Fem irriterande saker

  • När folk pekar på sin handled samtidigt som de frågar hur mycket klockan är. Alltså jag, precis som alla andra vet vart klockan sitter. Pekar jag mellan benen när jag frågar vart toaletten är eller?
  • När folk säger; "du kan inte både äta kakan och ha kvar den". Nej men smart! Då köper man två kakor och käkar den ena och sparar den andra.
  • När folk inne på biografen säger; "såg du?!". Nej, jag har betalat 80 spänn för att stirra upp i taket (?).
  • Folk som frågar; "får jag fråga en sak?". Du gav inte några alternativ va?
  • När folk säger; "livet är kort!". Men hallå?! Livet är det längsta du någonsin kommer göra, vad kan vara längre?

Dagens aktiviteter bestod av gymning med Leo och sedan in till stan och mys samt fika med Lisa.
Kvällen spenderades framför tv:n, ofcourse!!

Dagens lycka: Umgås med Leo lite och självklart eftermiddagen med min kära Lisa. Btw, jag är fortfarande lycklig och min lilla crush är ju bara så adorable, haha!

Sovadags, imorgon åker jag och syster för att hälsa på farmor!
Bli på alerten med lite pisk på stjärten!


Veckoplan

Hej hopp, helt opeppad på att skriva sätter jag mig ändå och knappar ner onödiga ord i den här nedrans bloggen men jag kan ju bara inte låta bli.

Idag har jag kännt mig lite hurtig iaf eftersom jag faktiskt har tränat idag direkt efter jobbet trots min oändliga trötthet som smugit sig på allt eftersom timmarna gick efter lunchen. Jag tog i riktigt ordentligt och jag kände redan när jag lämnade S.A.T.S att det antagligen kommer kännas imorgon. Det hjälps dock inte jag ska upp och träna med Leo imorgon igen, och efter ett hårt pass och möjligtvis en visit i solariet så tar jag tricken in till stan och min sköna böna, Lisa. En fika med henne gör gott för kropp och knopp minsann. Man får rensa sina innersta tankar och spotta galla över folk man helt enkelt inte tycker om, det är det som skitsnack is all about, bra skit helt enkelt!
På kvällen kommer jag sitta bänkad framför Onsdagens alla härliga såpor och underbara serier, Laguna Beach, OC och Top Model, me like alot! Det är inte mycket som krävs för att Cissi ska bli riktigt lycklig. Släng dit lite dokusåpor, riktigt härliga intriger, en massa kärlek och lite high fashion och glamour så somnar jag nöjd som en nymatad bäbis.

Torsdagen hade jag helt glömt bort vad jag hade för planer, Sandra frågade mig om vi skulle åka till pulka men lyckligtvis var jag övertygad om att jag faktiskt hade planerat något med någon och jag kom precis på vad det var. Jag ska nämligen till Sumpan och hälsa på min käre farmor. Det var ett tag sen vi umgicks så vi båda tyckte att det var dags helt enkelt. Vad som kommer att göras och vart det vet jag inte men med farmor är det minsann alltid skönt och kul så jag är inte orolig.
Tur att minnet är något så där bra så jag inte gjorde någon besviken iaf, det är tokigt det där hur saker liksom bara lyckas försvinna i skallen på en. Hmm, jag hade tur som hittade det den här gången, det är inte ofta sånt skoj händer.

Ja men kolla sen var det liksom helg och den har jag ju abolut inga planer alls för längre. Jag ville ju festa men de var ju inget ovanligt direkt, men sen så vet jag liksom inte vad alla andra ska göra. Lisa hade andra planer så jag får helt enkelt kika runt med folket när läget känns rätt liksom.

Nu känns det iaf helt rätt att borsta bissarna och krypa ner i sängen iaf, visserligen helt ensam men jag har ju Fanny. Snoop Dogg själv som joinar och det är ju faktiskt inte helt fel, Fanny kombinerat med en bra disneyfilm i bakgrunden är nog den bästa sömntabletten man kan få. Man får garanterat bra drömmar av det dessutom så jag klagar verkligen inte.

Hoppas alla blev nöjda med mitt knäppande för den här gången!
Pisk och Smask!

The wheels of change is in motion

Hejsan! A new and impoved Cissi skriver.

Imorgon är det sista dagen som vikarie på Trandansen för den här gången och efter det ska jag ta tag i saker och ting. För det första ska jag börja träna regelbundet igen för det har blivit alldeles för lite sådant ett tag nu, sen ska jag kolla upp skolor och framtida val och planer för lilla mig.
Jag ska försöka ta tag i mitt liv, jag är verkligen lycklig igen för första gången på länge, det är helt sjukt vad ovisshet kan göra för en.
Man behöver inte komma över en människa bara ge blanka fan i vad han sysslar med, eftersom det är så att det man inte vet mår man inte dåligt av och bara för att göra det klart för alla så är det även så att det man inte minns har inte hänt. Jädras va oskyldig jag blev helt plötsligt...

Anyway, veckan ser alltså ut som så, jobb, träning, solning och antagligen fest kommande helg. Apropå helgen så flyttar även Olson närmre mig, han ska bo i Hässelby gård så nu finns det ingen återvändå, han kommer aldrig bli av med mig. Mohahaha!!

The tip of today babes: lägg inte ner energi på människor som ändå inte bryr sig, it's a waste of time!

Dagens lycka: Mitt lyckorus när jag kände att allt började i falla på plats & alla mina darlings. Always!

As much as i want to stay homies så är det dessvärre så att jag har planerat att ta över världen inatt.
Massa lyckliga pussar och kramar!

