Crybaby!

Det kom så plötsligt, jag kommer sakna alla så äckligt mycket. Hatar det verkligen, jag blir ju aldrig upprörd över något men den här gången så blev jag verkligen ledsen...
Sebbe, Danni, Anne & Roger... -Jag skrattade så jävla mycket med dom människorna!

Så kul som jag hade med Danni på jobbet har jag inte haft med någon, det gick inte ett pass med honom då jag vek mig av skratt. Han kom med så sjuka skämt och uttryck, han softade som fan samtidigt som han tog jobbet på allvar. Han lärde mig nästan allt jag kan, jag trivdes verkligen.
Sebbe var smyg-player. Han verkade som oskuldsfull och oskyldig men den där filuren ligger bakom chilarnas player-rykte fast på ett bra sätt. Han är ärlig, han spelar inte något han inte är utan han vet att han helt enkelt inte är ute efter ett förhållande och låter ingen annan tro det heller, -helskön kis!
Rogers alla uttryck och ständiga klantiga historier kommer jag aldrig glömma. Hans härliga accent är ju inget som går att undgå heller dessutom är han ungefär lika bra som mig på att träffa papperskorgen när han kastar kvitton, nämligen urkass!
Anne är världens sötaste, så liten och har världens största hund. Skrattar jätteofta, klagar jätteofta och skvallrar all the time men charmig ändå...


image2487

Det är trisst att en viss person ska vara så jävla envis och bara totalvägra möte. Han kunde inte ens förklara vad jag gjort för fel och därför blir det jävligt svårt att ställa saker till rätta, men men!
Asjobbigt på vägen hem var det iaf och jag pallar inte skriva mer heller, jag drar ner till Suntana och bränner mig själv lite igen.

Bye!

Rally

TYDLIGEN... så ska jag åka rally den 28:e Augusti. Det har Valky och min man kommit fram till. Jag hade inte mycket till talan där inte...



Det roligaste är nog att det är samma rally som jag åkte och kollade på förra året, den enda riktiga rallytävligen jag varit på men sist jag var där så var det Fredrik och Madde som hånglade...
-The ironi of it all!



Inspector Lisa & Linn

Jobbet igår var inget speciellt. Jag fick i uppdrag vid lunch att gå ut med Dina, Annes hund. Shiet! Det var så där lätt kan man säga, det var mest hunden som var ute och gick med mig. Stark som en oxe!



Jag slutade klockan tre så då rejsade jag hem för att byta om innan det var time to meet Lisa i Solna för att handla krubb. Det skulle bli en liten get together hemma hos mig eftersom det var typ femhundramiljoner år sen jag träffade Linnsan och då tyckte Lisa att jag skulle bjuda Fredrik också så dom fick inspektera och då gjorde jag givetvis det. Han var på, som vanligt så det var bara för honom att rappa på också.
Vi åkte iaf hem och medan jag sprang in med  varorna för att städa och duscha så åkte Lisa och hämtade Linn. Jag hann med en hel del men det är fortfarande inte rent hemma så det ska jag ta tag i snart.
Anywho, vi snackade, brottades och snackade lite till sen så bestämde sig Lisa för att det var dags att börja med maten, hemma hos mig är det nämligen gästerna som lagar mat om dom vill ha för jag är fortfarande helt oduglig på det. Det finns ett par historier om misslyckade blåbärspannkakor och pulvermos som inte gör som man vill...
Maten blev iaf klar och Fredrik hade inte ens åkt hemifrån än så vi käkade utan honom och dessutom drack vi vin, weeij!
Han kom till slut iaf och vi hade det astrevligt, massor med vin och mat. Gudomligt gott! Lisa lyckas igen.

Efter nio någon gång var det dags för flickorna att bege sig, så jag och F blidde ensamma igen. Vi lyckades roa oss med lite diverse sänglekar sen somnade vi till Scrubs eller något liknande.
Fredrik blev godkänd också btw, kändes ju skönt!

