eller det var åtminstone vad jag trodde men det visade sig vara Bennys snarkningar som hade låtit så fruktansvärt att det gjort det omöjligt för mig att somna om och klockan kan inte ha varit mer än sju på morgonen. Så jag rörde lite på mig för att få honom att vakna vilket inte gjorde någon större nytta men efter ett par gånger så fick jag liv i honom och han reste sig upp och gick ut ur husvagnen. Vid det laget hade jag lite ångest över att jag inte hade någon aning om vart min mobil var... igen! Så ni kan ju förstå hur lättat jag blev när jag märkte att Benny hade legat på mobilen hela natten eftersom den låg under honom. Den hade dock inget batteri eller bakstycke så det gick ju inte att ringa från den och Jocke försökte hitta batteriet och letade överallt men det enda han hittade var laddare resten var spårlöst väck. Det var bara att acceptera det och inse att Cecilia Arnblom hade lyckats IGEN!
Jag packade ihop mitt pick och pack senare under dagen och vid tre-tiden åkte jag och Chaplin vidare mot Mora. Vi försökte förgäves hitta ett mobilbatteri på ngn mack för att jag skulle kunna hålla kontakten med folket hemma i Stockholm men det slutade med att jag fick ta Chaplins telefon som ett lån och det uppskattades verkligen då jag kunde ringa familj och vänner tills jag skaffat nytt batteri vilket jag gjorde dagen efter.
I det stora hela så har jag lagt ut stora summor pengar på min telefon de senaste dagarna eftersom jag även köpt ett bakstycke för 375 kronor och bara batteriet kostade 445 kronor så det blev en hel del pengar men nu är mobilen hel igen iaf.
Hur som haver, i Mora hamnade jag hos en trevlig familj och jag fick ett stort rum och en stor säng med egen tv, soffa och stereo samt garderobsutrymme. Jag trivdes direkt trots brist på kanaler, DVD och t.o.m VHS. Fyran har fungerat bra de senaste dagarna och jag läste även mycket böcker.

Morgonen efter vaknade jag helt utvilad och överraskande pigg för en Måndag efter en hård helg och en natt full av sms:ande. Min första körlektion var halv två så jag gick och käkade en god frukost innan jag skulle köra och efter lektionen gick jag på en shoppingrunda för att lära mig centrum lite och jag införskaffade en hel del onödiga saker: skor, foundation, rougeborste, mobilbatteri (som sagt), rakhyvlar och lite smått och gott att stoppa i munnen. Efter så mycket spenderade pengar var jag trött och belåten så jag vandrade hemåt igen och resten av kvällen kollade jag på tv, sms:ade och läste bok.

Tisdagen bestod av tre timmars körande, lite tid i solarieöarna, småshopping på ICA och en massa läsande av Star. Så det var inget märkvärdigt alls

Onsdagen var ännu mindre märkvärdig eftersom jag inte hade någon lektion alls och sov till klockan 11. Jag hann fundera en hel del på saker i mitt liv och det är en hel del saker som "spökar" där upp i skallen på mig. Denna dagen blev det solning, läsning och tv-kollande och självklart en hel del telefonsnack.