Utgång på ingång

Gårdagen blev riktigt lyckad faktiskt och jag tror inte att jag var den enda som tyckte det, eller vad säger du Drew?
Vi startade hemma hos Lisa där hon så snällt fixade mitt hår så nu är jag åter igen totalt virthårig, Martin kom dit senare på ett superbra partyhumör och Jonas var redan där så vi käkade middag tillsammans och jag blev självklart mobbad i vanlig ordning.
Efter maten fixade vi iordning oss och fick skjuts av Jonas till Emilia där vi fortsatte partyt och förkrökade lite grann tillsammans innan vi begav oss in mot stan. I Brommaplan träffade vi Sandra på tuben och hon blev dränkt med vin av Lisa av misstag, Lisa är nämligen en hejare på att hetsa people men Sandra var inte riktigt med på den och fick allt över sig i princip. Lyckligtvis så ordnade det sig ganska bra.
Vi kom in helt galant och partade natten lång och shakade ass as usual.. Me like! Martin blev inte helt chockerande utslängd och Lisa följde med honom eftersom de skulle sova på samma ställe. Det va trisst att de drog så tidigt men jag lyckades ha kul ändå dock.
Imorse när jag kollade på luren hade jag fem sms som hade kommit när jag låg däckad i min säng, wops! Trisst att jag inte var vaken.. :(

Idag mår jag nog sämre än vad jag förtjänar, har lite huvudvärk och är galet trött men jag ska nog lägga mig och vila så går det säkert över!
Smisk på stjärten

____ ♥ ____

Update 17.50

Så var middagen avklarad, schnitzel med pommes är bra gejor!
Jag är fortfarande sjukt seg och skulle behöva göra en hel massor men jag orkar inte riktigt ta initiativet och börja. Jag sitter mest och funderar just nu på vad jag ska göra härnäst i mitt liv och har lite småångest över att mitt simkort är spärrat. Så gott folk jag har ingen fungerande mobil just nu. Jag ska nog ta och skaffa mig en ny lur och kort när lönen kommer om jag har råd med det. Det känns så värdelöst att gå utan mobil, jag känner mig inte riktigt hel utan den. Sjukt kul att jag ska byta nummer IGEN.. Jag vet inte hur många gånger jag gjort de senaste månaderna och börjar bli lite uttjatat.
Men som sagt, vad ska jag göra härnäst? Jag vill ju verkligen resa, jag vill och jag SKA men för att kunna resa behövs pengar och Cissi, lilla jag, har inget fast jobb och det SUGER APSNOPP!
Jag vill verkligen verkligen verkligen ha ett jobb nu nu nu!! Så jag kan åka ifrån det här skitlandet och ha lite ego-time i ett varmt och soligt land med massa fina pojkar och spännande äventyr.

Anyway, snart har jag ju teoriprov så jag måste plugga på det ikväll, sen ska jag duscha och byta lakan i min säng och städa mitt rum och kolla när jag börjar imorgon och leta efter pukkoden till simkortet och och och.... Blä! Den här dagen va kanske inte den bästa dagen i mitt liv, jag hade tänkt att jag skulle försöka få spendera lite tid med en snart resande vän, träffa honom innan, men han hade andra planer så det sket sig... Suck!

Nu är det dags att börja med dagens lycka igen gott folk för det har slarvats lite med det den senaste tiden och idag är det en riktigt bra lycka.

Dagens lycka:






..och alla dagars lycka är att ha en familj och vänner som er!




Ta vara på varandra och ta aldrig någon för givet, det kan sluta så illa!
Kärlek till alla mina nära och kära

Fredagkväll

... Och allt är lugnt!
Jag håller på att somna, har en del att välja på att göra; gå ut på krogen med ett STORT ekerögäng, Essingen och myskväll, ungås med "stora grabbar", Gävle (?)... och annat smått och gott men jag är för trött för att ens fundera på dessa alternativ.
Jag ska iaf börja med att gå och duscha sen får vi se vad som händer, som det känns nu så låter sängen inte som en helt dålig idé..

Uppdaterar senare,
puss på er  <3

Update 01.16

Jaha nu sitter jag här sjukt trött, blev varken det ena eller det andra. Nepp, sitter här helt själv och väntat uppe i onödan har jag också gjort! Men men, skit man får ta...

såhär kulhade jag
Jag bjuder på mig själv i vanlig ordning, sååå givmild är jag!

Puss och God natt då!

Livet är grymt, sa bonden

...Grymt grymt, sa grisen!

Humorn är på topp iaf, det ska jag ha. Dessutom är humöret helt okay idag också. Jag känner mig ganska så glad iaf och det är sjukt skönt.
Kvällen blev natt, klockan är alldeles för mycket för mig och jag borde sova för längesen men den slutade bra iaf, jag är nöjd.

Maskeraden idag var ganska skoj men utmattande, jag slutade sist idag på avdelningen och det var också slitsamt vill jag lova. Ögongodis är dock bra skit och det finns det en och annan på dagis.. AV DOM SOM JOBBAR DÄR, SÅ KLART!!!!!!! (Lisa!! Shut up!!)
Jag var polis, den enda polisen på dagis men prinsessor och framförallt pirater fanns det gott om. Det var tydligen populärt, både bland pojkar, flickor och fröknar. Det går någon form av Johnny Depp-syndrom på Trandansen kanske, alla vill vara " Captain Jack Sparrow".

Imorgon är helgen här och då har jag fått ett erbjudnde, ett mysigt sådant. En gosigoskväll hos min själsfrände, vem tackar nej till något sådan? Inte jag iaf.
På Lördag är det utgång, jag ska ta det lugnt.. Alkoholen är min värsta fiende just nu så om jag nu dricker så blir det alldeles lagom mycket. Jag ska ut för att fira födelsedagar, jag menar på födelsedagar måste man ju faktiskt få fira sina vänner annars vore man ju ingen bra kompis... eller?

Nej gott folk, jag skulle kanske kunna sitta kvar här om det nu inte var så att mitt abstinensbesvär för körsbärsostkaka gör mig ganska asocial.
På med en film och sen somna och förhoppningsvis drömma lika heta drömmar som inatt om den där killen som bara finns just i mina drömmar dessvärre. Men kul för en stund iaf...

Pisk och Snusk!

När Gud delade ut hjärnor...

.. satt jag antagligen på toaletten!

Idag är det ingen bra dag.. eller den var bra men det gick över. 
Imorgon är det maskerad på dagis och jag måste klä ut mig till något, det blir väl antagligen polis :) ..

