Dagens tanke

Det här med ex... va fan ska man med dom till egentligen??

GAH!

Saker som händer just nu

Fredrik kom trea f.y.i och fick pokal och grejor. Jag var en mycket stolt fästmö när jag fick reda på scoren där jag stod i kassalinjen och snackade skit med Kristian.

Jobbat har jag gjort i stort sett nonstop sen sist jag skrev så något så där jätteupphetsande inlägg lär det ju inte bli det här.
På Fredag tar jag mitt pick och pack och drar till Bro... på heltid. Jag och min baby blir sambos och det ska bli så sjukt kul. Mycket smågnabb så här innan men jag hoppas det lägger sig så snart allt kommit på plats.

Ikväll jobbar jag på macken som vanligt och jag kommer ganska nyligen från dagiset så det blir idag och imorgon sen Tisdag. Efter det är det över med dom här jävla galna passen som tar kål på mig. Känner mig som en jävla bitterf*tta hela tiden now a days! Yeah, and it sux!!

Nu ska jag kasta en massa skit som ligger i farsgubbens buss, känns ju också så där kul men jag behöver den nu när vi ska flytta grejor så egentligen behöver jag rejsa hem och packa på dirr efter men helst skulle jag ju sova. Vi får se hur det hela slutar.
F jobbar Onsdag så det blir sen Onsdag för oss båda.

Baby, I'm stuck on you too!
Olson, I miss your babyface...
Lajzan, Du är en bitterf*tta
Peace out!


Saknar er också



Min mamma är en gullig filur


Heja Fredrik!

Jaha, så har ännu en arbetsvecka snart gått. Jag jobbar kväll idag också precis som veckan som gått och veckan som kommer.
Det har väl inte hänt så där jättemycket i veckan, jobbar i princip nonstop från klockan åtta på morgonen till halv elva på kvällen så det är mest sova på den lediga tiden.

I Fredags åkte jag direkt till Ante och Tina efter jobbet och drack "lite". Det var inte meningen att det skulle bli speciellt mycket men Tina blandade drink efter drink och dom smakade typ saft så det gick assnabbt.
Jag minns inte hur eller när vi kom hem eller ens vad vi gjorde när vi kom hem men jag hittade mitt plåster i duschen så jag kanske duschade. Jaja, whatever.
Igår åkte jag bara till Bro, hem till min pojkis och efter att jag blivit matad med lasagne så satte vi på en film, MIB, men jag somnade fem minuter in i filmen så vi gick och la oss istället.

Idag vaknade jag vi halv tolv och började med att käka mer lasagne. Fredrik ringde från Uppsala och berättade att första rejset hade gått mindre bra på rallyt. De hade skrivit något fel i noterna så han hamnade på ett fält men nästa gång tar han det. Jag håller tummarna och hejar på min älskling härifrån eftersom jag inte kunde hänga med den här gången. Jag ska som sagt jobba och bör åka snart men det blir fler tävlingar så jag är med nästa gång helt enkelt.


Nej nu ska jag sminka mig och sladda mot jobbet.
He'på er!

Look what I found

Jag hittade lite bilder och filmer på F's dator. Det var en galen helg...




-Ska man ha hela den här i munnen?
-Ja, det är väl inga problem...





...Fredrik klarade dock inte av det lika bra

Exhausted

Jag tror inte det finns en del på min kropp just nu som inte är helt slut.
Mitt huvud är ett enda mos, min mage är all over, mina ben är spagetti och mina armar hänger inte alls med. Tankarna hinner trots mycket jobb spåra iväg och mitt självförtroende har nog aldrig varit så långt nere på botten som det är just nu vilket gör det jäkligt svårt att sköta jobb och vänner ordentligt.

Idag glömde jag återigen att ringa Olson och Madde skulle jag ringt igår men det lyckades jag ju förkasta. Min pojkvän har väl fått stå ut med en hel de skit, tyvärr vet jag inte alltid vad jag gör fel och tänker sällan efter före. Jag hoppas bara han orkar med, snart så ska den här skiten vara över. Nästa vecka är sista veckan jag jobbar så här för OKQ8 sen är jag ledig flera helger i sträck. Det ska bli väldigt skönt och då är det bara att passa på och försöka gottgöra alla jävla misstag som jag lyckas göra...

