En liten båt blir ofta våt

... på magen när det stänker!

Jag kom på idag vad det var jag egentligen gjorde i Torsdags. Jag var ju i stan med lilla familjen och Per-Tomas ofcourse. Vi åt längs hamnen på skeppsbron och efter det så vandrade vi vidare och stannade för dessert på Victoria i Kungsträdgården. Det var väldigt mysigt och efter det promenerade vi ner mot Centralen och vidare genom gamla stan. Efter det blev allt bara knas så jag och Linda tog tuben hem och sen var det lugnt resten av kvällen.


Jaja, idag har jag vart på båten hela dagen med mamma och pappa och kollat på stora fartyg som åkte från Stockholms hamn. Det fanns en hel del häftiga båtar att se men det blåste en hel del så vi åkte därifrån tidigare än vi hade tänkt.
När vi skulle åka hem från båten så dog flakan p.g.a soppatorsk så vi fick gå. Jag körde pappsen tillbaka med bensin och efter det åkte familjen vidare till wärdshuset och åt gott.




Nu sitter vi och kollar på en av dom två filmerna som vi hyrt men den var väl sådär bra. Harsh Times heter den och den andra heter Zoom -skolan för superhjältar. Den får nog jag och Linda kolla på när vi ska sova sen...

Hejsan hoppsan på er!

Ännu en karatefylla

Grattis Linn på 20-årsdagen!

Jag har inte skrivit sen i Onsdags såg jag nu och det är ju inte alls likt mig och eftersom jag inte ens kommer ihåg vad jag gjorde i Torsdags så skiter jag i att skriva om det för det var säkert totalt oviktigt.

I Fredags visste jag iaf inte alls vad jag ville göra så på eftermiddagen fick jag reda på att Gisselson, Schemilia och Mosan skulle till Rasta och där har jag aldrig vart så jag fick joina flickorna.
Jag tog bilen till Emilia och hämtade upp ett stycke Moa och Linda G, Mosan hade lite svårt att välja kläder men efter ett tag var vi verkligen tvugna att gå eftersom vi redan var jättesena. Jag fick se Emilias och Jockes nya lya för första gången och den var verkligen superfin. När jag flyttar vill jag nog ha liknande inredning...
Hur som helst vi förade lite och tog nio bussen mot Menhammar där vi skulle bli upphämtade ute i skogen med båt av Emilias syster,  hennes kille och deras vänner. Det var mysigt och vi lyckades få i oss lite bäääärs.
Jag vet sen att vi kom fram och jag kommer ihåg att jag träffade Olson och Jonta och pratade lite med Olsons pappa som jag även fick ett nytt smeknamn av, Kråkan at your service.
Men jag vet inte vad som hände resten av kvällen, jag har hört en del berättas för mig och det låter inte helt lugnt. Men varken jag, Jonta eller Olson minns nåt från kvällen och tydligen har jag suttit och snackat med Jonta länge om "oss" och sen hände det massa annat skoj... Jag har tydligen träffat Conny också och kramats med honom, jag blir väldigt kärleksfull på fyllan iaf.



Anyway, jag vaknade i Emilias säng (?) dagen efter och undrar va fan jag ligger där för när Emilia bäddat åt mig i soffan och det undrade Em och Jocke också. Usch & fy, hammarby va dåligt jag mådde. Efter ett tag så åkte jag iaf och käkade en sallad med Olson och Jonta som inte heller var så pigga och kom som sagt inte heller ihåg ett jota. Olson hade somnat i duschen så det blev översvämning hemma hos honom och hoppat av en fyrhjuling lyckades han också med. Jonta hade ont i armen men visste inte varför och jag villa egentligen bara ta min ångest & bakfylla och sjunka genom marken men jag var ju så illa tvungen att köra hem till Hässelby från Ekerö så det gick väldigt försiktigt hem och sen stupade jag i säng ett tag.

Det var ju Lördag trots allt så jag var ju nästan tvungen att hitta på ngt, jag kände inte för att bara sitta hemma och inte gör något så pappsen skjutsade mig till Spånga, hem till Conny där Jonta, Madde och Olson redan satt och kollade på Time Out. Där var jag ett tag sen ringde pappsen och då blev jag hämtad igen och åkte hem till min säng. Men jag var fortfarande så bakis att jag inte kunde sova så jag satte på en hyrfilm med Eddi Murphy -Norbit och efter den Apocalypse. Jag tyckte dock inte att det var ngn trevlig film att kolla på innan jag somnade så bytte till Superhjältarna och när den var slut somnade jag ganska omgående.

Idag vaknade jag efter bara ett par timmars sömn, pappsen kom in som vanligt och sa att det var frukost. Först tänkte jag inte gå upp men kunde inte heller somna om så jag gick upp och funderade på om jag skulle åka med till Blidö eller stanna hemma och ja, nu sitter jag på landet med la familia och väntar på att maten ska bli klar.
Imorgon bär det av med båten för att kolla på segelfartyg som pappa är så fruktansvärt fascinerad av. Jag tokhoppas på att det inte spöregnar för då blir det antagligen NEJ SKÖNT!

Nu ska jag sluta skriva en massa och fortsätta vara bakis sen i Fredags, det måste varit ngt riktigt starkt jag fått i mig och jag undrar vem som bjöd för jag hade ju pengar kvar för tusan när jag kom hem och på 200 spänn blir man inte så dyng att man inte kan stå på benen... Jag bjöd dessutom Moa på två Xider!!

Puss på er!

Deprimé

Gårdagen hos Lisa blev minst sagt porrig. Det var det heta temat helt enkelt och vi fick reda på både dom ena och dom andra smaskiga detaljerna om varandra.
Vi gjorde även ett litet snabbt test och kom fram till att majoriteten av både tjejor och killar tycker mer om att se tjej-tjej på porrfilmer än tjej-kille. Det var lite otippat, de enda som hellre kollade på tjej-kille var Jonas och Björn.
Ja sen ledde hela diskussionen vidare och spårade lite när vi faktiskt började snacka om en trekant och om vi skulle få ångest efterår. Om denna diskussion ledde någon vart senare på natten får ni själva fantisera om ;). Mohahaha!



