Fucking thumb

Sheisse! Har inte haft ork att skriva som vanligt...

Jobb i Fredags, det gick som vanligt. Har fått börja lära mig nu sakta men säkert om biluthyrningen så det blir fortsättning idag och en till dag den här veckan. Vilken vet jag inte än...

På kvällen i Fredags bjöd vi över lite Brofolk till Sumpan, vi gick och käkade på Texas steak house och sen gick vi hem till mig och snackade skit en stund. Det var väldigt trevligt tills folk skulle gå och Lajzan var helt hysterisk i telefonen och ville hem från krogen. Fredrik ställde som vanligt upp så att hon kunde ta en taxi hit och sen nattade vi henne och somnade på dirr.


På Lördagen blev det bakisfrulle för hela slanten, Subway för oss och Donken för Lajzan. Vi städade lite och bestämde oss för att åka till Grönan. F skulle kirra en grej först så jag och Lajzan passade på att åka och säga hej till farmor. Klockan skenade iväg och till slut ringde Fredrik och undrade vart fasiken vi var.. -JUST DE!! Grönan... Ops. Det blev inget Grönalund. Vi åkte hem och fixade iordning oss och åkte till Bro för att Fredrik skulle byta om innan vi sen fick skjuts till Kungsängen där Christian befann sig i sin nya lägenhet. Vi satt där en stund och snackade med lite folk i lägenhet way down under som drygade sig. Efter en stund fick vi tråkigt så vi bestämde oss för att dra ut så vi åkte till Alexandra medan vi skickan hem Lajzan i en taxi till Fredrik.
Det var riktigt trevligt, F spydde, Christian drog vidare och vi åkte hem. Jag snackade massa skit med Olson också, sa en hel del dumma saker och fick reda på att en gemensam vän bliit knivskuren.
Men iaf, när vi väl kom hem så låg Lajzan i soffan och jag var tydligen asjobbig, Fredrik somnade på soffan och var omöjlig att väcka så jag gick på toa och borstade tänderna och tror ni inte, gott folk, att jag lyckas klämma samma jävla tumme som för några veckor sen på exakt samma sätt? -Jojjemensan! Nu är jag öm Sören och vill typ amputera bort fanskapet.
Jag somnade iaf på dirr och vaknade tidigt morgonen efter av att Fredrik kom in.








Vi sov hela förmiddagen och käkade brunch vid halv två-tiden och satte på en film. Pappa ringde och ville ha skjuts hem från landet och klart vi ställde upp på det. Efter filmen åkte vi till Sumpan och bytte bil, Lajzan hämtade kläder och sen åkte vi mot landet. Fy fasiken vilken resa. Rastlös var bara förnamnet, jag var helt insane när vi kom fram och kunde verkligen inte stå still. Vi var hemma igen vid elvatiden och då käkade vi lite soppa sen gick vi och la oss framför en film. Bad Santa var första valet men efter en stund ändrade vi det till The Descent, helt klart en av dom äckligaste filmerna jag nånsin sett.
F somnade på dirr efter och för mig tog det lite längre tid.



Imorse väcktes jag av att F ringde vid nio men som vanligt somnade jag om till klockan typ elva och ska börja jobba klockan 14:12. Asweird tid men så är det iaf, jag slutar inte fören klockan tio ikväll när vi stänger. Crap!

Hej då!


Shiet va jag håller på

Nu har jag iaf sökt på dagis i Hässelby också, det är ju det jag vill göra liksom och mammsen sa att de är i ganska stort behov av personal på Framtidsgfolket så det är bara att passa på.
Skiter det sig så lär jag söka inom en snar framtid till någon form av barnskötarutbildning för jag pallar inte mer... NO MORE GASSTATIONS!!

Nu ska jag gå ut med vår stackars hund som piper vid dörren!
Voff!

Work at last

Jaha, blev väckt klockan nio men vaknade ändå inte fören vid halv elva av att Robin ringde. Det blir jobb imorgon klockan sex till halv tre. YES äntligen!

Anywho, igårkväll blev det lite knas innan sängdags men allt är bra igen hoppas jag. Jag är mest bara livrädd för att förstör något jävligt bra igen. Det får helt enkelt inte hända, det SKA inte hända.

Nu sitter jag och kollar på något dansprogram och det är väl egentligen inte alls bra men wtf, jag har inget annat att fördriva tiden med just nu. Snart ska jag bege mig mot Hässelby och leka med mina cv igen.

PUSS

Fredrik Jan Spångberg


Uppdatering: Planering

Dessa sidorna har jag kollat på men just nu kan jag inte göra så mycket eftersom jag sitter på en bärbar dator i Bro. Alla cv:n och ansökningar har jag på datorn i Hässelby så jag får vänta åtminstone till imorgon.




Planering

Nu har jag tänkt igen...

Jag trivs verkligen inte där jag jobbar just nu vilket givetvis suger röv. Jag lär ju jobba kvar där i vilket fall som helst men medan jag jobbar där måste jag se till mina options, så att säga.
Jag ska söka till lite olika saker så som väktarutbildning, kustbevakningen och t.o.m polishögskolan. Det känns så där eftersom dom flesta jag känner hatar "bängen" men jag skiter i det just nu för jag ska väl bli en sån där bra polis.. eller whatever.
Söka ska jag iaf göra sen får vi se vad som händer, antagligen inte ett skit men jag kan inte göra annat än försöka. Något måste jag bli för på en mack tänker jag då inte jobba på resten av livet. Jag vill INTE se ut som dom 40-åriga fetknopparna som jobbar på mitt jobb just nu. NEJ ICKE!

Jag träffade även en gammal klasskompis på Donken idag och hon hade gått en barnskötarlinje i Farsta tror jag som jag ska kolla upp också för dagis skulle jag också kunna tänka mig.

Inte helt opassande så dök Adde upp på msn och sa:

hörrö, sök till fjällen

de kommer bli galet

cissi säger:

oki fjällen =) vart

Adde säger:

stöten, sälen

stoten.se

jobba.

Jag ska även gå in där och kolla men jag vet inte hur poppis det kommer bli hos min kära pojkvän. Men det skadar inte att kika.

Nu ska jag kolla upp allt detta och jag lär väl återkomma senare.
Hejhopp!


I väntan på männen

Hey, nu har jag precis slavat i köket och gjort pizza till två hårt arbetande män. Fredrik och Janne, hans far, jobbar sent idag och mamma Spånken gör tydligen något annat så jag blev den lyckligt utvalda.

Jag var i stan idag för att lämna blod och passade på att träffa Danni. Vi började med att virra runt för att hitta en parkeringsplats och när det var avklarat så virrades det runt till fots för att hitta blodgivningsplacet. När jag var där och fyllt i pappret någorlunda sanningsenligt så fick jag förklarat för mig att man måste vänta sex månader innan man får ge blod så det var bara att strunta i det och åka med Danni och ta en fika på Waynes istället. Vi satt och snackade ett bra tag om allt mellan himmel och jord. Det blev en hel del snack om förhållanden och break-ups men även om hans restaurang i Motala som han vill att även jag ska börja jobba på. Det är lite för långt för mig men någon gång i framtiden kanske. Man ska aldrig säga aldrig.
Efter allt snack och ett besök i hans kusins butik så åkte vi hemåt, jag fick skjuts enda hem till Sumpan vilket uppskattades mycket.
När jag gick in ringde jag till mamma eftersom jag fick den roliga uppgiften att laga middag och då berättade hon att dom åt lax -"ehm, jag kommer på dirr" ... WROOOM!
Efter att jag käkat så tvingade jag med mammsen till åkis så hon fick hjälpa mig att välja ut råvaror, efter att jag lämnat henne hemma så åkte jag direkt till Bro där jag sitter nu och tittar på nån lame ass movie.

