Blidömys

Här kommer uppdateringar fran Stockholms underbara skärgård, Blidö för att vara petig...

Jag och syster, Lajzan, tuffade mot NetOnNet imorse, eller på förmiddagen, och jag köpte mig en Sony Ericsson S500i. Den är väldigt fräsch och sjukt stilren, cleant helt enkelt. Jag ska köpa ett minneskort bara så jag kan ha lite mer musik och bilder i den för annars funkar det ju ICKE!
Hur som helst efter det så brummade vi till McDonken för lite svull och sen vidare hit. Visst åkte vi lite vilse men det löste sig överraskande snabbt.
Meningen är väl att Olson ska komma och säga hej men känner jag honom rätt så blir det inte av men jag håller alla tummar och tår. Jag hoppas även på kanonväder så jag får åka lite båt imorgon, det är ju typ därför jag är här...
Idag har vi iaf målat, jag och mina syskon. Jag fick ett av mina vanliga ryck och ville ha ändring i vår stuga så jag bestämde att alla möbler skulle gå i vitt och sen ska vi göra shablomer och göra fina svartvita blommor på möblerna. Jag hoppas det blir bra men å andra sidan är det mesta bättre än hur det är nu.
Det behöver inte vara perfekt heller vi är ju trots allt på landet.



Snart är det dags fär Västerås och Power Big Meet. Sjukt taggad!!
Ciao!

Brumm brumm

Idag har jag varit ute och kört massor. Klockan halv 11 idag rusade jag upp och väckte Linda och sa att vi minsann skulle till pölen och sola & bada för solen sken äntligen. Det tog ett tag men till slut var Linda påklädd och klar med bikinin på och handduken i hand.
Vi sätter oss i den stekheta bilen, alltså bokstavligen talat, och brummar vidare mot Åkermyntan. Efter lite frunch-shopping och en tripp tillbaka till huset för diverse bortglömda saker så är vi äntligen på väg på Munsö.
Vi kom dit och såg lite skeptiskt på himmelen som var fylld med små puffiga moln men efter en stund så gav de vika och solen tittade fram. Jag och syster badade, solade och snackade en massa skit sen när molnen ville komma fram igen begav vi oss hemåt. Det visade sig vara ett smart beslut för snart efter att vi satt oss i bilen så började det regna.

Senare ville Sandra ha skjuts från Centralen så jag tvingade, eller mutade Linda, att följa med så jag slapp den image605helvetesresan dit själv. Det var köer som hette duga och det var verkligen sjutk jobbigt så det gör jag nog inte om igen kan jag säga.. Fy! Men Sandrew fick iaf skjuts och nu har jag bara varit hemma.
Jag lyckades förstöra mobilen också så jag blev sjukt olycklig men jag har världens bästa pappa så jag ska köpa en ny sjukt snygg lur imorgon innan jag åker vidare till Blidö.

Det ska bli fruktansvärt skönt att komma dit äntligen och om jag har tur så håller Olson vad han sagt hela veckan om att han ska komma över i helgen så då får jag lite trevligt sällskap också. Suget att sola bada, åka båt och framförallt sånt som hör till som wakeboard och ring är sjukt stort just nu så det är bara att hoppas på stålande solsken och att vattnet blir lite varmare så jag inte dör av köldskador.

Hemresan från Blidö blir senare i veckan då jag också ska fixa min födelsedagspresent från mor och far som är en installation av en ny stereo i bilen med bättre ljud. Det är en sjukt bra present tycker jag för radio är lite epa och det är ju sjukt nice att kunna lyssna på egenbrända plattor när man är ute och brummar. Me like big time!

Det blev en ganska go kväll till slut, nu är det egentligen bara en "sak" som skulle göra den perfekt... Dessvärre får jag nog drömma om den saken inatt för irl lär det ju inte inträffa. Crap!
Tjingeling!

Humor!

Linda skulle på toaletten där uppe men pappsen hann före, jag vet inte om han hade en liten kris eller något.
Efter ett tag så tyckte Linda att han borde vara klar så hon går dit men det är fortfarande låst -"Pappa! Bajsar du fortfarande!?" -"Oh, oj, jag somnade". HAHA, jag höll på att dö och han kommer antagligen bli skogstokig för att jag skriver det här men det var förjävla kul!

Lite senare på kvällen när mina ögonlock blivit lite tyngre men inte tillräckligt för att gå och sova så hände nästa roliga sak. Jag spelade Röj (nej, det var inte det som var kul) och den här fina figuren kom upp.

image604

Men hallå? Ser ni vad det ser ut som eller? ...
Palla! Jag satt och skratta i en kvart!!

Borde kanske gå och sova, jag ska upp och träna imorgon och dessutom är jag frustrerad sören och borde egentligen sättas i bur. Ungefär som Ragnar! ;)

Heippa!

uppdatering

Jag ha fått körkort det har inte duuu, nananananana. Jag har en bil, det är en volvo nanananana...
Vaknade ganska lycklig imorse när jag kom på att jag fortfarande har körkort. Big smile!

Jag kom ju till Mora i Söndagskväll och blev uppmött och paret som jag återigen skulle bo hos, Siv och Bernt. De skjutsade mig till huset och jag gick ner till det mysiga rummet direkt för att bädda och göra mig hemmastadd. Inte för att det var någon större mening eftersom jag bara skulle stanna två nätter. Men anyway så hade jag två dubbellektioner med världens skönaste brud som jag tyvärr inte minns namnet på men som tyckte jag skulle tatuera in C≠ (liknande tecken, hittade inte rätt) som heter Ciss på musikspråk, alternativt sätta ett i bakom så det blir Cissi. Jag berättade nämligen att jag ville ha något personligt och litet på ett ställe som inte syns om jag skulle tatuera mig och då berättade hon att hon höll på med folkrock eller vad man ska säga och att det skulle vara tufft att ha en sån tatuering. Men jag kände att det inte skulle vara så personlig eftersom jag inte håller på med musik på det sättet men det tåls definitivt att tänka på.
Hon lärde mig hur som helst sjukt mycket under mina två lektioner så körkortet blev mitt dagen efter när jag körde med instruktören Ove, 75 plus. Han var mycket trevlig och blev väldigt stolt när jag berättade att anledningen till att jag inte klarade det gången innan var att jag helt enkelt inte var redo även om jag kanske inte riktigt kände så själv. Jag var helt enkelt livrädd för instruktören som jag hade då...

Igår efter att jag kommit hem och tagit en efterlängtad dusch så ville Lajzan ha skjuts till Hässelby Strand till någon kille vid namn Henrik (?) så storesyster ställde upp och på vägen mötte vi tydligen Andreas och hans lilla gäng men det missade jag ju helt eftersom jag var så inne i bilkörningen (!). Jag ber om ursäkt för det.
Hur som helst senare skulle Lajzan ha 3,5:or så efter att varit hemma ett tag och snackat lite med Andreas som körde förbi på cykeln så åkte jag återigen för att hämta Linda och köpa öl till henne (btw det pinsammaste jag gjort i hela mitt liv) och därefter vidare till Statoil i Råcksta för att fika med Olson.
När det var avklarat och Olson skulle börja jobba så ringde jag till syster som ville ha skjuts hem så jag hämtade upp henne och hennes två kompisar och skjutsade hem dom innan jag äntligen fick komma hem till mitt nystädade rum som pappa städat förresten. Man kan väl säga att jag fick en mycket trevlig överraskning när jag kom hem från fittMora.
Jag pratade med Olson, som vanligt, i telefonen till klockan började närma sig fem och jag höll på att somna med luren i örat och vaknade dagen efter av telefonen klockan tio men somnade om och vaknade därefter vid halv ett.

En helt värdelös dag helt enkelt men nästa helg, alltså inte den som kommer så beger jag mig till Västerås med Olson och då ska jag tydligen leka full med Maddox. Hoppas på en lika galen resa som förra året även fast inte Lisa är med, vi får se hur det blir med Öhman. -Är du på eller baby?
Helgen efter den är det fest på Blidö och det är väl dom vanliga som är bjudna plus några till och jag hoppas att det blir sjukt nice.
Den här helgen blir det antagligen Blidö med Olson och den som vill om vädret är bra för nu vill jag inte ha mer regn och definitivt inge mer Hässelby. Tvi!


image603
Sandra åker till Grekland på Fredag med sin Kim och lämnar mig ensam hemma. Hon är inte hemma tll min fest och det är inte Andreas heller så det känns ju trisst.
Jag får försöka klara mig utan er!



