Belive it or not...

Det här är min blogg och jag skriver va fan jag vill. Är det något som ogillas så kan man helt enkelt sluta läsa eller hålla det för sig själv...

I Tisdags var vi iaf hos Linnsan på kalas. Det var en massa släkt där och Martin samt Evelina. Myspys var det och vi åkte snabbmoped dit. Linn fick en vattenpistol av oss som uppskattades av alla utom henne som blev dyngsur.
Lisa kom senare och även Emilia med sin Jockmock. Trevligt att se hennes söta nuna igen. 
När saker började spåra och folk blev mer och mer blöta så bestämde vi oss för att åka hemåt. Både jag och F hade jobbat och skulle jobba dagen efter så det var läge helt enkelt.

Hem och nattinatta!!


Igår var det som sagt jobb igen och efter det åkte jag hem för att städa lite innan det var dags att åka hem till Bro och Fredrik som var superhungrig. Vi fick lasagne till middag och sen åkte vi till Kista för att gå på bio. Det blev Hangcook med Will Smith. Mycket bra och sevärd film.
Hem igen och softa i soffan. Vi fastnade en stund framför Snakes on a plane till jag ville sussa. Hopp i bingen återigen (hehe!) för en godnatts sömn.

Idag skulle min kära pojkvän ringa och väcka mig men det kom massor med sms innan dess så det var bara att knalla upp innan F ens hunnit tänka tanken. Axlo ville berätta hur bra han hade det i solen och Lisa hade några ytterst konstiga bekymmer. Ja, jag är fortfarande i chocktillstånd.
Upp och göra mer lasagne och lite sallad, Våra bästa år var på tv och det är ju så himla spännande nu trots att de befinner sig på i princip samma ställer som för fem år sen. Men whatever!
Vi elva drog jag mot hemtrakterna igen, jag skulle hälsa på Freddelito på jobbet, han var jättesmutsig, mumsfillibabba! Finns inge hetare än min skitiga man på verkstaden.
Anywho, efter det begav jag mig hit till Hässelby för att säga hej till mammsen och pappsen innan jag börjar jobba men nu ska dom till Vällingby så får väl åka med dom en snabbis och sen bege mig mot Kungshamra.

Ha det bäst nu alles! Hoppas ingen fick kräkkänslor eller blev upprörda över detta försökte vara städad men jag lovar inte att det fortsätter så.
Ciao!


En helg på landet

Innan vi åkte till Blidö i Fredags så åkte vi och hälsade på farmor. Hon bjöd på¨saft och bullar och jag fick födelsedagspresent. Ett dubbel-våffeljärn och salladsbesticken som jag velat ha hur länge som helst.
När vi sen kom till landet så började vi med att kasta ner pappsen i båten så vi kunde få åka lite wakeboard. Jag kom väl upp på tredje försöker ellet något och åkte en sväng, älsko hade lite problem med brädan eftersom han är goofy och den är inställd på regular. Han föll ganska hårt på ansiktet och gav upp efter det.


Vi åkte hem igen, bytte om, fick en välkomstdrink och snackade en massa skit.
Jag gick och la mig ganska tidigt eftersom jag va übertrött, F och pappa satt uppe ett bra tag ock snackade. Till slut kom min baby och la sig också, myspys och sen snark!

Morgonen efter vaknade vi när frullen var klar. Upp och käka, fixa trixa och packa för en dag på havet. Vi väntade in Janne och Marie sen drog vi till en tvärsöver och solade, badade och mådde kung. Vi försökte oss på lite wakeboard men det gick inte alls bra. Varken jag eller Fredrik kom upp, snöret gick av och trasslade ihop sig så vi sket i det.
Det blev ändå en hel del bada och sola, vilket F fick känna på senare på kvällen.