Idag var jag ledig så jag gick väl upp vid nio för att stoppa i pengar i automaten så jag skulle slippa den där jäkla p-boten och det gick ju bra. Sen pallrade jag mig till Suntana för att sola, det blev dock kortare tid den här gången än sist, 20 minuter fick räcka.
Nu ska jag som sagt städa och efter det får vi se vart jag beger mig, ska väl förbi F och kolla något lyse på bilen som är kajko och sen är "katten" tydligen dum också. Aja, det får bli ett senare problem. Nu ska dammsugaren fram.

Cheers!


Update

Jaha, jag tog en powernap i Fredags och vaknade av att Lisa ringde. Shiet, jag pallade inte åka till stan och dessutom var jag naken så det hanns liksom inte med. När jag väl vaknat till liv så kom jag på att jag var jättesällskapssjuk och Fredrik var ju barnis och skulle upp tidigt morgonen därefter så jag ringde till mamma. Hon och pappsen tyckte jag skulle komma över så det gjorde jag och fick god grillad mat.
Jag tog mig några öl så jag var tvungen att sova över, jag intog soffan efter att ha ägt klart på guitarhero och blivit totaldissad av Malin.
Jag satt fan i hennes rum tidigare på kvällen eftersom hon skulle ut efter fem minuter kommer hon och typ fyra smågrabbar in och det första jag får höra är: -"shit, va kass du är!"... Han får gitarren och ställer in expert på dirr och bara klockar varenda ton. Jävla as, snacka om att jag blev totalägd!




Anywho, vaknade på morgonen därefter när mammsen och pappsen gjort frulle sen så tvingade jag med Lajzan till Kista så jag kunde köpa presnter till mor, far och syster som fyllde år.
Pappsen fick ett armband och en t-shirt med lite rockabilly-tryck precis som han ville ha, Malin fick ett linna som jag själv hade velat ha och ett par shorts, Malin fick en top men hon hade redan fått en cykel på morgonen av familjen så det fick räcka.
Sen iaf så fixade jag iordning mig innan folket ramlade in och det blidde lite kalas, ännu lite senare kom Fredrik och alla älskade honom så det kändes riktigt skönt faktiskt.
Innan vi gick och la oss så hade jag och Lajzan en brottningsmatch och nu har jag asont i ryggen, men jag tror att det kan ha varit Fredrik som slog mig i sömnen också, shit happends.










Imorse vaknade jag återigen när mami och papi gick upp så jag tog mig en lång dusch så F kunde sova vidare sen kom jag och väckte honom. ASMYSIGT!
Eftersom vi skulle på gokart så var det dags att gå upp igen så vi klädde på oss och tackade för gårdagen, sen åkte vi till Spånga för att hämta upp Fredriks kompis Sandra och efter det till Gokart-banan. Där hängde vi i typ tre och en halv timme. Träffade småpojkarna och mamma, pappa Spångberg. Mycket trevligt var det iaf fast lite kallt.
Efter att det var klart åkte vi till Bro för att handla mat som Fredrik sen tillagade, asgott! Jag kollade på Jackass två medan han var mästare i köket.
Nu har vi precis kommit till Sumpan, jag var tvungen att slira förbi Shell också för att kolla schemat och hälsa lite på Danni. Jag kom underfund med att Majs schema inte var ifyllt alls så antagligen kommer den här lilla tjejen bli arbetslös på Torsdag. Coolt! Då får det bli barnflickejobb och vikarie på dagis igen, that sucks men det får duga för nu iaf.

Aja, skit samma! Älsklingen väntar i soffan så måste gå nu..
Cheers!

He's mine

Jao, en hel dag har gått och jag har inte bloggat... korrektion -nästan två dagar! Inte bra, inte bra alls.

Jag jobbade iaf med Sebbe igår, skoj skoj! Massa bs och sen kom Anne och snackade skit vid ett. Efter ett tag kom även Farhad...
Jag slutade, åkte hem och duscha och sen kom Fredrik, vi åkte till Vällingby för att han skulle få sätta sprätt på sina cash och ja det gjorde han ju. Fred Perry tröjor blev det och han envisades så värst med skor till mig så när jag väl testade dom så var jag fast.. Världens bästa pojkvän har jag iaf, no doubt. Och nu även världens snyggaste skor. Sorry Valky, men jag hade liksom inget val.
Vi åkte hem till mig och sagan fortsätter, Fredrik laga potatismos till mig. Världens godaste dessutom, mums sen fick han pilla på mitt fjällande skinn. Kan inte förstå hur man kan bli så road av det men jag ser iaf ut som ett iffle.