Nu ska jag sluta skriva strunt.
Catch you later!

Körkort!

Nu är jag hemkommen från Mora och körkortet är MITT! Wohoo!
Jag går på moln av lycka just nu, ska brumma runt som fan, funderar på att åka till mammsen på landet om vädret håller i sig men jag föddes med världens sämsta lokalsinne så vi får se hur det går med den saken...

Nu ska jag försöka komma på något att göra för jag har tråkigt sören, men skriver mer om Mora och det andra senare.

Heippa!

Fittmora here I come!

image602Så var det snart dags att dra ifrån mitt älskade Stockholm för att bege mig mot lappdjävlarna igen. Jag är så trött på det här, men missar jag den här gången så kommer jag nog köra upp hemma för jag får ångest varje gång jag ska dit.

Klockan 16:19 går bussen från viadukten mot T-Centralen och tåget går därifrån 17:44. Jag åker som vanligt första klass, inget mindre duger åt pappas lilla flicka... eller nåt!
Det är skönt att slippa obekväma stolar, trånga platser, skrikande ungar och tonåringarnas eviga tjatande i telefonen (moraltant?!). Jag kan bara slappna av med min ny bok med musik i öronen, mmm!

Ha det bäst så ses och hörs vi senare i veckan!
Wish me luck! Heippa!



Härmapor!

Hej hej hallå! Bakis-Cissi sitter vid datorn klockan två en Lördagsnatt som denna...

Tänkte bara berätta för världen att jag tycker det är lite lustigt det där med människor som tycker om att strunta i att använda egna saker i sina bloggar och istället ta saker som någon annan redan skrivit. 
Missförstå mig inte jag tycker om att vara någons idol och förebild men det känns lite nördigt när personen i fråga är en så fruktansvärt förstörd, tråkig stackars människa och om jag ska va riktigt ärlig även en smula konstig. Men men.. jag är glad att jag kan hjälpa de små människorna med lite "inspiration".
Varsågod!

Nu ska jag avsluta den här "bakisdagen", natti natti!

Midsommardagen=Bakisdagen

Hej hej alla bakfulla människor!
Jag mår själv inte bra alls, ganska sliten om jag ska vara ärlig men va fan, är det midsommar så är det.
Gårdagen var jättemysig. Jag kom, trots att jag verkligen ansträngde mig, en halvtimme sent och blev mött av en tokig Emilia i dörren. Jag ber återigen om ursäkt men det blir iaf bättre och bättre(?).
Hur som helst så åt vi sen drack vi och sen drack vi lite till. Alla blev fulla, jag grät med mamma, moster och Johanna i telefonen. Lisa tröstade mig lite, senare blev det totalbråk (tydligen) när en objuden eller bjuden (återigen stort frågetecken) människa dök upp. Det var många ledsna ansikten, många grät och vissa skrek på varandra. Jag råkade gå in i rummet där detta tredje världskriget pågick och man kan väl säga att jag har en dörr där ni andra har näsor. Jag hade lite taskig timing.
Jag åkte hem till slut iaf och hur jag kom hem det är en bra fråga. Jag vet att jag satt i Vällingby och väntade på bussen och satt med bussremsan i handen. Rätt va det är så är den borta så jag tar en taxi efter att ha letat i alla fickor på både brallor, jacka och väska. Efter att den snälla taxichaffören släppt av mig så var mobilen nästan stendöd så jag satt och messade men sen dog den till slut så jag skulle sätta i den i laddare och min mobil är så dum så jag satt där ett bra tag i sängen och försökte fixa..




Imorse vaknade jag klockan nio med alla kläder på mig mobilen i en handen och batteriluckan i den andra och jag låg tvärs över sängen. Jag klädde av mig för att lägga mig ordentligt i sängen och sova då hittade jag bussremsan... MELLAN TUTTARNA!! Åh, Cissi du är ett riktigt stolpskott.
Men men.. hela dagen har jag bara gått ensammen hemma och försökt bestämma mig vad jag ska göra; utgång, fest eller bara sitta hemma? -Utgång med bara killar? Nja. -Bara sitta hemma. Aldrig! -Fest hos Drew? Nära hem, skön musik, nytt folk. Lätt!!

Jaha så var det typ nästan bestämt då är det nog dags att hoppa ut velour shortsen och hoppa i ett par snygga jeans.

Innan jag går vill jag bara säga STORT TACK till Emilia som är sjukt bra på att fixa partyn och Jocke som lånade ut sitt place! Det är så självklart jätteuppskattat allt ni gjort. -Stor eloge!
Ciao!

Update 01:56

Hejsan hoppsan! Lisa har precis lämnat min enkla lilla boning och nu sitter jag här återigen ensam och övergiven. Jag kilade över till Sandra ett tag där var det livat i luckan. De sjöng singstar och hunden sjöng med, eller så gnällde han jag kunde inte riktigt avgöra.
Efter ett tag så ringde Lisa och hon behövde sällskap så jag var tvungen att avlägsna från trevligheterna hos Sandra för att prata med min Lisa som kom över. Vi pratade, spelade kort, åt godis och kollade på Jerry Springer tills hon kände sig så trött att hon var tvungen att åka hem och ja nu sitter jag som sagt här...

Imorgon bär det av och jag mår verkligen psykiskt dåligt över det hela just nu! Mora är ingen plats för mig men jag ska bo hos familjen som jag bodde hos först och där trivdes jag verkligen trots att det är lite längre att gå. Men jag måste börja tro på mig själv för det känns som det kommer gå åt helvette annars.
"Jag kan köra jag är inte rädd!" -som Stig Helmer skulle sagt.

Jaja, nu ska jag gå och kolla på sms:et som precis kom till min lilla mobil
Puss i ljumsken!

Glad Midsommar!

image592Jag hoppas alla söta flickor & pojkar, gubbar & gummor, tikar & hanar.. Ja alla helt enkelt vaknade upp imorse och var på strålande humör i det här råa vädret! Det är ju trots allt Svensk Midsommar med alls sin charm och tradition!
Jag var iaf glad och jag vaknade av att telefonen ringde och mammas ljuva stämma. Klockan var då närmre halv ett och jag fick lite bråttom upp.
Jag somnade som vanligt inte fören vid fem imorse och då måste man ju sova lite längre på dagen annars orkar man helt enkelt inte.
Jag klädde på mig och rusade ner till bussen för att ta en liten vända i Vällingby, jag hittade noll och inget. Jag kommer alltså få gräva upp någon gammal trasa ut garderoben som vanligt.
Skivor har jag bränt också kan man väl säga, jag har sex som ligger och väntar på att få spelas och fler ska det bli.
Fick en genialisk idé av Emilia som sa att jag skulle gå in på Voices hemsida och det har jag minsann gjort och jisses vad med låtar nu har jag minst en hel skiva till.
Hur som haver. Midsommar ska som sagt inte firas på Blidö i år och det är väl lite delade känslor. Jag älskar ju att gå och plocka blommor till midsommarstången och se på när den ställs upp och dessutom lunchen som man går och väntar på hela dagen. Men men... Det är som det är och jag ser verkligen fram emot att spendera denna dag med mina älsklingar på Ekerö. Jag ska verkligen göra mitt bästa att komma i tid idag också, förhoppningsvis lyckas jag med detta och jag slipper sura miner!

Apropå tennis så glömde jag ju berätta att jag köpte en ny bok igår. HAHA!! Det blir bara värre och värre med mina bokval. Denna gången valde jag en som är skriven av ingen mindre Jenna Jameson. Ja en riktigt bra människa! Så den boken somnade jag till imorse och hennes liv verkar ju ha varit lite si och så men jag har inte kommit så långt så vi får se vad som händer med den dunderstorbystade bruden i hennes äventyr.

Jag fick även ett lite skojigt och oväntat samtal igår av en viss Löken (?). Varför kan man ju undra, jo han hade väl tråkigt inte vet jag och han satt och drack bira med Krille. Men jag passar på den...

Nu ska jag bränna vidare ;).
Glad midsommar!

Uttråkad, sola. uttråkad

Det är ingen bra dag idag, känner mig svullen och är uttråkad och det känns som jag håller på att få ett jävligt jobbigt återfall.
Jag tog iaf cykeln och drog iväg och solade i Hässelby Strand idag och det var skönt, annars har jag städat och tvättat. Jag handlade lite ätbart och läsbart i åkis också så min dag har varit fartfylld... *not*.