Medan kvällen blev allt äldre och natt-timmarna kröp sig på och vi alla tre hade fått i oss en varsin flaska vin så kröp vi in och satte oss framför tv:n för att kika lite på porrfilm. Jag kände mig vid det här laget inte så fräsch och Gick för att besöka toaletten för att möjligtvis vända ut och in på magen lite.
När jag varit där inne ett bra tag så börjar Lisa och Linda undra över vart jag tagit vägen så Lisa gick och ropa på mig utanför toaletten men fick inget svar. Det slutade då med att Linda och Lisa fick bryta sig in med kniv och där låg en mycket utmattad Cecilia på toalettstolen. Ja, det kan bli så ibland, att man bli väldigt trött och somnar på de mest underliga ställena...



Jag vaknade lyckligtvis i en säng dagen efter och gick genast upp för att käka amerikanska pannkakor med sirap till frukost, efter det så gick jag ner och tog en dusch och lyckades självkart förstöra duschen. Bra Cissi!! Jag lyckas ta mig fan med ALLT.
Efter en dusch, lite make och uppiggande så tog Lisa och jag bilen till Abrahamsberg för att där byta till tuben in mot stan. Där shoppades det ett linne på H&M för hela 25 svenska dinarer medan Lisa hittade kapribyxor och en blus för lite över hundralappen. Härligt med rea, inte sant?
Efter stan åkte vi hem till mig, Lisa fick köra sista biten för jag kände mig inte helt pigg och här hemma sades det att vi skulle ut och käka så det blev ett jävla gäng på Gula Krogen och jag körde bil minsann så jag drack Cola Light medan alla andra klunkade bira.
Efter Gulan gick alla hem hit och jag & Lisa velade fram och tillbaka med vad vi skulle göra, Dao, Lövsta, Fredhällsklipporna, Haparanda... Det slutade med Lövsta efter en massa dans på tomten och en hel del flummande, Gunnar lyckades även fånga lite av härligheten på film när vi dansade till Johnny Cash - Ring of fire.
Vi satt iaf i Lövsta ett tag med ett par fjortisgrabbar i bakgrunden och en underbar vacker mån-nedgång. Det blev mindre romanstiskt dock av smågrabbarna som inte kunde sluta kalla varandra för bögar och skrika Oh Yeah! i varannan mening.
De begav sig efter ett tag men då tyckte vi att det började bli kallt så vi åkte igen och Jonas ville då bli hämtad i Bromma så det bar av dit och sen blev han och Lisa hemskjutsade till honom.
När jag kom hem så var det två fyllehundar kvar på tomten och de ville ju självklart också ha skjuts så jag ställde upp återigen och det gjorde jag rätt i för de envisades om att de skulle betala så det var bara att tacka och ta emot. Hade inte jag kört dom så hade de behövt betala taxi så va fan...

Nu sitter jag här igen, ensam och övergiven som vanligt. Men men, ska bli skönt att sova efter en varm dusch nu...
Hoppas alla har haft en bra Lill-Lördag. Min har varit helt okay iaf, kunde kanske fått ett trevligare avslut men ska mysa ner mig med Birro och det mina vänner, är aldrig fel!
Heippa!


Shopping gone bad

Hej hopp! Vaknade på sjukt dåligt humör imorse och det har väl gått över någorlunda nu när jag fått lite mat i magen men shoppingen som jag trodde skulle hjälpa hade ingen effekt alls på mitt humör.
Jag hade fått massa presentkort så jag tänkte shoppa loss lite men Cervera och Kicks fanns inte längre i Vällingby och Guldfynd hade inget jag ville ha så det enda jag fick med mig hem var en "hand". Det är alltså en hans som man hänger smycken på, det behövdes verkligen!

Jag är inte heller oskuld på systembolaget längre, jag var och köpte två flaskor vin till ikväll och Lisa hade skrämt upp mig och sagt att man skulle vara värsta nervös vilket jag hade svårt att tänka mig och ska jag vara ärlig så tyckte jag inte alls det var läskigt. Piece of cake, med risk för att låta lite dryg.
Anyway, det är alltså till Lisa jag beger mig ikväll och spenderar natten. Vi ska dricka vin och mysa, jag hämtar henne klockan nio på hennes jobb.

Planerna för Blidö är ändrade också, jag ska INTE åka tillbaka imorgon för familjen kommer hem eftersom Malin ska med en kompis till Öland på Fredag. Mammsen behövde tydligen åka hem och tvätta hennes kläder.

Nej nu ska jag kissa.
Ha de!

Updatering 20:06

Nu gott folk ska jag åka och hämta Linda vid Brommaplan sen vidare och hämta Lisa på jobbet sen dricka vin.



Tror jag verkligen behöver det här just nu, känner mig jättenere :( .
För lite av det goda kanske, vem vet!? -Det är tur att jag har min vän, Sven.

Puss och Porr!

Möblering, städning ändå rastlös

Jag har städat hela dagen, mitt rum ser annorlunda ut igen. Jag har tagit ut min stora klumpiga tv och tagit Malins lilla sen tagit bort tv bordet och flyttat runt spegel och fotölj samt en lampa så nu är det mycket bättre där inne.

Tvättmaskinen går för fulla muggar och det är först nu som jag börjar slappna av lite och funderar på att ta en lång och skön dusch. Jag börjar bli riktigt rastlös också och Sandrew är ju inte hemma. Det suger ju verkligen!
Vi får se vad som händer ikväll, imorgon ska jag iaf ut på stan och shoppa lite och på systemet för första gången, weeij! Ska nämligen shoppa vin eftersom jag ska hem till Lisa på kvällen och mysa med henne och Öhman.
På Onsdag åker jag kanske tillbaka till Blidö om vädret tar sig, vill åka massa med mer båt och är dessutom bjuden på fest hemma hos Nina på Lördag, det kan man väl inte missa.