Jag var supertrött så försökte komma i säng i tid, det gick så där och imorse när jag vaknade så fanns det mer än en anledning till att jag VERKLIGEN INTE ville gå till jobbet. AS! Aja, det var bara att bita ihop och jag var före Danni för ovanlighetens skull.
Massa sjukt snack
Danni: Du vet ju vad 69::an är men vet du vad 11:an är?
Jag funderar länge...
Danni: Det är när man kommer så hårt i munnen på en tjej så det sprutar ut genom näsan... du vet då blir det som en 11.
När jag tror han kommit på det sjukaste så överträffar han sig själv gång efter gång.
Det gick ändå ganska snabbt och klockan två hade jag sagt att jag skulle gå och det gick Roger med på så jag kilade iväg och gasade ner till StudioTotal där jag kirrade naglarna. Nu känner jag mig hel igen.
För ögonblicket sitter jag nyduschad i handduk och funderar på om jag ska powernapa och ta mig in till stan eller om jag ska klä på mig och åka till Kista. Shiet, Lisa ville tydligen ta en vin på Djurgården frågan är om man orkar?

Jaja, vi får se hur det blir!
Peace...

Grow up

Jag hinner inte skriva så mycket just nu för Fredrik kommer när som helst men jag tänkte bara säga att jag blev upprörd på jobbet idag. Usch att folk inte kan bete sig, fy fan!

Har iaf fått ett alternativt jobberbjudande. Barnflicka till Joe Laberos nyfödda samt en annan gullunge som jag varit dagisfröken åt en gång i tiden. Så kan det gå när man har världens bästa kompisar, tack Linnsan!!

Ciao!

Fanny lipas



Ja ni hörde ju att pappa började bråka med mig så jag vet inte om hon slutade lipa. For all I know sitter hon fortfarande och viftar med tungan...

Islatte på kajen och skoshopping

Yeeey, fick sms av Lisa igår morse  -"Älskling. Vad gör du idag? Ska vi ta våran vårkaffe vid kajen i e.m?".
Mysigt att vakna upp till måste jag säga, och det var klart jag var på men jag skulle minsann dra mig i sängen ett tag till. Inte allt för lång efter fick jag nästa -"Hey älskling! Hoppas jag inte väcker dig nu, men det tror jag inte. Hur mår du? Jag håller på att bli sjuk, ynklig som fan är jag. Miss you like crazy! Puss" . Det var inte heller fy skam att vakna upp till men sen efter att jag svarat bidde det inge mer sova för då kom sms:en med jämna mellanrum och hela eftermiddagen & kvällen blev helt plötsligt fullbokad.

Jag pallrade mig iaf upp och flyttade bilen som jag lyckats rädda från p-böter denna gång, kors i fucking taket. Efter det var det ju bara att sätta igång och duscha, fixa och dona. Jag hade lämna en jäkla röra efter mig iaf men det kunde inte hjälpas för jag hade lovat Anne att jag skulle komma förbi jobbet och käka tårta eftersom hon fyllde år. Det fick bli min frukost för att sen dra vidare till Hässelby och sno ett par skor och en tunika, tog även en macka och en risifrutti till "lunch" och sen vidare tillbaka till jobbet igen för att hälsa på Danni som började klockan tre.
Lisa ringde mitt i snacket och berättade att hon minsann hade boring och skulle dra från jobbet snart så det var bara för mig att fara hemåt, fixa ngn form av mobilbiljett och ta tricken till Gamla stan där Lisa stod bredvid en "kossa" och väntade. Pussigull, upp till det vanliga cafét där vi köpte en varsin islatte, yummy! Satte oss på kajen och började snacka.
» Åre - Klädde av killar på dansgolvet, envisa diskussioner om killar som vill ligga, supa mig under bordet, mindre vackra bilder från afterskin, mitt superheta åk hem från a.s när jag var lite på pickalurven, de okända killarna som vi mötte på vägen hem från bygget, Lisas sexdrömmar, vår snodda alkohol, den iskalla vandringen till systemet...
» Tallinn - Aaaalldeles för unga killar på rummet, Martin som ramlade ner från min överskuff, Wrelke som trampade på Martin, RAGGADISH!, Martins borttappade pass, Linns "I'm on the fucking edge"...
» Stöten - Det blir Fredrik som följer med den här gången?
» Sex.. - Hela samtalet hamnade nog egentligen under den här kategorin



