Livet!

"Jag föddes mot min vilja.. 
Jag kommer förmodligen dö mot min vilja.. 
Så låt mig då leva mitt liv som jag vill!"

Hejsan!

Jag har hört att det är många som läser min blogg, inte bara kompisar utan även släkt. Min familj läser den regelbundet vilket kanske är lite pinsamt med tanke på att jag skriver om alla fester o.s.v men vadå? Jag tänker inte censurera mitt liv mer p.g.a det. Så ni får leva med det om ni ska läsa min blogg och förresten så festar jag inte så mycket längre men när jag väl gör det så gör jag det ordentligt! Hehe!


Dagen efter kvällen före

OMG! Vaknade imorse och jag levde, ett fucking mirakel.
Jag har inte min mobil, den är fortfarande på Adelsö någonstans  tillsammmans med hälften av mina kläder och mitt minne. Jag ramlade igår... tydligen! Min vänstra lilltå fick ta den värsta smällen, den är nämligen totalt skalad och lite blå. Den skapar bra stämning med regnbågens alla färger alltså.
Min kind fick också ta en bit av smällen, den är lite smått skrapad, tillsammans med mitt knä och mina händer. Jag skulle vilja påstå att det var en bra kväll igår. Men vadå? Grannen hade också fest så jag skulle gå över dit och leta lammkött har jag hört men det slutade med att jag fick käka grus så det var inte meningen att jag skulle dit helt enkelt.

Lisa blir ju ledsen när Linda åkisCoola people!Mosan, Chipsii och Emilia
Jag var iaf lycklig :)Jorå, jag mådde bra!
Linneälskling & jag, mitt ansikte innan det blev förstört ;pJag och vännerRunt matbordet :)


Imorgon beger sig nästa Linda iväg, kommer sakna henne massor av massor men jag hoppas att hon får det BÄST så kanske jag kommer och hälsar på. Vem bangar på att åka till Spanien liksom.. inte jag iaf! :)
Kyss och Porr!

(Fick lite update av Linda, såren i handen är skärsår. Jag skulle bara vara sjysst och städa upp ett trasigt glas som Lisa tappade.. Jag sprang runt utan brallor ett tag också, jag vet inte om det var varmt eller om jag kanske skulle gå och sova men det var inte så rutinerat... Aja jag lever ju iaf, man får se det posetivt! Lisa sprang runt i enbart en regnjacka utan något under, why? Ingen aning! Men det är min lättfotade Lisa det..)

Titta vad det är synd om mig, jag har skrapat min kindJävligt snuskigt & smärtan är brutal

ZzZzzz

Jag är för trött för att skriva.. Men jag tänkte bara ta det lite snabbt. Jag var inte på trafikskolan imorse utan jag JOBBADE! På dagis, va vikarie och nu ska jag tydligen jobba nästa fredag också från 8-16 på ett annat dagis.. Woho!
Efter dagens arbete tränade jag och nu är jag hemma och ska göra en massa annat som jag egentligen absolut inte orkar men men..

MÄLSKIIIIS!


bloggin is my drug

Jag tror att har har börjat bli beroende av bloggandet. Jag bloggar mer än en gång om dagen och det är nog mer än vad som behövs. Men men.. Jag kom iaf precis hem från stan och jag har haft det mycket trevligt med min lättfotade lisa :). Vi hamnade på ett ställe som hette Hemma hos restaurang & bar. Det var gratis mat och vattenpipa (smakade godis, mumma) men vi delade på en flaska vin så jag vet inte om vi tjänade på det för det gick ändå på 105 kr var. Men nu har vi iaf planerat Lindas avskedsfest och det bjuds nog på mycket mer än ett skratt! Det kommer bli en kväll vi sent glömmer. Jag och Lisa är dock ganska deprimerade vi är  i princip de enda singlarna och inte finns det några killar som man kan ragga på... Men men vi ska väl försöka ha skoj ändå i värsta fall får vi hångla med varandra det har säkert hänt någon gång förut!

Imorgon ska jag försöka komma upp i tid och sedan dra till trafikskolan så snabbt som möjligt, när de stänger vid 16 så ska jag vandra till SATS och träna med mamma och förhoppningsvis sola också eftersom jag inte gjorde det idag. Efter det är det en del som behövs göras, jag måste skriva ut en massa saker som ska göras på photoshop till på fredag. Så då var den dagen ganska fullbokad också.

Det är ganska skönt när man har saker att göra för det är inte lika lätt att tänka på annat då, men tyvärr så får det ju plats i vardagen hur mycket man än har att göra. Men lite bättre är det iaf :).
Det gäller bara att hålla fingrarna i styr och inte lyssna på sitt hjärta för det är så lätt att det råkar åka iväg ett sms eller liknande som man får ångra senare.