Den här dagen kan vi helst strunta i att skriva om, fär just denna Torsdag var en sådan dag som jag lyckades med någonting som endast jag kan lyckas med. Jag lyckades låsa mig själv ute i Mora... Jag vet att det inte är någon som är förvånad över detta men jag blir ju så trött på mig själv. Det är nämligen så att på min nyckelknippa har jag en nyckel som är till Sandra cykel-lås och den är på pricken likadan som familjens hemmanyckel... såklart. Jag lyckades tappa hemmanyckeln i väskan när jag skulle ta bort bilnyckeln från nyckelknippan men sen när jag kollade på nycklarna så såg jag ju hemmanyckeln där (trodde jag) så jag tänkte inte mer på det.
När jag kommit hem med min skagensmörgås och en cola zero som jag verkligen sett fram emot att äta i lugn och ro framför tv:n efter en lång och jobbig körlektion så märker jag till min stora förvåning att nyckeln inte fungerar och det slår mig ganska snabbt att just denna dag när jag för en gångs skull inte tagit med mig väskan så är det precis där som nyckeln ligger, BRAAA CISSI! Det finns inte så mycket annat att göra än att sätta sig och vänta, och det var precis vad jag gjorde, jag väntade... väntade... och väntade men kom det någon? -NEJ!!
Så jag gick och la mig i ett solarium i centrum i hopp om att de hade hunnit komma hem när jag var klar, men icke så jag satte mig och väntade i 20 minuter till men fortfarande ingen syn av dom och det enda telefonnumret jag hade var hemnumret smart som jag är så det vara bara för mig att skita i min skagensmörgås och gå till centrum och ta en pizza istället. Vilket jag förövrigt inte alls var sugen på...
När jag käkat så bestämmer jag mig för att ringa hem till familjen ist för att vandra tillbaka och mötas av besvikelse igen och den här gången visade det sig att de var hemma och vid det här laget så hade det spöregnat ett ganska bra tag så de erbjöd sig att komma och hämta mig så jag tackade och tog emot.. Den här vidriga sagan fick sig ett bra slut iaf och jag satte mig framför brasan för att få tillbaka den förloarade värmen som regnvädret stulit från mig. Sen var den dagen också slut.

image535Dagen efter vaknade jag lycklig som ett spjut, det var Fredag och jag skulle få åka hem...ÄNTLIGEN!
Jag hade lektion från 12.45 till 14.15 och då körde jag stadskörning och det kändes som lektionen aldrig skulle ta slut. Jag ville bara hem och packa det sista så jag kunde få komma hem någon gång.
Chaplin kom runt halv fyra och vid fyra var vi på väg hem och jag var sjukt glad för det.
Vi sjutiden var vi hemma och jag fick min efterlängtade grillade middag innan Lisa kom och fixade iordning sig, nu skulle det nämligen festas. Vi drack en massa vin innan vi drog vidare till Sandra där vi bokstavligen talat hällde i oss vinet. På vägen dit träffade jag ett bekant ansikte samtidigt som han sms:ade till mig. Det var lite festligt och kul att träffa honom igen och det gick väl sådär eftersom jag hade en sms-signal som varken stämde eller var direkt till för människor över 12 år men men.. shit happends. Kul att träffas igen iaf, det händer ju inte så ofta.
Anyway, när Sandra var klar och vi hade fått i oss mer alkohol så sprang vi till bussen och det blev väldigt stressigt där i slutet men till 360 kom vi och där träffade vi alla grabbsen och började dansa nästan på en gång. Det var en riktigt skön kväll som slutade på ett golv i en lägenhet i Brommaplan.



Vi somnade vid fem-, sex-tiden imorse och vaknade väl vid halv åtta då Sandra och Kim kände att det här funkar inte längre. Jag antar att det inte var så skönt längre att sova under bordet. Jag hade iaf fått kudde och täcke de hade bara varandra och en massa stolsben. De drog då vidare hem till Kim på Ekerö och jag tog första bästa tåg hem till Hässelby igen, eller Vällingby iaf där mamma fick komma och hämta mig eftersom bussen inte gick fören om en timme vilket var lite orutti. Men men.. hem kom jag iaf och jag störtade i sängen ganska snabbt efter frukosten.
Efter en stunds nappi så var det bara att duscha och fixa iordning sig för sen skulle vi vidare till Bålsta eftersom kusin Robin fyller 20 år. Jag fick köra dit men jag kände när jag var där att baksmällen började krypa på så jag bad pappa köra hem och öppnade första ölen. Nu har vi väl varit hemma i lite mer än en timme och det verkar inte hända något speciellt, Linda har en liten coctail-fest hemma som jag var bjuden på men jag blev ju alldeles för sen som jag förstod så den missade jag givetvis.
Vi får väl se vad som händer, fötter, fingrar och tår. Det blir kanske sängen tidigt med en bra film, packa måste jag ju också göra för tåget går tillbaka till Mora mellan fem och sex imorgon kväll. Det känns surt men på Tisdag ska iaf halkbanan vara avklarad och då är det bara uppkörningen kvar.

