Black & White-Party!

Här sitter jag och  mår sjukt bra. Varför?! -Solen skiner och humöret är på topp.
Gårdagen var faktiskt helt okay, believe it or not! Inga slagsmål och inget tjaffs, alla var glada, nöjda och fulla.
Musiken var HÖG eftersom Conny och Olson hade släpat dit på tok för stora högtalare för den där lilla lokalen, det var knappt så gästerna fick plats. Men det öste på bra och lillebror Stefan messade hemifrån och bad oss sänka, han tyckte tydligen att det var lite högt när det hördes enda bort till honom. Men vadårå?
Alla dansade och var glada, Sandra hade sin Kim som såg lite sotis ut när hon dansade med Jonta men annars var det helt okay. Det finns egentligen inget så där jätteskoj att berätta, det gick ju liksom bra allt och det var inget oväntat och spännande som hände. Klockan ett kom Sandras granne och skällde på oss utan någon egentlig anledning så vi avbröt festen och hälften drog vidare till ViperRoom och den andra hälften åkte hem till sig och sov. Jag tog med mig Linn, Martin, Sunkan och en chipsskål och vandrade hem till mig. Jag bäddade ner alla människor och gick sedan och la mig själv. Jag somnade ganska snabbt efter den mängden alkohol och drömde sött.


Högtalare, lampor, Dj-bord... Det fanns en hel del grejor att leka med!


Jag vaknade av en stojig Linn imorse som som vanligt var too energisk to function (diggar min svengelska). Hon gjorde mackor och nudlar åt alla bakisdragna människor och jag käkade pannkakor som syster så snällt lagade. Efter pankisar och en dusch rusade jag vidare med hunden till lokalen för att städa. Där hittade jag Kim, Sandra och Olson som redan satt igång för fullt. Stackars Olson fick ta ut hela musikanläggningen själv eftersom Conny supit sig medvetslös och hamnat på sjukhus... IGEN!
Men städningen gick väl som en dans och nu sitter jag här och väntar på min överförfriskade päron som vart på en CINDERELLA-kryssning med sina kamrater. Tydligen är det också så att hela gänget ska vara här på kvällen och ja, varför inte, dricka ännu lite mer. Det är kul att dom är dragna redan klockan fyra på eftermiddagen. Man kan inte anklaga dom för att inte ligga i iaf.
Det som är posetivt med att mammsen och pappsen kommer hem är att jag får en ny parfym. Eller får? Jag får väl betala den själv. Men det är iaf Versaces Bright Cristal. Mm, orgasmbomb i näsan, den luktar gott Sören!

Ha det bäst nu allihopa everybody!
C'est la vie!


Afterparty

Hejsan hoppsan..
Kom precis hem från festen som var helt underbar... eller?
Oinbjudna gäster, bortsprugna värdar, klagomål och en massa kladd. Ja vi får väl se, jag har iaf bara tänkt på en sak hela kvällen.... eller en person men det kommer mer imorgon.

Puss och god natt!

Hur kommer det sig?

Christina Aguilera ft Lil' Kim

image414
So what am I not supposed to have an opinion
Should I be quiet just because I'm a woman
Call me a bitch cos I speak what's on my mind
Guess it's easier for you to swallow if I sat and smiled

When a female fires back
Suddenly big talker don't know how to act
So he does what any little boy will do
Making up a few false rumors or two

That for sure is not a man to me
Slanderin' names for popularity
It's sad you only get your fame through controversy
But now it's time for me to come and give you more to say

This is for my girls all around the world
Who've come across a man who don't respect your worth
Thinking all women should be seen, not heard
So what do we do girls?
Shout out loud!
Letting them know we're gonna stand our ground
Lift your hands high and wave them proud
Take a deep breath and say it loud
Never can, never will, can't hold us down

Nobody can hold us down
Nobody can hold us down
Nobody can hold us down
Never can, never will

So what am I not supposed to say what I'm saying
Are you offended by the message I'm bringing
Call me whatever cos your words don't mean a thing
Guess you ain't even a man enough to handle what I sing

If you look back in history
It's a common double standard of society
The guy gets all the glory the more he can score
While the girl can do the same and yet you call her a whore

I don't understand why it's okay
The guy can get away with it & the girl gets named
All my ladies come together and make a change
Start a new beginning for us everybody sing

Check it - Here's something I just can't understand
If the guy have three girls then he's the man
He can either give us some head, sex her off
If the girl do the same, then she's a whore
But the table's about to turn
I'll bet my fame on it
Cats take my ideas and put their name on it
It's aiight though, you can't hold me down
I got to keep on movin'
To all my girls with a man who be tryin to mack
Do it right back to him and let that be that
You need to let him know that his game is whack
And Lil' Kim and Christina Aguilera got your back

But you're just a little boy
Think you're so cute, so coy
You must talk so big
To make up for smaller things
So you're just a little boy
All you'll do is annoy
You must talk so big
To make up for smaller things

Den långa vandringen

Snart ska jag börja promenera till Vällingby, det blev inge Sundbyberg idag. Jag lyckades försova mig i vanlig ordning.

Tänkte bara upplysa alla om en superfin bikini som är längst upp på min måste-ha lista.
image392

Jaa så här ser den ut och kostar ca 2000 kr. Den här och många andra sjukt snygga bikinisar kan ni hitta på Nellys hemsida. Ni kan ju njuta av alla underbara bikinisar men jag tror inte att priserna är för allas plånböcker. De är ialf inte så snälla mot min stackars börs...

Pussiluss på er!

Lill-Lördag

Hejsan hoppsan! Ännu en solig vårdag har flugit förbi och jag har faktiskt legat ute i solen och sovit idag.
Det var kanske inte så bra att jag sov eftersom jag redan sovit till klockan 12 på förmiddagen men det var inte med flit heller. Jag låg och läste om lite språkresor och diverse så rullade jag över och somnade. Det var jätteobehagligt ett tag faktiskt för jag var helt säker på att jag var vaken men hade jättesvårt att öppna ögonen eftersom jag var så trött men i själva verket så sov jag och drömde bara. Asskumt.. hoppas alla noterar detta intressanta  som hände mig? .. Mm, bra!


Klockan kvart över tre när jag precis vaknat ur mina skumma drömmar så sprang jag in och packade gymväskan och väntade in mamma som kom så småningom och vi drog till SATS. Jag orkade knappt säga hej till maskinerna, jag var nämligen dead beat och jag tog i så mkt jag kunde men gav upp i förtid. Sorry guys, men jag har sovit på tok för mycket.
När vi kom hem efter vårt "tunga" pass så väntade en riktig festmåltid, yoghurt, ägg, solrosfrömackor och juice min favoriträtt och det viktigaste av allt var att vi åt den UTE. Det finns vissa tillfällen då maten smakar lite extra gott och två av dom är efter träningen och utomhus så ni kan ju bara gissa hur gott det var idag.
Efter yoghurt och ägg så gick jag upp till tv:n och såg fram emot alla mina favoritprogram i följd men det var ju bara en tvärnit, det va någon form av match på tv... FAST VAH!? Alltid är det någon som ska förstöra stämningen och just nu är det fotbollen. Jag är ledsen Lisa men när det kommer ivägen för Top Model då är det INTE bra!!!
Men anyway, jag satte på någon film som sög istället så efter det var det dags för nåt bra och då satte jag och mamma på  Alpha Dog. Vi båda två tycker om Justin Timberlake Sören så vi slog oss ner och njöt av ögongodiset. Ska jag vara ärlig så var filmen i sig ganska deppig, säkert jättebra och så men jag tyckte att det hände alldeles för lite och i slutändan så blev ingen lycklig ändå. Dålig film men Justin var givetvis lika snygg som vanligt.