Senare kom även P-T, Mia och två hundar. Middag, öl, Smirnoff och massor med annat sköj bjöd kvällen på. Jag fick bling av P-T som fortfarande har kvar mitt "peace"-armband som jag kastade på honom i ren ilska en gång för hundra år sen. Han är en trogen vän han.
Anywho, mammsen var fast besluten om att ALLA skulle ner och ta kvällsdopp så jag och F tog flakan ner och väntade in resten men vi märkte ganska snart att vi höll på att bli uppätna sakta men säkert så vi klädde av oss och tog ett dopp, klädde på oss snabbt som fan, väntade in resten och sa sen att vi var tvugna att dra igen. Mammsen som tvingat ner alla hann ta ett dopp innan hon kände att hon behövde göra nummer två så det var bara att ta med henne på flakan och åka hem.
När vi kom tillbaka så skulle vi klä på oss men det slutade med att vi däckade i Malins säng och vaknade igen klockan fem morgonen efter i varsin säng(?).
 



F kunde inte sova eftersom jag inte låg i samma säng. Jag hade somnar upp och ner och ut & in så jag sov inte heller som en Gud. Vi vaknade, gjorde om och gjorde rätt sen sov vi tills P-T kom in och hoppade på oss. F höll på att svimma när han fick en härlig hand gnuggandes på sin sönderbrända rygg.
Per-Tomas var fortfarande full och bestämde sig för att ta en öl till frukost hellre än nyktra till. Pappa dukade fram Koskenkorva och även där nappde Tompa på dirr. Jag fattar inte det där, jag var slut hela helgen och lyckades inte ens bli salongs. Jag säger då det, man börjar bli gammal.
Vi åkte hem efter en lång dag på klipporna där min man lyckades bränna sig lite på magen också. Vi hann även med en utsökt middag som P-T och Marre lagade ihop, Janne snackade massa gojja och Tompa höll fanimig inte käften på HELA DAGEN.
Jag fick köra eftersom herrn bredvid hade sippat bira hela dagen. Det gick relativt smidigt och när vi kom hem så bäddade vi ner oss i sängen och kollade på film... typ! Innan vi somnade räknade jag ut att jag minsann hade fått komma till 5 gånger vid tre olika tillfällen under dagen. Shiet! Go Freddelito...




Idag var det bara att kliva upp med tuppen igen, fy fasiken! Jobba hela dagen, hem och vila en stund och ta en dusch och nu är jag i Bro. Fredrik har klippt sig hos sin söta mamma som har sagt att hon ska slinga och klippa mina toppar. Yeey! Hon är för snäll faktiskt, jag kan säga att det behövs nu för jag ser INTE RIKTIGT KLOK UT!

Anywho, imorgon blir även Linn gammal tant. Vi ska på tårtkalas hos henne i Stenhamra och kanske åker "moped" dit. Spännande...

Nu ska jag vänta in min väldoftande man som precis duschat, mums!
Kiss kiss


Four fucking months

Nu har jag jobbat en hel del faktiskt, usch och fy Hammarby!!

Måndag kväll, Tisdag kväll och igår samt idag morgon. Imorgon blir det upp med tuppen igen för F ska till jobbet och vi har bara en bil här i Bro så jag får köra hem hans bil och sen börja packa på dirr.

I det stora hela har det inte hänt så där asmycket den här veckan.
Jag och baby boo firade någon form av fyramånaders-dag igår med lax, hollandaise och potatis och som efterrätt överraskades jag med chokladdoppade jordgubbar och sen blev det lite mys innan vi somnade. MYCKET BRA!!

Idag är jag sönderbränd sören och kan knappt röra mig i kläderna jag har på mig men det skiter jag i för imogon åker jag till landet och ska köra sönder den där wakeboarden och bada skiten ur havet. Så är det bara!
På Söndag ska jag jobba igen och det suger getpung men jag nöjer mig helt enkelt med dom här dagarna... jag har som vanligt inget val för jag kan inte lär mig säga nej. BUFF!!

Puss på er!


Sarre i näsan...

Jag blir bara sämre och sämre på att skriva i den här bloggen alltså... Skärpning!

I Fredags var det som sagt middag och mys hemma hos mamma och pappa Spånken. Det var väldigt mysigt och det slutade med att jag och F cyklade hem. Det gick väl si så där kan man säga men hem kom vi iaf.




