Mixed feelings

Tjenixen!
För lite mer än en timme sen så sa jag hej då till Lisilale som varit här och satt ihop presenten till Moa. Det var lite kämpigt men vi fick till det till slut och jag hoppas att Mosan tycker om resultatet.

Jaha, nu är Gissela på väg hem och kommer vara i här i Sverige och Stockholm imorgon. Det kommer bli galet att träffa henne på Fredag... äntligen! Nu har hon varit borta alldeles för länge från oss och vi behöver henne här hemma hos oss, vår alldeles egna jordgubbs-Linda <3 .
Imorgon är väl både glada och ledsna miner från min sida. Slipper jag vara ensammen så kommer det förhoppningsvis gå bra för lilla känsliga mig men det kommer nog absolut inte kännas helt okey.
Hur som helst, körlektionen idag blev inställd eftersom läraren var tvungen att vabba igen men imorgon ska jag köra, dessvärre tror jag att jag måste ställa in körlektionen på Fredag eftersom Olson fått för sig att han ska åka tidigt på morgonen av någon anledning. Aja, jag håller bara med, det är det jag blivit tillsagd och det spar både tid och energi. Tyvärr känns det som det går mer bakåt än framåt med det här körkortet men jag har ju ingen annan att skylla än mig själv isf så det är bara att jag skärper till mig och tar tag i det här en gång för alla!

Jag har missat OC idag också, och det suger verkligen! Jag är väldigt upprörd över detta och jag MÅSTE hem och se reprisen på Lördag annars dör jag!
Pisk och snusk!


Fryser..

I absolutly insist on eyojong life!
...synd bara att det inte är lika lätt alla gånger.


Dagen har varit ganska så tråkig så det känns egentligen dumt att ens skriva om den så jag låter bli.
Det jag kan berätta är att jag har fått en lite mörkare nyans på huden igen (hett hett hett) och att jag drömmer konstigare drömmar än vanligt. Jag har förfört ett riktigt badass och jag var med i ett gatukrig som ägde rum i ett lite dyrare villaområde. Sen körde jag bil medan jag satt i knät på en annan också,  jag vet inte om det är sådant man vanligtvis drömmer men minns inte. Just nu så verkar det iaf som jag kommer ihåg alla mina drömmar och alla är verkligen lika wacko!

värm migHa en fortsatt bra tisdags-kväll, jag hoppas ni andra inte är lika ensamna och frussan som en annan jag känner...
Nu ska jag krypa iväg och tycka synd om mig själv ett tag!


Pisk på stjärten!
Keep the wheels of change in motion!

Shopping, Syster, Saknad, Sommar

Hey hey hallå! En ny måndag - en ny vecka, detta innebär naturligtvis nya planer och nya äventyr.
Min Måndag började väl lite sådär. Morgonen spenderades på toaletten eftersom min urinväg inte fungerade riktigt som den skulle och p.g.a detta missade jag min körlektion. Efter två paket juice och lite sömn så mådde jag bättre och tog jag första bästa buss till Vällingby för att shoppa lite innan körkolan öppnade. Jag hittade en ursöt topp (från barnavdelningen!!) för 49 svenska dinarer, ett riktigt fynd, en brun skinnväska och en matchande neccessär. Japp en massa onödigt tjaffs som gjorde mig mycket mycket lyckligare.
Efter en massa plugg i pärmarna på körkskolan kom pappsen och plockade upp mig, han skulle göra några snabba ärenden sen fick jag äntligen komma hem igen.
Lite efter femtiden kom min älskade Lisilale för att klippa och färga mammas hår och umgås lite med mig. Vi passade på att prata skit och planera presenter till Moa som fyller gammalt snart. Vi kom fram till att jag måste införskaffa lite grejor så vi kan sätta oss ner på Onsdag och klippa och klistra. Det där blir nog kanon ska ni se..
Vi blir ett ganska stort gäng som åker upp till Gävle nu på Fredag och kalasar, hur vi ska få plats och hur jag ska ta mig hem på Lördag är fortfarande väldigt oklart men det är sådant som ordnar sig i sinom tid får vi hoppas. Sandra ska förhoppningsvis också fälja med och när Olson fick höra det så blev det ju blandade känslor, först blev han glad, sen blev han arg för hon hade sagt att hon skulle slå honom men sen ändrade han sig igen och tyckte det skulle bli skoj så vi får det hur det där slutar.

Planerna för veckan, sammanfattat.
Tisdag: Shoppa lite smått & gott och plugga (& Ringa ngr samtal).
Onsdag: Körlektion, träna och Klippa & klista ihop present med Lisa, OC på kvällen (får inte missa)
Torsdag: Körlektion, må sjukt dåligt (1:a feb.), Linda kommer hem,
Fredag: Körlektion, det bär av till Gävle och FEST!
Lördag: Försöka ta mig hem illamående och jävlig och hoppas på något bra
Söndag: Gå och sova i tid (dags att börja jobba igen).

Min äldre lillasyster har inte dykt upp ännu och hon har varit borta sen i Fredags, eller borta och borta vi vet ju vart hon är (tyvärr) och vart hon inte har varit. Det är lite skrämmande för det känns verkligen inte som jag känner henne men samtidigt, med risk att låta elak, skönt att det för en gångs skull är lite lugnt i det här huset. Lajzan är jävligt energisk och tar samtidigt mycket energi från den här familjen.
Hon var på möte härom veckan där lärarna förklarade för henne att om hon inte har väldigt hög närvaro framöver så drar dom inte studiebidraget helt och då tror man ju att hon ska börja gå men icke. Idag var hon inte i skolan utan hon tyckte det var bättre att hänga hemma hos Emil. Men men, hennes jävla prioriteringar är ju så felknullade och det är bara henne det kommer drabba i slutändan. Det finns inget jag kan göra längre, hon lyssnar inte på någon i familjen och det är ju trisst men det går förhoppningsvis över. Hoppas hon kommer hem medan man känner igen henne... eller nåt! Hon har ju iaf inte svarat i telefonen och det har inte Emil heller så..! Saknar dagarna då hon var med Leo, men dom är nog över för all framtid. Vi får väl hoppas det för stackars Leos skull, som blir sårad om och om igen.

lajzan
När är det din tur att växa upp?