My arms keep missing you!



Fullpackad dag

Det var längesen jag hade en hel dag planerad. Det känns mer än skönt, det känns alldeles, alldeles underbaart!!
Snart ska jag fixa iordning mig, bussen går mot Vällingby 13.01. Jag ska till Råcksta och trafikskolan för att skriva lite pärmar. Efter det är det träning och kanske lite solning om jag har tur. Efter träningen har jag ganska bråttom för klockan 7 ska jag vara i stan och träffa Lisa. Vi ska käka middag tillsammans och planera, fixa och trixa :). Sen har hela dagen gått, känns ganska perfekt tycker jag.

Puss på er!

my philosophy

Så vad tusan har man gjort för nytta idag då!? INGEN ALLS. Jag tror jag ska sätta mig på kontoret ett tag efter maten och söka jobb.
Imorgon ska jag försöka ta mig till råcksta och göra lite pärmar och se till att komma någon vart med körkortet, sen på kvällen ska jag käka middag i stan med Lisilale och kirra en sak.

Jag har gått och tänkt extra mycket idag eftersom jag inte gjort något speciellt men jag har inte kommit fram till någonting så det var helt meningslöst filosiferande.
Mina drömmar är tillbaka igen, jag kommer inte ihåg några händelser men jag vet vem som var med i dom. Får kanske ta och vända på mig i sängen igen. Det funkade ju ett tag förra gången!

PEACE!


Hatobjekt #1 = moï

Jag har aldrig gråtit så mycket som jag gjorde nyligen, jag har aldrig velat vara med dig så mycket som när jag fick ditt sms, jag har ALDRIG hatat någon annan människa så mycket som jag hatar mig själv just nu.

P.g.a det största misstaget jag någonsin gjort och kommer göra..

SKJUT MIG I HUVUDET PLEASE!!

min vill-ha-lista

love me1. Kärlek - For crying out loud. Jag känner mig som en celibat nunna. Jag får skylla mig själv för "jag blir aldrig nöjd, för lång eller kort eller smal eller bred..." Vad gör man om man haft perfektion och inget annat duger?
Man tar dagarna som de kommer och hoppas på ett stort mirakel helt enkelt!


hej då sverige?2. Resa från Sverige - Det skulle vara helt underbart att få komma ifrån allt här i Hässelby ett tag. Jag orkar inte med alla dessa minnen och vissa människor som man stöter på så fort man går ner till affären eller går på bussen. Jag är trött på samma miljö och samma folk.. Fy bövelen vad jag vill härifrån.

rosa hummer3. Hummer truck - Alltså behöver jag ens skriva något. Pappa har velat ha en länge men de kostar ju en del. Men en dag inom en snar framtid hoppas jag att vi kan byta ut vara bilar mot en sån här. Pappa skulle nog inte vilja ha en rosa men det skulle ju vara så fränt. HAHA!

pomerian4. Pomerian - Min favorithund som jag velat ha i evigheter. De är så söta, plufsiga och charmiga. Kanke en aning bjäbbiga men med den hunden som vi har hemma nu så är jag mer än vad vid bjäbb och gnäll. En liten tik som skulle vara bara min

golfbag
5. Golfbag signerad Project Brown/Fredrik Ström - Golfar jag? Nej! Vill jag golfa efter ha sett den här bagen? JA!!! Eller jag har velat börja golfa ganska länge nu men min personliga tränare sa upp sig.. hrmm! Nej men jag ska nog börja ta lektioner så småningom och när jag gjort det så SKA jag ha den här bagen. Den är sjukt snygg och den har dessutom en egen golvplatta som används som stämpel för att "tagga" markytor. Nej, jag vet inte riktigt vad det betyder men det låter sjukt coolt! Vill ha, vill ha!




pharrell williams6. Pharrell Williams - A.k.a Skateboard P. En av få svarta som jag tycker är snygg, antagligen den enda. Han har nåt speciellt jag vet inte riktigt vad det är men hans låtar är grymma och han klär så sjukt bra i sin skatar-stil. Det är dessutom inget fel på hans kropp. Mumma säger jag bara!

motorola razr by dolce & gabbana7. Motrola Razr by Dolce & Gabbana - 4500 kr och sen är den här älsklingen min. Hetare lur får man leta efter. Supersmal och supercool PLUS att den är i guld. Välkommer till "mobile-heaven" vänner. När den här är i min hand kan jag dö lycklig. (Som sagt ta det mesta jag skriver med en nypa salt, jag har en tendens att överdriva saker och ting).

