Lill Lindfors - Rus

Jaha, mycket mycket bra!!

När vinet glöder i de fyllda glasen
och vi börjar bli i gasen 
då lossnar tungans band 
Vi som gått omkring vart så blyga 
vi slutar upp att smyga 
modet kommer efter hand 

Hej, tjo och klackarna i taket 
nu visar vi helt naket hur modiga vi är 
Inga ord kan bli för stora 
vad har jag att förlora 
Så är det med det! 

Senare när berusningen har lagt sig 
och det som jag har sagt dig
verkar ganska meningslöst 
Då undrar jag över hur du ser mig 
man får se upp hur man beter sig 
och då skrattar jag nervöst 

Mitt hjärta har en frusen inneboende 
med pajat självförtroende 
som inte mår så bra 
Hon plockar fram allt de jag gömmer
minns allt de jag glömmer
Hon säger att hon är jag


Min pappa



...han är minsann inte bara med i min blogg han! omtyckt göbbe det där.
Love you!

Update for crying out load

Lördag -Jobb på morgonen/förmiddagen med Marcus. Jag trodde jag var i tid när jag kom 35 minuter innan öppning men sen visade det sig att det var typ sju bilar som skulle köra ut när klockan var tio i så jag fick bråttom. Marcus kom fem minuter sent så det blev stressigt ett tag men det gick bra.
Efter det var det bara raka vägen hem till Hässelby och sno åt sig lite kläder innan det var middagsdags hemma hos PT med familj nummer två och Per.
Lasagne, öl och smirnoff. Fett med gött. Jag skulle dragit ut med Em men orkade inte riktigt så det blev dart och kortspel med grabbsen ist.

Söndag -For hemåt någon gång på förmiddagen och tog en powernap till klockan tre då jag satte igång att städa. Valken ringde och ville gå på bio så jag tog en raggardusch och begav mig iväg. Jag hämtade först upp Valkyria och sen åkte vi tillsammans till Kista för att kolla på Stepbrothers. Fett med skön, vi garvade så vi grät.
Sen var det bara att åka till Hässelby igen för att dumpa älsko och åka hem för att skura golvet, duscha ordentlig och vänta in min man som skulle komma hem från Italy.
Halv ett klev han innanför dörren och vi somnade med armarna om varandra i vanlig ordning.

Måndag -Jobba och sen köpa present till storesyster Spånken. lax till middag och sen sängen. MYS!

Idag: Tisdag -Jobb igen. Skön dag men både stora och lite mindre barn. Fick spendera eftermiddagen med Em vilket ALDRIG är fel. Vi gjorde lite fint på Pingvinen med spöken, PUMPOR (goddamnit, INTE monster) och fladderfittor. Så himlarns fint var det tills allt rasade ner.
Efter jobbet gymmade jag med min bättre hälft, spinningen körde slut på oss men det stoppade oss inte från att köra core. Så skönt så!

Nu står min man i duschen och jag ska hoppa ner i sängen och vänta på honom för sen ska vi kolla på någon ny film.
Imorgon är det som vanligt jobb och efter det mat och solning med Emelie.

På Torsdag är det spökdisko på förskolan, på Fredag ska vi nog ut och käka och på Lördag blir det antagligen Halloweenfest.

Så nu har ni fått lite update!
Take care!

Hemmakväll

Jaha, nu skulle jag egentligen suttit och myst med Linn på någon krog i Gamla stan men jag mådde inte helt okay när jag kom "hem" från jobbet idag.
Jag fick sluta en timme tidigare så jag åkte direkt ner till Åkis för att köpa påfyllning till luren och en bussremsa men när jag kom till mamma och pappa så ringde jag Fredrik och blev genast totalt nerstämd. Hanv var såklart fortfarande arg på mig så jag fick en redig utskällning och ett "jag KANSKE ringer sen" som avslut på samtalet. Det var inte ett dugg kul och dessutom är jag supertrött och seg så det blev en stilla middag hemma med familjen och sen sängen tror jag.


Förlåt mig Linn!