Back to work!
Piss och kräm


Home sweet home

Här sitter jag återigen hemma i Hässelby. De senaste dagarna har det varit lite blandade känlsor i familjen på landet eftersom lilla Lajzan åkte hem i Onsdags och lovade att komma tillbaka till Blidö på Fredagen men gjorde hon det? - Nej, stängde hon av mobilen? - Ja!
Mammsen blev ledsen, pappa arg och besviken och jag förbannad. Mest för att hon gjorde mamma & pappa ledsna och för att hon snodde med sig det ena och det andra. Min helt nya tröja som jag inte ens testat tog hon med sig och mitt favohalsband. Morr på syster. Nu är hon dock återfunnen och tillbaka på Blidö så no worries.


Jag somnade som vanligt på studsmattan!

Ja regnet har ju öst ner mest på Blidö men de två senaste dagarna har vi haft fint väder och det passade ju bra eftersom moster och småkusinerna kom på besök, jag fick en väldigt in present av dom, nämligen shampoo, balsam, duschcreme och hårinpackning i små flaskor, ansiktshanddukar och ett presentkort på Åhlens, så nu ska här shoppas. -Tack så mycket, perfekt present! :)
Det har blivit mycket hoppa studsmatta med lillkusinen Rebecca och och en hel del bus från systers och lilkusinen Amandas sida. Malin har ju dessutom hittat ett ragg på Blidö och passade på att försöka para ihop mig med storebrodern till sitt ragg som hette Linus. Linus ringde mig på Lördag kväll och frågade om jag ville hänga med på fest och jag var som vanligt alltid på. De hämtade mig i ngn form av båt nere vid hamnen och efter att ha väntat en dryg kvart på resten av båtarna så frog vi och hämtade folk på Bromskärs brygga och sen vidare till ön där festen höll hus, en sådan snabb båt har jag aldrig åkt, jag fick hålla i mig för blotta livet för att inte trilla av.
Själva "festen" var då på en brygga men jag höll mig mest på land och jobbade på att få ett nätverk med alla på ön så jag kanske för en gångs skull kunde få ngt att göra på ön. Linus hade försvunnit för längesen men jag snackade vidare med hans vänner som var störtsköna hela bunten. En av killarna var från Hässelby och någon enstaka hade bott på ön hela livet och sen var det lite utspritt folk från Bromma, Akalla o.s.v.
Sjukt kul var det iaf och efter ett tag skulle vi dra vidare på efterfest så Joppe (killen från Hässelby) skjutsade oss tillbaka till Blidö med båten där det skulle fixas lite innan men sen blev Nina (den enda tjejen i sällskapet som växt upp på Blidö) alldeles för full och jag och Joppe kände oss trötta så det blev så att jag blev hemskjutad från Eknäs på en krossmoppe och efter ett långt och sentimentalt samtal utanför mitt hus så fick jag gå och brottas med min kudde, nöjd över en mycket mysig dag.



Jag har också hunnit med en mysig lunch/middag på Blidö wärdshus, båtturer, massor med sol & bad och även wakeboard . Det kände jag idag kan jag säga, att jag använt muskler som jag inte ens visst fanns för det var ett helvette att ta sig ur sängen imorse.
Jag bokstavligen talat rullade ur sängen och kröp ut ur huset p.g.a smärta och träningsvärk. Mina stackars leder, jag känner mig som en gammal kärring men en sak är säker, jag var som vanligt grym på brädan ;).
 



Lisa var och hälsade på också, vi åt gott och drack tillsammans innan vi tog en tripp ner till vattnet på flakan och snackade skit och hon åkte hem i Lördags efter lite gos på en ö tillsammans med familj och släkt. -Riktigt mysigt att du kom baby!



Idag låg vi bara på badberget och solade, jag somnade efter frukosten, på badberget och innan middagen så man kan väl säga att jag sovit största delen av dagen.
Min käre moster berättade för mig att mina gropar i ryggen är charmiga också, det var ju kul att veta... Ska nog gå ut på stan och charma folk med min rygg sen, vem vet det kan ju fungera. Inget annat funkar ju så det skadar inte att försöka. Haha!



my sweet rideAnyway, jag tog halv sju färjan och åkte hem till farmor där jag fick en helt perfekt present, bestick! Inte vilka bestick som helst, det var jättefina bestick från Indiska och jag tycker om dom jättemycket. Efter en saft och bulle åkte jag vidare hem och har nu bara tvättat, diskat och packat upp. Känns ganska värdelöst men ändå så sjukt skönt att vara hemma och få sova i sin egna säng. Det är lycka det, på hög nivå!

Bye bye!


You can't handle me

Yeah, I heard about some guy that you beat
pretty bad and got in the papers
Sure, you own a cool bar and I hear you get far with every waitress
Yeah, I saw you on the poster, your song is
the bomb and you're outrageous
Sure, I see you're living' large with your crib and
your cars and that's just great, but

Let me tell you how it'd be
You won't get with this you see
Cuz you can't handle me

Yeah, you make you big move and I see
you're not used to being rejected
Sure, you making that call to your guy and
I'm sure you're well connected
Yeah, judging from that line you just passed
you are well known and respected
Sure, would me and my girls come participate in something you directed

Oohh..
Let me tell you how it'd be
You won't get with this you see
Cuz you can't handle me
It's a simple fact that you can't seem to handle me
Don't matter how you act with them you can't handle me
You got me, feel you got my back
But you're a selfish narcissistic psycho
Freaking bootlicking Nazi creep and
You can't handle me

Yeah, I think you're kinda cute when you try
and act like you ain't looking
Sure, I think you're kinda fly and your
ride Sure is off the hook and
Yeah, bet you could take my mind off of things
for some time and take me shopping
Sure, you writing those rhymes and acts you produce are really kickin'

