Imorgon smäller det!

Jaha gårdagen blev ju ganska lyckad. Visst är det fruktansvärt creepy att vara ensam hemma men jag sysselsatte mig ganska bra.

Lisa var ju här till midnatt och efter det var det till att sätta igång och städa, jag plockade undan det mesta så det ser iaf någorluna ut här hemma. Det kommer ju tyvärr antagligen bli stökigt ganska snabbt eftersom folk ska gå inne med skor o.s.v. Hur som helst klockan två på natten ungeför satte jag igång och dammsugade jag var ju egentligen inte så trött och om jag hade gått och lagt mig hade det blivit ett rent helvette. Det är nämligen så att jag har jättesvårt för att vara ensam överhuvudtaget, det är det värsta jag vet. Det är nämligen då alla tankar smyger sig på och man blir som ett litet deprimerande monster. Dessutom är det läskigt, man hör ofta ljud i ett stort hus och även om det bara är vinden så kan jag få det till både våldtäcksmän och mördare.
Men vid tre-fyra fick jag iaf sällskap av en salongsberusad människa som var sjukt trött men var ändå på bushumör tydligen. Jag vet inte när vi somnade men somnade gjorde jag iaf och det är jag glad för. Sällskap är bra skit,  mer av det!! ;)

Idag.. snart ska jag rensa kylskåp och frys. Det kommer behövas mycket plats imorgon för alla champagneflaskor och annan alkohol och dessutom mat och välkomstdrink. Jag vet inte riktigt hur vi ska fixa det här men på något sätt ska det väl gå att ordna. Bra kommer det nog bli hur som helst för med människorna som kommer kan det inte misslyckad, vi har nämligen alltid kul tillsammans.
Men nu då, nu är det en ensam natt till och som tur är har jag en del att göra här hemma. Men jag har faktiskt inte ens Fanny hemma!! Jag har ingen aning om hur det kommer gå men det ordnar sig, det gör det alltid!

Killikill i maggropen nu stänger jag dagboken!

Home alone

Jaha så har familjen åkt och jag har typ en del saker att göra.
Jag har varit och hämtat bussbiljetten precis i åkis så det är fixat och klart och nu ska jag sola så jag får lite färg till nyår. Med svart klänning så ser man lätt blekare ut än vad man egentligen är. Efter att jag har duschat är det väl dags att lämna över min enda huskompis just nu, Fanny, efter det är jag HELT ensam.
Ikväll kommer iofs Lisa och gör mig sällskap eftersom vi har en hel del att planera inför nyår.

Nu ska jag iaf sola ¤
Have a nice day!

Nyår snart!

Igår så var det utgång igen. Ganska värdelöst men jag fick iaf träffa mina flickor och en av de var ju våran efterlängtade Lindilale som varit bort från oss ett tag nu.

Vi skulle föra på Nivå och sen dra vidare men jag vet inte vad som hände riktigt för alla tyckte tydligen att det va sjukt kul där. Jag drog därifrån vid halv ett och det är jag glad för idag kan jag säga.
Jag tog taxi "hem" fårn Vällingby och var ganska trött men kollade på "The hills have eyes" innan jag till slut somnade...
Jag, eller vi,  gick som vanligt upp alldeles för sent men det får man räkna med när man sover med den största tröttmössan som går i ett par skor. Mysigt var det iaf att sova länge utan att bli väckt av en grinig pappa.

Imorgon åker familjen iväg till Kläppen och jag ska städa. Jag har beställt buss-biljett till på Måndag också då det är min tur att fara upp mot snön. Då blir det åka av ska ni veta gott folk! SE UPP I BACKEN!
Det kommer som sagt inte alls bli samma sak i år som alla andra år men får försöka bita ihop och ha skoj ändå.
Imorgon hoppas jag att vi får lite planerat inför nyår så det inte blir så stressigt när det är dags.

Nej nu ska jag spela The Sims 2... haha.
Bit i tutten!!

...

Ändrade planer. Det kändes lite jobbigt att åka och träffa Lisa så här sent så vi ska ses imorgon istället.
Nu är jag istället hemma och i mitt rum med en liten syster på golvet. Vi kollar på "Sleep over". Inte lika mysigt som natten innan men det duger.

Nu ska jag sluta skriva.
Hej då alla glada!!


Helt okay natt

Var ute på krogen igår. På en vinterfest på Cafe Umbra. Det va skoj, 80 procent av folket bestod av gamla trollboda-barn. Herregud säger jag bara! Både mobboffer och mobbare var där, tragiskt.
Det var lite komiskt med den här festen, Olson bjöd nämligen med mig på en fest innan och sa att den va på Hornsgatan men jag var ju sen länge tillbaka bjuden på den här festen vid Slussen så jag kunde ju liksom inte tacka nej! Men vet ni vad? Vi hamnade på samma fest, hur stor är chansen att vi båda är bjudna på samma! Det kallar jag bra skit!! LYCKA på hög nivå.
Sandra var redan där med sitt gäng, eller ja Sofia och Issa. Det var ju inte så sjukt mycket folk kanske men det var kul att prata med människan som jag hade lite svårt att träffa och dessutom kunna vara sig själv. Jag fick ju verkligen en helt annan bild av henne men det känns ju fortfarande inte 110% rätt men det är framsteg iaf. Med tanke på att det är en bra kompis till Sandra så får man ju ge det en chans.
Olson var ju som sagt där också och jag fick en ganska fin julklapp av honom. Tack älskling! En Motorola Razr till Cissi, det är taget!...
Vid två började jag messa med THE EX och det slutade med hemfärd i ilande fart och en promenad från Vällingby hem till honom och den bästa natten, morgonen och eftermiddagen på LÄNGE!.. Jag kommer få äta skit för det senare men det tar vi då.

Nyss var jag på promis med Sandra som fått reda på en massa info vilket ledde till att jag fick reda på mer än jag ville som vanligt. Men hon fick snacka av sig lite och det var nog skönt för oss båda även fast det verkligen inte ändrar ett skit. Jag känner fortfarande samma sak och Sandra är fortfarande lack. Även hon ska starta en hemlig blogg för att förvandla känslor och tankar till ord...
Min VAR hemlig men det var väl fel människor egentligen som fick tag på lösenordet men valet är ju ens egna om man vill läsa eller inte. Det är ju verkligen mina innersta känslor och jag mår dåligt om jag inte får ut dom.

Nu ska jag sola och sen duscha. Senare ikväll ska jag göra något roligt med min Lisa som äntligen kommer hem idag. Dumma människa att vara borta länge!! FY!!
Puss på er mina änglar

Juldagen

Nu har jag precis kommit hem från moster där jag firade min jul. Det var mysigt att fira med mina småkusiner och jag tror jag sjungit som aldrig förr. Småkusinerna fick nämligen Singstar och det gick varmt i huset. Skoj skit!!

Vid tolv på natten slängde jag och syrran in handduken. Det blev liksom sjukt tråkigt så vi gick och la oss istället. Lajzan somnade väl på en gång och jag somnade första gången vid ett men vaknade igen av att tv:n var på sen somnade jag inte fören mycket senare men precis när jag hamnat i drömmarnas värld så ringer telefonen. Efter ett kort samtal och att Linda lackat så slängde jag på luren eftersom det liksom inte ledde någon vart och vid fyra-tiden när jag äntligen somnat igen så ringer nästa idiot!! Men jag la bara av luren för det fanns ingen chans att jag orkade snacka med nån full jävel som va ute på stan.. NO WAY!
Speciellt mycket sömn fick jag iaf inte...
Idag är jag ganska seg och otaggad men jag ska väl kanske ut senare ikväll på nån slags julfest. Jag hoppas jag hinner tagga till. Jag hade ju egentligen lite planer till idag med en person men han har väl antagligen glömt det så det blir väl till att sitta hemma och lyssna på alla pappas kompisar när de ska ha nån form av hockeyspelsturnering*suck*...

Hur som.. nu ska jag sola sen duscha och göra mig "fresher"..
Puss & Knull!!

GOD JUL!!

Nu är det jul här i vårt hus, julen är kommen hoppfarallara!