Innan jag åkte mot stan läste jag lite om palestinasjalen också eftersom jag fick en upplärning om hur fel det var att ha dom men jag har bestämt att min sjal står för frihet, kamp och rättvisa. Det fanns typ hundra olika förklaringar och jag vill bara ha den för att det är cute. Så oerhört korkad är jag... Trisst men sant! Jag har dock aldrig påstått att jag är speciellt smart eller ens tänker efter så där asmycket. De flesta jag känner vet om detta så det förvånar mig fortfarande att människor blir arga för mitt klantiga beteende och osmidiga kommentarer. Anywho, det är bra att folk lär mig hela tiden, någon gång i framtiden ska det väl bli människa av mig också... maybe!

Tjenixen!

How I feel?


Strul strul strul

Fuck, jag känner mig verkligen körd just nu... Varför ska man vara så beroende av pengar för? :(

Jag var iaf barnis igår, det gick helt okay. Aston visade en väg som gick hundra gånger snabbare än den jag brukar ta.. -PINSAMT! Aja, nu vet jag det till nästa gång.
Vi byggde tågbana och en massa lego sen åt vi och efter det sa Aston att han ville sova så det var bara att borsta tänderna, ge honom nappen och läsa bok. Han somnade på dirr och jag fick kolla på tv.
Fredrik kom och hämta mig vid Kungsgatan och bilen vägrade starta, det var ösregn ute så han ville inte gå ut heller men till slut hade han inget val. Han gick ut och bankade på något under huven sen var det bara att dra iväg.
Vi satt mest bara och kikade på tv innan vi gick och la oss. F somnade som en stock...

Imorse så gick F ofrivilligt upp. Han ville inte stackaren, det är lång dag för honom idag också. Men han sa att han skulle ringa och väcka mig vid nio och visst gjorde han det men dum som jag är somnade jag om till klockan halv tolv. ÅNGEST!
Idag ska jag iaf in till stan och ge blod, sen ska jag väl hem kanske sola eller nåt innan jag drar till Bro. Det blir sova där inatt.

He'på er!

Skräckis at the movies

Hey hello!

Igår vart det bio, vi stod i kö till klockan var kvart över nio för att få en varsin dricka, bion började klockan fem över nio och vi ställde oss i kön fem över halv nio. KUK va irriterade vi var mot slutet men det gick över så fort vi kommit in i biografen. Det var jag Fridde och typ tre fjortisar som skulle se Shutter, sköj!
Filmen var minst sagt obehaglig, det är något med japsar som freaks me out. Usch! Men den var okay, det slutade med att jag satt som en boll och kollade mest på Fredrik. Fan, jag ska inte se sånt där på bio. Det var ganska otajmat också eftersom jag hade värsta mardrömmen natten innan. Men men...


Vi åkte hem till Sumpan på dirr och jag fick chitchata lite med min tjocka kompis Valky som var ute på promenad och var sugen på Grönan inom en snar framtid. Sen ringde jag Olle bolle också som vart ute och träffat på kustbevakningen. Se där!

Nu ska jag iaf duscha sen ärenden i Hässelby-Vällingbytrakterna som väntar och sen är det bara gärnet hem och in mot stan för att sitta Aston-vakt!
Arrivederci!

Midsommar

Nu har det gått ett par dagar igen så det är väl lika bra att uppdatera lite.

Jag och Lajzan hittade ingenstans där man kunde kirra tröja så vi åkte till Sumpan igen och lämnade in de på ett ställe där de tryckte åt oss och vi fick hämta dom igen på Måndagen sa dom. Det sög lite eftersom vi hade velat ha dom på midsommar men men...
Vi gick hem igen och jag packade ihop mig för Blidö medan jag väntade på fredrik som tog så där lagom lång tid på sig men till slut kom vi iväg iaf och det var ett jävla helvette den bilresan. Sura miner, köer och F glömde sin väska i sin bil (vi åkte min). Turligt nog skulle Lajzan och Olimpia komma dagen efter så dom fick ta den med sig.
Vi kom fram och fick middag på dirr. Vi drack lite öl och socialiserade sen gick vi och la oss.

Dagen efter var det midsommar och dagen D. Vi väcktes som vanligt ganska tidigt och alla tjejorna fick plocka blommor medan fader och pojkvän kirrade stången. Jag, mammsen och lillsyrran träffade på en snok som låg och softade i solen. Även fast mamma var beredd och vi stod och pekade en timme innan hon faktiskt fick syn på den så skrek hon som ett barn.
Senare kom Marie och Janne, Kennet och Adam också. P-T tokbangade och alla var relativt besvikna på honom och det är fortfarande jävligt oklart vad anledningen till själva dissen ligger. Men vi lyckades ha kul iaf, på eftermiddafen någon kom dök syster, Olimpia och lite smått otippat även Leo. Det slutade med att Lajzan skällde ut mig efter noter eftersom hon lurade ut en liten sanning från Leo om ngt som hände waaay back. Men men... Det löste sig ganska snabbt, hon tyckte att blod är tjockare än vatten och var då ist sur på Leo. Sen var hon nog jävligt glad för hon fick snacka med Martin också.
Efter maten gick alla ner till vattnet, eller vissa gick, vissa cyklade jag satt på flaket på flakan medan Fredrik körde. Jag och Malin var först i vattnet men inte kort efter kom även mamma, pappa och Janne. Resten av gänget bangade totalt men nu har jag iaf badat i havet. Att bada i stan räknad INTE...
Det blev kubb, massor med sprit, bl.a skumpa med jordgubbar. Asnice!
Efter ett tag bestämde sig folket för att dra till wärdshuset men eftersom alla druckit var vi tvugna att gå men det ville inte jag och Lajzan så vi tog en cykel. Typ den skruttigaste bäbiscykeln i världen. När vi äntligen kom fram så visade det sig att wärdsan minsann var stängt så vi cyklade vidare för att kolla nästa ställe. Efter att ha ramlat tre gånger och skämt ut oss totalt för några som ville ha hjälp med vägen och träffat på Axlo så vände vi för att berätta för resten att det inte var öppet. De var så där lagom nöjda men det gick bra ändå. Vi fortsatte hemma istället och det var ingen som klagade för det.







Dagen efter vaknade vi i bäddsoffan av att folk började röra sig och vakna upp. Det var bara att hoppa upp ur sängen och köra igång igen. vi tog en långprommis till Bromstens brygga eller va fasiken det hette. Typ halvvägs så kände jag att ett toabesök skulle sitta fint så när vi ÄNTLIGEN kom fram fick jag ringa efter Leo som fick komma och hämta. Han var på väg att vända när han kört så långt att han trodde han kört fel. -SHIET, GICK ni så här långt?
Hem, toabesök, dusch och sen på'n igen. Ännu en trevlig kväll med lekar och spel. Vi grillade marshmellows över levande ljus och sjöng Björn Rosenström sen var det sängdags igen.



Igår var jag lagom bakis när jag vaknade men det gick över när jg fått i mig lite frukost. Vi städade, fixade och hade oss innan det var dags att åka hem. Förbi Bro först för att F skulle ha kläder och sen Sumpan och mös...
På kvällen var det bio-dags. Sex & The City med tjejorna, så jääävla bra. Efteråt gick vi på Utecompaniet och tog en cosmo sen kom F och hämtade oss. Hem och hopp i säng.






Idag var jag ledig så hela dagen har gått åt till att städa, tvätta och sola. Jag och Lajzan hämtade tröjorna också, hälsade på Fredrik och nu är jag hemma i Sumpan igen. Vi ska på bio ikväll och kolla på Shutter, en skräckis för en gångs skull. Mycket bra!

Puss och kram


Det där med smidighet

...tydligen jäkligt svårt! Det är ju skönt att det inte bara är jag som är osmidig iaf!

Nu snart ska jag och Lajzan dra in till stan för att kirra tröjor.
Midsommar ska firas på Blidö. Jag är glad iaf. Midsommar ska firas på landet, visst är Ekerö och Bro landet också men inget slår Stockholms skärgård.

Cheers!

Sommaren-08's nya plåga


Jag och Lajzan ska in till stan och kirra "bag" och "box" tröja imorgon!