image416

Ja den tog slut nyligen så nu sitter jag här och har sjukt tråkigt och är självkart superpigg eftersom jag som sagt har sovit alldeles för mycket.
Men jag har kollat runt på allt möjligt ang. framtid o.s.v och allt skiter sig verkligen så jag får se hur det blir. Målet är att jag på något sätt ska få jobb så jag kan tjäna ihop lite pengar och sen resa så snart som möjligt och efter det så VILL jag gå reseledarutbildning. Men vi får se hur det blir med den saken, en sak i taget och nu vill pappsen skicka iväg mig på en intensivkurs så jag får körkort så snart som möjligt så det måste jag också kolla upp. Det är mycket nu men det är skönt att ta tag i saker och ting äntligen.

image417

Imorgon ska jag kanske till Sundbyberg och träffa farmor som ska klippas av min sköna Lisa och efter det bär det isf av hem för att sedan vandra tillbaka till Vällingby med Sandra. Vi ska sola och sen shoppa lite smått och gott till Fredagens lilla gathering. Apropå den så är det redan en hel del som kommer, antalet på de som säkertligen kommer ligger nu på 15 st inkl. my self och Sandra men jag tror det kommer dyka upp fler, it always do!
Jag har så sjukt tråkigt just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen och jag är sjukt opeppad på att sätta på en till film. Sova är inte ens att tala om skulle kunna ta en joggingtur runt Riddersvik, jag klättrar på väggarna här hemma!!
Det värsta med detta är att ensamheten och rastlösheten gör att tankarna lever sitt egna lilla liv och jag har redan skrivit i den andra bloggen idag så det känns ju inte heller aktuellt men jag får väl städa rummet eller något för här kan jag ju inte sitta.

Nej kuken ballen gocarthallen!
Puss på er kötthuven!

Bärgarnatt och framtidsplaner

Tjenixen!

Här var det lite dåligt skrivet märkte jag, shame on me!
Det var ju trevligt att vara hemma igen men det känns dock inte som jag varit hemma så mycket konstigt nog.
Samma dag som jag kom hem kilade jag över till Sandra efter ett stort bråk med pappsen, jag blev arg och besviken på min far så hittade tröst hos Sandra tillsammans med ett glas cola, skitsnack och lite film.
När jag väl kom hem och klämt i mig ett paket nudlar så la jag mig i sängen och kollade på The Holiday - Världens mysigaste och charmigaste film och efter det var klockan över fem och jag kunde inte sova. Pappa hade kilat till jobbet så jag satte på nästa film och efter en ca 10 minuter så hamnade jag äntligen i drömmarnas värld men vaknade destor senare dagen efter.
Efter detta så var jag ju toktrött och hade lagt om dygnet. Hur som helst så var gårdagen en av dom bästa på länge. Efter att jag vaknat och fixat iordning mig så drog jag in till stan och träffade Lisa, vi satte oss i hamnen där Djurgårdsfärjorna går med en varson juice resp latte och focaccia och bara njöt av vårsolen. När vi var mätta och belåtna så bestämde vi oss för att åka lite båt över till Stockholms underbara Djurgården. Där promenerade och hamnade på Kajen, vi båda två kände för en kall öl i eftermiddagssolen och så blev det. Sjukt underbart.
Lillesyster Linda har ju försökt skaffa sig lite vuxenpoäng och passar en lägenhet med sin pojke i Kungsholmen nu under tre veckor och tro det eller ej men hon bjöd mig på middag minsann. Så efter ölen tog jag bussen till Centralen och sen vidare till Rådhuset där Lajzan själv mötte upp mig rödare än någonsin (lite för mycket solariesolande för hennes del). Tacos blev det och det var Emil själv som lagades maten, jag bidrog lite genom att göra en sjukt gof guacamole och Linda stod för vitlöks-creme fraiche. Komplicerade grejor. Efter maten, lite lek med kaninen Beckham och en promenad vid vattenet kom Chaplin och hämtade mig. Vi skulle skicka in pappren ang. handledarskap till körkort eftersom jag inte hade skrivit på än så behövdes det fixas så snart som möjligt och han erbjöd sig att skjutsa hem mig. Det slutade dock med att jag följde med honom i bärgaren hela natten och var inte hemme fören fyra på morgonen. Vi snackade om allt och inget under tiden och jag har lovat att inte berätta om sakerna han sade till mig men det handlade mycket om hur speciell han är som person och våra olika nojor.
Det sista jobbet som Chaplin fick innan jag fick åka hem var i Hässelby och det var sagt att det var en person som hade väjt för ett djur men djuret visade sig vara en frontkrock med en annan bil. Vilket man kunde se på de båda bilarna men när vi kom fram så sades det att ena killen hade kört om den andra och på något sätt hamnat i skogen och spåren stämde inte alls överens med något av vad dom hade sagt och det såg dessutom ut som de kände varandra. Chaplin var helt säker på att det var uppgjort och handlade om försäkringsbedrägeri men det var ju inget vi hade med att göra så han bärgade bilarna till skroten och killarna fick hem. SYND!


Chaplin drar upp bil ut skogen på Växthusvägen i H-by!

Ja, det var gårdagens bravader. Jag lyckades somna klockan halv sex och vaknade klockan 12:40 idag så det blev omvänt den här natten också. Men det var iaf inte mitt fel.
Idag gick jag upp, fixade iordning mig och förljde med mammsen till Sundbyberg för att lämna vår vovsing, Fanny hos frisören. Efter det blev jag skjutsad till Brommaplan där jag träffade Sandra som skulle klippa sig hos Lisa. Vi tog bussen mot Skärvik och där satt Lisa och min älskade och nyhemkomna negerkompis Linnsan. Det var lycka att få träffa henne igen och jag fick en megafin present (Tack älskling!). Sandra klippte sig och hon blev kanonfin i håret, mycket mer frisyr än innan och hon själv var jättenöjd så det var ju helt perfekt.
När vi skulle komma hem så märkte jag att shorts inte va den smartaste idén jag haft, det va inte riktigt lika varmt vid sex-tiden som det var klockan tre så jag frös benen av mig på vägen hem men det var som tur va ingen större fara förutom att folk kollade lite konstigt men det var nog bara för att jag har så sjukt snygga spiror... eller?


Beckham springer löst i lägenheten som Lajzan passar!

Anyway, nu är jag hemma igen och jag ska sätta mig och kolla på lite utbildningar.
Eftersom jag inte gör något speciellt nu, jag har inget fast jobb och är trött SÖREN på att leta jobb så tänkte jag att det är dags att börja plugga. Vad vill jag bli? Vad vill jag göra? Det enda jag kunde tänka på var att jag vill bort från den här miljön och klara mig själv och dessutom har jag velat resa sen jag föddes i princip så det jag nu kommit fram till är att jag antingen ska börja plugga turism/hotell eller utbilda mig till reseledare så sökandet är i full gång. Jag ska prata med pappsen idag och se vad han tycket och hur mycket han är villig att ställa upp ekonomiskt. Men jag lär väl uppdatera er om hur det går vare sig ni vill det eller inte.
Jag känner att det är dags att utvecklas och sluta sitta hemma och trampa vatten. Jag kommer ingenstans och jag blir ju inte direkt yngre. Men jag vet att jag har utvecklats sjukt mycket det senaste året och blivit mycket starkare. Jag är fortfarande inte så bright men jag vet nu att det som inte dödar dig det gör dig starkare. Det har jag lärt mig den hårda vägen tyvärr men jag börjar äntligen må bra med min personlighet och behovet av uppmärksamhet och bekräftelse det är nog så gott som borta så GO CISSI! Självförtroendet är helt enkelt bättre och jag känner att jag kan klara av det mesta på egen hand...