Nej nu ska jag göra något annat
Sayonara!

Before the trip

Sablar vad jag har varit handikappad utan dator, vi får se hur det här går i Mora när jag inte kan uppdatera bloggen varje dag. Jag får hoppas att ni klarar er ändå...

Igår träffade jag Lisa i Vällingby och vi fikade, snackade skit och kikade runt i affärer. Jag kom hem med ännu en ny väska(!!) och två böcker, Pamela Andersons bok - Star och Pojken som kallades Det av Dave Pelzer.


image510image511

...så nu har jag lite att läsa i Mora och färdlektyr. Lite skillnad på böcker kanske men Lisa rekomenderade ena boken väldigt starkt så kände att jag va tvungen att ta den. Ja ni får väl gissa vilken av dom som jag valde själv.
Efter att jag cyklat hem med mina nyinförskaffade grejor så var jag helt matt, jag trampade på ganska bra faktiskt. Men till middag blev det ialf inte mer än yoghurt och Chaplin kom över på en kaffe och för att kolla lite på pappas älskling (El Caminon såklart). Senare var det nämligen "raggarträff" i Barkarby och pappsen skulle dit så jag och mamma hängde med vilket vi fick ångra.
När vi satte oss i bilen så lät det mindre bra och sjukt mycket, så fort pappa tryckte på bromsen så pös det, pssssss! När han saktade ner farten och började gasa igen så slog det nästan lock för öronen för det lät så fruktansvärt dovt och alla avgaser som kom in i bilen när pappa körde polerad armbåge gjorde mig ännu mer sömning och snurrig. Men annars kändes det ju lite kul att åka riktig raggarbil även om jag faktiskt föredrar rejäla bilar som escalade och avalange. Men hur som helst, när vi kom dit så väntade vi in fabror Jonte och Eva och kort därefter kom även Ernst (Kristian) i en alldeles egen raggarbil. Han hade ungefär tjugo olika tärningar och wunderbaums i backspegeln och en piratflagga fladdrade från registreringsskylten. Där har ni en riktig raggarfamilj vill jag säga, Jonte gick självklart i skinnväst och träskor.
Vi gick ialf runt ett tag och kollade på bilarna, det var svinkallt och efter ett tag ganska långtråkigt men jag fick både sms och samtal så jag lyckades hålla mig sysselsatt ett tag.
När pappa skrivit på massa papper och skaffat sig en ny försäkring så kände vi att det var dags att dra sig hemåt så vi rullade hemåt med våran skrothög till bil (Nej då pappa den är JÄTTEFIN).

image516

När vi kom hem var klockan runt nio och jag hade inte ens börjat tvätta kläder ännu så jag hade bråttom men jag orkar ju aldrig stressa så jag tog det lugnt men jag kom väl inte i säng fören vid tretiden och då somnade jag till Wild Wild West och denna natt var jag inte på dåligt humör men jag drömde om en väldig oväntad person, minsann. Blä!