 Linn i AuHur som helst så verkar Linn ha det jävligt bra i Australien iaf men jag saknar henne som ett as så hon får ju gärna ta och komma hem.
Men men.. det är bara några veckor kvar, människorna avlöser varandra här hemma just nu känns det som. När den ena kommer hem då åker nästa.

Men men jag saknar och kommer saknar er allihopa och står hemma med öppna armar när ni alla kommer hem!



längtar till sommaren

Saknar sommaren & värmen
värme-sol-bad-sandstrand-hot dog wakeboard-jordgubbar-glass-brunbrända kroppar-roadtrip-blidö-kärlek-heta pojkar fest-goda drinkar-båt-wärdshuset-havet små öar-fiskar-blåbärspaj-grädde-bikini drinkar-studsmatta-kubb-femkamp västerås-solkräm-vattenkrig ...



Massa kärlek till sommaren och alla mina sötnosar, älskisar och hetingar.
Ni vet att ni älskar mig

Inget ågren denna helg

Nemen hejsan min kära läsare!
Idag mår jag toppen och helgen har varit sjukt bra.
I fredags var jag och Sandra som sagt ute och shejkade rumpa, vi var först på Candy för att sedan åka vidare till gamla stan och Riddarkällaren tillsammans med Leo och hans gäng. Jag och Sandra kände oss ganska ensamma som de enda blondinerna på stället men musiken va grym och vi dansade non stop.

Igår, lördag, var det ännu roligare. Det var nämligen bartömning på Lilla Venedig på Ekerö så jag träffade massor med välbekanta ansikten och mindre bekanta.
Vi träffade Martin som är känd från filmen "vi var bara pojkar", Linns systers ex som tydligen sett mig och Linn sjunga på en bänk i Alvik, Sandra tungbrottades med Sunken och självklart var det vanliga gänget där också.
Det var en hel del som hände och Sandra fick väldigt mycket uppmärksamhet, var det inte Sunken så var det Martin som kom och smekte oss på näsan eller Jonas som tyckte Sandra och han skulle bo ihop eftersom dom hade likadana tänder. Hon blev överöst med komplimanger av denna unge man. Hon hade fint leende och hon påminde om hans tvbord som var jätte stort och på bordet hade han en liten tv så bänken skulle tydligen vara Sandras tuttar och tv:n rumpan(?). Medan hon blev mycket uppvaktad så fick jag smeknamnet fjällräven, det kändes mycket personligt han erbjöd mig också att sova på soffan medan dom sov i hans säng men jag kände att det inte var helt okey.
En annan lite mindre kul grej som som hände var att någon tydligen la en tablett i min Smirnoff och när det var två klunkar kvar så smakar Olson på min dricka och efter det tar jag den sista klunken. Antingen hade jag tur eller så hade Olson otur men hur som helst så var det han som fick i sig tabletten och fick åka till sjukhus. Lyckligtvis så lyckades han spy upp den och det gick tydligen bra för honom men jag vågar knappt tänka på vad som kunde ha hänt. Det som är ganska otroligt är att jag faktiskt höll i min flaska hela tiden och jag kan verkligen inte förstå vem som kan a lagt i något i den, alla kände ju varandra där liksom.
Hur som helst så hade jag sjukt kul och kvällen eller natten avslutades helt okay också, somnade halv åtta och vaknade vid ett. Tycker lite synd om Andreas som satt ute i kylan och väntade i 40 minuter medan jag åkte runt med bussen genom halva Ekerö eftersom bussen mot Bromma hade fastnat i snön.
Vi hade verkligen otur hela helgen med timingen på buss och tunnelbana, sjukt illa men vi kom ju till vår destination så småningom så man kan ju inte klaga allt för mycket.

Jag vet inte hur det är med Sandra men jag har inte besökts av ågren iaf, känns sjukt skönt att en hel helg gått och det enda som verkligen är sjukt orutti är att jag av misstag tappade telefonen på Riddarkällaren men det var inte p.g.a fylla för jag har varit alldeles lagom HELA HELGEN! Det kanske låter löjligt men jag är faktiskt lite stolt över mig själv. Det här ska nog bli mitt nya jag.


Utgång!

Shakade ass som ett as igår!
Mer behövs inte sägas, kyss och smek!

Sömnlösa nätter men helgen närmar sig

Gissa om jag försov mig lite imorse. Det är svårt att gå upp när man är ute hela natten och sen när man väl går och lägger sig så kan man liksom inte somna på mer än en timme. Det finns ju en gräns för hur trött man ka vara liksom. Jag kom som tur va bara en halvtimme försent när jag sov en timme längre än tänkt så det var bra jobbat.
Dagen har varit ganska lugn och barnen har varit relativt snälla mot mig så jag är nöjd med min sista dag på Skålen men kommer såklart sakna dom små liven.

Imorgon är jag ledig och då är det i princip helg igen. Det går snabbt ändå tycker jag.
Jag ska väl försöka komma upp i tid imorgon och göra lite pärmar på bilskolan för att vara lite småhurtig och sen fortsätta i den banan och träna med mammsen. Jag fick reda på att jag tydligen hade ett par tusen på kontot så ynnar nog mig själv och mamma en solning också.
På kvällen så kommer antagligen min bror med en annan mor, Leo, hit och dricker whiskey med pappsen så jag joinar väl dom antar jag om inte Linda sätter på kopplet på stackarn vill säga.
Lördagen är inte helt bestämd men har lite planer på att gå på en bartömning och träffa en massa roligt folk, men som sagt inget bestämt och jag har ju som sagt lovat att jag ska börja ta det lugnt nu och det brukar aldrig bli bra när man har både pengar och en massa generösa vänner.
 You know you love me!


Update 23.52
Morgondagen blev lite annorlunda. Det blir en heldag med Sandra istället och som avslut ska vi ut på krogen.
Efter träning och solning ska vi shoppa lite i Vällingby för att sedan dra oss vidare hem till Sandra. Där ska vi göra ansiktsmasker och käka och dricka gott sen drar vi in till stan.
Det är sjukt skönt att gå ut med någon från Hässelby för en gångs skull för då är man säker på att man kommer hem välbehållen och det är lycka för fler människor än mig själv...

sandrew
Sandrew när hon mår som bäst <3

Nej nu ska jag sova faktiskt.
Bli på alerten med lite smisk på stjärten! ;)

Sladda är lycka!