Imorgon är det midsommar då får vi väl hoppas på lite skönt drag helt enkelt. Jag är bjuden klockan fem och resten klockan sex bara för att jag ska komma i tid. Vi får väl hoppas att det går vägen den här gången, med lite tur så och minus bussar som pajjar!

Nu ska jag duscha och sen ska jag bädda min säng, intressant va?
Hör av er om ni har lika tråkigt som mig så kan vi ha det tillsammans!
Ciao!

Sommarplågor och nattliga besök

För jag kan bara höra *visslar*...

Hejsan hoppsan, nu har jag fått en härligt sommarplåga på skallen. Alla trodde att det skulle bli Fågeln Roger men jag kan lova att det är Mange Schmidt och Petters låt Giftig. Den är överallt, hela tiden, om och om igen och det är inte långt kvar tills jag tröttnat på den faktiskt men jag älskar den ändå. Precis som alla sommaplågor.

Igår var det ju shopping i Kista och efter det var det mest chill hemma. Klockan mitt i natten kom det två pojkar på besök. Vi satt och kollade på film och spelade kort till klockan sex på morgonen då det var dags för de att åka hem till hundarna.
Jag somnade på stört och har sovit till och från hela dagen men jag har hunnit vara ute en hel del i solen också men jag vaknade ganska drastiskt imorse iofs när de bytte alla lås på dörren, det lät och det bankades och det borrades. Herregud, trodde att det var någon förbannad som försökte ta sig in men så var ju inte fallet utan det är pappa som har låtit byta ut alla lås på dörren så att systrarna Anrblom inte ska kunna ha kalas hemma.

Mamma håller på för fullt att packa, hon och alla flickor in the family ska åka till landet, ja alla utom jag då.
Jag längtar så fruktansvärt ut dit men nu är det ju så att man ska till fittMora på Söndag och sen vill jag ju självklart fira midsommar med alla mina sköna hoes på Ekerö ;). I wouldn't miss it for the world!

Lista på saker som jag INTE har hemma men som borde vara hemma!
- Pappas favorittröja (Linden har den tror jag)
- Leg (hemma igen)
- Bankomatkort (hemma igen)
- Jacka (hemma igen)
- Mammas solglasögon (hos Emilia)
- Mina älsklingsjeans (sönder och borttappade på hultsfred)
- Mjukisbyxor som inte är mina (borttappade på hultsfred)
- Mina solglasögon (hemma hos Sandrew)
- MIN PLAYBOYTIDNING!!!! (kommer inte se röken av den igen!)
- Kortlek (äsch jag har fler, palla wajna!)

Jaha så har man fått order om att fixa ännu mer musik till midsommar av Emilia så det är väl egentligen bara att sätta igång. Två skivor kommer man ju inte långt på men snälla människor KOM MED FÖRSLAG! Jag är liksom inget proe eller tankeläsare. Har ingen aning om vad folket gillar för musik. HJÄLP MIG RAAH!!

Puss och knull mina små hjärtegull -som Sandra skulle sagt!


Uppdatering 01:15

Det är varmt som solen i vårt hus just nu men svalt i mitt rum, därför ser jag fram emot att lägga mig där och kolla på en film som jag så sött kan somna till.

Nyss åkte Linda och Olson hem, de har varit här och kollat på film tillsammans med moï! Det var mest mys och vi svullade godis tills vi höll på att spy. Tyvärr så fick vi inte se slutet eftersom filmen la av så Olson fick förklara slutet, dumskallen valde en film som han redan sett. HAHA! Eftersom jag käkat så mycket godis idag ska jag försöka ta mig upp och träna imorgon bitti men dessvärre känner jag mig själv och kommer antagligen inte orka.
Anyway, jag ska iaf in till city på förmiddagen för en fika med min Lisa och sen ska jag dessutom kolla på en ny behövande bikini.
Pappsen åker även till landet så imorgon blir jag ensam igen och får antagligen inte se far min förens på Tisdag och mammsen får jag inte se på ännu längre tid eftersom hon har semester nu och sex veckor fram så hon är ju självklart på landet. Vi får se när jag pallrar mig ut...
Tack snälla Madde för den fina bilden :)

Men som sagt är ensam nu så filmkvällskamrater efterlyses tills imorgon.
Om ni är intresserade så finns jag på telefonen och även på internet, call me!
God natt, sov gott och dröm sött!


Now I know only I can stop the rain

Här sitter jag och lyssna på tung musik. Hela dagen och halva natten har jag suttit och försökt komma på bra låtar och bränt skivor men det är verkligen inte lätt. Kom med bra sommarlåtsförslag (-långt ord btw) så blir jag jätteglad. Partymusiksförslag är också mycket uppskattat.

Idag var jag iaf i Kista med mammsen och handlade jeans. Jag är världens mest jobbigaste människa att handla jeans med så mamma ska ha en eloge för sin uppoffring idag. Jag provade minst 20 styckna och har skavsår på pekfingret efter att ha knäppt knapparna. Jag hittade iaf ett par till slut och sen fick jag dessutom ett sött linne och ett par ballerinaskor. Min mamma är ganska snäll hon så därför gjorde jag en mega god fruktsallad till henne när vi kom hem med jordgubbar, mango, melon, vindruvor och physalis. MUMS!
Nu ska jag upp och duscha och vänta på att någon hör av sig, jag skulle behöva min jacka också eftersom jag har både leg och bankomatkort i den men shit happends när man är cenil så får se när jag får se röken av det där igen. Men hur som helst så vill jag ju självklart hitta på något i vanlig ordning, är ju rastlös som en idiot!

Lista på saker som jag INTE har hemma men som borde vara hemma!
- Pappas favorittröja
- Leg
- Bankomatkort
- Jacka
- Mammas solglasögon
- Mina älsklingsjeans (sönder och borttappade på hultsfred)
- Mjukisbyxor som inte är mina (borttappade på hultsfred)
- Mina solglasögon
- MIN PLAYBOYTIDNING!!!!
- Kortlek
Det här är dom sakerna jag kommer ihåg sen vette sjutton om det är mer grejor här och var men med lite tur dyker det upp.

In i duschen var det  -Blöta kramar!

Gymma, städa, fixa och trixa

Här kommer hurtiga Cissi, tjolahopp tjolahej tjolahoppsansa!

Jag kom precis hem från gymmet, Leo ville ha lite sällskap så han kom och hämtade mig med en hyrd, jävligt skön bil och vi brummade till SATS. Efter ett skönt pass så är jag nu hemma igen.
Innan gymmet fixade jag boende i fittMora som jag ska till på Söndag och har försökt få tag på trafikskolan men det går inge bra för mig.
Nu ska jag först äta något och sen tokstäda mitt rum där tredje världskriget har hållt till, orka vara i mitt rum liksom kan de inte slåss någon annanstans. Men fine, visst!! DUMSKALLAR!

Morsning!

Din fjortisfaktor

Namn: Cecilia
Datum: 2007-06-18
Ålder: 19
Fjortisfaktor: 35.3%


Ehm, jag tror dock inte att det stämmer!
Testa själv!

Fest, kalas och bowling

Nu har det hänt grejor och jag ska försöka berätta alla smaskiga detaljer.