Just nu, btw, skulle jag göra allt för att bli lycklig igen.
WHATEVER IT TAKES, från och med nu!

Ingen dagens lycka idag, Bye!

Yes, ännu en stulen lista!

1. Vad är det första du gör när du kommer hem från skolan/jobbet?
Sätter på mig mysisarna och myser ner mig

2. Vilket instrument skulle du vilja kunna spela? och varför?
Trummor, hur sexigt är det inte med en brud som är trummis??

3. Du är singel. Skulle du ligga med chefen om det innebar en lönehöjning på 100kr i månaden?
100 kronor. Aldrig i livet lägg till några nollor...

4. Vilken film såg du på bio sist? Och med vem?
Typ ".The Break-up" med systern efter en heldag på stan, det var ett tag sen. Jag har de flesta filmerna hemma redan när de kommer ut på bio.

5. Skulle du offra din syn för att din syster/bror skulle få behålla sin?
Nja, kanske min yngsta syster...

6. Vad kostade dina två senast köpa jeans?
ehm, runt 900 kronor.

7. Vad ska du göra imorgon?
Jobba, sen är det The Oc, Top Model och förhoppningsvis lite teoriplugg.

8. När grät du senast? Och hur många såg det?
I Fredags och ingen såg

9. Vad lyssnar du på nu?
D4L med "Laffy Taffy"

10. Vilka fem saker skulle du vilja tacka gud för?
Min familj och mina vänner
Varje dag som jag är frisk och mår bra.

11. Vilken är den senaste bra vanan som du har börjat med?
Dagens lycka, jag ser det posetiva i dagarna hellre än det negativa

12. Vilken är den senaste dåliga vanan som du har börjat med?
Solar kanske lite mer än vad jag borde...

13. Har du någon mobiltelefon? Och hur viktig är den för dej?
Ja det har jag, den är väldigt viktig!

14. Hur dyr var den senaste räkningen du betalade? Och vad var den från?
Betalar inga räkningar :D

15. Tränar du? Hur ofta? Och vad?
Ja. Vanligtvis minst två ggr i veckan på S.A.T.S

16. Har du husdjur?
Jag världens bästa hund, Fanny!

17. Vilket är den bästa känslan?
Orgasm.

18. Vilken var den senaste affären du besökte?
Pressbyrån, jag införskaffade a magazine

19. Vad ska du göra nu när denna listan är färdig?
Publicera och snart käka kudden!

...Nu är lyckan complete! Jag hittade en till lista

3 av 4 svenskar utgör 75% av landets befolkning.

Ännu en dag har kommit och gått. Nu är ångesten större än någosin. En semla OCH en bulle, det blir hårdbantning imorgon mina vänner.

Jag har faktiskt bara jobbat på som vanligt igag, förutom den bitande kylan så var det helt lugnt och barnen var ganska snälla mot mig idag också.
En del av kvällen spenderades hemma hos Sandra framför tv:n, hon är även boven som ligger bakom min svullångest idag. Usch, vilka goda bullar Ilona gör!!
Hur som helst, igår hade jag problem med mitt navelludd och idag undrade jag verkligen vart fan allt hår och våra naglar kommer ifrån. Det liksom bara växer ut out of nowhere men jag fick reda på att det är döda hudceller och jag ville nog egentligen inte veta det... Ugh!!

Här hemma ligger folket för döden, pappsen har feber och malun har kräksjukan. Det, bokstavligen talat, sprutar ur alla hål på henne just nu stackarn. Jag vill verkligen inte bli smittad, jag tror jag ska flytta ut på tomten ett tag! Hon får hur som helst hålla sig på övervåningen och jag håller mig garanterat på undervåningen. Fy bubblan för bajs och spya, det går TOKBORT!
Det var allt för idag, sjukt trisst men jag avslutar väl som vanligt med lite smått och gott babes!

Dagens tips på vad du inte ska säga medan du har sex: Hoppas du är lika snygg när jag är nykter...
Dagens lycka: Fettisdagen och jag var den enda i familjen som fick en semla.

Jag skulle gärna stanna men jag håller på att lära min vessla att joddla...
Ciao fuckheads!


Det löser sig

..Sa kärringen som sket i poolen.

Hejsan hoppsan. Här sitter jag och är tydligen filosofisk. Jag kom nyligen fram till att jag har en navelluddsmagnetisk navel. Det är det inte alla som har och det är lite charmen med mig... också!

Dagen har flytit på, den liksom kom och sen var den över. Jag var galet trött imorse och är ännu tröttare just nu så det blir nog inget långt inlägg.
Jag kom iaf hem och bänkade mig som vanligt framför den här dumburken för att vänta på middagen som jag egentligen inte alls var sugen på och kunde ha skippat så hade jag sluppit samvetskvalen nu. Min mage är nämligen proppfull fortfarande... BURP!!
Nej nog med äckligheter, jag kollade på det vanliga Laguna Beach och eftersom det är Måndag så var det även Cityakuten, eller ER som det heter på english!
Laguna beach är förövrigt det bästa i mitt liv just nu, intriger, bitchfights, kärlek, brustna hjärtan, rikemansungdomar med snygga kläder.. vad mer kan man önskar sig. De lever "the american dream" babes och jag kan inte mer än att önska att jag var i deras skor, bokstavligen talat. Kyndra fotomodellsnygg och bäst just nu, btw!

L.B - the real OC

Jaha, imorgon är en ny dag och då ska jag jobba lite mer. Några mer detaljerade planer denna vecka finns det inte. Jobba, sola och kanske ut på Lördag. Sen får vi se om jag kan klämma in Lisa och Linda någon dag men det verkar inte som det. Linda ska ju till Gävle och hälsa på Mosan så det ser ganska kärvt ut.
Anyway, glöm inte att tänka posetivt nu mina älsklingar, livet är sjukt bra och det blir inte bättre än vad man gör det till.. (Haha, skitsnack!!).