På Fredag är som sagt min och Sandras fest och det är väldigt oklart vilka det är som ska komma men vissa vet vi och det är ju de vanliga. Temat är som sagt svart och vitt så man klär sig givetvis därefter.
Innan ska jag och Sandra ha en romantisk middag tillsammans hemma hos henne. Då ska vi äta kycklingfilé. hasselbackspotatis och en massa tsatziki och grönsaker. Jag vet att ni är jätteavis på oss nu, mohahaha!
På Torsdag har jag ett fullspäckat schema, jag kanske först tidigt på förmiddagen ska med farmor när hon klipper sig hos Lisa, sen ska jag träna med mammsen och efter det ska det solas med Sandrew och vidare till ÖB för att köpa smått och gott till på Fredag. Vi får se hur tidsoptimisten själv klarar detta. På Fredag förmiddag ska jag in till stan och fika med lillesyster dessutom så det är massor att göra.
Morgondagen tror jag är ganska lugn, det enda inplanerade är träningen med mammsen på eftermiddagen.

Det blev ett väldigt blandat inlägg och så blir det när man inte skrivit på ett tah men nu vet ni lite mer om min vardag och mina tankar, spännande eller hur =/ !?
Ha de bäst nu allihopa everybody!
Massor av bamsekramar <3 Cissi

OMG!

..Höll på att glömma!!
Linnsan är hemma igen, LYCKA på hög nivå. Välkommen hem baby, hoppas vi ses snart annars dör jag!..
Gör det du ska med din pojke för sen är du MIN! ;)

PUSSA!

The Trip!

Också, heller, PASS!

Jaha så var jag hemma igen och så dåligt som jag mådde imorse önskar jag inte ens min värsta fiende.. hmm.. eller jo kanske! Hur som helst så mådde jag antagligen lite sämre än jag förtjänade.
På fredagen när vi kom fram så fick jag springa upp i lägenheten som skulle vara vårt hem två kommande nätterna för att byta om till något mer passande för en utekväll. Taxin va redan på väg och det bar av mot HC med Olson, Chaplin och ett gäng killar och tjejer som jag aldrig träffat förut.
När vi kom fram var kön inte nådig och när vakten kom och sa att det var fullt så räckte inte riktigt Olsons tålamod till så det blev att sätta sig i en ny taxi och åka vidare till Högis. När vi kom in dit så märkte jag direkt att det inte var ett ställe för mig. Majoriteten av gästerna var över 40 och det kändes inte helt okay. Men för säkerhets skull lämnade jag ett litet minne utanför i form av en snöängel innan vi gick in.
När vi var nöjda med det vi hade fått inne på hotellet så skulle vi bege oss hemåt men det blev lite jobbigt när vi märkte att kön till taxibilarna var längre än entrékön hade varit innan. Och som sagt så är Olsons tålamod inte det bästa och inte Chaplins heller för den delen så vi tänkte ta bussen men av någon anledning så ångrade de sig när bussen kom och ställde sig mitt på gatan istället för att försöka råffa åt sig en taxi men det funkade inte heller så det slutade med att vi ställde oss i kön iaf.
När vi var hemma så tror jag att jag tog första bästa säng och efter en massa snack och lite sms:ande så somnade jag ganska gott.


image384

Dagen efter så var det Lördag och jag vaknade och kände mig inte alls lika fräsch och trevlig som kvällen innan av ngn anledning. Efter att alla pojkar i huset dragit till skidbacken och jag och the possy fått lite mat i magen så tog jag en efterlängtad dusch och fräschade till mig lite. Vid två-rycket kom pojkarna och flickorna tillbaks och vissa hade redan i backan börjat supa och de andra satte igång då. Vid fyra drog alla till afterskin och där blev det ännu mer dricka. Självaste bandet var väl sådär intressant vi satt hellre ute och glassade i vårsolen och drack öl. Olson hittade ett par 50-taggare som han blev polare och bundis med, han lyckade bli fullast och drygast av alla.

När det var dags att bege sig hemåt hade Olson fått tag på lite plastsäckar och då tyckte pojkarna att det var en bra idé att åka lite säck och det gick väl jätte bra tills Chaplin körde lite show-off och skadade sig ganska rejält. Han har numera NOLL skinn på överhanden och såret han fått har fortfarande inte torkat och varar sören.

När vi kom hem så tror jag att alkoholen flödade ännu lite mer och alla blev lite glada i hatten. Det slogs om vilken musik som skulle spelas och jag fick ett kul samtal av en dyng Moa senare på kvällen som uppskattades. Jag kommer inte ihåg så där fruktansvärt mycket men jag tror att det var ett glatt och roligt samtal.

Efter lite mer förkrök, en massa snack och ingen mat så drog folket mot HC på tok för tidigt. Det var visserligen ingen kö men vi var samtidigt de enda människorna på stället. Kul? Pass.. Ganska segt men allt eftersom droppade det in mer och mer folk och jag fick minsann grogg efter grogg och  bestämde mig för att ta dykcertifikat i toaletten. Det gick väldigt bra och sen va det bara och gå på'n igen.
Senare kom det ett liveband som spelade väldigt skön rock och alla blev helt vilda och studsade upp och ner. De jag stod med ville minsann stå mitt i gröten men lilla mig såg inte folk och jag blev nästan nertrampad så jag passade på den.
Efter livebandet så begav vi oss hemåt igen för att lägga oss och sova, de flesta var ganska slitna och tyckte att det var en bra idé helt enkelt. Väl inne i lägenheten var det mycket om och men om vart jag egentligen skulle sova men jag hamnade lyckligtvis i samma säng som kvällen innan till slut och det var ju tur det...

Rastaman #1, Chaplins fräscha sår, Två pojkar, Rastaman #2


Ja uttrycken är något som INGEN gick miste om den här helgen. Alla snodde uttryck av varandra och det slutade med att varenda kotte gick och sa samma sak...
PASS -sjukt bra svar på precis ALLT
Heller/Också -Också bra svar på typ allt
Baah göriii, dricka beeers och vara bäst! -Klockrent
Sören -Annat ord för mycket, t.ex: Jag har Sören ont eller det gör ont Sören
Gulflagg -Hinder i vägbanan helt enkelt
Rödflagg -TOKSTOPP!
Låt mig va -Bra svar när man liksom inte orkar mer
... och massor med flera roliga uttryck och vi har alla varit med och delat med oss.

I det stora hela har jag skött mig bra och inte gjort något som jag inte borde eller ångrar så det känns kanon!
Nu är jag iaf hemma igen och jag mår mycket bättre än imorse, jag sov den största delen av hemfärden och fick i mig en fet hamburgare på vägen hem som gjorde susen efter att ha levt på nudlar två dagar i rad.

Vill säga till Sandrew att det är ju kul att någon av oss får falukorv, fy tusan jag är verkligen inte avis... eller?
Apropå mat så ska jag gå och ta en yoghurt och en banan nu!
Tja tja!


Soon on the road

Jaha så var det snart dags att åka iväg. Det känns jätte bra och nu har jag fått lönen så slipper låna cash av pappsen. 8200 kr rätt in på kontot, det är inte helt fel. DOCK ska det sparas en hel del av de pengarna.

Jag har egentligen ingen lust att skriva mer, ni får höra om helgens äventyr när jag kommer hem på Söndag antagligen. Ha det bäst här hemma så ses vi nästa helg.
Stort GRATTIS till min älskade Lisilale som klarade teorin idag äntligen. Det var verkligen på håret att det gick men det räckte minsann. Är sjukt glad för din skull baby.

Jorden runt mycket kärlek!
Det här är Kickan som signar ut
HAHA, med min vanliga pose


...SLUT

Lindvallen, here I come!

Åka bräda? Nej!.. Inte den här gången.