Imorse blev jag väckt klockan nio av pappsen som tjatade på mig om att jag skulle ringa personen som jag skulle bo hos så jag visste vad jag skulle ta med mig. Så jag gick helt enkelt upp och gjorde det och i andra luren blir jag mött av helt galen dalmås som inte direkt hade några bra svar på mina frågor men jag det gick ialf bra att komma på Söndag och jag skulle ha med mig sängkläder för resten fanns så det var väl ungefär vad som behövdes.
De har tydligen ringt tillbaka hit idag men det var min kära syster som svarade och hon trodde det var någon som skojade med henne för de lät precis som Robert Gustavsson sa hon så hon slängde på luren. Efteråt kom hon på att det kanske var från trafikskolan, SMART!!
Resten av dagen har jag mest packat och jag har packat alldeles för mycket som vanligt men det gör ingenting för vi åker ju stor van upp så jag behöver inte kånka på allt på något tåg eller liknande.
Nu har jag även snackat med Monica som också ska upp dit så jag får en rundtur med henne någon dag också, it's niice! I övrigt så kommer jag väl få sitta helt ensam och läsa böcker och kolla på tv eller något för jag känner ju inte direkt många i Mora men jag är ganska övertygad om att det kommer lösa sig. Det finns säkert en eller två andra där i min ålder som man kan komma överens med och i värsta fall så har jag telefon så ni får helt enkelt se till att vara tillgängliga för mina samtal hela tiden.

Den 15:e Maj, Tisdag om en vecka så är det halkbana och lilla uppkörningen. Klarar jag den så kommer jag hem igen så det där med att jag ska vara borta i två veckor det stämmer inte riktigt men jag kommer ändå sakna många här hemma, vissa mer än andra. Jag som är så fruktansvärt sällskapsjuk dessutom kommer antagligen bli helt galen av ensamheten. Jag  får se hur det slutar det här, jag kanske kommer hem som en helt annan människa med tvångströja och ångestattacker.

Ha det bäst nu allihopa så hörs vi!
Arrividerci!

Ibland tindrar jag till

Snart bär det av. Imorgon för att vara exakt sen ses vi inte på två veckor...

Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå, snart ska jag nämligen ta cykeln till Vällingby och träffa Lisa en snabbis innan jag senare måste hem och packa SÖREN! Hur packar man för två veckor, finns det tvättmaskin, ska jag åka hem till nästa helg...? Jag vet typ ingenting om den här resan men vi får väl se hur det blir, ska fråga pappsen när han kommer hem för han har kolla på det mesta.

Igår åkte jag in till stan(!) och hämtade Lisa. Det var minst sagt kaos där inne, vi skulle nämligen till medborgarplatsen och vi var verkligen inte de enda. Det var sista inlämningsdag för deklarationer igår och det kändes som halva Stockholm var ute i sista sekunden. Vilka stolpskott alltså, någon ordning på torpet om man får be. Men det gick iaf hyfsat, jag krockade inte med någon och det var bara nära några gånger och alla vet ju att nära gills inte. Hur som helst så tog vi en tripp ut på Ekerö som vanligt, från Statoil på Ekerö skulle vi lämna Lisa i Skärvik och då kände lilla jag att tröttheten kom smygandes så då gjorde jag den ena tabben efter den andra men det löste sig ganska bra ändå, vi kom allihopa hem välbevarade och vi överlevde även denna övningskörning.

Jag somnade grinig inatt också så jag har drömt mardrömmar sen jag slöt ögonen till jag vaknade i princip och det var nej bra. Vaknade alldeles stressad och orolig men det gick över ganska snabbt så det var väl ingen större fara förutom att jag sovit dåligt.
Men nu ska jag kila till Vällingby och Lisilale.
Ciao!


