babysister <3

Babysister, hur det än blir och vad du än bestämmer dig för så finns jag här om du behöver prata. Även om du beter dig som ett arsle mot mig jämt och ständigt så är jag ändå din syster, det är min plikt att ställa upp no matter what..

hur gick det hjärtat, jag finns här!

 
Lärde mig nyss en ny förkortning :)
SMUTS - Sug Min Utmattade Snopp

Den var inte av Andreas Olson men av en annan Andreas.
Man tackar!

Love my two L's

Shuuee!!
Igår vaknade jag av Chris Browns vackra stämma som signal på luren. Det var Lisilale som ringde och sa att jag skulle kliva upp och komma in till stan för en fika. Jajjemen sa jag och gick upp för att sminka mig, men till min stora förvåning (INTE) så hade lillsyster snott med sig både väska och smink. Förbannad som jag var åkte jag till Vällingby och handlade smink för att sen smita in på donkens toalett och börja spackla.
Ett par timmar senare sitter jag Lisa och Linn på ett café på Hamngatan och surplar i oss en varsin latte/smoothie/juice. Vi snackar lite skit som vanligt och uppdaterade varandra med de senaste händelserna. Konversationen slutar med att lilla jag blir inbjuden på par-middag trots att jag är jätte singel och det är klart jag tackar ja, tråkigt liv som jag har.
Par-middagen bestod av pasta bolognese som Linn och Lisa kämpade med (eller?) och vitt vin alt. öl för grabbsen. Den slutade dock med "jag har aldrig" samt "sanning eller konsekvens". Det kom ut ett par riktiga sliskiga hemligheter och fantasier. Dessutom fick jag en puss med en smäll i skallen på köpet och Martin körde en lapdance för Linn och vice versa. Det var inte helt fel för mig kan jag ju säga.
Och med min vanliga tur så hade ju batterierna på luren tagit slut så den va tokdöd och mina kära päron trodde jag var på väg hem till middagen och helt plötsligt var klockan 23.00, OPS! Jag slängde iaf iväg ett sms till pappa och berättade att jag sov hos Linn som han fick imorse, jag kan säga att de var inte så glada på mig, inte den här gången heller. Olson var ganska orolig också, jag fick nämligen ett sms av honom där det stod att han undrade om det hade hänt något.

Lisa och Linn, hihi en gammal vimmelbildOlson , haha!

Idag då.. Jag vaknade av en morgonsöt Lisa som kom in med frukost på sängen och levande ljus, Lisa är lycka!
Sen tog vi en biltur till Solna, sen till Hässelby via Täby. Sen jag kom hem har jag letat jobb på internet och käkat. Mycket intressant.. Hrmm!

Imorgon börjar helgen igen och jag hade planer för både fredag och lördag men de förstördes. Lisa och Linda som jag skulle ut med på lördag skulle jobba så det sket sig men imorgon ska jag iaf på tjejmiddag hos min gamla vän Sandrew så vi får hoppas på det bästa :).



En annan sak jag inte kan riktigt komma över är våran lilla Moa som bara lämnade mig och alla andra utan att säga hej då. Det är lite sorgligt för vi träffades så sällan innan och nu är hon borta, varför? Hoppas du och Niklas har det bra där borta iaf, vi saknis er!

Niklas och Moa


...annars mår jag som jag förtjänar.. antar jag.

stackars mig?..

Uss vilken jobbig dag. Har bara mått dåligt, haft ont och alla har bara tjatat.
Jag vet att jag är lat men jag har faktist letat jobb och fixat ansökan och cv idag (fick hjälp av världens bästa kusin, tack älskling!).
Jag vet inte vad som hänt med min käke, eller under käken. Har haft sjukt ont och kan inte luta huvudet bakåt och knappt öppna käften. Som toppen på moset märkte jag att jag hade världens knöl uner käken också. Det blir bara till att åka till vårdcentralen IGEN, jag skulle åkt dit för längesen med mitt knä men orka.. och nu är jag tvungen.