.. Nu är kom jag precis innanför dörren efter att ha varit ute med Chaplin och Olson och sladdat i ekerös trakter. Det är lycka det minsann.
Nu är det kudden som gäller!
Slick i örat!

Sick and tired

Jag kunde ju inte direkt sova inatt så jag är måttligt trött så här innan jag ska till jobbet!
Men men... det är bara att bita ihop...

Bye!

Update 18.35
Nu är jag nyhemkommen från jobbet och är på lite gladare idag än igår. Det beror nog mest på att det snart är helg och då får jag äntligen sova igen och sömn är något man verkligen lär sig uppskatta när man går upp tidigt på vardagsmornar. Jag förstår inte hur jag orkade när jag gick i skolan men det är ju bara att vänja sig för så kommer det ju vara sen inom en snar framtid förhoppningsvis. När man var ledig så tyckte man ju att sömn var fruktansvärt överskattat men nu tänker man som sagt annorlunda.
Jag kollade iaf precis på en hemmavideo som Munsöpacket har gjort och den är ganska obeskrivlig. Jag tycker ni kan kolla på den själva och avgöra. Det är någon form av musikvideo och låten heter  Vi var bara pojkar. Klicka på titeln och njut av härligheterna, bokstavligen talat. Visst är det kul när folk bjuder på sig själva och bara för att vara lite extra snälla så ska jag berätta att pojkarnas namn är Andreas, Anders och Martin.

Idag, ikväll, nu ska jag borsta tänderna, ta mig en dusch och plugga sen är det hopp i säng. Imorgon är det sista dagen på jobbet och det betyder att jag får sova på fredag. Blir det som jag vill kommer jag dock ändå inte sova eftersom jag skulle vilja åka och göra lite pärmar innan mamma slutar och vi ska åka och träna, antingen det eller följa med mammsen till dagis men vi får se hur det blir. Sängen kanske håller fast mig och vägrar låta mig gå och då finns det ju inte så mycket jag kan göra åt saken liksom.

Men kyss och smek mina älskade läsare!
Ni vet att ni älskar mig <3

Idag

... Je pleure

Livet kan inte alltid vara en fest - http://ceciiliaa.blogg.se/1/


Snö!

Nu är det massor med snö ute och helgen har kommit och gått.
Gårdagen var nästan överdrivet lugn, jag var hemma hela kvällen och gick runt som i dvala. Jag var i åkis en stund med mamma och pappa och efter maten så försvann hela familjen så jag blev ensam. Jag var så rastlös att jag gick fram och tillbaka i huset, städade rummet och pratade med Olson som jobbade. Senare på natten kom familjen hem och vid den tiden hade det kommit så mycket snö så jag släpade ut systrarna för att leka lite. Det hade snöat hela dagen och de hade inte hunnit ploga bort det ännu så vi skrev saker och påbörjade en snögubbe.
När klockan närmade sig ett så gick vi in från kylan alldeles dyngsura och jag fick sms. Ännu en natt med sällskap tänkte jag och blev lycklig. Det är alltid uppskattat att få sällskap på nätterna för det är ju aldrig kul att sova ensam... Ja, det lät ju överdrivet rimligt?

Idag spenderade vi tiden framför filmer och jag har fått en jävla massa blåmärken på kroppen i vanlig ordning. TACK!! Men annars mår jag bra och imorgon ska jag upp och jobba så jag borde egentligen gå och lägga mig nu. Tyvärr om jag känner mig själv rätt tyvärr så kommer jag antagligen inte somna än på ett tag men jag ska nog sätta på en film och försöka iaf för här blir inga barn gjorda.

Ha det bäst nu alla glada.
Adios!


fête

Nyligen hemkommen från Lisa där jag tydligen hamnade inatt.
Jag satt på bussen inatt, på väg hem men somnade och fick för mig att jag hade åkt fel så jag gick av in the middle of nowhere.. Ett stort grattis till Cissi som är så jävla blåst!
Jag ringde Lisa och hon skickade efter en taxi, tack älsk, du är verkligen guld värd. Zeb betalade den när jag kom hem till Lisa och jag somnade på en madrass sjukt snabbt.
Hur som helst så var det någon form av fest hemma hos Ida och det var fullt med folk där, trevligt trevligt! Sms har flugit iväg också inatt, jag måste som sagt ha alkolås med tanke på att jag skickade oförståliga sms trots att jag inte var så fruktansvärt borta.
Idag ska jag nog bo i mjukisbrallorna om inte något annat skoj dyker upp.

Nu ska jag vila mitt trötta jag lite.
Puss och Knull!

Veckan gick fort

Bonjour! Comment vas tu?

Idag spenderade jag ytterligare en härlig dag på Skålen och jag blir faktiskt posetivt överraskad över hur snälla och välkomnande föräldrarna är trots att jag bara ska stanna några dagar. Barnen är minst lika charmiga och dreglar och fiser så där som bara barn kan.
Idag var dagen på förskolan lite längre och jag slocknade ganska snabbt när jag fick vara med på vilan, och en konstig dröm efter en annan dök upp i skallen på mig, hur jobbigt som helst. Hur som helst, den vilan behövdes verkligen jag var helt slut.
När abetsdagen var slut för mig var klockan halv fem och då plockade pappa upp mig på Sveavägen så jag slapp åka äcklig t-bana och buss hem och det verkligen rutinerat.
Sen dess att jag kom hem vid sex så har jag inte gjort så mycket, jag åt och sen däckade jag ganska snabbt och vaknade för drygt en och halv timme sen så att tanken på att sova är verkligen inte aktuell just nu. Det blir nog filmmaraton eller teoriplugg för att invänta sömnen som säkerligen kommer smyga sig på så småningom. Jag jobbar inte imorgon så jag behöver inte ha världens ångest för att jag inte sover men däremot ska jag hälsa på mamis på hennes dagis och alla små sköna charmtroll. Jag ska vara där till hon slutar sen åker vi gemensamt till SATS och tränar. Det behövs nu eftersom jag har käkat både pannkaka och korv idag, fy på mig! Men lite cred vill jag ge mig själv eftersom jag gått ner drygt sex kilo på två veckor och det är ju faktiskt ganska så duktigt för en matnarkoman.