Förhoppningsvis bär det av till Sälen för en lugn helg i en stuga tillsammans med ett annat gäng. Det är jag, Olson och Chaplin som bär iväg och tydligen ska vi plocka upp en Gurra på vägen också.
Det låter väl bra, det största problemet är att jag inte får min lön förens på Måndag så jag måste på nåt sätt övertyga far min att låna ut lite pengar till mig. Han är inte så sugen på det tror jag tyvärr men jag hoppas så in i märjen att det ska gå. Jag säger som Chaplin, allt går det gör bara ont i början.
Jag har t.o.m funderat på att lägga datan som säkerhet, han tar min data och jag får tbx den när han får pengarna. Vi får se hur det går...

image378image379image380
Det kan bara bli bra!?

Idag har jag åter igen gått upp alldeles för sent. Städaren kom så jag fick springa upp och lägga mig i Malins säng, när han sen kom upp dit sprang jag ner till min egna säng igen och kom inte upp därifrån fören vid 12-tiden. Fy på mig!! -JAG VET...
Hur som helst så tog jag bussen med Sandra till Vällingby och fönstershoppade lite innan jag skulle till gymmet med mammsen. Det vart ännu ett hårt pass och jag tog i extra mycket eftersom pappsen skulle ta med sig Donken-mat hem och om man nu ska käka det så ska man väl göra det efter ett hårt pass då kroppen tydligen fortfarande förbränner. Det är visst inte lika farligt att käka den där feta äckliga maten då så jag käkade med hyffsat gott samvete.
Efter maten kom Chaplin och det blev en sväng lite hit och lite dit innan vi stannade till sist hos Olson och kollade lite på tv, svullade lite godis och tittade ännu lite mer på tv. När allt detta var klart var klockan ungefär halv ett på natten så då var det dags att åka hemåt och ja nu sitter jag här hemma och bloggar så det var i det stora hela min dag.

En film och sängen är det som väntar på mig nu. Ågren för morgondagen dock då jag ska fråga min söta snälla och rara pappa om ett litet lån. Wish me luck!

Smisk på stjärten!

Tråkig vecka...

Så var det lill-Lördag igen. Planerna för helgen är väldigt oklara.
Olson bjöd med mig till Fjällen men det verkar redan ha runnit ut i sanden, istället blev det en invit att följa med till Garbos. Men det är väl typ same same liksom. Vi hade inte gjort annat än festat i Sälen heller så...

Igår så kände jag mig lite hurtig, jag tränade nämligen med mammsen och därefter tog vi en tripp till solarieöarna för att bättra på brännan ytterligare. Idag däremot verkar det inte hända något, jag gick som vanligt upp alldeles för sent men jag ska försöka höja samvetet lite med en promenad senare.

Gärstlistan har redan börjat fyllas på till festen som kommer framöver och sängplatser har redan börjat bokats, det är först till kvarn som gäller.
Jag hoppas på en succé och att bråken blir färre den här gången. Jag vill inte heller se några spyor i elementen eller trasiga mobiler, -det skapar bara dålig stämning! Så ta till er det nu ni som ser detta och känner er lite träffade, ta ut era agressioner på ett träd hellre än telefonen och spy för bövelen ute eller i toaletten.

Imorrn blir det träning igen men för tillfället är planerna få som vanligt.
Jag ska nog ta och gå ut med Fanny. Kanske skrives senare ;) Pussiluss!

Update 02:13

Hejsan hoppsan igen! Här sitter jag och nästan sover på tangentbordet! Jag har precis rensat min bokhylla och hittat både bra och mindre bra saker. En massa smycken och dylikt som jag gömt bakom en nalle dök upp. Jag har antagligen gömt de där för något år sen när jag mådde dåligt och inte ville bli påmind om saker och ting. Men men... nog om det.
Sandrew var här en stund och gav mig nybakade bullar. Det är tur att man ska träna bort dom direkt imorgon annars hade jag ju typ dött av fetma eller liknande. Sen så fick jag ett annat besök så jag kunde liksom inte börja med bokhylla förens vid ett-tiden. Kanske lite sent men det gick fort och nu är jag nöjd, så nu kan städaren komma imorgon och göra resten! Det kan inte blir så mycket bättre.
Jag har fått tillbaka datorn i mitt rum nu också och det är ju typ dagens lycka nummer ett. Det har varit hårt att vara utan den här inne så länge så det är ett kärt återseende och jag hoppas att han inte bestämmer sig för att crasha igen.
Men nu mina vänner ska jag gå och smaka på kudden, jag har en känsla av att den kommer vara supergod!
Puss och knull mina små hjärtegull!

(btw, grattis Sandrew till ditt new and improved "paket", falukorv det är bra grejor det. ENJOY!!)

Temafest! -Bjuden?

Här har man fått klagomål på att det har blivit alldeles för lite på festfronten så jag och Sandra tänkte att detta måste vi ta tag i - sagt och gjort!!

Vi har suttit ett tag nu och bollat idéer och kom fram till, efter mycket om och men, att vi ska ha ett "Black & White"-tema. Det är väl något som de flesta kan gå med på tycker jag.
Klädkoden är ju då förstås svartvit och det är i princip det enda man behöver komma ihåg, det och sprit givetvis. Vi kommer väl bjuda på diverse snacks och chips men den här gången står vi  varken för mat eller bål. Jag tycker det räcker med att vi fixar lokal och städning och möjligtvis en och annan sängplats. Musiken står vi inte heller för utan det gör Olson med alla sina nya högtalare. Det kommer nog bli bra det där!..
Allt detta kommer äga rum i SKB:s lokal här i Hässelby den 30:e Mars - lägg detta på minnet nu!

Resten av denna dag ska jag väl egenligen inte göra något alls och det enda som egentligen är inplanerat nu resten av veckan är en fika med Linda och gymma med pappsen imorgon.

Ett stort GRATTIS också till Leo som fick körkortet idag, han är min nya chaufför och jag vet att han kommer köra mig överallt!! .. eller?

Nej nu ska jag vidare, smell you later!


Helgens kära återseende

Jaha så har ännu en vecka avslutats med en slitsam helg.
I Fedags var vi hemma hos Emilia och mös massor, det fanns tv-spel, chips, godis, grönsaker, dip och vin. Det var jättemysigt att bara umgås och få träffa Mosan igen. Det där med att jag skulle krossa alla på Super Mario gick inge bra för doserna reagerade inte på samma sätt som de gamla nintendo kontrollerna som jag va van vid men kul var det.


image377image375

Igår åkte family hem till mormor som fyllde 70 och hem till mig kom det lite folk för att förfesta och fixa iordning sig innan vi åkte in mot 360. Temat var "beach party" så alla damer var ganska lättklädda vilket ledde till lite frusna ben men det gick ganska bra ändå. Bussen gick klockan kvart över tio från mig och det var flickorna som tog den, pojkarna tog självklart taxi. Verkar dumt att vara mer social än man behöver liksom...
Inne på krogen var allt sjukt bra, vi kom in utan problem och dansade som aldrig förr. Sandra hittade som vanligt tillbaka till Kim och Lisa fick ett ragg även hon, you go girls!!
Jag, Sandra och Moa begav oss hemåt strax innan stängning tillsammans med Kim och Robbie som sällskap. När de gick av vid Brommaplan så var vi ensamma kvar och skitsnacket flödade. Vid Vällingby gick som vanligt inte bussen men lyckligtvis hade Ilona sagt att hon kunde betala en taxi (igen) och det var ju mycket uppskattat. Så vi kom hem även denna gång som tur va.
Efter att Moa och jag väckt Emil som fick komma och öppnat åt oss och sedan svullat i oss en massa fyllekäk så slocknade vi båda två ganska snabbt.

Mosan har precis övergett Stockholm ännu en gång för att åka tillbaka till Gävle och förhoppningsvis så ska jag dit inom en snar framtid och hälsa på.

Idag blir det iag så lugnt som det skulle kunna bli, jag ska kolla på film och bara chilla!
Linda kommer väl över och hämtar sina grejor och jag måste ta tag i mitt rum där typ tredje världskriget har tagit plats. Usch vad jag inte orkar det just nu men det måste ju tyvärr göras så...

