hb och packning

Imogon bär det av mot Tallin, båten lämnar hamnen klockan 18.00.
Idag däremot är jag så sjukt bakis, mår jätte illa. Jag spydde på macken i brommaplan igår när jag skulle träffa Olson. Jag fick två "groggar" med HB och Tonic innan av Jonta. Jag deckade i princip så fort jag kom innanför dörren.
Men det är bara att bita ihop för det behövs fortfarande tvättas och städas.




Farewell! 

fucking vacation

Nu har jag semester, eller egentligen börjar den inte fören imorgon. Jag har då semester på obestämd tid eftersom jag nu är vad man kallar, arbetslös. Det låter så fruktansvärt illa, men jag ska börja söka jobb så fort som möjligt.
Innan dess har jag dock en och en annan sak att utföra, först och främst ska jag städa efter gårdagen bravader här hemma. Stort tack till Lisilale btw som fixade partystämningen här hemma med några "utmaningar" till mig och Linn. Det var en tävling som vi båda vann eftersom vi är båda så jävla bra. Uppgifterna var ganska mysiga faktiskt, jag fick slicka sötsaker från en mage, byta kläder med Jocke, dansa för Olson, köra vindrickartävling med Moa och sjunga nubbevisor för hela bekantskapet. Helt okey! Kvällen slutade dock inte okey, det var mest tjaffs och folk som pekade fingrar på varandra, en och annan tår fälldes dessutom. Lite onödigt men det är ingen fest utan lite bitchfight, iaf inte i mitt sällskap.
Men sen får jag ju inte glömma att tacka för alla fina presenter, jag och Linn fick en 1000 liters pool som kom väl till användning igår, tyvärr badade vi inte frivilligt och hade då såklart inte tid att byta om så det hängde blöta kläder i hela huset och jag fick förse alla våta människor med kläder. Tack för det Olson, DOMHYVE!
Jag fick också en badboll med barbie på och smycken och mycket heta trosor av Lisilale. Dessutom fick jag en Sweet som sjunger. LYCKA! Tack så mycket alla mina gyllisar, jorden-runt-mycket kärlek!

För nu glaset till min munJag och min rosa Barbi-bollJag älskar min boll
Linn fick en badringUppdrag, byt kläder med jockeLisilale på gHejsan!emilia, pam och jonas mysteMoa är som vanligt kvällens linslusLindilale skapar nya trender


På tisdag bär det av till Tallin med hela gänget, det kommer bli en redig fylla antagligen alla de 3 dagarna på kryssningen. Sjukt mycket röj. Sen är det kanske kräftskiva hos Lindilale på Lördag, också röj förmodligen.
Så i det stora hela ser det ut som min semester kommer börja bra.
Nu är man dock ensam hemma i en och en halv dag eftersom alla drog precis så då måste man ju sysselsätta sig med något, kanske ska sätta mig framför en p-rulle och mysa? HAHA! Ne skämt o sido, jag måste verkligen städa, tvätta och diska. Har en massa roliga sysselsättningar att se fram emot det närmsta dygnet, funderar på att skita i att sova överhuvudtaget. Det är ändå så jävla överskattat.

Har även kommit fram till, även om det var ett tag sen, att jag är en av de råaste människorna jag känner.
Men det är dags att ta tag i det här nu och försöka bättra sig känner jag för så här kan det inte fortsätta.
Tack och Hej!


