Bro bro breja!

...stockar och stenar!!

Nu kom jag precis hem från Bro där Fredrik Spångberg behagar att bo. Vi, alltså, jag, Madde och Bångberg kollade på Knocked up -helt okey sitta-hemma-och-fisa-i-soffan-film men inte nåt så där jätteupphetsande. Jag satt faktiskt mest och klagade på den fula och tjocka människan som bara rökte på och var en allmänt dålig och förskräckligt ovacker människa.
Jag berättade, eller nej Madde berättade om mitt problem som hon ska försöka lösa. Det är inte lätt det där med fula killar helt enkelt och det är ju lite sant faktiskt.
Hur vi kom till Bro har jag lovat Madde att inte skriva och det är nog lika bra att låta bli för min egen skull också men vi kan väl säga att jag satt bakom ratten och Madde höll på att skicka GPS:en som bara ljög genom rutan. Let's leave it at that, you figure out the rest.

Imorgon hoppas vi på jobb annars blir det som vanligt träna, eller ja! Det lär det bli ändå. Skiter i att Madde och Fredrik hellre sitter hemma och dricker öl och käkar chips i soffan jag mår sjukt bra av att träna så då gör jag det. Där med BASTA!

Nej nu väntar Birro på mig och han börjar bli otålig. Fan han är ju värre än en höggravid brud tror jag. Eller Madde när hon har seriösa PMS-besvär!
Puss på er!

Skedning & Rally

Nu kom jag precis hem och har tryckt i mig lite tacos. Det satt sjukt bra i magen efter en så lång dag.

Igår åkte jag hem till Madde och vi myste i hennes säng med lite vin. När hon skulle på rökpaus så hittade vi en leopardfärgad snigel utan skal på hennes tomt. Någon form av igel och vi kunde såklart inte låta bli att känna på den och den var alldeles mjuk och slajmig. Men guuuud så tuff den var, jag blev lite kär. Madde tog i lite för hårt på den dock så den korvade ihop sig och blev liten men jag tror att hon menade väl egentligen hon var bara väldigt väldigt nyfiken.
Vi gick och la oss ganska tidigt, jag satte på tv:n och somnade tok snabbt med Ior som sällskap nu när jag inte hade Birro. Vaknade lite senare och tv:n var avstängd... Madde sov som en stock!

Imorse gick vi upp vid kvart över fem. Madde skulle gått upp halv fem men var dålig och snoozade 45 minuter. När hon vaknade frös hon så jag skedade lite med henne så hon blev varm. Så snäll är jag, fick även känna på hennes lena rumpa, inte med flit men det är sant som dom säger... -Madeleeen!!
Anyway, när vi väl kommit ur sängen så gick det ganska snabbt och vi var väl iväg ganska så snart. När Per körde rallybilen till Nyckelby fick jag köra deras Audi och den var inte speciellt lättkörd. Madde fick lära mig att växla fast hon inte ens hade ett körkort och gasen va jätteseg men det gick ganska bra ändå.
Jag har iaf vart på rally sen klockan 7 imorse och dagen har gått ganska långsamt men det har varit skoj och ganska skönt. Madde och Per kom tvåa och de andra som jag kände som körde var Robin, Anders, Jacke och ja, familjen Edlunds crew. Det var t.o.m nära ett tag på morgonen att jag skulle få åka rallybil men kartisen vars plats jag skulle tagit dök tyvärr upp. Maybe some other time.
Jag träffade Olson också men han försvann mest och Chaplin snackade jag faktiskt med ett tag. Det var trevligt, var ett tag sen man såg honom och ja han hade ju låtit både hår och skägg växa så var det inte för den stora bärgaren skulle jag kanske inte kännt igen honom. Jag blev bjuden på fest också, han fyller ju 30 i år så det blir finkalas på Munsö. Weeij! Tårta och hela tjolabaloan!
Men för att återkomma till rallyt så kan jag meddela er om att så mycket som jag frusit idag har jag inte gjort på länge, jag har gosat runt i fjällis och Maddes döskalle mössa, sjukt mysigt! Jag somnade iaf i bilen på vägen hem, det är tydligen tradition enligt Madde så det var ju himla tur att jag såg till att inte den viktiga seden bröts. Varsågoda!


Ikväll så har Madde fått för sig att vi ska till Bro och jag börjar fundera på om jag verkligen orkar det. Jag är helt slut just nu och ska krypa upp för att ta en dusch. Vem vet jag kanske piggnar till efter det, vill ju faktiskt verkligen se transformers men är det värt att kämpa sig till Bro för det?! ...

Hej då!

Lisa Fisa!

Hej igen!
Jag är duschad och fräsch igen, jag ska snart plocka ihop lite kläder o.s.v till imorgon när jag ska på rally. Madde berättade att det kan bli väldigt kall på morgonen och ja, vi ska väl åka hemifrån klockan sex på morgonen, det är ju i princip natt liksom. Gah! Vi får se hur pigg jag kommer vara.
Lisa har varit borta från Sverigen sen i Onsdags och har det helt fantastiskt och vill inte ens komma hem. Hmm, det är lite oroväckande kanske men förhoppningsvis kommer hon hem igen för vad ska vi göra utan vår Lisa Fisa?! Nej, det funkar inte. Vem ska säga att hon tycker om mig även fast jag lider av blonde moments och vem ska lär mig saker som jag inte kan och vem ska jag gå ut och shoppa & fika med i stan?? Va?? Nej Lisa du kommer hem som planerat annars kommer jag dit och släpar hem dig!

image1006

En annan dam som jag saknar just nu är Sandrew. Fan henne ser man inte allt för ofta längre och det känns inge bra alls. Hoppas vi hinner ses snart iaf, just nu är ju flickebarnet sjuk, stackarn.
Hon har skaffat en ny hemsida också som ni får kika på, den är länkad till vänster så det är bara ett musklick away. Lookie!! Den handlar mest om hennes söta hundar men de är där hon numera kommer blogga så om ni vill veta vad som händer i hennes liv som matte, hemmafru och hårt arbetande kvinna så vet ni vart ni numer ska gå in.

Äppel-Öl

Tjenixen all peeps! Idag mår jag prima ballerina även om det är svårt att tro.
Ölmässan igår var mycket lyckad och jag hittade ett nytt favoritöl med äppel-smak från Beligien. Grisette Cool Apple hette det minsann och jag kunde inte få nog men tyvärr finns det inte att köpa än men de kämpar för att få ut den så jag får helt enkelt hoppas.
Vid tolv stängdes portarna så jag tog en limmo med Magnus, Mia, Anna m.f hem till oss där partyt skulle fortsätta men Magnus försvann så jag trodde han dragit och då tänkte jag -"jag drar också". På vägen ringde luren och en arg mamma
var i andra änden.-"Magnus undrar vart du är!" Haha, han hade tydligen vart med pappa i garaget och lekt med bilen så jag tänkte vända men det gick inte så bra så jag får väl be om ursäkt för det lilla misstaget.



Idag ska jag leka med Madde, vi ska nog kolla på Nile City eftersom Zandy har hämtat Lejonkungen-filmer och Singstar! Inte helt skoj men vi får försöka slå våra blonda skallar ihop och göra det bästa av situationen.
Nu är det iaf dags för en dusch!

Ciao bellos!

Beer!

Jaha, nu är man fixad och klar så snart bär det av mot middag och sen vidare på ölmässa. Jag vet inte riktigt hur jag blev inblandad i det här, måste bestämts på vår kräftskiva eller något för helt plötsligt hade Per-Tomas fixat biljett till mig och jag fattade noll. Men som tur var är jag inte den enda som är under 40, Magnus är lite yngre än så.
Efter mässan kanske jag ska träffa Madde om jag hinner, vi får se vad klockan blir och hur jag mår men annars är man alltid på.

Have a nice evening!

Mitt badrumsskåp!

Jag fick ett underbart uppdrag av Johanna -visa upp mitt badrumsskåp. Jag var väl sådär sugen på att anta utmaningen efter att pappsen vart och härjat på min toa men jag kände för att offra mig lite för att jag visste att det skulle bli ett så fruktansvärt intressant inlägg..?

image1001

Jaha, nu ska vi se.. tandborste, Guess-parfymen har hamnat där tillsammans med en gammal parfym som luktar urk, topz och tvålar, smyckeskrin och plugg, mer tvålar och parfymer samt handdukar. Mycket intressant. Nu är jag så glad att jag trotsade den hemska stanken.. NOT!! Haha, ja det var ett roligt uppdrag. Jag utmanar alla andra med en blogg att göra detta också för det var megaskoj.. Hrmm!!
Ciao!

Promenad & Tv=Great combo

Tjue! Idag var det som sagt jobb och efter det hem till pannkaka följt av väldigt dåligt samvete för att jag inte orkade träna så med Madde i telefonen och mammsen vid min sida drog jag ut på en redig promenad i Hässelbys vackra omgivningar (!).
Massa skitsnack och lite motion mådde jag verkligen bättre av så jag och mamma kröp ner i soffan med lite varm te och satte på Hostel 2. Nej trevlig film men fruktansvärt bra, absolut sevärd. Jag säger go for it!
Ja, och efter det behövdes det en dusch och sen började Heroes alldeles lagom, det är så fruktansvärt spännande att det nästan är olidligt att sitta och vänta i en vecka. Sucky sucky!