Dagens tips på vad du inte ska säga medan du har sex: Jag vill ha barn!
Dagens lycka: Jag får gå och lägga mig i en varm säng inatt igen! Tänk på barnen i Afrika...

Jag skulle verkligen vilja sitta kvar här men presidenten sa att han kanske skulle titta förbi. Au revoir!!

Listor är bra skit

Det är Söndag och jag har jätte tråkigt, vad passar inte bättre då än en helt värdelös lista?
Gårdagen var ganska intressant, jag fick träffa min underbara Linda och kolla på roliga bilder från hennes resa och vi tog en varsin cider tillsammans. Sen åkte jag, Olson och Chaplin vidare hem till mig där dom delade fyra helrör tillsammans med pappsen och Per-Tomas. Chaplin blev väldigt full och bestämde sig efter en kommentar från Olson att han skulle gå ut och vandra runt på fotbollsplanen och skrika rakt ut för att få ut sin vrede jäntemot Olson. Kul kille det där.
Senare fick jag besök och slapp sova själv och det är alltid uppskattat och mysigt :).
Hur som helst här är Listorna, enyoj!


Min kvinnliga sida:

[ x ] Köpt en hårfön?
[ x ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[ x ] Pratat känslor?
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder?
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[ x ] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[ x ] Funderat på namn åt mina barn?
[ / ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ x ] Druckit Cosmopolitan?
[ x ] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ] Känt mig sugen på en kopp te?
[ x ] Känt glädje över att få blommor i present ?
[ x ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ x ] Blivit arg utan anledning?
[ x ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[ x ] Pratat skvaller?
[ x ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[ x ] Kramat en kille?
[ x ] Dansat?
[ x ] Bakat åt dig själv?
Totalt: 21 poäng

Min manliga sida:

[ / ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ x ] Ätit en blodig stek?
[ x ] Läst en biltidning?
[ / ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ x ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ / ] Skött grillen under en grillfest?
[ / ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ x ] Läst ett nummer av slitz?
[ / ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ / ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ / ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[ x ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ / ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[ x ] Diskuterat bröst?
[ / ] Gjort lumpen?
[ / ] Läst Nick Hornby?
[ / ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ x ] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ / ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ x ] Lagat någonting på egen hand?
[ / ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ x ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 9 poäng


Btw, jag är galet glad att ha dig hemma älskling!

Hörs senare bitches and hoes!

____ ♥ ____

Update 18.46

Nu är jag nyhemkommen från Mangolian och inte helt smärtfritt proppmätt. Buffén var inte nådig och jag har käkar så det i princip sprutar ut genom öronen på mig. Det var nudlar, kött av olika slag, minimajs, kastanjer, bambu, champinjoner, broccoli, bläckfisk, krabba, glass, fruktsallad,. räkchips, massor med cola och mycket, myclet mer. Jag visste inte ens att jag fick plats med så mycket mat och nu känns sängen inte långt borta. Usch va jag är trött!
Men på vägen in i bilen så körde jag "nåd" på Linda och hon fick för sig att hon skulle bita mig och nu har jag inte bara ont utan ett fint lila märke på min hand. God damn it vad hon har kraft i käkarna, det gör fortfarande ont alltså.
Det känns sjukt skönt iaf att vara hemma och att jag ska jobba imorrn, sysselsättnikng gör så mycket för psyket. Att bara sitta hemma är ett rent helvette och jag vet inte hur jag ska klara mig efter nästa Måndag när mina arbetsdagar är slut, illa illa!
Ja, jag måste iaf sätta igång en gång för alla och plugga satan nu, körprovet är väl om typ två, tre veckor och det skulle ju vara skönt att INTE misslyckas med det.

Dagens lycka: Att få spendera lite "quality-time" med familjen ute på restaurang med god mat, det är inte helt fel det :) .

Make med feel warm - Tell me I'm HOT!!!!
Puss och Kram på er allihopa, everybody...

Fucktastic

Fredagen är här och jag har varit och solat och fått en massa färg, framförallt i ansiktet. Jag åkte med Sandra, Jennie och en utbytesstudent. Samtalen bestod mest av skitsnack, känslor och de vanliga ämnena i tjejprat.
Ikväll blir det en lugn hemmakväll, har blivit frågad om jag vill hänga med ut på krogen men med mina nyktra månad och allt så måste jag ju tyvärr avstå, hur sugen jag än är.

Jag är dock lite trött på att sitta hemma och vara uttråkad så jag tänkte kanske höra av mig till ngn så jag slapp sitta och kolla på film själv men personen jag hade i åtanke lät inte så exalterad över att jag överhuvudtaget skrev till honom så jag tror inte jag vågar fråga ens, men det kanske finns någon annan som är lika utråkad som mig, vi får se vem den lycklige blir ;).

Btw, så vill jag bara hänvisa er till denna sida (tack Emilia). Min idol och förebild, Olinda Borggren, en drygare och grymmare människa får man leta efter. Jag tror hon säger de saker som många människor tänker och att hon vågar göra det gör andra så jävla pissed off. Att kalla folk saker som talanglösa fuckheads är ju bara så roligt. Love her!

Olinda Borggren
Dagens lycka: Olindas sköna stil, citatet ovan är till den människan som tar åt sig ;)

Puss och knull på er mina små hjärtegull och ha en toppen fortsatt dag!