Jag måste dessutom fixa körkortstillstånd imorgon annars stryper både Olson och pappa mig..
Ååååh smärta.. det är liiite synd om mig just nu faktist, hoppas det bara är en sträckning eller nåt och hoppas att jag den här gången får en doktor som kan svenska...

Buuuhuuu!! :'(

Your'e the one that i want, the one that i need... (http://ceciiliaa.blogg.se/1/)


Säg att du älskar mig

Igår var jag på bio med systris och Leo, vi såg "Säg att du älskar mig". INTE bra skit...
Den var ganska dålig och jävligt överdriven men den hade några mycket starka scener som verkligen berörde. Dessutom reagerade man extra mycket eftersom man visste att Erik Engström, en av personerna i filmen, nyligen dog i en bilolycka. Innan premiären, ganska sorgligt faktist!
Säg att du älskar mig ung stjärna död i krasch

Idag har jag satt mitt arbetslösa arsle i arbete. Jag fixar mina cv och söker jobb på internet.
Man blir så fruktansvärt lat av att sitta hemma så det är dags att sätta igång nu.

Tack och hej!

Remember..?

Så har ännu en helg kommit och gott.
Det blev ju utgång till slut i fredags med Liza, Caisa och Linn. Vi åkte först till nåt förkröksställe sen hamnade vi på nåt litet place som hade ett live band. Helt OK kväll men jag lyckades bli alldeles för full utan att märka det, jag har nämligen luckor och var sjukt bakis dagen efter.
Vi sov hemma hos Linns syster som bor på Odenplan i en jättefin lägenhet och dagen efter satt vi hela dagen och kollade på tv. Det var sjukt skönt.
På förmiddagen någon gång hörde jag av mig till pappa från Linnes mobil eftersom min lur vad tokdöd. Han hade tydligen varit jätteorolig när jag inte hört av mig, likaså pappas kompisar... Men iaf, de skulle in till stan och käka så jag följde med eftersom jag inte hade käkat något på hela dagen och av någon anledning slutade det med tequila race, pappa bjöd på allt. Hans planer var att supa mig under bordet men jag var så fruktansvärt bakis så allt jag drack åkte hiss i halsen på mig.
Senare ringde jag Olson och frågade vad han hade för sig, han gjorde inget speciellt så jag tvingade honom att dra ut på krogen så jag kan få ha lite skoj iaf, så vi drog ut och jag fick i mig en del. Efter krogen blev det Tullfritt och sen hem. Bra helg? Ingen aning..


farväl du nyktra dag

Nu sitter jag här i min ensamhet medan familjen är ute och roar sig. Pappa köpte en upplåsbar barbara, svart, till Per-Tomas i födelsedagspresent, btw. Bra skit!
Jag ska ut så småningom om min mobil slutar fucka ur så jag kan få tag på folket men så länge sitter jag och pimplar Bacardi Breezer som pappa gav mig för att jag gjorde kortet till presenten..
En sak ska jag säga er, det är oerhört mycket färgämnen i de här Breezerna. Gissa vilken smak jag dricker!

OMG! Gissa smaken dåå
Haha!

Rastlösheten...

En hel vecka har gått och jag har inte gjort något kul. Det kan visserligen bero på att jag är pank men jag har ändå väldigt dåligt samvete. Fast jag har tränat gaaalet, HURTIGA MIG!!
Jag har också varit duktig och tvättat och städat hela huset.. Okey det var ett skämt, städaren städade hela huset men det kunde ha varit jag... eller?


Men jag har lärt mig ny förkortningar dock, av världens bästa Olson.
- BRUK = Brutalt Rövknullad Utan Känslor
PLÄP = Pung Längre Än Penis
Bra att veta, det är tur att jag har Olson annars skulle jag nog inte klara av vardagen faktist.