Jao jao, nu ska jag snart sätta min lugna playlist, inget går upp mot att somna till Kids och Sheryls vackra stämma eller varför inte White Lion. Mmm, me like!
Arrivederci


Feel good

Nuuu har jag tränat och duschat och ätit (min favoriträtt, lax med basilikafyllda pastaknyten) och kollat på Heroes.
Det blev SatsAerobics idag och efter det ett Core-pass. Sjukt härligt!!
Imorgon blir det jobb på stjärnhuset igen från 8-16, aoch! Samma på fredag så stress stress stress kommer det blir men shit man får ta.

Snart är det sova dags och det påminde mig om nattens dröm som var läskig samtidigt som den var väldigt het, bisarrt jag vet. Haha, blev typ tillfångatagen av två army-killar eller något men jag och min kompis (vem det nu var) överlistade dom flera gånger. Jadu, skoj skoj!




Nu ska jag kika runt lite, borsta bissarna och sen hämta ett glas vatten innan jag går och sussar!
Wet dreams everybody!

Död åt långtråkiga dagar

Idag fick jag inget jobb så det blir till att träna en massa och lite sola, kanske städa och tvätta lite eftersom jag är så brutalt rastlös.
Jag är fortfarande lite smått besviken på Olson också men jag hoppas han tar sitt förnuft till fånga och försöker förstå att jag inte menade något illa. Jag gjorde faktiskt inte det...

image994När jag kommit hem från träningen idag blir det att söka ännu mer jobb. Jag börjar ju bli lite trött på eländet men det måste ju göras så det är bara att bita ihop men jag ska iaf jobbar imorgon och på Fredag. Det kommer bli stressigt på Fredag eftersom jag slutar kanske vid tre och då ska jag hem och fixa iordning mig och sen springa ner och käka på åkis sen direkt till stan på den där nedrans mässan. Jag börjar seriöst fundera på vad jag egentligen gett mig in på(!).

Det blir säkert bra vettu!
Pusskalas


Love it! -Sweetest Girl med Wyclef


Lång men snabb dag!

Imorse var det ganska tungt att gå upp vill jag lova men somnade typ en kvart in på filmen som jag skulle titta på. Men men, upp iaf och som tur va hade jag inga större problem med att hitta det nya dagiset det största problemet var köerna. Urgoa ungar som vanligt och vi tog en promenix på morgonkvisten, efter det rusade dagen iväg och rätt var det va så var klockan halv fyra och jag fick gå för dagen.
Jag brummade till Abrahamsberg och hittade en parkering för att sedan byta till tuben, när jag kommit till Kulturhuset kände jag mig ganska vilsen. Jag menar hur ofta hänger man där? Jag gick in något form av läsrum eller bibliotek och där var det massa skummisar men jag satt och väntade in tiden sen gick jag till cafét där jag skulle träffa killen i rullstol och köpte mig en brie-smörgås och lite te. Efter ett tag kom han, en kvart sen, och ja... Det var ganska segt och tyst men det rullade på och sen var jag on my way home igen och nu sitter jag här. Ganska lång men snabb dag faktiskt.

Ja, och min "bäste vän" är aslack på mig. Det känns förjävligt rent ut sagt... På något sätt kändes det som han väntade på något att skylle på för att bli arg på mig. Jag antar att han helt enkelt tröttnat på mig, trisst men jag får väl skylla mig själv.

Nu är det iaf dags att duscha sen ska jag kolla på Desperate Housewives!



Ciao!

Uppdatering 22:27


Hej och hö! Desperate Housewives var hilarious, as usual! Man skulle leva som fruarna på Wisteria Lane alltså. Eller ja, mer eller mindre iaf.
Hmm, min älsk är fortfarande ledsen på mig men det är inte för att han tröttnat på mig utan för att jag tydligen varit ett arsle och sårat honom. Omedvetet dock! Jag trodde jag gjorde något bra men ICKE. Jag gjorde fel! Det är visserligen inget ovanligt, jag lyckas sällan med någonting jag gör men när jag väl gör det så blir det fest!

Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på, det lär väl bli hårdträning eller något om inte jobbet ringer. Annars får jag väl leka med någon som vill leka med mig... Om jag orkar och har lust. Träning lär det ju bli hur som helst.

Nu ska jag snart sätta på Nemo igen och se klart på den innan jag somnar.
Usch och fy vad mysigt det lät, jag tror t.o.m Birro ska få mysa lite med mig inatt. Saknar ju någon att krama på.. Stackars stackars mig.

Guten Nacht alles!

Veckans schema

Ja du, här sitter jag och svär över att jag inte har någonting att göra sen kom jag på att det var ganska skönt att det var lite lugnt idag för veckans aktiviteter var mycket fler än jag trott. Jag kommer nog uppleva en hel del stress dagarna fram över...

Idag är det som sagt lugnt, en Måndag där jag helt enkelt fick tid över till att tvätta, städa och lite senare gymma.
Imogon, Tisdag, ska jag jobba från 8:30-15:30 och efter det blir det att åka in mot stan för ett möte i Kulturhuset klockan 17:00 ang. jobbet som personlig assistent. På Onsdag är det väldigt oklart vad som händer, Sandra är sjuk så blodtömningen flyttades precis så kanske jobb annars träning.
Torsdag ska det iaf jobbas, jag är inte säker på tiderna men jag kan tänka mig att det är mellan 9:00-15:00 och efter det ska jag nog träna. Sen kommer den efterlängtade Fredagen då jag jobbar samma tider och på kvällen bär det av mot Ölmässan.
Lördagen ska spenderas med Valkyria, hemma hos henne tillsammans med hennes mamma och lite vin och där blir det en sleepover för att sedan spendera Söndagen tillsammans på Rallytävlig och kika på rally-pojkar.

Så ni ser fullt öl medvetslös! Det kommer bli en del härjandes denna vecka med andra ord!
Pussar!

Uppdatering 23:14

Det blev träning, Core och BodyPump. Mums vilka härliga spagetti armar och ben man hade sen. Det var kämpigt att cykla hem sen men hade som tur var medvind.
Fick god mat hemma och efter en dusch satte jag mig med pappsen och kollade på matchen och glömde helt bort min date men får väl gottgöra det någon gång. Det blev iaf oavgjort och ja vi får väl nöja oss med det även fast jag faktiskt tycker att vi kunnat få en riktig råttslakt.
Anyway, jag har fått lite samtal från en människa hela helgen som jag egentligen inte känner. Det känns ganska dumt faktiskt men men.. Telefonsamtal har väl ingen dött av så det är väl bara att svara och se glad ut.

Man lär sig någonting nytt varje dag:
Man lär sig inte någonting nytt varje dag, så nu ger jag upp!

Nu känner jag dessutom att tröttheten kryper sig på så jag ska lägga mig och somna till Hitta Nemo som jag inte sett på länge. Imorgon blir det en massa slit och släng!

g

Sweet dreams!

Fotografier

...på dig själv som gladast och sprallig

(På brädan är jag lycklig)



...på dig själv och två av dina närmaste

(Cicci, Bettan och Lotta)



...på dina systrar





...på den senaste du fick sms av

("Hamstern är i buren ;)" -grattis baby!)



...på en människa du önskar vore hos dig





...på ett ställe du saknar





...på dig själv, full!





...på en kompis som är full





...på den fulaste bilden på mina mottagna filer


(Jag hade bara denna -sorry Fredrik!)



...på en person du saknar






Jaha, nu är det väl dags att ta itu med något lite mer relevant. Typ städa rummet...
Pussa!


Mysdag!


Jag sitter här hemma nu och är jättenyfiken på hur det går för Madde som är hos en ny vän, men klockan är så mycket så jag vågar inte ringa. Men jag håller alla fingrar och tår på att hon har det sjukt mysigt.

Jag har iaf haft det mysigt hos Lisa idag. Jag åkte ut till henne och då var hon i full gång med att städa men ganska snart därefter så var hon duschad, sminkad och påklädd och vi var på väg ut genom dörren. In i bilen och in mot stan för att käka mat. Det blev grekiskt, Lisa bestämde. Vi hade ganska stora problem med att hitta parkering och jag är som vanligt livrädd för att åka i stan. Mest för att alla andra bilister är dumma i huvudet och för att jag inte hittar så bra. Men lisa navigerade och skrek hipp som happ och ja vi har båda hälsan i behåll.
Anyway, vi hamnade på ett litet mysigt ställe på söder och åt en romantisk tre-rätters-middag tillsammans och snackade som vanligt om allt mella himmel och jord. Vi kom fram till att om ingen av oss hittar en man innan vi är 40 så ska vi gifta oss med varandra och adoptera en lite krullhårig negerunge. Vi ska även ha ett öppet förhållande för vi trodde vi skulle tröttna på att bara dela säng med varandra, vi får helt enkelt se hur det blir i framtiden.
När vi var mätta och belåtna drog vi vidare till Kristineberg för att Lisa skulle hämta en bil där sen åkte vi hemåt och träffades igen på OK/Q8 i Brommaplan för att kramas och säga hej då och lycka till. På Onsdag far Lisa, ensam och upprymd, till den grymma staden New York. Hon är som tur va bara borta en vecka men hon kommer få det så grymt kul!

När jag kom hem hoppade jag ur kläderna och satte mig för att mysa men då ringer självklart syster och vill ha skjuts. Snäll som jag är ställer jag upp och lyckas få kärringstopp helt oväntat i Vällingby framför typ 10 ungdomar. Hmmf, surt! Aja, Linda och hennes två homies hoppade in i bilen och killarna hoppar istället framför bilen. Dom höll på att bli ganska platta men dom klarade sig som tur va, trots att det var jag som körde.
Nu är jag hemma igen och har precis fixat klart min andra blogg som enbart är för typ Olsons ögon. Tihi!