Jag och min underbara familj har precis käkat frukost och Malin fick mandeln. Hoppas hon önskade sig något bra...
Vi "barn" i huset fick en varsin julklapp imorse när vi vaknade och alla tre, eller fyra, blev jättenöjda. Min var visst dyrast men jag klagar inte iaf... Malin fick The Sims 2, Linda fick en ny, fräck mobil och jag fick världens snyggaste skiddress. Burton ofcourse ;) , bara det bästa till den bästa!!
Jag och mamma kommer synas ganska bra i backen i Kläppen nästa vecka helt enkelt. Yeah!!
Snart ska jag gå upp och duscha och börja fixa iordning mig, Fanny ska också bli fin med ett rött band runt halsen. Det är jag som bestämmer det sen får familjen säga vad dom vill. Iofs är det inte ens vi som ska ha henne nu på jul men hon kan ju iaf vara fin när vi lämnar över henne...




Fanny har fått en massa fina paket: en rosa matskål, massa hundgodis, två leksaker varav en pip leksak som ser ut som en handväska. Det är vår lilla Diva och även hon förtjänar det bästa!
Jag tycker synd om familjen H. O som ska ta henne i bilen, jag har nämligen en känsla av att det kommer bli lite messy med tanke på att hon har blivit matad med både hundgodis och skinka så här på morgonen och något säger mig att Gunnar kommer vara ganska givmild han också...
Ja ja, jag är glad jag slipper få hundspya över mig den här julen iaf. HAHA!!!

Nej nu ska jag gå och duscha!
Från mig till er, EN RIKTIGT GOD JUL och massor av jukramar!

HELT OINTRESSANT!!

Vad håller jag på med? Vad heter jag? Hur mycket är klockan?

Bläh, nu har jag tråkigt och nu skriver jag bara just därför att jag har tråkigt. Malin sitter bredvid och spelar The Sims och jag vet inte om jag är deprimerad eller glad. Det går som vanligt upp och ner. Visst är det skoj med jul hos kusinerna imorgon och träffa släkt men just nu känns det deppigt att vara ensam och vakna ensam på jul för första gången på några år... Ganska så trisst men det är skit som händer!

Jag har precis ätit julskinkan som blev klar nyligen och mamma håller på att koka gröten som vi ska ha till frukost imorgon. Jag håller tummarna på att jag får mandeln eftersom jag behöver all tur jag kan få. 

... HAHA! Det var nyss en liten vovsing som pep lite avlägset jag undrade precis vad det var sen så märkte vi att det var någon som hade råkat låsa ut lilla Fanny. Fanny som jag förövrigt har borstat som en galning för att hon ska vara någorlunda fin till jul. Hon ska tyvärr inte spendera den med oss utan med hennes extra familj som om jag inte har helt fel tycker att det ska bli väldigt skoj att få en extra liten kompis med sig till släkten imorgon.

Nej nu ska jag väl göra något annat, kanske nalla lite julgodis eller liknande ;) ..
Puss på er <3

Dagen för dopparedagen

...och dagen efter kvällen före!

Igår var en ganska så bra dag. Eller den dög iaf! Familjen var bjudna på middag hemma hos farmor i Sundbyberg och det var mest mys.
Efter middagen var meningen att jag, Lisa och Linn skulle dra ut och festa lite men vi fick lite medhäng. Jag hade tänkt åka direkt från Sumpan men blev istället hämtad av Chaplin och blev körd hem där resten av packet stod och väntade på att bli insläppta. Det behövdes nämligen föras och de röstade tydligen och det blev hemma hos mig. Efter några öl, cider och lite groggar tog vi en stor taxi till stan och där inne var det röj. Innan vi klev in i taxin träffade vi på Andreas dock, det var lite skoj han drabbades lite av Linns fyllesnack trots allt och antagligen lite av mitt också men jag tror inte jag sa så mycket, hann inte riktigt.
Hur som helst... Jag och tjejerna skakade rumpa och det var inte LITE heller. Vi hade sjukt kul och vi fick precis så mycket uppmärksamhet på dangolvet som vi ville ha, av ALLA. Jag och Lisa gjorde ett par pojkar väldigt lyckliga men idag är det noll ångest för jag har inte gjort något som jag ångrar. Det är skönt... Jag hade ju inga pengar på mobilen så kunde liksom inte höra av mig till någon heller.
Jag åkte taxi hem med Olson och Chaplin som sov bredvid varandra på madrass i rummet mittemot mitt. De var så söta så!

Idag mår jag ju lite så där halvt. Jag mår lite bättre än jag förtjänar men jag känner mig väldigt ensam just nu dagen innan julafton. Jag har träffat Sandra och bytt klappar och jag kunde liksom inte hålla mig, så jag öppnade dom på en gång. Jag fick 6 glasunderlägg med bilder på henna och mig på hur jävla grymt som helst sen så fick jag en kopp med texten "I'm not a snob I'm just better than you¨" på. Typ klockren och Sandra tyckte att den va såååå jag! Haha, jag vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller inte men jag har valt att ta det med en nypa salt för ritktigt så dryg tror jag inte att jag är.
Mamma och pappa har som vanligt lite vänner här och Linda och Malin chillar på sina rum och jag har sjukt tråkigt. Det är väl som det ska vara när man är singel dagen innan jul helt enkelt. Det var ett tag sen jag var det så kommer liksom inte riktigt ihåg hur man gör? ...


Aja, jag ska väl kanske sätta på en film eller något mår ju som sagt inte helt bra.
Massa julkramar <3

dagen före dagen före dopparedagen

Jag missade totalt att skriva igår, jag hade ganska mycket annat skriva om jag ska vara ärlig. Pennan glöd för något som jag verkligen ville och vet ni vad?... Det verkar som de lönade sig minsann!
Jag är fett bra! Men vilket kämp, satt uppe halva natten...

Igår var jag i stan och fikade med Lisa, vi pratade som vanligt om allt mellan himmer och jord. Efter en snabbgenomgång av stan på jakt efter en klänning till Lisa utan lycka så åkte vi hem och fixade min fina utväxt. Nu är jag så där vithårig igen och jag trivs bra. Nästa gång ska jag förhoppningsvis få i den där askfärgen så det ser mer naturligt ut. Lisa vågar inte göra det på mig ännu eftersom jag antagligen kommer tappa håret då. Vill ni ha ett jäävligt bra tips?? PERMANENTA ALDRIG NÅNSIN HÅRET!!!
Hur som helst så käkade jag pannkakor när jag kommit hem till Hässelby och avslutade kvällen med en skräckis. Jag kollade med mamma och vi satt båda nerkrupna under en filt och skakade i takt. Det är tur att man har en mamma som gillar skräckisar lika mycket som jag...
Ikväll bär det av till farmor och massa god mat och vin, efter det tar jag antagligen tuben ut på krogen med min Linn och min Lisa. Vi ska göra stan ikväll. Fick ju lön igår och då blir man ju glad, och nu känner jag mig redo att bli glad i hatten igen efter en helgs vila från allt som har med alkohol att göra.

(bilder på mitt vita hår kommer sen)

Kyss och smek, min favolek! <3

Kommer du nånsin ändra dig?

Arg, ledsen och besviken. Min egna syster som lovade att följa med mig till stan idag, en hel-dag med bara hon, jag, julshopping och ett stopp på ett mysigt café. Nej då ska hon ha med sig Emil fast hon lovat att det bara skulle vara hon och jag... Jag går upp, väcker henna sitter och väntar på henne helt i onödan. Usch vilken liten slyna jag har till syster, jag blir så sjukt ledsen. Ibland är det faktist svårt att verka stark och hålla tillbaka tårarna framför henne när hon gör som hon gör, det gör verkligen ont!.. Vi behövde verkligen den här dagen för att prata och umgås vi gör ju verkligen aldrig det. Men men, hon har satt nivån nu, eller ja, egentligen för längsen men nu får det vara nog. Jag har EN sann syster och Linda-Lajzan är inte längre inräknad som ett syskon, jag mår illa av att tänka på allt hon gjort den här familjen. Det var hon själv som lovade och satte systerskapet och en kompis mammas död i spel. Det var det hon svor på! Men som sagt, nu vet jag vart ribban står och jag behöver inte räkna med henne nånsin igen och det tänker jag banne mig inte göra heller. Var längesen jag var så här besviken.
Det roliga är att när Malin frågade varför hon inte följde med till stan svarade EMIL att hon inte orkade och sen säger hon att det inte gjorde något för jag skulle möta Lisa. Ehm... fast va? Jag åkte in själv och jag spenderade hela jävla dagen i stan HELT ENSAM. Jag har inte ens pratat med Lisa, VARFÖR hitta på något sådant. Är det något som hon intalar sig själv för att få bättre samvete eller säger hon bara saker för att det ska låte bra i andras öron? Jag förstår inte!? Verkligen INTE?