Another week

En ny måndag, en ny vecka.. Denna dag började som vanligt med träning, spinning. Ganska jobbigt men sjukt skönt efteråt.
Efter en stunds sömn när träningen var avklarad åkte jag till Alvik och träffade Linn, vi tog en fika och pratade en massa. Efter en lång promenad från Alvik till Brommaplan där våra vägar skildes åt åkte jag hem och sedan vidare för att sola.

En ganska skön dag med hög mysfaktor.
Natten lär bli lång eftersom jag sovit ganska mycket på dagen och i solariet, men det finns alltid saker att hitta på. Tyvärr har jag läst ut min bok så det får väl bli till att kolla på någon gammal film eller liknande.


Fy bubblan

Man kallar inte mig för fet, det gör man bara inte :(. TJOCKIS!

Fäääärdig!

Nu är andra och sista teorikursen avklarad. Nu är det bara att se till att åka dit i princip varje dag och skriva pärmar och sen plugga på det som behövs. Sen ska jag tvinga med pappa ut och köra lite oftare, men han tränar och går på matcher så ofta så han har inte tid med lilla mig. Och mamma är ganska inkompitent efter att har kört automat hur länge som helst.

Min hälsa idag? Jag är lite sliten och har varit tvungen att anstränga mig hårt för att hålla mig vaken på kursen men det var ju ganska skoj igår så det är lugnt, jag tar det!
Gårdagen var ganska OK, den slutade väl lite knasigt men annars var det skoj att umgås med de mindre människorna ett litet tag. Har sovit som en stock inatt och det tog inte emot så mycket att gå upp imorse...

Ikväll är det dock läggdags i tid, ska upp tidigt imorgon på spinning sen ska jag till stan och fika med min älsklings-Linn.

Love ya'll

Söndag morgon & aaaallt är lugnt

Är medveten om vad jag skrev igår och ingen ångest :)
Nu ska jag iväg på teorikurs vilket är mindre kul.. Men det är sista dagen, efter det går jag hem och sover...Föralltid

Fine..

Jag lovade mig själv att inte blogga i det här skicket, men så farligt är det inte. Jag ska fortfarande upp imorgon och jag kommer komma lite sent. Men snälla du, jag hör så mycket men tror på så lite av det jag hör... Jag vill bara ha ett avslut. Jag är inte dum, jag har fattat att du gått vidare med en annan men kan du inte åtminstone säga hej då till våra tre år.

Jag har gjort allt i min kraft för att ändra mig och bli bättre. Jag söker jobb, tränar och försöker skaffa körkort för att komma över dig och skita i all alkohol och festande som jag en gång gömde mig under. Jag vet att jag söp ett tag och att alla mina kompisar som jag hade i närheten försvann och tyckte jag var misslyckad. Det var ett tag då jag dränkte mina sorger och inte insåg att jag gjorde något fel men jag har tagit tag i mig själv och vet vad jag gör. Jag vill bara ha mitt körkort och jobb så jag kan få pengar och sen dra, så långt härifrån jag möjligtvis kan. Det är fruktansvärt svårt att leva i den här miljön med alla dessa minnen och människor som jag ständigt är rädd att jag ska stöta på. Och med tanke på att jag inte får något ordentligt avslut på allt som en gång var ditt och mitt så kan jag inte släppa det. Det kan inte bara bli tack och hej efter TRE ÅR!!!! Jag måste få träffa dig och säga "hej då!" om det är så det ska bli. Det här fungerar inte för mig... Du kan inte bara hitta varenda dåliga sak som jag gör och sätta ihop det som om jag är den sämsta personen i världen. Jag vet att det finns något inom dig som säger att jag en gång var allt du ville ha. Den personen kan inte gå upp i rök. Både du och jag vet att ingenting försvinner, det har vår NO lärare sagt många gånger.
Okey, du har gått vidare, du känner inte mig längre och du älskar inte mig du är intresserad av något helt annat, men du kan åtminstone låta mig få ett avslut. För jag kan inte komma över dig så lätt! Inte efter TRE år av mitt liv...

Snälla!! ..

kyss
ÅNGEST IMORGON MEN MENAR VARENDA ORD!