Vaknade på förmiddagen därefter och var tvungen att fixa iordning mig för att fara mot jobbet igen. Det sög ju. Jag jobbade med Caroline och en minut kändes som en evighet, det var som att stå där i tre dygn men till slut slutade vi iaf och stängde ner. Sen var det bara GÄRNET hem för att fixa iordning sig. Jag träffade Lisa utanför porten, sprang in i duschen och vänade in Lajzan. När alles var klart så tog vi bilen och brummade iväg mot Bro. Det gick ganska snabbt och när vi kom var festen i full gång.
Alla var glada och fulla, Valkyria hade en present till mig. Sötapa! Ett kit så att jag och F kan göra en egen dildo. Kul skit! Fredrik fick massor med fina presenter och som snyggt avslut så blev han kastad i deras lilla pool. Christoffer fyllde år igår så när klockan slog midnatt blev även han ikastad i poolen. Mycket bra! Sen badade alla helt plötsligt...
Jaja, jag pratade lite allvar med Tina, dansade tydligen lite för mig själv sen däckade jag och alla tyckte tydligen att det var kul att jävlas med mig. INTE SNÄLLT!






Vaknade dagen efter med alla kläderna på och jag låg som ett iffle över hela sängen. Det var stökigt Sören i huset så efter att vi fått något i magen så var det bara att börja städa. Lisa åkte hem med Maddes och Nickes bil sen när vi tyckte vi var klara så körde F mig mot jobbet.
Precis utanför Bro stod polisen så när vi kom i 130 var det bara att tvärbromsa, ingen hade bilbälte och F var INTE nykter plus att han glömt byta skattemärke. Shiet shiet shiet! Han sa typ -Cissi, jag kommer ALDRIG klara det här! Han var lugn och sansad under hela samtalet, klarade blåsningen och vi fick åka vidare utan någon som helst bot eller förlorat körkort. Jag kom kanske tre minuter för sent till jobbet och när vi åkte från polisen så var Fredrik så svettig och skakig så han visste knappt vad han hette. -Fan Cissi, hade mitt körtkort rökt hade jag slagit till dig!
Så går det när man tvingar sin pojkvän köra eftersom man själv fortarande känner sig full.
jag blev iaf hämtad igen när jag slutat och vi åkte för att handla nån form av mat och glass. Det blev ravioli eftersom det inte fanns något annat att välja på. Sen hem, käka, duscha och ligga. Jag fick saker upp i näsan som egentligen inte ska vara där. Jäkligt funky känsla alltså men jag fick iaf ut det sen och efter det däckade jag på dirr till Eragon.



Idag ska det jobbas igen, jag ska åka om en timme ungefär sen åker jag direkt till Bro. Det behövs städas och fixas lite där och eftersom jag städat min lägenhet nästan klart nu så får de bli Bro ikväll. Jag jobbar kväll även imorgon och på Onsdag. På Torsdag blir det morgon och från Fredag till Söndag är jag ledig. På Fredag åker vi till landet och hoppas på kanonväder så jag får åka lite båt och kanske testa wakeboarden ÄNTLIGEN. Jag håller alla tummar och tår.

Nu ska jag byta om och fixa det sista här hemma.
Hörs

Congrats

Baby fyllde 25 igår och då blidde det lite kalas i Bro med la familias. Mycke mysigt och det klickade väldigt bra mellan papporna. Härligt!



Idag är de fest men jag jobbar så jag kommer senare. Strax efter tio hoppas jag att jag kommer härifrån då är det bara hem och fixa till sig, hämta Lisa och Lajzan och sen dra igen. Shiet!
Puss

Girl meets boy

It all started out so very innocent and sweet...



He met the family and they absolutly adores him...



He gets along great with friends and loved ones,
Some of them even got funky nicknames for him like Freddie, Fridolf and New-kid...




I've since the first time I met him just fallen deeper and deeper inlove with my boo



Everything went so fast and now were both ready to take one step further




I love you Fredrik, me & you, always and forever!

Lost and found

Hej igen, nu har jag fixat klart allt i Hässelby nu ska jag hem och fixa det sista bara.
Sandrew kom förbi med en present också, två fina ljusstakar eller vad man ska kalla det. Passar perfa hemma hos mig. Spanks darling.
Tack alla som grattat också
Fredrik, Axlo, Moster med familj, familjen Spångberg, Danni, P-T, farmor, Lisa, Linn, Martin, Chaplin, Olson, Daniel, Rambo, Öhman, min älskade familj, Micke och de som jag kanske glömde nu. Mycket kul att se att folk fortfarande kommer ihåg mig, tihi! Hade räknat med kanske fyra sms men men...