Anywho, asmysigt var det men Fredrik ringde så det var dags att säga hej då och springa till tuben för att sen ta pendeln till Jakan där vi missade varandra TOTALT men det löste sig till slut. Vi hoppade in i CUG-bilen, jag fick sitta bak och mysa med Casper för pojkarna skulle minsann få skor. Vi åkte till Stadium först men det fanns inget som föll Fredrik smaken, Casper ville ha ett par rosa med bling på så vi sprang därifrån och testade på Inter Sport. Där fanns det mer att välja på och killarna pekade ut ett varsitt par, båda kritvita och dom konstaterade om och om igen att man faktiskt kunde springa snabbt i dom.
Efter det ville dom testa hockeyutrustning och grejor så då bidde det lite sånt, sen lite hysteri över en orange bandyklubba men det gick över när man fick en bandyboll istället.
Börn börn hem till Bro för att lämna av små griniga pojkar och sen hem till Fredde för lite koll på tv och Entourage, lycka!
Madde ringde och ville sola, jajjemen tyckte jag. Sen åkte vi hem till Sumpan, kollade på film och Fredrik upptäckte mitt fjällande bröst så det roade han sig med hela kvällen. Han tycker tydligen sånt är JÄTTECOOLT och nu har han hela ryggen kvar bara. Jag ser typ ut som ett cancerbarn. Shiet!
Det kliar på hela kroppen och som sagt, det snöar skinn om mitt bröst och min rygg men annars är det lugnt.


image2430
Vi kom även fram till att min fina "fläck" liknade en snöängel!

Vaknade iaf imorse av klockhelvettet. Jag var trött Sören eftersom jag inte kunde somna på natten utan låg vaken hur länge som helst. Men iaf, det var bara att pallra sig upp och lämna spektaklet i sängen. Han var mer trött än mig och försov sig dessutom.
Jag kom sekunder efter Sebbe till jobbet. Han har precis tagit körkort så nu är han alltid i tid. Skönt det.
Lugn öppning, massor med leveranser..
En stammis kom in och jag hade varit på lagret men märkte att han och Sebbe snackade hemlisar sen vräker Sebbe ur sig att hans stammisvän säljer viagra och att han alltid velat testa. Efter att Sebbe fått en mindre utskällning så börjar killsnacket, woow säger jag bara. Sebbe har alltid varit blyg i mina ögon men han kunde inte sluta snacka om hur länge han velat testa viagra. Jag kan inte sluta tänka på hur roligt det är att killen kommer till Shellmacken i Tensta och kränger viagra. Ja, man tror ju man sett det mesta liksom.
Dagen gick iaf ganska snabbt och när jag väl skulle dra så dök Ashkan upp, why? Aja, sa hej då till resten av crewet och studsade ut till bilen för att dra till Hässelby.
Jag sprang in, bytte brallor sen bar det av till Vällingby för att kolla present till papi och nå nice till mami.
Mamma hittade en tröja på dirr, och jag köpte mig ett par enkla seglardojor som jag kan ha lite nu och då. Sen bar det av mot MQ för att shoppa till märkesbögen som jag kallar pappa. Möttes av mina älsklingar, men det var bara att gå vidare. Fanns mycket fint men jag hittade vad pappa skulle ha på dirr så det var nemas problemas...
Apropå stammisar så mötte jag några av dom inne på H&M, hörde grabbsen ropa Cissi och vänder mig om, har ingen aning om namnet på någon av dom men ser dom i princip var och varannan dag. Jag sa hej och skyndade ut därifrån.. Fan va pinigt! Jag är inte lika kaxig utan min Shell-outfit!



Nu ska jag snart käka sen bär det återigen iväg till Sumpan och en tom men mycket stökig lägenhet!
Cheers...