.. Imorgon är det fredag och det betyder bara en sak.. UUUUT!! Pamela ska ut med massa kompisar likaså Linn och Liza och någon till så förhoppningsvis blir det inte lika illa som sist (peppar peppar ta i trä). Dessvärre är det löning så det kommer vara panikmycket folk ute. Men det är alltid mysigt med lite närhet på dansgolvet.. eller?

BRUK på er allesammans!!

en ny blogg endast för moï

Hejsan! Det var ett tag sen jag bloggade, jag har liksom tappat lusten.
Dock har det inte hänt något spännande som är värt att skriva om så ni har inte missat något.
I helgen, alltså den kommande, skulle jag ha åkt till Norrland, Örnsköldsvik, men jag känner att jag inte orkar det så jag drar ut på krogen med mina tjejer istället.

Har skaffat en annan blogg paralellt med den här som egentligen är totalt ointressant för resten av omvärlden men jag skriver i den för att få ut känslor och diverse. Men den är inte menad för allas ögon så om ni ABSOLUT vill läsa så får ni fråga om användarnamn och lösenord. (http://ceciiliaa.blogg.se/1/)

Får se om jag kanske går på bio eller nåt skoj i veckan, I let you know.
Hej då!

Har förstått

Det är dags att gå vidare. Jag ska skaffa ett jobb och tjäna en massa pengar sen drar jag.

Det gör så jävla ONT!! ... och jag vet precis hur det känns.
Orka vara så jävla envis!


behöver finna en väg

Jag har kommit underfund med att sorgerna vill minsann inte försvinna. Så jag får ta tag i dom helt enkelt. Någon gång i framtiden...

Igår var jag ute med Liza, Caisa och några fler. Det var ju kaos. Liza blev lite ledsen på Caisa så vi träffades inte förens senare på Crazy Horse där det inte blev speciellt mycket roligare. Jag träffade en gammal bekant från Öland/Kalmar en snabbis och sen åkte vi hem, eller jag och Liza åkte hem Caisa träffade en kille så hon fick väl iaf  "ligga".. haha! 
Trots att kvällen var ganska misslyckad så lyckades jag göra av med alla mina pengar, ALLA!! T.o.m de på mobilen och jag fyllde på den igår. Som tur är så är det löning nästa helg och då kommer storkovan.
Då kanske det bär av mot Norrland om jag orkar. Det skulle verkligen behövas för jag behöver lite miljöomväxling och komma ifrån den här hålan.
En annan rolig sak som visar sig varje gång dagen efter är att mitt partyslitna knä blir värre. Det blir bättre efter en dag eller två visserligen men det kommer alltid tillbaka det är fortfarande svullet. Man bör kanske kolla det där snart, eller vad tycks?

Idag då? Jo idag ska jag antagligen vara barnvakt i stan. Lillesyster vill gå på The Voice konserten och hennes kompisar får inte gå utan vuxen och helt plötsligt så var jag den där vuxna... Jag vet inte riktigt hur det gick till, men nu ligger ansvaret på mig. Jag kanske ska säga att jag är sjukt eller något för jag vet inte om jag orkar.

.. ja juste, sen var det dom där jävla drömmarna. Jag har hört att om man drömmer något mer än en gång så går de i uppfyllelse. Jag hoppas VERKLIGEN att de gör det för jag orkar inte vakna besviken vareviga natt. Det är slitsamt för psyket. :(

Shing shong!


vet ni vad

..jag skulle dränka mina sorger med Liza på Dao ikväll men de jävlarna är bra på att simma så jag tar nya tag imorgon.. Adios!

Vin gör dig fin

Hey helloo!!
Inatt sov mina sköna bönor till systrar i mitt rum så jag slapp vara ensam, det kallar jag syskonkärlek.
Idag på förmiddagen åkte vi till världens häftigaste farmor och fikade, sen hade vi picnick sen fikade vi lite till. Sen kollade farmor på mitt knä och berättade att hon tyckte jag skulle gå till doktorn och "töma" det. Eeehm, jaa fast naaej! Det är nog ganska lugnt... *svälj*

Idags ska prinsessorna BLOND, dvs jag och Liza till Dao och pimpla vin. Bra skit! Så vi får väl se vart kvällen tar oss.
För övrigt har det nog inte gått en sekund utan att jag tänkt på... vilket är lite smått jobbigt. Det där med att tiden läker alla sår är en myt. Det har gått månader nu, okey! Get over it Cissi!!!!