But, let me tell you how it'd be
You won't get with this you see
Cuz you can't handle me

It's just a simple fact that you can't seem to handle me
No matter how you act with them you can't handle me
It's just a simple fact that you can't seem to handle me
Don't matter how you act with them you can't handle me
You got me, feel you got my back
But you're a selfish narcissistic psycho
Freaking bootlicking Nazi pimp and
You can't handle me

Yeah, I heard about some guy that you beat
pretty bad and got in the papers
Sure, you own a cool bar and I hear you get far with every waitress
Yeah, I saw you on the poster you song is the bomb and you're outrages
Sure, I see you're living' large with your crib and
your cars and that's just great, but

Let me tell you how it'd be
You won't get with this you see
Cuz you can't handle me

It's just a simple fact that you can't seem to handle me
No matter how you act with them you can't handle me
It's just a simple fact that you can't seem to handle me
Don't matter how you act with them you can't handle me
You got me, feel you got my back
But you're a selfish narcissistic psycho
Freaking bootlicking Nazi creep and
You can't handle me

berg och dal -bana

Glad - Ledsen - Bra - Dåligt - Kul - Tråkigt

En sak är iaf säker, det är inte lätt när det är svårt.
Man hinner fundera en hel del här ute på landet, speciellt när vädret är kasst och det enda man kan göra är i princip att sitta och kolla in i väggen.
De flesta av mina vänner har verkligen everything figured out, det har inte jag. Jag vet aldrig vad jag ska svara när folk frågar vad jag gör eller ska göra. Jag vet nämligen inte om jag vill plugga, jobba eller åka utomlands som au pair.
Jag nöjer mig alltid med livet som jag har för det har alltid löst sig på alla sätt men jag börjar inse att man inte kan leva så längre, jag kan inte leva som en bortskämd snorunge som bara sitter på rumpan och pekar...

Nej, söka jobb ska jag göra så fort jag kommer hem. Överallt om så krävs!
Cecilia Arnblom ska ta tag i sitt liv, hör och häpna.

Usch nu blev jag deprimerad.. blä!
Imorgon hoppas jag på kanonväder så jag kan sola, bada och åka båt men framförallt så jag får vara grym på wakeboarden. Yeah!

Ge mig sol nu!
/copine avec qui on fait l'amour de temps en temps

Sol - Regn - Kär - Ensam - Nöjd - Längtar

Fittväder

Nu är jag nöjd igen, mina naglar är nyfixade och jag fick en blomma för 25 kr också, mycket vackert! Vädret är det dock ingen ändring på så här sitter jag dag ut och dag in i stugan och bara hänger. Var visserligen i Norrtälje en sväng idag och körde nästan ihjäl både mig och syrran men vi klarade oss lyckligtvis.
Det märks att man tagit körkortet i Mora där det bara finns en rondell och ett rödljus iaf men man lär sig ju hela tiden... hopefully!



Imorgon ska vädret vara kasst igen men det ska tydligen bli bättre till helgen så jag ska försöka hålla mig kvar här om inget sjukt kul händer där hemma. In that case, let me know!

Jag är typ öm lite här och var i kroppen och mamma tror det beror på hur jag käkar p-piller men jag vet inte. Hoppas det går över snart iaf, känner mig som en sumobrottare.. Attraktivt!!

Ha de!


Deprimerad

Jaha, så var man tillbaka till the hellhole igen. Jag är så fruktansvärt trött på det här stället och det här skitvädret. Antagligen blir det bra väder imorgon när jag ska till Norrtälje och fixa naglarna igen, det skulle inte förvåna mig för det är precis sådan tur som jag har nu för tiden.

Jag vaknade av att telefonen ringde för typ åttonde gången imorse och började packa ner allt som jag tvättat och annat jox. Sen körde jag hem Andreas och vidare till Vinsta för att hämta ut mitt körkort på posten. Efter det var det bara att åka vidare IGEN till Blidö för att mormor och morfar skulle komma, eller rättare sagt hade redan kommit, för att gratta mig.
När jag kom hit så var det varmt och relativt fint och jag fick fina presenter, fem vanliga dricksglas och 12 ölglas. Det känns lite som om folk tycker jag ska flytta hemifrån.
Innan himmeln öppnade sig här så hann jag ligga ett tag i hängmattan och läsa lite bok, ta en tupplur och vakna av ett samtal från en besviken person som som vanligt tyckte jag dissade honom. Ja, det är inte lätt när det är svårt!
Efter tårta och en Xider-Strawberry desire så började det regna, och då menar jag verkligen REGNA. Det bara öste ner och det tog inte många sekunder ute innan allt och alla var dyngsura.

Nu sitter jag och kollar på allsång tillsammans med mamma, pappa, mormor och morfar och alla sjunger så fint så men jag vill egentligen inget hellre än att åka hem och sova i min egna säng hemma i Hässelby.
Jag år så deprimerad just nu och bara så trött på allt och alla.
Vill bara hitta någon och "slå mig ner" så man bara kan slappna av och slippa tänka på saker, det skulle vara så skönt.

Nej jag tror jag ska försöka åka hem imorgon eller på Torsdag för det här känns bara så värdelöst!
Kyssar!!


Update 22:59

Om  det finns n ågon som kan övertyga mig om att det kommer bli bra väder så kanske jag stannar för jag skulle verkligen vilja åka lite båt och wakeboard. Lite solning och badning skulle ju inte heller sitta fel.
image723
Puss på er!

Sunny day

Fy tusan vilket underbart väder. Jag ska spender denna dag på tomten i en solstol.
Vi får se om jag åker tillbaka till Blidö sent ikväll eller imorgon bitti.


Sunny kisses!