Liten update

Lajzan har kommit och vi tog en snabbis på donken. Jag testade Chicken tasty, helt okay!
Nu är vi åter i lägenheten och Lajzan hittade min påse från Designtorget med jättebubbelmix och vi bestämde oss för att testa så nu väntar vi bara på att den ska bli klar så vi kan leka lite.

På Fredag är det midsommar och jag har inte den fucking blekaste om vad som händer. Blidö, Ekerö eller Bro? Det är frågan... Jaja, F verkar sugen på Bro så det lär väl bli så. Vi får se what the future beholds, so to speak.

Jag kommer snart tillbaka när vi sett hur bubblorna blir!
Peace!

Yes, det var ju kul! Jag och Lajzan gjorde megastora och supermånga bubblor.
Vi såg ut som två retarderade miffon men wtf, kul hade vi och jag ska ändå flytta härifrån snart så, who gives a rats ass?



Nu bär det av mot Bro! ♥

Stress

CRAP! Nu har jag inte haft tid att skriva igen och tre fartfyllda dagar har passerat.

I Måndags var jag ju måttligt stressad när jag kom ifrån jobbet strax innan halv sex och var tvungen att åka hem för att lämna bilen och byta om innan jag var tvungen att i princip kuta till tuben för att träffa upp Lisa och Linn på Josefina. Jag dör vilken stress, missade nästan bussen och glömde typ halva mitt liv, åkte en station för långt med tuben så jag fick åka tillbaka. Helvette!
Till slut kom jag iaf fram och vi fick börja med att sitta i ett hörn på golvet i ett tält och tejpa undersidan på alla klackskor så modellerna inte skulle halka eller whatever. Ja, för er som kanske missade det i tidigare inlägg hade vi fått i uppgift att vara modellpåklädare eller va fasiken det nu kan heta.
Ja, så som sagt. Där satt vi ett bra tag och när håltagning, tejpning och fixning av diverse var klart så fick vi gå upp och ta oss något att drick. Catwalken var jättefin och på namnskyltarna så namn så som Carolina Gynning, Josefine Crawford m.m. Vi fick reda på att det var nån form av lansering av någon ny tidining som hete Chick och då skulle de tydligen ha en modevisning som höjdpunkt på det hela. Mycket trevligt!
Vid elva satte showen igång och stressen var hög så att säga. Vi fick typ två modeller var, förutom Linn som fick en. De var halvt påklädda när de klev utanför tältet men wtf, det gick relativt bra ändå. Måna kända ansikten var det även bland modellerna Vicky(?) och en hel del vinnare från Top Model Sverige så det var skoj att se.
När visningen var klar så ville vi bli fulla och feste med kändiseliten så vi gick upp mot festen och tog en varsin drink. Gry Forsell, Bingo Rimér, Alcazar, Peter Jöback, Magdalena Graaf, Schenkenberg, Lena PH är bara några få av dom som vi fick vila våra ögon på under kvällen. Shiet! Nice med lite kändisgossip också.
Vi såg nämligen en full Philipsson stapla förbi med mord i blick och fick reda på att Magnus som hon tydligen "höll på med" satt och snackade med Graaf så hon hade varit som en igel på Marcus Schenkenberg hela kvällen. Antingen för att hon var intresserad av honom eller helt enkelt för att göra sitt gamla ragg sotis. Mm, only she can tell. Men visst älskar ni skvaller va? Precis som jag...
Men iaf, vi fick skjuts av Martin hem till mig för att han är så himla snäll men när vi parkerar utanför kommer jag på att nyckeln ligger under mattan och porten är låst. Portkoden fungerar inte efter midnatt så det var bara att sätta sig i bilen igen och åka till Täby. Alla var först på att kröka mer men efter typ en halvtimme i bilen så ville vi mest bara sova när vi kom fram så jag och Lisa fick skeda i Björns säng och jag slocknade på dirr.




Igår vaknade jag av en sjungande Linn med ljus och hela fadderullan. Vår Lisa fyllde 21 så dom hade fixa frukost och hela köret. Bra skit! Omelett, mackor och massa juice. Efter frukosten fixade jag iordning mig och tog bussen in mot Danderyd och sen vidare in mot stan för att fixa naglarna och efter det plocka upp Aston. Det gick bra som vanligt förutom att jag glömde nyckeln hem till honom i Sumpan. Lyckligtvis var mamma Anneli hemma så hon öppnade åt oss och när hon gått igen så lagade jag mat sen lekte vi lite innan det var sängdags.
Vid nio-tiden fick jag bege mig hemåt där F satt och väntade tålmodigt i soffan. Vi myste lite, kollade på en hyffsat bra film och somnade lite lagom.



Imorse gick jag upp strax efter att Fredrik gått. Smink, kläder, väska och sen iväg mot stan för att ta jouren för Anneli. En fröken på dagis var sjuk så istället för att Anneli tog det så fick jag göra det. Det var mysigt att jobba på dagis igen en snabbis men jag vet inte om jag fortfarande är lika sugen på att jobba med det på heltid för det var helt galet. -Ljudnivån, stessen, springet, snorungar!!! Ja, nej men det var trevligt.
Jag fick i uppdrag att lämna kaviar på Lobby innan jag åkte hem och gick lite smått vilse med Fredrik i luren så jag lev lite smått upprörd men det gick bra till slut och nu är jag hemma. Lajzan lär dyka upp snart och då ska vi käka något innan jag drar vidare till Bro för att vänta in min hårt arbetande man.


Jag måste ju visa upp mina legobyggarskills.
Pojkarna bråkade om vem som skulle få mina plan och rymdraketer.


Nu ska jag duscha och prata klart med Lisa.
Tchüs!


Tröttmössa

Mm, satte mig och kollade på film med en glass och jordgubbar och somnade typ på dirr. Filmen var lång och ganska dålig, Flood hette den förövrigt. CRAP!
Nu sitter jag mest och väntar på bättre tider. Känns inget skoj alls, känner mig stressad för resten av den här veckan också...
Imorgon jobbar jag från nio till halv sex och då är det GÄRNET hem för att duscha och byta om. Sen ska jag in till Djurgården och till Josefinas för att klä på modeller, det är tydligen någon form av event där och fest efteråt.
På Tisdag vet jag inte om jag jobbar på OkQ8 men jag ska iaf ta Aston på eftermiddagen. På Onsdag ska jag jobba jouren på Skålen där Aston går på dagis så förhoppningsvis jobbar jag inte då. Shiet shiet shiet.
På Tisdag ska jag antagligen och förhoppningsvis fixa naglarna också, hmm! Jaja, händer det mycket så brukar veckan gå snabbare grejen är att det är midsommar på Fredag och jag har blivit tillfrågad om jag kan ta Aston då också till Lördag morgon men det känns inte så kul att spendera midsommar i en lägenhet i stan medan alla andra spårar så jag måste nog tacka nej till det. -BLÄ, jag som suger på att säga n e j...

Anywho, hittade lite bilder i ansiktsboken från Lisas student som ni kan få gotta er i. Bon apetit!!




Motorcyklisthelvetten

Mhm, igårkväll vid halv tolv bar det av mot Sumpan bara för att packa ihop och sen dra vidare till Bro. Trevligt att träffa kisen igen och vi tittade på film tills det var dags att sova.


Fredrik var asstolt när vi vaknade vid tolvtiden i förmiddags och jag fick som vanligt ångest. Man kan fan inte sova så länge, det förstör hela dagen. Jag jagade upp min man och vi klädde på oss för att sen gå och käka brunch på Bro-baren. Madde, F's syster gick förbi med småttingarna en snabbis också så det blev lite mys med dom innan vi drog vidare till Pappa Spånken. Han satt och gömde sig vid datorn och lyckades göra hål i poolen när han skulle doppa Fisens tassar i vattnet. Haha! Silvertejp fick fixa det och sen när Fredrik slutat bajsa så drog vi hem till honom och packade ihop oss och åkte till Hässelby.