Aja, puss på er!

DRAMAQUEEN? moï?

Ännu en dag har kommit och gott. Jag lyckades fylla denna med aktiviteter. Åkte till stan med lillesyster Linda och shoppade. Det blev inte så farligt mycket den här gången heller, men lyckades spendera lite över tusenlappen.
Efter shoppingen gick vi på bio, det fanns inte så mycket att välja på så vi såg the break up. En helt okay film men kanske inte något man behöver se på bio.
På vägen in till stan gjorde jag något konstigt för mitt tidigare skadade ben och det gör lika ont som när olyckan skedde, dvs på Leos student den 9:e juni om jag inte kommer ihåg fel. Jag kan knappt gå :( .
Jag är så frustrerad över allting just nu, det är så mycket som jag egentligen måste göra och ännu mer som jag VILL göra. Först och främst vill jag åka långt ifrån det här skithålet och alla minnen och personer som finns här. Samtidigt måste jag verkligen skaffa ett jobb och tjäna pengar. Sen är det det där körkortet som jag verkligen måste ta tag i och sen har det varit prat om en roadtrip med tjejerna och en sista-minuten-resa... Aaaaah! Och på allt detta händer det här med mitt knä och i min hjärna föregår fullständig kaos bland känslor och minnen. Jag vet snart inte vad jag ska ta mig till, jag flyr fältet!!!
Så mycket skit för en liten sak med knät, tänk att en sådan skitsak kan väcka så jävla mycket helvete. Eller så är det så att det alltid har funnits där men jag har inte riktigt släppt ut det. Vill inte vara den där negativa personen som klagar, jag gömmer henne hellre under den fasaden jag har nu. Finns ändå ingen annan än jag själv som kan göra något åt det... Aja, fuck it, det är lill-lördag idag så snart är det helg igen. Yeeah!!

Imorgon ska jag och syskonen besöka världens coolaste farmor.
Peace!

... btw, kan du typ dra, försvinna, sluta existera i mitt huvud och mina drömmar det skulle göra mitt liv sjukt mycket lättare.. Thanks!!

Tisdag

Jaha, nu är det andra dagen i rad som jag har varit och tränat. Jag måste säga att jag är själv överraskad. Jag ska belöna mig själv med att sola solarium snart. Visserligen har jag redan gjort det både igår och idag men lite cancer skadar ingen... I vilket fall som helst så är jag för nonchalant för att bry mig om det just nu.

Jag var och småshoppade lite med syster igår också, fick tag på en bok som 90% av min vänskapskrets kommer hata mig för så jag kanske inte ens ska säga vilken det var... Eh skit samma.. det var "Ebbas stil -Guiden till en glammigare garderob". Haha, det var faktiskt ett riktigt kap, har redan fått en massa nya idéer till nästa shoppingrunda. Jag älskar inte Ebba von Sydow kanske men jag erkänner att jag tycker att hon har jävligt rätt i det hon skriver och om jag ska vara ärlig så förstår jag inte varför hon är så hatad. Avundsjuka kanske.. hrmm nej nu ska jag inte skriva mer om detta för jag kommer få en feting av någon då. Sorry mina älsklingar..

Imorgon är det en ny dag och jag har inga planer vilket gör att jag får lite ångest. Det värsta som finns är att inte göra någonting. Det som jag är lite bekymrad över är att trots festadet senast i lördags så är jag redan sugen igen, det är inte så bra. Jag tror att mina sorger har gjort mig till ett party monster, och gränsen mellan partymonster och alkis är hårfin. Hmm.. nej så illa är det nog inte men om det är tisdag och man är sugen på att festa så kanske man borde tänka om lite iaf.