Lång bilfärd

Hey hoes! What's up!?
Igår va jag ute och brummade igen, jag och Chaplin tog en riktigt äcklig middag på Majas och sen körde vi vidare ut mot Munsö. Innan vi åkte ut till Olsons mamma så stannade vi till hemma hos Charlies pappa och fikade lite. På vägen därifrån fick vi syn på en bil som stod lite konstigt och när vi kommer lite närmre så ser vi att bilen innehåller två välbekanta ansikten. Linda och Leo!!? Fast vah!? -Vad gör ni här? ... Det visade sig att Leo hade en moster eller något liknande där som han hade varit hos och hämtat blommor och anledningen till att de stod så underligt var att de hade stanna så att Linda kunde röka. Naturligvis blånekade hon till att det var så men jag tror mer på Leo än Linda, även om det faktiskt är så att hon är min syster.
Vi brummade ialf till slut vidare ut mot Munsö, lååångt ut på Munsö där Olson mor höll till och inne i huset möter vi Madde, Olson och Olson syster. Mycket trevliga människor. Hur som helst anledningen till att vi hade åkt så fruktansvärt långt var en kubbmatch som slutade väldigt oväntat. Eller man kanske ska säga att den började lite överraskande men slutade precis som alla hade trott.
Det var betongen mot bönderna, eller flickorna mot pojkarna kan man också säga. Ena änden, Olson och Chaplin och i den andra Madde och Cissi (jag). Vi började med att chocka, vi hade ner en kubb efter den andra och bara regerade på spelplanen men sen hände någonting. Jag och Madde är överens om att att detta berodde på att mörkret föll och pojkarna fick lite tur. De vände nämligen och dominerade. Till slut var det inga kubbar kvar på vår sida och på killarna sida såg det ut som något form av slagfält. Kubbarna var utspridda lite här och var men mest i en klump på vänster sida men ändå lyckades vi inte träffa en enda kubb. Efter en lång och kämpig match med gräsfläckar och brytna naglar så vann Ollebolle och Charlie. Vi kan ha släppt efter lite för dom också eftersom de var så fruktansvärt dåliga förlorare och jag övningskör ju trots allt hem så jag ville inte riskera att få gå från landet, in the middle of nowhere. Men vi låter de ialf tro att de var bäst, jag tror alla mår bättre av det helt enkelt.

Till slut åkte vi därifrån och möttes igen på OK/Q8 i Brommaplan en snabbis för att snacka lite skit och sen vidare hemåt. Då plingar det till i min telefon och då är det Madde som skrivit "din väska är kvar på Munsö, bara så du vet"... MEN AAAAH! Mitt smink är där i, det här funkar inte. Ja det var bara att vända, efter att ha tankat bilen så var det bara att köra ut till Mamma Olson igen och hämta väskan. Det tog oss en och en halv timme och nästan en 70 kilometers bilfärd extra men jag fick ju köra en hel del. Jag var riktigt trött och illamående när jag kom hem så jag studsade bara ner under täcket och fortsatte fundera på mitt liv och alla motgångar. Jag kom fram till absolut ingenting men jag och Chaplin snackade massa allvar i bilen och vi kanske inte löste några världsviktiga frågor men en hel del kom vi fram till ialf.

Förövrigt så är filmen Epic Movie, helt värdelös! Tacka vet jag Lilla Sjöjungrun.

Pisk och Snusk! 


Update 15:28

Jaha nu är klockan lite mer och solen skiner lite smått utanför fönstret men speciellt varmt är det inte.
Jag fick reda på för några timmar sen att min syster inte längre är tillsammans med Emil, de har gjort slut och Emil är helt förstörd givetvis. Linda har ännu en gång krossat ett hjärta och en pojke men förhoppningsvis så är det så som de säger; "det som inte dödar dig gör dig starkare".
Jag hoppas på det bästa ialf och Linda brukar vara ganska duktig på att bara glömma och gå vidare hur illa det än låter.

Nog om syster yster. Senare ikväll ska jag försöka hinna med ett SatsCore-pass på gymmet så jag får lite nytta gjort efter en så slapp som denna. Samvetet ligger ju inte på topp liksom så det får man helt enkelt ta och ändra på.
Imorgon så ska jag ringa upp till Mora trafikskolan och kolla om det är okay att jag kommer på Söndag eftermiddag/kväll istället för Måndag eftersom jag får skjuts från Rättvik isf. På Fredag bär det nämligen av, en stor fest i Rättvik som sagt och det kan bli skoj, Madde ska tydligen också dit på Lördagen, trevligt!
Jag ska sova i en van och förhoppningsvis finns det någon form av dusch någonstans så jag är någorlunda fräsch till jag kommer till Mora.

Nej återgå till att göra ingenting alls
Ha de!

Nicole Richie

..Är en Gud!


Hålla er uppdaterade -Valborg!