Fredag

Det är helg igen och jag har inga planer idag! Det är så frustrerande. Tänk om man kunde sitta hemma i soffan med lite svull och en mysig person. Nepp istället ska jag nog sitta hemma helt själv eftersom hela famlijen lämnar mig.
-Tänk om man ändå kunde få din vänskap .. :(

Aja, jag får skylla mig själv!
Imorgorn klockan 09.00 ska jag befinna mig i Råcksta på teori lektioner till klockan 16.00. KUL?! Men sen på kvällen är det lite fest, jag ska dock ta det lugnt för en gångs skull eftersom det är teori lektioner även på söndag.

ensam jag är så ensam jag har ingen annan jag är helt själv ooooh!
Ni vet att ni älskar mig!

förvirrad

Man hör en sak från en person och en annan sak från en ytterligare person. Frågan är vad de här människorna eller den här människan håller på med.
Jag borde inte bry mig men det gör jag, tro mig jag bryr mig alldeles för mycket.. Kärlek gör så med människor, tyvärr! Jag förstår verkligen ingenting, inte för att det är något ovanligt.
Aja.. det går väl över med tiden som allt annat!

Mälska mera!


Dagens!

Är det inte egentligen så att alla aik:are är jävligt trashiga? De flesta är rent av fula och dumma egentligen. Jo jag har kommit fram till att det är så och det betyder att djurgårdare är motsatsen. Alltså väldigt stilfulla och snygga och jävligt bra helt enkelt. Är man snygg, smart och bra så är man en djurgårdare innerst inne och alla de som är fula och säger att de är djurgårdare de är egentligen aik:are. De försöker bara verka lika snygga och smarta som djurgårdare men det kommer de aldrig bli så de kan hålla sig till gnagarna istället.
Med denna upptäckt har jag bestämt att jag är djurgårdare innerst inne eftersom jag är så snygg och smart.. Eller ja snygg iaf. 

dif VS aik


(ta allt jag skriver med en nypa salt vänner...)

Anyway.. Städaren var här idag så det är fiiiint hemma och jag har gjort en massa nytta. Det är allt ni behöver veta. Vi får se vad som händer ikväll kanske något skoj, kanske inte. Imorgon ska jag träna, kanske med Leo om jag vågar. Han kommer väl göra så jag dör..

Ni vet att ni älskar mig



.. FÖR ALLT!

förlåt

Inskriven och klar

Jaha ännu en intressant dag i Cecilia Arnbloms liv. Jag gick upp relativt tidigt (för att vara jag) och chillade. Jag tog en dusch och klädde på mig innan Våra bästa år och sminkade mig under programmet. 
15.47 gick bussen mot Vällingby och Arbetsförmedlingen. Så nu är jag inskriven och ska på ett introduktions möte den 9:e oktober. Direkt efter inskrivningen vandrade jag ner till SATS och tränade med pappsen.
Nu funderar jag på att sola lite. Det är ju trots allt sjukt skönt och dessutom gratis här hemma även om det inte tar så mycket. Först ska jag fixa en annan sak innan jag dör av samvetskval..

Nattens drömmar tänker jag inte inte berätta om skulle helst inte nämt dom. Jag mådde sjukt dåligt när jag vaknade och den här gången var det inte för att de var lycklig. MY GOD! KILL ME NOW!

Snart har jag läst ut körkortsboken också, har iaf läst så mycket som jag ska ha läst i läxa tills på lördag nu är det bara ca 150 sidor kvar. Hrmm!!

Ni vet att ni älskar mig

P.S det blev ingen råttslakt ikväll.. tyvärr!

don't bother!

Jag vet att det är fel och säkert skadligt men det känns så jävla bra när jag gjort det, jag vet vad jag gör, jag har kontroll. :)


kommer det nånsin bli okay?

Idag är det ingen bra dag att vara mig.. Men å andra sidan är det nånsin det??
Det var det för ett tag sen men den tiden är över och kommer aldrig igen.

Eftersom jag är så pesso idag så struntar jag i att skriva mer. Även om jag egentligen skulle kunna fylla hela skärmen med ilska och sorg. Jag har glömt bort hur ren lycka känns...

SOMMAREN 2004, en tid av ren lycka
- GET OVER IT CISSI!

kort och gott

06.27: Uppstigning och på med kläder.
06.45: På cykeln och trampa, och trampa.

Sen har jag läst i körkorts-boken, kollat på tv, solat, köpt teori-paket och ätit.
You know you love me


rött blir blått

ÄNTLIGEN är väl allt jag behöver säga..
"Rött är ett minne Blått"

.. nu när det är över kan vi väl börja snacka om annat.
Vet ni vad min största önskan är just nu?? ..  Nej det vet ni inte, jag vill ha den här
motorola razr by dolce & gabbana
Så fort jag får cash är du min älskling!!

fortsättning

.. jaha igår så höll jag verkligen på att spy på vägen hem från stan. Jag va så sjukt bakis och när jag mår som sämst dyker ett gäng gubbar in från en svensexa. En av killar, antagligen den "lycklige" hade klänning på sig och alla drack öl. De var väl trevliga och så där, de sjöng t.o.m för lillesyster, men fy faan! När de började fotografera och bjuda på öl så trodde jag att det var över. Lyckligtvis lyckades jag hålla maten i strupen.