När jag kollar på henne och hur hon beter sig så känner jag mig själv som ett änglarbarn ändå blir jag behandlad som om jag är det svarta fåret i den här familjen!? Hur det går ihop det kommer jag aldrig förstå. Jag vet inte om pappa är för rädd för att säga till Linda så han tar ut det på mig istället eller om jag helt enkelt är ett pain in the ass men det känns ju som att Linda kanske behöver lite mer uppmärksamhet när det gäller uppfostran än vad jag gör. När det gäller henne är det som att mina päron har gett upp helt, de liksom bryr sig inte längre. Hon får precis lika dyra klappar som oss andra och det finns inga begränsningar på vad hon kan göra utan att det en lyftes ett finger här hemma. Hon vet om att hon kan göra vad hon vill också, det är lite skrämmande för det blir ju bara värre och värre. Hon snor, ljuger, röker, krökar och skiter i precis ALLT och ALLA. Ingen betyder något för henne utom hon själv. Och när någon säger emot henne då gör dom det för att jävlas eller för att de helt enkelt är "CP-skadade".

Jaja, nog om min efterblivna syster..
Jag har som sagt, varit i stan idag och handlat färdigt alla klappar och outfits. Det är bara en enda ynka liten klapp kvar och den fixar jag lite senare.

Det var som vanligt sjukt mycket folk som var lika stressade som jag med julshoppingen och tanlen var ju egentligen att jag skulle träffa Leo men han hörde minsann inet av sig. Känner mig lite smått dissad men det är skit som händer, hoppas att håret blev bra på pojken och att han hittade sina klappar!
Ikväll ska jag chilla tror jag, det var väl någon som skulle höra av sig men man får väl hoppas att han glömmer... Eller blir för full!!
... Nu ropade mamma att det inte var något på TV idag så vi ska nog kolla skräckis. Det var nämligen INGEN som ville kolla på det med mig igår och då hade jag jättetråkigt och jag vågar ju inte kolla på läskig film helt själv. Det är ju bara obeagligt men nu får jag kolla med mammsen iaf.

Klappar:
- Lajzan
- Malin
- Mamma
- Pappa
- Linn
- Sandra
- Lisa

Måndag: Körlektion 13.15-14.40/Fika med Linn
Tidsdag: Baka julgodis hos farmor/Kista med mamma
Onsdag: Julshoppa ENSAM!!
Torsdag: Körlektion 10.50-12.15/Fika med Lisa och ev. Linn/Fixa håret
Fredag: Åka hem till farmor på middag/Festa med Lisa(?)
Lördag: ...
Söndag: Julafton hos kusinerna

Dagen före dagen före dagen före dagen före doppare dagen!!
Shuue!


thumb war

thumbwar

Nu när jag själv har så sjukt tråkigt så såg jag den här på internet. Jag skrattade nästan ner byxorna (inombords dock, alla sover ju), så jag tänkte dela med mig av glädjen. -Jag vet jag är ganska snäll!

1, 2, 3, 4 jag förklarar tumkrig! Är du på?

Another day has passed me by

Julbaket ägde rum idag, och det var mest mys. Farmor var lika flummig och gullig som vanligt och godiset blev lika gott som alltid. Den stora skillnaden var att katten i lägenheten hade "bytits ut". Maja som alltid varit farmors och Palles katt gick bort för några veckor sen, r.i.p Maja, så nu har de skaffat sen en liten Molle. Den var betydligt mycket mer gosig än Maja, när jag tog upp honom i famnen så la han tassarna på mina läppar och lutade sig bakåt. Det var nästan som en liten bäbis, men han är verkligen en hand full. Molle är nämligen en busig liten rackare, han har tydligen ner både krukor, ljusstakar och julgranar när inte husse och matte är hemma. "När matte är borta dansar Molle på bordet".
När godisbaket var klart så tog jag tuben till Kista och träffade mamma. Där handlade jag klappar till pappsen och Lajzan så nu är det inte så där fruktansvärt mycket kvar. Tack och lov!
Jag shoppade en svart kjol till mig själv också som jag ska ha på självaste julafton så nu är det bara en söt top och några fina smycken som fattas sen är alla outfitsen färdiga.

Nu på kvällen har mina känslor fungerat som en berg-o-dalbana. De går verkligen upp och ner hela tiden. Ena sekunden kan jag bara må pyton och känna att allt är så jobbigt men med lite posetivt tänkande och ett samtal från någon man tycker om så är det borta med vinden. Visserligen lär dom komma tillbaka inom en snar framtid eftersom det är många problems i mitt huvud som remains men det tar jag itu med då (snygg svengelska där).
Nu sitter jag här i min ensamhet som vanligt och funderar på om jag ska våga sätta på en skräckis och kolla på alldeles själv eller om jag ska fega och kolla på någon Disney-klassiker. Att vara feg eller inte vara feg, det är frågan!...
Hmm, om man ändå kunde få sällskap av någon ibland. Inte ens Fanny sover med mig längre. Malin sov här igår iofs men hon sov på en madrass och deckade så fort huvudet landade på kudden. Tröttmössa! Precis som alla andra...
Förstår ni hur tråkigt jag har när jag sitter här och skriver om verkligen allt och INGET? Och nu tog det slut, vad ska jag skriva om?...

Det har snöat idag, tyvärr lär det inte hålla i sig eftersom graderna stiger så fort överallt. På jul ska det vara 10 grader, det känns ju inte helt okay. Däremot är det massor med snö i Kläppen, ännu mer än igår och det betyder bara en sak, CISSI SKA FÅ ÅKA BRÄDA! WEEEEEEEIJ!!!

Aja, jag ska väl gå och ta tag i mitt liv igen eller något. Imorgon ska man till stan igen med syster yster. Förhoppningsvis kommer vi iväg i tid så vi slipper ruset. Det är så fruktansvärt jobbigt med alla dessa människor överallt. Har dom inget liv eller???

Måndag: Körlektion 13.15-14.40/Fika med Linn
Tidsdag: Baka julgodis hos farmor/Kista med mamma
Onsdag: Julshoppa med Lajzan
Torsdag: Körlektion 10.50-12.15/Fika med Lisa och ev. Linn/Fixa håret
Fredag: Åka hem till farmor på middag/Festa med Lisa(?)
Lördag: ...
Söndag: Julafton hos kusinerna

Jag har lättat mitt hjärta som aldrig förr mäna NÄRASTE -http://ceciiliaa.blogg.se/1/
Enjoy it while it last, this winter wonder land.
Shing Shong!

Happiness

Yes, idag körde jag igen. Det gick prima ballerina. Jag har lärt mig sakta ner farten iaf och nu återstår bara att lära mig stanna HELT och inte rulla framåt eller stå med dragläget i vid rödljusen. Min lärare trodde att jag vägrade stanna för att jag tror att jag ska få kärringstopp och det kan ju vara en orsak men själv har jag ingen aning.
Hur som helst, efter att jag kört klart gjorde jag typ två pärmar och sen var det dags att åka och möta Linn i Alvik på en fika. Lilla Nellie var med också, som hon är barnvakt till och hon va lite småbusig som vanligt. Jag fick en julkklapp av Linn, en rosa tröja från Gina Tricot, thank you my love! Nu ska jag bara hitta något skoj åt henne också.
Pappsen kom och hämtade mig och han hade varit hos doktorn (tydligen) och hade fått nån form av sak på armen som kollar hans blodtryck varje hel- och halvtimme för det var tydligen jättehögt. Det låg i 180 genom 120 när den ska ligga runt 70-80... Jag vet inte riktigt vad det betyder men det låter ju verkligen inte bra.

Dagen har bjudit på ett och annat lyckorus också. Jag vet inte riktigt varför men det kan ju bero på fina vänner och att det snart är julafton och imorgon ska jag faktist till farmor och baka julgodis.

Måndag: Körlektion 13.15-14.40 och fika med Linn
Tidsdag: Baka julgodis hos farmor
Onsdag: Julshoppa med Lajzan
Torsdag: Körlektion 10.50-12.15 och fika med Lisa och ev. Linn
Fredag: Åka hem till farmor på middag
Lördag: ...
Söndag: Julafton hos kusinerna
Lite ändringar redan nu som ni kanske ser :).