Update 18:00

Nu har jag bestämt mig för att åka tidigt imorgon bitti istället för ikväll, dels för att jag inte orkar åka en massa bil på min födelsedag och sen är det skönt att slippa bråka med syster yster. Ju mer vi umgås, ju mer bråkar vi så...
Men imorgon åker jag som sagt och då kommer även mormor och morfar för att säga grattis, senare i veckan kanske Kimpa kommer med barnen och även Tessan eventuellt. Sen får man väl se om det dyker upp några fler.

me and hagenIdag har jag träffat Andreas ett tag och det var mysigt. Han har haft det superbra och bott i värsta lyxvillan bl.a och lekt en massa öl-lekar. Helt galet! Lite avis är man väl då, sjukt fina kläder hade det shoppats också.. Morr! Men välkommen hem och tack för presenten!...



Nu ska jag fortsätta städa och njuta av att vara lite äldre och lite bättre ;).
Chosan!


20 -års fest

Hey hello!
Nu är jag hemma igen efter ännu några dagar ute på landet. Det är ett riktigt hellhole när det regnar och man tvingas sitta instängd med mammsen och pappsen i en liten stuga.

I fredags åkte jag och Linda för att hälsa på farmor efter lite shopping i Norrtälje. Jag köpte en mjukisdress, brun utan sol (eftersom jag skulle ha fest dagen efter och såg ut som ett vandrande lik) och nagelolja.
Hos farmor blev det mumma mat och lite kaka sen blev det bråttom tillbaka till Blidö eftersom Olson, Jonta och Linda redan hade dykt upp. När vi kom satt de vid matbordet och hade precis tagit sista tuggan på tallrikarna.
Jag var toktrött och ville bara ta det lugnt och kolla på film för att sedan sova och det var i princip vad som hände den kvällen. På natten blev jag väckt av mobilen igen som pep och skrek och Andreas skickade grattis på födelsedagen, tack baby! Vi var ett par i tre år och du minns inte vilket datum jag fyller år!!

Klockan nio på morgonen igår var det dags att gå upp för att brumma till American car show, där kollade vi på bilar och jag fick lite orgasmer av muskelbåtarna och hummern. Några killar gick förbi också och kände tydligen igen mig från Västerås, själv har jag ingen aning om vilka dom var men det är orelevant...
Efter ett tag kände jag att jag behövde åka hem och fixa till festen men Olson ville minsann att jag skulle stanna, jag fattade ingenting men jag stannade ett tag till. Efter ett tag vid scenen när jag börjar bli riktigt stressad så känner jag ngn bakom mig och vänder mig om då står världens bästa Sandra där som sagt att hon inte skulle komma hem fören på Söndag. Jag blev tokglad och skrek utan att tänka mig för "VA FAN GÖR DU HEMMA?". Haha, neger var hon iaf och Kim var inte långt efter. Två veckor i Grekland gör väl så med kroppen, och jag tycker inte ett dugg synd om någon av dom.






Hur som haver, efter lite hej och kramarså tog jag med mig Öhman och syster yster för att åka hem och fixa innan alla kom. Dukar skulle på , sallad skulle göras, musik skulle fixas m.m, m.m.
Vid fyra började folk komma och de sista kom väl inte fören vid sju-åtta men det blev ganska lyckat och de sjöng för mig och jag fick stå på bordet som vanligt och alla verkade glada och nöjda. 
Natten kom dock och avslutades kanske mindre bra, jag grät och hamnade i pappas bil som jag sov i själv med Birro men sen kom en massa skojiga sms så jag mådde snart bättre igen. Jag sov som en stock bak i Mercan och vaknade klockan sex på mrogonen av att mobilen började låta igen och lite senare kom Linda G och Sandra och bankade på dörren så det var bara att vandra upp.












Birthday gifts:
Stor rosa dildo -Anders, Yngve, Patric m.f
♥ Marinblå randig tröja -Lisa & Jonas
♥ Spa på Centralbadet -Lisa
♥ Kollagebok, armband, halsband och navelpiercing -Linda G, Emilia, Moa och Jocke

♥ Bok och armband -Linda Ö
♥ Pinky Pie -Madde och Olson
♥ Doktorväska -Zandy
♥ Armband och Tallinnkryssning -Sandra
♥ Armband -Tessan & Jimmy
♥ Dvd-film, Smirnoff och 300 kr på Kicks -Per Tomas och Micke

♥ Naglar -Linda, Malin och Fanny
Säkert en massa som jag glömt men då får ni ryta till, är sjukt trött just nu!

Birro och Pinky Pie
Efter att ha lekt med Kim på studsmattan, städat och lagat en massa bord som de pajade igår så åkte jag hem med Sandra och Kim. Det gick så där att köra, hackigt och dåligt. Då kände jag att det kanske var lite för tidigt att köra men hem kom vi. Efter att jag duschat och sådant så gick jag hem till Sandra för att äta och efter det var det bio-time. Vi såg Harry Potter och Fenixordern. Innan bio lyckades jag tappa bort min nyckelknippa med både hemnyckel och bilnyckel men som tur va hamnade den i kassan på bion så den kom tillbaka. *Pust!*
Filmen var iaf bra och efter det så åkte vi till Brommaplan och OK/Q8 där Anders och Patric stod och mekade bil sen hälsade vi på i Lindens nya lägenhet innan vi drog vidare hemåt. Nu är jag återigen hemma i huset alldeles själv och ska väl städa lite för att sen röra mig vidare till sängen.

Eftersom klockan är efter 24 nu så är det faktiskt så att jag fyller 20 år. Så det är bäst ni grattar mig. Anders var först och Sandra kom inte långt efter...
Idag kommer även Andreas hem från staterna det lilla fyllot, han verkar ha haft det hur nice som helst och jag tycker inte synd om honom heller.

Nu är det dags att gå vidare.
Heippa!

Dagen innan

Ska börja med att berätta att jag skrev fel innan, det är vänster mot Furusund och inte höger som det stod innan men jag har ändrat det nu.