På kvällen kom det hem folk till oss, mostris kom och självklart Per-tomas. Sen kom även Leos kompisar men det var så trisst här hemma och syster blev full så jag bestämde mig för att dra till Jockes kalas istället på ekerö. Där var det mer drag och jag lyckades bli spankad också, bra skit!
Jag sov hos Lisa och när jag kom hem för ett par timmar sen var det i princip bara att vända i dörren för det var dags att rösta. Jag blev av med den oskulden idag, det var ju trevlig. Halva Hässelby samlade i Villastad skolan. Numera är jag moderat gott folk, för jag vill också byta stadsminister, så fort det baaraa gååår...!
me, systris & leome & leo
Snart ska jag åka och shoppa skor med pappa för klockan 06.45 imorgon bitti är det spinning som gäller med mamma och då behöver man skor. Alla vet ju hur farligt det är att cykla barfota.

Ha de! ..
Ni vet att ni älskar mig!

utekväll

Ny helg och nya bravader. Jag gick upp solen sken igen.. Jag åkte till SATS, tränade och sen solade. Efter det käkade jag lite och sen åkte jag vidare mot St: Görans sjukhus där jag mötte upp Lisa. Vi gick tillsammans för att hälsa på världens bästa Andreas :). Han var upp och "gick" när vi kom, han gjorde sitt bästa iaf med någon sorts rulator, det gjorde ont och var jobbigt för honom. Men han var glad och sjuksköterskorna sa att hela rummet sken av hans leende.
Min Olson är glad igen då blir jag lycklig och snart ska han till östermalm på något rehabiliterings center så han kan börja gå ordentlig igen så småningom.

På kvällen gick jag till Sandrew och snackade med min gamla extrafamilj lite. Sen drog vi vidare till stan och ut på krogen. Väl inne gick vi in på The Vibe, panikmycket folk och inte alls speciellt kul så vi bedrog oss och åkte för att supa till lite och träffa Lisilale och Lindilale som var med en massa annat partyfolk.
Vi tog taxi till sture och sen vandrade vi till White Room. Jag tror nästan att vi var yngst där, det var 21 i dörren men eftersom vi är så jävla snygga så kom vi in ändå. Jag dansade lite med Sandrew medan Lisilale och Lindilale lekte groggluder med nån ful jävel, HAHA!..
Det var BRA SKIT!! Jag fick också höra att alla i Hässelby säger "bra skit" av en kompis till Lisa, vet inte riktigt om det är så men okay!..

Jag fyller på senare, är så jävla trött (..eller kanske bakis) och jag ska snart in till stan med födelsedagsbarnet så..

Ni vet att ni älskar mig. ;)

Romantisk höst och en het vinter

Kräftan 22/6-22/7
SEX OCH KÄRLEK: Bra sex med Fisk
Dina kärlekschanser är mycket goda under hösten, oavsett om du vill få ett förhållande att fungera eller om du vill finna en ny kärlek. Hos en Fisk hittar du förståelse och bra sex, men det finns också andra möjligheter. Över huvud taget blir det en romantisk höst och en het vinter. Du upptäcker nya sätt att njuta på och kanske nya saker du behöver.

KARRIÄR: Det går bra nu ...
Under hösten går det mesta bra för dig. När vintern närmar sig blir du troligen tvungen att lägga ner mer tid på jobb eller studier. Men några egentliga problem dyker inte upp. För dig som söker jobb är andra halvan av november mycket lovande, nya chanser dyker upp.

EKONOMI: Många höstfynd att se fram emot
Du har turen på med dig under hösten. Pengarna räcker till betydligt mer än du hade trott och det behövs eftersom du hittar många saker som du vill shoppa. Du är lite svag för lyx och vackra kläder, och du hittar också väldigt många fynd som du verkligen är nöjd med.

SE UPP MED: Stressa inte i början av hösten, det minskar dina chanser att göra roliga saker

Kräftans doft: Euphoria by Calvin Klein. Denna doft passar dig som vågar bryta dig loss från invanda mönster, som vågar ta för dig av det goda i livet. Perfekt för Kräftans positiva höst.


me like

I <3 Bloggen



körkort

Nu är det banne mig dags att ta körtkort, det tyckte pappa iaf så det var bara att sätta ogång. Idag har jag läst 50 sidor i boken men det ska förhoppningsvis bli fler. Jag ska iaf ha läst ut den minst en gång innan nästa helg för då ska jag på teori lektioner. Lördag och söndag från 9-16.
Pappa har även kollat upp Moras trafikskola där man under 2 veckors tid läser teori och kör 8 timmar om dagen i princip. Det skulle gå på 25 000 kronor men man va inte garanterad ett körkort så pappa ville att jag skulle köra på hemma först så vi inte la ut pengarna i onödan. Så då får man göra som pappsen säger. Ska bli sjukt skönt att ha det där körtkoret sen..