Ja juste, jag hittade ett par rosa Björn Borg kallingar i strl L här hemma så om det är ngn som saknar så är det bara att hollaaaah at me så får ni tebax dom.. HAHA, nee skämt o sido men jag tror att jag har råkat tvätta pappas vita kallingar tillsammans med nåt rött så de blivit rosa för det var ju obviously ingen som ägde dom. Och tvätta fel kan ju faktist hända den bästa, och det gjorde det ju också så... eller?

Nej, nu får det vara nog med tramset.
Hej då mina sköna vänner och kom ihåg ett bra knull förlänger livet.
För hur kan egentligen ett skratt förlänga livet om tiden går snabbare när man har roligt?

Lite skoj info

Hejsan igen. Det var värst vad jag skriver men jag drabbades precis av ett mindre lyckorus när jag fick veta att det är snö i backarna i Kläppen. För det är ju nämligen så att så fort det blir minusgrader så drar dom på snökanonerna fullt och dessutom har Kläppen de bästa snökanonerna i hela Sälen. Så man kan ju kolla skillnden liksom. Aaaah, ännu finns det hopp, Cissi kanske får åka bräda trots allt. LYCKA!

kläppen fär några dagar sen
Snö, oh härliga snö!

Sen har jag fått en fin bild på en kompis som går naken genom Munsös mörka gator.. Dom vet ju verkligen hur man roar sig en tråkig natt på fyllan! Det är tydligen bara en va typ 400 filmer dom gjort tillsammans, man kan ju hoppas att alla inte är liknande den här =/
http://www.youtube.com/watch?v=-4zpCNPiMEo -Check it out!

En vecka kvar till jul!

Jahapp, ännu en helg har svischat färbi.
Fredagen va ju som jag tidigare skrivit väldigt lugn men gårdagen var iofs lugn till en början men avslutades ganska vilt... Jag vaknade iaf inte själv i morse, eller i förmiddags kanske man ska säga.

hela dagen ha jag typ spenderat i sängen förutom kanske 20 minuter då jag har ätit och varit på övervåningen en snabbis. De senaste tre timmarna har jag sovit. Vet inte om jag var pömsig eller något men med tanke på att jag gick upp ur sängen första gången vid tre så känns det lite skumt att jag varit så utmattad. Jag kommer få ta igen det inatt när jag inte kommer kunna sova överhuvudtaget eftersom jag kommer vara alldeles för pigg.
Nu är iaf andra granen uppe och nu ska alla julklappar flyttas dit :). Dessutom är det bara en vecka kvar till julafton, weeij!

Jag har sjukt ont i mina mage, jag måste ringa ungdomssmottagningen imorgon det är något som inte stämmer alls, så här kan jag inte gå och må hela tiden. HORA!

Tror att jag iaf har fått många behov tillfredställda på något konstigt sätt, jag som är så galen i gottesaken tackade nej till både glass och saffransbröd. Skumt!
Hur som helst, saker som är bestämda i veckan:
Måndag: Körlektion 13.15-14.40
Tidsdag: Kista & Handla klappar/Baka julgodis hos farmor
Onsdag: ...
Torsdag: Körlektion 10.50-12.15
Fredag: Till farmor på middag
Lördag: ...
Söndag: Julafton hos kusinerna

Ja så ser min vecka ut än så länge men det lär väl ändras och dyka upp en hel del saker.
Bye bye!

Vi gjorde stan

Hejsan hoppsan! Idag var det mars pannkaka upp klockan nio, käka gröt och sen klä på sig och åka till stan med mammsen. Det var en massa mys och vi handlade klappar och jag hittade en klänning och ett skärp och lite smycken till nyår. Jag är ganska lättad trodde nämligen aldrig att jag skulle hitta en klänning som jag trivdes i men det gjorde jag minsann. Ett svart nummer som var väldigt fin.

Klappar:
- Lajzan
- Malin
- Mamma
- Pappa
- Linn
- Sandra
- Lisa

sen tror jag inte att det är några fler... Har ju ingen pojkvän att handla till längre tyvärr så..
Men jag måste erkänna att jag blev galen av att inte ha någon kille när jag va inna på SALT i Kista, de har så mycket fräscha kläder där som jag bara ville att "min pojke" skulle ha. Men som sagt... Ingen pojke, ingen klapp! Det är bra att jag sparar pengar på det iaf ;) ..
Nej nu ska jag dricka lite cider och sen duscha.
Ciao!

P.S Stackar Lisa har haft en dålig dag så tyck lite synd om henne -http://lisilale.blogg.se/161206182440_smsta_dan_p_lnge.html. D.S


TVI!!!

Haha, du... eller ni är ett enda stort skämt! Fösöka snacka skit om mig med killen som är som en bror för mig. DUMBASS, du och ditt fjortisgäng kan dö! Så jävla fula och äckliga så det är pinsamt och att du nånsin tror att du kan vara bättre än mig, det är ju fan skrattretande. Du vet inget om mig så gör dig själv en tjänst och skaffa dig ett liv...

Du existerar inte för mig, men snacka fan inte skit som mig för det är bara för sorgligt!


kul fredagkväll

Jag har varit hemma med familjen, ja som vanligt alla utom Linda. Det var mysigt vi pratade en massa och mös framför "super ex girlfriend" som kanske inte var jättebra men det var skönt att vara hemma för en gångs skull och det kommer framförallt vara skönt att inte vakna imorgon bakis och ångestfylld. Jag ska faktist upp med pappa och träna imorgon bitti... Kom precis på att jag måste larma, hade ju inte gjort det =/ ... Så!

Imorgon blir det väl en liknande dag om jag får som jag vill men sen finns det alltid frestelser och nånting säger mig att jag kommer bli besviken imorgon men det är bara att vänta och se.. och hoppas!

Nej nu förstår ni inget så jag ska fortsätta kolla på "Hajar som hajar" som jag sett en triljon ggr innan men den är bra och lagom läskig så där när jag ska sova alldeles själv!!!

Puss puss <3

en julgran uppe!

.. och en kvar!

Jag satte precis upp plastgranen på övervåningen, den är silver och blå som vanligt och kungsgranen som vi har här nere ska gå i guld och rött! Det blir fin-fint!

Nu ska jag städa lite i mitt egna rum som ser ut som ett bombnedslag IGEN! Jag fattar inte hur jag bär mig åt. Nu ska jag storstäda och se till att det håller i sig ett tag. Åtminstone fram till nyår för då händer det grejor!..
Kvällen efter nyår åker jag och Olle upp till Kläppen, om det kommer ngn snö vill säga. Det är ganska oklart än så länge eftersom det fortfarande är grönt i backarna och det verkar inte vara någon större snöstorm på väg så det känns lite skrämmande. Alla år i Kläppen och så är det ingen snö helt plötsligt, vad händer med våran värld?
Hmm, fick en deja-vu, känns som jag skrivit det där förut.. Men men, det var säkert värt att upprepas. 

Tidigare år

IDAG!!

Nej, städa var det! Sho hej!

En av anledningarna till helgens planer

... är att jag behöver alkolås på mobilen och Lisa har hitta lösningen!

alkolås på mobilen

Den tackar vi för Lisilale!

jaha, intresseklubben antecknar!

Alltså jag har typ haft abstinens, bloggen har liksom inte fungerat det är inte mitt fel att det inte kommit några inlägg.

Tisdag:
Jobbat, broderat, promenerat, gråtit en skvätt för old times när jag gick förbi ett gult litet hus...
Onsdag: Jobbat och haft lucia med barnen på dagis, broderat jätte mycket, mått allmänt dåligt och varit deppig, kollat på OC (Marissa död? skulle inte tro det...!), suttit uppe halva natten och spelat duellen och röj-flaggor med Olson...