Tänker...

Fy faan!

Har aldrig varit så besviken av att vakna upp efter en dröm som i morse.
Vill aldrig mer somna och riskera att drömma något sånt igen, ALDRIG!

my pose, den kommer naturligt

Det här är nästan läskigt, kollade igenom fotoalbumet i datan och jag gör samma pose på varenda bild. Det sjuka är att jag inte ens tänker på det.

my pose



Ännu en helg

Så.. nu är helgen slut och man mår som vanligt precis som man förtjänar.
Gårdagens bravader var toppen, cruisingen blev som jag hade hoppats men det där med att cruisa det glömde vi liksom bort.
Vi ställde bilen på Sveavägen och pappa dukade upp med bord och stolar medan jag och syster satte oss på flaket till pappas bil. Där stod vi två riktigt blonda hetingar och blev fotograferade av både en och två fotografer. Jag vet inte om det var våra söta ansikten dom ville föreviga eller pappas bil men jag ska iaf hålla ögonen öppna, man kanske dyker upp i någon biltidning eller på en hemsida någonstans.
Senare när alkoholen tog sig så kom allt fler upp på flaket, det var där den riktiga festen var. Vi drack Olson mintu, ren sprit som smakar tandkräm och mycket farlig. Det är väldigt lätt att man tar en klunk för mycket, jag har nämligen sett vad det kan göra med folk och min pappa vet också precis hur man kan må.
Olson hade med sig en kompis också, en mycket trevlig figur som lät sig bli sminkad av lillesyster. Sen fick vi is formade som hjärtan och väldigt fina armband av honom. Ett riktigt charmtroll, skulle kanske ha tagit hans nummer.
Senare på natten vid 2 tog vi ett cruising-varv runt stan och sen åkte vi hem, det var alldeles lagom. Jag deckade ganska plötsligt när huvudet träffade kudden.

blondast i stanuppdukatcharmiga matte och olsonpå pappas flak trivdes jag

Klockan 7.40 på morgonen vaknade jag av värmen i mitt rum, det gick inte att ligga kvar så jag gick upp, öppnade fönstret, gick ut i vardagsrummet, kollade på tv, gick tillbaka och somnade i 3 timmar till. Vid 11 ringde Olson och frågade om jag ville följa med på folkrace. Jag var egentligen inte sugen alls, bakis och jävlig, men jag tänkte hellre åka iväg någonstans än att sitta hemma. När jag väl kom dit och hälsade lite smått så kände jag tröttheten smyga sig på. Jag snubblade mest runt och var ivägen så jag gick och la mig i bilen. Jag vaknar med ett ryck en stund senare av att en upprörd Anders står och gormar. Det var tydligen så att han tagit sig till final och sen pajade bilen så det blev inte som han tänkt sig och då blev han lite arg.. eller ja, han blev snarare förbannad.
Men men.. nu är jag iaf hemma och hade tänkt ta hand om mitt rum om jag orkar sen ska jag sätta på en film och sussa tror jag.
Sweet dreams

cruisa natten lång

Så var det helg igen, igår började den och jag gick på barrunda med världens bästa linn.
Vi började på Sarbon sen skulle vi ta tuben till Thorildsplan men den skulle dröja 10 minuter så vi promenerade ist. På Thorildsplan fanns ingen krog så vi gick till nån lokal-krog i Alvik och tog en Grevens päroncider, bra skit! Sen tog vi iaf tunnelbanan till Fridhemsplan och gick på Nivå 22 och sen vidare till Starbar. Det var en trevlig kväll med massa tjejsnack och en massa fylle-sms, skickade till gud vet vilka.. Ber om ursäkt till dom som fått nått av mig, jag kommer inte ihåg vad jag skrivit...