Nu ska jag krypa ner under täcket igen.
Nighty night!

Nu jäklar har jag tindrat till

It sure are those small faults that can make a man be a real bitterfitta...

Under dom här två kaosveckorna lär jag inte vara någon speciellt bra hemmafru. Den största anledningen är väl att jag faktiskt aldrig är hemma, vilket gör det väldigt svårt. Nu har jag iaf tagit mina få lediga timmar idag och använd dom väl. Jag har vänt upp och ner på hela jäkla lägenheten och dammat, dammsugit, torkat och plockat. Jag håller på med den andra maskinen tvätt och hoppas hinna hänga upp skiten innan jag far iväg till nästa jobb. Innan dess ska jag även duscha, handla och få något i magen. Tanken var att jag skulle hinna med en powernap med det känns som tiden inte riktigt räcker till...

Inatt har jag återigen sovit sämst, inte sämre än Fredrik dock som i princip legat vaken all night long. Jag vaknade en sisådär sjuttioelva gånger och varje gång jag vakna så var F vaken. Hajar noll! Sista gången jag vakna var vid halv sex, det klagar jag absolut inte på, jag blir gärna väckt på samma sätt fler gånger. Vi somnade om båda två en timme till sen var det dags att börja gå upp igen.
Så jag jobbade i förmiddags, kom hem och satte igång och ja, nu ska jag bara gör det sista. 

It's a hard knock life for me!

Finns ju alltid här för dig



Nu är jag så där kär igen som jag aldrig varit förut

Lajzan!

Hej, hon är skön!!





Uppdatera säger ni...

But ofcourse!

Ja förra veckan så var det... hmm får se nu.. jobb, jobb och sen lite mer jobb. Jag umgicks som vanligt med min Fredrik. Vi har hunnit vandra på IKEA, säga hej hej till Carrebarre och Ocke (hans systerbarn)... Va fasiken, jag minns typ inget mer... Eller vänta, jobbintervju, skjutsat Sandrew till Kista och hälsat på i Hässelby där Lajzan tagit över mitt rum och min sönder...hrmm -hoppade säng.
I Fredags var både jag och Fredrik lediga så vi sov i Bro Torsdag natt. Vi gick upp alldeles för sent men när vi väl tog oss i kragen så var det raka vägen till Sumpan som gällde för att fixa iordning oss inför kvällen.
Vid halv fyra ringde Lisa och var klar och eftersom jag satt i telefon så fick F ta samtalet och dom kom fram till att vi skulle ses i Bromma inom 30 minuter. Vi åkte dit och mötte henne, körde till Skärvik, jag och F fick oss ett varsit tjyvnyp i armen för att vi inte kunde sköta oss tyckte Lisa. Vi stannade i Brostugan för att käka lite gott och när getingarna blev allt för jävliga så bestämde vi oss för att röra oss.
Hemma hos Lisa korkades det typ upp och vi satt ute och snackade skit en stund tills det var dags att springa till bussen och åka vidare hem till Gisselsson. Vi fick verkligen springa för vi fick bråttom där mot slutet och sen vägrade min telefon fungera så jag fick skicka två såna där himlarns buss-sms. Vilket jäkla waste of money, det visade sig sen att det var för att jag inte hade någon mottagning, crap! Det gick bra till slut och efter en jobbig (hatar att åka komunalt f.y.i) bussresa och en sjuhelsikes vandring så kom vi fram och på altanen satt värdinnan själv, vår älskade Linda som var hemma från sina studies, Emilia & Jocke ofcourse, Tessan och Jimmy som jag inte sett på aslänge, Linnsan var på plats och sist men inte minst Sandrew & Kim var där som en trevlig överraskning.
Det drack, skålades, lektes öllekar och sen var det dags att gå till bussjäkeln igen för att ta oss till Rasta.
Där var det drag, Olson var där, Anders, Axlo, Lunken, Ida, Tessan, Malin och massor med fler människor, plus alla som åkte med oss. Olson pussades och hånglade (tydligen) med massa tjejor. Någon frågade om vi var tillsammans, Fredrik kom överens med Anders och Olson det var ju skönt, han bjöd laget runt på drinkar också, min generösa man.