TODAY: Idag är det torsdag och jag har inte jobbat men jag har kört bil på körskolan och jag måste faktist säga att det går bättre och bättre sakta men säkert. Jag är ju jävligt trög när det gäller att bromsa, de 4 sista lektionerna har Pia (min körskolelärare) fått tjata på mig om att jag måste sakta ner och använda bromsen. Jag är tydligen lite gaskåt men det har jag väl efter far min. Sen höll jag på att köra på en stackars människa som skulle över gatan vid Majas men som tur var har Pia en broms på sin sida av bilen också *pust*..
När jag kom hem blev det tjockismat eftersom städaren har varit här och då ville mutti och puppi inte stöka ner i köket. Dock syns det inte att det har blivit städat i mitt rum men det kan bero på att jag själv inte är så bra på att hålla någon som helst ordning nu för tiden.
Efter maten blev det hur som helst KALABALIK för att underdriva. Jag, mor och far skulle till Kista och handla klappar till lillesyster Malin och jag tänkte, "fan det är fett varmt i kista centrum jag lånar muttis skidjacka som är lite tunnare". Så jag springer upp och kollar i garderoben men till min stora förvåning så är den BORTA!!! Ja det är klart att alla tror att det är Linda som tagit den men hon blånekar i vanlig ordning. Då råkar jag veta att Regine och co. ska till Kittelfjället. Ja eftersom min syster berättade det för mig ett par timmar innan, då slår det mig att Linda kan ha lånat ut den till Regine för att liksom höja sin status lite, fråga mig inte varför men den systern fungerar på dom mest underliga sätt. Pappsen ringer iaf dit och kollar läget och mycket riktigt Regine har grejorna så det var bara för lilla Linda att åka dit och hämta och jag kan säga att det stod en chockad "Reggihoe" i dörren när hon fick höra att skidkläderna inte ens var Lindas utan mammas. Långnäsa Linda, det gick inte den här gången!...
Hur som.. vi kom till Kista Malin har fått massa skojiga klappar och jag hittade en skiddress som jag antagligen kommer få i julklapp istället för min dröm-bräda. Meeeen man tar det man får och ser glad ut ;P.. nee skämt o sido med tanke på att det typ blir mindre och mindre snö varje år så är det väl ingen idé att skaffa sig en egen snowboard om man inte bor i alperna.

Helgen närmar sig med stormsteg, imorgon ska jag hjälpa mammsen på dagis (gratis =S ) och efter det, hem och tokmysa. Jag ska nämligen sköta mig, inte dricka, inte skicka sms till ngn, inte ringa till ngn (möjligtvis dom närmsta men inga pinsamma samtal) och jag ska bara vara sjukt tråkig med andra ord. Det är precis vad jag behöver och det är precis så det ska bli, INGA undanflykter, INGA ändrade planer!! Pappa tar hem en massa nya filmer imorgon så det blir väl att kolla på dom och svulla i sig ngt slags nyttigt godis. Toppen!!

Jaha nu har jag uppdaterat lite här och även i den andra bloggen, jag behövde lätta mitt hjärta igen, det kändes tungt.. ♥ http://ceciiliaa.blogg.se/1/

Lost and Found:
- Lindas jacka
- Busskort
- Id-kort
- Bankomatkort
- Väska med smink, nycklar och diverse
- Pass
- Fjällräven (inte mitt fel dock)

Kolla kolla!! Allt utom busskortet tillbaka på plats. Förövrigt så låg leg och bankomatkort i ett par jeans som jag glömt att jag använt i Vemdalen. Wops! Tack mammsen för att du hittade dom ;) ..

Auf wiedersehn!!

Alkohol = Grova beteendeförändringar

Att tänka innan man talar är som att torka sig i arslet innan man har skitit
-Det jag omedvetet lever efter!

Idag gick jag upp vid 12-tiden, I know, alldeles för sent. Leo ringde men egentligen skulle jag ringt och väckt honom vid tio men shit happends. Hur som helst så fixade jag iordning mig och åkte och mötte honom i Hässelby Gård för att få beskrivning till polackerna så jag kunde hämta min jacka men jag märkte att det inte behövdes eftersom Leo hade mött upp dom på Nisses och hämtat grejerna redan. Det tackar vi för!
Polacken har ringt mig hela dagen igår och försökt få mig att komma och hämta grejerna men jag kom hem så pass sent och det finns inte en chans att jag går själv till en krog i Hässelby Gård för att möta några människor som jag inte känner. Men jag fick iaf tillbaka Lindas jacka och mitt pass idag och dessutom info om hur himla kär en utav dom där dårarna var i mig, tack, men NEJ tack! Hur som helst nu är jag hemma igen och mår bra. Jag ska ta tag i mitt rum så småningom eftersom det i vanlig ordning ser ut som ett bombnedslag efter helgens klädombyten och vinpimplande.

...och för att inte bryta några traditioner så kan jag berätta att jag och min syster fortfarande undviker varandra men just nu är jag en aning förbannad med tanke på att hon har (förhoppningsvis bara) bytlånat min stora, varma, gosiga fjällräven med någon och jag har ingen aning om vart den kan vara. Nu vet jag inte när jag får se den igen, om nånsin. En annan sak är att hennes nuvarande pojkvän inte är speciellt smart, antingen det eller bara desperat kär i Linda och om jag ska vara ärlig så vet jag inte vilket av det som är värst.

Lost and Found:
- Lindas jacka
- Busskort
- Id-kort
- Bankomatkort
- Väska med smink, nycklar och diverse
- Pass
- Fjällräven (inte mitt fel dock)

Hoppas att jag kanske hittar åtminstone en tredjedel av sakerna men det är inget jag räknar med.
Meddelande till mig själv: Sluta dricka så jävla mycket!!


-Vad som hände igår?... PASS!!

Jävligt oklart. Började med lite oskyldigt drickande hemma hos Micke och slutade barfota utan jacka, väska och busskort på nattbussen.

Nej Lisa va inte med men hon lyckades vara jättefull hon också fast på annat håll. Det tackar vi för, annars hade jag ju inte klarat av dagen.
Jag, Leo och Micke var hemma hos Micke och drack och snackade en massa skit, Micke blev lite irriterad eftersom jag och Leo snackade om ett gemensamt problem, min syster!!
Men kvällen blev sen så vi gick ner till nåt HAK och drack lite till och jag blev som vanligt alldeles för full trots att jag hade lovat mig själv att låta bli. Jag lyssnar inte så mycket på mig själv har jag märkt.
Vi hamnade hemma hos några polacker som inte kunde svenska, jag låg mest i deras säng tror jag men jag minns inte så mycket efter det. Jag vet dock att jag inte hittade mina skor eller min jacka så jag gick till Hässelby strand i bara strumporna och tog nattbussen hem. Bra kväll?! Vet inte om jag tycker det faktist!..
Lyckades spotta iväg några onödiga sms och ringa några jävligt dumma samtal (i'm so sorry). Det var iaf en rörig kväll och det som är borta just nu är: jacka, skor, bankomatkort, busskort, id, pass och väska. Vissa saker vet jag vart dom är men en del är endast ett mine blott! Wops!!

Idag då? Jo, idag har jag vaknat och duschat och sen åkt till Skärvik till min Lisa och bakat peppisar med henne och Linn. De blev jättefina och jättegoda. Vi hade det jättemysigt och käkade middag tillsammans. Nu är jag hemkommen för ca en timme sen och jag mår ganska bra med tanke på omständigheterna. Min lillesyster hatar mig iofs och det är ju inte kul. Jag berättade lite grejer för hennes nuvarande "slav" som jag tyckte han hade rätt att veta men det skulle jag ju inte gjort flör han litar ju på  Linda till 100% och nu är jag hatad på köpet.
Jag orkade bara inte med att ännu en stackars själ ska bli sårad p.g.a hennes megaego efter att hon stampat på Leos känslor ett antal gånger. Men den här nya kille är verkligen betuttad i syster så det finns inget mer jag kan göra än att kolla på medan han sakta men säkert bryts ner till en hjärtkrossad stackars sate. Men usch så hemskt jag skriver, nu får det vara nog!


Vi gillade varandra en gång i tiden

Ha det bäst mina vänner och gör inte som mig!