Idag blev man väckt av en morgonpigg pappa och en tv-apparat på högsta volym, jag käkade ett ägg, duschade och åkte till Barkarby för att kolla på bilar. Vi träffade Björne, pappas jobbarkompis innnan som också skulle med. Alltid lite kul att ha lite ögongodis i närheten.
På marknaden där träffade jag Emilia, eller Eulalia som hon kallar sig nu för tiden, och några andra ekerö-people, det var trevligt. Jag blev medbjuden i bilen som hon ska köra på cruisingen ikväll och det lär ju bli ganska trångt på vårat flak så man kanske hoppar över dit senare. Sen träffade jag en jätte-gammal kompis, Angeliqa, en riktig raggare och hennes bror stötte jag också på, han är ännu mer raggare. Han har t.o.m frisyren. Haha! Det var skoj att se dom igen, det känns som det var år och dagar sen.
Hur som helst ska vi iaf på Stockholm Cruising ikväll och vi har precis fixat en chafför på riktigt nu efter mycket om och men. Det är nämligen så att vi har haft både en, två och tre som sagt att dom kan vara chafförer men sen bangat. Ganska orutinerat men nu är det kirrat, kl 16.00 bär det av mot stan och ännu ett äventyr. Det som känns jobbigast nu är bara att jag måste leva med musiken, men det ska man väl överleva förhoppningsvis.

Avslutningsvis vill jag bara citera en text jag läste på S.A.T.S; "Det bästa sättet att förutspå framtiden är att skapa den". Jag ska ta lärdom av detta...

Au revoir!


hurtiga mig

Jag är så himla duktig, jag gick upp 6.30 och åkte till gymmet med mamma och steg upp på springbandet 7.00. Det kallar jag hurtigt, nu mår jag bra och förtjänar en klapp på axeln.
Snart bär det av till IKEA med mamma och mini-syster. Blondie-syster vill nog inte följa med, hon ligger nämligen mest och spyr på övervåningen. Mamma tror att det är för att hon har badat i vattnet i Hässelby, det är så bakterifullt att det är många som har blivit sjuka. Men då får hon skylla sig själv för att vi har sagt till henne att det inte är bra så.. Pilutta!!

Aja ville egentligen bara säga att jag är sjukt bra.


S.A.T.S

Orutinerad dag

Idag har nog varit en av de mest sega och meningslösare dagarna på "semestern". Det enda vettiga jag gjort är att åka och handla och hjälpt pappa vilket känns ganska patetiskt.
Snart ska jag iaf ta tag i mitt rum och försöka storstäda så gott det går i den här värmen.
En annan bra sak med den här dagen är att jag och mamma har kommit fram till, eller egentligen mest jag, att vi MÅSTE börja träna och våran hurtiga idé var att gå upp innan 7 imorgon när gymmet öppnar och se till att träna innan frukost! Goo mig.. och mamma!

Igår dock låg jag med flickorna i familjen på Ängbybadet, vi stekte, badade och kikade på lite kändisar. Kicken från Poodles och Anton Körberg var nämligen där och doppade sina blonda lockar i det bakterifyllda havet. Det fanns självklart annat mysigt ögongodis att vila ögonen på också.
Jag kan lätt säga att jag dessutom fick mer uppmärksamhet på stranden än vad jag ville ha eftersom jag lyckats färga håret vitt/gult och blev jagad av elaka mördargetingar som var ute efter mitt blottade kött och jag som annars är så lugn orkade inte mer efter ett tag och var tvungen att ta några slalom varv mellan handdukarna på gräset självklart svagt skrikandes och panikslagen. Domhyve-getingar säger jag bara.

solar solning i cypern =)

Senare på kvällen åkte jag och blondie nummer 2 i familjen till Rålis för att träffa Jonta med kompisar. Inget blev väl egentligen som vi tänkt oss när Jonta råkar tappa vårat vin i backen så vi har ingen alkohol vilket gör syster yster totalt ointresserad av att fortsätta resan in till stan men jag kommer med den briljanta idén att vi kan köpa 3,5:or och hon nappar såklart direkt (hon är ju trots allt 15 år). När vi kommer fram så går vi självklart av vid fel station och Linda får bära runt på sina öl i hela stan. Till slut kommer vi rätt och vid det laget har min kära blondin till syster mer än smärta i armarna efter att har burit all öl. Men det hjälps inte vi fortsätter tills vi är framme och jag vägrar ta ölen som hon skulle ha.
Till slut kom vi iaf fram och börjar dricka lite, min syster blir självklart lite på lyset men det är ändå jag som lyckas trampa i bajs och får åka hem senare på kvällen barfota. Jävligt orutinerat, men en skön kväll ändå.