Home sweet home

Äntligen hemma, jag har garvat gärnet på jobbet idag som vanligt. Det är ju sånt som gör att det känns något trisst att man kanske ska lämna alla. Anywho, jag och Danni stod på schemat för kvällen idag. Jag möttes på lagret av en som vanligt mycket glad Anne och en ännu gladare Dina (Annes stora amstaffhund) som t.o.m ville leka. Synd bara att jag inte hade lust när hon var kopplad inne på lagret och jag hade en miljon saker i händerna, bl.a min nya telefon så naaee inget lekande...

Jag hoppade in och jobbade kanske en halvtimme tidigare så Danni blev superglad, vi har snackat en massa goja as usual. Han tacklade mig med rumpan vilken ledde till det sjukaste ever.
-Shit du tacklas med rumpan nu också, typ "rumpas"
-Haha, ja känn dig arslad.. Vi kan börja med att ollas.. HAHA!
-Shiet, det var inte ens kul om du ollar så kan ju inte jag vara med
-Jo, du får klittas!..

Ja, vår humor är lite smått spårad men wtf, kul har vi iaf och det är väl huvudsaken. Tiden har en tendens att flyta på lite snabbare då.
Danni kom på en bra historia om hur man kan bajsa när man är ensam om dagarna genom att använda sig av papperskorg och kvitton, ja skulle kunna funka i teorin men det är inget jag tänker genomföra i praktiken.

Som sagt mycket skratt och sjuka skämt och jag blev tillsagd för att jag solat för mycket som vanligt och mitt fästingbett kliade men Danni var där och tjatade då också. KLIA INTE! Det är inte bra... Men shiet, klias magen måste man klia tillbaka. Han är typ som en pappa på jobbet den där människan.
Vi jobbade trots allt på asbra och var klara med ALLT en timme innan stägning och det är ju då alla underbara typer dyker upp. Först kom en av dom där kriminella som tycker jag ska ringa så vi kan "festa". Direkt efter kom det en superbäng zigenare med två stora röda ringar runt ögonen. Han slänger fram en jävla massa glass och bankar i bänken och sen i skallen och börjar jiddra något om poliser. Shiet! Inte så skoj, han gick ut igen och ställer sig mitt på planen och röker, smartass! Hela hans bil var full med ziggisar och alla lika höga så varken jag eller Danni vågar säga till för det kan ju i värsta fall bli någon snedtändning och slår man på några såna där så står dom ju upp in i det sista. Man blir ju typ övernaturlig och odödlig när man går på sånt där skit. Usch!
Aja, de försvann efter ett tag men inte innan vi hann hitta på historier om hur dom krockade och brann och lite sånt, som ni förstår är inte zigenare våra favoritmänniskor men men..
Sista människan in var Henke, efter honom stängde vi och var ute och klara fem över tolv. Nytt rekord ta mig fåglarna.
Danni spelade låten han gått och sjungit på hela kvällen och vi konstaterade att det var samma som jag också hört och sen sa han att han tyckte ****** hade fel och han skulle göra allt han kunde för att ****** inte skulle göra det misstag som han var på väg att göra. Då blev jag lite upprörd men på ett bra sätt. Känns bra att han har min rygg, de är ju trots allt kusiner. Det hade varit värre om alla tyckte samma sak men i det här fallet är det en person och en åsikt så vi får se hur det går.

Nog om det nu, tråkigheter och skit. Det löser sig oftast på ett eller annats sätt.
Jag blev iaf glad för F skickade sms och sa att han var barnis igen åt grabbarna och dom hade frågat efter mig, kul att man är ihågkommen iaf. Saknar att vara runt barn så himla mycket alltså, det kanske kommer igen. Man vet aldrig.
Anywho, imorgon är jag ledig och då ska jag börja med att flytta bilen om jag hinner innan en p-bot hamnar på min ruta återigen. Jag blir så trött, det är omöjligt att få en p-plats här när man slutar klockan tolv så jag håller tummarna och hoppas jag hinner upp innan dom där jäkla no-life p-lisorna kommer.




Nu väntar en snabbdusch och sängen!
Guten nacht!