Nu vet ni det iaf, hoppas alla åker rätt!
Nu på morgonen har jag och farsgubben vart i Norrtälje för att slänga skräp ur mercan och sen handlade vi träskivor till sängarna i gäststugan så man slipper ramla igenom. Jag fick köra pappas vito också, det var sjukt kul och... stort!
Det är en del att fixa innan imorgon och sängplatserna är lite si och så fortfarande men det löser sig förhoppningsvis. Jag själv har gett bort min säng så jag ska nog sova i pappsens bil, mm mysigt!



Ikväll kommer Linda, Jonta och Olson hit så vi får iaf lite sällskap och imorgon bitti tar vi 10-färjan till Norrtälje för natt kolla på bilar.
Nu ska jag och Linda åka till Norrtälje för vi har så jävla tråkigt.

Puss på er!

Ny vägbeskrivning!

Alla  lär väl hitta till Norrtälje så åk mot Norrtälje och ta höger precis innan mot Kapellskär, sen direkt höger igen mot Åkersberga. Följ sedan vägen som går till höger igen mot Penningby och sväng vänster mot Furusund. Den vägen följer ni bara rakt fram i ungefär en kvart - 20 minuter tills ni kommer till en färja. Det är två färjor och de är båda gratis. Efter dom är ni på Blidö och då åker ni upp för backen och längst upp i backan föjer ni vägen till höger och efter det tar ni första vänster mot Oxhalsö norra och sen direkt vänster igen. Följ vägen så långt det går, jag bor längst ner på vänster sida.

Hoppas ni förstår det fär lite iaf och att alla hittar nu. Jag har som sagt luren på så det är bara att slå en plingeling!

Idag spöregnar det och jag blir så less och deprimerad av att sitta här ute själv med familjen. Finns inte ett skit att göra mer än kolla på dumburken!...

Hej då!

Vägbeskrivning!

Det var ett evigt tjat om hur man tar sig hita så eftersom alla andra är handlingsförlamade så kopierar jag in  en vägbeskrivning från eniro som ni kan kika på. Är det något som ni inte förstår eller vill ha hjälp med så är det bara att slå men plingeling.




KmFärdbeskrivning
 

0.0

Starta på Drottningholmsvägen (275) fortsätt 20 m

Brommaplan , 16876 BROMMA

2

0.0

Sväng höger i rondellen till Kvarnbacksvägen fortsätt 1.1 km

3

1.1

Kör vidare in på Norrbyvägen fortsätt 0.8 km

4

1.8

Kör vidare in på Huvudstaleden fortsätt 0.5 km

5

2.4

Följ skylt mot Stockholm fortsätt 0.8 km

6

3.2

Kör höger in på Frösundaleden fortsätt 350 m

7

3.5

Kör rakt fram i rondellen till Frösundaleden fortsätt 1.9 km

8

5.4

Kör rakt fram i rondellen till Frösundaleden fortsätt 250 m

9

5.7

Kör rakt fram i rondellen till Frösundaleden fortsätt 140 m

10

5.8

Följ skylt mot Uppsala fortsätt 10 m

11

5.8

Kör vidare in på Frösundaleden fortsätt 200 m

12

6.0

Kör av via avfart och sväng höger in på Exit no 167 Trafikplats Haga norra (E4) fortsätt 0.6 km

13

6.7

Följ skylt mot Sundsvall fortsätt 0.7 km

14

7.4

Följ skylt mot Norrtälje fortsätt 20 m

15

7.5

Håll till höger på Bergshamravägen (E18) fortsätt 2.0 km

16

9.4

Kör av via avfart och fortsätt rakt fram mot Exit no 176 Trafikplats Bergshamra (E18) fortsätt 3.2 km

17

12.6

Håll till vänster på Norrtäljevägen (E18) fortsätt 56.4 km

18

69.1

Följ skylt mot Helsingfors fortsätt 150 m

19

69.2

Kör av via avfart och fortsätt rakt fram mot Exit no 192 Trafikplats Norrtälje (E18) fortsätt 0.7 km

20

69.9

Följ skylt mot Åkersberga fortsätt 30 m

21

69.9

Kör av via avfart och sväng höger in på Exit no 193 Trafikplats Frötuna (276) fortsätt 8.1 km

22

78.0

Kör vänster in på 278 (278) fortsätt 17.0 km

23

95.0

Kör på färja 278 (278) fortsätt

24

95.0

Kör av färja 278 (278) fortsätt 1.2 km

25

96.2

Kör på färja Yxlan - Blidö fortsätt

26

96.2

Kör av färja fortsätt 2.0 km

 

98.2

Stopp på

Oxhalsö , 76017 BLIDÖ


I övrigt så vaknade jag hemma imorse men åkte snabbt igen till Vällingby med Malin, lillesyster och kollade efter ngt att ha på mig på Lördag men helt utan lycka så det begav sig vidare mot McDonalds i Akalla för att möta upp mammsen som var hungrig och sen vidare till Norrtälje för att shoppa på NIVÅ och efter det fixa naglarna i två timmar. Nu är jag på landet igen och har en hel del saker att fixa innan festen på Lördag.
Har fått sms från USA idag också, jag är inte alls sugen... eller? Människan har varit i Hudson, Ceder point, Washington, Cape may, Atlantic city, New York och nu Cape cod och snart åker han till Boston. Fuck me sideways (som Madde skulle säga)!



Jaja, en dusch och en film på det här!
Bye bye!
-Såg nu att vägen var krånglig ska
försöka fixa det senare för er som vill ha det enklare!

Svenska Sommar på Blidö

Solen skiner för tillfället så mitt humör är betydligt mycket bättre. Nu har även kläder blivit tvättade och jag har fått höra Olsons härliga stämma och blivit påmind om festen på Lördag så jag är sjukt peppad.
Ikväll åker jag iaf hem för att fixa en massa som jag inte orkar stressa med imorgon, sen är det bara att gå upp med tuppen för att gasa iväg och kolla efter ngt att ha på sig på festen och sen vidare till Norrtälje och Blidö.