Helgen är i princip här och jag har inga konkreta planer bara lite småsnack hit och dit. Lisa ska jag väl försöka träffa och kanske Sandra. Leo har också pratat om att festa kanske, jag får se om det händer något där eller om han ska sitta hemma och toffla med min syster. Ja, de verkar ju bli tillsammans igen och snart är den där stackars Emil ett minne blott.
Hur som helst, mitt sug efter att festa kommer och går, just nu är det inte så stort faktiskt men jag säger som så att jag lär ju inte sitta hemma ensam en hel helg till!! Fy bubblan säger jag bara, jag börjar ju klättra på väggarna av rastlöshet efter fem minuter. Det gäller att hitta på saker helt enkelt!

Ja! Nu läste jag precis Gisselas blogg som jag förövrigt har varit dålig på att läsa men nu gjorde jag det iaf eftersom saknaden bara växer och växer nu så här innan hon kommer hem. Men vet ni vad gott folk, hon tog en lektion i surfing och hon kan stå upp. Jag har aldrig varit så avundsjuk på någon i hela mitt liv, hon har verkligen varit med om något så sjukt kul och jag önskar verkligen att jag tagit mig i kragen och gjort något sådan efter skolan också. Men jag lär mig av misstagen och när jag väl får ett barn ska jag göra allt för att den ska få riktiga livserfarengeter, vare sig hon/han vill det eller inte.

LINDA SURFAR
Linda på brädan :)

Nu är det dags att krypa ner till kojs och må bra!
Adieu mes chéri
Becót!

Salut!

Idag har jag äntligen fått jobba lite, nu på ännu ett nytt dagis. Massa charmiga små snorungar som vanligt och trevliga medarbetare. Jag trivdes bra även på detta ställe, inte lika bra som på Trandansen men det å andra sidan går inte heller att jämföra med tanke på att det är två helt olika dagis på så många sätt. Men många namn har jag redam lärt mig, åtminstone på de mindre barnen så jag är ganska duktig.
Imorgon är det upp med tuppen som gäller, jag börjar nämligen nio och ska hinna fixa iordning mig och som sagt så ligger dagiset i stan så det är ju en lite bit att åka och sen en liten promenix också.

Ikväll börjar OC igen och det är lycka på hög nivå och dessutom har vi fått hem en massa filmer som jag är galet sugen på. Det var titlar som Offside, The Guardian, Talladega Nights, Over the Hedge och Barn Yard. Så det kan bli många filmkvällar, det passar bra till helgen som ser ut att bli lugn... IGEN! Men får se, Leo kanske skulle ut och jag kanske hänger med honom, annars, som sagt, chill.

Avoir


Killar!!

Jag tänkte att ni kanske ville ha några smarriga raggningsrepliker och alla vet ju att jag inte är snål så jag delar med mig.

oral! 
- Snygga ben, när öppnar dom?
- Ha sex med mig om jag har fel men är inte ditt namn Helga Snorlasson?
- Om du kommer till mig så kommer jag i dig.
- Om ditt vänsterben är jul och ditt högerben är påsk vill jag spendera lite tid i mellandagarna!

hot!sex!Yeah!


Dom bjuder jag på, ut och testa nu babes! ;)
Puss och Porr


Jag är inte sur, jag är förbannad!!

Nemen hejsan mina trogna läsare!
Vad händer i min lilla värld just nu då? Jadu, jag håller fortfarande på och pluggar till körkortet och spenderar många lediga timmar till det. Jag önskar dock att jag kunde få komma ut och köra lite så jag lär mig men nu har min lärare varit sjuk ett tag så jag få ta och börja tjata på pappa. Om jag har jag tur kanske jag kan få en till lärare också som är villig att köra ofta och jag tror jag kan lära mig mycket med honom. Chaplin är det då såklart jag pratar om, en lustig man som heter Freddie egentligen men har en gångsstil precis som Charlie Chaplin, därav smeknamnet. Honom och Olson var jag ute på äventyr med inatt också, de kom hit eftersom jag var tvungen att fylla i uppgifterna till körkortstillståndet och då bjöd dom samtidigt med mig på en fika i Brommaplan. Efter kaffedrickande och lite bus så erbjöd sig snälla Chaplin att kolla upp vart det var jag skulle jobba imorgon så jag slipper gå vilse och det var mycket uppskattat. Tulegatan 53, förskolan Skålen, nu vet jag vart jag ska och jag slipper gå runt i stan som någon form av förvirrad människa och sedan till slut irra runt som en skållad iller p.g.a stress. Nej, det slipper jag nu eftersom jag har så bra människor i mitt liv.
På tal om bra människor så fyller Olson år idag, han bli hela 21 år gammal. Grattis gubben hoppas du får en toppen dag och att du ändrar dig angående festen. Klart du ska ha kalas, det har du ju alltid haft, du förtjänar och behöver att bli lite ompysslad dessutom.



Idag så skulle jag gå upp i  tid var tanken så jag kunde göra några pärmar den sista lediga dagen den här veckan men pappsen glömde väcka mig så jag vaknade inte fören ett. Det kanske inte är så konsigt när jag somnade vid 4 iofs men jag tänker bara på hur jobbigt det kommer vara att somna inatt och ännu värre att gå upp imorgon bitti. Men, jag har ingen annan att skylla än mig själv. Jag får försöka ta mig i kragen och plugga på någon timme här hemma innan jag solar så jag gör någon nytta idag iaf. Eller jag var iofs och tränade idag så lite hurtig har jag varit. Sprang i en halvtimme och avslutade med rumpa och mage. Medan jag gick på bandet blev jag skrämd halvt till döds när en viss människa kom bakifrån och petade mig i sidan. Jag ska vara glad att jag inte sprang just då, istället för den lilla reaktionen jag fick i det här fallet hade jag antagligen ramlat och slagit mig, för att inte tala om hur mycket jag hade gjort bort mig. Röta får man väl säga!