Igår så var det ju middag först hos Lisa och gissa vem som kom sent, jo det gjorde jag för femtielfte gången. Men såååå fin är jag liksom. Anyway, det bjöds på hemmagjord och supergod potatissallad tillsammans med rostbiff. Jag åt mig proppmätt och försökte verkligen tagga till men det var inte lätt efter de hårda dagarna innan utan sömn. Lisa var helt förberedd på att dra ut på krogen och hade ringt runt till nära och kära men hennes glada vänner på middagen hade någonting annat i tankarna. Efter mat och efterrätt så körde Emilia iväg första gänget hem till henne för att förbereda och göra sig beredda och i det lilla gänget var jag med. Sjukt kul hade vi. Vi stod ett bra tag och väntade och sen kom bilen och vi stod vid dörren och bara väntade på att de skulle öppna. När Lisa öppnar dörren så springer vi fram och skriker och Lisa blir självklart tagen med storm och anade ingenting. Det kom tårar, skratt och man såg glädjen i Lisas ögon. Det var jätteskoj och jag tror Lisa är nöjd med sitt party.
Ja det dracks, det skålades, det sjöngs, det dansades, det bråkades och det gräts -allt var som vanligt med andra ord och på något vis blev jag väldigt fyllis så man kan väl säga att jag lyckades med tilltaggandet.
Jag bestämde mig för att åka med Olson hem till hans lägenhet i Hässelby men taxin kom aldrig. När vi hade städat upp i huset och snackat med Emilia så kom den iaf äntligen och vi begav oss till OK/Q8 i Brommaplan för att träffa Madde (?). Vi stod där ett tag och det är egentligen väldigt oklart vad vi egentligen gjorde men till slut kom en snubbe fram med batong och handklovar och tyckte han var coolast i världen och började jiddra med Olson så jag blev så arg så jag välte en stol. SÅ ARG BLEV JAG GOTT FOLK.
Efter ett tag orkade vi iaf inte vänta längre så vi tog en taxi med någon chafför som Olson kände och jag råkade tydligen göra bort honom lite men vi fick iaf åka gratis till Hässelby så det var ju skönt.
När vi kommer fram till lägenheten och går in så sitter Madde och Pär där och, jag vet inte, dricker öl eller något men efter att jag sett det och fått en chock så är allt ganska oklart igen och jag vaknade i förmiddags på en madrass med Madde bredvid mig i soffan.




Idag efter att pappsen kom och hämtat mig hos Olson så har jag mått så dåligt. Jag tog en dusch och hamnade naken i fosterställning i sängen och låg där tills mobilen började låta och Lisa undrade när jag skulle komma. -JUST FAN! Hon skulle ha kalas hemma... Det var bara att hoppa upp och sätta på sig kläder måla sig och sen komma på ett sätt att ta sig till Stenhamra på en halvtimme. Lyckligtvis känner jag de två mest snälla människorna i världen så jag fick skjuts av Chaplin och Olson och under färden bestämdes det även att det skulle bli lite bowling senare på kvällen.
Hur som helst så kom jag till slut fram till Lisa imponerad över att jag bara är 20 minuter sen. Där fick vi sjukt god mat och efterrätt och jag tror inte jag skrattat så mycket i hela mitt liv som vid matbordet. Det var galet kul och som vanligt stod jag och mina klantiga kommentarer för halva nöjet. Men jag bjuder på den och på mig själv...
Senare när det var dags att dra så kom Chaplin och hämtade mig, vi åkte till Hässelby, bytte bil så jag kunde övningsköra och sen vidare till OK/Q8 för att vänta in Olson och Linda G och till sen vidare för att bowla. Lyssna nu mina kära vänner, jag VANN två gånger av två. Jag verkligen krossade både Chaplin och Olson och jag tror inte ni förstår hur skönt det var för båda är ganska dåliga förlorare men jag är verkligen i chock. Jag vet inte riktigt vad som hände jag hade nog mest tur och tindrade till galet. Men kul var det och nu är jag precis hemkommen med magont och fortfarande bakis så det är sängen och en film som väntar på mig nu.

Ha det bäst allihopa.
SAYONARA!

Omöjligt att planka in på hultsfred?

...inte ens lite!

Inatt vid tre-tiden var jag hemma igen efter en helt underbar helg i Hultsfred. Visserligen kanske den inte slutade perfekt men det är oviktigt.

I Torsdag runt sju-åtta avgick bilen från Hässelby mot Alvik för att hämta upp Nalle och sen vidare mot Hultsfred. Vi var väl framme runt elva-tolv och efter att ha smitit från P-avgift och ställt oss till rätta efter några cider och vin så bestämde vi oss för att göra ett försök. Det var jag tre killar, en tjej (moï) och en kärring (Patrik Linden).
Efter att många sagt att det är helt omöjligt så var alla skeptiska till allt men när vi hoppat in på en tomt och blivit sedda av polisen så tänkte vi försöka smyga förbi vid entrén och det gick betydligt mycket smidigare än alla hade trott. "Vi är inne" -tänkte jag, men tjena! Efter att ha kommit igenom den stora entrén var vi inne vid någon form av marknad -där vi köpte matchande halsband btw, men där fanns inga uppträden eller scener överhuvudtaget så vi gömde oss bakom en toalettdörr för att smyga under ett staket vidare mot campingplatsen och även det gick sjukt bra.
Där inne hittade vi ett glatt gäng och några av killarna gjorde mandomstest. Dom fick en sked med någonting och efter det var de inte så kaxiga längre, det bokstavligen talat rann ur deras käftar. Något dom fått var oerhört starkt, tydligen värre än tobasco. Jag fick mig ett skönt garv iaf medan de andra mest spottade, drack och fräste.
Hur som helst av grabbarna som vi träffade där fick vi tips om hur vi skulle komma in på själva partystället och det var genom att smyga under ännu ett staket och sen gå via stranden till ett ställe där det var helt öppet och bara kliva på. Vi hittade några som stod och kissade vid vattenbrynet och försökte gå med dom för att det skulle se lite bättre ut men det slutade med att vi gick in själva helt utan problem. När vi äntligen var där inne så såg vi att det var ännu ett staket och det var det värsta dittills. Man behövde klättra över och det var taggar som stack ut längst upp men vi körde på och jag hoppade upp och ritch sa det. Mina älsklingsjeans, totalförstörda. Ett stort hål i skrevet. Men men, inte mycket att göra åt utan vi skulle hoppa över ett till stängsel som var likadant så det vara bara att köra på. Några av killarna kom över, sen kom jag utan problem bara ett hål i handen. 
När jag kom över var alla killar väck men snart såg jag Anders komma mot mig så vi gick tillsammans och lyssnade på Timbuktu som förövrigt var grym. Sen hittade vi en till liggandes på marken, Hjalmar! Han lyckades stuka foten när han klättrade upp på ett hustak för att komma över. Sen kom även Linden gåendes och berättar att vakten hittade honom och förde in honom på festplatsen. Han kom på någon historia om att någon hade kastat över hans sko så han slapp klättra och sist men inte minst dök Nalle upp så vi var hela gänget samlat. Hjalmar var dock tvungen att gå till sjukhustältet med sin skadade fot.
När vi vandrar där inne så börjar alla nyktra till och märker såklart att de glömt sina leg och pass, den enda som var lite rutti var jag. Så jag slank in själv i ett tält och tog mig en cider medan dom andra väntade utanför. Efter det så ville de se något band så vi hamnade på något skitställe där det var några svenskar som sjöng galna tyska låtar. Anders och Nalle började rocka på en gång men jag och Linden vantrivdes så vi drog vidare till bilen och satte oss där och tog lite vin och cider.
Folk som kom förbi va jättetrevliga och började snacka och efter inte så lång tid så kom de andra som inte heller klarade sig utan alkohol längre.
När vi gick och la oss så fanns det bilen eller marken att välja på och dessvärre fick det blir marken för mig, det var svinkallt ute men jag tror jag lyckades somna när solen gick upp. Låt oss säga att jag sov i tjugo minuter den morgonen.



Dagen efter skulle vi till systemet men det var alldeles för lång kö så vi åkte vidare (och vilse) till Vimmerby och när vi sen kom tillbaka så märkte vi att min och Lindens väska är väck och dessutom några stolar och Nalles tröja.
Det var ett helvette för jag hade trosor, kläder, mina parfymer, nycklar och en massa annat och Linden hade ännu mer värdefulla saker.
Jag bet ihop och Linden klagade hela dagen och ville bara hem. Men vi bestämde att vi skulle stanna och kolla på Ozzy och sen åka hem efter det så sagt och gjort.
Min väska kom fram hos polisens hittegods lite senare så jag var lycklig men Lindens var fortfarande borta så han var ganska deppig.
Sen var det dags att ta sig in igen, Anders och Nalle kom in utan problem men Linden klantade sig så vi fick stanna kvar ute och vid den här tiden var jag både rastlös och hade sjukt ont i magen som jag får av cider och vin så vi bestämde oss för att skaffa en kortlek och lite annat att roa oss med och självklart åker vi vilse (igen). Men till slut hittar vi och smiter från p-avgiften för typ hundrade gången men det slutade med att jag stannade ensam i bilen och läste Playboy och sov medan de andra satte sig på en tomt bakom alla scener och lyssnade på Ozzy.