På vägen hit så höll jag på att köra på en jäkla motorcyklist vilket inte direkt gjorde mig mindre nojog över hela den här skiten men nu är iaf Fredrik iväg och hämtar sin bike som är oförsäkrad, opåställd, obesiktad och ja, han kör hem den utan körkort. BRA DÄR!!


Anywho, vi har precis käkat och nu blir det jordgubbar med glass och film med mamma & pappa.

Au revoir!


Helg med la familia

Yes indeed, snart är även denna helg slut och den har väl varit helt okej.

Igår tog jag mitt pick och pack och for till Hässelby för att hänga lite med la familia innan utgång med Lisa. Det blev middag på Gula krogen och Lajzan kläckte ur sig en kommentar som gjorde att t.o.m servitrisen garva, -"Jag är oskuld!".
Efter maten gick jag och syster hem, jag hämtade resten samt beställde taxi. Vi hämtde upp Lisa i Ängbyplan och åkte vidare till Dao. Kort efter kom Ida och vi slog oss ner för att börja förtära alkohol. Vi snackade en bra stund och började spela lite kortrtspel med några killar som satt vid samma bord. Det började med sjuan och slutade med spårade alkohollekar.
Hela SATS på var där också och det var fler som hälsade och kände igen mig vilker gjorde att jag fick lite dåligt samvete så nästa vecka sätter jag nog förhoppningsvis igång igen.
Ida var jättefestsugen så jag lovade med mig själv till stan och Viper, Lisa var för trött (kåt) för att följa med så hon åkte hem till Jonas medan jag och Ida fortsatte. Dessvärre var inte Viper öppet så vi drog till Starbar, tog en öl och sen åkte vi hem.
Jag somnade på soffan i Hässelby, efter att ha kollat lite på tv...



Imorse var jag bakis som ett as så det blev tv-titt enda fram tills det var dags att fixa iordning sig och åka till Bålsta. Click gick på tv och när den började förklarade jag för mamma att jag gråter åt den filmen och det var samma sak denna gång. Tårarna sprutade verkligen, shiet va ledsen jag var.
Efter den fixade alla tjejor iordning sig, pappsen drog till Per för att kolla matchen och jag blev chaufför till kusin som fyllde år. Lite kalas, träffa kusiner och mostrar, god mat och god fika.



Nu är jag hemma igen, jag och mammsen har hyrt två filmer som vi ska kika på och senare inatt ska jag antagligen till Bro eftersom F kommer hem.
Imorgon kommer motorcykeln hem från Göteborg med buss så då ska jag väl kolla på den annars är det inget planerat.
He'på er!

Älskade syster

I don't know if you've noticed men jag har en ny banner och bakgrund och det är ingen mindre än Malin Arnblom som fixat det åt mig. Jag gav instruktioner och hon fixade precis så som jag ville ha det.

Tack sötnos, jag älskar dig lil sis!


Otursdag? Try week!

Jaha, det var i Onsdags jag skrev sist och det var ta mig fan en av dom värsta dagarna i mitt liv. Inte nog med mens OCH urinvägsinfektion så har jag fått in tvål i örat så det är TOKLOCK! Shiet, när jag för ungefär den hundraelfte gången skulle gå på toa och äntligen kommit hem till Fredrik så stod det en korg på toalettstolen som jag var tvungen att lägga på golvet framför dörren vilket resulterade i att jag inte riktigt nådde så jag kunde stänga. Jag fick därför luta mig över korgen och hålla i mig på ena sidan och då mina damer och herrar, då lyckades jag ju självklart sätta in tummen så där asbra i springa på dörren och sen försöka drämma igen den. Min kära tumme är numera blå och smärtan jag hade just då fick mig nästan att svimma. Som top on the icing verkade F nere och samma kväll hade jag även tappat två av mina nails så det var en riktig jävla skitdag! Lyckligtvis tog den slut äntligen...



Igår vaknade jag första gången vid halv fem, både jag och F var på myshumör men det hjälptes inte klockan fem var det uppstigning. Halv sex satt jag i bilen på väg mot jobbet och klockan sex var jag på jobbet. Ca en minut innan Peter.
Jag som tänkte äntligen en ny dag fick mig en käftsmäll rätt på nosen när hela butiken i princip låg nere. Det tjöt från ett skåp, någon propp hade gått så varken pumpar eller kassor fungerade. Postdatorn var helt död och även biluthyrningen, det gick inte att få tag på varken chefen eller biträdande. Shiet... igen!
Efter mycket om och men och en hel del meckande från Peters sida så löste sig allt iaf, men dagen i det stora hela var kaosig med "destvatten"spill, en jäkla massa biluthyrningar och krångel. PISS!
Jag slutade iaf klockan halv tre och efter att ha shoppat lite lukta-gott till min och F's bil var det bara raka vägen hem för att duscha och byta om... trodde jag. Det var kläder på sträcket som skulle vikas och kläder i maskinen som skulle hängas upp så det var bara att rejsa.
Jag hann lyckligtvis med bra marginal, tuben skulle inte gå fören om sju minuter när jag kom till stationen men jag glömde dessvärre mitt bankomatkort. När jag väl sitter på tunnelbanan så kommer jag ungefär till Västra Skogen då hela skiten bara dör. Först stannar den en bra stund och sen släcks alla lampor och motorn stängs av. Jaha? Now what?
Vi stod väl där i sju-åtta minuter sen bar det av igen och jag i stort sätt sprang från tricken till dagiset där jag skulle hämta Aston. Resten av dagen gick väldigt smidigt, han fick korv på vägen hem och åt maten som jag lagade, han ville mest vara ifred och somnade nästan på en gång när jag lagt honom.
Efter det var jag dock så slut så jag däckade på soffan när jag vaknade igen så märkte jag att Anneli ringde tre gånger och jag hade inte hört ett ljud så när hon kom vid nio-tiden var hon visst jättenervös men jag sa att allt var lugnt och både hon och jag är jättenöjda med varandra så det lutar åt en liten Båstad-resa vecka 28. Det lär ju inte bli helt fel...
Efter lite chitchat så åkte jag hemåt, tyvärr så tog pengarna på luren slut så jag fick planka. Jag var helt slut på vägen hem, jag visste knappt vad jag hette men när jag klev innanför dörren så möttes jag av min älskling och då blev det mesta bättre men skiten kröp sig på och jag blev lite fundersam och trött över skiten. Varför kommer det om och om igen? Jag förstår verkligen inte? Allt händer på samma gång... Ja, det blev lite jobbigt ett tag men när vi gått och lagt oss och snackat en massa skit så gick det över.



Idag vaknade jag först när F drog, jag var självklart tvungen att gå på toa efter att ha drucket ett helt paket tranbärsjuice kvällen innan. Sen var det mors och good bye. Idag åker F till Göteborg för att leka med bilar och dessutom för att köpa en motorcykel. A-hole! Jag har försökt förklara för honom att det suger att ha en död pojkvän och att han inte har körkort än så han ändå inte kan köra den men han är kille och lyssnar inte på mig överhuvudtaget. Jag tycker iofs att det är jättekul att han hittat en Mc som han verkligen vill ha och han är ju som ett litet barn på julafton men jag vet även hur han kör och jag vet hur andra kör. En olycka händer så lätt så jag kan inte göra annat än ha magvärk och oroa mig Sören.



Jaja, det är Fredagen den 13:e idag och jag tog ledigt från jobbet för jag kände mig inte alls bra än och dessutom är jag livrädd med tanke på hur resten av veckan sett ut.
Jag ska iaf ut och dricka öl med Lisa ikväll på söder, det kan inte bli annat än mysigt. Innan dess tänkte jag kika vad familjen ska hitta på. Jag kanske får komma och äta med dom när jag är alldeles ensam och övergiven, det skulle ju faktiskt vara snällt. Jag saknar faktiskt min mamma...

Imorgon ska jag nog antagligen leka med Danni, utgång lär det väl bli eller något liknande. Annars har jag inget annat planerat i helgen däremot ringde Linnsan för någon timme sen och hade lite roliga saker att berätta. På Måndag ska vi tydligen på en modevisning och klä på modeller och för det får vi biljetter till Sex & The City och en lyx-goodie bag. Det säger jag då INTE nej till.