Snart är det dags

...att dra till det där stället jag kallar för jobb!!


image2426



 


I mina skor

Shiet va tiden går långsamt när man väntar på att börja jobba, om det går så här långsamt nu så lär det ju inte går supersnabbt när jag väl börjat sen. Usch usch, nej det är inget jag ser fram emot...

Dammsugat har jag gjort iaf och nu sitter jag och funderar på mina nästa köp. Hittade ett par übersöta skor på MQ när jag var i Vällingby med mammsen. Ett par rosa Fred Perry var det faktiskt men känns lite småfånigt att köpa såna när F har likadana. Inte rosa givetvis men ändå. Det räcker kanske med matchande telefoner, det är faktiskt lite gay...
Men wtf, skorna är ju faktiskt jääättefina. Aja, vi får se. Jag ska skoshoppa med Fredde i veckan åt hans systersöner iaf, de är lite smått bortskämda kan man väl säga. Fredrik köper märkeskläder och pikétröjor för typ 700 spänn från höger till vänster åt the little rascals. Jag skulle också gärna ha nån att skämma bort lite, -får handla mer kläder till våran dumma bortskämda hund.

image2425

Nej nu har jag som vanligt inget mer att skriva.
Tchüs!

Finbesök

Jag blev precis lämnad och övergiven här hemma av Olson och Göran som kom förbi på en snabblunch. Jag gjorde ett gott försök till att laga fiskpinnar och potatismos, Göran sa att det nästan var klart medan Olson ljög så bra. Aja, jag är verkligen kass på matlagning men det är bra att jag får träna.


image2424

Vi får se om pågarna kommer tillbaka vid elva när dom har fikarast, då blir det övning på kaffekokning istället. Yeey!
Men nu ska jag faktiskt dammsuga, jag börjar inte fören om sex timmar så...
Hasta luego!

Så himla ren

Jag tog en lång skön dusch precis och jag kan säga att det behövdes, det fanns nämligen ingen dusch på Värmdö, eller jo men den var ute och det kändes inte så där askul att duscha ute faktiskt. Visserligen var det skönt väder hela helgen men inte SÅ skönt!

Jag hittade en fästing btw på magen när jag var i Hässelby. euuuw!! Pappsen fick slita bort eländet illa kvickt! Jag brukar typ aldrig få fästingar, mina syskon däremot får typ tio åt gången. Lammkött vettni!!

image2423

Det finns en hel del sånt på Blidö också, får se när jag drar dit nästa gång. Förhoppningsvis ganska snart iaf, det är fruktansvärt mysigt där...

Nej hörnini, Pretty Woman är på tv och sen väntar väl sängen eftersom Olle bolle ska väcka mig klockan åtta imorgon. Han och Göran ska tydligen komma hit och käka lunch klockan nio(!?).
Cs!

Wunderbar

Japp bara för att beskriva helgen med ett ord. Den kunde faktiskt inte bli så mycket bättre.

Jag blidde hämtad, relativt otaggad och med massor av smärta, hemma i Sumpan. Madde var givetvis taggad till max. Hon satt och skrek WOHOOO i framsätet med en bira i högsta hugg. Nickepicke satt i baksätet med mig och kuckilura medan Fredrik fick äran att vara chaffis.
Det var någon salig blandning på musik, calzonelåten, raggarrock, barnvisor och lite annat mysko men det var bra skit. Det gick fort och Fredrik blandade ihop Gustavsberg med Nacka men annars gick det riktigt smidigt, vi stannade på Donken och käkade lite innan vi brummade vidare och det var som vanligt ett jävla klagande på mina matvanor. Screw you guys, I'm going home..! Naee, men nästan...