Jag pratade med Axlo som bestämt sig för att inte flytta till Norge (om jag minns rätt) och Anders fes massor, han försökte övertyga mig om att det minsann var en avloppsbrunn som lukta men jag vet bättre. Mohaha!

Anywho, kvällen blev natt och natten blev morgon så vi vandrade upp mot vägen för att ta taxi. Tydligen så gick jag med Emilia, jag minns det inte så där överbra men jag tror att Fredrik var arg på mig, vilket är ganska vanligt på fyllan. Linn hade deeptalk med någon, jag vet inte vem. Lisa låg i diket och sov och Gisselsson var lite mammig. Sen minns jag inte så mycket mer faktiskt. Jag och Fredrik somnade på en lövtunn madrass i gästrummet hos Lisa.



Dagen efter var jag lagom bakis och vi bestämde oss ganska snart för att svulla i oss någon form av FET mat. Pizza it is, första-bästa blev det där gula huset vid LIDL på Ekerö. Vettefan vad stället heter, so whatever!

Skjutsade hem Lisa och åkte hem till Sumpan för att byta om och dra till jobbet. Jobbade med en Victor som var lite så där glad, han hade tydligen haft en tråkig utekväll dagen innan men det blev bättre senare mot stängning.

Direkt efter jobbet åkte jag till Sumpan för att chilla men min älskling ringde och tyckte jag skulle komma till Kungsängen och leka med dom så jag bytte om snabbt och åkte och det visade sig att jag var framme före dom. Jag satt och väntade till F kom och parkerade bilen åt mig sen gick vi in till resten. Det var lite fest kan man säga, Christian visade sin nya vattenscooter. Det fanns bilder och filmer till förbannelse. Martin var där också, han hade fått testa scootern och var som ett litet barn på julafton, -ser du hur jag drar iväg!!
Skoj skit, Elias och Ante hade dricktävling, Stoffe vägrade vara med för han är lite av en bitterfitta men det visade sig vara ett bra val av honom för typ tio minuter senare så skulle Elias "hicka" och det slutade med att han spydde över hela vardagsrumsbordet. Ante garvade läppen av sig och Stoffe låg i mitt knä och lät asweird medan Sussanne envisades med att säga "sluta skratta, det är ju synd om honom", dessvärre kunde hon ju inte hålla sig själv så det var svårt att ta henne på allvar. Den enda som inte tyckte det var så jättekul var väl Johan som ägde det stackars bordet och soffan som blev utsatt. Men men... jag tyckte iaf att det var riktigt kul.
Folket började snacka om att dra vidare, det hela slutade med att alla bestämde sig för att dra till Christian men det tyckte inte Fredrik var en bra idé så vi drog hem till honom i Bro istället för att sova.
Återigen hamnade jag på soffan för att drygpellen själv var arg över något som han inte mindes dagen efter. Jag tror vi får ta och sluta med det här om min rygg ska överleva det här förhållande.
Jag roade mig dock halva natten med att messa med en nybliven ungkarl. Jävligt otippat att det skulle ta slut där med tanke på bröllopsplaner och diverse men what the hell! Maybe it was for the best...

Jag vaknade iaf dagen efter jävligt otippat på soffan och tyckte inte alls det var skönt så jag kröp ner i sängen igen. Fredrik var tydligen inte alls sur så vi sov tills det var dags för mig att jobba och honom att sitta barnvakt.
Igår jobbade jag med Marcus som slagit i en tå, han var inte heller så där assugen men det löste sig också senare mot stängning. Vi kom iväg typ åtta över tio vilket är ett nytt rekord. Heja oss!
Jag åkte hem och käkade väldigt sen middag med min pojkvän, vi gick sen och la oss framför en film men jag somnade nästan på dirr så han fick som vanligt kolla på film själv.