Nej nu ska jag hinka i mig nästa paket med tranbär sen lär jag väl försöka få tag på mammsen!
Puss så länge!

Uuuuäh!

Exakt som jag sa igår till Fredrik känner jag nu -"får jag urinvägskiten igen så tar jag livet av mig!" Jag vi får helt enkelt se om jag kommer fram till Bro eller om det händer en olycka på vägen...
Fasiken också, VARFÖR? Jag som skött mig så bra, jag förstår verkligen inte...

Moa försökte iaf göra mig glad igen och skickade lite söta bilder.



Fuck fuck fuck

Varmt, urinvägsinfektion på ingång, förkyld och så har den där jävla helvettes skiten kommit IGEN!!
Jag kan berätta för er att det är ingen bra kombo, jag måste ha, kräver, behöver tranbärsjuice nu på dirr men jag vet inte hur fan jag ska få tag på det.

Nu ska jag iaf duscha igen för det var ungefär 800 grader i lägenheten som jag var i idag. Allt gick förövrigt superbra. Pappan kom hem en timme tidigare än jag väntat så det var jätteskönt! Nu är jag hemma igen och ska som sagt försöka bli människa igen och sen byta lakanen som äntligen är torra och sen vet jag inte om det blir Bro inatt av någon anledning. Dumt enligt mig eftersom både jag och F har närmre till jobbet från mig men han är väl hemmasjuk, vad vet jag.

Imorgon blir det tufft, jag börjar sex och slutar halv tre sen gärnet hem och fräscha till mig innan det återigen är dags att dra in och vara barnis åt Aston. Dock blir det till elva-tiden imorgonkväll, jippi ki yey!
Aja, på Fredag tror jag att jag jobbar från nio till halv sex, jag glömde lyssna när Viktor ringde och berättade men jag lär ju ta reda på det imorgon.

Jag har försökt ragga kompisar i helgen också, Linn är tydligen upptagen och Sandrew har hela helgen uppbokad så det får bli Lisa och Danni som blir dom lyckligt lottade. Jag kan tänka mig att det blir nån form av chillkväll med Lisa och party med Danni. Nysinglar har en tendens att festa loss lite så... men jag är game så att säga!



Peace out motherfuckers!

...

Lekte lite när jag skulle göra en ny header men det spårade... Det blev något helt annat. man kan ju tro att jag är käreper!



Oh well, nu ska jag skutta in i duschen!

Jag älskar den här reklamen



- Pappa, va fasiken är det här!?

Fucked up dreams

Upp och hoppa ligg inte och dra er... BUFF! Det är nog bara jag som ligger och sover till klockan tolv idag. -Usch ångest.

Anywho. Jag brummade till Bro igår precis som jag skrev i förra inlägget, köer till förbannelse men till slut nådde jag min destination, ungefär tre minuter innan min kära pojkvän som hade varit och handlat middag. Spagetti och köttfärssås lagada han, det var mycket gott.
Efter maten åkte vi över tillstoresyster Spångis för att vara barnvakt åt Oskar. Fredrik spelade boll och lekte lite med honom medan jag kollade på tv sen avslutade vi kvällen md Bernard och Bianca. VÄLDIGT mysigt.
Vid nio kom lillebror och de två tjejorna som skulle ta över så jag och Fredrik åkte och handlade glass innan vi sen åkte hem för att kolla på Waterworld. Fett med bra!
Vi gick och la oss vid elva-tolv och låg och snackade jättelänge om allt mellan himmel och jord som vanligt.



På Fredag eller imorgon möjligtvis drar Fredrik till Göteborg för att mecka så då blir jag man-fri hela helgen. Jag har inga planer än men det ska jag väl styra upp. Danni kanske jag ska umgås lite med sen får man se vad resten av gänget gör.
Holla at me!

Apropå tennis... Vilka jävla drömmar jag har nu för tiden igen. Det går inte en natt utan att en viss jäkel ska befinna sig i dom där jäkla drömmarna och inatt drömde jag även att jag skulle slicka(!) en tjock tant, HÖH! Ja, fy faen!

Nu ska jag nog fixa lite sen dra hemåt och bädda sängen med nyköpta och nytvättade lakan.
Tchüs


I'm a bad babysitter

by Princess Superstar

Ok hunny now the name of the restaurant and my cell phone number are on the refrigerator (uhh huh)
Don't be afraid to call if you need anything,
now have Josh in bed by 9, 9:30 the latest,
there's soda and chips in the kitchen,
Atari, DVD player and i think there's some board games in the closet,
oh and one thing, just be good. (OK)

I'm a bad babysitter, got my boyfriend in your shower, Woo! I'm makin 6 bucks an hour,
I'm a bad babysitter, got my boyfriend in your shower, Woo! I'm makin 6 bucks an hour.

Babysitting sucks but whatever they got junk food, kung fu, egg fu, Dig Dug, a dog too
And a hot Jew, Mr. Weintraub, I mean he's old but not dimed out
If I'm bad I'll turn around in the corner for Time Out
Aight Josh what you wanna do? You wanna watch cartoons?
HBO got Platoon, hey get back in the room!
I assume your folks are gonna be out late, go make me Kool Aid
I'm a sit on the couch and masturbate then call my boyfriend Gabe and see if he ate
Spit out my Bubbalicious and get to one of them big fridges that could fit 10 midgets
Damn they're rich, hey she left me fifty dishes-bitch!
Let's try on ya mom's minks think she'll miss these Chanel links?
In high heels you look like Jar Jar Binks- go play under the sink
(I want my mommy and daddy!) I want your daddy as well
But if you tell, you'll die of sickle cell and God told me you're goin straight to hell
Well if you don't like it I can leave and then you'll be alone believe me that's what the creepy monsters want
Plus I'll be taking your TV
Put on your jammers and don't wet the bed I got a camera
I'll take a picture and show that little girl you like Sarah
Oh and one more thing- there's been several mass murderers spotted in the area.

Let's make Fluffernutters don't fuckin utter another peep
I'll take the cookie cutter make star cookies outta ya skin while you sleep
Keep still, I gotta check the bathroom cabinet. hey what are these pills?
I'll take the Valium Josh you take a bag and the Tagament
Stop throwin up I'm not paid enough you clean up the rug
Is that Fluff? I told you 6 boxes of unmade Jell-O was too much
All right kid you gotta go to bed, I know its only 6 but my boy just came over and he wants me to give him head
Sit his bare ass on the couch where you watch Small Wonder
Next time you see Vicky the spot'll be sticky cuz I sucked his dicky and used your mom's cucumber
Don't worry I'll put it back in the Frigidaire
Scared? You can have it for supper nice and crisp in the Tupperware
No bedtime story, Gabe get off you're so horny!
Josh get in bed and Freddie Krueger might let you see your mom in the mornin
No porn and shut the shade Gabe-
One day you'll know how nice it is to get laid while you gettin paid.

O god! they just came back.
Jeez Mr. W your wife looks bad,
Oh it must have been the drink she had, we drunk some artarz, watchtalas ripped off her thong I...
Eww too much information, I need a ride,
Oh lets take the Benz,
That's a cooler car I ever seen,
How old are you again? I forget 19?
Uhh ye, psyche in like 4 more years,
Oh one time could you please show me one of those nice cheers (Woo!)
Have you been working out?
Worked out, here's your house,
Do you wanna come in? We just got this awesome new couch.
OUch! Stop it girl!
Can't i get a lil peek.
Na girl i'll take a raincheck and see yyou next week.

Barnvakt för hela slanten

He'påre!

Jahadå, igår fick man diska och städa efter lillesyster till förbannelse. Efter det var jag helt slut och superhungrig så jag tog först en skön dusch med tända ljus och svalt vatten sen käkade jag laxsalladen som jag köpt. Den fyllde möjligtvis buken men den var inte speciellt god.