Imorgon är det jobb som gäller hela förmiddagen, jag känner mig ganska säker på öppningen nu så ångesten börjar släppa. Alla koder och sånt har kommit tillbaka också så förhoppningsvis blir det prima!
Jag har även kommit på vad killen jag blandade ihop Markus med heter, nämligen Johan. Så tokigt det kan bli...
Efter jobbet blir det hem mot Bro som gäller sen ska jag väl slänga i mig något innan jag återigen drar mot Hässelby för att leka med Emelie och hennes gang. 
Just nu mår hon inte så bra, stackaren har trasslat in sig lite men jag hejar på dig Em!

Pappsen har redan julkänslor. Han har redan köpt julmust, pepparkakor och julskinka. Han är verkligen heltorsk i julafton och allt som har med det att göra. Han är söt min pappa!

Nu ska jag gå och sätta på mig en tröja och kolla lite på tv igen.
God Jul! (Bara två månader kvar...)


Hey, han är skön!


It's a small world we live in

Jaha, den här dagen har varit ganska skön. Em va tillbaka igen, thank god, så vi har röjt mest!

Efter jobbet så åkte jag och kirrade nailsen, mycket fint är det nu. Lite bling har jag också.
Efter det gick jag och mötte upp Emelie som vart på spanska-lektion. Vi käkade dindin tillsammans och snackade skit om allt och alla som går i ett par skor. ASKUL!
På vägen hem så kunde jag knappt starta bilen, den ville helt enkelt inte var med så jag blev lite smått livrädd medan Em satt bredvid och garvade så hon grät. Dumdum!

När vi satt och käkade så kom min söta kollega på att vi gått i samma skola tre år i grundskolan sen tre år på gymnasiet och nu två år efter studenten så jobbar vi tillsammans. Men vi har aldrig innan ens pratat med varandra och nu "klickar" vi direkt. Världen är allt bra konstig...
Anywho, det lutar åt utgång på Lördag om jag hittar den orken. Just nu känns det mesta jobbigt efter att jag sagt att jag kan jobba på OKQ8 men det ska väl gå att lösa. Jag menar sova och andas det kan man göra sen. Pans i Gamla stan (eller gammalstan om man vill kalla det så) är det som gäller tydligen. Det är iaf dit dom ska på Lördag och ja, jag mä om det nu blir så. Man vet ju aldrig, mycket kan hända på två dagar.

Imorgon ska jag komma tidigare till jobbet för E ska tydligen "bjuda" på frukost eftersom hon öppnar och jag vill givetvis höra alla snuskiga detaljer om kvällens stora besök från Norge. Hennes blivande man ska ju komma och hälsa på... SPÄNNANDE!

Nej nu ska jag nog krypa ner i sängen och sova försöka sova. Det har varit svårt ensam de andra nätterna och nu när man vet att man har en man lite smått less i ett annat land så känns det ju ännu värre. PISS!
Sweet dreams!


Nu är jag upprörd

Jag är så dum men var det verkligen värt att bli så bitter för? Det kan man ju fråga sig, men du orkar du, enda från Italien... Starkt jobbat!!

Hoppas du sover gott, jag kommer då INTE göra det!!


Sötapa


Veckans planer

Jahapp, igår for min älskling till Italy och ska vara där till på Söndag. Jag ska snarast krypa ner i sängen och skeda med syrran (Lajzan). Det har varit ännu en slitsam dag och det är en hel del kvar...

Igår tränade jag som sagt i en timme, fick sällis på coren men spinningen fick jag leka själv. Det känns knappt idag men det kommer väl imorgon.
Idag har jag varit i skogen och efter jobbet åkte jag och solade med Madde från jobbet och sen hem till Hässelby för att käka middag. Snälla pappsen hade gjort spagetti och köttfärssås. Yumyum!
Lajzan åkte med hem som ni kanske förstått och hon sitter just nu och kollar på Moulin Rouge och svullar i sig Fredriks chips. Han kommer bli så gla' på mig när han kommer hem. Jaja! Jag får tjacka nytt.


Soluppgång på gården och mitt projekt på eftermiddagen -ett slott med vallgrav!