Idag började jag på nya jobbet klockan åtta, jag jobbade till tolv och ska tillbaka igen klockan fyra på möte. KUL!!
Dom kommande veckorna kommer bli helt galna, jag jobbar nämligen förmiddagarna på Kärleksörten, som dagiset heter, och eftermiddagar/kvällar på OKQ8. Jag jobbar även den kommande helgen så det där med privatliv och ledighet är något som kommer vara fruktansvärt främmande för mig dom två närmsta veckorna.
Tanken är att det ska bli heltid på dagis och halvtid på macken, jag jobbar alltså egentligen 8-16:30 på Kärleksörten och sen enbart varannan helg på OKQ8. Jag inser självklart nu att jag tagit mig vatten över huvudet men jag måste på något sätt kämpa mig igenom dom här två veckorna. Det finns liksom inget annat jag kan göra.

Ja, nu har ni fått en ganska rejäl update. För Olson skull ska jag även i fortsättningen berätta vad som händer under kommande dagar så han har stenkoll och slipper ringa hela tiden(!). IFFLE!
Imorgon ska jag alltså jobbar åtta-tolv hem och vila sen jobba kvart över fem till halv elva och efter det ska jag på något sätt försöka köra hem utan att somna och däcka framför tv:n. Happy?

PEACE!


Stockholm cruising

När jag äntligen kommit ifrån jobbet i Fredags var det bara raka vägen mot Kungsängen för att hämta upp min fulla fästman. När jag ringde så bad han mig komma in på Alexandra där han satt men jag hade arbetskläder på mig så det blev verkligen INTE så. Ut kom han iaf till slut och jag gjorde mitt bästa med att köra hem. Fredrik var full och rastlös så han satte på blinkers, stjärtvärmen, spolade spolarvätska, tog tag i ratten, stängde av tändningslåset, ja det mesta för att djävlas med mig. Skitunge!
Lyckligtvis kom vi iaf hem till slut och Fredrik fick för sig att jag ljugit för honom så han blev pissur och somnade utan att snacka med mig så jag kunde inte somna. Det sög eftersom jag visste att jag skulle upp dagen efter.

Jag började jobba klockan 07:42 och när jag kom dit blev jag lite rädd när det lät som värsta gänget utanför dörren men det visade sig bara var en dyngrak(!) Leonard och två vänner. Han hade festat hela natten och åkt direkt till jobbet. Det skulle han få sota för senare på dagen kan man säga.
Vid elva tiden började han nyktra till och gick på då på toa cirka tio gånger för att spy och göra annat. Han satt mest bakom kassan och mådde asdåligt och det värsta var att han skulle ta sig på något sätt till Bålsta efter och börja jobba där direkt efter.
Fredrik kom förbi en snabbis med motorcykeln tills det var dags för oss att sluta, jag lämnade stackars Leonard vid pendeln och sen körde jag efter Fredrik till hans jobb för att lämna mc:n. Vi åkte hem, solade, duschade och fixade iordning oss och åkte sen till Hässelby för att gå på någon form av tjuvstart av en kräftskiva. Det var redan en hel del folk där, trevligt! Lajzan har tagit över mitt rum och min (som hon kallar det) sönderknullade säng, så hon hade myst in sig rejält.
Vi åt kräftor, nubbade lite och drack öl sen bestämde vi oss för att ta oss till stan komunalt för att kolla lite bilar på Stockholm Cruisingen.
Lajzan hängde med också. På pendeln däckade Fredrik i stolen och jag satt och snackade med en mamma till en mkt söt liten tjej.
Vi kom in till slut iaf och började knata på Svevägen när jag hör någon skrika mitt namn bakom. Där stod Öftiger och Löken vid nån bil och snackade skit så jag hälsade på dom lite och fick se Lökens snygga ärr efter att han blivit skuren på Dao. Läskigt men han mådde bättre nu och jag fick mig även ett par tjuvnyp.
Vi vandrade vidare och träffade Olson och Simon som stod och drack groggar. Lajzan började tafsa på hans skägg och hamnade till slut uppe på hans axlar. Det såg lite smålustigt ut men det var kul.
Vi blev bjudna på efterfest hos Sunken i Vällingby så vi gick mot tuben. Olson, Simon, Sunken och Fredrik lekte i rulltrappan och det slutade med att den slutade fungera och Simon ramlade och slog sig. Visserligen kände han det inte fören dagen efter.
Till slut kom tuben och i sista sekund bestämde vi oss för att dra hem istället så vi övergav stackars Lajzan med alla dudes men det gick nog bra ändå.