Annars har kvällen varit ganska lugn, fick några mindre vredesutbrott på några små människor men inget som betyder speciellt mycket. Det finns ju en människa som låter telefonerna gå varma här hemma och som är lite väl besatt av min syster fortfarande. Han borde ta och lugna ner sig och inse att det är i stort sett slut men det kommer han aldrig acceptera så snart lägger jag av luren för det här börjar gå över styr gott folk.
En annan människa tycker om att provicera, men då får hon göra det. Det är bara sig själv hon skämmer ut. Det sorgliga är att hon tror att hon har koll men hon har ingen aning. 
- Du har rätt det är synd om dig men inte på det sättet du tror!
Stackars, stackars dig!

Kyss & Smek <3


Tårar, tårar, tårar!

du och jag!

Jag hatar att du ska lämna mig. Tio verckor är alldeles för lång tid utan dig och nu kan jag inte sluta gråta. Du kommer ju hem sen men va fan Linne hur ska jag klara mig utan ditt leende och allt som gör att man bara glömmer bort all skit för en stund och ler med dig. Hur ska jag klara mig utan dina uppmundrande tal som gör att man känner sig som den bästa människan på jorden. Hur i helvette ska jag klara mig överhuvudtaget utan dig?
Det är jobbigt att skriva det här, för jag vet att jag kommer sakna sig så mycket och du är inte direkt den första som lämnar oss ensamma kvar här i Sverige. Det är bara Lisa och jag kvar nu och snart åker en annan viktig person också :( .
Linnsan jag hoppas verkligen du får en super - resa och att du inte glömmer bort mig för jag kommer stå och vänta på dig med öppna armar när du kommer hem igen. Du får skriva massor och berätta hur du har det, jag kommer tänka på dig massor. Du är GULD värd hjärtat och du har din plats i mitt hjärta glöm inte det.
Jorden runt mycket kärlek till dig <3



Linda och Emilia kommer iaf hem snart och tur är väl det annars hade jag nog inte överlevt. Saknaden efter min Gissela har varit enorm också. Varför va du tvungen att åka så lång tid, förstår du inte att jag behöver dig vännen.
Nej nu ska jag plugga och tycka synd om mig själv ett tag, jag är ju trots allt den mest ensamma människan på jorden...

Hejsvejs!

Ännu en helg avklarad!

Jaha klockan är 15.08 och jag gick nyss upp och den enda anledningen till det är väl Andreas. Men stackarn jobbar ju hela veckorna, tränar på kvällarna och festar på helgerna så det är väl därför. Han tassade väl in här vid halv sex eller något så då får man sova länge på dagen men det är ju trevligt om man hinner se solen innan den går ner.

Igår var jag som sagt hemma hos Linn och det var trevligt. Vi kollade på Sing - Along och hade det massor med mys. Avslutningsvis lekte vi charader och fick oss en massa skratt sen var det dags för hemgång efter middag och andra trevligheter.
Jag gick halva vägen från Hässelby Strand eftersom kylan inte tillät mig att sitta och vänta på bussen i 20 minuter. Men det gick bra och jag var hemma ganska kort efter.
Jag gick och la mig, satte på en film, somnade och ganska kort därefter så började mobilen skrika. Första sms:et var från Öresundsbron och de berättade för ovanlighetens skull att bron var avstängd, den brukar nämligen vara öppen. Jag vet inte varför men på något sätt har jag lyckats fixa så jag får trafikinformation om Öresundsbron och det är verklgen något som är helt orelevant för mig men jag vet inte hur jag får bort det. Mobilen slutade inte att låta och jag blev väckt flera ggr om till slut bestämde jag mig att gå upp och sätta mig vid datan och plugga tills Andreas skulle komma eftersom det verkligen inte gick att somna om. När han väl kom så började han med att kalla mig fetknopp (TACK!) och sen skrämma skiten ur mig (TACK IGEN)... Pucko!
Men men, jag sov gott och drömde sött så jag ska inte klaga!

Idag blir det nog en hel del plugg och tv-tittande nästa vecka börjar jag jobba lite smått på ännu ett nytt dagis som heter Skålen och ligger i stan så det ska bli skoj.



Update:
- Lilla jag, kors i taket, har bokat teoriprov den 6:e Mars. Lite sent tänker ni men i Januari vågar jag verkligen inte chans och i Februari ska jag faktiskt jobba (ja, jag vet.. halleluja moment) så det fick blí så sent helt enkelt. Förhoppningsvis så klarar jag det galant då annars vore det ju ve & skam, om det blir fallet är det nog inte meningen att jag ska ha körkort.
- Malin, systra mi, har införskaffat sig en dvärghamster som fått namnet Rocky. Sötare liten krabat får men leta efter och snabb är den dessutom. Den klättrar upp på kläderna och ner på ryggen och sen upp igen, den är helt crazy!
- Lajzan, systra mi nummer två, leker med pojkar hit och dit i vanlig ordning. Som tur va är hon och pojkarna unga och alla vet ju att unga hjärtan klarar sig alltid. Förhoppningsvis är det bara en fas som snart går över.
- Annars har jag suttit här och gråtit ikapp med andra sorgsna människor, inte av samma orsaker dock men ändå. Jag mår bättre nu iaf och hoppas på ljusare dagar. Hoppet är ju trots allt det sista som lämnar en!

Ciao mes amigos!

nykterist, javisst!!

Nu är jag hemkommen från Linn och aaaaaaallt är lugnt!
Hon fick världens finaste, underbaraste och snyggaste bok av mig och Lisa som jag kämpade med och som gjorde att jag kom en timme sent hem till Linn. Det fick jag ju äta upp ganska rejält, det och lite till, som vanligt. Det är jag som är mobboffret i gänget men jag får väl skylla mig lite själv eftersom jag är så jävla dum och snackar innan jag tänker. Nykter är jag iaf, och det var jag igår också och det känns helt okey. Fredagkvällen spenderade jag hemma hos Andreas med film... Så det var ganska så lugnt.

Jag är ganska så trött just nu men kommer inte kunna sova än på ett tag. Får väl sätta på en film eller nåt. Linda har Leo hemma(!!) och det är väl bra det men jag tycker synd om den andra saten. Men men, hennes problem och jag lägger mig inte i.

Piss och Kräm!