Simma lugnt!

Solen skiner

Heey!
Jag är sjukt lycklig idag, solen skiner och det är Fredag. Det kan faktiskt inte bli mycket bättre än så här. Eller jo en kall öl i stan på en uteservering skulle ju sitta fint. Jag fick en invit att hänga med på en sådan men jag är fortfarande snuskigt pank så jag fick passa på den.
Men kanske kan ta en kall öl och sätta mig på tomten, det är inte helt fel det heller.

Ville mest säga att jag är sjukt lycklig...
Ikväll ska jag till Emilia och spela Super Mario med resten av tjejerna, :D det är lycka!

Tchüs!


Update 13:30



Min älskade Lisa ringde nyss och ville ta en fika vid vattnet och hur ska man kunna tacka nej till det? Det går ju inte liksom så jag beger mig in till stan. Smell you later!

Soliga kyssar

Torsdag!

Tjatja!
Ska börja med faktiskt att gratta Andreas som blir gammal idag. 20 år baby, nu kommer Alexandra inte lämna dig ifred. Det kan jag lova! HAHA!!! ... Ha det bäst och sup inte ihjäl dig men se till att ha världens bästa kväll!! Önska jag kunde vara där och fira den med dig, miss you!


Idag har det varit lugnt. Jag fick sova ut i morse och det behövdes verkligen. När jag vaknat klädde jag på mig och strosade över till mammsens dagis för att ta en promis med henne i Riddersvik och efter det umgås lite med knattarna.
Chaplin ringde så besöket blev inte långvarigt, strax innan tre knatade jag hemåt för att invänta honom eftersom vi skulle käka innan kursen som vi skulle gå på. Vi var nämligen på en tre timmar lång handledarkurs för körkort. Jag ska börja på allvar med det här korkortet så jag har det till i sommar. Pappa funderar t.o.m på att skicka mig någonstans sen när halkbanan är färdig, på någon form av intensivkurs. Vi får helt enkelt se hur det blir med den biten men jag vill att det ska gå snabbt nu gärna.
Efter kursen så åkte vi och hälsade på Olson och hans cellmate Krille, de satt och söp lite smått men jag och Chaplin tog varsin läskeblask. Senare kom även Krilles ex med sin mördarhund och hennes fisar var inte att leka med... Speciellt inte när hon ligger i mitt knä och lägger en rackare, fy farao vad det luktade!!!

Nu är jag precis hemkommen därifrån och ser fram emot en film och min sköna säng. Jag önskar dock att jag hade sällskap av någon men jag får nöja mig med Fanny. Hon fiser iaf inte på det sättet som lilla vovsingen hemma hos Olson gjorde, tack och lov!

Imorgon är det tjejkväll hemma hos Emilia och då ska mysbrallorna på och handskarna av. Det blir nämligen spelkväll och jag ska krossa alla mina vänner i Super Mario 3. Yeah!!!
Det kommer bli sjukt kul, sen får vi se vad som händer på Lördag. Det slutar antagligen med att jag drar ut men jag säger nu att planerna har varit innan att jag ska ta det lugnt. Men efter den här veckan känns det som om jag lägger de idéerna på hyllan.
min nya keps

Nu är det säng och Fast and the Furious som gäller.
Ciao ciao!

Trisst dag!

Hejsan hoppsan hallå!
Idag har ju egentligen varit en helt okay dag faktiskt förutom det faktum att jag nog aldrig varit tröttare och att jag blev lite ledsen och upprörd tidigare under eftermiddagen (tar det i den andra bloggen).
Jag har iaf jobbat som vanligt och idag hade jag en underbar förmiddag i skogen med de större barnen. Det bjöds på strålande sol och värme i massor och naturen talar ju ganska bra för sig själv. Just i den skogen där vi var fanns det en hel del intressanta föremål som barnen hittade och släpade runt på, bl.a ett par blöta kallingar, glasögon, stuprör och cykelhjul i olika storlekar. Jag tror att det kan har varit så att en fest ägt rum på den plätten som vi var på. Klottrert på ett stort träd och glassplittret överallt avslöjade att jag antagligen hade rätt.
Resten av dagen flöt på som vanligt och vid kvart över tre begav jag mig iväg mot gymmet där jag körde på hårt med mammsen.

Ja det var i princip min dag och mer lär inte hända, klockan nio börjar Top Model så då är jag bänkad framför tv:n och efter det lär jag antagligen däcka i min säng framför en film.
Men ha det bäst nu mina vänner och sov gott!
Puss i ljumsken!

Dåligt rykte?

Jag måste skärpa mig när det gäller vissa saker har jag märkt eftersom ryktet tydligen påverkas en hel del. Visserligen bryr jag mig inte så där jättemycket om vad folk tror och tycker ute på Ekerö eftersom jag inte träffar dom varje dag men jag är där en hel del trots allt och vill ju inte att folk ska gå runt och snacka en massa.
Just nu är det så här att jag lekt av mig ett tag på krogen o.s.v eftersom jag varit tillsammans med en och samma kille i tre år och jag kände att det behövdes. Nu efteråt vet jag inte egentligen om jag fått ut ngt av det överhuvudtaget. Jag har väl kanske lärt mig att jag hade det sjukt bra som det var och att misstaget jag begick hade värre konsekvernser än vad jag kunde ana.
Just nu vill jag egentligen bara ha tillbaka mitt gamla liv, eller ett nytt liv på samma nivå. Jag vill ha det stadigt, kärlek, något eget och kanske t.o.m en liten hund. Jag är snart 20 år och det känns som jag behöver någon slags plan på vad det är jag vill göra med mitt liv. Resa har jag velat göra länge nu och det är något som jag ska göra också. Jag jag kan dock inte påstå att jag är trött på att festa och ha sjukt kul med alla mina vänner men jag är trött på att hamna i någon slags dålig rutin där jag antingen tror att det finns något intressant hos en person men sen när han öppnar käften så är det bara en så trött människa och man vill bara sjunka genom marken. Det finns ett och annat fall där jag faktiskt blivit riktigt intresserad också men då är det inte ömsesidigt och det börjar kännas lite uttjatat nu.
Men dit jag vill komma är att jag inte är den människa som vissa kanske tror att jag är, jag vill faktiskt hitta "true love" och skaffa en plan. Det har liksom bara inte vart läge och jag vet inte riktigt vad det är egentligen jag vill göra. Det enda jag som sagt är riktigt säker på är att jag vill bort från Sverige ett tag och antingen plugga ganska länge, göra en rolig resa ett par månader och få lite erfarenheter eller jobba som t.ex reseledare. Det sistnämda är det som jag är mest inne på just nu och ska försöka kolla upp det så snart som möjligt. Men hur som helst, dra inte förhastade slutsatser om lilla kickan, hon är faktiskt ganska rädd och oskyldig innerst inne.
Men nog om det här, det är ingen av de som jag vill ska veta detta som läser ändå så egentligen är det här waste of time...

ANYWAY! Igår jobbade jag på samma gamla vanliga dagis fast en annan avdelning. Jag har visserligen jobbat där förr men det var typ i September. Det gick bra och var mest mys och idag fick jag komma tillbaka till min avdelning. Vi var på teater med de mindre barnen och såg Bu och Bä, bra grejor! Barnen satt som ljus och efter det så gick vi runt och kikade lite på spårvagnsmuseet eller vad det nu var... Barnen var helt fascinerade av alla bussar, tunnelbanor och pendeltåg. Ute var vädret underbart så när det var dags att bege sig hemåt så blev jag så sjukt lycklig, Vad är mer lycka än Stockholm under strålande solsken och den första vårvärmen. Jag försökte dela med mig av min lycka till mina vänner och jag tror faktiskt att det uppskattades, jag hoppas det iaf.
Lisa var redan ganska nere tyvärr eftersom hon missade teorin idag men jag vet att hon klarar det nästa gång och hon kör ju som en kung så det där körkortet är inte långt borta för henne.
Andreas fixade dykcert idag, grattis får man väl säga. Det är inte ett dugg synd om den människan och jag önska att jag också kunde få vara där eller nån annanstans där solen skiner och man kan bada, sola, shoppa, festa och bara vara sjukt lycklig.