New and improved day

Tjenamors!
Idag har det kännts lite bättre, eller jag har iofs gått runt och funderat jättemycket men det var mest på jobbet där man inte gör så överdrivet mycket hela tiden. Anyway.. efter en kort arbetsdag som slutade klockan ett så for jag till trafikskolan och gjorde egentligen ingen nytta alls, efter det så vandrade jag vidare till SATS för att sola. Det var galet skönt och jag fick lite färg igen, jag har kännt mig genomskinlig ett tag nu så det var dags att bättra på brännan lite.
När jag kom hem blev det tjockismat som jag egentligen sagt till mig själv att jag inte ska käka men jag får ligga på hårdbantning nu i ett par dagar så det jämnar ut sig. Efter maten och en snabbdusch så for jag, pappsen och syster iväg till Globen för att kolla på Dif - Timrå. Jag och Linda stod i klacken tillsammans med Emil och det var sjukt kul. Jag vet faktiskt inte vad som var mest intressant, människorna runt omkring eller själv matchen. Matchen var iofs mindre bra men vi vann och det blev en hel del slagsmål och jag tror jag lärde mig tio nya hejaklacksramsor och säker en massa nya uttryck och regler också. Sjukt kul var det iaf.
På hemvägen så lyssnade vi på sjukt skön musik vilket gjorde mig astaggad på fest men det gick över nu när jag kom hem och fick se min säng. Nej det bli inget sånt den här helgen heller, bara mys med mig själv antagligen i soffan imorgon och sen far jag iväg till Ekerö en stund på lördagkväll för att kolla på Lindas bilder från Australien.

Imorgon blir jag förhoppningsvis väckt av Sandra sen ska vi iväg till något form av solarie i Veddesta som ska vara billigt och bra för att få ännu lite mer färg på våra vinterbleka kroppar. Mysfaktorn på topp redan då, man klagar ju aldrig på att få spendera lite tid med sin soulmate.
Nej nu ska jag missbruka lite nässpray sen är det dags för slafen.

Dagens lycka: Jag slutade tidigt, solningen var sjukt skön och matchen galet rolig.

Om du älskar djurgården, STÅ UPP!!
Godnatt-kyssar


SKITDAG!

Hejsan hoppsan! Idag har det varit ett jävla tjat om kärlek och dudelidu men jag känner inte för att fira denna dag. Så var det med den saken nu vet ni det, det är en jävla överskattad dag som gör att alla singlar mår ännu sämre och som gör att jag bara vill gå i taket!.. (Har bara mig själv att skylla!)

Hur som helst... hoppas ni har det bäst idag, det kommer INTE jag.
Går nog och lägger mig tidigt!

Dagens lycka: Kul för alla er kära och samvetslösa där ute, I'm happy for you!

Hej då! ;(

Update 22.02

Alla hjärtans dag är snart slut och min dag spenderades framför tv:n, Laguna beach, The OC och Top Model. Allt var väldigt kul och spännande.
Jag kan ju inte direkt säga att jag känner annorlunda nu senare på kvällen, jag ser verkligen fram emot en ny dag imorgon. Alla hjärtans dag suger från och med nu!
Apropå morgondagen så blev min lilla sovmorgon inställd, jag börjar nu istället klockan åtta och slutar ett, men jag får väl helt enkelt åka hem och sova eller lägga mig i ett solarium kanske.
Jag är hur som helst ledig på Fredag och det behövs,  då ska jag sova hela dagen och sen på ta ännu en lugn kväll hemma framför en film med ett stort glas citronvatten.

Hej då och God natt!

Malin Anna Desirée Arnblom

malinEn syster som verkligen hamnat i skuggan. Hon går igenom en tuff tid just nu eftersom alla hennes så kallade vänner vände sig emot henne och helt plötsligt bestämde sig för att helt enkelt inte gilla henne längre. Att skriva något som "jag kan inte säga förlåt till dig för då får jag dåligt rykte" bevisar på vilken nivå de här tjejerna och killarna ligger.
Malin gnäller dock inte, och hon har alltid samma leende på läpparna varje dag men så fort man är ensam med henne så kommer alla hemska elakheter och spydiga kommentarer som slängs efter henne fram. Hon har berättar så mycket skit för mig så jag har kockat av ilska men Malin behöll samma lugn och leende under hela tiden hon berättade allting. Det helt enkelt än någonting hon har accepterat och det rör henne inte ryggen. Det är skrämmande att det har kunnat bli så, sådana saker som hon har varit med om och som människor säger till henne ska man bli berörd av. JAG blev berörd, dumma skitungar hur kan man säga något sådant om Malin, hon gör ju inte en fluga förnär. Jag mår så dåligt av det här, och inte nog med all denna skit så ska hon gå igenom en bit av kakan hemma också. Våran mellansyster tar nog upp alldeles för mycket uppmärksamhet, jag får ta skiten medan Malin hamnar totalt i bakgrunden. Så får det helt enkelt inte vara.
Nej jag hoppas på en ändring.. och Malin jag finns här i vått och torrt! Kom till mig och prata jag kanske inte kan nacka ungarna men jag kan lyssna och förstå, jag har varit i din sits och jag vet att det är ett helvette! Jag mår så dåligt för din skull men håll inte saker inom dig det är okay att bli sur och förbannad! Jag älskar dig systra mi!


Tjejen som har ALLT

I love Listor

Jag har kommit underfund med att det är tokroligt med listor av olia slag och jag tänkte ni också kunde roa er med det nu medan mitt liv inte alls är lika roligt längre. Det är nämligen mest jobb, tv-tittande och sömn som mitt liv består av just nu. Visserligen måste jag börja plugga och träna igen snart eftersom teorin ska skrivas snart men det är ett lite senare problem nu ska ni få en lista som passar bra just nu eftersom jag jobbar med små barn på dagis.