Helgens bravader

Igår var det typ sjukt lugnt. Jag satt hemma med mammsen och minsta systern och kollade på film och svullade. Sen gick jag och la mig vid tolv, lillesyster (malin) sov i mitt rum så jag fick lite sällskap. Pappsen var på julbord med jobbet och var den första som ringde och halv väckte mig klockan ett på natten. Han hängde på nåt ställe på stureplan med en massa "brats" som han så fint själv beskrev det. Han drack nån citron shot av nåt slag för 220 kr styck och bricka efter bricka tog han in till alla sina kollegor på jobbet och självklart var det han som betalade. Han spenderade 3000 kr på två timmar, det är lika mycket som Martin spenderade på hela vår Vemdalen helg bara på sprit och det tyckte jag var mycket... Han ringde iaf och frågade om jag var ute men jag låg som sagt och sov så samtalet avslutades ganska snart och jag somnade om.
Nästa samtal var min Lisa som ringde klockan halv två för att övertala mig om att jag inte skulle gå ut utan vara med henne och följa med henne på fest idag men jag sov i pricip i telefonen så det blev ännu ett kort samtal.
Klockan 03.08 däremot fick jag sms som jag blev måttligt chockad av och det slutade med ett ganska långt samtal med en massa velande fram och tillbaka och efter det somnade jag inte fören sex på morgonen... Hade LITE problem med att sova efter det men det gick ju till slut  =/

Idag har jag käkat bakismat med pappa, inte för min skulle utan för hans skull. Han mådde inte helt okey eftersom han inte är van vid att komma hem vid tre på morgonen men det ordnade upp sig efter ett par öl.
Nu är päronen på någon fest där pappsen tydligen ska sminka mammsen, jag skulle verkligen vilja se hur det blir men man kan ju inte få allt här i livet och jag är övertygad om att pappa kommer vara bäst eftersom han har fyra tjejer i familjen som sminkar sig ganska regelbundet.
Jag själv ska ut med mina bröder och supa det kommer nog bli ganska så nice, sen får vi se vad kvällen tar mig. Om jag känner allt ganska rätt så hamnar jag i min säng tillsammans med min lilla vovsing men det är inte helt fel det heller för det är nämligen den bästa hunden i världen

Nej nu ska jag packa ihop mig för snart kommer skjutsen.
Puss på er!

Torsdagsfräckis

En kvinna låg sedan flera månader i koma. Sköterskorna i hennes rum såg
till att tvätta och bada henne regelbundet. En dag när en av dem tvättade
hennes privata delar noterade sköterskan att det gav en liten liten respons
på monitorn när hon rörde kvinnan. Sköterskan provade igen och jo
verkligen, kvinnan rörde sig faktiskt.

De tillkallade hennes man och förklarade för honom vad som hänt och sa:
"Hur galet det här än låter så kanske lite oralsex kan vara rätt metod att
väcka henne ur koman."

Hennes man var mycket skeptisk men sköterskorna försäkrade honom att de
skulle dra för draperierna och stänga rummet för att de skulle få vara
ensamma. Maken gick till slut, om än lite motvilligt, med på det och gick i
kvinnans rum.

Efter några minuter planade kvinnans hjärtslag på monitorn ut helt. Ingen
hjärtaktivitet alls. Sköterskorna rusade in i rummet och skrek: -"Vad
hände?
Vad hände?"

Mannen svarade "Jag vet inte, hon kanske kvävdes."

Too much!? Eh, you can take it!
Hur som helst har jag lite fina filmer ni kan få kolla på. Dom är några år gamla men det är bra ändå!
http://www.youtube.com/watch?v=dlkpn0u02Cw Min vovsing knasar <3
http://www.youtube.com/watch?v=tDU72MhCLbo Papi sjunger i Kläppen <3

Idag kom en pömsig Lisa hit. Jag tyckte inte alls synd om henne, nyknullad som hon va! Fy på dig...
Farmor och Palle kom också, det var trevligt. Jag ska hem till världens bästa farmor och baka julgodis någon gång nästa vecka. Mumma!

Imorgon ska jag med mammsen till jobbet och baka pepparkakor med småbarnen! Världens sötaste småbarn faktist. Speciellt en liten Jon och en liten Melker!
Just det, det är fredag imorgon och jag har inga planer alls för kvällen. Tänk om man skulle vakna och inte vara bakis på lördag. Men vad ska man då hitta på hela kvällen!? Det är frågan!... Har ni förslag vad man kan göra ensam en fredagkväll så kan ni ju höra av er till mig ;) ... SJYSST!

Nej snart är det hopp i sängen, deppig och ensam ska jag ligga och tycka synd om mig själv framför en film... Jag måste nog snart försöka komma ifrån den här perioden som jag är inne i nu, man hamnar så lätt i den men det är desto svårare att ta sig ur. Men jag har lyckats förr så jag ska minsann lyckas igen!

Puss på er allesammans och sköt er annars...
I'm gonna beat seven shades of shit out of you!!!

17 dagar kvar till Julafton

Igår så ville inte bloggen fungera. Pallade inte trycket helt enkelt. Idag verkar det dock vara mer sammarbetsvilligt.

Igår var jag hemma hela dagen och kollade typ på film; Another Gay Movie och Monsterhouse. En av dom rekommenderar jag inte för känsliga tittare. T.e.x sånna som tycker att alla bögar borde sättas på en ö där de är isolerade från resten av världen så vi slipper se dem. Det är inte den typ av människor som borde sen denna film och jag hoppas ni förstår vilken av dom jag pratar om. Den var äcklig rakt igenom ska jag berätta, och inte bara för att det var bögar, för det har jag inget emot, men ... Ja, äckligt!

Jag har också fixat en massa jobbansökningar och håller tummarna.... HÅRT! Annars har det inte hänt något skoj alls, var bara mest allmänt deprimerad igår p.g.a en dröm som var för bra för att vara sann bl.a men hey, skit som händer, livet går vidare. Tyvärr ;) !

Idag, ganska snart ska jag åka och övningsköra igen. Jag tycker nästan det är lika jobbigt varje gång men förhoppningsvis så lär jag mig mer och mer. Efter körningen kanske jag ska plugga lite men sen bär det av till gamla skolan för att hämta betygen och sen till Af för att visa dessa betyg. Puh!! Mycket att stå i idag.
Men imorgon är det iaf fredag, inte för att det händer något alls men man kan ju hoppas på det bästa.
För de som är intresserade har jag slutat äta helt efter att ha kollar på bilder från sommaren 2004 (som förövrigt var den bästa sommaren i mitt liv). Tråkig kropp man hade då liksom, Jessica Alba släng dig i väggen.



Det var allt för nu!
Auf Wiedersehn

köra bil :)

Wooot woot!
How ya'll doin? Hoppas allt är kanon!

Idag skulle jag gått upp senast halv tio men lilla mig tycker om att snooza! Elva var klockan när jag tassade upp i duschen.
Fräsch och mätt vandrade jag ner till bussen för att åka till trafikskolan och övningsköra i 80 minuter och där fick jag lära mig att jag fortfarande är lite gaskåt. Jag har lite svårt att använda bromsen när jag ska svänga så jag hamnar i staket, bilar och annat kul som man helst ska undvika. Men jag lär mig väl så småningom. Jag ska snart ut och träna lite extra med pappsen.
Men iaf efter bilkörning och lite plugg så gick jag till SATS och solade, det var skönt när solariet väl började fungera. Det tog ett tag dock, en massa strul var det innan men lite färg fick jag.
Pappa var på väg hem så han skulle hämta mig i Vällingby så jag tänkte fönstershoppa lite i Vällingby centrum men den idén försvann ganska snabbt ur mina tankegångar när jag blev nerstänkt av nåt jävla dumpuck som körde 180 i en vattenpöl preciiiiis där jag gick. Dyngsur och en aning irriterad börjar jag promenera hemåt istället och pappa plockade upp mig vid Majas.

Nu är jag hemma och har ätit god mat och jag ska som sagt snart ut och köra lite bil, eller mjo, jag ska försöka iaf.

Sen vill jag bara tillägga här iaf jag kunde skulle jag nog gärna säga upp systerskapet med min lillasyster som beter sig så JÄVLA illa och jag funderar på att lägga ner det här "bror"-snacket med en annan människa som börjar sjunka i mina ögon. Tyckte verkligen att det verkade som du gick vidare och hade kul men sen... Nee, förresten! Jag struntar i skiten.
Det som är jobbigt är väl att man ska behöva bo under samma tak som en viss syster dock! Men men, får väl hoppas att det här som allt annat löser sig någon gång! Men så länge... TVI PÅ DIG LINDA ARNBLOM!!!!!!

Ni andra, ha det BÄST!


Vemdalen 2006

Jaha så var det dags att dra igenom den här skiten nu då. Eller ja det var ju inte bara skit men det var inte helt okey heller.