Man lär sig någonting nytt varje dag:

» Grekisk mat är faktiskt jättegott


Nu ska jag sova, det är ju en dag imorgon också!
Pisk på stjärten!


Hatar när det händer

Så var ännu en helg på väg mot sitt slut. Ganska skönt faktiskt och ingen som helst ångest..

Igår så fixade pappa massa god mat, han höll på i timmar med någon form av köttgryta och förrätt samt efterrätt. Han är en duktig son of a bitch min far.
Efter god mat och ett finbesök så fixade jag iordning mig, duscha, hitta kläder, sminkelismink sen var det bara att vänta på att Madde skulle plattånga sitt långa hår. Efter en stund så kom iaf min skjuts, det var öla i Backlura som var inplanerat som en bra början på kvällen. Walingstam och Corsby hämtade upp Madde i en gul Camaro z28 och sen mig så åkte vi vidare till Gurra där Lalle redan var tillsammans med någon Micke som satt och gungade i någon form av hängstol. Självklart blir Madde kär i den vid första ögonkastet och ville sno med sig den hem. Jag tror ingen blir chockad när jag säger att den såg ut som en riktig porrgunga och Maddox var ganska snabb på att testa.
Pojkar och flickor drack öl men lilla jag skötte mig bra, en öl tog jag sen var jag ganska nöjd. Inget sug på alkohol alls hade jag och tur var väl det för Olson ringde och ville att vi skulle komma över. Med komma över menar jag till Munsö, jag och Valkyria tänkte: Roadtrip! Vi fick skjuts hem till mig igen där vi bytte bil och åkte vidare mot Ekerö efter att ha hämtat lite singstar hemma hos Rainbow.
Vi hamnade efter ett tag hemma hos en lång snubbe med helvita kläder som hette Simon, där fanns också en Matte, Micke, Valle och en Olson. Det drogs igång med Singstar på en gång och efter en stund så spårade det ganska rejält. En viss person tyckte inte alls om Singstar eftersom man inte hördes när man sjöng och roade sig istället med att skrika och gapa och vara allmänt dryg så för att undvika ett slagsmål, eller iaf att Madde skulle slå på honom så bestämde vi oss för att åka vidare igen. Jag som fortfarande inte druckit något kunde som tur va köra hem. När vi åkt ett tag på Munsö så märker vi något som var lite knas men jag säger inte vad det var, vi kan väl säga att jag och Madde har en jävligt härlig hårfärg iaf men vi är ganska söta när vi sover...
Anyway, efter ett tag så var vi iaf på rätt väg igen och Maddox bestämde att vi skulle mellanlanda hemma hos Jonne för en öl. Så det gjorde vi och fick ännu en gång använda lite kaffefilter. Efter det brummade vi vidare till Gurra igen som låg och sov. Det var endas Lalle och Toll vakna, de satt och snackade nostalgi. Vi satte oss ner i kanske en kvart och sen bestämde vi oss för att dra igen... Toll åkte med och fick skjuts till Hässelby gård sen var det bara hem och sova som gällde. Somnade så fort huvudet nuddade kudden och missade som vanligt en massa samtal. Är jag trött så sover jag djupt, så är det!



Idag vaknade jag vid 11 eftersom jag kom hem vid halv fem imorse. Klockan fem ikväll ska jag befinna mig på Ekerö för att träffa Lisa en stund. Ska bli skönt att umgås med henne lite, det var ett tag sen. Imorgon ska jag nog umgås med Sandrew, henne har jag inte heller träffat sen vi åkte till Örebro.
På tal om Örebro så har jag inte fått något svar än och kille i rullstol har inte heller hört av sig sen i Torsdags. Vi får se hur det blir...


Man lär sig någonting nytt varje dag:

» Är man en person och en hamster så är man inte solo.


Men nu ska jag göra något annat ett tag.
Ha de!


Another shaker

Kennet!

Ja det är Kennet, nej han har inga kläder på sig.. Skakar sina lurviga han mä!
Gunnar var ganska snabb med att skicka den här filmen till mig eftersom han vet precis vad som händer...

Fun and games with Rainbow Dash

Yesterday blev inte riktigt som jag trott, inge myskväll hemma hos Lisa eftersom vi båda var trötta och hon hade massor att göra. Ajajaj!
Jag gick och la mig men vaknade efter en timme och var jättepigg men alldeles ensam hemma, min familj hade övergett mig för roligare aktiviteter. Jag tyckte lite synd om mig själv men Alex frågade om jag skulle med på fest i Hässelby med honom och han lumparpolare, njaa, orkar jag det verkligen?! Sen ringde Madde och frågade vad jag gjorde, hon tyckte jag var puckad när jag sa att jag satt hemma och spelade röj på datorn. Så hon bad mig följa med till Jonne och dricka öl. Ja, tänkte jag, det låter lugnt och skönt precis så där lagom.
Jag sminkade mig och brummade iväg med volvon för att hämta henne så vi kunde ta bussen tillsammans mot Vällingby. Jag lyckades få med mig allt i min stora väska som vägde ett par ton. Madde tyckte synd om mig så hon fick bära min väska men det fick hon lida av idag eftersom hon har haft träningsvärk, mohaha!
Men jag lyckades iaf t.o.m få med mig hjärnan idag, grattis Cecilia du har precis vunnit en färg-tv utan färg.
När vi kom dit var det ganska lugnt, Jonne och några till var där, bl.a den konstiga bruden som vi inte tycker om tillsammans med ett bredlast som bihang. Omg, vilken enorm gött alltså, hon skulle lätt kunnat döda folk med den där. Gaah! 
Anyway. Vi snackade skit på ballen, i köket och kissade i kors. Dock var toapappret slut, och allt annat papper i hela lägenheten också så vi fick använda kaffefilter. Jag tror Jonne hade varit med om samma sak förr om jag ska vara ärlig men skit sak samma det fungerade jätte bra.
Men sen var det till slut dags att dra vidare och vi gick tillbaka till bussen som självklart inte gick, Madde ringde lillebror Walingstam som betalade en taxi till Astrakangatan och sen skjutsade han hem oss. Mycket, mycket snäll!
När jag kom hem var jag tvungen att vänta på ett samtal från en mycket frustrerad person men jag var så trött så jag somnade vilket resulterade i en ännu argare person. Damn it!


Förresten är jag jätteavis på Maddes långa hår och funderar på att härmas!

Jag vaknade klockan 12 med kläder och mössa(!) på. Gick upp och käkade, duschade sen drog iväg med familjen till Åkis. Där stannade mammsen och pappsen på en öl och syster tog en glass medan jag njöt av ett glas vatten. Vi satt och snackade och skrattade och sjöng en massa, Linda försökte lära sig "ploppa" högt med tungan men hon sög så det spårade lite och hon började sjunga pingpong-låten för pizzabagaren. Bra där!
Jag skulle egentligen till Lisa också men allt strulade sig med bil och grejor så jag hann inte dit, Lisa är nu väldigt besviken på mig vilket är helt förståeligt. Mitt samvete är väl inte det bästa heller men ska försöka gottgöra det på något sätt, vi ska iaf träffas imorgon på eftermiddagen. Hon åker ju till New York på Onsdag så måste ju få krama på henne lite innan dess.

Nu sitter jag faktiskt hemma och försöker klura ut vad som ska göras ikväll, Madde är dum och spyr men hon ska bli bättre har hon och jag bestämt så vi kan leka. Olle bolle bjöd tydligen henne på fest så vi kanske skulle dit men han var lite dryg mot henne när han kollade på fotboll så hon var inte så sugen längre. Vi får väl se vad som sker helt enkelt.
Nyligen kom Per-Tomas in med en stor röd ros, jag vet inte vad han har i baktanke men en fin tanke var det iaf. Tack så hemskt mycket , du är ju som en i familjen numera frågan är bara om jag ska kalla dig morfar eller farfar. Hmm, ja du kan få bestämma själv om du vill...

Man lär sig någonting nytt varje dag:

» Kaffefilter fungerar utmärkt som toalettpapper.


Ha en sjukt trevlig helg allesammans.
Puss och pisk!


För-Fredag

Shuuuuue, idag är man lycklig för imorgon är det ju Fredag!

Jobb, jobb, jobb idag. Massa härligt snoriga ungar i det mångkulturella Blackerberg. Imorgon blir det samma dagis men med dom större barnen på en annan avdelning. Jao jao! Träning efter det, vi får se vad det finns att välja på, kanske lite egen träning. Who knows!?
Idag fick syster Lajzan reda på att hon ska börja i Bromma på Måndag. Hon hade förövrigt IG i alla ämnen utom typ idrott och svenska eller någonting när hon gick i Kista kompetenscenter. Nu ska hon börja i tvåan på gymnasiet efter 2-4 veckors prepp innan. Haha, vilket skämt. Klarar hon sig i den här skolan utan problem så ska jag käka upp mina sockor!

Oooh, förresten! Jag kom precis på värsta upptäckten efter att jag varit värsta korkad två gånger. Pappsen sa till mig igår att jag uttalade Shell fel. Man ska tydligen säga sjell enligt honom, -men hallå?! Dom har ju ett skal som symbol, alltså Shell på engelska och vad jag vet så uttalas det som Kjell. Alltså som namnet Kjell! Tack Madde för att du kom på detta, det är alltså alla andra som säger fel.. Mohaha!
Ja, ännu en gång bevisar man att blondiner inte är helt ute och cyklar mest med tanke på att Madde är blond.