Barnböcker du aldrig hittar i bokhandeln

    ♥ Du Är Annorlunda Och Det Är Inte Bra
    ♥ Pojken Som Dog När Han Åt Alla Sina Grönsaker
    ♥ Kossan Magda, Pappas Nya Fru
    ♥ Roliga Ord På Tre Bokstäver Som Man Kan Dela Med Sig Av
    ♥ Hammare, Skruvmejsel, Sax och Såg: En Gör-Det-Själv-Bok
    ♥ Barnens Guide Till Hur Man Liftar
    ♥ Karin Var Så Olydig Att Mamma Slutade Älska Henne
    ♥ Nicke Nyfiken Och Högspänningsledningen
    ♥ Tommy Och Annika Pippar Pippi
    ♥ Alla Katter Kommer Till Helvetet
    ♥ Pappa Stal Min Brandbil
    ♥ Den Lilla Skvallrande Morsgrisen
    ♥ Nu Får Det Vara Slut, Du Ska Adopteras Bort
    ♥ Farfar Får En Kista
    ♥ Den Magiska Världen Inuti Det Övergivna Kylskåpet
    ♥ Katten Gustaf Får Leukemi
    ♥ Främlingar Har Det Godaste Godiset
    ♥ Du Är En Olycka
    ♥ Saker Som Rika Personer Har, Och Som Du Aldrig Kommer Att få
    ♥ Gubben i Månen Är Egentligen Satan
    ♥ Se Katten Måns. Se Katten Måns Flyga.
    ♥ Dina Mardrömmar Är Verkliga
    ♥ Var Vill Du Begravas?
    ♥ Ägg, Toalettpapper Och Din Skola
    ♥ Gnällande, Sparkande och Gråtande: Så Får Du Som Du Vill
    ♥ Varför Herr Gaffel och Fru Väggkontakt Inte Kan Vara Vänner
    ♥ Ställen Som Mamma Och Pappa Gömmer Spännande Saker På
    ♥ Pappa Dricker För Att Du Gråter
    ♥ Ploff! Säger Hamstern ? Och Etthundra Andra Roliga Spel I Mikrovågsugnen

Dagens citat: Sex utan kärlek är bättre än inget sex alls. - Hugh Hefner
(kom inte på nån lycka idag)


Ciao!

Vad är en bal på slottet

Idag finns det egentligen inget vettigt alls att skriva. Det är endast same old, same old så jag snodde någon form av lista från Lisas blogg. Hon är min idol och förebild så varför inte sno av henne liksom. Allvarligt talat vad finns det att inte se upp till liksom, hennes sätt att hitta superfina kläder till kanonpriser ALWAYS, att hon vågar och tar steget, sättet hon dissar sitt ganska smådryga ex nu efter månaders velande. Jag är så impad av henne just nu så massor med credds.
Hur som helst här kommer den helt meningslösa listan

10 favoriter för:

Färg: Gult är inte fult tycker jag
Mat: Just nu föredrar jag grönsaker och frukt (pannkakor får alltid plats dock)
Band: Oj oj allt från G-unit till Björn Rosenström
Film: Notebook, You've got served, Step up m.f, m.f
Bok: "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" av Magdalena Graaf
Sport: SATS -spinning och promenader gör en gott
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag
Glassmak: Vanilj med Chocolate chip
Tid på dygnet: Förmiddagen

9 just nu:

Humör: Mittilagom
Smak: Blodapelsin
Kläder: Mjukisbyxor och en munktröja
Bakgrund: Blå tapeter (?)
Nagellack: Inget alls, I'm all natural
Tid: 22.13, läggdags!
Omgivning: Mitt sköna rum och sängen kallar
Irritationsobjekt: Mina trötta ögon
Civilstånd: "i'm so single it's discusting!"

8 första:
Bästa vän: En brud som hette Nina.
Screen name: Ceciiiliaa
Husdjur: Fanny my Snoop Dogg
Piercing: Ögonbrynet (tog under nån form av fjortisperiod men den är ute nu)
Förälskelse: Oj det kommer jag inte ihåg.. Då var man ju typ liten
Musik: Ace of Base!!
Bil: Volvo, ehm.. en silverfärgad
Kyss: Säger inget så har jag inget sagt...

7 senaste:
Cigarett
: Never ever
Mat: Blodapelsin
Dryck: Blåbärssoppa
Biltur: Igår kväll
Spelad låt: Ronny och Ragge - Anna
TV-program: Cityakuten

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Ja, eller nåt!
Brutit mot lagen: Ja, säkerligen
Blivit arresterad: Nej!
Badat naken: Jadå. Inte ute men...
Varit med på TV: Hjärnkontoret
Kysst någon du inte känner: PASS!

5 nej tack:
Kläder: Axelmuddar
Mat: Med drypande fett
Musik: Psycadelic rock och annat deprimerande CRAP!
Dryck: Tranbärsjuice
Personlighetsdrag: Smarta och ocharmigt dryga, DÖ!

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Var med Lisa och senare kollade jag på film
Du kan höra just nu: The Game - Put you on the game
Du inte kan leva utan: Nära och kära
Du gör när du har tråkigt: Har aldrig tråkigt... eller?

3 personer:
Du kan berätta allt för: Linn, Lisa, Linda och Sandra
Du tycker om: Male
Du inte gillar: Ocharmiga och små personer

2 val:
Kaffe eller te: TE
Vår eller höst: Vår

1 önskan: Att få vara lycklig kär snart igen, underbar känsla!

Dagens lycka: Det har varit en tung dag och min näsa har inte fungerat överhuvudtaget men trots detta har jag kämpat för att få fram dagens lycka och det var när jag fick smaken tillbaka i munnen efter att varken ha haft luktsinne eller smak. Kändes riktigt skönt med en blodaperlsin till middag klockan nio som jag änrligen kunde känna smaken av.

Puss och Knull mina små hjärtegull!

Bonne nuit!

Lyckad dag på isen

Hey på er!
Nu har jag precis kollat på två filmer. Den första var Stick it och den andra the Guardian som jag såg lite halvt för andra gången. Jag tänkte nu helt enkelt att det var god tid att jag bloggade lite grand.

Gårdagen spenderades även den hemma med lillesyster. Vi tog en promenad tillsammans efter maten och införskaffade lite godis till kvällens tv-tittar-kväll. Vi kikade först på Batman och sen melodifestivalen. Jag måste säga att det var inte många bra bidrag med denna gång och att The Ark gick vidare är ju bara sorgligt.
Hur som helst kvällen slutade med att mamma och pappa kom hem och det blev världens stormbråk som lugnade ner sig ganska snabbt och jag somnade gott och nöjd.
Morgonen kom och försvann och klockan ett ungeför kom min älsk Lisa och vi tog en underbar promenad ner mot Riddersvik och ut på isen i det underbara vädret. Strålande sol och klarblå himmel gjorde att det inte kunde bli mycket bättre. Vi tog Hässelby runt, från Riddersvik till Hässelby Strand på isen. Vi kollade på alla skridskoåkare och en och annan pimplare medan vi halkade runt som Bambi på hal is. Jag kände mig verkligen lycklig just då, ja, det var verkligen lycka på HÖG nivå. Tänk att det kan behövas så lite för att bli riktigt glad och posetiv.
Nu hoppas vi bara på samma väder nästa helg så ska vi ta med skridskor och varm choklad och få en heldag i det, isf, fina vädret!
Anyway, på vägen tillbaka tog vi en omväg förbi åkis och köpte en massa goda frukter för att sedan gå hem och göra en supergod fruktsallad som vi käkade tillsammans med glass efter middagen. Det kallar jag en bra dag!