Imorgon är det jobb igen och efter det ännu mer jobb hos Annelie. Jag frågade henne var mina pengar tatt vägen och det var tydligen så att de inte haft tid. Se där! Vi får la se när de dyker upp!

Jag har lust att skriva nå sköj men just nu känns det så där. Att fira födelsedagen helt själv i en tom lägenhet känns inte så där askul men det ska bli skönt. Förutom det faktum att det ser ut som en tredje världskriget hemma hos mig och jag antagligen inte kommer palla städa. Jag somnade i datastolen när jag skulle ladda över bilder från Lajzan burk så ni kan ju tänka er hur fort jag kommer däcka i soffan efter en skön dusch!

Anywho, hittade som sagt bilder i systers computer. Kul skit! Maskerader och gamla bilder från vår "söta" fjortisperiod. Man hittar mycket kul hemma (och mindre kul). Men men... memories never die you know.
Jag är hur lycklig som helst nu iaf och för alla som undrar, jag är INTE förlovad det råkar bara vara så att ringen passar där och de andra fingrarna är upptagna. SÅ, nu fick ni svar på det!





Däremot ska jag gratta Madde som faktiskt har förlovat sig med sin Nickepicke äntligen. All lycka till er mina söta små turturduvor! Höhö...

Peace and Love motherfuckers!

Det är min födelsedag

Ja må jag lev, ja må jag leva...

Mm, idag fyller jag 21 och hittills har jag skrubbat toaletter, slavat och kört en jävla massa bil. Det sög ju!
Nu sitter jag i Hässelby och örnar, jag har en del att fixa så att säga och sen ska jag hem och fixa ännu mer. Blä! Ingen lust alls, tänkte kanske bjuda någon på fika sen men nää, orkar inte!
F är på Metallica konsert ikväll så han är väl hemma full och kåt inatt nån gång. Weeij!

Jag har fått en present iaf, den fick jag av Fredrik klockan elva igårkväll eftersom han inte kunde vänta till tolv. -Kan vi inte låtsas att klockan är tolv?... Haha, jag fick iaf en ring som passade på mitt vänstra ringfinger. Så kan det gå, fin är den iaf och jag älskar den.

Nu ska jag göra lite nytta!
Puss på er.


Båstad

Jahaja, är det dags nu att uppdatera er om den lite smått spontana Båstad-resan?

Upp vid nio på Onsdagmorgon för att pack det sista och sen bar det av in mot Malmskillnadsgatan där lilleman och familj bodde. Vi tog Annelies Ford focus till Lobby där pappsen till A väntade men han hade fått med sig fel lur så  jag och lilleman fick virra tillbaka och hämta den och sen virra tillbaka igen. Efter massor med om och men så kom vi iaf iväg. Det tog sin lilla tid men efter typ fem timmar var vi i Båstad vid tältet/loungen där tåget skulle stanna klockan halv ett på natten. Efter en stund tyckte jag det var dags att bege sig mor vandrarhemmet iaf och Kristian som jag följt efter hela vägen från Stockholm visade vägen. Ni ska vara medvetna om att även fast jag var barnflickan så kunde jag ju inte vägen. Så medan jag följde efter Kristian OCH Aston som satt i en dodge viper satt jag själv i den lilla focusen och lyssnade på Bamse eftersom det  var den enda skivan som fanns och radion fungerade bara när den kände för det.
Men iaf, vi kom fram till pensionatet som hette Målgården och inställde oss på dirr. Efter lite mat så la jag Aston och somnade ganska snabbt därefter.


Loungen var inte heller så tråkig btw!

Torsdag morgon, jag minns väl inte så där asmycket men vi käkade frukost, hängde lite i loungen, åkte och handlade en leksak (eller tre) till Aston och sen hem för att leka med dom. Vi lekte lite i parken och sen så var det väl det vanliga, äta, gnälla, bajsa och sova.
Nej just det, på Fredagen fick jag en kort stunds ledighet för att gå på en Lars Wallin-fest. Inte helt illa kinkat men det var direkt hem sen för att natta Aston.