På hösten får alla för sig att de ska göra slut, vilket jag har jävligt svårt att förstå. Man ska uppskatta det man har nu på hösen, hur kul är det att sitta hemma helt ensam en regning kväll när man hellre kan sitta och gosa med någon som man tycker om.
En annan skulle ge vad som helst för den tryggheten men det är väl bara jag kanske. Ni kommer märka senare att man inte riktigt uppskattar vad man har fören man förlorat det och det är ingen rolig läxa att lära. Believe me!!
Allt jag säger är att ni ska tänka efter före och framförallt känna efter.. Är det verkligen bättre att vara singel?

Ni vet att ni älskar mig
peace


näckrofil-dröm

Inatt har jag kommit på en revolutionerande lösning (wow, big word!!). Jag la mig åt andra hållet i sängen, alltså med huvudet där jag vanligtvis har fossingarna. Det hjälpte mot drömmarna och dessutom gick det lättare att sova. Tyvärr drömde jag en massa mardrömmar. Bl.a om en näckrofil.
- Jag och min familj hittade massa kroppar i ett rum och kom fram till att det var en näckrofil (fett fräsh dock) som hade lagt dom där. Han dök upp och hoppade på mig, vi slogs och rullade nerför en trappa så jag tappade kontrollen ett tag, när vi landade såg jag hans ansikte han såg så ledsen och oskyldig ut.. det visade sig senare i drömmen att han va oskyldig också. Han hade nämligen en tvillingbror. Jag reagerade på min lillesyster röst, tvillingen hade nämligen helt plötsligt tagit tag i henne och börja slita i henne... Jag vaknade medans jag brottades med honom. Helt galen dröm..

Får se vad som händer i natt då!
Ni vet att ni älskar mig
kyss


NÄÄÄÄÄJ!

Trodde jag var duktig sist på fyllan men icke!!!
Åååh, klantarsle. Fan man borde uppfinna alkolås på datan alltså för jag är i stort behov av ett!


Hurtbulle

Imorse var jag uppe med tuppen sen var det mars iväg till SATS. Det blev ganska lugnt idag tyvärr men jag var duktig ändå. Sen åkte jag hem och vilade ett tag.
Innan middagen åkte jag och solade när pappa tränade, det var många på gymmet då på eftermiddagen så det var tur att jag redan hade tränat.

Efter maten åkte jag till stackars Olson och hälsade på, han såg ut att ha det relativt bra med tanke på omständigheterna. Det var en rejäl olycka han var med i och jag är förvånad över att det inte gick värre.  Det var inte hans tur den här gången heller som tur va...
Precis innan jag skulle gå fick han både det en och det andra insprutat i armen och sen en smärtsam spruta i magen. Dessutom fick han andas i en mask så han fick det lättare att andas.. Usch! Han såg så mager och liten ut när han låg där på sjukhussängen.. Min stackare Olle!

Nu är jag hemma och har 2 nya tidningar och en bok som jag ska läsa sen får vi se vart natten tar mig för sova det vill  jag INTE! ..

Ni vet att ni älskar mig
Love Ciccilina!

Söndagar är inte bra skit

Jag har inget att göra.. Gick upp för ett tag sen. Egentligen vill jag inte gå upp alls, nånsin mer!
Har haft underbara drömmar hela natten och hela morgonen men sen måste man ju vakna och "fejsa" verkligheten. Den är inte alls lika underbar som mina drömmar om världens finaste leende(http://ceciiliaa.blogg.se/1/).

Idag hade jag hoppats att jag hade fått övningsköra lite men pappa åkte iväg på mc:n med mamma igen!
Men men kan ju sitta här och spela lite X-Box ett tag till, kanske sola lite..
Ciao!


Blanda aldrig en drink två gånger

Mm, jag bloggade inte när jag kom hem igår.. eller imorse men jag gjorde annat för att komplitera.. Jag bytte namn på msn och skrev ett gb-inlägg och ett dagboksinlägg på internet ist. Som tur va var jag uppe i god tid och tog bort allting förhoppningsvis såg ingen betydelsefull människa mitt missdåd.