Helgen är totalt oplanerad och ändå är den här imorgon liksom, KUL!! Men om det är någon som har något skoj att komma med så är jag totalt öppen för förslag och brukar inte banga så ofta.


Man lär sig någonting nytt varje dag:

» Man behöver egentligen inte ha några betyg från ettan i gymnasiet överhuvudtaget, det är bara gå i prepp i 2-4 veckor sen börja i tvåan direkt. Varför gör inte alla så?
» Haha, Namnet Kjell stavad med K och J inte bara K. Wopsie igen, Me and my blonde moments.

Kiss kiss!


Giggles

Någon mer än jag som tyckte att horoskopet stämde lite skrämmande mycket när det gällde vissa saker?

Nu är rummet städat och sängen bäddad, mina ben värker minst lika mycket idag som igår men jag ska försöka köra aerobics iaf. Jag måste träna annars dör jag av samvetskval.
Snart ska jag förföytta mig till pappsens dator för lite jobbsök igen. Jag är mäkta trött på skiten eftersom jag haft en massa på g men dumhuvudena hör inte av sig vilket gör mig jävligt omotiverad på att söka nytt.

Inatt har jag haft en massa mysiga drömmar, jag minns dom inte alls men jag vet att de var mysiga för har gått runt och tänkt på en och samma person hela förmiddagen... fniss fniss!!

Andreas Olson- Me best friend
Btw, jag saknar Älskling massor, vart håller du hus Olson? Hur mår du? Varför svarar du inte på mina sms... Me so sad!


Have a nice day peeps!
Ciao bellos!

Uppdatering 22:36


Hey cookies!
Jag har minsann vart och trotsat mina smärtande ben, jag tog ett aerobicspass. Massa skoj och massa jobbigt.. Benen vek sig lite smått när det var över, de är nog inte vana vid så mycket exercise och smärta för den delen.
Pappa sa att mina lår kommer vara stenhårda sen, mysigt!... Hrmm.
OCH VET NI VAD? Jag missade Desperate Housewives igår, *gråter floder*. Får försöka keepa up med nästa avsnitt, förhoppningsvis har jag inte missat något allt för relevant.

Meeeen, imorgon ska jag jobba från 8:00 till 16:00 i Blackeberg på ett nytt dagis, skoj skoj och ja på Fredag är det ytterligare ett dagis direkt efter käftis. Gaaah! Har bitit sönder en så där 2-3 tänder på min piercing undrar om jag kommer få skäll eller något?
Det gör ju inte ont i tänderna dom är bara lite vassare än alla andra om det nu är möjligt.

Jaha, det är väl inte så mycket som hänt. Jag kollade på Heroes som är sjukt bra. Tyvärr kollade jag ju på vanliga tv:n eftersom jag inte kan ladda ner sånt där. Försökte lära mig en gång men det gick mest dåligt som vanligt. Men iaf, i pausen ringde en Andreas ang. jobbet som personlig assisten (och jag som svurit över alla som aldrig svarar) och jag har nu bokat tid med någon Oscar vid Kulturhuset klockan 17:00 på Tisdag. Jahapp! Skitjobb men bra att ha medan man letar efter annat. Jag kan ju inte gå runt och ströa på dagis hela livet även om det är relativt bra betalt så behöver jag nånting någorlunda fast.
Idag blev det en massa sök till olika bensinstationer som vanligt, det är pappsen som pushar. Han tycker det är bra med OB och grejor eftersom det ger så mycket cash. Av någon anledning känns det som han vill bli av med mig.. Hmmf! Aja.. nu blev det ett längre inlägg än jag tänkt men hoppas att någon stackare orkar läsa skiten.

Man lär sig någonting nytt varje dag:
Shell uttalas sjell inte kjell... Wopsie! -Now I know

Puss och pisk!

Septembers horoskop

Kräftan 21/6-21/7

Du ha en tendens att splittra dig på för många saker och behöver träna på att säga nej(!). Stå upp för dig själv och visa ditt nyvunna självförtroende. Nymånen hjälpenr dig till kritikst tänkande och klarare kommunikation. Tillbringa kvalitets med en viktig person i ditt liv - varför inte resa bort några dagar tillsammans? Ett avbrott på några dagar från vardagsstressen gör dig gott och ger dig massor av ny energi.
Granska kritiskt och fokusera på:
Syskon, grannar och kommunikation

Pryd?

PRYDOMETERN
-Hur pryd är du?
( ) Jag tycker sängen är den bästa platsen att ha sex på.
( ) Jag tycker det är lite pinsamt att visa mig naken.image968
( ) Jag vågar inte säga vad jag tycker är skönt.
( ) Jag är inte sugen på att ha en trekant.
( ) Jag äger inga sexleksaker.
( ) Jag gillar inte när folk väser snuskiga saker i mitt öra under sex.
( ) Jag är inte intresserad av rollspel.
(x) Jag vill helst ha sex i mörkret.
(x) Jag kommer sällan när jag har sex.
( ) Jag gillar inte sex utomhus.
(x) Jag gillar inte sex på offentlig plats.
( ) Jag tycker att man ska vänta med sex tills man verkligen är kär.
( ) Jag tycker oralsex är ganska tråkigt.
( ) Ibland när jag har sex så tänker jag på annat.
( ) Ibland hoppas jag att min kille inte ska vilja ha sex för att jag är så trött.
(x) Mina favoritställnignar är dom 4 vanligaste.
( ) Jag föredrar oftast choklad före sex.
( ) Jag bryr mig inte om att ha sexiga underkläder på mig.
( ) Sex fyra gånger i veckan räcker bra för mig.
( ) Jag tycker att det är lite pinsamt att prata om sex.
( ) Jag är ganska osäker på vad jag vill ha gällande sex.
( ) Ärligt talat så tycker jag att sex är överskattat.

0-3 kryss.
Du ligger sannerligen inte i riskzonen för att vara pryd. Du är snarare en riktig wildcat som gillar att hänga i takkronan iförd trosor med hål i grenen när du har sex. Din sängbordslåda är förmodligen fylld till bredden med KamaSutraböcker, sexleksaker, glidmedel och handklovar. Tänk dock på att bra sex inte alltid behöver innehålla crazy grejer.

3-10 kryss.
Du är förmodligen relativt normal. Du har förmodligen "Svenssonsex plus" och är ganska nöjd med det. Tänk dock på att det kan vara kul att göra något utanför det vanliga någon gång.

10-15 kryss.

Hmm, Det börjar bli lite oroväckande det här. Man behöver inte göra crazycrazy saker i sängen men ibland kan det ju vara kul att testa lite nya grejer. Att ha sex i missionären 4 minuter innan sänggånde en gång i månaden är inte höjden av bra sex för de flesta.

15-23 kryss.

Hörru! Skärp dig. Du lever ett liv i kyskhet och har en mycket tråkig syn på sex. Sex ska ändå vara nånting kul.

Träningsvärk!!

AAJ! Mina ben gör verkligen ont idag...
Jag tog nog i för mycket igår, det sa faktiskt t.o.m tjejen som har passen på SATS igår. Men va tusan, jag hade dåligt samvete och behövde köra 110 procent. Jag kan säga dock att det straffade sig idag.
Det är inte så skönt att klättra upp och ner för en halvmeter höga trappsteg med ungar i famnen på dagis när man har den här smärtan som jag har i låren just nu. Tyvärr kan det inte hjälpas, en dags vila imorgon är det på't igen.
Jag älskar att träna just nu, det är en av de få grejorna som får mig att må sjukt bra.

Anyway, idag jobbade jag som sagt imorgon får vi se och på Fredag ska jag till ett nytt ställe och jobba. Mycket hoppande blir det men det behöver ju inte bara vara negativt. Det är ALLTID kul att träffa nya människor och framförallt nya små underbara barn.

Det finns inget intressant att skriva om idag och jag är inte så motiverad så om jag inte skriver senare så får ni helt enkelt ha det gött och drömma sött!
Tchüs!

Rumors not true

Idag följde jag med Linda till Vällingby där hon handlade upp alla sina presentkort plus lite till på mindre än en timme. På H&M köpte hon en urgullig party-topp liknande liten skönhet, ett tufft linne och ett par mjukisar. Jag blev galet sugen på att shoppa men no no!
Efter att hon käkat på donken så åkte vi hem och jag kollade upp pass för kvällen och tänkte slå på stort så det bokades spinning, core och sen BodyPump. Mm, var ganska slutkörd efter det kan jag säga och som toppen på alla pass cyklade jag hem efteråt. Jag kommer sova gott inatt.

Imorgon sätts det återigen igång med det äckliga jobbsökandet eftersom jag inte kommer så långt på vikariejobben och alla dumma människor har ju stora problem med att svara efter intervjuver så som sagt, det är bara att sätta igång för fulla muggar... IGEN!! Gaah...

Och värsta-värsta!! Igår var kusin Diana på besök med mostris eftersom Lajzan fyllde år och jag fick reda på att hon hade hört att jag skaffat pojkvän(?!?!). Say what?.. Dessa rykten är inte ett dugg sanna och jag vet allvarligt talat inte hur fan de kunde komma enda till Bålsta. Eller jo, Diana känner en Rasmus här i Hässelby men som sagt. Rumors not true, jag är så äckligt singel så det är nästan synd om mig ;). Jag hade även planerat att ha det så tills den rätta dyker upp, om det nu händer i i detta liv. Ja, jag vet drama, drama, drama! Dramaqueen is my middlename. Det är inte lätt när ingen kille är bra nog och skulle jag någon gång tycka det så tycker inte mina vänner det och ibland händer det faktiskt att killen ifråga inte vill ha mig(?). Hmm, dagens I-landsproblem alltså! Don't you just hate it when that happends?!