min byracka

Aaah, va precis ute med hunden, som vid den här tiden bara brukar gå över vägen. Idag hade hon bestämt sig för en långpromis så vi gick till återvändsgränden vid slutet av skolan när jag såg en hare lite snabbt och tänkte "vilken tur att inte Fanny såg den". Jag och ropade sen snabbt på fanny för att vända om. 10 sekunder senare kommer harjäveln(!!) tillbaka och den här gången får hon syn på den. OH NOO!! hann jag tänka innan det var dags att lägga benen på ryggen. Både haren och Fanny försvann bakom skolan och jag försöker stapla mig upp för ett mindre berg med flipflop.. Som tur va så var haren mycket snabbare än min byracka som gav upp, hon ställde sig snällt på en gräsplätt och väntade på mig som kom flåsandes upp på skolgården. Så jag satte på henne kopplet och gick vidare, på vägen så lyckas hon ju såklart gå runt varenda lyckstolpe och träd som hon kunde lukta sig till så jag var tvungen att trassla upp kopplet var tredje sekund. Ibland tror jag att hon är smartare än hon ser ut, för hon har lyckats reta gallfebern på mig mer än en gång.

älskar dig

Men självklart älskar jag henne ändå, hon har vart med om mycket med familj och vänner. Och hon har antagligen sett mer än hon borde. Hrmm!
Hon är den kaxigaste, busigaste och divigaste hunden jag någonsin träffat men hon är också den sötaste, charmigaste och gosigaste. Denna lilla medlemen i familjen Arnblom har inte bara vi fallit för, hon får många att bli förälskade i hennes blonda päls och stora "puppyeyes", tyvärr är hon inte lättflirtad. Men jag vet faktist inte vad jag skulle göra om inte hon fanns. Hon är den enda sängkamraten jag har just nu som jag verkligen trivs med. Så massor av creds till min jobbiga vovsing ...

min lilla valpsötnosen <3fanny med flytvästpussa

Vov vov!


en dag kvar =)

Wops, försov mig.. IGEN!
Hängde på stranden istället och skulle åkt till grönan med systris men har ju inte fått någon jävla lön ännu. HORA! Det blir en hemma-sittarkväll istället och har man tur så kommer man upp i tid imorgon.
Det är ju sista dagen på jobbet så då ska man väl fösöka orka.
Fy fan vilket röj det kommer vara sen, helt galet.. Om jag får min lön vill säga =/

Det är snart äntligen semester och jag har aldrig varit så kåt på att festa som jag är nu. Hoppas verkligen att det blir lyckat i helgen och massor med röj!
Ska antagligen till landet nästa vecka och äntligen få åka lite wakeboard som jag ännu inte gjort, vilket är illa. Får se hur det går med mitt felknullade knä också. Drygt om jag inte ens kommer upp p.g.a det.

Ne nu ska jag bränna lite skivor, smell you later!

talang? nej jag är proffs walking on water

en fläck i taget

Idag var det en ovanligt trevlig dag på jobbet, lyckades bli dyngsur pga en hämndlysten arbetskamrat.. Men han ska nog få igen, den lilla britten!! När han minst anar det..
Det är bara två dagar kvar på jobbet nu, känns nästan lite sorgligt... NOT!! Ska bli så sjukt skönt och OJ vad jag ska festa i helgen. Party hemma hos mig på lördag när min älsklings-Linn fyller 19 och på fredag kanske man får umgås lite med Liza som också går på semester. Yeah, blondes have more fun!!

Mamma och pappa har lämnat mig igen, de kastade på sig skinnställen och drog iväg på motorcykeln, jag får minsann aldrig umgås med päronen efter en hård dag på jobbet när man som mest behöver dem. Nee, istället kommer jag hem till en ilsken hund och två sjukt osociala systrar. Men men, snart är det över.
-Jag tar en fläck i taget


jag bjuder på mig själv
Ciao ciao!

3 dagar kvar

Idag var det en mycket varm dag ute, värmen ute var dock ingenting mot värmen i vagnarna som vi städade. Jag överdriver inte när jag säger att det var ca. 60 grader, vi var tvugna att ge upp 2 timmar innan  vi egentligen skulle sluta, det var nämligen ingen som orkade.
Hur som helst, efter jobbet drog jag in till stan med Emma som ville gå och kolla i någon secondhand affär på östermalm, som btw inte hade någonting vettigt. Efter det gick vi mot drottninggatan och satte oss och tog en öl, eller två.. men vem räknar. Jag shoppade loss lite, hittade en söt klänning, leopard-mönstrad :), och lite annat smått och gott.