Imorgon jobbar jag nio till tre och efter det ska jag till SATS och träna med mammsen. Det är verkligen dags att tag i kroppen till beach -07 nu, jag menar man märker ju att sommaren är på väg. Jag längtar så det värker i hela kroppen. Det blev inte bättre av att Martin precis frågade om jag ville följa med på flak i sommar när hans lillebror slutar skolan. Han och Sunkan håller tydligen på att styra upp det där så de sa att de behövde lite ögongodis och det är klart men ställer upp liksom.
Jag har däremot inga närmre planer på vad det egentligen är vad jag ska göra i sommar. Det är mest ytliga förslag och idéer men det lär ju dyka upp i senare inlägg, det känns inte riktigt aktuellt ännu. Men apropå oplanerade saker så vet jag inte helt säkert vad som sker denna helg. Sandra kommer hem på Lördag och hon är ju som vanligt taggad på fest och på Fredag var det något snack om att Emilia skulle ha nån form av tjejkväll men jag vet inte riktigt vad det är så fill me in please. Dessutom är det lite andra inplanerade impulsgrejor, det kan bli bra.

Ikväll har jag fått massa sms av en pömsig och aprak Andreas som tydligen tagit en för mycket drink och hade lite svårt att sova. Som tur va är det inte ett dugg synd om honom!

Nej nu ska jag nog sova lite, jag ska upp med tuppen imorgon!
Killekill i maggropen nu stänger kickan dagboken!

Helgen tog slut

"Om du inte kan föregå med gott exempel - ja, då får du bara vara en gräslig varning!"

Hej mina vänner, den här dagen hade ju faktiskt kunnat varit bättre men vad kan man vänta sig efter en helg som denna. Man kan ju inte få allt.
Jag har mått piss, som jag förtjänar helt enkelt och dagen har bara varit allmänt dryg, lång och dålig. Pappa har varit dum och min dator funkar fortfarande inte..

image371En ny mobil har jag iaf införskaffat mig. Jag köpte den av Emil och jag blev 1200 kr fattigare på det om nu inte pappa får någon släng av generositet och bestämmer att jag slipper betala. Det kan faktiskt hända. Den här skönheten är en Motorola Razr V3i och är en likadan som jag hade förut ungefär. Skillnaden är att den här är silver och en lite nyare modell med minneskort och grejor. Jag tycker om min älskling och this baby ain't going nowhere säger jag bara. Jag ska skydda den med mitt liv... eller andras för jag tänker inte ligga till skuld för ännu ett mobilbortfall. ICKE!!

Ja just det, det har varit helg också. Man kanske ska uppdatera lite om gårdagens partaj i ladan. Jo, efter middag med familjen och farmor & Palle så åkte jag hem till Lisa för att förkröka och fixa iordning mig. Förkröket var ett av det roligaste jag varit på. Det var jag, Lisa, Emilia, Martin, Sunkan och Lisas kompis Madde. Lycka var att möta en jämlike, jag är inte ensam på den här jorden och det känns så underbart. Madde visste nämligen inte heller vad en ångvält är, hon trodde det var ett tåg, lyckligtvis så verkade hon mer korkad redan då för jag gissade inte ens. Stalin hade hon absolut ingen aning om vem det var heller, jag sa att det var en fotbollsspelare i Barcelon eftersom det var så jag blev lurad och då säger hon "är han?". Efter Stalin så börjades det snacka om någon kass människa som hette mousilini eller liknande och jag tyckte det lät som nån form av pasta men det var ju verkligen fel av mig IGEN. Andra människor kanske inte skulle skriva upp sånna här korkade saker eftersom det är ganska pinsamt men de flesta vet att jag inte riktigt har alla hästar i stallet och både en och två skruvar lösa så det här är ju ingen nyhet direkt. Men nu vet jag iaf att en ångvält plattar till asfalten och Stalin hade nåt att göra med Hitler och sånt tjaffs. Men jag diggade iofs Maddes explenation för Hitler, "Han var i Tyskland och låste in några judar i ett rum och tjoff, brände upp dom..." Jag skulle inte sagt det bättre själv faktiskt.
Hur som helst efter en massa öl, cider och vin så tog vi en taxi till det här plejset som vi skulle till och redan innan vi kom dit så var både Madde och Sunkan alldeles för fulla. Sunkan spydde och det tror jag Madde också gjorde innan Lisa kastade in henne i en taxi till Brommaplan. Draget hade redan börjat ganska bra när vi kom och det dansades typ sjukt mycket och jag tror jag mest sprang runt och var allmänt förvirrad om jag ska vara ärlig. Jag var inte så taggad igår helt enkelt och det blev ju inte bättre av att jag blev totaldissad. Är inte riktigt van vid det, det brukar oftast vara tvärtom (haha, eller?...). Jag hade iaf ganska kul och vi var kvar till sist av alla med några andra trötta människor som faktiskt inte var så himla brighta. Lisa blev så förbannad på en av dom att hon slog till dörren så jag hoppa upp i taket av rädsla och Martin hittade en dryg människa som han blev förbannad på. Ja, det känns som alla var ganska lacka på någon men jag stod mest i min egna lilla värld och mådde bra, som vanligt. Make love not war -säger jag, det är lycka!
Anyway, efter att ha väntat en mindre evighet på taxin så kom den till slut och vi kom hem välbehållna och jag somnade på min madrass hemma hos Lisa. Det var typ bastu i det rummet jag sov i dock så det var lite kämpigt och att sen ha en Sunkan snarkandes på en madrass bredvid underlättade ju inte direkt men lite sömn lyckades jag få. Drömde gjorde jag också... Kommer inte ihåg vad men det var nåt bra och mysigt iaf :) .

Idag så började vi med en stadig frukost och sen kröp vi ner i hemmabion för att kolla på Braveheart. Alla var väldigt chockade över att jag aldrig sett den men jag har helt enkelt råkat missa den. Den var grymt bra men jag vet inte om jag tycker att han ska dö i slutet, det tycker jag va elakt. Efter filmen begav jag mig hemåt och har egentligen bara suttit hemma och fisit sen dess, fixat en massa med nya luren och snackat skit i cybervärlden.

Ja men det var den helgen det, på Fredag blir det antagligen spelkväll hos Emilia om hon inte ångrat sig och då blir det Super Mario-maraton. Jag ska krossa er allihopa! MOHAHAHAHA!!

Nu är det snart dags för sängen iaf, men ha det bäst allihopa, everybody!
Puss på örat

På'n igen

Yo my bitches and hoes, it's your pimpmommy in da house!

Nu är jag hemma en snabbis efter en lyckad coctailfest på Umbra med sjukt bra människor och så vitt jag vet så har jag haft sjukt kul. Jag känner att segheten kryper sig på, kroppen börjar nyktra till tror jag minsann.
Några närmre detaljer på gårdagens bravader vet jag tyvärr inte om jag kan ge, jag vet att jag drack champagne i massor och välte tydligen ett bord två gånger. Jag vet också att jag dansade bl.a och fick ännu lite mer skumpa men det var skoj och när det var dags att gå så ville jag egentligen stanna kvar, jag hade det mest mys.
Hemvägen är ju en historia för sig som tyvärr jag inte har något större minne av eftersom jag sov mest men jag lyckades käka upp Lisas fyllekäk och det var inte nådigt. Jag tryckte i mig en hamburgare på två tuggor och pommes fritsen gluffsade jag i mig som om jag inte fått mat på år. Det kan ha varit för att jag inte käkat mer än en yoghurt och en banan på hela dagen men det blev en billig fylla iaf.
Vi åkte iaf hem till Lisa och jag somnade på en madrass, Martin tappade vi bort men han är återfunnen hemma hos Lisas lillesysters kompis. Fråga mig inte hur han hamnade där...