Fredrik kom mitt i maten och luktade så där gott som bara han kan, mycket bra. Vi kollade lite på Simpsons sen satte vi på filmen jag köpte, Heartbreak Hotel. Lika bra som alltid.
Sen var det sängen som väntade, sjukt mysigt, jag somnade medan F kliade mig på ryggen. Wunderbar!



Idag vaknade jag väl vid halv elva kanske och fick ångest av att jag inte hade något att göra så jag gjorde ett ryck och började plocka lite. Medan jag städade så kom jag på att mina lakan suger och bestämde mig för att gå "ner på stan" för att shoppa nya. Det är fan svårt att hitta något bra. Först var jag inne i den dyra lilla shopen ner på hörnet men där hittade jag inget annat än soffan jag vill ha och kom underfund med att den var väldans dyr. Men men... jag vandrade vidare till Åhléns hittade lite smått och gott, lakan och en toaskylt. Jag käkade en snabbis på 7Eleven och sen gick jag och solade.
När jag kom hem märkte jag att min söta(?) syster varit och röjt här hemma. Den fina högen med kläder jag gjort till henne var helt plötsligt utspridd i hela hallen, det låg cigg och ett kuvert på golvet och hon h ade glömt att lämna nyckeln vilket var typ det enda jag bad henne göra. SKITUNGE!!
Aja, nu har jag iaf dammsugit lite smått och städat det mesta, härnäst väntar en dusch och någon gång efter det ska jag väl dra mot Bro. Det är barnvaktsdags ikväll.
Imorgon ska jag själv vara barnvakt, vid halv fem ska Aston hämtas på dagis och sen ska vi leka till sju-åtta tiden. Trevligt, likaså på Torsdag efter jobbet men då blir det senare. Elva-tiden var det sagt tror jag.

Något som jag kom och tänka på nyligen var att för nästan exakt ett år sen så var jag på Hultsfred med Anders, Linden, Yngwe och Nalle. En sån där sjukt spontan resa som var typ den bästa ever. Ja, jag vet inte med resten men jag kommer då aldrig glömma den. Det är fan inte många som lyckats planka in på Hultan.

Peace out!


Det har varit en lång helg

..så att säga!

Torsdagen började bra nere vid St Martins gymnasium. Jag ocg Sandrew möttes upp innan för att handla något skoj att hänga runt halsen på studenten förutom min skumpaflaska. Ett förkläde och ett glas fick det bli...
Nere vid skolan stod redan familjen Franken, Martin, Linn, Niklas, Moa och Wredde så vi ställde oss bredvid och väntade in Lisa. Kort därefter kom en tjutande och superglad Lisa nerför trappen och ut genom entrédörren. Shiet, jag fick flash backs från min egna stora dag, fy fan vilka minnen. Man levde på lyckorus, adrenalin och självklart en jävla massa alkohol den dagen.
Jag blev medbjuden på flaket men hade redan annat planerat så det fick helt enkelt hoppas över. Jag och Moa gick istället loss på stan och shoppade lite kläder medan Sandrew åkte hem och Niklas samt Wredde införskaffade alkohol för kvällens bravader.
Vi åkte hem till mig en snabbis och väntade in Fredrik, sen åkte vi tillsammans hem till Lisa men där var minsann ingen utom Öhman än, med en alkoholfri(!) välkomstdrink satte vi och väntade in resten av gänget, alla utom Lisa verkade droppa in men till slut kom även hon med en visselpipa i käften och något blött tygstycke som täckte hennes öldränkta kropp. Mm, mysigt!
Hon gick in och tog en dusch sen satt vi hos henne ett tag och käkade gott och hon öppnade sina presenter.
Av mig och Linn fick hon ett halsband med våra namn på och en fin hälsning och av några av oss andra fick hon även en chokladprovning. Det blir säkert asfint det där.
Efter den lugna mottagningen så drog vi vidare till Linn där kalaset fortsatte med alkoholintag. Det var en mycket mysig kväll, jag och F diskuterade om en sak men löste det snabbt, som vanligt. Annars var det bara mys. Vi somnade på en varsin lövtunn madrass i Linns rum och däckade som djur.



Dagen efter blev vi väcka av Niklas och Moa som står i ingången till rummet och glor och då minns jag ganska snabbt att jag lovat att skjutsa hem dom ganska tidigt så det var bara att gå upp och klä på sig.
Hej hopp och ha de bra, vidare mot Vinsta där paret skulle av och sen hem till Sumpan för att packa. Vi hade ingen aning om vad vi skulle hitta på så som vanligt drog vi till Blidö och mös över en natt.
Lajzan var dock hemma i Sumpan med Olimpia och förklarade hur duktig hon varit som städat, aja, anywho!
När vi packat drog vi vidare, F fick ta det han hade för här orkades inte hålla på åka till Bro. Väl där var jag på det sjukaste humöret EVER. Jag hoppade runt, kröp, skrattade som aldrig förr, försökte lära mig stå på huvudet, gick typ skottkärra med Malin, kissade i skogen och höll på att ramla omkull av garv när mamma fes. Helt spårat och jag kan ärligt säga att jag drack kanske tre öl på hela dagen.
Anywho, jag och mammsen skulle dra ner till vattnet och kolla när pappa skulle lägga i bojen, han hade tydligen blivit av med sin eftersom han inte bytt boj sen "Andreas" tid. När vi hoppade upp på den nytankade flakan så ville den bara in. Den la av totalt så vi tog en varsin cykel, mm. Jag har fanimig aldrig garvat så mycket i hela mitt liv. Ingen av oss såg riktigt kloka ut. Men men, fram kom vi och när grabbsen var klara med båten kastade vi in cyklarna i skåpet tillsammans med Fredrik och åkte bil tillbaka.
Resten av kvällen var rätt lugn tror jag. Vi satt och chillade lite ute och det slutade med att vi blåste massa såpbubblor som vi försökte fånga med tungan, vi såg säkert asbrighta ut men sen kastade jag iaf in handduken och gick till sängs efter en mycket slitsam dag. Apropå tennis så fick jag köra också, F låg och sov i förarsätet. Gullapa!



Lördagsmorgon var vi upp med tuppen, det var dags att dra på MC-showen i Norrtälje. Så efter frukosten packade vi ihop oss och drog. Det var varmt men trevligt. Massa tuffa hojar, jag hittade en favorit som jag bara MÅSTE ha en vacker dag. Vi käkade på en krog inne i Norrtälje sen skildes våra vägar åt. Jag och Fredrik skulle hem igen eftersom Ante fyllde år och päronen skulle åter till Blidö för att åka båt. Lite avis var jag men öl är nästan lika bra som att åka båt så det var ganska lugnt.
Vi åkte hem till Sumpan och packade igen och sen till Bro för att fixa iordning oss och göra lite annat.
Vi var hos Ante i tid för en gångs skulle efter att vi tagit oss en varsin korv hos Faroken(?). Där var det redan lite folk men vi var iaf en av dom första. Massor med mys, lekar även ett besök av Lajzan, "jag har aldrig" och en borttappad telefon (INTE MIN) gjorde en helt okay kväll. Tina och Ante ville till slut gå och lägga sig, konstigt nog, så vi vandrade hemåt. Fredrik utan sin käraste men glad var väl han för de.
Lajzan somnade på soffan, Fredrik somnade som vanligt innan jag hunnit gå och lägga mig och jag somnade sist av alla efter en mycket skön dusch.



Igår mina damer och herrar, var det Söndag. Vi spenderade förmiddagen på en studsmatta... SOVANDES! Lite vattenkrig hann vi med också och den bortsprungna katten som F och hans syster trodde var borta kom hem så fort husse och matte visade sig.
Vi blev bjudna på middag hemma hos Linda G som var hemma från Östersund för en gångs skulle så då kunde man ju inte säga nej. Vi åkte förbi Skärvik och hämtade upp Lisa innan sen satt vi och åt supergod grillad mat tillsammans med alla andra. Väldigt trevligt var det.
Sen åkte vi till Sumpan där det såg ut som ett bombnedslag efter att Lajzan varit där och ser fortfarande ut faktiskt. Det är vad jag ska ta hand om så fort jag är klar med det här fruktansvärt långa inlägget.
Jag däckade iaf till The League of Extraordinary Gentlemen inatt och har sovit relativt bra om det inte vore för Fredriks envisa armbåge så skulle det nog blivit ännu bättre men men...