Dagens lycka: Två-timmars promenad på isen i sol och klarblå himmel med Lisa.

Nej nu ska jag sova, imorgon är det en ny dag och det betyder också en ny arbetsag.
Puss på er!


Fredag kväll, WOHO!

... eller?
Jag sitter ensammen just nu i mitt rum, Syster yster sitter i vardagsrummet annars är det ingen annan hemma förutom Fanny förstås. Vi håller på med myskväll och har precis suttit och kollat på alla dumma jävlar på Jerry Springer. Det var inte ett enda par som var normalt och inte en enda kille som inte skulle slå skiten ur någon. Jag garvade sjukt mycket, de överdriver så mycket så det är ju sorgligt, de får t.o.m mig att verka som ett geni.

Mest mys!

Förkyld!

Mitt nedrans immunförsvar var inte riktigt redo för alla baskilusker som fanns på Tomtebo (avdelningen där jag jobbar). Jag blev liksom slagen som av en kytnäve eller bulle om man föredrar det. Det gick bara någon dag så blev jag riktigt förkyld och jag bara känner hur det vandrar upp till mina bihålor och sätter sig som en klump i hjärnan på mig och ni skulle bara veta hur mycket jag nyser, OMG!...Men men, det är lite charmen med mig.

Idag jobbade jag från sent till sent och imorgon ska jag jobba från tidigt till mittilagom. Jag vet inte hur jag ska orka detta men det är bara att le och hålla i. Kul är det ju till och från och all personal är ju verkligen supergullig och självklart alla små charmtroll också förutom när de smittar mig!
Lisa min sköna böna har skapat lycka på sin blogg hon skriver varje dag om "Dagens lycka" och det ska jag nog också börja med. Sjukt skönt att tänka på det som gjorde mig lycklig på dagen hellre än det som gjorde ledsen eller sur. En riktig brainiac den där Lisilale!

Dagens lycka: Jag fick mina nya leopardlakan och ett par urgulliga svarta ballerina skor, jag kom på ett nytt uttryck som jag kommer använda always. Dessutom var det en av barnen på dagis som sa till mig att jag var den bästa fröken de hade och det är ju alltid kul att höra från barn, de är ju trots allt galet ärliga... Och fick reda på att Lisa heter Kerstin INGEGERD i mellannamn, sjukt kul!

Dags att hoppa i säng och kolla på en film innan jag däckar.
Kyss och knull mina små hjärtegull!

Fotfarande ganska sliten

Hey, jag börjar alltid skriva utan att ha en aning om vad egentligen jag ska skriva sen slutar det med sjukt långa inlägg ändå. Jag förstår inte hur jag lyckas med det.

Idag är jag dock inte på topp, känner mig lite sjuk och nere. Tror jag känner mig lite ensam i denna stora värld, det är ju trots allt bara en vecka kvar idag till alla hjärtans dag och det känns ju så där. Det var ett tag sen man spenderade den som singel, tre år typ! Men det ska går bra, Sandra har ju offrat sig för att finnas vid min sida så vi kan ju kanske kolla på en gosig film eller något.
Apropå trollen som står i farstun så pratar jag med henne i skrivande stund om att vi någon gång (i framtiden) kanske ska flytta ihop. Det bli hon, jag och Akilles den stora stygga vargen. En av de finaste schäfrarna på jorden för att vara mer precis men lite väl busig för min smak men det går väl över. En annan är ju van med lilla Fanny som är en liten bjäbbis, en väldigt söt och omtyckt sådan.
Åter till planerna, Sandra och jag är ganska olika som personer men det kan ju fungera ändå. Jag är ju en ganska partyglad människa men jag skulle kunna dra ner på det eftersom jag ändå har planer på att skärpa till mig när det gäller alkoholen. Sandra är givetvis också en partybrud men hon vet sina gränser den flickan, en riktig hurtbulle är vad hon är.
Jag tror iaf att det skulle kunna fungera bra och jag ser fram emot att denna framtida plan ska sättas i verket.

Snart är det dags att duscha och krama kudden tillsammans med vovsingen.
Good night, sleep tight & don't let the bedbugs bite!!

Lou är tlött och jättejättesliten

Mm, orkar typ inte ens skriva.  Fast det finns inget att skriva heller så...
Jobbat, kollat på tv, mår dåligt, är jättetrött och mycket tankspridd!

Nån har skrivit en kommentar igen; "du är mer korkad än du ser ut", ja eller liknande. Jag kan ju vara säker på iaf att det inte är någon som känner mig för alla mina vänner och bekanta vet att jag ÄR korkad så det var ju en jätte dum kommentar. Sen så skulle jag vilja veta hur man ser ut när man ser korkad ut, de flesta som man säger ser mindre intelligenta ut är ju blonda och jag är ju ganska blond för tillfället, eller? Förklara?.. Om man tänker efter så beskrivs sällan smarta människor som fotomodeller, det är oftast glasögonormaa och finniga människor med fettigt hår som man brukar se framför sig när man tänker på brainies.. Eller åtminstone jag så jag tar det som en komplimang helt enkelt. Tack du okände människa!... Tänk vad bra allt blir när man ser det från ett annat perspektiv, det enda rätta om du frågar mig.

Nu ångrar jag nästan att jag tog bort kommentaren...
Puss och God Natt!