Imorgon ska jag fixa nailsen igen, det är verkligen dags. Det ser inte klokt ut just nu eftersom dom växt så mycket så det ska bli riktigt skön att få det fixa. Efter det är det bara raka vägen hem och packa en väska till Fredag - Lördag.
Fredag ska jag nämligen ta en after-work med Linnsan i gamla stan. Det ska bli asskönt att träffa flickan igen efter så många år... eller veckor men vem räknar. Efter en trevlig kväll ska jag hem till Hässelby och spendera natten där eftersom klockan halv åtta på Lördag morgon ska jag infinna mig i Solna, på OKQ8 och jobba med Marcus. Jag blandar ihop honom och en annan kille på jobbet men jag tror jag har lite koll på vem det är annars får jag ju veta det på Lördagmorgonen.
Jag slutar väl vid tre-tiden och då har jag egentligen ingen aning om vad jag ska hitta på, shoppa lite skit hem och kanske hitta på nåt annat skoj med nån stackare. -Anyone up for something just give me a holla'!!
 
Söndag blir det iaf städning och att helt enkelt ta hand om sig själv lite. Då kommer F hem ju så lite fint ska det väl vara (")hemma(").

Addicted

"Klarar Du mer än 18 sekunder är Du bra!"


Testa!



Jag är BRA!

Rast på jobbet

Gaaah haha! Är astrött idag och sitter på jobbet och drar ut på rasten så mycket jag kan eftersom kaffet vägrar att ta slut i koppen. Spelar fasiken ingen roll hur mycket jag än dricker så är det lika mycket kvar ändå.

Jag har varit i skogen idag och Em är fortfarande sjuk, dumma! Hon kommer imorgon iaf då ska jag nog spotta på henne lite, lämna mig själv med alla hennes (söta) barn, -vad är det för stil.
Telefonen ringer HELA TIDEN här och jag hoppar i taket varenda gång, asjobbigt. Huvudvärd DELUXE!

Nej nu ska jag gå och bajsa sen måste jag jobba igen.
Puss på er!

Träningen är igång igen

Jahapp, at work again!

Ikväll blir det hårdträning, först cykel och sen core. Jag och en arg man körde ju core igår och meningen var väl att vi skulle köra eget också men eftersom jag hade varit dum så var han inte alls sugen så vi åkte hemåt igen.
Vi blev vänner sen innan sängdags och tur var väl det för usch va mysigt det var.

Men som sagt, träning ikväll sen får vi se om jag pallar med lite solning efter också. Man måste ju passa på att sysselsätta sig nu när man är ensam resten av veckan så att tiden flyter på.
Fredrik åker ju till Italien ikväll, eller i eftermiddag och stannar där till på Söndag så vi får se vad lilla jag hittar på. Man kan ju småhoppas lite att de behöver hjälp på OKQ8 för nu kan jag ju faktiskt försöka extrajobba lite. Det skulle absolut inte skada med lite extracash i fickan.

Anywho, my partner in crime här på dagis är sjuk och det suger lite. Se till att krya på dig nu Em så jag har någon att snacka skit med.
PEACE!

...and here's my baby boo

Fjaa, vad ska jag säga. Han är den charmigaste, goaste och absolut skönaste människan jag någonsin träffat. Han får mig att skratta hela tiden och förklarar varje dag hur vacker han tycker att jag är.
Han hittar små detaljer på min kropp, i mitt ansikte och förklarar hur mycket han avgudar dom, såna saker som jag inte ens visste fanns där.
Han har dom vackraste blå ögonen på den här planeten och det är omöjligt för mig att inte totalt fastna i hans blick när han ler.
Han tar på mig på ett sätt som gör att jag bara skakar i hela kroppen, han kan varenda punkt och varenda millileter av min kropp utantill och vet precis hur och vad han ska göra för att få mig att bli helt galen. För honom är det så enkelt som att trycka på en knapp och jag förstår, allvarligt talat, inte hur han bär sig åt.


Det värsta jag vet är när han blir arg, ledsen eller besviken på mig vilket tyvärr händer alldeles för ofta. Det är inte lätt när man har en fästmö som är så fruktansbärt osmidig och klantig rent ut sagt. Jag imponeras av hans tålamod och kan bara hoppas att han fortsätter att hålla ut.
Han är tuff min fästman och jag är stolt över honom... every fucking day!