Här sitter jag

.. och lyssna på sjukt bra musik och basen dunkar under fötterna på mig.
Jag är typ sjukt trött men jag kan inte sova så jag sitter och gör ingenting istället.
Annars har jag varit ganska duktig idag, jag åkte och tränade vid halv ett och efter det la jag mig i ett solarium, fy fan va underbart det var! Nyss kom jag hem från trafikskolan där jag gjorde ett par pärmar innan pappsen kom och hämtade mig.

Ikväll blir det chill! Det ska bli sjukt skönt.
Ciao!

inställt

Ja, mina lektioner är inställda både den här veckan och nästa så det är bara att ta tag i det här och köra så mycket som möjligt hemma och plugga på teorin. Det är mycket körkort nu känner jag men nu är det bestämt att jag ska ha det åtminstone till våren. Sen ska flickorna åka på roadtrip i sommar, det har jag och Lisa bestämt och det finns inget ni kan säga eller göra åt saken.

Nu ska jag plugga lite innan bussen går in mot stan och min älsk Lisilale!

Update:

Jag mötte Lisilale i Alvik istället på ett mysigt cafe där lite längre bort än Coffehouse by George. Det var mest mys och vi kom på att vi ska göra en rolig resa i Juni och vi får se hur det slutar helt enkelt. Kul ska de bli iaf!

KYSS!

Helgen närmar sig

Hey hey, hallå!

Jag är så trött och vill egentligen bara krypa ner i min säng och somna om. Om en halvtimme ska jag ta bussen till körskolan och anldedningen till min trötthet är att jag själv har lagt om dygnet.
Jag kan inte sova fören vid 4 på morgonen och då är det svårt att komma upp vid nio. Jag får skylla mig själv men det är jobbigt att vara så här trött när man vet att man ska ut och köra.

Igår var jag iaf ganska så duktig. Jag plockade ner allt julpynt i granarna och vek typ ett ton med tvätt sen åkte jag direkt till SATS och tränade. Jag hann också med att plugga lite teori på kvällen/natten. Annars har den tråkiga dagen inte innehållit något mer spännande men idag ska jag träffa Lisa iaf. Henne satt jag förövrigt hela kvällen och pratade med i telefonen igår. Vi kom fram till att det var när vi träffade varandra som det gick så fel på något sätt med alkoholen men, som sagt, för min del är det över nu och jag menar allvar.
Jag skulle gått på nån slags date imorgon men jag ställde in det eftersom jag varken är redo eller intresserad. Dessutom verkade han jävligt dryg så... Det gick bort.
Imorgon är det fredag och det är ju sjukt skönt, jag har inga planer och hoppas det inte dyker upp några heller för det skulle sitta fint med en lugn hemmakväll framför TV:n.

Pussfest!

Ännu en dag i mitt perfekta lilla liv (eller?)

Yo yo yo, wazup?

Idag har jag spenderat lite tid med min soulmate, min syster från en annan mamma the on, the only.... SANDREW! Lite smått överdriven får man väl vara när man har så tråkigt som jag har, och du eftersom du sitter och läser skiten. Anyway! Meningen var väl att jag skulle plugga och Sandra skulle söka jobb men det är inte helt lätt att sitta och läsa den där tråkiga teoriboken så det blev inte så mycket av med det. Dessutom hade Sandrew redan kirrat jobbintervju till imorgon så stället laddade vi ner ALLA låtar på min dator igen och jag fick dessutom tillbaka lite dudeliduu som jag hade förlagt på någon onödig tillställning som vi inte behöver nämna... NÅNSIN igen!
Nu har jag iaf alla mina kära låtar tillbaka plus några extra så jag känner mig åter igen hel och fullbordad. Hmmf!
Efter middag och några minuters(!) nörderi framför datan så åkte jag och pappsen ut med bilen. Jag gjorde ett försök till att köra, trots att pappsen säger att jag är grym så känner jag mig fortfarande mycket osäker men jag lär mig mer och mer för varje gång. Jag kan tyvärr inte växla riktigt än utan byta fil eller svänga in i en stackars annan bil men som sagt jag lär mig. Nu på kvällen har jag suttit ett bra tag med Bonniers teori på datan så jag känner mig inte helt värdelös idag och imorgon ska det hjälpas till här hemma.
På Torsdag ska jag träffa Linn och någon kille på en fika.. kanske. Jag får se hur det går. Just nu känner jag mig ganska otaggad men det blir säkert superbra... eller nåt!
På Fredag är det Lisa som står på tur då blir det fika, planering och en massa kramar hoppas jag. Linn har avskedskalas på lördag och Moa ska snart ha fest i Gävle så det är en del att prata om och planera helt enkelt. Sen är det ju alltid kul att träffas och snacka skit för det är ju det vi är bäst på egentligen.

Nu sitter jag i mitt rum och bara väntar på att huset ska flyga iväg. Jag var tvungen att stänga igen fönstret för det blåste upp och välte hela dataskärmen! Det är världens storm ute och det bara skakar i fönster och dörrar. Det är nästan lite obehagligt att sitta här nere själv men lite mysigt också, det är vid såna här tillfällen men värdesätter att ha ett varmt och förhoppningsvis säkert hus att bo i.


Nej nu ska jag gör lite mer teori för här i cybervärlden var jag inte speciellt populär just idag!

Ba gööörrii? Dricka beeers och hålla käften!! (-JA! Det ska stavas så där!)


Ballyache!

Just nu vill inte magen vara min vän, han vill trilskad och göra ont därför ska jag försöka göra det här snabbt!

Idag har jag tränat, pluggat teori och beställt fler körlektioner. Jag har även skickat in en ansökan till kustbevakningens utbildning och jag får väl hålla tummarna. Chansen är liten men befintlig så jag kan inte göra annat än och hoppas på att jag blir en av de utvalda aspiranterna.
Imorgon ska jag plugga en massa teori hela dagen och hänga med Sandra som ska söka jobb. Ja, det börjar bli dags nu när hon är 20 och allt. Den gamla, gamla tanten. MOHAHA!
Linn ringde också och nu är det bestämt att hennes avskedsfest blir på Lördag, har ingen tid ännu dock men känns sjukt tragiskt att säga hej då till ännu en kompis. Som tur är så kommer Linda Gisselson hem alldeles snart och då jävlar ska jag dränka henne i kramar.