Ikväll är det fest igen och det kommer nog bli ganska bra tryck. Det är en hel del människor som kommer och jag har ingen aning om hur det kommer gå. Det kan gå kanonbra och det kan gå åt helvette hur som helst så kommer det bli karatefylla. Martin tror jag vann igår på "fullast vinner" men jag låg inte långt efter. Vi får se vem som tar hem det ikväll. Med tanke på att jag är snorpank så är jag inte en trolig förstaplats-tagare men det återstår att se.
Förkröket håller hus hemma hos Lisa som jag, så fort jag är klar hemma, ska till och umgås med. Martin och jag har flyttat in hos Lisa över helgen och det går ju sådär med tanke på att Martin inte ens kom "hem" igår men hoppas han åter är på sin plats härligt bakis.

Jag ska antagligen köpa en ny mobil idag också, den nya motorola razr. Det kommer ju bli bra men pappa har förbjudit mig att ta med den på festen ikväll. Kan inte riktigt förstå varför... hmm.


Nej åter till mina sysslor.

Baaaah göriii!? Dricka beeers & vara bäst!


Ta av dig kläderna snygging

... det är ju insidan som räknas!

Jaha, teorin va avklarad, håret fixat och boysen står på rad. Kan det bli mycket bättre i mitt patetiska lilla liv? Ja det kan det faktiskt, imorgon är det Coctailparty och jag är sjukt taggad. Nja, kanske inte just nu eftersom jag typ håller på att somna men det kommer imorgon efter att jag solat och fixat iordning mig.
Martin och Lisa hämtar mig i Brommaplan vid 4-tiden imorgon och där ska vi besöka systemet (=bra skit!) sen är det hem till Lisa som gäller för att fixa iordning sig. Efter att vi blivit snyggast i stan så vandras det vidare hem till Emilia och Jocke för att "umgås" innan vi rör oss in mot stan och Café Umbra på Sofias party.
Det kommer bli grymt, man ska tydligen bli fotograferad parvis vid entrén så får se vem man hamnar med :).

Lördagen kommer antagligen börja hemma hos Lisa om det blir så eftersom jag inte har ngn att åka hem med. Det blir jag Martin och Jonas som sleepar over. Kvällen kommer dock bli vild och galen eftersom Ida och Eve har hyrt "ladan" och i princip HELA ekerö kommer vara där... och jag! Kan bli bra tryck men jag är lite orolig över vissa människor som är där samtidigt, det kan spåra ganska bra.

Ja de var helgen i det stora hela, detaljer kommer självklart efter festerna.
Just nu fungerar inte min dator men jag ska försöka uppdatera så snart som möjligt...

Idag jobbade jag med mina små änglar, de blir verkligen bara sötare och sötare för var dag som går alla små skitungar på dagis. Love it!
Efter jobbet kom pappsen och hämtade mig och skjutsade mig till Vällingby där jag träffade Sandrew, vi kikade runt en snabbis och sen smet vi in på SATS för en solning. Jag behöver verkligen det nu när jag ska vara så svart imorgon. Man vill ju inte se genomskinlig ut liksom. Efter en sjukt skön halvtimme på solarieöarna drog vi oss hem till Sandra för att käka mat och umgås med familjen Öberg och vandra lite med hundskrället.
Olson ville fira mitt teoriprov så det slutade med en massa glasstårta hemma hos Olle med Chaplin sen rullade jag och Sandra hem och ja, nu sitter jag här.

Andreas har hört av sig lite från Thailand också och det är ju skönt att han fortfarande är medveten om att jag existerar och han har som vanligt superkoll på det mesta här hemma trots att han är på andra sidan jordklotet. Det gäller att hålla sig uppdaterad sen är det kanske inte alltid rätt information som han får. Skönt att höra att han har det bra iaf och hoppas att det fortsätter i samma riktning. Vi vill ju ha en nöjd och glad Andreas som kommer hem...

det var en bra sommar
Det var en bra sommar helt enkelt...

Nej nu ska jag sluta skriva och göra något vettigare, möjligtvis sova.
Kyss och smek min favolek!

Nervös...

Minutrar kvar tills Olson kommer och hämtar mig och det bär av till Klarabergsviadukten 80 där det här nedrans teoriprovet ska skrivas. Det som gör mig mest nervös är att jag inte har en aning om hur det kommer att gå. Oftast när jag pluggat till nåt så vet jag om det går bra eller åt helvette och då har man ju liksom inget att oroa sig för eftersom man inte kan gör crap about it. Det kan verkligen gå hur som helst just nu och eftersom jag berättat det för alldeles för många så går det antagligen åt skogen... Men men.. Cissi det är bara att göra om det, det är inte "the end of the world".

.... SÅ VARFÖR KÄNNS DET SÅ DÅ????

Ska shoppa efteråt så Lisa blir den första som får veta om det går bra eller bara käpp rätt åt ---
Puss på er homies!


Update 17.30

Nu är ni lite nyfikna va? Mohahaha! Jag klarade det minsann.. Däremot tänker jag inte säga hur många rätt jag hade för det var ta mig fan på håret. Lyckan är verkligen enorm just nu och inget eller ingen kan förstöra det här för mig. Möjligtvis göra mig irriterad men lyckan tar över så jävla hårt.
Teriprovet klarat, ny fina kläder och skor och smycken, sjukt roliga fester i helgen, körkortskurs på torsdag så det är nära nu... Och massor av underbara människor i mitt liv, pojkar och flickor :).
 Massor med kärlek till er alla, utom en! Säger inte vem... Haha

Puss och knull!

Kanonrolig uppdatering

Jaha jag har en del att fylla i här så det är väl bara att sätta igång egentligen...

Torsdag:
Denna mojsiga och slaskiga dag minns jag iaf. Den spenderades hos farmor med lillsesyster som hade sportlov. Efter en jobbig men ändå ganska mysig färd dit så satt det kanoners med lite salladslunch. Det var en delikat tonfisksallad med ägg och rostat bröd.
Efter det satte vi på i oss kläder och skor för att vandra ner till "staden", Sundbyberg har sin del av små söta affärer och dom gick vi och kikade i innan vi slutligen hamnade på ett mysigt café och tog en varsin te och bakelse och pratade strunt. Dagen var sammanfattningsvis mycket mysig trots mina sjukt blöta fossingar och det gråa vädret.
Denna dagen flyttade även allas våran Olson hit till Hässelby, kanske dock inte till den bästa delen av västerort men som han själv säger, han bor närmst av oss till stan.. hrmm, bara han är nöjd så. Förmodlingen kommer inte allt gå bra med hans nuvarande room mate så jag kanske får spendera lite tid med honom medan han bor ensam. Jag har erbjudit mina tjänster som städkärring om det skulle behövas och det uppskattade han minsann.
Men nu var iaf den här dagen över... NÄSTA!