Oh my, vad jobbigt att jag inte skrivit sen i Söndags. Hur ska jag komma ihåg allt som hänt?

Söndagen blev en riktigt mysig dag. Familjen åkte in till stan och Hard Rock Café och käkade en rejäl måltid och efteråt så tog vi en promenad genom stan för att smälta maten lite innan vi rörde oss hemåt. Väl hemma minns jag inte så mycket vad vi gjorde men jag gick ialf och la mig till slut och somnade till Den lilla sjöjungfrun ll. Bra grejor...

Dagen efter var det Valborg, antagligen en av de mest överskattade "högtiderna" vi har i Sverige men ändå så blev det ju kanonbra.
Jag vaknade med mobilen i handen, öppen lucka och ett mottaget sms som jag antagligen läst och sen bara somnat. Man kan väl säga att jag var lite trött och sms:andet höll på långt in på småtimmarna så till slut kunde jag helt enkelt inte hålla mig vaken.
Hur som haver så käkade jag väl en god frukost och började fixa iordning mig, det var ju nämligen så att vi skulle få gäster hem på Valborg så matlagningen och städning var i full gång hemma. Pappa hade även lyckats glömma hälften när han var och handlade så systrarna fick helt enkelt gå ner till Åkis och shoppa lite. Vid Hässelbys idrottshall träffade vi på Hagen och Mats som kanske inte var de mest trevliga människorna i världen just då och ja, det var väl kul att se honom igen efter två månader men jag vet inte om det var ömsesidigt dock. Men men... Anyway.. Dagen fortsatte och jag blev på lite dåligt humör vilket iofs gick över senare när gästerna kom och jag fick en massa god mat i mig.
Senare kom även Sandra och hade med sig massa dricka så vi satte igång och ännu lite senare kom Leo så vi körde lite lekar innan vi vandrade ner till brasan. Jag vet inte hur det gick till men på något sätt tappade jag bort Leo, han hamnade med pappa och gänget så han hade börjat vandra hemåt utan oss..
Sandras pojke, Kim, och några andra kompisar var hemma hos Axlo (som btw fyller år idag) och förkrökade i Bromma innan utgång så vi bestömde oss för att möta upp dom och gå ut på krogen. Vi lämnade päron och andra vänner och begav oss in, övertaggade och sjukt glada. Vid Brommaplan får vi gå av tuben för att the gang är fruktansvärt sega... När de väl kommer så beslagtar några väktare Anders och Kims cider så Anders blir lack och typ spottar mot dom så vi blir utslängda från perrongen och får ta taxi istället. Jag, Kim och Sandra begav oss ut på taxijakt, jag vet inte riktigt varför men vi började gå mot stan men ångrade oss sen och gick tillbaka och hoppade in i en taxi på stationen.
När vi äntligen kommer dit så får vakten syn på Kims cider och det slutar med att vi ändå inte kommer in så det var bara att åka tillbaka med en ny taxi till Brommaplan och hem till Axlos lägenhet. Anders fick nycklarna och Axlo fortsatte festa med sina vänner i stan medan vi festade vidare i hans lya. Ja du, jag vet inte riktigt vad vi gjorde men till slut kom ialf Axlo hem och typ däckar framför datorn så vi bestämde oss för att dra hemåt och hur vi kom hem det kan jag inte berätta men skit sak samma, det var en jäkligt rolig kväll och jag mår ju som jag förtjänar idag...


image515

Ska även tillägga att en full människa betedde sig jävligt korkat igår tydligen och jag skulle hälsa från Sandra (eftersom hennes blogg är lösenordsskyddad) att hon är jävligt pissed off och besviken och människan i fråga är en skitstövel!

Oj oj oj, vilket långt och spännande inlägg det blev. Idag ska jag ialf ut och köra med Chaplin för snart är det dags för Mora. Det är mindre än en vecka kvar och på Fredag bär det av till Rättvik. Hur ska detta sluta gott folk?
In i duschen ska jag nu, Tjolahopp!

RSS 2.0