Nu är det sängen och teoriboken som gäller.
Kyss och Smek <3

Mer alkohol till folket, mindre till Cissi

Vet ni vad mina vänner. Jag mår så sjukt dåligt just nu.
Jag drack på tok för mycket igår. Alltså verkligen alldeles för mycket, folk blir sårade jag är typ trasig och luckorna är stora och många.
Jag börjar se det här som ett problem och det gör även nära och kära här hemma i Hässelby också så nu får de vara nog. Jag ska sätta en kompis på varenda fest  jag går på som får berätta för mig när jag inte ska ta mer dricka. Om detta inte fungerar då är det över. Ingen mer alkohol till mig! Varje gång jag blir så full så blir ju allt bara fel och jag får leva med ångesten veckor efter!

Det är dags att vakna upp och vägra vara fullast!
Ha de!

Har lite att ta igen!

Ja, jag har inte skrivit sen dagen innan nyårsafton så det är dags nu, jag får börja lite smått och fortsätta sen för jag har en fest att gå till.

30:e December
Dagen har jag skrivit om men på kvällen drog jag ut på krogen med de stora pojkarna. Det var jag, Olson, Jimmy, martin och en till som jag tyvärr glömt namnet på. Vi åkte till Garbos och drack lite. Det var en hel del störda människor där den här dagen. En pajas i röd kavaj, en spännis som kaxade alldeles för mycket och Olson hittade en kompis på toaletten som bjöd på drinkar.
När det var stängningsdags drog vi till Statoil i Brommaplan och där blev jag bortskämd minsann. Jag fick en stor nyårsbukett. De köpte en massa blommor till mig, pojkarna, och jag blev massor av glad.
Alla pojkisar hängde med hem till mig och sov över så jag slapp vara ensammen och det uppskattade jag men jag var lite småttstressad efterosm det skulle hållas en stor middag hemma hos mig på kvällen...

NYÅRSAFTON
När pojkarna hade begett sig hemåt såg jag till att städa det sista innan Lisa och Jonas kom. Vid ett satt vi igång med matlagningen och den höll vi på med till klockan var drygt halv sex, alltså en halvtimme innan alla skulle komma och då var jag och Lisa långt ifrån klara för fest. Som tur va kom alla några minuter sent så vi hann bli färdiga ganska precis. Det var klänning- och kostymtvång på den här tillställningen så lilla jag hade ju klänning på mig vilket är väldigt sällsynt.
När alla kommit och fått en varsin Daiquiri som serverades som välkomstdrink så satte vi oss till bords. Förrätten som vi bjöd på var Bruschetta med skogssvamp, varmrätten bestod av (hör och häpna) Fiori di pasta gratinate - gratinerade pastablommor. Mmm, det var gott och ett jävla kämp att göra men Lisa var en alldeles utmärkt mentor i köket. Efterrätten blv lite av en flopp med tanke på att det inte var många som orkade käka upp den. Det var chokladmousse och efter all mat så blev den väldigt mäktig och jättesvår att få i sig.

Efter maten, när alla var mätta och belåtna så blev "festen" ganska seg. Brasan tändes (eller satte på på tv:n ) och musiken höjdes men stämningen var liksom inte helt party!! Alkoholen flödade dock på bra och efter några timmar så var vi alla lite runda om fötterna och efter lite spel, sångtävlingar och charader, där jag förövrigt blev mobbad, så var det dags att säga hej då till det gångna året och välkomna det nya. Vi blev några fler vid tolvslaget och champagnen flödade, bokstavligen talat! Det sprutades och dracks och spalls till höger och vänster. Lisa slog folk i huvudet med en flaska och en annan tände eld på håret. Det var precis som det ska vara helt enkelt. Raketerna var fina och small på jävligt bra och jag var lycklig med alla mina vänner. Nyårskyssen fick jag av Linn och Lisa så jag kan INTE klaga även om jag hellre velat ha den av personen som jag brukar få den av. Efter raketer och skumpa taggade folket till och det blev lite party och folk dansade. Och som vanligt när jag har folk hemma så blev det lite bråk också och jag blev upprörd men det löste sig precis som det alltid gör. Det blr lätt bråk när Martin är med för han är så sjukt dryg. Linn grät en skvätt också, hon va full och olycklig för att Martin var dum och för att hon snart åker ifrån oss. Som tur va ska hon bara vara borta i drygt två månader så jag tror att vi kommer klara oss. Jag hoppas det iaf!
Hur som helst, senare på natten kom Sandra och hennes gäng förbi en snabbis. Klockan var mycket så alla hade dragit men det var kul att de kom och kikade förbi.
Ungefär så såg min nyårsafton ut och mina nyårslöften är väl att jag ska träna minst två gånger i veckan och inte äta så mycket onyttigt. Vi får se hur det går med den saken. Jag har inte börjat träna än iaf men de får väl bli den här veckan.





Nyårsdagen
Den här otroligt roliga dagen spenderade jag på tåg och buss. Upp i ottan och städa det sista gjorde jag sen fick jag skjuts av Wredde och co. till Vällingby där jag tog tuben till Centralen. Där jag tror att jag ska ta en buss som ska ta mig hela vägen till Kläppen men så var icke fallet. När jag kommer till biljettinfo säger de att jag ska åka tåg så det var bara att springa tillbaka igen för att sen ila runt som en galen höna och försöka hitta rätt. Men jag hamnade så småningom på tåget och satte mig så skönt till rätta men länge fick jag inte sitta kvar eftersom den platsen jag satt på var abonerad s lilla jag fick sätta mig på nästa stol. Där satt jag ungefär halva resan för sen kom nästa och flyttar på mig så i ungefär två timmar satt jag på golvet och trivdes väl så där halvt. Tåget gick till Djurås och där gick nästa buss som skulle ta mig till min destinatoon och jag var väl framme vid nio-tiden på kvällen. Jag möttes av en sliten pappa och en pizza så jag tyckte det var helt okay. Nu hade jag några dagar av snowboardåkning att se fram emot. Weeij!