Lika som bär


Andreas?Carl Philip?Antingen kommer jag få en bulle kastad på näsan av en ilsken kossa eller så kommer den kossan bli lika charmigt dryg som vanligt. Men lika är dom iaf!
Carl Philip?Andreas?

Update - fem minuter senare

- Vet ni vad, jag måste nog akta mig för den där bullen. Den kommer tydligen komma när jag minst anar det!.. Men det är det värt även fast det gör Sören ont!

Natti natti!

Lou goes beach 2007

Nu är det ny månad igen, Februari för att vara petig. Det var första dagen av tre veckor på förskolan Trandansen idag, samma dagis som jag jobbat på förut för er intresseklubbens medlemmar.

Nej men som sagt, ny månad, nya planer. Antingen kommer ni älska denna månads planer eller helt enkelt hata dom. För de som tycker det är sjukt kul att läsa om mina fylletåg och alla de gånger jag gör bort mig på pickalurven är detta mindre roliga nyheter men för er som tröttna på detta, som jag, är det här guld värt. Jag ska nämligen vara sjukt hurtig den här månaden och om det går som jag vill så ska jag inte dricka någon alkohol överhuvudtaget. Dessutom ska jag lägga av med alla onyttigheter och skit som godis, chips och alldeles för fet och äcklig mat. Det är faktist så att "beach 2007" närmar sig med små långsamma steg och om jag vill vara fit tills dess så behöver jag sätta igång redan nu. Alkoholen må göra folk snygga under tiden då man är berusad men så småningom blir man nykter och märker att den sätter sig på ställen där det inte alls är lika attraherande så detta måste väck.
Ja ja ja, jag har sagt så förut men nu ska jag banne mig klara det här. Jag får anlita någon form av personlig alkoholpolis. På något sätt borde det ju gå att fixa, jag menar egentligen är det inte vara så svårt för jag har ändå absolut inga pengar att dricka för den här månaden och det är ju ett stort plus. Det blir svårare med maten för jag kan inte påverka den här hemma så mycket om jag inte följer med till affären vilket jag inte direkt har tid med eftersom jag som sagt jobbar. Men det ska vi nog lösa på något sätt.
Jag måste också börja gå på gymmet igen, både för att träna och sola. Det är bra att ha grundfärg när sommaren kommer så man inte bränner sig. Dessutom så har är/har alla kompisar varit utomlands så man vill ju inte direkt sticka ut från mängden.
Nu ska Cecilia Arnblom ta tag i sitt nersupade liv och börja leva nyttigt och väl, hur låter det då mina vänner? Tror ni på mig eller kommer jag bryta detta redan på Fredag?... Jag har faktiskt ingen aning, jag ska iaf göra mitt bästa, och jag SKA bli snygg till beach 2007. Jag vet att Februari bara är en månad av många men jag kan inte planera FÖR långt fram så vi tar en månad i taget.
Vi får se hur många kilon jag kan gå ner på en månad, jag tänker självklart inte skriva hur mycket jag väger i bloggen men jag kan skriva senare hur mycket jag blivit av med. Japp, jag har bestämt mig, now wish me luck!

Nästa dilemma. Jag har två filmer som jag så gärna vill se men den ena är för läskig för mig att se på själv och den andra är för bra för att kolla på själv. Det här är mitt egna ilands problem, jag orkar inte vänta på att någon ska dyka upp heller för det är verkligen en film jag vill se sjukt mycket men som sagt alldeles för bra för att ligga ensam i sängen innan man ska sova. Nej! Jag måste lösa det här och det fort, kanske får tvinga hit Sandra eller någon att kolla på den med mig.
Det är en dansfilm, Step up heter den och man får se lite av den i Sean Pauls video, "Give it up to me" och jag ÄLSKAR dansfilmer speciellt när det är Hip Hop inblandat. Jaja, det här var totalt ointressant för er men jag var tvungen att få ut det ur mig för det är ett "problem" som verkligen tynger mig. Tvi!
Filmen ligger typ och skriker mitt namn! Oh My God!!

Nej! Snart börjar Cityakuten och här bli ju inga barn gjorda så jag studsar in i duschen nu.
Kyss och knull mina små hjärtegull (på Sandras begäran)


Gävleresan

PASS

Tack Moa för att du ordnade och fixade så mycket, sängplatser, lokal, roliga lysrör, drinkar, smörgåstårta, roligt folk och skön musik. Tack tack, och jag hoppas du blev nöjd och hade en bra födelsedag trots bula och huvudvärk!




Tack till Olson som bokade en natt på hotell i Gävle dagen innan festen. Det var verkligen sjukt skönt och mycket genröst av dig älsk. Och tack till Conny som roade oss måttligt med den ihopfällbara sängen. Tack också för musiken som ni så bra riggade upp och spelade HÖGT!

LYCKA!

Nu är jag den lyckligaste männskan på jorden. Linda var precis här och överraskade lilla mig när hon var ute och brummade med bilen. Hon kom hem imorse och har varit bort från oss alldeles för länge. Det var sjukt skönt att få krama på min flicka igen och höra hur sjukt kul hon har haft det och alla saker som hon införskaffat. Hela min dag är räddad, nu mår jag sjukt bra.

ÄLSK!
Välkommen  hem!

Ville bara dela med mig av min glädje, skriver kanske mer sen.
Kyssar!

Update 20.35

Jaha, det har blivit bestämt att vi ska åka ikväll istället. Olson har fått för sig att vi ska sova på hotell nu när han är så "tät" så det kan ju bli mysigt!
Jag har packat hela kvällen och jag är jätte rädd att jag ska glömma något så jag hoppas jag inte gör det. Jag har en "ny" mobil nu också och nytt nummer så mina kära vänner ge mig lite nummer så jag kan höra av mig till er som jag så ofta gör (ironisk, jag suger på att slå nummer och säga hej!). Nu kan man höra av sig till mig igen också, eller det är kanske svårt för er som inte har numret men ändå, det går iaf!

Nej, ha det bra gott folk!
Gör inget som jag skulle göra..
PUSKNULLPISK!

RSS 2.0