Fredagen däremot var vi inne i Båstad. Jag och A mös massor på stranden och kollade på beach-volley matchen som Annelie fixat. A klättrade lite på trampbåtarna, doppade fossingarna och buggde sandslott. Massor med mys innan det var dags att bege sig hemåt igen för mat och sova-dags.



Lördagen var helt sjukt skön. Det hände inte så mycket, jag bråkade lite med A vid loungen när han inte ville lämna pappsen och sen hämtade jag Annelie som tagit sovmorgon efter Fredagens bravader ute på krogen. På kvällen var jag ledig från A så jag gick och la mig tidigt och läste massor med bok. Jag håller nu på att läsa Jennas bok för andra gången. Den är så jävla bra!


Såret på kinden läkte ihop fint!

Söndagen var det dags för hemgång så jag packade mest och sen bar det av. Lillemans far körde dodge och jag satt bredvid, till en början. Innan vi kommit till Göteborg där R hade ett ärende så somnade A och låg inge vidare så jag fick hoppas bak och hålla upp hans huvud.
Bilen var lyckligtvis snabb och Aston var på topphumör så tiden gick fort och jag fick skjuts hem och hade detinaton Sundbyberg vid tio-tiden på kvällen.
Under helgen har jag även fått en hel del sms av Magnus som glassar något så in i helvette i Båstad just nu och han är fortfarande där och mobilen vibrerar så där lagom mycket om dagarna när en annan jobbar. Fasiken alltså...




Peace!

Västerås

... till att börja med.

Vi åkte upp på Fredagen och det gick smidigt och smärtfritt. Vi hämtade Elias i Kungsängen och nästa stopp blev Donken någonstans, don't remember, men typ hela Ekerö tyckte det var kul att stanna där så jag skrämde livet på Nyberg och sa hej hej till Seb och Siirala. Sen åkte vi vidare...
När vi väl kom fram till våra stackars husvärdar så var ingen hemma men när vi typ vrålat och plingat på dörren lite så kom Fabian glidandes på en longboard och vi fick äntligen komma in. Ölen öppnades upp och Fabbe blev lite ledsen för att vi tog hans finöl.
Massor med balkongmys, alkohol och lite krubb senare drog vi oss ut. Det första som händer är att Christian ska leka Allan och åker megafort på longboarden vilket slutar med skrubbsår i hela ansiktet. Haha, tyckte vi givetvis och Christian också för den delen.
Vi vandrade vidare och fick stanna hos någon för att kissa, jag glömmer massa saker och får återigen gå in och hämta grejor sen är vi på g igen. Vi splittrades dock från hälften av gruppen och Elias skrek utan anledning. Jag och F hamnar i en buske och det var väl ungefär då som jag tappade alla kort jag hade i bakfickan. Det sket väl jag i...
Vi fortsatte gå och resten av gruppen kom ifatt, jag och Emelie tyckte det skulle vara asbra att hoppa på dryg-Fabbe bakifrån men den jäkeln var beredd och duckade medan jag flög över. Men det var lugnt, mitt ansikte skyddade kroppen från att bli skadad. Jag var sådär snygg efter det kan man säga, och blev omplåstrad av min söta pojke. Jag blödde tydligen en hel del och skrämde folk på gatan.
Det ringde en massa minns jag också, det var typ lillebror Stefan som också var på Power meet. Vi träffade honom och hans hagarounds. Han tyckte inte jag var så duktig. Det sket väl jag i också gick vi vidare.
Efter langos och några fler smällar i marken med Emelie så bestämde vi oss för att splittras. Jag vill till mina vänner på den omtalade parkeringen och Fabbe med fru ville träffa sina vänner så vi sa hej hej och fortsatte vår långa vandring.
Till slut kom vi iaf fram och jag grät av någon anledning, Olson drygades sig mot Elias, Olson skällde ut mig, Fredrik somnade när han skulle kissa och sen somnade jag i skolan, gråtandes när jag pratade med Lajzan. Helt galen kväll men jag och F hittade varandra till slut och jag tror vi tog en taxi hem.