Jag införskaffade också en ny New Era-keps eftersom min försvann på Munsö.


Senare kom iaf A och N tillbaka och vi somnade ett tag i bilen medan vi väntade på att Ozzy skulle sluta sjunga och sen sov vi alla hela vägen hem och så var vårat äventyr slut. Det var bland det roligaste jag gjort och att det skulle vara omöjligt att planka in på Hultsfred var verkligen ett skämt för när vi väl kommit förbi entrén så var det piece of cake!

Nu ska jag fixa iordning mig och kolla bussar för ikväll bär det av till Lisa och sen får man se vad som händer, I'll tell you tomorrow. Det ska bli skoj iaf hoppas jag och att Lisa får en kanonfödelsedag är ju bara att räkna med.
Puss på er!

Övningskörning och biljard

Hej det hon med snyggast frilla i stan här! Lisa har nämligen kirrat mitt hår igen så jag kan visa mig på stan utan att skämmas.

Kvällen har spenderats i min bil, jag har kört Lisa hem och sen träffat Olson och Öhman. Vi hade tråkigt så vi åkte till Daisys i Ulvsunda så att Chaplin kunde käka sen vidare för en kaffe på Shell -"fyll burken för 39 kr"... Btw liksom. Sen ville rastlösa Cissi göra något, alltså JAG så jag kom med massa idéer. Kubb? -Nej, för kallt! Bowling? -Nej, stängt! -Promenad på Djurgården? - Nej, för kallt! Till slut kom the final idea och det var biljard på biljardpalatset. Weeeij! Jag tindrade till lite då och då och lyckades vinna med tur två ggr. Det gjorde jag minsann bra, en segerdans runt bordet blev det. Jag fick också en sån där blå sak som man putsar kölen med rätt i skallen. TACK CHAPLIN!

Men, som ni märkte blev det inget Hultsfred idag men det är inte helt över än. I'll let you know babes!
Nu är det sängen som väntar och sen upp och träna imorgon innan städaren kommer!
Puss på er!

Hultsfred?

Hej allesammans! How ya'll doin?
Här har ni en pigg och alert Cecilia som precis fick ett bisarrt förslag; Hultsfred? Japp, det är sant, fick ett sms "Jag blev fett sugen på att dra till hultsfred ikväll eller imorgon. Vill du följa med?". Jag är inte den som bangar liksom men det gjorde lite ont i hjärtat när jag såg priset, men vadå jag hade inte tänkt göra något speciellt i sommar ändå. Eller jo kryssning sen i Augisti men det orkar jag inte tänka på nu anyway.
Får se hur det blir med det här, kommer väl vara hemma till på Lördag när jag ska ut med Lisa men jag tror inte det kan bli annat än grymt bra...


image585
Björn Rosenström - Hultsfredsfestivalen
Vi ska på Hultsfredsfestivalen
Jag ska skrika mig hes och vara full och galen
Älska i leran och på Baja-Majan
ska jag skita ut alla mina bekymmer

Jag ska ut och åka tåg
Vill du följa med mig?
Känner du dig lite låg?
Ska du följa med mig

Dårarna får stanna hemma
Tårarna får stanna hemma
Det brinner I mitt hjärta
Det brinner I min själ

Vi ska på Hultsfredsfestivalen
Jag ska skrika mig hes och vara full och galen
Älska i leran och på Baja-Majan
ska jag skita ut alla mina bekymmer
Sugen på adrenalin?
Jag har lite över
Vill du ha en endorfin?
Jag har fler än jag behöver

Snälla, tjocka konduktören
Kan du öppna upp I fören?
Kan du släppa ut oss
innan vi skämmer ut oss?

Sen när jag kommer hem
Då ska jag tvätta mig
Sen ska jag sätta mig
på en stol

I 360 dar
ska jag sitta kvar
Och sen...

Vi ska på Hultsfredsfestivalen
Vi ska på Hultsfredsfestivalen
Vi ska på Hultsfredsfestivalen
Vi ska till Hultsfred

Vi ska på Hultsfredsfestivalen
Jag ska skrika mig hes och vara full och galen
 Vi ska på Hultsfredsfestivalen
Jag ska skrika mig hes och vara full och galen
Vi ska på Hultsfredsfestivalen
Jag ska skrika mig hes och vara full och galen

Älska I leran och på Baja-Majan ska jag skita ut
jag ska skita ut
jag ska skita ut alla mina bekymmer

Vi ska åka till Hultsfred
Vi ska åka till Hultsfred
Vi ska åka till Hultsfred
Vi ska åka till Hultsfred
Vi ska åka till.


BORING!

Hejsan! Idag har jag tråkigt.
Hela morgonen har gått åt till att söka massa skitjobb som jag egentligen inte vill ha och nu är jag så rastlös och uttråkad så jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Jag tror jag ska ut på tomten och riva eller något och ikväll blir det nog träna på ett eller annat sätt. Cykla kanske, eller gymma. Möjligtvis både och!

...Nej just det. Lisa kommer hit ikväll och fixar mammsens och mitt hår. Sjysst! Ska man bli snyggast igen då... eller nåt! Skönt ska det bli iaf att slippa se ut som en polsk hora.
Mammsen ska bara köra fintrimm, inge färgning eller något och det tycker jag hon gör rätt i. Hon har så fint hår så det känns onödigt att förstöra det.
På lördag är det hem till Lisa som gäller iaf, middag och sen utgång till trädgården! Det blir sjukt bra.

Förresten så hittade jag alla studentbilder på min mail igen och det var nog veckans lycka.

Många bilder är dock fortfarande borta men med lite tur så är det någon annan som har de sparade på sin dator.

Nu ska jag ta tag i något här hemma. Ha det bäst allesammans.
Btw så är mobilen tyst som en mus, inte helt otippat!
Ciao!

Uppdatering 22:08

Jag var ju megaglad och skulle få håret fixat idag men det blev inställt för min älskling sov inget inatt. Förhoppningsvis får hon ordentligt med sömn nu så hon kan komma pigg och alert imorgon för att ta sig an little miss guldlock (mig).

image577 Jag åkte med mammsen och köpte buskar idag som hon så fint planterade, vi hyrde även film
och köpte naturgodis och kröp ner i soffan för att bli lite småskrämda av vampyrer. Det va en kass film med Jon Bon Jovi men mamma har en lite passion för vampyrfilmer och jag skulle även tippa på att hon inte tycker att artisten slash b-skådisen var helt fel att titta på heller.



(Lite före och efter shots på vår numera presentabla framsida!)

Efter film och mys så tog jag en cykeltur i Hässelbys underbara trakter, det var alldeles lagom temperatur i luften för lite trampa men min kondis är ju kass. Så efter inte en så lång stund så åkte jag hem igen, duschade och gick in på mitt rum med nybäddade lakan, en mysig film och smörjde in mig & målade tånaglarna rosa.

Nu har jag suttit vid bloggen alldeles för länge och lagt in massa bilder som kanske inte är så roliga men det livar upp lite minsann.
Jag la även in bilder på mina söta inköp från Kista igår, en klänning och en topp som båda går i temat marin. Jag är en riktig båtälskare så det passade mig kanoners. Kika på dom i tidigare inlägg.

Mobilen låter igen...
Guten Nacht!

Sol, bad och shopping

... nästan lika bra som kombinationen innan!

Imorse gick jag upp lite innan nio och tog mitt pick och pack för att sedan dra vidare mot Ekerö.
Jag tänkte ta ut pengar och köpa en remsa i åkis och sen springa till bussen men då märker jag att bankomaten inte fungerar och att gungbrädan är stängd. GRATTIS! Det var bara att ringa Lisa och beklaga sig men hon är ju som en ängel från ovan min Lisilale. Hon tog min bil och brummade hela vägen till Hässelby för att hämta mig. Ja, jag sa ju det, som en ängel!
Vi åkte iaf först hem till Lisa så hon fick i sig lite frukost och sen fixade vi iordning en pastasallad som vi skulle ha på stranden och efter det var det bara att köra vidare till Pölen.
Där låg vi och snackade skit, badade och tokirriterade oss på alla små fjortisar som verkligen flockades runt oss (NEJ JAG TRIVDES INTE!!!!). De skrek och de lät och de var bara allmänt jättejobbiga, TVI! Alla under 18 år borde man sätta på en ö och typ låta dom vara där tills dom växt upp...