Vi åkte hem och åt knäckemackor och sen somnade min man medan jag duschade så det var bara att gå och lägga sig i soffan (tydligen) och somna in till en film.



Imorse kom Fredrik ner och hämtade upp mig i sängen igen och vi somnade en stund till.

Pappsen kom och hämtade mig och Fredrik så vi kunde få hem bilen och efter det var vi tvugna att leta efter en läkare eftersom min mensvärk inte var att leka med. När vi kom till Karolinska ångrade jag mig så vi åkte hem istället och jag hamnde i ryggläge med en kudde på magen men jobbet fick lida. Jag kunde knappt stå upp och ännu mindre jobba.

Hela dagen har spenderats i soffan framför tv:n och snart är det väl en snabbdusch och sängdags som gäller. Det är en dag imorgon också och då ska jag väl försöka jobba tänker jag.


Peace out!


Theyr'e gonna kill me

...men var det något jag sket i så var det väl det. It is sooo worth it!





Jag älskar mina systrar - Fjalar & Lajzan

Another Friday night at work

  • Nu har jag hämtat ut körkortet och det var ny design på det och hela skiten
  • Jag ska flörta med Leonard och Johan och se om någon av dom vill ta kvällspasset istället för mig så kan jag ju få göra något skoj på kvällen imorgon.
  • Pengarna som Annelie skulle föra över är inne nu dock inte alla.
  • Det verkar som "mössen" är borta
  • Jag jobbar kväll ikväll och håller tummarna för en jävla massa skit att göra så tiden går fort.

Ja, titta saker och ting löser sig sakta men säkert. Jag vet inte hur jag ska göra för att få resten av mina pengar men jag ska prata med pappsen och min man som verkar vara i proffs in the subject.
Igår fixade iaf Reneé mitt hår så nu ser jag inte ut som hej-kom-och-hjälp-mig längre, thank god! I fortsättningen blir det ingen helblekning i hårbotten utan slingor, det är mycket hälsosammare för mitt stackars hår och dessutom ser det faktiskt bätte ut.
Jag och Fredrik gick hem och åt korv sen somnade jag i hans famn framför tv:n. Myspys... Vi däckade på dirr när vi gick och la oss sen och jag ville verkligen inte att han skulle lämna mig för jobbet imorse.
Som sagt så skulle jag upp ett par timmar senare för att hämta mitt körkort på posten som stängde klockan tio av någon jäklarns anledning så nu är det hämtat och resten av dagen har jag kollar på tv, duchat, tv igen och sen gick jag till 7eleven för att shoppa mat. Maten är uppkäkad så nu kikar jag på Rachel Ray med ena ögat och lurar här med det andra.

Klockan 14:12 börjar jag jobba, nej inte tio över eller kvart över utan tolv över... Idiot-tider på den där macken men hey, I just obey.

Nu ska jag slappa sören tills min man kommer hit och pussar lite på mig innan jag börjar jobba.
Ta't easy ikväll dudes & dudetts!


En vanlig arbetsvecka...


Mitt namn är lite här och lite där... Oh shit! Lucka på Fredagen nästa vecka!!
Den helgen kommer bli hård, vi ska nämligen på Rasta den Fredagen.

Saker skiter sig allt för ofta

  • Posten var stängd igår så får gå imorgon när jag har sovmorgon istället, CRAP!
  • Jag får antagligen INTE ledigt på Lördag så inget cruising alls
  • Annelie vägrar lägga in pengar på mitt konto, WHY!?
  • Jag har möss(!!!) i min lägenhet.
  • Det händer absolut INGET på jobbet just nu och då blir dagen lååång!!

Jag lyckades roa mig med en penna och ett block

Ja ni ser ju själva... Fy Farao, aja jag ska kanske fixa håret idag vilket känns skönt. Det börjar ser riktigt illa ut nu men först ska jag kolla om jag fått några pengar sen ska jag packa ihop mig och brumma mot Bro igen, snaark! Den vägen är så tråkig, motorvägar är inge bra man bli bara fartblind och somnar så lätt. Buff!
Imorgon jobbar jag kväll med Johan, yeey! Eller, hmm, har aldrig jobbat med honom men de lär bli gött..