Fredag: Det pinar mig att behöva säga att jag faktiskt måste tänka en sekund innan jag kan komma på vad jag gjorde (japp jag vet, sjukt risigt) men det kommer nog alldeles strax (kliar mig på hakan... kollar runt på lite bloggar... ringer runt)... Nu vet jag, på förmiddagen tror jag minsann att jag inte gjorde något, men jag är inte säker. Kvällen blev dock sjukt bra, efter middagen med de vanliga här hemma (alltså familjen plus Per-Tomas) så drack jag lite gott vin innan Sandra kom och vi knatade ner till bussen för att ta oss till nyinflyttade Olsons lägenhet i Hässelby Gård.
Väl där flödade vinet ännu mer och vi försökte oss på ett Playstation spel men det gick åt skogen så vi koncentrerade oss på att dricka istället. Efter en sisådär 40 minuter var det dags att gå och möta Lisa vid tuben och sedan började hetsen. Jag lyckades ramla i trappen redan innan ens invigt Olson lya men det är sånt som händer... Anyway, vi bestämde oss för att ramla in till krogen och av någon anledning så hamnade vi på Garbos tillsammans med halva Sveriges femtitaggare, wohoo!.. Kul hade vi nog, men om vi säger PASS på resten av kvällen så kan ni kanske läsa Sandra eller Lisas blogg för jag själv har på något sätt lyckas få någon form av lucka. Det kan ha varit så att jag ramlade och slog i huvudet och fick minnesförlust, det skulle förklara alla misstänkta blåmärken på mina ben... hmm, men som sagt PASS! (Står inte för den där dissen heller)...

Lördag: Vaknar iaf upp hos Olson i hans säng bredvid Sandra så vi hamnade iaf där i slutändan. När Sandra vaknar och ser på klockan får vi, eller iaf jag lite småpanik eftersom jag lovat mina småsystrar att dra till stan på storshopping med dom så det var bara att dra på sig kläderna och tigga skjuts av pappsen och dra vidare. Varken Olson eller Krille, hans rumspolare, vaknade och jag hade varken tid eller lust att stå och hoppa på dom så det fick va. Hemkommen skuttar en pigg Cissi in i duschen och blir klar före sina syskon trots försovningen, bra skit! Vi springer till åkis för att jag behövde lite så där dagen efter vatten och massor av tuggummi. På vägen dit dock möter vi en farbror Gunnar, glad i hatten.. Haha! Kul skit, jag blev nästan mulad men lyckades smita ifrån det. Lillesyster Lajzan påminde mig mer än ofta hur otroligt mycket jag luktar och jag fortsätter smocka i mig gummin men det verkade inte hjälpa och lyckligvis orkade jag verkligen inte bry mig heller.
Inne i stan blev det en massa shopping, jag och Malin frossade i koftor, byxor, benvärmare, kepsar, skor och diverse medan Lajzan som är den som är minst försiktig med pengar verkade sjukt opeppad på att handla nåt alls. Till slut så köpte hon ett par skor, två t-shirts och en keps. Vi har nu liknande kepsar från New Era, sjukt snygga (kepsarna är också snygga... )!



Efter moneyspending och svullmat från Burger King så drog vi oss vidare hemåt (Linda till Emil ofcourse). När vi kommer innanför dörren är huset fullt av gubbar och pappa har införskaffat sig en ny bil (bild kommer). Chaplin som hjälpt pappa få hem den är också där och alla sitter såklart med en varsin öl i handen.
Jag börjar dock fixa iordning mig för kvällens bravader, Sandra kommer och vi dricker vin och har sjukt kul framför msn (haha) jag dör. Lisa kommer så småningom och vi dricker ännu lite mer vin. Vi försöker bestämma oss hur och vart vi ska göra och kommer till slut fram till 360 som vanligt och Chaplin är lite halvpå men det blir som VI VILL och han vägrar åka komunalt så fine han får betala taxin och vi hämtar upp pruttiga Olson och Conny i Hässelby Gård och åker vidare. När vi kommer fram så dra Olson och co. till Garbos så vi blir ensamma kvar, tre oskyldiga flickor utan any clue what so ever. Det gick iofs ganska bra, Lisa drog hem tidigare med någon människa och det gick ju... Just det, PASS!..
Natten kom och gick och det var dags för oss att ta oss hemåt med lite extra bagage, eller vad säger du Sandrew? I Hässelby Strand fick jag också lite extra bagage som var lite mer oönskat så det slutade med att jag smet helt enkelt (jag förstår att det är lite svårförståligt men jag orkar inte...). Sandra hittar mig till slut och vägen hem blir ett äventyr för sig, bandy med trafikpinnar och isblollar är bra skit att roa sig med när man inte har något bättre för sig. Väl hemma vid halv sex hann jag inte ens lägga huvudet på kudden fören jag välkomnades in i drömmarnas underbara värld, Sandra däremot hon fick åka flåttstång. HAHAHAHA! Usch va äckligt det där lät, men helt sant tyvärr. Eller??
Bra avslut på denna dags bravader tycker jag.

vi är där i de högra hörnet

Man se ju hur boysen bara tokspanar på Sandra, hon var het den kvällen!




Söndag: Jag vaknar upp och tänker "inte igen!!", men det gick över ganska snabbt och jag kilade upp utan att väcka någon för att sätta på mig ett par mjukisar i systers rum men sängen typ tog tag i mig och höll fast mig så jag hade inget val än att ligga kvar där och sova ett tag. Någon halvtimme senare vaknar jag av att Sandra sitter utanför och kollar på tv så jag kilar upp och joinar helt enkelt. Sällskapet försvinner efter att ha städat och bäddat i rummet, helt okey initiativ faktiskt. Sandra drar vidare och jag pluggar teori ett tag.
Senare ringer Olson och vill att jag och Sandra ska komma till lägenheten så han kan mobba henne för nattens skjut men hon hade andra planer men jag kom och hälsade på. Chaplin kom och hämtade mig med bärgaren och kvällen spenderades framför Playstation. Det var ett sjukt kul spel btw där man smäller bubblor, lagar mat, spelar pingis och massa annat fast med hela kroppen. Jag vet inte om det heter I Toy eller Eye Toy, det uttalas iag Ajtoj, haha! Sjukt kul, det ska köras efter några öl, då händer det grejor. Däremot har jag fortfarande ont i armarna efter alla bubblor och "ostrivning" som jag va så himla bra på.
Efter lite spel blev grabbarna grus hungriga så vi drog vidare in mot stan så de fick lite mat i magen och efter en liten resa begav det sig hemåt och jag somnade på stört som vanligt.

Måndag: Jag vaknade vid 11 och satte mig genast vid dumburken och Bonniers för att plugga arslet av mig och det har jag gjort non stop till klockan 21.00. Jag testade teoriprovet på datan och fick fyra fel och jag kan bara hoppas att det går så bra imorgon också på det riktiga provet, om jag ens hittar dit.
Imorgon ska jag även gå i stan och leta efter skor med min älsk Lisa eftersom jag nu blivit medlurad på något form av coctailparty på Fredag och sen på Lördag är det fest i "Ladan" (Andreas, du är tyst! Jag vet vad du tycker om mina inavelsbönder till kompisar...) och det kan nog bli ganska galet. Det kommer nog komma ganska mycket folk och ganska mycket drag.. Bra skit helt enkelt.

Sören va mycket text det blev, ska aldrig mer glömma bort att skriva.
Dagens lycka:
61 av 65 på teoriprovet hemma på datan, allt slit kanske lönar sig, PEPPAR PEPPAR!

Bah göriiiiii, dricka bers och vara bäst!
Piss och kräm ♥

Ha tålamod

Hej mina vänner, jag har varit helt värdelös på att blogga och jag måste tyvärr göra er besvikna. Jag har nämligen lovat Olson att jag inte ska blogga idag utan jag måste vänta till imorgon när han fått internet eftersom han vill vara den första som läser den.

Helgen = Vänta, jag ska ringa runt och checka... PASS!!

Vi höres imorgon då alla sliskiga detaljer kommer.
Puss och snusk!

TEORITEORITEORI!!

Dom senaste sex timmarna har gått åt att plugga på det här körkortet. Jag kollade nämligen i almenackan, jag va helt inställd på att provet var på Torsdag nästa vecka fast näää. Tisdag är det rätta datumet och jag är helt slut i ögonen nu så jag skriver mer imorgon.

Btw, hoppas det går bra för stackars Andreas som tydligen inte alls trivdes i Bangkok och är nu på väg vidare!
God Natt!


RSS 2.0