Anyhow... Vi låg där till klockan var runt tre då var det dags att vandra hemåt. Jag fick skjuts till bussen och Lisa åkte vidare hemåt för att fixa iordning sig för en kväll på stan. När jag kom hem smörjde jag in mig och satte på mig lite kläder innan jag, mammsen och Malin åkte vidare till Kista där lillesyster skulle fixa avslutningskläder eftersom hon får sommarlov imorgon. Mamma hittade några tunikor och lite presenter till nära & kära och jag hittade världens finaste klänning och topp -lycka!

Nu när jag kom hem så fick jag sms av miss Maddox som ville att jag skulle hänga med till ankaret men orken och tanken på att dricka idag är helt galen. Jag är trött och skulle antagligen däcka på vägen in till stan. Dessutom ska jag väl försöka komma upp i tid imorgon, jag får se hur jag lyckas med det. Hrmm!
Sorry, maybe next time!

Dagens lustiga tabbe var en sak jag såg idag när jag sökte jobb för typ femte gången den här veckan. Jag har skickat ansökningar med fel mobilnummer på... Japp, det är sant! Ett stort grattis till Cissi, hon har precis vunnit en färg-tv utan färg och ett fiskespö utan lina.
Något posetivt är ju att jag aldrig gör samma misstag, jag gör bara nya!

Jag vill ge en stor eloge till alla mina älsklingar också, speciellt till Lisa och Olson.
Lisa du är min klippa skulle inte klara mig utan dig
♥ Olson jag finns här dygnet runt, du kommer alltid vara nummer ett

Tace care everybody allihopa, Peace out!

Sol, bad och alkohol!

Här var det dåligt uppdaterat. Ajja bajja -*slå på handen*!


Ja i fredags var det en helt underbar dag med Lisa på landet som jag skrivit tidigare -båtturer, svanslagsmål, underbar middag, flakmoppeåkning och toppless solning (japp! det var en syn vill jag lova ).
När jag kommit hem dock satt jag bara och ugglade efter att ha kört ut min syster. Pappsen sa till mig att gömma kamera och dator och det fick jag käka upp när syster yster kom hem full. Hon blir nämligen lite smått agressiv så jag fick en lite snygg handpåläggning när jag sa åt henne att gå och lägga sig.
Anyway, efter det somnade jag iaf men vaknade ungefär var femte minut av mobilen tills klockan var ungefär fem på morgonen. Nice one!!



Efter Fredag kommer Lördag och då bar det iväg till Pölen, Den blå lagunen... eller vad ni nu vill kalla det. Sandtaget på Munsö som fyllts med vatten helt enkelt. Det var jag, Moa, Linda G, Linda Ö och en kusin till Linda G. Jag och Mosan fick skjuts till Brommaplan av Lisa som hade bråttom tillsammans med Linn till Vaxholm för att vara barnvakt.
Vid Brommaplan tog vi bussen mot Ekerö och gick av vid Tappström för att vänta in Linda G som skulle skjutsa ut oss till ingenstans och vi plockade även upp Öhman på vägen.
Vid Pölen solades, badades och snackades det en massa och det var tokmysigt. När förmiddagen blev till eftermiddag och närmade sig kväll så bestämdes det att vi skulle hem till mig och ha en "grill och chill"-kväll så vi tuffade på direkt hemåt där de som inte hade duschat gjorde det och resten fixade iordning sig. Grillningen gick åt skogen när vi märkte att vi inte hade någon kol så det blev till att steka korven ist.
Efter ett tag droppade folket in och det spelades kubb, boule och fotboll och för er som vill testa kubb på asfalt så kan jag berätta att det inte är någon bra idé samma sak gäller boule med svart liten boll i mörker -väldigt svårt!
Vinet flödade och jag blev mer och mer rund om foten och det slutade som vanligt med kaos. Jag vill inte en skriva mer om den kvällen här för det är ångest på hög nivå...



Idag har jag mått sämst i hela världen. Bakis blandat med mensvärk och värme -ännu en BAD KOMBINATION! Det var värre än rosa och rött vill jag lova.
Nu på kvällen när jag och mammsen var i åkis och införskaffade frukost och dylikt så bestämde vi oss för att hyra en film och köpa lite glass till jordgubbisarna som väntade på oss hemma. Det blev en film som heter Pakten och den var helt okay. Massa fina pojkar med vilket var det sista jag behövde kolla på idag med tanke på ännu en sak som kanske ska tas med i den dåliga kombinationen. Men det var en helt okay film och jordgubbarna och glassen satt som handen i hansken, jummy!

Imorgon bär det nog av till Pölen med Lisa tidigt tidigt. Vädret ska väl inte vara kalasigt men vi hoppas på det bästa.
Nu ska jag tillbaka och städa min svinstia till rum IGEN!
Puss i ljumsken!

Lämnade den älskade skärgården

... för att min snorunge till syster inte kan hålla sig i skinnet!

Hej alla brunbrända folks out there! Jag är mindre lycklig just nu vill jag lova.
Har haft en underbar dag idag. Vi sjösatte båten och åkte ut på en tripp, jag, Lisa och pappsen. Vi åkte till en båtmack och käkade glass och sen tog vi en omväg hem tillbaka till land och solen. Efter en korv hemma i stugan så tog jag och Lisa flakan ner till badberget och solade, badade samt retade upp några svarar helt ofrivilligt och hamnade nästan i en brottningsmatch med en mycket upprörd svanpappa.
När vi ligger och har det som skönast ringer min oroliga mamma och berättar att Linda vägrar följa med till Blidö eftersom det har varit avslutning för henne och alla hennes kompisar. Mamma är inte direkt någon kung fu mästare så att försöka kriga in systra mi i bilen var ju inte ens att snacka om så hon slängde ut Linda utan nyckel (trodde hon) och åkte vidare till Blidö i brist på alternativ.
Det slutade med att både mamma, pappa och jag blev oroliga, besvikna och vansinniga så det bestämdes att jag och Lisa helt enkelt fick åka hem och se till att allt gick rätt till för jag var övertygad om att mamma hade gått på en riktig blåsning.
Vi åkte väl från Blidö vid kvart i åtta och tog prick-färjan och landade i Hässelbys härliga trakter vid halv tio och precis som både jag och Lisa misstänkte så var tomten full av småtjejer. Linda hade även planerat en fest hemma hos oss och självklart hade hon nyckeln hem, hon hade bara gömt den när mamma skulle kolla nyckelknippa vilket jag förstod så fort de hade förklarat att hon ens visat upp den.. Snälla jag har väl själv vart i den åldern.
Hon hade även på sig mammas t-shirt som hon sa att hon inte rört, mitt pass låg i hennes bakficka och på kameran fanns även härliga bevis på rökning och öl-drickande. De små flickorna hade också roat sig med att aska på bordet... Det tackar vi för.

Ja så nu efter att ha städat och torkat upp efter Lajzan och hennes lilla gäng så sitter jag helt ensam och övergiven hemma en Fredag-kväll och har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra.
Alla är på fester på andra håll och jag skulle ju egentligen inte komma hem fören imorgon eller Söndag så det här sög verkligen. Men jag har som vanligt min otroligt charmiga lillesyster att tacka.

Nu är jag ganska irriterad så jag gör nog bäst i att sluta skriva och städa upp efter min lillesyster i mitt rum.
Hoppas ni får en bättre kväll än mig, hej då!


Japp, det är klart! Jag har inget liv...