.. nu ska jag bara kolla klart på en film sen gå och smaka på kudden.
Ha det bäst mina vänner, och resten... ja..!


bortblåst trygghet

Nyligen hemkommen från en helg på Blidö sitter jag och läser nya MOORE. Ville ha den för att se hur BB-Jessica blev på bilderna hon tagit för tidningen. Det är så ovanligt att se en tjej utan stora badbollar som bröst. Hon blev riktigt snygg på bilderna, vilket gör mig ännu mer sugen att själv bli fotograferad på liknande sätt. Kanske låter helt sjukt och en aning iq-befriat men jag tycker att bilderna är fina och det är faktist så att jag behöver lite bekräftelse, tyvärr!


Big Brother-Jessica i MOORE

Idag är jag bakis, btw, och jävligt skakis. Festade loss lite igår på landet och tog ledigt från jobbet idag. Det var absolut inte skönt att komma hem till Hässelby, jag kände i bilen att klumpen i magen och ångesten växte ju närmre Stockholm vi kom. Det är så illa att jag inte alls trivs eller känner mig psykiskt trygg här hemma längre. Är hellre på landet eller någon annanstans.
Det var så mysigt att umgås med och få krama på familjen, spela krocket, äta god mat, ligga i hängmattan och bara vara. Det enda som var jobbigt var att människorna som var där påminde så mycket om en stor del av mitt liv som inte längre finns och vid middagen på lördag-kväll brast det, jag var tvungen att låsa in mig på mitt rum ett tag. Men annars var det toppen och det var skönt att sen kunna umgås med dom som vanligt även om det endå fortfarande gör väldigt ont.

4 dagars arbete och slit kvar sen har jag semester, ÄNTLIGEN!!
Då är det njutning på hög nivå som gäller, festa, sola och festa lite mer.

So long!

trött

Hey!
Vad har hänt i mitt liv de senaste dagarna då? Jo har blivit av med den bästa människan i mitt liv, ofrivilligt dock men det är bara att försöka gå vidare. Det som inte dödar mig gör mig starkare. Förhoppningsvis!
 
Igår var jag på Grönan med arbetskamraten, Emma/Stig Helmer, det va helt okey. Har nog aldrig sprungit igenom spökhuset så snabbt som då, vilken rulle!
Grönalund är dock, som nästan allt annat, sjuukt överskattat. Folket där består mestadels av en massa fjortisungar som är där ENDAST för att åka "Popexpressen". De allra flesta, om inte alla, har riktigt trashiga kläder och ser riktigt tacky ut  med alldeles för mycket smink och hoppar runt som små överkåta bimbobrudar, tragiskt!.. 


Gröna Lund
.. haha! Jag börjar låta som nån jävla moraltant, är nog bara på dåligt humör idag, är lite småtrött dessutom och det blir inte bättre av att veta att jag egentligen måste städa, tvätta och diska :( .. Livet är inte rättvist.
Men det är iaf fredag imorgon och jag ska ut och röja, shejka, bumpa & grinda!

So long all my bitches and hoes!


over and out

.. kommer aldrig träffa någon som du, saknar dig redan!
Ha det bättre än bäst det är du verkligen värd </3

ensam

Det är fruktansvärt  drygt att vara ensam hemma.. Man blir nästan galen.
Jag har nog aldrig haft så tråkigt som jag har nu. Det skulle underlätta om man bara hade någon här att prata med, eller kolla på. Ni anar inte vad jag har gjort under de här ensamma dagarna hemma och ni vill nog inte veta heller.. drygt drygt drygt!

Det jobbigaste är nog att man tänker så mycket när man är ensam, och det finns bara en sak att tänka på just nu känns det som och det är det SISTA jag vill tänka på men det går liksom inte att få ur detta ur skallen hur mycket jag än försöker. DET SUGER!