♥ Jag älskar honom mer än allt och han är min, jag är hans, förevigt!

Here's my baby to be


Grattis!

Det visade sig att ingen mindre än Fredrik Jan Spångberg vann hela cupen.






Jag är en mycket stolt rally-fru! ♥



Jag har åkit rally-tävling

I Fredags vaknade jag med feber och huvudvärk så det blev inget jobb. När jag väl tagt mig upp ur sängen så hade jag inget annat val än att sätta igång och städa eftersom Sandra trots allt skulle komma på middag.
Vid två kom min älskling hem och hjälpte till lite och vi tog bilen till Bålsta för att göra oss av med lite pantflaskor, handla mat och sprit.
När vi var hemma igen så var klockan fyra vilket inte var så bra planerat eftersom det var då jag egentligen skulle befinna mig i Hässelby. Jag skickade iväg ett mess till Drew som jag skulle hämta och sen var det spettet iväg igen den här gången utan min man som fick stanna hemma och dammsuga.
Efter mycket om och men så var vi iaf tillbaka i Bro igen och där varvarorna framställda men mannen min stod i duschen så jag började lite smått med salladen tills det var min tur att duscha sen dså fick F fixa resten. Vi åt en supergod middag, potatisgratäng, kött och burn out sauce. Tack älskling, -du är bäst!
Emilia hörde av sig till Sandra och hade det tråkigt så Sandra bjöd hit dom vilket resulterade i ett spontant besök av Em och Jockmock! De hittade hit utan problem och vi hade det jättemysigt även fast Emis skulle jobba kvällen efter.
De drog sig tillbaka vid ett-tiden, jag och min man besökte sängen illa kvickt och jag somnade nästan på dirr.


Sandra tyckte jag skulle ha grädde på min näsa

Vid tio-tiden i Lördags vaknade jag av ett sms "jag är på väg nu". Det var Lisa som bjudit in sig själv på brunch kvällen innan. Det var bara att springa upp och handla frukosten eftersom jag inte hade crap att bjuda på.
Det blev yoghurt, vindruvor, bananer, rostbröd, nybakat bröd, avocado, ost, skinka etc etc...
När Lisa var mätt och belåten så åkte hon tillbaka till sitt och vi började planera eftermiddagen och kvällen.  Det började med att Fredrik åkte och sa hej till Oscar och Casper och sen åkte vi in tillk stan för middag och en bio. Vi käkade på Pizza Hut, jag tog någon nacho -grej och Fredrik tog några ribs. Det slutade dock med att vi bytte eftersom jag fick skavsår i käften av all Jalapeño.
Efter maten var det som sagt bio-dags och vi hade bestämt oss för Max Payne, jag såg hela filmen medan min partner låg och sov mot min axel. Fråga mig inte hur han lyckades för det pangade, och det skreks och det var mest höga ljud hela tiden. Bra jobbat!
Efter filmen/vilan så åkte vi hem, tog en varsin öl och gick och la oss. En helt okay Lördag om jag får säga det själv.


Imorse gick vi upp klockan kvart i sju cirka, klockan sju var vi och hämtade upp pappa Spånken och sen bar det av mot Vinsta för att hämta upp ekipaget. Det var nämligen rally idag på Mälaröarna och lilla jag skulle sitta i förarsätet och "läsa noter". Det var ju först anmälan sen besiktning och efter det ut mot Munsö för att invänta mastervarvet där jag fick skriva en massa grejor på ett papper, det var Fredrik som sa vad som skulle skrivas och det var det som jag sen skulle säga till honom när vi körde. Eftersom det faktiskt var jag som skulle hålla reda på vart i papprerna jag var så gjorde jag en liten sidonot vid en av noterna, jag skrev "gula träd" och det tyckte Fredrik var jättegulligt men det fungerade faktiskt riktigt bra.
Vi skrev även mitt namn i rutan med silvertejp men självklart lyckades jag skriva fel, "C.ARBLOM", jag missade ett N. Fuck it, shit happends!
Efter mastervarvet var det en till väntan på att få köra och ja, sen fick vi vänta två gånger till efter det eftersom man kör tre varv men det var sjukt kul. Jag var inte alls rädd eller nervös som alla trodde och frågade mig om. Det var enbart kul och jag skulle självklart gärna göra om det.
Vi slutade på tredje plats och jag fick min första pokal, yeey! Det var verkligen en härlig dag och jag är, trots att jag verkligen inte är något proffs, stolt över min insats efter att jag sagt att jag verkligen inte skulle göra annat än att sitta bredvid. Det sista som hände innan vi lämnade öarna var ju självklart punktering. Jag tror det är någon förbannelse som vilar över mina axlar, det är ta mig fan tredje på två veckor!!
När vi lämnat bilen och kommit hem igen så handlade vi mat som Fredrik ganska snabbt tillagade eftersom vi var hungriga. Nu sitter jag här proppmätt medan den bättre hälten ligger och sover i soffan, söt är han också. Han incisterade på att få sova medan jag bloggade klart så då får han väl göra det.