Jao, och idag så har Madde sagt att hon har planerat sin födelsedag som är den 1:a December, ja hon är ute i god tid iaf. Hon ska ha Tarantino-maskerad och har självklart redan kommit med förslag på vad alla ska vara. Jag skulle spela Alabama Worley från True Romance. Det jobbiga är att jag inte sett den filmen så Madde ska låna den till mig. Ja och hon själv ska vara Gogo Yubari från Kill Bill. Haha, ja det kan bara bli intressant speciellt om Olson skulle vara Sexmachine i From Dusk til Dawn.



Jag - Madde - Olson


Men nu är det snart dags för kudden, min kropp behöver vila.
Sleep tight babes!


Räddarna i nöden / Negerfläckar

Hej hej hallå bloggisar!

Igår så var både Madde och för trötta för att göra det vi tänkt, nämligen gå ut på krogen med två rika rallypojkar så hon gick och la sig medan jag smed nya planer. Det var sjukt livat hos oss fortfarande när jag bjöd över lite homies till mitt rum. Jacob, Axlo, Robban och Alex kom över och vi snackade skit ett tag. Det vi kom fram till var väl att toaletten var vidrig, att det var "negerfläckar" i hela huset och att jag ska snacka med Sandra om ev. Tallinn-resa den 31:a till den 2:a eftersom Axlo ska dra med sitt gäng då. Wohoo! Tack iaf grabbar för att ni kom och räddade mig från en hemmakväll helt ensam och övergiven.
Ja, men om man ska komma tillbaka till "negerfläckarna" för er förvirrade stackars själar så är det så att Linda hade ju maskerad igår och jag är chockad över hur snyggt(!) och bra killarna klätt ut sig. Dom hade verkligen lagt
ner tid och energi, bland dessa små pojkar fanns det två svarta homies. Ja, de hade klätt ut sig till negrer och hade nån form av gegga på hela kroppen så det är numera bruna fläckar på dörrar, väggar och handtag i hela huset. Weeij!! Men cred ska pojkarna ha iaf för dom var mycket, mycket fina!


Syster var som sagt hip hopare, det dök även upp ett par militärer, cowboys med pistoler, en städerska, en grekisk gudinna, en skolflicka, en fotbollsspelare m.m, m.m....

Anyway, ikväll bär det av till Vällingby för bio med syster. Kärlek på menyn tror jag filmen hette och vi får hoppas på att den är bra.

See ya guys latah!


Update 20:07

Hej och hö ditt gamla spö!
Nu har jag kommit hem från bion och filmen vi såg, Kärlek på menyn, var en mycket charmig och gullig film som jag kanske inte skulle sett tillsammans med Linda eftersom vi båda är ganska överenergisk (Linda en aning mer än mig) för det hände ju inte så mycket. I slutet kände vi röklukt och kunde inte sluta röra på oss. Jag satt och dansade till operasångerna som spelades och Linda letade efter sin mobil. Nej, den filmen ska man se med kärleken eller på en date eller whatever. Det var jag, Linda och ett par i hela biografen så vi levde loppan.
Snart ska jag bege mig mot Bromma för att återlämna ett busskort till Lisa som varit i Falköping, syster ska med eftersom hon av någon anledning tycker det är jätteskönt att åka bil på kvällen, loco!!

Imorgon ska vi spendera ännu mer tid tillsammans om jag inte får jobb. Hon ska bränna alla sina pengar hon fått i present. Hennes motto: "varför ska man ha pengarna liggandes och skräpa hemma när man kan bränna dom!?". Ja det är frågan!
Jaja, det var det! Ha en trevlig kväll everyhopa!

Hittade förresten ett uttryck i ett mycket tidigare inlägg som jag sög åt mig
It's not what I feel for you, i'ts what I don't feel for anyone else but you!

C ya!

Herregud!

Somebody save me!
Just nu är det nio 16-17 -åriga tjejer i mitt vardagsrum som sjunger och försöker köra lambo i mun på varandra, det låter väl sådär bra!
Dom sjunger t.o.m när de ska ut och röka -"vem vill ta en cigarett, cigarett, cigarett?" -"Jag vill ta en cigarett, cigarett, cigarett!".
Kan någon rädda mig, snälla!? -Madde?!!

Buääääh!


Freitag

Tjenatja!

Åkte till stan ganska tidigt idag med syster och kom fram till att det suger att åka tunnelbana. Hon hittade bling till sin outfit som hon ska ha på maskeraden imorgon sen käkade vi och åkte hem. Vi såg dock två kändisar i stan, Musse och Anton.. Mums va snygg han har blivit nu när han rakat av sig håret!
Anyway i Vällingby köpte jag en foundation och lite annat smått och gott sen åkte vi hemåt i en proppfull buss, då kom jag fram till att det suger att åka buss också.

Nu har vi haft en mysig middag med hema tjocka familjen, plus mormor och morfar. Efter det åkte jag och Linda och hämtade en film hemma hos Per-Tomas. Där satt en grinig Per-Magnus så det blev inte som vi tänkt oss utan en annan film om nån flicka som är oskuld (?).
Här hemma sitter de och dricker lite och käkar bullar, Leo har joinat familjen också. De behövde vill catcha up lite granna vad vet jag.
Nu tjatar Linda på mig, antar att hon vill kolla på film men det är så fint och städat i mitt rum, sjukt mysigt med Kid Rock och Sheryl Crow som bakgrunds musik, jag vill inte gå härifrån. I guess I have to.




Passar på att be om ursäkt till Madde att jag inte kunde komma och kolla på film med henne, vi får ta det en annan gång för jag vill verkligen inte missa Lejon Kungen trilogin. Lycka till imorgon Rainbow!

Ha en supertrevlig helg!
Ciao!


A day at waste

Idag har jag gjort absolut ingenting. Jag har verkligen megadåligt samvete över detta men tänkte gottgöra detta med att träna, sola och gå i stan med syster imorgon. Som ett perfekt avslut på morgondagen så blir det Lejonkungen trilogi tillsammans med nyopererade Madde. You gotta love Disney.



Nu på kvällen har jag försökt lista ut ett tal som min yngsta syster hade i läxa och ja, jag tog hjälp av den självklaraste människan i mitt kontaktnät. Det var även det smartaste eftersom vi fick svar ganska snabbt, dock var svaret alldeles för komplicerat både för mig och Malin jag vet inte om hon fortfarande sitter där upp och skriver ut svaret. Buff buff! Jag är så sjukt glad att jag kommit ifrån matten iaf, det var sjukt jobbigt och tråkigt och svårt...
Så här såg hennes mattetal ut:
 

Formeln för att beräkna summan av de n första termerna i en aritmetisk summa är:

a_1+a_2+\ldots +a_n=\frac{n( a_1 + a_n)}{2}
Exempelvis är summan av de första 100 heltalen
1+2+3+\ldots + 100 = \frac{100(1 + 100)}{2} = 5050. 

Nej fy fasiken, blir bara snurrig alltså!

Nu ska jag hoppa i säng och kolla klart på Oceans 13. Imorgon ska jag åka på muskelpass innan jag och Linda ska ses i Råcksta för att sedan åka vidare mot stan. Syster yster ska nämligen ha maskerad så hon måste införskaffa lite grejor till sin utklädnad.

God natt pussar!


Örebro



Tjena hejsann, nu kom jag precis hem från en riktigt skräckresa. Har ont i magen för att jag spännt mig en massa hela tiden men vi överlevde... IGEN!





Jag fick med mig Sandra och Akilles och vägen dit var lång men inte lika plågsam som vägen hem. Vi kom dit, käkade och sen var jag tvungen att springa in på hotellet, som btw var jättefint. Jag fick sätta mig i en soffa och vänta, medan jag väntade fick jag läsa en "rykande färsk" katalog om Kläppen. Efter en stund hör jag någon bakom mig sjunga "Ceciiiliaaa"! Jaha, de var tydligen så man kallades in på intervju. Två supersköna människor kom ut och hämtade mig in på ett litet rum där intervjun tog sin plats och ja, jag tyckte det var mest skoj bara och tiden gick väldigt fort måste jag säga. Jag hade många fördelar men 120 pers var kallade på intervju bara idag och de sker under tre dagar den här veckan så risken är ganska minimal.
På vägen hem svängde jag förbi Solna (det låter mycket enklare än det faktiskt var) för att droppa av Sandra och kolla på deras nya lägenhet. Den var mycket fin och Sandra hade många planer så det kommer nog bli grymt.

Lite smått och gott:
» I bilen blev det lite planering på en eventuell mysig resa till Kolmården samt övernattning på hotellet där i vår för dom som är intresserade. 
» Tallinn kryssningen kom på tal igen och det pratas lite smått om vecka 45(?).
» På Lördag ska Linda ha tjejmiddag/fest här hemma. Jag ska hålla ett vakande örnöga över vårat kära hus då antagligen och på morgonen blir det båtupptagning med pappsen.

Nu ska jag kolla IDOL som börjar snart!
Slisk och slask!