2:a Januari
Vaknar upp sjukt taggad på att äntligen få åka lite bräda. Åker med familjen och hyr grejor och fixar liftkort sen är jag sjukt redo för backen och backen är redo för mig. Första åker blev i barnbacken eftersom jag skulle ge Lajzan lite tips och råd när hon nu skulle försöka lära sig åka. Det gick åt helvette eftersom hon varken har tålamod eller vilja så jag gav upp ganska snabbt och tog några åk med pappa istället. Sjukt bra gick det och det var lycka på hög nivå. Efter lite åk och en varmchoklad på Café Tranan så åkte vi hem för att byta om och vila innan afterski och Partypolarna. De spelade mest det vanliga med en och annan ny låt men de var lika bra som vanligt och med en cider i ena handen chlinötter i den andra så blir det en perfekt blandning.
På kvällen så var vi bjudna på middag hos familjen Philipsson och där bjöds det på kött, ris och en sagolik sallad. Jag va lite på lyset och galet trött så jag tog med mig systrarna och traskade tillbaka till stugan efter maten. Där kollade vi på film och somnade ganska snart.

3:e Januari
Onsdag var det nu och som vanligt ska det åkas bräda. Det gjorde jag hela dagen och Lajzan tog en lektion i snowboardåkning i en timme. Om det hjälpte? INTE ETT SKIT! Bortkastade pengr hon var fortfarande lika värdelös. Men hon lär sig väl hon också så småningom.
Efter afterskin, där Lajzan och jag fick oss ett par ragg btw, åkte vi hem och gjorde oss iordning för kvällens bravader. Det var nämligen så att vi skulle till toppstugan och gå på fondueafton. Vi åkte upp med en så kallad vessla som såg ut som nån form av pansarvagn fast röd, typ som en buss. Svårt att förklara men bara det var en upplevelse för sig. Maten var väldigt god, man fick kött i en skål och sedan fick man gå till någon buffé och plocka åt sig alla tillbehör som man ville ha för att sedan gå till bords där det väntade en fonduegryta. Man fick själv sätta på kött på pinnen och bestämma hur man ville ha det och jag kan säga som så att det var en kväll jag sent kommer glömma. Maten var så god att man inte kunde sluta äta och vi hade kunnat rulla hem efteråt. MUMS!
Det snöade när vi åkte hem och jag och Lajzan hade sagt att vi skulle möta ngr boys nere på sportpuben så vi åkte dit och kollade men det var bommat så det var bara att vända. Tur var väl egentligen det för det var ju ingen av dom som var speciellt attraktiv och dessutom sög dom på att åka bräda.
Hem och sova även denna kväll med humöret på topp eftersom det nu hade kommit en massa snö och då kanske man kunde få sig ett par riktigt sköna åk från toppen.

4:e Januari
När jag vaknar och kollar ut genom fönsret tror jag inte att det är sant. Med plusgrader och en hel natt med bara regn så är ALL snö borta och regnet bara fotrsätter att ösa ner. Den här dagen blev det ingen snowboardåkning alls utan det blev en tripp till Sälen istället för att kolla omgivningarna. Vi åkte bl.a förbi Tandådalen och Hundfjället och de hade inte mer snö än vi.
Jag köpte presenter tll Sandrew i en liten gullig affär och sen satte vi oss och käkade på nåt hak i närheten. Alla var lite nere p.g.a det dåliga vädret och satt mest tysta.
På kvällen bestämdes det att vi skulle åka hem en dag tidigare eftersom ingen var på humör för att stanna kvar. Lajzan ville hem till Emil och mamma och pappa ville väl bara hem eftersom det ionet slutade regna.
Vi gick och la oss och kollade på en film.




5:e Januari
Hemgång! Pappa kollade med alla runt bordet om det var någon som ville åka ett par sista åk innan vi dundrar hem. Jag var den enda som ville vilket kanske inte var så otippat. Jag och pappa begav oss upp till toppen och jag kravlade mig väl mest ner i isbacken men jag fick mig iaf ett åk sen åkte vi och lämnade tillbaka skidor, pjäxor och brädor. När vi kom tillbaka möttes vi av en resterande grinig familj. De var förbannade för att vi hade åkt lite skidor medan dom fick packa men valet var deras så de får skylla sig själva. Har vi betalat liftkort och bräda så ska vi väl få åka, så kände iaf jag och pappa och ignorerade de andra.
Hemfärden gick bra och relativt snabbt, det var skönt att komma hem men som vanligt så kan jag inte sitta still för länge så det var utgång med flickorna som gällde. Vi skulle ta ett glas vin och det gick ju verkligen åt helvette. Det blev ett glas vin, tre glas öl och sen vidare till Mera för att möta killarna. Dumt gjort för där blev det tjaffs och Lisa blev mordhotad. Ett jävla orka! Jag spenderade alldeles för mycket pengar på en taxi från Vällingby och jag orkar inte ens tänka på vad det var för människor i den taxin. Hur som helst så kom jag hem till en förbannad pappa och en säng som ropade mitt namn.

6:e Januari
Igår då! Sandra hade fest och jag var sjuuukt bjuden. Klart att jag kommer och klart att jag kommer först i tävlingen "fullast vinner". Det var trevligt ett tag där i början men sen liksom spårade det ut som vanligt. Jag har ingen aning om vad jag gjorde för fel men en viss person blev galet arg på mig och jag smet iväg och gömde mig bakom hus och diverse. Det slutade iofs bra men jag vet inte riktigt vad som hände innan. Oklart! Skärpning nu Cecilia Carina Arnblom!
Jag fick också reda på att jag slog en annan kompis i magen, puttade honom och sen slängde igen dörren i ansiktet på honom. Han sa att jag gjorde det för att jag trodde han skulle på en annan fest men jag har ingen aning om varför jag egentligen gjorde så. Kanske försökte bevisa något men hur som helst så förtjänar jag en snyting för det för att slåss är något jag inte står för.
Jag kom iaf hem och jag fick sällskap så jag är lycklig ändå.




Idag
Hemmasittardag. Jag har suttit och åmat mig över allt jag måste göra imorgon. Träna, köra, ringa samtal... BLÄ!
Annars har jag inte gjort någonting förutom skriva den här bloggen som har tagit några timmar nu så hoppas den var värd att läsa. HAHA

(Olson jag hoppas du är nöjd nu och slutar tjata!)

Nu får ni ha det bäst
Ni vet att ni älskar mig

/Cecilia Synd

RSS 2.0