Nu när jag är klar ska jag försöka få upp min babe.
God natt!

Jason Rouse



Lite grov kanske men så jävla skön! -Ta er tiden att kolla...

Long time no seen


Föskolenamn är festliga

Shofadderittan, tredje gången på en och samma dag. Tänk om man skulle komma in i det här igen! -Nja tvivlar, jag har inte tid. Jag jobbar, ligger och sover..

Imorgon så ska jag jobba på Kärleksörten till klockan ett. Efter det är det Rödklövern som gäller, Denna gång med fyraåringarna. Det blir min fjärde gång på Rk, vi får la se hur det går denna gång.
Sandra får helt enkelt ta sin söta rumpa enda till Beijers så åker vi därifrån hem sen. Det blir som sagt middag och en liten skvätt mys.


Jag kan dega helt själv, jag är bra, visst är jag?

Nu ska jag krypa ner i sängen apropå mys och kolla på någon film som mina kära man valt ut.
Pussigull!

Män åldras dom också







Snart helg igen

Får la blogga på jobbet då eftersom jag inte har tid eller lust på min lediga tid.

Punktering fick jag återigen häromdagen, denna gång på höger framdäck. Det är ett jäkla kämp, tur att man har en händig fästman.
Nu är däcken hela igen men bilen går som vanligt inte så där asbra men det får jag helt enkelt leva med.

Hela veckan har varit en vanlig jobbvecka. F är lite småsjuk igen tyvärr så det är synd om honom,
Igår var det husmöte på förskolan så när det var slut vid sju så åkte jag och Emelie och solade. Hon kände sig lite liten i mammas stora cheva och satt typ och dingla med benen. Jag höll på skratta läppen av mig, jag jobbar med ett gäng dvärgar. Konstigt att barnen inte tar en på allvar när pedagogerna är lika stora som dom själva. -HAHA!
Efter solningen iaf, åkte jag och sa hej till familjen innan jag brummade hemåt igen vid nio-tiden. Jag hann väl vara hemma ungeför en timme innan min trötta älsk kom hem. Han var lite smådryg p.g.a någon dum dröm han haft. Den handlade om mig, jag hade häng i någon smedja och alla där kallade mig för "BJ-Cissi". Jag vet inte om ni vet vad det betyder men för er som gör de, good for you. Jag hade tydligen skrattat åt allt Fredrik sagt och bara varit jätteelak så han mådde asdåligt dagen efter. Jag kunde inte göra annat än säga förlåt även fast jag inte gjorde något egentligen.

Imorgon ska Sandra komma över på middag en snabbis, hon kunde inte hänga med oss för länge eftersom hon har en hund som väntar på henne hemma.
Sen så såg jag att Valken var sugen på sprit som vanligt så vi får väl se om vi kikar lite närmre på det.

Ikväll blir det nog soppa och pannkisar och meningen var väl att vi skulle träna med Fredrik är sjuk och jag glömde strumpor så det sket sig.
Nu ska jag ringa mitt dagliga samtal, have a nice one!
Cheers!

Sista ruschen!

Hellulu igen! Jag lovade ju att skriva resten idag och efter mycket om och men så har blogg.se äntligen bestämt sig för att ge mig en chans att skriva lite. Den här sidan har en tendens att lagga ihop nämligen...