Ha de!


Jag har saker att göra

Jag måste först och främst ta mig från Bro till Sumpan där jag ska slita ner ca tvåhundra lappar på Sturegatan, Vegagatan, Järnvägsgatan... m.m m.m.
Fanny är hemma igen så det behövs inga lappar längre, easy as that!
Efter det ska jag hämta mitt körtkort på posten, det har kommit nu så det är helt enkelt dags att ta ut det.
SOLA, det ska jag göra efter det och sen ska jag fixa mat till min man som jobbar "Onsdag" idag.

Ja så min lediga dag blev inte så ledig...
Imorgon jobbar jag morgon och på Fredag jobbar jag kväll sen på Lördag ska jag se om nån har lust att jobba istället för mig. Det lär ju inte gås så bra men jag ska försöka. Det är nämligen Wheels och Stockholm Cruising. Vet inte om jag ska på det men annars är det typ fest i Västerås.. Det är mycket nu!

Arrivederci!

Cecilia drömmer sig bort


Shäslong, Haléns

Pälspläd, La Redoute

Hon är hemma igen

Polisen ringde hem till Lajzan idag och berättade att de hade vår hund. Hon var på någon bakgata i Solna(!) där någon tan hade matat henne och senare tagit hand om henne.
Jag åkte dit efter jobbet med Fredrik för att hälsa på henne och hon var magrare än innan och helt lam och slut i kroppen. Hon låg mest och var hela tiden tvungen att luta huvudet på något.
Min älskling är iaf hemma igen och lättnades över detta är obeskrivlig, jag har aldrig känt mig så lätt i hjärtat.

Jag och Fredrik är i Bro nu och jag har fått en supermiddag, kycklinggryta och ris. Det var verkligen supergott.
Nu är det matkoma deluxe, tv och mys i soffan. En dusch och sängen ser jag verkligen fram emot just nu. Jag är trött efter en galet slitsam jobbardag.
Vi hade strömavbrott i två timmar i butiken så kassorna, bensinen, kylarna, lamporna... allt var dött. Det blev enbart kontantbetalningar och vi fick skriva upp varenda streckodsnummer på typ en sisådär tio siffror per vara. Det var ju inte så där skitkul kanske men vad gör man.
Vi lär ju förlorat en hel del på det med tanke på hur många der var under dom timmarna som kom och ville tanka.

Nej nu ska jag kika på lite smått och lite gott som jag fortfarande inte har råd med!
Bruuush!

Always on my mind

Jag har inte gråtit så hysteriskt på två och ett halvt år...

På vägen hem i bilen ramlade poletten ner, Fanny kanske faktiskt inte kommer tillbaka. Tårarna bara forsade ner okontollerat, jag kunde inte tänka på hennes söta tryne och att chansen finns att jag aldrig mer kommer för köra ner min näsa i henne mjuka päls när jag mår dåligt.
Hon har varit med om så mycket, hon har en sån stor plats i mitt hjärta och det var faktiskt henne jag tröstade mig hos våren 2006(?).

Familjen saknar henne så sjukt mycket, lika mycket som mig och jag kan inte släppa det faktum att det är mitt jävla fel att hon inte är hos oss just nu.

Jag har försökt sysselsätta mig nu för att stoppa tårarna lite, jag är svullen och svart runt ögonen och bilden av min älskade hund går inte att få bort, jag undrar hur hon mår? Lider hon? Har hon ont? Fanny, vart är du?



Tänker på dig hela tiden...

Fanny, kom hem

Jag finner inga ord...



Det blev inte som vi tänkt oss

...kan man säga.