.. men men jag ska inte klaga, tänk på barnen i Afrika. / Pussar och Kramar


Ön i solen

Jahapp, så var helgen över och tiden gick som vanligt alldeles för snabbt. Jag hann iaf ut till Blidö, till familjen, och nu är jag dessutom ett år äldre. Igår fyllde jag 19 och det som betydde mest denna dag var att jag fick åka vår båt, äntligen, och bada i det stora klara havet i skärgården. Presenterna brydde jag mig inte speciellt mycket om.

På lördagen åkte vi till Norrtälje och American Car Show. De fleste åker dit för att kolla på bilarna såklart men jag är mer intresserad av alla feta båtar som gör att man nästan blir våt i trosan. Det var där jag hittade "THE RIB"
 
Kort fakta: R.I.B (rigid inflatable boat) är osänkbara gummibåtar med hårt skrov.

Båttypen rib används i första hand inom sjöpolisen, kustbevakningen och sjöräddningen där det ställs höga krav under ibland extrema förhållanden.

När jag såg den så sved det till ganska fort i pappas plånbok, både jag och lillesyster ville åka och självklart pappa också. Priset var 300 kr per skalle så det blev väl en så där 1000 dinarer.
Vi fick sätta på oss värsta overolerna, mössa och skidglasögon och redan då tänkte jag: vi kommer bli blöta. Så var dock inte fallet, snabbt gick det och man blev måttligt fartblind efter ett tag. LÄSKIGT!
En RIB klarar av vågor på 4 meters höjd och just den dagen var vågorna ca 2 cm höga så det var ju inte direkt världens upplevelese men vi åkte trots allt i 67 knop och det kändes som att man flög på vattenytan och trycket var så hårt att kinderna fladdrade. Just den som vi åkte var faktiskt, för att skryta lite, norra europas snabbaste RIB så det var lite mäktigt för lilla mig.

RIB rädda var vi, snabbt gick det


Nu är är jag iaf hemma och jobbar igen, 2 veckor till sen börjar semestern och då blir det en del annat som händer.
Ett litet smakprov:

- Tallinkryssning med mina babes
- Birka Paradise med familjen
- Roadtrip med ekerö-girlsen
- Sista-minuten-resa med mina hoes 

Auf Wiedersehn!

Gissela - min Lotta <3

blidö-festerna, besök på tv4, ängby-picninck, fester, allsång, grönalund, drottningholm, snabbast på tipsryndan, sälen med snowboardåkning och solo på scenen, krogrundorna, 3 år i hässelby gymnasium, skitsnacket och så sjukt mycket mer.


Så mycket glada minnen och så många gemensamma upplevelser som jag vet att jag aldrig kommer glömma. Hoppas de här månaderna går snabbt för jag kommer sakna dig så sjukt mycket. Du är ju vår Lotta då, nu och förevigt, även om du lämnar Sverige så kan du aldrig splittra på vår oslagbara trio.

Känns nästan overkligt att du verkligen inte kommer finnas här med oss på typ ett halvår, att du inte kommer vara med på festerna, middagarna, utflykterna, bakisdagarna.. Aah! hur ska vi alla klara oss utan dig Gissela!?

KÄRLEK


Hoppas iaf att du får det underbart kul med många nya upplevelser och minnen som du kan berätta för oss när du kommer hem. Och glöm inte att krama på Ciccilina, den lilla nallen som du fick av mig, så att du inte glömmer bort mig.

Jorden-runt-mycket kärlek till dig min solstråle!

She brings a smile to my face every day


Följ hennes adventures - http://gissela.blogg.se/ 

power big meet -västerås

Jävlar vilken helg. Vilket drag. Vilka människor. Vilka bilar..
Fredagen var helt okey, vi cruisade i en svart van och jag mådde dåligt, spydde, mådde bättre och fortsatte festa men somnade ganska tidigt.