Idag var det jobb från åtta till tre men jag fick jobba över en timme eftersom jag måste lära mig beställa varor. Fy fan vilket kämp,  jag förstår inte hur Peter pallar men en vacker dag ska väl även jag vara kung på det där. Den dagen den sorger...
Nu ska jag iaf städa, jag vet inte hur jag ska få taf på Fredrik men det löser sig säkert.
Nu ringer någon det kanske är han.. Ja, det var de..
He'påre

Grattis vår söta student!

♥ Hoppas du får en underbar dag 

image2635

Sjung om studentens lyckliga dag
låtom oss fröjdas i ungdomens vår
än klappar hjärtat med friska slag
och den ljusnande framtid är vår.
Inga stormar än i våra sinnen bo
hoppet är vår vän och vi dess löften tro
när vi knyta förbund i den lund
där de härliga lagrarna gro
där de härliga lagrarna gro.
Hurra!

Svea vår moder hugstor och skön,
manar till bragd som i fornstora dar,
vinkar med segerns och ärans lön,
med den skörd utan strid man ej tar.
Aldrig slockne då
känslans rena brand,
aldrig brista må
trohets helga band,
så i gyllene frid som i strid.
Liv och blod för vårt fädernesland!
Liv och blod för vårt fädernesland!

Det lär bli en hård helg

Japp, idag ska vi på mottagning. Om ca två timmar ska jag befinna mig nere på Lisas skola och kolla när hon springer ut, lycklig som en skit. Skumparumpa ska hon få också...
Klockan fem ikväll är det mottagning, innan dess ska jag göra någon form av shopping åt både mig och F eftersom ingen av oss vet vad vi ska ha på oss ikväll. Ja, vi får se vad jag hittar för något helt enkelt, det är inte helt lätt att handla till någon som är helt besatt av märkeskläder.

Imorgon är det nationaldagen och först var det meningen att vi skulle på middag hemma hos mor och far men dom verkar ha glömt bort oss så vi får la se vad som händer.
Lördag så ska vi tydligen öla hos Ante som fyller år, congrats så att säga! Ja, som ni märker lär det ju bli en del alkoholintag så vi får hoppas att allt går bra och att inget spårar.

image2634

Nu ska jag nog fixa iordning mig lite så ha en superbra dag!

Jag tar en dag på stan

Va kul det var att när jag precis hade slängt den dumma räkningen från vägverket så damp det ner mer post i lådan och gissa vad det var! -Två p-botspåminnelser så jag fick paya massa onödigt tjaffs iaf.

Jag åkte iaf in till stan och vandrade runt i typ tre timmar innan det var dags att hämta lilla Aston på Skålen. En jävla massa färg har jag fått i fejset och en hel del uttöjning av kissblåsan efter all dricka som införskaffades. En cola till lunchen, en MER innan jag åkte till stan, en cola på donken, en färkpressad juice på ett kafé och en islatte på ett annat kaffe samt vatten till middagen. Shiet! Det kryllade av glada studenter på flak i stan också, jag höll på att dö av garv när ett gäng i en liten bil åkte förbi med någon flagga och alla tre(!) bar slöja. Fan det behövs inte mycket för att vissa ska bli glada som skitar...
Jag gick iaf till Skålen vid halv fem när jag inte orkade vänta längre och Aston blev så glad, han bara sa hej då och vandrade mot dörren. Snacka om att jag oroat mig i onödan. Vi vandrade hela vägen från Odengatan till Stureplan utan problem. Vi byggde lite lego, jag fixade lite mat som vi käkade. Fiskpinnar med spenatpotatismos, mm! Jag lyckades fan bra där alltså, creds till moï.
Efter maten gick vi ut på gården en snabbis med Maja, hunden, så hon fick springa av sig sen upp igen för att kissa A. Efter det var vi tvugna att vandra till parken i Humlegården eftersom jag lovat att han skulle få åka kana och där hittade vi även Doktor Alban, fett med skumt! Han frågade om en ful liten unge vid slutet av kanan var min, aah fast nej verkligen inte! Aston var inte så korkad.
Men iaf, hem igen och bada för lillkillen var sandig som ett djur och efter det var det mars i säng, läsa saga och sen var det snark. Snacka om heldag alltså, jag har inte gått så här mycket ever. Galet!
Resten av kvällen har jag väl egentligen bara suttit och kollat på STC tills mamma Anneli kom och vi snackade en bra stund. Hon var nöjd, jag var nöjd. Det blir antagligen fyra dagar på Båstadveckan för min del om allt fortsätter så här.
Efter att allt var glasklart med betalning och jobb o.s.v så sprang jkag till Hötorget där stackars Fredrik satt och väntade på Kungsgatan. Min snälla pojke åkte hela vägen in till stan och hämtade mig! -Mycket bra.



Nu ska jag duscha, mitt ansikte är helt RÖTT. Den här gången p.g.a den riktiga solen som bränt hela dagen i stan. Jag kunde inte göra så mycket åt det tyvärr men men, det går väl över snart.
Imorgon klockan tolv ska jag vara på Lisas skola och se när hon full som en gnu ramlar ut och tar studenten.. ÄNTLIGEN!

Puss på er!

Packed day

Shiet vilken lättnad, ringde precis vägverket som berättade att det var en gammal räkning jag fått i brevlådan och att allt redan var betalt. Fett med skönt! Min skatt kom nu också så jag funderar på att betala hyran på dirr om det går för sig så slipper jag oroa mig för det i slutet av månaden.

Anywho, var ute och for runt med Olle igår. Jordbro brush, mycket långt borta! Tror jag råkade se en dödsolycka på en mc också, Fy farao! Olson skulle iaf hämta lite grejor, han snackade ett bra tag med en gammal vän sen drog vi vidare mot stan. Ännu en gång fick vi yra runt som blinda höns för att det var avstängt överallt men till slut tog vi oss till Chaplins kontor där Ollie smällde i sig Donken-käk och jag höll på att slå ihjäl mig på en kontorsstol medan Charre delade ut reklamtröjor. Trevligt!
Hemåt igen, puss på Olson och sen byta bil. Gärnet till Bro för att sova med pojken. Han låg i soffan och berättade så stolt att han minsann fick visa leg när han skulle köpa snus. Se där...
Vi snackade som vanligt en massa skit och mös innan vi somnade båda två.

Imorse vaknade jag ganska tidigt. Mobilen envisades med att låta och jag envisades med att låta bli att svara men det är inte lätt att vara poppis ibland. Upp och hoppa, fixa och trixa och sen brumma hela vägen till Bergshamra för att hämta mitt körkort och nordea-kort. Shiet vilken resa alltså, nu kom jag precis hem och ska typ gå ut och käka, sen sola och sen fixa iordning mig för att dra in till stan och kika lite innan det är dags att hämta lilla Aston.

♥ C


Pallante!

Aah hej! Jag var typ död igår efter jobbet när jag städat hela lägengeten. Som tur va har jag världens bästa pojkvän som kom och hjälpte till lite.
Vi käkade tjockismat också, tunnbrödrulle. Fett med gott...
Lajzan lekte med martin, jävligt skumt och min andra syster berättade inte en allt för lugn nyhet. Nu är det dags att leda nästa syrra till ungdomsmottagningen, CRAP! Varför växer du så fort Malin :(.
Jag och F gick och la oss ganska tidigt men somnade som vanligt inte innan tolv och jag antar att jag snarkade lagom mycket i Fredriks famn men jag kan inte hjälpa det. Somnar på dirr när jag blir kliad på ryggen...