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Jag tror det!
Har du sett din bästa vän gråta?
Aah, vi har gråtit tillsammans!
Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Vitaminer är för amatörer
Vad åt du senast?
Naturgodis
Har du fått någon komplimang idag?
Jaa, jag tror det :), "va fin du är!"
Har du varit med i en rättegång?
Vi fick kolla på några med skolan
Är du polare med grannarna?
Mjo, vi är inte polare men de är trevliga.
Vilka språk pratar din mamma?
Svenska
Vilka länder har du bott i?
Sverige
Har du däckat/spytt för att du druckit?
Nej då, jag är en fin flicka... hrmm!
Har du något husdjur?
Min hund Fanny och gorillan Birro
Har du täckt någons hus med toalettpapper?
Nej, men skulle inte banga
Har du varit på stranden i år?
Mja, klipporna på Blidö lär ju räknas
Minns du dina/din musiklärares namn?
Ehrm, har haft en del men ska jag vara ärlig så minns jag inget namn
Hur bra är din syn?
Bättre än förut, slipper glasögon numera
Har du varit på ett party?
Har hänt
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Ja lätt! Om de är snälla och inte vill äta upp mig
Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
Inte speciellt mycket med tanke på att jag inte har någon bror
Har du varit utomlands?
Japp, det har jag.
Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
Mammas och pappas, då var jag en söt brudnäbb med ögoninflammation.
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Pappa skulle bli men mamma skulle förstå
Var är dina syskon just nu?
Malin sitter vid datorn med en kompis och Linda vet man aldrig, Jennie? David? Sebastien?...
Vad var den senaste drömmen som du minns?
Ouf, inatt var det en riktigt het dröm men kan tyvärr inte berätta.
Vem ringde dig senast?
En ganska besviken och sliten Sandrew
Vilken tid gick du upp imorse?
Åtta första gången men sen åkte jag hem och somnade om till 11.
Vad ska du göra i helgen?
Blidömys -sola, grilla, bada, åka båt :)
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
"Surprise kalas för Pär den 16e på ankaret. Ta med anders och kom. Kram" -Vem är Pär?
När var du riktigt sjuk senast?
Oj! När jag pussades för mycket på en annan sjukling tror jag -längesen
När såg du en kändis senast? Vem var det?
Fredrik eller Filip på ett café
Vad finns i din bakficka? 
Inget, hade en hundralapp men den är uppäten
Har du färglinser?
Näj, de är naturligt vackra, hah!
Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Låg vaken på en madrass i Olson lägenhet med en tunn filt och ingen kudde
Vad är det första du gör på morgonen?
Nu för tiden, lägger mig och steker.
Vad ska du göra efter det här?
Vänta på Lisa så vi kan dra till landet...

Back to the archipelago

Hej, idag är denna kicka lite seg. Olson var full och ledsen igår och behövde sällskap så jag ställde upp klockan mitt i natten och kom över och sov på en madrass i hans stinkande lägenhet. Det är nämligen så att det antagligen är mögel i lägenheten så det luktade kattpiss men man vande sig väl så småningom.
På en madrass som sagt, utan kudde eller täcke bara en tunn filt och min tröja under huvudet. Det var ju tur att jag redan hade ont i rygg och nacke innan så det inte blev så mycket värre... ELLER?

Anyway, kom hem imorse vid 8 och efter en si så där två timmars sömn inatt så kände jag att min egna huvudkudde skulle smaka bra så det var där jag hamnade i tre timmar innan jag kände att det var dags att gå ut och steka lite i solen. Jag må ha varit bränd häromdagen men den färgen försvann på en gång så det var bara att fortsätta glassa på.
Nu har jag iaf fått en mer brun nyans åtminstone på mage och ben så får hoppas att med ännu lite mer sol i helgen på landet så håller det sig om det kommer en regning dag.
På tal om landet så är det dit jag beger mig ikväll igen, vid nio tar jag och Lisa min gamla Bettan och kör ut mot Blidö och pappsen som då redan är där. Vi ska förhoppningsvis brumma ner med flakan till vattnet och pimpla lite vin och bara ha det mysigast i hela världen.
Imorgon blir det upp i tid som gäller för att få i båten och sen lägga oss och steka i solen. Förhoppningsvis hinns det med en liten båttur innan Lisa måste hem på Lördag morgon igen. Antingen följer jag med Lisa hem om jag hittar en sängkamrat eller så stannar jag kvar på landet och åker hem med familjen på Söndag.
Vi får se gott folk, vi få se.

Ha bäst nu!
Ciao!


Blidömys och årets första dopp

Nu är jag hemma i Hässelby igen och har haft det jättemysigt på Blidö.
Planen var ju att jag skulle stanna kvar men efter vissa händelser och min oerhört stora skräck för ensamhet och rastlöshet så bestämde jag mig för att följa med familjen hem. Det kan hända att jag åker dit imorgon kväll med min Olle bolle om jag har tur annars blir det på fredag morgon/förmiddag med Lisa.



image548Vi åkte dit igår vid tre-tiden och var framme vid halv fem. Strax efter att pappsen fått igång flakan och alla satt på sig lite mer kläder så brummade vi iväg till Wärdshuset. Det var helt underbart väder och helt stilla på havet som man såg ut över när man satt på terassen. Vi beställde in dricka och mat, jag tog en god kall Xider till min enchalada som förörvirigt var supermegastark så jag fick toppa min Xider med ett par glas vatten för att överleva smärtan i käften.
Hur som helst efter mat, dessert och kaffe tog vi återigen våran gröna flaka och begav oss hemåt till vår älskade hund igen. Där fortsatte mamma och pappa att dricka bärs vilket gjorde mig och syster ganska uttråkade så vi tog flakan ner till vattnet för att snacka skit och bara mysa. Både jag och Linda har dessvärre svårt att bara sitta för länge, speciellt när vi är tillsammans, så det slutade med en tripp runt ön på flakan (då blev vi även förföljda av en galan hund) och sen hem till stugan igen för att spela spel och kolla på film.
En helt perfekt eftermiddag och kväll helt enkelt.
Efter filmtittande så drog alla systrarna sig tillbaka till sina rum, vår stuga för att vara exakt. Vi satt och spelade kort och skrattade hej vilt tillsammans. Det var mysfaktor på hög nivå helt enkelt.
Efter ett tag så skrek mobilen till "HALLÅÅ GODING DET ÄR DIN MOBIL...!" (älskar min sms-signal btw). Jag såg direkt vem det var ifrån och blev chockad och glad på samma gång men det ändrades ganska snabbt till det förstnämda när jag såg att det var fel. Då menar jag inte lite fel, utan jättefel skickat. Ganska trisst faktiskt och jag blev väldigt besviken. Men men... jag glömde det ganska snabbt eftersom jag hade mina söta systrar där och jag kunde ändå inte göra något åt saken just då.
Efter ett tag så blev alla trötta och kröp till kojs och somnade ganska snabbt efter att den sista sänglampan släcktes.



image550
Dagen efter vaknade jag av ett sms från pappsen; "frukost". Frukosten på Blidö en solig dag är oslagbar så efter att ha dragit mig ett tag kilade jag upp och kände då att jag legat på endast en kudde och det hade tärt något fruktansvärt på min rygg och nacke. Jag har förövrigt fortfarande ONT!...
Men men.. det var strålande sol ute så det var bara att sätta på sig bikinin och steka.



Efter några minutrar i solen på tomten stod varken jag, mamma eller Malin ut längre så vi satte oss på flakan och körde ner mot badberget för att svalka kropparna i det blå och sola där ist. Det var första doppet i år för mammsen och mig och Malin tog det andra eller tredje eftersom hon, den galningen, har redan badat. Hon körde på redan förra helgen, ingen badkruka där inte.
Hur som helst så låg vi där ett bra tag tills folk började bli kissnödiga, bajsnödiga och hungriga. Då kände vi helt enkelt att nu är det dags att pysa innan det händer en olycka, så hem bar det och sen vidare till Blidö handeln för att shoppa lite mat och självklart svenska jordgubbisar med gammeldags vaniljglass.
Efter mat och glass somnade jag helt matt på studsmattan i vanlig ordning och vaknade av att pappsen kastade en boll på mig. Bollen hamnade i snåren precis bakom och där låg en annan kompis och sov, nämligen en orm som också vaknade av pappas boll. Fanny var på väg efter men pappa lyckades stoppa henne innan hon blev för nyfiken... Fjuuu! Ormår i år gott folk så ta det lugnt. Vi har redan sett tre styckna bara den här veckan...



Halv sex färjan tog vi och nu är jag som sagt hemma igen och ska ta tag i mitt rum på allvar nu.
Ha det bäst allihopa och HEJA SVERIGE!

P.S Jag har även lättat lite på hjärtat,
det kändes genast lättare att bära (fråga om lösen)! D.S

Love & Peace /C.C


Out in the yard

...och njuter av solen?! -Nej, det är fel!

Jag rensar rabatten, sjukt jobbigt. Höll på att svimma nyss så var tvungen att gå in och vila.
Men nu är det dags igen.

Hemkomna Linda Öhman har kirrat en ny blogg så den kan ni ju ta och kika på :).
Smell you later, Peace!