Torsdag: Vägen dit var ju helt okey faktist. Det var Wredde, Martin, Linn och Jonas i en bil och jag, Lisa, Jimmy och Olson i en bil tillsammans med alldeles för mycket packning. Det berodde nog på att varken jag eller Lisa tänker speciellt mycket när vi packar utan tar helst med oss hela garderoben. Men man vill ju liksom ha lite att välja på och sen kanske man vill låna av varandra o.s.v. Vi fick iaf plats och vi satt någorlunda bekvämt så det fungerade.
Båda bilarna träffades utanför mig vid 17.30 och det bar inte av förens sex-tiden. Vårt första och viktigaste stopp blev på systemet i Rotebro,  där jag köpte en back med päroncider (7,0:er), bra skit, och resten köpte öl, sprit och vin och jag tror Olson fick med sig lite Minttu som vanligt, jag tror t.o.m de ringde till för att kolla om de hade någon Minttu där, hmm, det känns som den drickan är ett måste för Olson och Jimmy. Det är Minttu och Red Bull-Vodka.
Tanken var att vi skulle stanna där och käka också men kön var alldeles för lång för folkets tålamod så vi åkte vidare och tog en McDrive istället. På vägen så såg vi alla lite konstiga saker, Jimmy såg ett ljus som sprang i skogen och Lisa tyckte att träden förföljde oss, det var liksom samma träd som kom om och om igen, jag såg djur i skogsbrynet och Olson han såg EN ELEFAANT!!
Jag vet inte hur många gånger vi stannade eller hur fel vi egentligen åkte men vi kom väl fram vid halv ett på natten. Pust och flämt!
Vi hittade rum, packade upp och bäddade sängarna sen gick de flesta och la sig. Jag la mig också men hade för svårt att sova eftersom jag inte hade någon tv i rummet. Så jag gick upp och satte mig och kollade på tv med Olson och Jimmy men jag kände ganska snart hur ögonen liksom blev mindre och mindre. Jag tog mitt förnuft till fånga och slängde in handduken vid klockan 3.

vägen dit

Fredag: Väckt av en underbar Linn klockan sju för att gå upp och kolla på julkalendern. Mysfaktorn var hög den första dagen i December och frukosten var fixad och klar. Lisa och Linn är höjdare på att vara världens bästa människor. Trots uppgång så pass tidigt kände jag mig pigg och galet redo för backen. Så vi hämtade liftkorten och jag & Linn gick och hyrde snowboard samt skidor och sen var det dags för backen. Okey, det var inte överdrivet mycket snö men det är svårt att beskriva känslan att få åka bräda igen. Det är så fruktansvärt underbart och med bra vänner och snygga kläder blir det, om möjligt, ännu bättre. Det som var mindre kul var all snö som hamnade innanför mina kläder. Det var nämligen så att byxorna var lite låga och jag visade lite för mycket så det är under om jag lyckas smita undan urinvägsinfektion. Men det var dock inte så att snön hamnade där av sig själv utan det var Jonas och Martin som övade prickskytte med snöbollar.
Vid elva-tiden var det dag för lunch och då kom även Olson och Jimmy hem från affären eftersom de inte åker skidor. De hade tröstshoppat, meningen var nämligen att de skulle handla lite redbull och diverse men det sluade med saker för 1000 svenska dinarer. Det kändes ju inte helt fel iofs när de kom hem med en två-kilos påse godis och en present till mig. Jag fick en matta med Askungen på, en rosa. Den ligger fint i ingången till mitt rum och passar perfekt där.
Innan afterskin som började klockan tre åkte vi lite mer skidor och det gick ju toppen, vi åkte direkt till hotellet och där satt Olson, Jimmy och Wredde och väntade på oss. Vi tog in en varsin öl och sen bröjade bandet lira. Det var väl helt okey, de kommer aldrig kunna slå Partypolarna i Kläppen men det var ju skön musik. Olson och Jimmy blev kompisar med bandet ganska snabbt efter att de bjudit sångarna på några öl.
Något eller snarare någon som alla flickor i sällskapet la märke till ganska snabbt var en viss bartender. Han var ganska lätt att titta på kan man säga, riktigt ögongodis. Mjuuums!!
Hur som helst, efter en öl... eller hmm, vi var nog alla lite salongsberusade när det var dags att gå hem och käka middag och duscha och fixa iordning oss inför kvällens utgång. Lasagne stod på menyn och det va mäkta gott, musiken höjdes tillsammans med stämningen. Alla började tagga till och vi shejkade och studsade till mina sköna egna gjorda mixar. Haha!!
Runt elva, tolv-tiden, då våra grannar var som mest irriterande var det dags att dra ut. När vi kom dit var det ganska dött men när bandet kom igen så ökade stämningen igen och alla taggade till och en Cissi blev PACKAD! Jag tänker inte berätta vad som hände eller vad jag gjorde för för det första kommer jag inte ihåg det, för det andra så skäms jag så in i helvette (men jag står fast vid att det man inte kommer ihåg har inte hänt) och för det tredje har jag en svag känsla av att när Lisa väl bloggar om den här helgen så kommer hon ta upp den lilla olyckan ändå. Dessutom betämde vi oss för att ta med oss lite grejer på vägen hem. Jag tog med mig en klädställning av något slag, Wredde tog en spade och Lisa ville ha en parkeringsförbudsskylt. Detta är ännu en sak som jag inte har något minne av.
Hur som helst vi kom iaf hem, fråga inte hur eller när, men hem kom vi och nudlar käkades och Jonas skulle kolla vilken platta som hade använts. Han är ganska smart och använder HELA handen. Jag kan tänka mig att det inte var så skönt. Jag kommer inte ihåg så mycket av den kvällen men vad som hände fick jag reda på dagen efter.