Jag åkte hem till Lisilale i Skärvik igår och jag lyckades hamna rätt trots mitt förbannat dåliga lokalsinne. Det blev lite förvirrande dock. Efter husesun och hemlagad pizza med torkade tomater började vi föra lite.
Vid hmm, halv elva tror jag vi tog bussen till Brommaplan där jag nästan blev påkörd av ett ex, eller ett ex.. det var nog THE EX med stort E. Synd att han missade.. Men missen ledde då till lite sms-snack som jag av någon anledning blev väldigt lycklig av, det var nog det blandat med alkoholen, haha!
Men men, sen åkte vi iaf in till stan och gick ut på krogen för att dansa vilket var vårat mål för kvällen sen åkte jag hem. Jag fick sällskap av en gammal skolkamrat från den gamla goda tiden när jag gick i Smedshagsskolan och hans flickvän så det var chill.
När jag kom hem ville jag minsann ha en bulle men jag lyckades ha den lite för länge i mikron och jag skojar inte när jag säger att det luktar fortfarande bränt klockan halv 8 kvällen efter. Jag är också brännmärkt i handen.

Idag åkte vi till lill-kusinen som fyllde 7 och precis innan vi skulle åka hem plockade Amanda fram ett spel på playstation. Så jävla kul, man studsade upp och ner framför en kamera och såg sig själv på en stor skärm. HAHA! Jag vann över både systrarna och kusinen. JAG ÄR BÄST.. på att hoppa upp och ner.

Nu kom jag precis innanför dörren jag var precis och hämtade en sak som lillesyster Alexandra hade lånat, kändes sjukt konstigt att vara utanför det där huset igen.. men men!

Jaja, blanda aldrig en drink två gånger gott folk!!

Tänk efter före

Imorgon är det utgång som gäller med världens bästa Lisilale.
Jag skriver det idag och förhoppningsvis skriver jag inget dumt imorgon när jag kommer hem. Det blir så fruktansvärt svårt att förstå vad man egentligen menade.. Men man får väl improvisera lite och låtsas som det var nåt jättesmart man menade. Jag tyckte nämligen att mitt tidigare inlägg som skrevs igår var jätte fyndigt när jag skrev det och trodde att alla skulle bli glada och nöjda men det hade motsatt effekt så jag var tvungen att, ångerfylld och skamsen, ta bort hälften av allt jag skrivit. Förhoppningsvis hade inte så många sett det värsta, jag sparade lite iaf bara på skoj :).

Jag mår ganska okey faktist just nu. Trivs bra med mina "inavels bönder" till kompisar men det är jävligt tomt ändå. Men det är sånt som löser sig med tiden.
Ha en toppen helg nu, puss på er!

Wopsiie!

Måste sluta blogga när jag är lite på vippen. Det blir inget annat än illa då.
Men jag har iaf städat rum nu så jag mår ganska bra :D
pyssas

Härligt

Jag var ute med Liza ikväll. Det har varit sjukt trevligt och jag har fått åsikter från ett helt neutralt perspetiv. Från en människa som varken är med eller emot mig. Hon tyckte precis som jag att det var fittigt det jag gjort och hon är den enda som verkligen sagt det till mitt ansikte som en vän. Alla andra har sagt att jag är dum i huvudet som tar åt mig och säger att jag har fel. Men Liza är verkligen ärlig och det känns, hur sjukt det än låter, bra att hon säger som det är och som jag själv har känt så länge.
På vägen hem så fick jag ett sms som inte var lika trevligt men ändå förståeligt. Sorry!
Men skit samma han är en bra människa och kommer aldrig slå mig i fittighet hur mycket han än försöker.

- Så ta inte åt dig baby!! Du och ditt utseende kommer komma långt vare  sig du vill det eller inte. Vem vet du kanske blir närsta Big Brother Robin, ni har ju samma frilla. Jag skulle iaf inte banga på att bli Big Brother Jessica då.

me..and you

Ha de bäst!!

MYSTERIET PÅ GREVEHOLM

.. För er som inte vet så är det den bästa julkalendern nånsin. Sist jag kollade på den så hände det något som jag ALDRIG kommer glömma. Det var ren och fullkomlig LYCKA!
mpg

vi tar en dag i staden

Jaa, idag har jag varit i stan heeela dagen!
Träffade världens bästa Linn och Lisa på H&M, Lisa hade shop-mani. Hon shoppade gaaalet. Hon bjöd mig och Linn på en varsin kyckling focaccia på Montis. Söööötnöt!
Efter en stund var Linne tvungen att gå hem till sin sjuka Martin så då var det bara jag och Lisilale kvar.Vi vandrade vidare och Lisa gick loss i alla affärer och hon köpte typ världens finaste skor och en megatuff väska. Jag själv tog det ganska lugnt, jag kom hem med en top, en skjorta och en jättefin tröja.
Ungefär 100 provrum, en iste och tusen kilometers vandring senare tyckte Lisa och jag att det var nog, det hade dessutom börjat regna och affärerna skulle stängas.