Jag, Lisa och Sandra virrade runt som fan innan vi bestämde oss för att skita i Ängby och Drottningholm och åka till Riddervik istället. På vägen busade jag lite med Lisa och smeta en klick glass i fejset på henne och hon gjorde tillbaka hundra gånger värre såklart.
Klockan var typ tre när vi till slut la ut våra handdukar på ett nerspytt berg. Vi solade och badade ett tag, senare kom Fredrik och hans lilla vän Stoffe med motorcyklarna och hälsade på. Varma som as åkte dom ut enda på bryggan. De stannade kanske tio minuter eftersom dom höll på att avlida i sina varma skinnställ, de funderade båda två på att hoppa i vattnet för att svalka sig lite men det blev inte av. Istället fick dom ett rent helvette med att försöka vända på sina bikes på den smala bryggan, shiet va jag garvade... och filmade.





Vi drog därifrån vid middag, skjutsade hem Sandrew och Lisa lyckades övertala mig att skjutsa hem henne. Inte för att det var svårt direkt men vi hann stanna på Ica i centrum innan och småshoppa lite. Jag tog ut lite pengar innan och sa NEJ högt till Lisa eftersom hon sa något dumt och det tog en gammal gubbe som hej tydligen och hälsa glatt "tillbaka".
När Lisa var lämnade var det hemgång, lägenheten var tom men snart kom min man tillbaka med hunden. Dom hade varit på långpromenad och såg båda väldigt nöjda ut. Jag och F skulle ut på date och käka så vi lämnade Fanny, och som jag gjort så många gånger tidigare lämnade jag uteplats-dörren öppen eftersom det annars blir så varmt i lägenheten och jag vet hur Fanny tycker om att ligga ute på de svala plattorna. Det var ett stort misstag...
Jag och Fredrik käkade på Texax Long Horn och snackade en massa samt kärepärade, när vi kom upp på gården så kom grannpojken uppspringande från trapporna och sa att hunder smitit. Tydligen ville hon inte vara ensam och sprang väl efter oss men kom vilse. Hon hade kommit tillbaka till gården vid ett flertal tillfällen under kvällen och vi letade överallt. Vi tyckte vi hörde henne flera gånger men kom aldrig tillbaka och har inte setts till sen dess.
Jag är just nu livrädd, det är MITT fel att vår älskling är borta och jag vet inte vad jag tar mig till om hon inte kommer fram snart. Alla hemska tankar kommer upp i huvudet samtidigt och det är så jäkla jobbigt att inte veta vart hon är eller om det hänt något.
Jag försöker trots allt tänka posetivt och hoppas att någon har tagit hand om henne och har i avsikt att lämna henne till polisen eller ringa på någon av lapparna vi satt upp i hela Sumpan.

Förlåt familjen, det var verkligen inte min mening. Jag ville ju bara att hon skulle ha det så bra som möjligt men det gick åt helvette...
Jag har jobbat hela helgen och familj och vänner har hjälpt till att leta, många har erbjudit sig och alla ägnar oss en tanke. Det känns skönt att många bryr sig, just nu vill jag bara ha hem min hund.

Idag efter jobbet drog jag hem till min sovande man, tröttmössan somnade till något rally och mumla on and on om alla som körde. Jag måste plugga på det där, kan inget alls.
Lajzan hörde av sig och ville komma, när jag kom hem sa hon att hon var påväg. Skit tänkte jag då och hoppade in i duschen, sen fick jag ett sms där det stod att tåget inte gick fören tjugo minuter, yeey! Jag och F hann minsann ligga iaf, vi må vara oseriösa innan sängdags men när det väl gäller är det grymt!
Anywho, när vi var klara att gå och lämna tillbaks ännu en värdelös film och sen vidare till affären så kom Lajzan och berättade alla freaky historier. Hon har varit med om en hel del skit i Maggan alltså, äggkastning, dans och sång på baren, blanda drinkar, strul med både den ena och den trettionde hon hade till och med en snubbe som fick kliva på i grannhuset. Congrats Lajzan!
Hennes tattoo är klar nu också, hon var dyngrak när hon gjorde den och så vitt jag vet var även tattueraren det för tatueringen är SKEV. Det ser lite ut som jag är kär i min youngest sister, men wtf. Den är jävligt unik så jag gillar den...