Dagen efter vaknade jag och lyckligtvis var F bredvid och vi var hemma hos Fabbe och Emelie så allt var väl som det skulle... eller? Jag hade bara asont i hela ansiktet och hade helt glömt bort vad som hade hänt. Trisst!
 Vi gick upp iaf och beställde pizza... på internet(?) som skulle köras ut efter en timme. Okay, ashungriga satt vi och väntade på maten och till slut kom den och vi var på'n igen.

Jag och Fredrik körde lite bång vilket kanske inte var så lyckat för Fredriks del så han spydde som en gris. Han var tydligen så himla "full i magen".. Mhmmkeey!

Denna kväll såg väl i princip likadan ut förutom att Christian och Elias inte var med. Innan vi vandrade till parkeringen så drog vi till Fredrik och Fabbes vänner i Vås och sa hej till dom. Efter det drog bara jag och F vidare och jag var på superhumör. Jag hoppade runt och hjulade som en överlåt harhona. Shiet va galet det var. F gick och filmade och garvade mest.
På vägen hittade F ett stånd med typ sexleksaker och där drog han minsann in mig och pekade på typ tre olika sorters handbojor med olika färg på. -Vilken vill du ha? Jag kollade mest på honom som om han var efterbliven och sa, -va troru?? -Vi ska ha dom rosa sa han då... Hon i kassan tyckte jag hade bra smak för det var tydligen dom dyraste.



När vi kom till parkeringen så var även Lisa och Wredde där och vi hade även hunnit träffa på Madde under dagen men på kvällen var hon borta.

Anywho, jag hängde med Lisa tills hon försvann med någon random polissnubbe, sen hängde vi med Wredde, jag försökte stoppa Alex och Seb från att slita sönder varandra och tydlligen träffade jag även Chaplin. F lyckades börja bråka med Nyberg för en så fånig sak som folkrace men han minns inget av det idag så han skäms lite.
Kvällen slutade med att Wredde beställde taxi till oss och när han fixat och vände sig om var vi tydligen borta och hade fixat oss en svarttaxi med nån creepy stor neger som ville att jag skulle sitta fram för att det skulle se trovärdigt ut. Man är fan modig på fyllan. Hem kom vi iaf och lyckades hamna i fel port och knackade, skrek och plingade på fel hel dörr. Dom var så där lagom imponerade på oss när dom kom ut genom dörren och vi märkte att vi gått fel.
Vi hamnade till slut rätt och vad som hände sen det är det INGEN som vet.

På Söndagmorgonen var man ju sådär sliten när man vaknade. Både jag och F var nakna men hade ingen minne av vad som hänt men vi har våra spekulationer. Vi kröp upp, duschade, satt framför tv'n och sen kollade vi på en film om en vind som gjorde att folk tog livet av sig. Mycket konstigt.
På eftermiddagen någon gång begav vi oss hemåt. Jag fick vara chaufför även fast jag antagligen inte skulle vara det men det gick iaf relativt bra förutom att vi glömde hälften í Väsrerås.

Nu är allt iaf på plats och jag har även hunnit vara i Båstad men det orkar jag inte skriva om nu så jag kanske tar det imorgon om ni har tur. Då kommer även bilder och filmer.
Puss på er sålänge!


Destination Båstad

Ja. Tredje dagen här och jag har mest lekt med Aston.
Igårkväll var jag på en Lars wallin fest och fick träffa lite folk vilket var uppskattat. Jag drack lite skumpa med Linn och Martin och snackade skit. Festen var slut nio och då var det mest bara för mig att åka och natta lillen.

Idag har jag mest åkt ärenden och bråkat lite med A. Han va trött och grinig men nu sover han och vi är på väg in till Båstad så förhoppningsvis är han piggare sen. Ni får en utfärligare uppdatering senare. Peace!

Västerår -here we come!

Efter solning och en powernap var jag människa igen igår. Jag och F åt en mycket god middag, kollade en stund på tv och sen gick vi återigen och la oss.