innan skidåkningenmattan jag fick av olson


Lördag: Väckning klockan nio-tio. Sovmorgon med andra ord. Jag går in i badrummet för att kissa lite och när jag ställer mig framför spegeln så drabbas jag av en chock när jag ser att jag har inte ett, utan 2 feta sugmärken på mina bröst. Ett på varje med andra ord. De är inte direkt diskreta heller och då slår det mig som ett slagträ i skallen att det är Lisa och Olson som står för detta fina masterpiece. Även jag och Martin har gjort oss förtjänta av ett pris för bra sugmärke eftersom Lisa har ett STORT märke på ena tutten. Det var kanske inte lika lila som mina men jävlar va stort det va och vi var inte vackra. Bra kväll tänkte jag och satte mig och käkade frukost.
Efter mycket ångest och en jävla massa klagande så lyckades vi ta oss ut i backen igen men mina ben levde ett eget liv och eftersom det hade snöat hela morgonen så var det liksom lössnö med is under och jag gjorde inget annat än att ploga mig nerför backarna vilket inte jag tyckte var så kul så jag åkte hem efter två åk. Jag satte på bastun och myste lite med Olson framför tv:n och försökte sen sova ett tag för att orka med kvällens bravader. Men så mycket sova vet jag ju inte om det blev, först blev jag väckt av en Olson sen av Lisa och Linn men jag fick vila mina muskler iag som jag förövrigt hade mycket ont i.
När de hade kommit tillbaka var det iaf dags att basta så det var ju lika bra att kliva upp ur sängen och jag klarade väl ungerfär 5 minuter i bastun sen vandrade jag till toalett nummer två och stoppade ner fingrarna i halsen för att få ut lite av gifterna i kroppen som gjorde att jag mådde illa och sen hoppade jag in i duschen. Det spårade lite när vi skulle fixa iordning oss för Martin behövde göra nummer två och valde tydligen badrummet där Lisa behövde vara och då bröt sig självklart Lisa in i badrummet där Martin sitter o bajsar och det slutar med att alla är där inne och joinar honom av någon anledning. När alla var klara i bastu och dusch drog vi till afterskin igen och där fick vi hänga i baren eftersom det inte fanns några sittplatser och det hände en hel del där. Jag fick reda på att den söta bartendern hetta Fredrik och han serverade oss några gången och det är klart att alla i sällskapet vet om att jag tyckte han såg bra ut och då vräker Olson, av alla människor ut sig, DU ÄR FÖR GAMMAL FÖR HENNE! Och då hänger ju självklart Martin på: Ja hon är bara ute efter 90-91:or... Var på ALLA skrattar förutom en lite flicka som står och typ gömmer sig i bardisken. Fy fan säger jag bara, vilka jävla kompisar man har. Så där var det över med den saken. Det var inte bara jag som hade en lite "crush" utan även Jimmy och jag tror att Olson också var intresserad även om han kanske inte erkänner det. Det var en annan bartender som hette Linda och hon var tydligen medlem i Black Army. En mycket söt och charmig tjej faktist trots val av lag...
Jag fick visa upp mina vackra sugmärken också och jag tror inte att de uppskattades men ändå. Lite andra saker som hände på afterskin den eftermiddagen var att jag fick lämna öl till killarna i bandet från Olson och Jimmy, Lisa spillde ut en öl och skämdes så mycket att hon gick hem, Jonas bankade på min flaska så jag fick en massa öl över mig, Linn sjöng Pippi Långstrump för mig när jag skulle på toaletten (det gjorde hon iofs hela helgen) eftersom inne i båsen fanns det ingen kran som jag kunde sätta på medan jag kissade och en hel del annat skoj. Jag fick massor av komplimanger för min fina skiddress dessutom som jag fick låna av mammsen, både killar och tjejer kände igen mig från backen när vi kom till afterskin. Det var lite komiskt, det är tur att man inte har något emot lite extra uppmärksamhet iaf för man syntes ju bra tydligen.
Väl hemma igen möttes vi av en drunken Lisa som suttit och pimplat vin med Wredde och spelat Så det kan låta. Tvivlar på att det gick bra för någon av dom med tanke på att Wredde verkar vara totalt tondöv och Lisa var som sagt karatefull. Middagen bestod av Tacopaj och Avocado, galet gott och båda pajerna gick åt. Antingen var alla väldigt hungriga eller så var den väldigt god. Jag tror att det var lite av varje och mamma blev glad eftersom hon hade gjort den.
Efter middagen gick några och sov och vissa spelade lite Så det kan låta, och det var ju rätt namn på det spelet för det var verkligen så det KAN låta. Wredde kan verkligen INTE nynna (Gunnar och Per-Tomas släng er i väggen).. Han nynnade först Jag må han leva och sen Bröllopsmarchen men det var tydligen Jag trivs bäst i öppna landskap. Olson hörde det och alla runt bordet blev typ en aning förvånade vek sig av skratt. Det är väldigt oklart hur han kunde höra det, han är lite skillad ibland!
När vi taggat till så mycket som vi kunde med tanke på att ALLA var bakis så drog vi till hotellet igen och det fanns inga sittplatser nu heller så vi satte oss med ett lite äldre par där Lisa hittade en riktig kompis. Hon hängde nämligen med kvinnan i paret och de satt och skrattade, dansade och rökte tillsammans hela kvällen och jag tror inte att hon vet ens vad hon heter. Däremot visste hon hennes ålder och typ resten om hennes liv. Hon har dock troligtvis glömt bort det i dagläget eftersom det var Lisas tur på Lördagen att bli odrägligt full. Fy säger jag bara. Jag fick däremot snopp... en ritad på ett papper och hela kvällen bestod av en massa teckningar, pass!! och SUGMÄRKEN. Ja den här gången var det Martins tur att bli den drabbade. Och det var inte nådigt, han fick ett på vardera sida av mig och ett av Lisa det slutade med totalt 3 sugmärken. Jag tror faktist att han fick ett på bröstet också men det är jag oskyldig till.
I slutet av kvällen var det bara jag och Jonas kvar vid bordet vi hade satt oss vid, de andra gick på toa och till slut var jag ensam eftersom Jonas också lämnade mig. Där satt jag alldeles själv och väntade på att alla skulle komma tillbaka. Vid bordet bredvid satt ett killgäng som kollade lite konstigt på mig, men jag tänkte att det var för mina sugmärken men efter ett tag kom en av dom fram. -"Är killen jobbig som satt bredvid dig? Du ser lite besvärad ut!?". De trodde Jonas var någon främling som satt och raggade på mig och undrade om de skulle hjälpa mig. HAHA jag trodde jag skulle dö, det var svårt att hålla sig för skratt faktist. Några minuter senare när de skulle dra vidare gick de förbi mig och sa "Hoppas att det löser sig!". Nu hade jag suttit där själv ett tag och kände mig lite övergiven så jag vänder mig om för att kolla om jag ser någon jag känner igen då ser jag hela mitt kompisgäng stå i baren och har inte en tanke på att jag saknas. TACK SKA NI HA! Så jag beger mig dit och där står en okontrollerbar Lisa och blir matad med sprit med något gäng som jag inte känner igen och de säger att det är dags att gå hem. En av killarna har lånat ut sin kavaj till Lisa där han har lämnat plånbok och mobil som spårlöst försvinner medan Lisa har på sig den... Hmm! Vi går ner och jag känner att jag går i förväg eftersom alla är så fulla och det var inte jag just den här dagen så jag skyndar. Det blir ett jävla ståhej om den där plånboken och helt plötsligt hittar Lisa den och när killen vill ha tillbaka sina grejer så säger Lisa att hon måste vara säker på att det är hans och ska då kolla på ID och liknande så Lisa var minst sagt pinsam den här kvällen men men, jag ska väl kanske inte yttra mig allt för mycket.
Hur som helst, på väg hem, några meter utanför hotellet där vi precis vart så hör jag Lisa ropa Cicci! Cicci! och jag stannar. Killarna säger hörru ta henne hem och packar på mig en Lisa som inte är av denna värld. Männniskan kan inte stå på fötterna så jag får i stort sett bära henne hela vägen hem medan killarna går en helt annan väg. Hon ramlar och drar med mig ner i en jävla smäll. Helvette vad ont det gjorde och Lisa säger och gråter att jag ska lämna henna att dö ute i kylan och tar den här rollen jag har som dramaqueen till en helt ny nivå. Vi det här laget var jag så förbannad på Martin och alla andra som supit henne under bordet medan jag satt någon annanstans och var helt bortglömd och sen bara packat på mig henne och sen skiter fullständigt i vart vi tart vägen. TACK!
Martin fick ta den största smällen och blir jätteledsen så jag får jättedåligt samvete och det slutar ändå med att det är jag som ber om ursäkt.
Lisa går direkt in på toaletten och somnar med huvudet på toalettstolen och Martin har tydligen bjudit med sig ett gäng Norrlänningar hem till lägenheten och när alla från vår kompiskrets går och lägger sig är det jag som får sitta uppe med Martin för att han inte vill vara själv med killarna. Efter en jävla massa raggande från en av norrlänningarnas sida, lite bråka mellan Martin och ytterligare en person, en jävla massa nudlar och peppande för att Lisa ska stoppa fingrarna i halsen och spy så deckar jag på soffan och bestämmer mig sen för att hasa mig till sängen där jag somnade ganska snabbt.



Söndag: SKJUT MIG I SKALLEN! Första tanken och den tanken som förföljde mig resten av dagen. Väcktes en timme innan vi (egentligen) skulle vara ute från huset. Jag kom upp kanske kvart över tio och började packa. ALLA mådde sjukt dåligt och Martin såg förjävlig ut på sin hals. Det stod skyltar i hela huset och köket svämmade över av nudlar, kladd och tomburkar. Vi var nog klara att åka vid tolv så vi kämpade på ganska bra.
Olsons bil, alltså  den jag åkte med, åkte en halvtimme innan Wreddes & co. och när vi hade åkt sju mil då hade den andra bilen åkt 7 mil längre än oss. Jag kan säga som så att Olson har blivit en hel del försiktigare nu efter olyckan och det kändes tryggt.
Under de första milen någon gång såg jag något som jag inte sett tidigare, förutom på tv, och det var renar. De var verkligen jättefina och jättemånga så det var en upplevelse för sig.
När vi kom till Gävle och hade käkat (alla utom spyflugan Jimmy) så åkte vi och hälsade på Moa och Niklas i deras nya lägenhet. Det var jättefint där och dom hade en jättegullig lite kisse som tyckte om att leka med min toffs. Även där vart jag mobbad som vanligt för mina geniala kommentarer så jag kände mig inte på topp efter det heller plus att jag mådde så sjukt illa. Jag skulle nog egentligen bara behövt spy men jag var för trött. Vi åkte tolv på förmiddagen och kom hem vid nio på kvällen. Rekortid skulle jag vilja säga.

backenJa det var min helg, och jag mår mindre bra för vissa saker men i det stora hela så var det som vanligt BRA SKIT!
Pisk på stjärten!



hemkommen!

Fast hörni! Jag mår sjukt dåligt och känner mig för stunden inte helt sugen på att dra upp all skit som hände så ni får ha tålamod och det finns MÅNGA bilder att glassa i sen.

Puss på er <3

RSS 2.0