Idag ska vi käka gott och bara mysa innan jag åker hem, räkpaj till lunch och sen grillad kyckling till middag, sjukt gosigt.

image654

Ha det bäst nu allihopa!
Heippa!

Update 15:33


Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Efter lunchen så var Linda grinig så vi bråkade och tjaffsade och jag blev förbannad så nu har jag bestämt mig för att ta fyra-färjan hem. Då åker jag ut mot ekerö och hälsa på Lisa innan jag sen beger mig hemåt. Det ska bli skönt att sova i mitt rum och i min säng och bara få vara.

På så dåligt humör som jag vart på de senaste dagarna tror jag aldrig jag varit men det ska bli ändring på det NU!
Pisk på stjärten!

Damné

Yo, vaknade upp på Blidö imorse av att pappsen banka på stugdörren. Det var bara att hasa sig upp och klä på sig för Norrtälje väntade.
I Norrtälje shoppades det första hjälpen-kit, en tjol till min brännskadade mamma som hällde te över benet imorse och lilla jag beställde tid att fixa naglarna på Onsdag efter att jag vart hemma en snabbis.

Jag hoppas och håller alla fingrar och tår på att det det blir fint väder snart för skitregnet gör att jag blir på dålgt humör och det avskyr jag verkligen. Jag är inte den som blir grinig lätt men efter att kommit hit och varit totalt rastlös och inte kunnat vara ute och dessutom inte ha ett enda rent plagg att sätta på mig så kan jag lova att jag vart grinig och typ skrikit på de flesta i min familj.
Min snorunge till lillesyster har retat gallfeber på mig och ibland vill jag bara slå henne i skann så hon däckar bara för att få tyst på henne.

Men nu ska vi rycka upp oss, mamma tvättar för fullt här på landet och vädret ska bli bättre.
Weeij!

Västerås - Power Big Meet

En bild säger mer än tusen ord men jag hade bara bilder från Torsdag och Fredag så det blir svårt att förklara hur den här helgen sett ut men jag ska försöka förklara.

image639I Torsdags klockan ca sju på morgonen var det uppstigning efter att Olle rinde och väckte mig. Vi åkte olaglig Blazer till Västerås och Jonta var chaufför. Jag sov hela vägen och när vi kom dit hade våra vänner som var där precis börjat vakna upp.
När folket hade vaknat upp och fixat lite så drog vi till marknaden medan vädret fortfarande var bra,  trots att det blåste massor så gick vi igenom hela marknaden. Jag och Jaquline, Jockes flicka, fick sjukt ont i fötterna men vi kämpade ändå. Det fanns både det ena och det andra och det var sjukt kul och vi var alla taggade för Västerås.
Jag var vaken hela den Torsdagen och minns i princip ingenting av kvällen/natten. Jag har ingen direkt koll på när Torsdagsnatten tog slut och Fredagen började men det droppade in fler och fler och jag spenderade hela Fredagen med Anders och hans gäng eller med Jacke. Vi cruisade på kvällen i Jockes ombyggda van som ni kan se på bilderna längre ner. Den är mattsvart och låg med texten "Raggarmunkar med fläsk" skrivet på sidan. 
På natten till Lördag letade vi mest sovplatsen men det slutade med att jag, Anders, Patric, Yngve och Linden sov i Anders Citroen, Berlingo.
På Lördagen var det bara att hålla sig undan dock, den dagen spenderades mest genom att försöka överleva baksmällan och hitta saker att göra, jag kände mig som en zombi mest och gjorde inte alls mycket under dagen och på kvällen spöregnade det och senare på natten så fick jag ont i magen igen så jag gick och la mig.
Det hände en hel del saker men som sagt minns jag inte så mycket men Anders hamnade i fyllecell, Tommy och Patric fick ligga, jag skadade min tå och blödde Sören, Trucklas grät och Yngve gick omkring naken (bl.a).



Det och mycket mycket mer hände. Nästa gång ska jag ha 20-års skiva och då blir händer det förhoppningsvis också massa skojigheter och jag hoppas de flesta bjudna kan komma, det är redan många som tackat nej :( .

Jag var tvungen att åka till Blidö på en gång när jag kom hem så nu sitter jag här i skärgården och ska snart titta på Den gröna Milen med familjen och imorgon bär det av till Norrtälje och på Onsdag ska vi hem till Hässelby fram och tillbaka annars är jag fast här så om någon vill komma tidigare eller hälsa på så är det bara att höra av sig.

Regniga skärgårdskyssar!

Minigolfing

Hej hopp! Nu sitter jag och väntar in timmarna lite smått tillsammans med Olson i luren. Han ska jobba natt och sen åka i princip direkt hem och packa och sen vidare via Hässelby och Lövsta för att hämta mig och öl vidare till Västerås.

Nu på kvällen har jag spelat minigolf med Madde och hennes vänner, jag kom trea av fem så var iaf inte sämst!
Allt är packat och klart inför imorgon, eller senare idag så det är bara att sätta sig i bilen och brumma iväg i princip. Anledningen till att jag är uppe är att jag lovat Olson att göra honom sällskap i telefonen nu när han jobbar, klart man ställer upp liksom men det börjar bli lite jobbigt för ögonlocken känns tunga men sysselsätter mig genom att sitta här och smyga omkring lite i huset...

Puss på er!

Utgång

Shopping - Minigolf - Anchor!