Olson lät piggare har fortfarande inte besökt den stackare. Jag är en dålig människa och borde skjutas men jag hoppas han vet att jag bryr mig ändå. Min Olle!!

Imorgon ska jag på bio med Sandra, John Tucker must die ska vi se med snyggingen från Desperate Housewives. MUMMA!! :D

puss på er!

Seg dag

Söndagar suger verkligen.
Skulle ha hälsat på Olson idag men klockan flög iväg och nu mår jag sjukt dåligt, vågar knappt ringa honom men ska göra det snart iaf.

Jag gjorde nyss något impulsivt, jag bokade en tur och retur biljett till Norrland. Emma tjatar på mig hela tiden att jag ska komma och det ska tydligen vara fest där i helgen så.. Men jag har andra planer med min Lisilale men hon kanske måste jobba så vi får se hur det blir. Sen kanske jag ska till Kalmar också någon gång framöver. Jag tar varje chans jag får att komma härifrån, det är så skönt att slippa tänka på omgivningen och bara komma iväg.

Sjukis

Jag tror jag håller på att bli sjukis, jag kan knappt svälja mitt eget saliv för smärtan är så plågsam. Så fort jag sväljer gör det ONT... :(
Jag har iaf tagit en vit helg så jag känner mig väl ganska duktig, men det är det enda optimistiska jag har att säga om hur jag känner just nu. (http://ceciiliaa.blogg.se/1/)
Eller ja, jag är iofs ganska nöjd med min frisyr som Lisilale kirrade idag, hon klippte topparna och sen fick jag en liten sexig lugg. Så nu är jag ännu hetare... Hrmm!!

Imorgon ska jag nog besöka våran stackars Olson på sjukhuset om han har tid och ork med mig!
So long fuckers!

Krock i Lindö tunnel

Krock i Lindö tunnel - fyra skadade

Tre personbilar och en lastbil krockade vid lunchtid i Lindö tunnel vid Ekerö utanför Stockholm.
  - En av de skadade har förts med ambulanshelikopter till Karolinska sjukhuset och de tre andra har förts med ambulans till olika sjukhus. Det är ännu oklart hur skadade de är, säger Björn Engström vid Stockholmspolisen.
  För närvarande står trafiken vid Lindö tunnel helt stilla.
(Aftonblader igår, 1/9-2006)


Det var den här olyckan Olson var med i. Det var inte han själv som körde utan han satt i passagerarsätet. Chauffören var mannen som fick föras till Karolinska med ambulanshelikopter. Olson bröt lårbenet han ringde nyss och då lät han ganska groggy faktist, han hade precis varit på operation. Han kunde inte röra benet :( .
Jag frågade "men du kommer väl kunna gå igen" och då sa han "jag hoppas det" .. men så allvarligt hoppas jag att det inte är.
Uss vilken otur våran Olson har, bilen hade tydligen frontat med en annan bil så man får väl vara glad att det inte var allvarligare.
Han ligger iaf på St: Görans nu och kanske är hemma om en vecka eller så.

Krya på dig Olle!

vad händer!?!!

Hörde nyss att Olson var med i en bilolycka och har antagligen brytit båda benen.. Stackars vår Olle!
Det ironiska i det hela är att han var orolig för mig häromdagen för att jag inte hade på min mobil och jag har försökt få tag på människan hela dagen och får höra nu klockan sju på kvällen att han har varit med i en bilolycka... Olle Bolle hur går det, vart är du, VAD HÄNDER!?? :(

ändrade planer

Fredagen är här och alla mina planer är förstörda. Tjejmiddagen hoppar jag över, orkar inte slita upp en massa skit som jag gör allt för att glömma och lägga bakom mig (omöjligt btw..), så jag träffar Sandra imorgon istället. Då ska vi ha lite "alone-time". Men det får bli efter att Lisilale klippt mitt hår, hmm jag kom på att jag nog bör kolla upp tiden igen eftersom hon har ändrat den minst 5 ggr nu.

Idag har jag iaf varit hos mamma på dagis och kikat in en ny kille som börjat jobba där. Det var faktist lite ögongodis men det har gått rykten om att han inte gillar blondiner så..
Senare ska jag kanske umgås med systris, vad vi gör har jag däremot ingen aning om, önskar egentligen mest att det var som förut att man bara kunde sitta hemma och svulla framför en film men men.. man får ta det som finns helt enkelt.

Puss & Kram!



RSS 2.0