Live Laugh Love

Nu är jag precis hemkommen från jobbet. Jag lyckades för andra gången köra vilse lite imorse eftersom jag är totalt lokalsinnehandikappad men som tur va hittade jag rätt snabbare den här gången än sist.
Nu efter jobbet när jag kom ut till bilen märkte jag att det var nån som kört in i den vänstra backspegeln så jag blev nej glad, mest förbannad och ja, jag kommer väl få skit av pappsen även fast jag faktiskt inte hade något med saken att göra. Inte ens en lapp lämnade dumfan som inte kunde köra...

Aja, igår kollade jag på världens sämsta film med mamma och pappa, filmen hette Parfymen och var helkeff!! Efter det gick jag ut och sa hej till Chaplin som var här med bärgaren för att hämta bilen och efter det gick jag och nanna kudden.
Imorgon bär det av till Örebro med Sandra vid 12-tiden. Vi ska stanna och käka på donken på vägen och helt enkelt hålla tummarna på att vi hittar stället.

Resten av veckan är totalt oplanerad, vi får se vad som händer.
Nu ska jag iaf cykla till SATS i kylan och köra pilates.
See ya!


Uppdatering 23:23

SATS my ass, kom halvvägs sen var jag genomvåt så det vara bara att vända och ta långpromis med mor och far när regnet hade bestämt sig för att gå och sova.
När jag kom hem efter det igen så tankade jag och pappa bilen sen kollade vi lite på GPS:en för att veta lite hur jag skulle göra o.s.v. Efter det en varm skön dusch och sen iväg igen för att umgås och kolla på film med en grinig människa som tycker jag dissar... Äsch!!

Kom precis hem och ska väl gå och sussa nu, är måttligt trött efter dagens skitväder.
image955
Tack snälla Rainbow för den fina bilden! Love it..
Bye bye!

Nice pics

Idag var det jobb igen hör och häpna! Imorgon likaså...
Inget intressant alls att berätta, snoriga ungar, nåt form av rån på Ekerö som varenda kotte skrivit om redan så jag skippar det, träning senare förhoppningsvis.

Det roliga är väl att bilderna kommit från i Fredags. Haha! Det var liksom fem brudar på den festen och resten pojkar.. Men men, vem klagar?






Ja, ni ser ju själva. Boys boys boys!
På Stefans kalas var det lite mer flickor men jag kände endast killarna som var där samt Sandra så det var i princip samma samma. Det blev ändå bara snack med killar, where are all the chicks in my life?




Nu ska det käkas!
Trollhej!

Story about...

Pinkie Pie is pearly dark pink with pearly tinsel in her pale pink hair.
Cutie Mark Symbol: Yellow & blue partyballoons & confetti
Eyes: Blue/Paleblue
Hoof Heart: Blue

Pinkie PieIf there's something new going on in Ponyville, you can be sure Pinkie Pie is there! This young pony is full of curiosity, and likes to try new things-as long as somebody else tries them first

Pop some popcorn (her favourite snack)
Play hide-and-seek with Daisyjo.
Roller-skate through Pony Park!


Lokalfestshelg!

Jag har varit lite smått dålig på att uppdatera så det är väl dags nu antar jag.

I Fredags kom jag hem vid fem-tiden och började med att hoppa in i duschen och strax efter att jag var klar så dök tre killar upp on my doorstep. Olson, Robin och Festis och ett stycke Löken låg tydligen däckad i bilen. Boysen hade varit på kryssning sen dagen innan så alla va väl lite sega men medan dom socialiserade med mammsen och pappsen fixade jag iordning mig. Killarna blev bjudna på middag medan jag var tvungen att stressa iväg till lokalen för att fixa iordning innan folket droppade in. Sandra blev sen p.g.a nåt crap på jobbet så jag kände mig en aning stressed out. Olson och killarna kom inte först även fast dom faktiskt satt hemma hos mig och käkade utan det gjorde Lisa och Emilia. De hjälpte till att sätta upp kräftbelysning, lyktor och annat mys. Emilia var iaf värdelös på att dekorera med serpentiner men man kan ju inte vara bra på allt.
Anyway, jag var tvungen att springa hem och byta om och skälla på Olson för att han aldrig kom, dessutom hade vi ingen musik så det var jag också tvungen att fixa lite snabbt samt toapapper.
Sen iaf, när jag kom tillbaka till lokalen, blev jag och de andra tejorna lite bittra för att det inte kom någon så vi hade en egen lite kräftskiva till jag fick reda på att kräftorna kokas levande och då mådde jag dåligt igen så jag kunde inte käka mer. Jag fick nöja mig med avocado och cider, mums! Vi sjöng Helan går på engelska också..

Hell and gore
Chung Hope father Allan Allan Ley
Hell and gore
Chung Hop father Allan Ley
Oh handsom in the hell and tar
and hell are in a half and four
Hell and goooooore ...........
Chung Hop father Allan Ley

Det lät så där bra kan jag säga men fy fan vad vi garvade. Snart började iaf folket droppa in, först kom killarna hemifrån samt min alldeles egna Slash, a.k.a Madde. Hon fick ett till smeknamn av mig eftersom hon inte hade så många redan (!). Ja hur som helst så skulle de ta med min dricka och den låg i bilen som Festis helt plötsligt åker i väg med. NOOO!! Den dök upp mycket senare så jag fick gå hem och hämta en öl.
Anyway, efter ett tag kom Axlo, Alex, Jacob och Kim. Festen var faktiskt helt död men när det började dyka upp fler och alkoholen började verka så blev det lite mer drag. Få dansade men det var iaf trevligt, mysigt och skoj! Inget dunder och brak, inga slagsmål, inga tårar -inte en typisk ekerö-folket-fest alltså. Härligt!
När folket försvann var det dags att städa, jag tyckte vi gjorde det jättebra tills Robbie skulle hjälpa till och Sandra blev galen på honom. När vi precis skurat hela golvet lyckas han spilla ut cider. GRATTIS! Sandra blev självklart ännu mer irriterad men det löste sig. Sandra och Kim gick hem till sig och jag fick med mig Jacob, Linden och Robbie hem. De sov på madrasser i mitt rum och vi hade det jättemysigt hela natten... eller?

Igår, Lördag, vaknade jag ganska tidigt och mådde väl sådär, Jacob kom på att han hade match så de var tvugna att åka hem ganska snabbt så de ringde Axlo som kom och hämtade sina vänner. Men innan dess hann dom käka ostbågar till frukost, sjunga med till Just keep swimming och Linden tappade bort sin mössa, han blev verkligen jätteledsen. Linden kom också fram till att Facebook är som Hänt extra om sina kompisar. Man vet liksom vad alla gör hela tiden. Fjaa, why not!?
När dom dragit så gick jag upp och duschade, jag sjöng jättefint för mammsen medan hon sminkade sig -"Who put the bop inte the bop....". Sen skulle alla tjejorna i familjen vidare till Bålsta för att gratta lilla Rebecca som fyllde år men innan det var vi tvugna att först hämta Malin vid Trollboda och sen handla present till Diana och lillskiten. Det blev Lindex först där vi köpte en söt mjukisdress till lilla fröken sen Cervera där det blev en ljusstake från Kosta Boda till Diana. Jaq var chaufför så färden bestod mest av klagomål, några småtjut och huvudvärk men det gick ganska bra ändå.
Vi kom dit, käkade tårta och sen mådde vi illa så vi åkte hem igen. Jag vägrade dock åka tråkig motorväg så jag bestämde att vi skulle ta den gamla vägen hem och jag höll ändå på att somna framför ratten men vi överlvde den resan också lyckligtvis.
Hem, duscha igen, sminkning, välja kläder sen vidare vid åtta till nästa kalas. Stefan blir 18 på imorgon så det var lite festligheter i lokalen. När jag kom var släkt och familj fortfarande kvar och alla stirrade, pinsamt, eeeh ja! Men jag smög in till Sandra och gömde mig i en soffa. Danne gav mig mordiska blickar som vanligt, han hatar mig, förutom när han är full då tycker han om mig. Igår sa han t.o.m att han tyckte det var trisst att jag aldrig var hemma hos honom längre. HAHA!! Jag höll på att ramla av stolen.
Vid nio försvann de flesta vuxna och alla ungdomar ramlade in, alkoholen kom fram återigen och jag drack dagens med Sandra. Yummy! Det var faktiskt väldigt trevligt men Kim var lite nere så Sandra var lite nere så hon drog efter ett tag och då kom syster Linda och gjorde sällskap så vi lekte lite. Vi skrattade lite åt Regines bror som gjorde bort sig, sen försökte vi sätta på bra musik, sen pratade vi lite med Erik och sen var Linda bort och lille herr Asplind också. Jag och Jenny letade överallt men till slut dök hon upp och då drog jag med henne hem, så var festen slut jag käkade kudde.

Idag är det väl en sån där skön bakis-Söndag då man helst av allt bara vill sitta i ett par mjukisbrallor och fisa framför tv:n och det är precis vad jag gjort idag. Så småningom ska jag ta tag i mitt rum på allvar för det ser ut som rena rama krigszonen. Inte bra, inte bra.
På Onsdag bär det av till Örebro på intervju och Sandrew hänger med också så jag får sällskap, wihoo! Det ska bli jätteskoj fatikst, räknar absolut inte med att få jobbet men det är ändå en kul grej... Tss, ett litet äventyr. Cissi ska ta sig från Hässelby till Örebro. Med världens sämsta lokalsinne och ingen aning om vilket håll hon ska ta vägen kan det ju inte bli annat än just ett äventyr!