Imorse var det meningen att jag skulle gå upp i tid men det gick så där. Vid elva-tiden steg jag upp och satte igång och packa. Bra där! Jag hann ia lagom att återlämna dator och internet till fadern för att sen vänta in Fredrik som skulle hämta upp mig. Vi åkte mot Jakan och bytte bil och sen till Bro där jag sitter just nu och väntar. Vi åker strax mot Västerås och leker lite bilar och sprit.
Imorgon kommer Valkyria dit också och kanske även Lisa och Wredde.

Nu ska vi röra oss!

Jag blev fan rädd

...när jag av misstag fick se mig själv i spegeln imorse. Svarta ringar under ögonen och helt förstörd!

Skrämmande for real. Imorgon är jag iaf ledig och då blir det Power Meet!
Skriver mer vid ett senare tillfälle nu ska jag leka tigerjakt...


Lookie lookie

Fler bilder från Midsommar uppe!


Andas ut

Så... Hyran är betald, Båstad blir av tillsammans med Linn så nu känns allt okay igen. Visserligen har jag inga penningar men wtf, det får lösa sig senare.

Nu är jag iaf i Bro och jag ska upp übertidigt imorgon... kom precis på att jag glömde gps:en så jag kommer få ett helvette att hitta till jobbet imorgon. Kuken!
Aja, får ta mig upp i tid helt enkelt, gosh! Jag som är van vid att gå upp vid elva om dagarna. Hmmf, har bara mig själv att skylla så.

Västerås i helgen. Hur och när ska vi åka? Det är frågan...
P o K

...

Innan det ena ens hunnit lösa sig så skiter sig det tredje. Haha, jag vet inte varför det blir så här nu för tiden. Allt gick ju så bra ett tag och helt plötsligt ska saker och ting bara falla ihop... :/ Varför?

När jag skulle be om ledigt från OkQ8 så sket sig Båstad totalt verkar det som. Mamma och pappa till Aston verkar inte ha snackat riktigt och det kanske inte blir av alls längre. Då var det ju himla tur att jag inte skickat iväg sms:et till Ok då da. Jag är mest bara varm och irriterad men lite stolt över mig själv för att jag installerat skrivaren... Buff!

Hej då!


Upset

Nyvaken, klockan är halv tolv! Ångest igen och ändå ville jag mest bara ligga kvar i sängen. Jag har hamnat i en svacka just nu och vet inte riktigt vad jag ska göra. Noll cash den här månaden, allt strul med Shell och nytt jobb i Maj gjorde att lönen från Juni fick lida ganska rejält. Det är så där skoj när det är födelsedagar och allt annat skit, jag vet inte vad jag ska hitta på för att lösa allt.

Orkar helt enkelt inte mer... Screw it! :(

Min Tisdag

Aha, städade när jag gått upp igår och var lagom färdig tills det var dags att börja jobba. Kvällen gick superlångsamt som det alltid gör när man jobbar kväll men till slut tog den slut och jag möttes hemma av min söta pojkvän.

Idag sov jag alldeles för länge igen och fick skynda för att hinna in till stan och träffa Lisa. Vi käkade thai och snackade sex, killar och kärlek. Girltalk so to speak! Mycket givande samtal måste jag säga.
När vi sagt hej då så messade jag på dirr med Sandrew, vi bestämde playday på stranden med sol och värmen så jag åkte hem, bytte om och tog bilen till Hässelby. Vi åkte till Hässelby Strand badet och satt där tills vi blev omringade av moln. Då skjutsade jag hem Sandrew, åkte förbi och sa hej till Lajzan sen hem. När jag satt och bajsa så ringde Madde och hon var tydligen inte alls sur som jag trodde att hon var. Snackade med henne ett bra tag och dom ska till Vås i helgen så kanske leker med henne då :).
F kom hem vid fem och efter att vi duschat så gick vi ner och handlade mat som vi nu tryckt i oss. Fredrik vill tydligen se Sällskapsresan också så vi ska kolla SOS strax, mys!

Imorgon är jag återigen ledig så jag funderar på att åka tidigt imorgonbitti till landet och spendera dagen där och sen åka hem på kvällen. Jag måste nämligen jobba på Torsdag.
Nu ska jag joina min babe i soffan, puss på er!

RSS 2.0