Jag kom hem så sent som igår efter en trevlig tripp i Norrtäljes fina butiker och affärer. Vi har nu skaffat färg, mattor och annat skoj. Det saknas fortfarande en och annan sak men det ska vi försöka lösa så snart som möjligt. Vi lämnade Blidö och de andra flickorna i familjen och körde hela vägen hem till Hässelby. Hemma tog jag en dusch och fixade iordning mig och snart var det dags att dra igen. Minigolf var det som väntade, tjejorna mot killarna. Alltså jag, Maddox och Zandy mot Jonta och Olson. Ja, tjejorna förlorade och allt som allt kom jag och Olson på en delad sista-plats och Jonta vann så jag och Olson ska tydligen bjuda på öl...
Anyway på vägen hem bestämdes det att jag och Maddox skulle dra ut påimage609 kvällen så vi parkade bilen hemma och drog vidare på en gång. Vi fick skjuts till tuben av Ekis och sen var vi på väg.
Eftersom Madde var fast besluten om att vi skulle göra något skoj så bestämde hon att vi skulle ha regler som vi skulle följa och utföra under kvällen och jag var självklart på.
-Under varje Metallica-låt som spelades skulle vi hålla oss på näsan med pekingret.
-När någon hälsade skulle vi niga
-Vi skulle gå baklänges på alla övergångsställen
-Varje gång vi såg någon med keps eller hatt skulle vi säga prosit
-Nämde vi något som hade med alkohol att göra så skulle vi snurra ett varv på stället.
Ni kan ju tänka er hur det såg ut varje gång vi skulle beställa öl och började snurra, ja det var lite märkligt men det var sjukt kul. På The Anchor blev det en hel del öl och ganska skön musik och jag hade det faktiskt skoj, tro det eller ej...
Hur vi skulle ta oss hem senare var väldigt oklart, först var det sagt att vi skulle åka med vakterna men det sket sig tydligen så till slut åkte vi med killarna som vi var där med.
När jag väl kommer hem så märker jag att jag inte har med mig några nycklar så jag ringer hem, plingar på, ringer pappa, ringer Linda men ingen svarar så jag lägger mig helt enkelt på en madrass på tomten och sover ett tag tills pappa gick upp och jag kunde gå in och lägga mig i min säng.
När jag vaknade på förmiddagen hade jag ett antal sms och missade samtal och har självklart minneslucka från den större delen av natten. Och JA, alkolås på mobilen är fortfarande något som borde bli aktuellt. Ångest!

Just det, Andreas skriver resedagbok igen också nu när han är i USA så man kan få avundas lite extra mycket så här när man är hemma i trissta gråa Sverige! »


Nu ska jag snart åka iväg och sola, för baksmällan har försvunnit, sen hem och ta en sjukt skön och efterlängtad dusch.
Prosit på er!


Updatering 22:25

Hej hej hallå igen! Nu har jag solat och duschat så jag luktar inte skunk längre, wihoo! Snart kommer min älskade Lisilale hit och jag har precis ställt in glas i vitrinskåpet så nu börjar det hända grejor. Lite tjaffs med pappsen och hämtning av lillesyster har hunnits med också, tjo vad det var livat!
Imorgon är det packning som väntar och nu har jah visst sagt mer än jag borde också, Löken kände att han inte skulle orka köra hem på Söndag så han bad lilla söta mig göra det och vi får se hur det går med den saken, förhoppningsvis överlever vi.
Maddox har fått för sig att hon ska pimpa min bil också med rosa fluff -till en drömmare på rosa moln!

Som avslut på detta inlägg och kväll så tänkte jag roa er lite med en musikvideo.



Enjoy!

Hinkning

Jahaja, igår kom Ollebolle och Jonta över för att dricka lite bärs och umgås på landet. Vädret har varit kasst men vi har gjort vårt bästa för att sysselsätta oss ändå. Det har blivit en del kubb-spelandes, studsmattehoppande, flakåkning och svanretande.

Det första pojkarna gjorde när de klev ur bilen var att "korka upp". Olson hade köpt likör och jag införskaffade mjölk så dom drack någon form av mjöldrink som smakade karamell, gott skit!
Efter mat och lite mys tog syster-yster, jag, Jonta och Olson flakan ner till vattnet där vi hittade ett stycke svan och ett stycke gås som inte verkade gilla varandra speciellt mycket. Svanen tyckte clearly att det var hans/hennes vatten och där fick ingen gås vittnas. Det var nästan slagsmål men det var bara nära och hände inte så mycket så Linda fick den briljanta idén att peppa lite på gåsen så att den skulle gå ner i vattnet och det gjorde hon genom att kasta stenar och kottar mot den stackars gåsens håll. Till slut orkade inte Jonta kolla på längre och joinade lilla Lajzan i kottkastningen men det ledde inte till något speciellt så det lades ner och vi drog hemåt för att spela kort istället.
Vi spelade sen kort hela kvällen och det blev först tecknet, jag och Jonta mot Linda och Olson. Jag och Jonta vann stort och därför bytte vid lag. Det blev då istället killarna mot tjejorna och trots att pojksen fuskade galet mycket så vann jag och systeryster överlägset. Om jag inte visste bättre så skulle jag ju nästan tro att jag är grym på tecknet! Hmm...

image724

Idag åkte killarna hem med sin hyrda bil och Jonta en plånbok fattigare.
Familjen har umgåtts mycket och vi har pratat mycket om hur vi ska ha det i stugan och vad vi ska inföskaffa i Norrtälje imorgon. Det är tyger, färger, gardiner, dukar, stolkudde, matta och annat skoj som allt ska gå i rosa och vitt. Vi ska få oss ett helt eget litet flickrum, tre små drömmare i rosa fluff helt enkelt.
Det blir så här när jag får mina ryck att göra saker, jag vill bara få det gjort och när jag väl börjat så kan jag inte sluta och den här gången rycktes hela familjen med i mitt projekt och det är jag glad för eftersom det skulle bli svårt att fixa allt själv.
Den här kvällen har i övrigt varit jättemysig. Vi åkte hela familjen till Wärdshuset och jag fick köra Tahoe. Stor jävla bil alltså den måste jag försöka vänja mig vid. Men hur som haver, efter en fisksoppa och lite glass med jordgubbs så fick pappa köra hem eftersom jag tog mig en smirnoff till maten. Nu sitter vi alla runt tv:n och kollar på film och vi har äntligen fått lite blå himmel och sol här på Blidö. Wunderbar!




Time to go now!
Heippa!

RSS 2.0