En annan väldigt viktig sak är att jag och Sandra gärna vill att alla som inte betalade i Fredags gör det för det är nämligen så att det kostar en del med lokalen och vi tänkte kanske ha Halloween fest i år igen och då är det bra om vi har så vi kan införskaffa massa skojiga saker tills dess. Det är 40 kr det rör sig om, det är typ 80 tuggummin förvisso men det känns inte sjysst att bara vissa ska betala medan andra skiter i det!...

Men nu har jag iaf uppdaterat er lite, jag hoppas er helg har varit lika bra som min och ja, Sverige-Danmark matchen slutade 0-0 för er som är retarded.
Lindens mössa dök upp också, hittades igår på gräsmattan utanför lokalen bredvid en spyhög. Mys! Kim har stulit Jockes mössa så allt är upphittat men bara inte riktigt på sin plats just nu.

Puss på magen!

I actually worked today

... och imorgon är det 8:30 till 16:30 som gäller. Underbart!

Somliga kanske tycker det är sjukt att jag säger så om att jobba men det är ju faktiskt med något som jag verkligen tycker om. Barn, dagis, människor omkring mig och leende ansikten. Tyvärr är det bara som vikarie vilket är trisst men samtidigt är det skönt att inte vara på samma ställe hela tiden. Mycket nytt folk.
Idag hamnade jag på ett dagis i Nockeby där jag ska jobba imorgon också. Det var åtminstone ett igenkännt ansikte där, Melissa jobbade nämligen där...

Jag missade träningen idag, aj aj aj! Åt pizza till middag dessutom, samvetskvalen gjorde att jag begav mig ut på en halvtimmes powerwalk med mammsen. Skönt att komma in och ta en lång ljummen dusch och sen sätta sig med grönt te framför tv:n. Idol och Heroes är det som jag kollar på numera. Top model får vänta tills det intressanta är slut i idol. Då är det dessutom mer intressant och mer intriger i Top Model så det passar bra.

Imorgon lär det bli en del stress. Jag slutar halv fem och ska hem, duscha, ner till Sandra som inte är hemma och hämta grejor, duka. Precis innan alla gästerna kommer så hoppas vi Sandra dyker upp så hon kan hjälpa till att styra, antagligen får jag Lisas hjälp som vanligt också.
Ville också meddela på en gång att om ni har en Ipod så får ni gärna ta med den för vi ska koppla in dom i högtalare tydligen! Ju fler desto bättre.
Nej nu har jag inge mer vettigt att skriva så det är nog bäst jag låter bli.

... eller jo, Sean Kingstons låt "Me Love" är fruktansvärt bra, -LYCKA!

Ses imorgon babes!
Ciao!

Ett av mina vanliga tidsfördriv

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger som det numret som står här:
17. Ilona
40. Lisa
37. Linda Ö
36. Linda G
48. Marcus
35. Leo
24. Jocke
66. Sandra
72. Stefan
54. Mormor
21. Jerry

Har du pussat nummer 72? Nej
Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 36? Underbara från skolan & fester m.m
När ska du träffa nummer 48? Det vet man aldrig...
Är nummer 54 söt? Ja då, sötare får man leta efter.
Vad var ditt första intryck av nummer 35? En av Mickes busiga kompisar (?)
Hur träffade du nummer 17? Min soulmates mor, som en extramamma
Gillar du nummer 21?  Klart jag gör, det är ju min kusin
Har du träffat nummer 40 den senaste månaden? Ja, de är ju min baby
När såg du nummer 72 sist? Jag körde bil men minns inte när/var
Har du varit i nummer 66 hus? Jag praktiskt taget bodde där ett tag
När är nästa gång du ska träffa nummer 24? På Fredag
Är du nära vän med nummer 37? Ja, de är ju min kåta Lindilale
Har du gått på bio med nummer 40? Kanske, eller?
Skulle du kunna gå ut med nummer 72? Han är som en bror så, njae!
Vad pratar du och nummer 54 oftast om? Hur det går i mitt liv typ..
Känner du nummer 48? Jo, det kan man väl säga
Skulle du kunna ge nummer 21 en kram? Klart lillkusinen får en kram
Hur är vänskapen mellan nummer 36 och 54? Ganska obefintlig
Hur länge har du känt nummer 35? Fyra år säkert 
Har nummer 17 ett förhållande? Ja hon är gift & har två barn 
Har du velat slå 40 i ansiktet? Tyvärr så kanske jag velat det ngn gång (sorry!)
Hur träffade du nummer 35? Första gången på min fest på Blidö, han var tillsammans med min syster också!

Have a heart

Söndergråtna ögon, brustet hjärta och äcklad av människor!
Vissa saker vill man helt enkelt inte veta och nu i efterhand överväger jag seriöst att bli vegetarian. Visst händer detta absolut inte överallt men att det sker överhuvudtaget skrämmer mig.
Den här filmen ska inte ses av känsliga tittare. Jag tycker själv inte att jag är känslig men jag kanske hade fel för jag kunde inte sluta gråta och trots att Lisa bad mig att stänga filmen så var jag tvungen att kolla klart... My bad!


Titta på egen risk, den berör på djupet! (-1 h 35 min)
Kortare version

madde
Måste nästan hålla med Madde efter att ha sett dessa filmer...

"Skräckdröm"

Igårkväll blev det ingen pilates, mest för att det blev en massa strul och för att det var något stolpskott uppe på SATS i Välligby C. som inte kunde avboka mitt muskelpass.
Nej, istället satt jag hemma och kollade på Idol, som vanligt var det mindre bra människor med i programmet. Jag förstår inte hur vissa tänker...

image936Mardrömmar inatt igen, den här gången var det något från "House of a thousand corpses", -en mindre mysig film. Jag kan berätta att det även var mindre mysigt att vara med i den. Vaknade alldeles kall i hela kroppen klockan fyra inatt och hade lite svårt att somna om, kanske för att jag inte riktigt tillät mig själv med risk för att drömma samma skit igen men till slut gick det iaf. Nu är jag, illa som de må vara, nyvaken igen efter en dålig natts sömn och ska väl försöka göra lite nytta.

Peace!


Chockerande jobbintervju

Alltså my god att man inte ska bli lämnad ifred när man sover. En person blir ju som någon helt annan när man drömmer och nu kommer jag aldrig kunna se denna person på samma sätt. Dumma, dumma!
Jag bad om en liten sak innan jag gick och la mig men det det var tydligen för mycket begärt. Det var både en mardröm och "the dude" var med och jag blev sjukt dissad som vanligt.
Den här gången hade jag nåt bihang och vi blev jagade av en färgad liten unge som var jättestark och jättefarlig och totalt odödlig. Skit scary var det... Jag börjar allvarligt talat tro att jag är lite smått rubbad men om det är någon som är bra på att tyda drömmar så hör av er. Jag orkar inte fler såna här nätter :( .

Nu har jag iaf lämnat av en mycket förtvivlad och rädd Fanny. Hon gillar verkligen inte att klippa sig det var tvärnit när vi skulle in till frisören. Det var lite jobbigt men jag vet att det är värt det och det vet hon också. De där tovorna är verkligen inte att leka med.
Jag fick ta vägvisarmackapären av pappa så jag inte åkte vilse, jag parkerade visserligen som ett cp utanför men jag hittade iaf.
Nu är jag hemma och har precis fått en chockerande samtal från en Mats som jobbar i Kläppen, jag skickade en intresseanmälan för ett tag sen mest på skoj och ja, nu har jag en inplanerad intervju i Örebro nästa vecka. Så kan det gå!


Ikväll ska jag på Pilates med Lisa, muskelpasset sket sig eftersom Lisa glömde skor och på pilates behöver man ju inga skor.

Jaja, catch you guys later!

Dreams from hell

Inatt hade jag världens konstigaste, underbaraste och hemskaste dröm. Jag blev helt förstörd när jag vaknade. Jag trodde att mitt liv äntligen ändrats och att jag fått det jag ville men icke. När pappsen väckte mig var allt som vanligt igen... Jävla dude alltså, varför ska du hålla på nörda i mina drömmar!?



Idag blir det iag spinning och sen core. Skönt! Jag har längtat efter träningen hela helgen.
Imorgon ska Fanny klippa sig och jag ska bestämma mig om jag ska börja jobba som personlig assistent eller inte. Ska prata med pappsen och se vad han har att säga men det ser ut som att det blir så iaf...

Kram på er!

Update 22:24

Det var denna dagen det! Även Måndagen denna vecka mötte sitt slut minsann.
Det blev träning idag, lite lugnt så där. Imorgon blir det muskel upp i centrum med Lisa klockan halv sex. Jag hade planerat in pilates men Lisa ville svettas(!) så det blev ändrat helt enkelt.
På förmiddagen bär det av mot Sumpan för att droppa Fanny hos hundfrisören, hon ska snaggas ännu en gång vår lilla lurvboll. Vissa kanske inte tycker det är så fint men jag tycker hon är übersöt och dessutom ser man hennes fina runda ögon och det viktigaste hon ser oss...




Ett litet plus ikväll är ju självklart att Dif vann! Inget förvånande kanske men än dock...!

Men nu ska jag snart sova och hoppas på lite sömn och drömmar som är totalt dude-fria. Inga good guys gone bad och inget springa in när jag sitter på toa och inga jävla cigaretter. Vad är det här med att alla ska röka som inte brukar röka, inklusive jag, i mina drömmar! Psyko! Nej låt mig vara en drömmare på rosa fluff inatt... Please?

Good night, sleep tight & don't let the bedbugs bite!