Jag tror den sista dagen jag skrev om var söndagen...
Måndags då, jobb somvanligt. Jag minns inte att det var något speciellt som hände. Bara jobb och pina eftersom jag inte hade någon telefon.

tisdagen däremot var det först träning med Madde, Fredrik tränade ben med Nicke. Det fick ju han lida av sen kan jag lova.
Jag tror jag införskaffade en ny lur också. Vi åkte till Netonnet först på söndagen men jag fann inte det jag sökte så på OnOff var jag helt enkelt bara tvungen att skaffa mig en lur. Det går inte utan förstås och efter mycket information om diverse abonnemang, olika mobiler o.s.v så bestämde jag mig för en lur när kille som stod för snacket kom fram till att jag skulle vara tvungen att byta nummer ,-nejmen sörrö det går INTE. Givetvis var det inte jag son tryckte ner honom i skorna utan Fredrik. Stackars föstäljaren lär blivit galen på oss efter att ha stått i typ 35 minuter och snackat om något som jag i slutändan inte var det minsta intresserad av. Det blev iaf en blå sötsak, W595 hette den och självklart kunde inte försäljaren låta bli att berätta att det skulle komma ut en och samma telefon i vit inom ett par veckor. Jag kunde inte vänta några veckor utan tog luren på dirr och gick hem för att ladda den.

Dagen efter ångrade jag mig givetvis på jobbet och frågade om F var intresserad av den och det visste han ju inte fören han fått smeka den lite så jag lät honom göra det. Nu är jag fast med min gamla Bettan eftersom jag fick Fredriks batteri och lucka så fungerar den som vanligt igen. Wunderbar(?)
Det var i onsdags det, då var jag även på introduktionsmöte tillsammans med Emelie och Houda. Jätteintressant. Vi försökte få igång en diskussion med två killar från Sunnanäng men det gick sådär, vi hamnade någon annanstans tills Karin kom in och hjälpte till lite.
Efter det åkte jag typ och solade innan det var dags att bege sig hem för att städa och vänta in min söta man.



Så här ser skönheten ut, som jag inte längre äger...

torsdagen efter jobbet blev vi äntligen helt klara med tv-bordet som vi köpt. Det är ett svartbrunt med lysdekoder och hela skiten så vi är jättenöjda. Alla dvd-filmer fick precis plats och eftersom vi köper nya i princip varje vecka så kommer det bli tajt nu. Vi är lite utav collectors och försöker få alla delar av filmer. Just nu är vi på jakt efter Jurassic Park tre, American Pie (den första) och lite skräckisar om jag får bestämma. vi har nämligen bara en enda och den är inte ens vår utan mamma och pappas.
Jaja, vår samling växer iaf så vi kommer behöva en hylla till av något slag om vi ska få plats med fler filmer.

Sen blev det fredag igen och då lekte jag med Valken efter jobbet, vi skulle sola i Hby och jag hämtade henne så snällt på jobbet efter att jag sagt hej till mamma. Valken hade givetvis låst och larmat in sin väska på jobbet så vi fick sitta och vänta på vaktmästaren som skulle öppna åt henne. När han kom visade det sig att det inte alls var larmat, CRAP!
vi kom iaf iväg till solariet så småningom och solade i ca 20 minuter. Jag körde hem Valken som typ var sjuk och antagligen blev ännu sjukare av att sola.
När jag kom hem satt Fredrik hemma med Stoffe och kusinen John. Susanne var precis på väg ut genom dörren och tydligen skulle vi ut och käka så det var bara att hoppa in i duschen och fixa iordning sig för att sen dra igen. Susanne körde och vi lyssnade på gamla godingar i bilen på väg dit. Jag tog ett skaldjursspett och Fredrik åt en supergod pasta. Efter maten och en massa mobbande på alla kareoke-sångare så körde Susanne mig och Fredrik till Ante där Jurefors med lillebror satt och en vän till Tina. Trevligt tills jag kände att jag höll på att somna och bad Fredrik om att vi kunde gå hem. Han var inte jättegame på det men gav med sig ändå för att han är en så snäll pojke. Lite grinig var hon på vägen hem men det gick nog över.
Jag var mest pissed på Lajzan som hade lovat en skön hemmakväll med mamma men dissade henne totalt och gick ut på krogen ist. Hånglade upp stans äckligast snubbe gjorde hon också, tvi! Jaja, smaken är som arslet!