Update 20:16

Nu är det bestämt att jag ska med familjen till landet imorgon och jag kanske även stannar kvar där när mammsen och pappsen åker hem på Onsdag eftersom dom kommer igen på Fredag.
Olle bolle och Chaplin kommer ev. upp imorgon också men dock senare på kvällen och på Fredag kikar Lisa förbi och stannar förhoppningsvis till på Söndag så det kan bara bli en bra vecka det här. Om inte annat så kommer det bli galet mysigt att äntligen få komma ut till Blidö och sola, lägga i båten och kanske t.o.m ta årets första dopp i det blå.

Dagens aktiviteter har bestått av rensning, krattning och grävning i rabatten och nu ser ena sidan presentabel ut igen men där ska så snart som möjligt planteras burrar som pappa kallar de. Stora buskar så vi slipper rensa eländet igen. Det är andra gången i år som jag kämpar mig igenom det där och andra sidan får jag ta imorgon innan vi åker... PUST!

Igår planerade jag lite smått vad och vilka som ska komma till Blidö i sommar när kickan fyller 20 stora. Det är lite bökigt det där, bjuder man den ena kan man inte bjuda den andra och det får inte bli för många... Vad ska vi äta? Hur ska vi sova? Partytält? Musik?... Mycket grejor är det att räkna ut men jag tror jag får sätta mig ner med mammsen och pappsen inom en snar framtid och klura ut alla detaljer tillsammans med dom. Det är ju trots allt mycket som hänger på dom också. Jag vet knappt när jag ska ha det men det lutar åt den 14 Juli så planera inte in något där ni som har den helgen fri fortfarande. Jag vet nämligen att det är både Car show i Norrtälje och raggaträff på Ekerö men Norrtälje är ju i närheten så det är no problems men Ekeröträffen är värre. Men shit happends, jag ser ingen bättre helg som passar och sen är tyvärr de flesta upptagna varje helg hela Juli. Förhoppningsvis kommer någon dyka upp iaf :).



(Min 18-årsdag spenderades också på Blidö)

Nog om detta nu, det är dags att spola av fossingarna och göra lite nytta medan jag väntar på något vettigt som kanske ska hända. Tvättmaskinen kanske är klar snart. (Chaplin skriv upp det i vår bok)

I'm out!!

Underbara sommar & Blidö

Söndagkvällen är här igen och imorgon är det jobb och skola för hela familjen. Alla utom mig!
Jag ska spendera hela veckan i trädgården, det behövs rensas i rabatten och på grusvägen bredvid garaget. Så mycket ogräs har jag aldrig sett så det kommer bli ganska kämpigt tror jag.


Nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på Per Gessles dvd på tv:n. Det är hans konsert och helt underbara sommarkänslor blommar upp när man lyssna på hans sköna stämma. -Det låter kanske en aning smörigt men det är ju så sant... "Jag vill ha den dääär flickan i en cole porter sång!"
Dagen har spenderats i en badenbaden på tomten och jag är nu mer bränd än vanligt. Ansiket har iaf blivit riktigt rött idag men det lägger sig oftast ganska snabbt så jag hoppas på det även denna gång.
Resten av kvällen har jag inga planer så det lär bli lugnt och skönt, precis som det ska vara på en Söndag. Jag få se om jag kan locka över någon på lite mys och filmtittande, det finns alltid någon som inte har något att göra.

Igår var det som sagt grillmys hemma med mammas och pappas kompisar. Efter maten så spelade jag kubb med Kim och Sandra. Meningen var väl egentligen att Anders och Patric skulle komma också men det blev missförstånd och de var alldeles för sega så de fick nöja sig med att komma och kolla på film. Vi såg på Hundtricket vilket egentligen var lite onödigt eftersom killarna kunde varenda replik men den är grym ändå.
Efter filmen var Kim och Sandra helt döda efter en hel dag i stan så de ville minsann sova. Jag, Patrick och Anders drog vidare och kvällen var då slut i princip för allas del. Jag kom i säng vid fyra tiden.
Andreas hade tydligen lyckats stöta på min familj ute och pappsen hade sagt något konsigt som jag fortfarande inte fattar innebörden av, det hade något med smörjda fingrar och gitarrer att göra. Nej, han var inte nykter...

Imorgon står som sagt trädgårdsarbete på mitt lilla schema och det lär det göra ett par dagar den här veckan. På Onsdag är det Sveriges nationaldag och därför åker familjen till Blidö på Tisdag. Jag har inte bestämt om jag ska följa med eller inte men jag har längtat dit väldigt länge nu så det lutar åt en lite Blidö-tripp i veckan :)!
Till Blidö ska de dock även på Fredag och är det fint väder så lockar det också om det inte blir så att jag stannar kvar när de åker hem på Onsdag. Det skulle vara skönt att komma bort från stan ett tag, men som sagt inget bestämt och vi får se vad som händer och sker.

Nu ska jag fortsätta njuta av Per och mina sommarkänslor!
Snart är det midsommar, vad händer?
(två riktigt härliga sommarbilder)
Puss på er!


Grillkväll

Jaha så var det lördag. Gårdagen blev inte direkt så där överdrivet händelserik. Jag satt hemma hela dagen till jag och Lisa kom fram till att vi skulle slå vara söta huvuden ihop och göra något tillsammans. Det fick bli en biltur i Stockholms underbara trakter och vi hamnade bl.a på Karlaplan där lillesyster var på fest och på några klippor där vi stannade för att prata.
Det heta samtalsämnet var som vanligt kärlek och allt som hör till, ex, nya killar, känslor hit och känslor dit.

När vi skulle bege oss hemåt så ville lillsesyster åka med och det fick hon ju självklart, vi vill ju se att hon kommer hem safe and sound. Sms fick jag också en massa denna kväll men det slutade med att jag delade min lilla säng med Birro ändå.

Idag ska vi grilla här hemma med familj och vänner, jag är så trött på allt annat just nu så det ska bli skönt att bara vara hemma och chilla. Jag vet hur det är dock, om det inte händer något här hemma och alla är totalt ointressanta så drar jag vidare, oftast blir det pank på krogen eller hem till någon på Ekerö där allt spårar men jag hoppas på något trevligt hemma idag faktiskt.
Det är mina gamla svärföräldrar som ska komma och äta med oss, det kan inte bli annat än trevligt :).

Men nu mina kära läsare ska jag ta mitt ljusa huvud med mig och gå vidare.
Ha en superbra Lördag nu, you know you love me!


Äntligen Fredag igen

image533Ännu en vecka som närmar sig ett slut. Jag tycker det har gått fort med tanke på att jag inte gjort så överdrivet mycket. Min vardag har bestått av möblering, städning, match på Råsunda, träning och jobbsökning. Det såg mer ut än det kändes dock!
Jag tycker jag bara har strosat runt hemma mest och är det någonting jag vill just nu så är det en stor jävla förändring. Jobb? Plugg? Au Pair?.. Någonting! Får jag inte svar på ansökningarna snart så blir det antagligen mors och adjö med Sverige, då tar jag jobb som Au Pair och drar härifrån.
Det känns ganska trisst att lämna allt nu eftersom jag börjar trivas med allt i mitt liv nu även om det finns en viss saknad efter någon. Den saknaden kommer antagligen inte försvinna vare sig jag är hemma i Stockholm eller någon annanstans i världen.





Jag har iaf kikat runt på en hel del Au Pair sidor och det verkar verkligen som en livsupplevelse och framförallt en ändring i min trissta vardag. Jag får ju ågren av att bara gå runt och inte göra någonting. Det är definitivt ingenting som jag trivs med eller vill göra. Jag har ju inte ett öre och det känns lite gammalt att fråga efter lån av pappa hela tiden. Det känns som det här körtkortet som jag fortfarande inte har, har tagit upp alldeles för mycket av min tid och energi. Jag önskar egentligen att jag bara hade det nu så jag slipper eländet.

Anyway! Nog om tristess... Idag är det Fredag och inga planer inför helgen överhuvudaget. Vi får helt enkelt se vad som händer och det brukar ganska ofta sluta med något spårat eller bara sitta hemma och titta in i väggen. Jag har något att se fram emot med andra ord ;).
 
Nu ska jag iaf kolla runt lite, planera framtiden och förhoppningsvis hittar jag någonting som inte gör att pappa drar undan mattan under mina fötter. Det gör så fruktansvärt ont att få sina önsningar och drömmar krossade gång på gång...!

Välkommen hem baby!
Ciao!

RSS 2.0