Bra skit!! me and my siz'

ta aldrig någon för givet

Hitta killen som kallar dig vacker istället för sexig,
som ringer tillbaka om du lägger på luren,
killen som håller sig vaken bara för att kunna se på dig när du sover.
Vänta på killen som kysser dig i pannan,
killen som vill visa dig för hela världen även om du har joggingkläder på dig.
Killen som håller dig i handen framför hans vänner,
han som alltid påminner dig om hur mycket han bryr sig
och vilken tur han har för att han har dig.
Vänta på han som säger till sina vänner ...där är hon.


Jag hittade honom och sen blev jag av med honom på ett brutalt sätt.
Det finns så mycket saker jag ångrar och jag saknar honom fortfarande
45373-62 45373-60 45373-61 
Ta aldrig ett förhållande eller en person för givet
och njut av varje ögonblick ni har tillsammans.

värme

Heey Hello!
Det är typ fortfarande sjukt varmt ute så jag och Liza spenderade dagen på Ängbybadet. Riktigt rutti, det är så skönt i vattnet och underbart att ligga och steka i solen. Dock känner man sig jävligt blek när man ligger bredvid Liza som solat solarium 5 dagar i veckan sen förra hösten.

Ikväll kan det hända att jag drar ut och dricker vin med Liza men sannolikheten är inte så stor eftersom min lilla Liza har så mycket annat att tänka på. Men Liza du vet att jag tänker på dig och hoppas på det bästa.



I Lördags var det ju kräftskiva hemma hos Lindilale. En mysig kväll med mycket dricka och MYCKET kräftor, jag dukade även upp för bodyshots för de som ville ha. Kvällen bjöd dessutom på lite spanking, potatiskrig, mobbing och teater, det var inte helt fel. Det slutade med att jag somnade på en lövtunn madrass på golvet, det var relativt obekvämt men jag somnade iaf.

nakenhetteaterapaspank me, choke me, pull my hairLisilale, min sköna böna

Dagen efter, alltså igår, mådde man ju som man förtjänade och värmen var oumbärlig så jag var tvungen att bada. Jag hade antagligen inte överlevt gårdagen om inte jag hade fått världens bästa present, en tusen-liters pool. Underbart var det, jag och syster satt i den och kastade min barbi-boll till varandra.

syster och jag tar ett dopp

Blöta kyssar!

fridaynight

Nu tycker ni säkert att det verkar lite patetiskt att sitta hemma en fredagkväll och blogga och det är anledningen till att jag skriver detta. Jag vill nämligen försvara mig och berätta att jag valt själv att sitta hemma eftersom jag legat i och festat 4 dagar i rad nu och ska på kräftskiva imorgon.

So don't give me crap..