Lördagen mådde jag överraskande bra, Fredrik var lite si och så eftersom han somnade sluddrandes natten innan. Men vi lyckades ta oss upp, duscha och packa. Vi åkte först till OnOff för att kolla när min vita W595 skulle komma och fick veta att det skulle ta typ tre veckor till. Men tack för den du! Aja det kan inte hjälpas.
Vi körde en McDrive efter det och åkte vidare till Hässelby. Mammsen satt och kollade på tv, pappsen var väl i åkis så vi bestämde oss för att joina honom. Vi tog några öl tillsammans medan pappa handlade. Gunnar var väldigt pratglad och P-T verkade mest sur så jag, mamma, pappa och Fredrik skickade ett varsitt sms till honom ("du är söt") och då blev han gladare.
Efter att pappa handlat mat så drog vi hemåt. Det blev grillspett med halloumi bröd till förrätt, -SMASKENS! Gunnar skulle bara förbi en snabbis men det sklutade med en all-nighter. Han satt och snackade en massa med Fredrik och tydligen så är min nuvarande fästman godkänd av min föredetta svärfar. Tur det, annats vet man ju aldrig hur det kunnat sluta... hmm!
Anywho, jag kastade in handduken tidigare än de andra men till slut kom min stackars man uppvinglades för trappen, efter att hjälpt honom att borsta tänderna och "kissa" så kom han i säng. Det första och sista han sa innan han somnade var något i stil med -"gör du bort dig kan du dra åt helvete och det samma gäller mig"! -Okay baby, då vet jag. God natt!

Imorse vaknade jag utvilad, mer utvilad än stackars bakis-fredde. Vi gick upp, käkade, kollade på tv och sen åkte vi till Finlandia/Musko och köpte en soffa. -Japp bara så där. 13500 kronor, sådärja! En Bellus-soffa som heter Idaho, fyrsitsig  och en "fotpall" till det med dun.
Efter Finlandia så åkte vi till Rusta och köpte en madrass. En luftmadrass eftersom Fjalar ska komma och leka med oss på Tisdag. Hon ska sleepa over och mysa med sin söta stora syster och då tycker jag att hon ska ha något bättre än en sönderpökad skinnsoffa att sova i. Sån är jag!

Nej nu är min man lite grinig på mig eftersom han är duschad och klar och jag sitter här och skriver så jag skriver mer imorgon helt enkelt.
Puss och god natt säg!


Två veckor har fan gått

Jaaa ja! Jag ska uppdatera...

Torsdagen dagen efter jag skrev sist var en jävla hor-dag! Alla var arga och irriterade på dagis och jag mådde inte speciellt bra. Men jag skulle träffa Lisa så jag var glad ändå.
Så på vägen till Vällingby där jag tänkt lämna bilen fick jag ju givetvis PUNKTERING. Fitta fat handgranat!...
Jag ringde pappa som skulle komma om 40 minuter, crap! Som tur va har jag världens bästa svärfamilj och svärfar så pappa Jan kom och löste problemet på ett kick och jag kunde åka dom sista metrarna till parkeringen jag skulle ställa mig på.
Jag åkte in till stan och träffade Lisa för att käka middag och dricka gott, vi åt på ett ställe på söder som var helt underbart. Jag beställde in en drink som hetter Caramell-martini och höll på att dö. Det var den godaste drinken jag någonsin druckit. Man ville bara vända upp och ner på glaset men det gjorde jag såklart inte.
Vi åt världens godaste pasta och tog lite ost till efterrätt sen åkte vi hemåt.
Fredrik var snäll och kom och hämtade mig vid perrongen i Bro, eller han skulle göra det men han var inte där när jag kom så jag började gå så det blev väl hämtning halvvägs hemma.
Vi gick nog och la oss ganska snart efter att vi kommit hem eftersom han inte mådde toppen och jag var supertrött efter en helvetes-dag!