Händelserik promenad

Nu kom jag precis hem från en mycket händelserik promenix med Valkyria. Vi startade nere i Riddersvik och det började ganska smärtfritt men på vägen tillbaka fick jag syn på en padda och då var det över. Jag gick med mobilken i högsta hugg för att se vart vi satte fötterna. På bryggan nere vid Riddersviks strandpromenad upptäckte vi en mycket tragisk och deprimerad groda som HOPPADE från kanten ner mot de klippiga stenarna och det kalla vattnet.
Vi fick genast tvångstankar och kunde inte fortsätta vår vandring om vi inte försäkrat oss om att självmordsgrodan överlevde. Ve och fasa! Jag satte igång "the rescuemission" och klättrade ner för att kika efter och lyckligtvis så överlevde grodan men han blev så rädd att han hoppade ner i vattnet och man såg att den stackaren inte tyckte om det för han försökte komma upp. Jag kom då fram till att försöka dra där ifrån så han fick klättra upp i lugn och ro, han övelevde iaf det hemska fallet men det var en dramatisk upplevelse vill jag lova. The horror!! Usch ljudet från den hemska landningen kommer förevigt vara inprintat i våra hjärnor...
Vi har verkligen försökt gräva i detta och funderat på vad som kan ha fått honom till att vilja göra något sådant. Jag trodde att han var ledsen p.g.a mobbing, han var nämligen ganska tjock men Madde var fast besluten om att hans grodfru hade lämnat honom och tagit grodynglena med sig. Stackars stackars självmordsgroda.

Anyway, vi fortsatte vår lilla walk. Jag först, hukandes med mobilen och varje gång jag såg en groda så började jag nästan hyperventilera av rädsla och Maddox var inte långt efter. Men vi lyckades efter ett bra tag och ganska mycket ryggont att ta oss upp på ett villaområde för att slippa trampa ner grodorna.
Där började vårt nästa äventyr. Madde var sugen på äpplen, mm! Vi hittade lite äppelträd och de första som vi smakade var helt gudomligt goda. Vi hittade ett till träd med äpplen, de var mycket finare men också mycket äckligare. IG-äpplena kastade vi i skogen. Vi kunde inte riktigt få nog av äpplen så vi tog upp jakten, vi hoppade in i bilen och tog oss till villaområden men till vår stora förvåning så var det nästan inga som hade äppelträd. Hallå?... Det slutade med att vi återvände till det första äppelträdet och knyckte med oss några fler äpplen att ha på resan tillbaka, mm mm mm!
Efter det spionerade vi på Trucke, vi skulle se om människan kommit hem ännu och det hade han men fortfarande inte hört av sig till Rainbow Dash. Vilken typ!

Efter det kände vi helt enkelt för att gunga så vi satte oss i en park mittemot Maddes hem och snackade om husdjur sen var det dags att sova så nu sitter jag här och är chockad över hur fruktansvärt mycket som kan hända på en simpel promis.
Livet är ett äventyr med lilla Madde minsann!

Puss puss!


Ramalama Ding Dong

Jag känner att jag börjar bli gammal då baksmällan bara blir värre och värre, ändå tog jag det lugnt igår! Hmm...

Igår var egentligen planen att jag skulle kika på film med Sandra men hon kom plötsligt på att hon skulle göra paj och jag kände inte för att kolla på så jag kollade runt efter nya planer.
Alex frågade om jag ville hänga med honom och hans fotbollskillar ut men med min ekonomi så var det ganska omöjligt, en annan ville kolla på film och mysa lite men jag skulle bara ha somnat så det var inte heller aktuellt men Rainbow skulle hem till en kompis och frågade om jag var på och det var jag.
Jag åkte och hämtade henne så vi kunde ta bussen tillsammans härifrån. På vägen var hon tvungen att stanna och köpa cigg på Statoil och fick visa leg för en kille som raggade satan på henne. Han trodde hon var 89:a men det vaf bara fel på en så där fyra år. Hon fick även höra (för ovanlighetens skull) att hon var skitsnygg medan hon stod och diggade till "min låt" big girls don't cry. Härligt härligt!
Vi begav oss iaf, jag hämtade öl hemma innan vi gick till bussen sen började vi promenera till hållplatsen. Halvvägs kommer jag på att jag glömt min mobil så det var bara att vända och då visade det sig att jag glömt nyckel också, jag hade en mindre bright moment där ett tag kan man säga.
Till slut börjar vi gå iaf och ser självklart bussen köra förbi, Madde blev nej glad på mig då men det var lugnt vi promenerade till nästa busshållsplats med bänk och satte oss där. Mycket skojigt folk ut och Maddox fick en slängkyss av en fjortis-kines på moppe...

I Hässelby Strand var iaf lägenheten vi skulle till och efter mycket om och men så kom vi in till grabbsen och där satte vi oss ner och drack lite öl. Maddes linser bögade lite, en kille utan tröja, Discovery på tv, en blåst brud och en kille med bara ett öga. Sjukt bra helt enkelt...
Jag tog reda på att jag och den blåsta bruden var dom enda utan tatuering mest för att jag inte hade så mycket att göra och dessutom var det inte helt lätt att hitta lampknappen på Knoddens toa. Hatar när det händer!
Anyway, folket bollade med idéer om vart dom skulle dra och hur, vissa ville till Nísses (!), någon till Cattens och jag tror jag hörde någon säga Garbos men det slutade med att ingen kunde ta sig dit så jag, Jonne, Valkyria och en till person som jag inte minns namnet på drog till Jonnes lägenhet i Vällingby medan dom andra bestämde sig för att komma senare med taxi.
Vid tuben så visade Jonne ett par fina dansmoves och sjöng "Look at me I'm Sandra Dee..." och folk kollade konstigt, undrar varför? Det är väl inte helt ovanligt att en svartklädd 34-årig kille, helt tatuerad med ett öga och kam-frilla står och kör några sköna hoppelihopp till Grease låtar... eller?
När vi kom till Vällingby blev vi varnade av en vakt för en stor hundskit medan jag och Maddox höll på att kissa på oss. Som tur va var det nära så vi sprang på toa sen var det igång. Jag fick veta den ena historien efter den andra och resten av gänget ramlade också in plus några extra. Träffade en person som heter Emmelie och stavas med två m... Konstigt men tydligen så var hon den enda i hela världen som stavade namnet rätt!
Efter ett tag bestämde vi oss för att sova kvar och vi gick och la oss medan dom andra fortsatte festa, det var helt sjukt när jag vaknade morgonen efter så var dom fortfarande uppe och ingen såg ens trött ut. Vilka galningar alltså. Även då kom det och gick folk lite hur som och vi försökte ragga skjuts hem utan varken pengar eller betteri på mobilerna. Det gick från Maddes mamma, Jonne och hans motorcykel till Robin och sen tillbaka till motorcykeln och mamma men det slutade med att vi bestämde att Robin skulle hämta oss i centrum iaf. Medan vi väntade på att han skulle käka klart i Alvik så låg vi helt döda, Jonne och Madde försökte komma på någon bra kompis dom hade som dom skulle skänka till mig men de kom fram till att ingen av deras kompisar är speciellt bra pojkvänsmaterial så det sket sig. 
Det var skönt att komma hem och jag däckade i sängen ett par timmar och drömde massa dumma drömmar om dumma människor.


Är tydligen supporter av Outlaws Sweden också...


Rainbow Dash & Pinky Pie in action

(Btw så kan jag tala om för er förvirrade att Valkyria, Rainbow, Maddox och Madde är samma person. Hon må ha flera personligheter och lite scitzo men som sagt det är samma samma... )

Stort grattis till kusin Diana också som har förlovat sig och skaffat sig en lite puppy. Är väldigt glad för hennes skull som verkar lycklig nu. Var längesen jag träffade kusin också så får styra upp det här snart!



Nu har jag iaf ätit och druckit massor så jag börjar må bättre. Det blir väl filmtittarkväll idag, lär ju inte orka så mycket annat. Men nu ska jag nog duscha!

Ramalama Ding Dong!

Lyckorus (?!)

Jag kollade precis igenom min kollage-bok som jag fick av Linda, Emilia, Jocke och Mosan och fick världens lyckorus...
Alla bilder och glada minnen från bl.a skolan, allsång, halloween festen för flera år sen hos Linda, första festen tillsammans med tjejorna i klassen, besöket på tv4, dagen jag tog hål i tungan och alla andra underbara fester och kalas med Ekerö folket.

Är så glad att jag har träffat de människorna som är i mitt liv nu och jag kan faktiskt inte tänka mig hur eller vem jag skulle vara utan er. Jag har växt som person så sjukt mycket det senaste året och mitt självförtroende är kanske inte världens bästa än men I'm getting there.

Linn ♥ Olson ♥  Linda ♥ Moa ♥  Emilia ♥ Sandra ♥ Öhman ♥ Lisa


Ni gör mina dagar till dom bästa.



Cred till Rainbow Dash också som har en tendens att förgylla min vardag med sina bus


Ha en superbra helg ♥

Lördag

Jag kom precis hem efter att ha varit ute och käkat frukost med pappsen. Han hittade även en jacka med lite hjälpa av moï som han nu trivs alldeles utmärkt i.

Gårdagen var mest konstig, satt uppe i onödan för att vara trevlig och sen somnade jag ganska snabbt men idag mår jag iaf mycket bättre. Trots att det är kallt så skiner solen och vädret är ju bra så man kan inte klaga.
Ikväll får vi se vad som händer, hoppas på något skoj eller mysigt!

Pussar!


RSS 2.0