Idag började jag klockan halv tio så jag blev nerbäddad innan älsklingen for till jobbet. Jag vaknade av att mamma ringde och frågade vart fasen Lajzan var, ehm hos Martin...
Upp till jobbet, lång jäkla dag alltså. Packa varor, kö ut på gårdsplan... BUFF!
Slutade sex men smet fem minuter tidigare och bytte om lite snabbt, börnade in till stan, parkerade på Engelbrektsgatan eller whatever och rusade till Humlegården och kom i tid. Jag är FAN grym.. Ajuste, jag kanske ska skriva va fan jag gjorde där?.. -Jag skulle träffa mamman till den söta lilla pojken jag ska vara barnflicka till. Vi snackade i en halvtimme ungefär och sen gick vi hem till dom så jag fick se vart dom bodde. Imorgon kvart i fem ska jag hämta lilla Aston på dagis och vi ska hänga i Humlegården en stund.
En mycket trevlig familj, jättelätta att handskas med, underbar pojke och dessutom en jättesöt hund. Det lär bli lite jobb hos dom och kanske t.o.m Båstad i sommar. Hon ska tydligen jobba där och vill ha med sig sonen så jag får väl boende och diverse betalt då. Båstadsveckan here I come!!
Nej, men vi får se vad som händer helt enkelt, en dag i taget.

Ja, apropå jobb så behöver jag väl allt jag kan få för jag fick en räkning i lådan idag på en sisådär 1678 sek. Det står att den senast skulle vara betald den sista Mars och jag fick den idag. Huh? Verkar det bra eller... Ibland undrar jag..
Anywho, hade ju tänkte betala på dirr men märkte att både körkort och nordea-kort är väck. Troligtvis har jag glömt dom på jobbet och jag ska inte jobba igen fören nästa vecka. Det känns sådär kan jag ju be att få tala om, jag tror jag får ringa dit och kolla så jag inte tappat skiten för jag har inte tid med det.

Usch, panik!
Snart kommer iaf Olson och vi ska ta en tripp till Jordbro för att han ska hämta lite saker. Mm, sen Bro!
F.y.i är jag lite småtrött på att köra bil efter att ha virrat omkring i fuckingjävlakuktrafiken i stan. Tur att jag hade gps:en annars hade jag ju fan i mig avlidit.

Sho!

Gäsp!

Jag är verkligen helt slut, det blev en hård natt kan man säga och att jag sen blev väckt av väckarklockan halv fem var ju inte direkt askul. Klockan sex var jag iaf på jobbet och fick vänta på Peter...

Vi gick igenom öppningen imorse, typ hälften satte sig men jag kommer ju aldrig våga backa massa lastbilar och skit. Jag kan knappt köra pappas merca ju för farao. Jag roade mig med att baka imorse istället och lyckades bränna mig på handen så nu har jag ett sexigt ärr där. CRAP!
Peter har telefonen med sig hela tiden när han fixar ute så jag kan anropa honom och efter ett tag var han så van vid att jag ringde så han brydde sig inte om att kolla på presentatören utan svarade bara -"hej sötnos!" och då visade det sig vara en stamkund. Haha, shiet va jag garvade och SHIET va han skämdes.
Dagen har gått relativt snabbt och imorgon får jag sovmorgon till klockan halv tio, dessvärre slutar jag inte fören sex och det kommer MASSOR med leveranser. KUL!

Nu har jag a bunch of stuff to do. Städa framförallt! Det är så jäkla dammigt så dammråttorna har börjat springa runt här. Ugh! Sen ska jag väl käka, men först måste jag skaffa en kalender och ringa till Annelie som ringt angående barnflicke jobb. Mycket bra! Cash is king så att säga...
Sen ska jag hålla tummarna för Lajzan som tydligen ska träffa Martin idag, haha! Jag dör...

Ciao!

Underbar dejt

Förra Söndagen var jag och min älskling på bio-dejt och dålig som jag är så glömde jag skriva om den. Vi åke iaf till Kista och käkade mat, kollade snett på alla stolpskott, fönstershoppade lite och avslutade med Det som händer i Vegas. En jättetrevlig kväll, supergod mat och en mycket mysig film...


image2625
Våra bilar är kära i varandra... också!



Tack älskling för att du finns!

Myspyshelg

Jaha så har det varit helg igen då...

I Fredags hade jag och Fredrik åger när vi inte kunde komma på något att göra så vi bestämde oss lite hastigt och lustigt att brumma till Blidö och mysa lite. Vi fick åka merca för farsgubben ville ha med sin fyrhjuling.
Det blev middag på Wärdshuset eftersom vår pappa är bäst. Massor med fnitter och bus bland flickorna i familjen, pappa skämdes ansiktet av sig som vanligt och Fredrik satt mest och log. Jag avnjöt cola medan resten drack bira eftersom jag var tvungen att leka chaufför, inte en bra sådan kanske men än dock.
Vi åkte hem igen och då fick jag också dricka lite öl. Det blev sjuan för hela slanten med hela familjen, det gick väl så där. Jag varken vann eller förlora så jag klagar inte. Pappa fuskade dock som satan när vi körde finns i sjön, jäkligt moget.
Jag kastade in handduken strax efter systrarna och somnade ganska snabbt efter ett MYCKET djupt samtal med Fredrik. -Här kan det hända grejor brush!

Igår var det minsann Lördag. Vi väcktes vid halv tio eftersom frukosten var klar så vi käkade, packade lite och mös i solen en stund innan det var dags att åka till Bro för att kattvakta. Lajzan hängde på eftersom hon skulle hemåt hon mä. Katten heter fisen, a.k.a Möken, och när Fredrik skulle låta Lajzan hälsa trots att hon inte ville så fick F smaka på klorna. Stackars prutten blev ju livrädd när Linda skrek så han sprattlade till och rev stackars F som började blöda.
Efter det åkte vi iaf till Sumpan där Lajzan städade för fullt för att få tillgång till lägenheten på natten. Jag och F var tvugna att åka till Bro igen för att han skulle duscha och fixa lite så vi tog varsin bil och då passade jag på att tanka och hälsa på Anne som tydligen också ska sluta på Shell inom ett par år. Se där!
Anywho, när jag kom till Bro så var Fredrik redan duschad, han satt och bajsa så när han var klar där var det bara att börja fixa iordning sig för vi skulle tydligen till stan. Så vi käkade, hälsade på missen, gick till Ante och sa hej sen kom Christian i caben för att hämta upp oss.
Vi sprang in på en Shell lite snabbt eftersom jag höll på att kissa på mig och då såg jag någon som jag kände igen i kassan och sen kom jag på att  det ju var lärlingen som vi lärt upp på Shell Tensta. Sköj sköj.

Vi drog iaf in till Humlegården där Simon och Martin satt med en varsin kall jävel. Vi öppnade också upp, efter en stund kom syster och Ida också och när biran var slut drog vi vidare till Josefinas. Väldigt trevligt förutom att lamporna på toaletten inte fungerade så vi fick använda mobilerna som lampor. Ganska orutinerat!

F köpte in rosévin för 800 kronor vilket resulterade i att min mage la av, så när jag fick ont och Fredrik blev kåt så bestämde vi oss för att dra hemåt. Så vi och Christian med ragg delade på en drolla till Bro och innan jag ens kom till sängen hade Fredrik däckat.



Imorse vaknade jag halv åtta och messade lite med Lisa. Jag gick upp strax därefter, tog en dusch pussade på min pojkvän som var snäll och gjorde fruksost till mig.
Sen bar det av mot betongen för att hämta Sandrew. Det var ju cup ute i Färentuna så vi åkte dit och kollade grabbsen. Olson, Kim och Axlo fick vi umgås lite med. Väldigt trevlig dag i det stora med picknick och fotdopp. Det är minsann inte alls farligt kallt i vattnet nu.
Munsögrabbarna kom iaf tvåa och efter cupen så åkte jag till Hässelby för att droppa paret och hämta nästa.
Madde och jag skulle sola, härligt härligt!




Nu är jag i Sumpan igen, jag och F har lagat supergod mat och käkat oss mätta. Ikväll är det Alfie på tv och sen ska vi sova för jag börjar klockan sex imorgon. Snark!

Hepåre!



RSS 2.0