Fredagen var det ju jobb som vanligt, även Fredrik jobbade, som hade varit hemma hela veckan. På kvällen var vi på trevlig middag hos svärföräldrarna som bjöd på kött och potatisgratäng. Valken och Nicke ville bowla så det slutade med att vi drog till Jakan med en taxi för att krossa dom stackarna (Fredrik vann och jag kom tvåa). Fulla lyckades vi bli också och när det andra paret åkte hem så drog  vi till "Grottan" i Kungsan men jag kom inte in så vi fick för oss att gå(?) hem och tydligen så lyckades jag dumpa både lucka och batteri till mobilen i skogen någonstans. Grattis!
På något sätt lyckades vi ta oss hem och jag däckade nog ganska snabbt.

Dagen efter vaknade jag och hade ångest DELUXE! Mobilen var i delar! Själva luren låg på bordet tillsammans med minneskortet, batteriet och luckan var som sagt borta och simkortet hittade jag inte alls. FAN! -Det sög ju! Förlovningsringen var inte på fingret heller så jag grät en skvätt men den trollade F fram ur nattduksbordet så jag drog en stor lätnnadssuck. Fy fan!
Jag minns inte riktigt vad vi gjorde under dagen faktiskt, vi hade nog mest ångest!
På kvällen var det meningen att vi skulle va barnvakt med det behövdes tydligen inte så vi drog hem till Stoffe som satt ensam istället och drack bärs. Vi spelade lite guitarhero också och sen dök Susanne upp från stallet. Det var massa trevligt och efter en stund var det fullt hus.
Jag, Stoffe. Filip och Fredrik bestämde oss för att dra vidare till Alexandras där dom som vanligt träffade fler som dom kände. Mysigt värre. Efter Alexandra blev det Golden Cave (a.k.a Grottan). Mer mys där, jag träffade tydligen någon Ante som spelade i samma lag som mitt ex så det slutade med att vi snackade en massa hockey. Intressant!? Hmm! Aja, kul va det säkert. Jag minns inte vad som sades men tydligen sa jag en del korkade saker så inget mer snacka med främmande människor som känner mina ex på fyllan.
Vi tog iaf en taxi hem när det var dags och somnade återigen på dirr.

Söndagen vill jag helst inte prata om. Både jag och F mådde så dåligt så vi ville mest bara dö! Jag hittade iaf mitt sim-kort i en jacka och blev lycklig över det.
Vi bestämde oss iaf till slut att dra till IKEA eftersom vi inte hade nå bättre för oss. Vi ville ha tv-bänken vi sett tidigare i veckan så saken var biff.
Det var självklart världens strul bara att få tag på alla delar till bänken och sen hundra meters kö. Jag var tvungen att springa på toa mitt i allt och sen när vi skulle ut till bilen så hade himlen öppnat sig. GODDAMNIT!
Fredrik ställde sig där han kände för så slängde vi in skiten i bilen, lämnade vagnen på plats och DROG.
När vi kom hem började vi sätta ihop fanskapet men jag gav upp när efter en stund och kände att det är helt enkelt dags att sova och så blev det. God natt!

Nu orkar jag inte skriva mer. Skriver resten av veckan imorgon ;)
Puss på er ♥

Lite ändrade planer kanske

Ingen träning igår eftersom Madde hade för mycket så jag åkte till Vällingby och försökte hitta lite kläder ist men orken fanns inte riktigt än så det blev några impulsköp på H&M.
Innan dess hade jag snott med mig mamma till Åkis för att handla middag, där dök även Lajzan upp och hon hade infammation i ögat deluxe och skulle därför till Apoteket.

Anywho, när jag kom hem igen så va min man lite nere. Han var både sjuk och lite putt för att  jag är dålig på att höra av mig men det gick över sen när jag sa att jag hade tänkt laga en god middag till honom.
Efter maten blev det sängen på dirr och jag somnade ganska snabbt och gjorde tydligen massa roliga ljud ifrån mig. Jag fick nyligen veta att jag snarkar när jag sover, wopsie!

Idag kände jag mig inte alls bra i magen, det var något konstigt med lunchen igår eftersom det verkligen inte bara var jag som blev konstig. Så många bajsblöjor som jag bytte igår har jag aldrig bytt...
Men iaf, nu ska jag ta en muffin.
PUSS


RSS 2.0