Det man inte kommer ihåg

...har aldrig hänt, och det står jag fast vid. Iaf när det gäller den här sjuka Tallinn-kryssningen. Den va helt galen.
Första kvällen började jävligt soft med jacuzzi och bastu, vi tog en cider i badet vilket var jävligt rutierat, värre var det att cidersorterna man fick välja mellan var Fizz och Kiss och tro det eller ej men Fizz var fan så mycket godare, Kiss smakade urin och med tanke på namnet så började man fan fundera alltså. Hmm.. Hur som helst, efter det var natten fortfarande ung så det började soft men urartade sig senare och gick över till galet med röj, jag har aldrig dansat så mycket och så porrigt som jag gjorde då, svetten, bokstavligen talat, sprutade. Tyvärr var ju inte killarna på dansgolvet lika "heta" som vi men de fick duga. Linn lärde t. o. m en 50- årig gammal gubbe att dansa, Goo Linn!! 
Men det var verkligen bone cracking fun och jag var inte det minsta bakis dagen efter. Det kallar jag rutti.
Däremot vet jag inte om väckningen var lika kul, på morgonen en sisådär timme innan vi ska gå av i Tallinn kommer en kapten-liknande gubbe in med en kärring och säger RAGGADISH! Sen stänger han dörren och går, varpå Wredde reser sig halvt skräckslagen och säger med mörk bakis-röst; vaah!? Och efter tio minuter kommer Lars med den galanta kommentaren raggardusch!? Jag tror fan att det kan ha varit så att det luktade så illa i hytten att han kanske menade att vi behövde en raggardusch. Det var i vilket fall som helst en bra morgon.

vi är braa!

Väl i Tallinn var alla överens om att vi skulle käka en fet burgare och vi begav oss till McDonalds som till vår stora besvikelse hade de skabbigaste hamburgarna jag någonsin skådat. Det där med att alla hamburgare från donken smakar likadant överallt är det nån jävel som myttat om, det stämmer ICKE!
Anyway.. efter det separerades paren för att hitta egna äventyr på varsitt håll, vi skulle shoppa loss lite och killarna hittade tydligen någon trädgård som de deckade i och efter det tog de sig en.. eller två öl på någon krog. Det var helt okey!
Den kvällen var den sjukaste kvällen på länge. Det började med jacuzzi och mys i en privat bastu för alla utom Lisilale och Linn som låg helt utmattade och sov på rummet. Det slutade med att Martin grät inne i den öl-stinkande bastun efter att ha fått tvål i ögonen.
Efter det var det bara att "tagga till", vi drack oss lulliga och tog oss till kareoke-baren där killar och tjejer drog loss på scenen och efter mycket om och men gled vi vidare till discot. Det var där allt började men det enda jag säger är att det var en galen kväll, vi shejkade och vi drack oss redlöst fulla. Sen var det lite andra bravader som är bäst om man lämnar osagt med respekt för en viss person som inte mår så bra över detta (ja det är mig jag menar, låt mig vara!!)

Imorse när vi var tvugna att gå upp så tror jag att jag talar för alla i våran hytt när jag säger att vi inte ville något hellre än att dö, stoppa en pistol mot huvudet och trycka av. Vi mådde så dåligt det snurrade och det vände sig i magen och vi var inte bakis, vi var fortfarande fulla. Vi hade i stort sett bara hunnit stänga ögonen och sen var det dags att packa ihop och rulla ut. Inte helt okey. Dessutom låg det en annan kompis på golvet, dock inte en hyttkamrat, som Wredde lyckades stampa lite på när han skulle öppna den bankande dörren. Martin hade ramlat ner från över-slafen men har självklart inget minne av detta. Och som på alla galna resor så måste det ju vara åtminsone en som klantar till det rejält och i detta fall var det just Martin som tappade bort sitt pass, jävligt orutinerat!

Nu har jag iaf kommit hem och käkat ännu en fet hamburgare, av någon anledning är det sjukt gott dagen efter. Jag har sovit eller rättare sagt deckat framför en film i en timme för att ta igen lite sömn och nu är det dags att städa igen men jag säger bara en sak, Tallinn är BRA SKIT!
nasty!!shoppingglada upp på däck
första kvällen utanför SPACE, discotinga jävla kommentarerdet går bra att gå!?
RAGGADISH!! på väg från jacuzzibad

tallinn - bra skit!

Så var det bara timmar kvar. Har nästan packat klart redan, blev inte så mycket som jag trodde det skulle blir men alldeles för mycket ändå.

Det är VI som åker, snyggare elit får man leta efter gott folk!


WreddeLinnsilaleMartinLisilaleJonasLindillaeLarsChipsilale

Skål!!

RSS 2.0