Lördagen däremot var grym, jag Lisa och Linda begav oss ut på egna upptåg när gänget lämnade oss med bilen. Vi bestämde oss helt enkelt för att vi också ville cruisa och hoppade in i alla möjliga bilar, bl.a en svart hummerlimmo där vi fick skumpa av några dryga "brats" som sedan kastade ut oss för att byta till några andra mer villiga flickor.
Senare på kvällen spydde Linda som en gris medan Lisa stoppade fingrarna i halsen på henne, och jag gick mest runt i min egna värld. Vi åkte med några riktiga stekarbilar, vi satt även på en motorhuv med några kompisar till Linda och Lisa och sen åkte vi en annan ganska skabbig van och lite annat dudeliduu. I det stora hela kommer jag ihåg att vi hade så galet kul men mycket av kvällen är luckor för oss alla tre. Men fy fan vilket röj!
Annat skoj som hände var att en kille kom fram till Lisa och Linda och sa "ursäkta tjejer har ni sett en fiat, liten och röd?.. Jag har tappat den", starkt jobbat! Och dessuom fick jag som inte redan har så många smeknamn ännu ett, Chipsilale som Lisa lyckats skriva på mobilen så där lite på lyret. FINT LISA!!

Tack för en underbar helg alla människor, vill dit igen! 

POWER BIG MEET-GIRLS!!

LindilaleChipsilaleLisilale 


 Sayonara!
 


Livet är en fest och du är sjukt bjuden

SHUEE!!
Imorgon är det sista arbetsdagen för MOÎ, eller ja, årminstone den här veckan. Efter jobbet är det bara hem och fixa iordning sig för en fest hemma hos Linda, det är dags att säga hej då till våran Lotta  :( .. Hon lämnar mig här i Sverige för att plugga vidare i Australien, DOMHYVE!! -Kommer sakna dig jorden-runt-mycket, får se om jag klarar mig utan dig annars får jag pallra mig till Australien och hälsa på.

.. på fredag bär det däremot av på andra äventyr, Västerås och Powermeet med Olson och gänget, det kommer blir ett jävla drag... förhoppningsvis. Om det nu inte slutar med brutna ben och sjukhusvistelser.

Det här är Cissi som signar ut, slut!


Update

Jaha så var man "on it" igen.. Ja alltså man är där man inte vet varken ut eller in. Får väl hoppas att man får reda på det snart för det här är det värsta som finns även om jag verkligen förstår dig och att det är helvete det du går igenom.
Spekulationerna är många och de är inte nådiga..

..anyway. Har äntligen planerat in lite "adventures" i sommar, en sista-minuten-resa är inplanerad lite så här i sista minuten. Fortfarande har jag ingen aning om vart den kommer gå men jag vet att det är med Liza och Caisa, de lite mer vulgära i min kompiskrets. Senare på sommaren ser det ut som en galen roadtrip kommer dyka upp, planerade sen långt tillbaka med mina Ekerö-flickor. Jag hoppas verkligen att det blir av för det skulle verkligen bli skogstokigt!

Jag uppdaterar senare när jag vet mer för de som är nyfikna :) .

Vilket RÖJ!  Sista-minuten-resa  Roadtrip



Över nu, men kommer ihåg alla dagar med er

Söndagen 2/6
Jag älskar dig, kommer sakna dig! Förlåt för all smärta..
Du gav mig de 3 bästa åren i mitt liv och jag förstörde verkligen ALLT!!

Du är värd det bästa! Hej då!   happy days



Lördagen  1/6
Jag var på poolparty vilket var ganska trevligt.. ett tag!
Jag puttade nämligen Martin i poolen, BIG MISSTAKE! Han ville självklart ha payback och då åkte lilla Ciccilina i och hennes oskyldiga mobil som tyvärr drunknade!
Just nu är det väldigt tuffa tider då jag har det svårt att klara dagarna utan min mobil, jag får antagligen en ny men kommer sakna min tygklädda vän. RIP mobilen!

En tyst minut för min lur ...   R.I.P   

RSS 2.0