Nu har vi precis käkar fiskpinnar och potatismos som Fredrik lagat till oss. Han är skön! Vi sitter och kollar på någon skitserie på tv. Jobb Sören hela nästa vecka. Jag är ledig Onsdag sen jobbar jag konstant tills nästa Fredag. Jag ser fram emot det som fan...
Det är en hel del utgifter dom kommande månaderna så det är bara att kämpa på.
Fredrik tycker jag ska spara pengar till December också när han och hans familj ska till Thailand, vi får se hur det blir.

Ha det bäst nu, och tack för alla snälla kommentarer och framförallt tack till Gunnar, Marianne och Alexandra som hjälpt till oerhört mycket. Hade hon varit i närheten vet jag att hon kommit fram om hon hört er.
Ciao!

Sol & bad... och städning

Det blev lite bråttom till jobbet igår eftersom pappa skulle käka och grejor i Vällingby men jag kom precis i tid ändå.
Det var jag och Leonard som jobbade kväll och det var skönt för tiden går snabbare med den pajasen. Han gör massor med knäppa grejor och har en del wacko saker för sig. Han älskar att sitta på kassadisken eller ligga på papperskorgen. Kasta kvitton och träffa papperskorgen är han verkligen sämst på.
Fredrik kom och sa hej också, han var ute och åkte motorcykel som vanligt så han hande vägarna förbi, sötapa!
Klockan halv elva var jag hemma igen, jag chansade inte ens på att försöka få en parkering utanför mig för jag visste att det aldrig skulle gå så jag ställde mig längre ner och stoppade i lite cash så jag slapp gå upp klockan åtta och flytta på mig. När jag vandrar upp för dödsbacken utanför så ser jag att en biljävel åker precis framför trappen till gården, jag trodde jag skulle svimma när jag kånkade upp all skit för den långa backen. Fasiken, man blir förbannad för mindre.
Baby satt framför tv:n och kollade på dragracing och jag sprang typ in i duschen efter att F tryckt upp mig mot frysen för att jävlas. Svalkade av mig lite snabbt och duschade av håret och hoppade sen ner i soffan för att mysa. Vi skulle kolla på en ny film, Humor hette den och det enda som var värt att kolla på var väl egentligen Björn Gustavsson och resten av Parlamentet-klippen.

Vi gick och la oss och somnade väl vi halv två. Jag fick direkta order om att se till att Fredrik skulle gå upp på morgonen men det sket sig. Jag försökte men han röt åt mig i nattmössan så jag blev rädd och då vaknade han sen nästa gång tio minuter efter att han skulle börjat. -Wopsie babycakes, I tried!
Idag var jag ledig och jag har varit på brunch med Fredrik som bjöd på fläsknoisette på "Den matglade". Mumsfillibabba!
Efter det åkte jag på dirr till mor och far för att sno med mig hunden. De hade skaffat sig en alldeles för stor pool för tomten så den stod på altanen ihoptryckt mellan två pelare, jag vet inte hur det där kommer sluta men jag hejar på dom som försöker. Det var tydligen väldigt varmt häromdagen så de körde på något form av spontanköp. 
Min pappa är bäst för han bjöd på en full tank med bensin också, lycka! Nu kan jag ju åka lite bil igen utan att vara nervös för att skrothögen ska stanna.
Snart bär det av till någon strand med Lisa och Sandrew. Vi vet inte vart för det finns tydligen inte ett enda ställe med strand i Sumpan. Det är tur att det är nära till allt, vi lär väl hamna på Kanan eller Ängby eller liknande.
Ikväll blir det middag ute på någon restaurang, bara för att det är Fredag och jag kan inte direkt festa eftersom jag ska jobba imorgon bitti. Det är jag och Marcus(?), -inte den blekaste vem det är men det blir säkert superbra...



Imorgon efter jobbet bär det av till Grönan, vi lär möta upp resten av familjen Arnblom som redan är inne. Eller ja, mamma och pappa då och deras gang. Karuseller och lite öl ska man väl få ner. Myspys!

På Söndag får vi se om jag ska jobba eller inte, jag vill ju helst inte men jag kan inte riktigt styra det. Finns det ingen annan är det bara att ställa upp, tyvärr!

Nu måste jag dammsuga och bädda OCH vika tvätt innan Sandrew och Lisa kommer.
XoXo!


RSS 2.0