Vi kom iaf fram till slut och det var en hel del "här får du välja om du vill ta höger eller vänster" vilket gick ganska bra tills det blev fel och vi fick backa och vända. Men seeeen var vi iaf framme och då säger ju Nickepicke att vi ska ställa oss på "grusparkeringen"... VAH?? Det fanns ingen grusparkering, däremot fanns det en infart och en bro som ledde in på tomten över bäcken. Men visst, han gav med sig till slut så fick vi stå på gräsmattan.
Vi gick upp i mörkret, och efter att vi typ burit upp allt singstar, guitarhero, dansmattor och alla femhundraelva sällskapsspel så öppnades den första (för mig och F då) och då började kalaset.
Det blev först parspel tror jag (minnet sviker lite) och ja, det gick ju faktiskt ganska bra. Fredrik fick alla lätta frågor så det slutade med att jag gjorde att vi förlorade. Han visste inte att jag aldrig skulle käka kattmat och jag visste inte att... shiet kommer inte ihåg. Anywho, Madde och Nickepicke vann iaf, inte helt otippat med tanke på att dom snart firar guldbröllop.
Efter det blev det brainstorm men eftersom pojkarna började snacka bilar och skit så gav vi upp det hela men jag låg iaf mycket bra till så vi kan väl säga att jag vann... -YEEY! Det blev även lite guitarhero och dansmatta men det gick väl sådär med det så vi gav upp ganska tidigt.
Klockan halv ett satte jag mobilen på laddning och ja kort efter det så gick vi väl och la oss.

På Lördagsmorgonen vaknade vi ganska lagom tid, asvarmt i rummet. Elementet var på, solen sken rätt in i rummet och jag var het som en spis eftersom jag var så bränd så det gick i princip inte att sova mer.
Vi gick upp, Fredde gick in i stugan där Madde och Nicpepicke höll till och störde givetvis mitt under parningen men det hjälptes inte för vi var hungriga och att Madde som vanligt var kåt som ett djur gick liksom inte att göra något åt just då.
Jag, Madde och Nickepicke snackade om vilken tur det är egentligen att man är tjej, tänk om man skulle behöva slicka pussy. Jag har faktikst kommit fram till att det bara är typ ett köttstycke som luktar fisk, det kan fan inte vara så kul alltså, nej du det är bäst att vara tjej och straight!
Efter mycket om och men så drog vi till affären där vi införskaffade diverse mat och annat som kan va bra att ha. Marschellows bl.a, mums och självklart OBOY, yumyum!
Hem igen och jag skulle leka med den nya telefonen som legat på laddning hela natten, jag var så glad så till jag öppnade luckan för att sätta i simkortet och märker att jag inte satt batterihelvettet än, -Naaaej, va trisst!!.. Då blev jag mindre glad. Det blev inte bättre av att Fredrik och Nickepicke står och asgarvar. Så jag gick in och skämdes en stund i stugan och blev måttligt arg på mig själv men Fredrik kom in och tröstade mig och sa att han stoppat i batteriet igen. Spanks puffin.

Ja, mer öl och mer spel. Crocket som jag verkligen totalkrossade alla i, kubb som gick mindre bra för jag och Madde hade solen i ögonen, sen kom forbollen fram och då tänkte jag sätta på mig ett par strumpor som inte hasade ner så mycket men det slutade med en liten powernap. Wopsie!

Det var iaf asskoj, jag lyckades imponera med mina hjulningar också, fett skillad.

Fredrik kom givetvis på att han inte hade något snus kvar så det var bara för den enda relativt nyktra människan att leka chaffis mot staden så dom kunde få sig sitt snus och inte helt oväntat så kom Nickepicke ut med ett paket korv.
Sedan bidde det kväller och männen lagade krubb, shiet va duktiga dom var på det alltså. -Mycket gott! Massor med creds för det, efter diskningen så ville dom visst kolla på film och ja, vi sa att de skulle somna då och mycket riktigt. Jag somnade en stund och vaknade, mobbing på mig för att jag var trött sen la jag mig ner en stund och när filmen gått ett bra tag satte jag mig upp och ser hela min omgivning i totalkoma.. KUL!
Filmen tog slut efter ett tag så jag satte mig upp och började plocka flaskor och burkar som dom slängt omkring sig ute sen när jag kom tillbaka så hade typ Nickepicke och Valky vaknat. Vi försökte sätta igång nåt igen med Torkel i knipa i bakgrunden men det gick åt helvette. Det andra paret gick ut och rökte medan jag försökte få liv i Fredrik. Jag killade honom och sa att jag skulle gå och lägga mig men han blev mest bara sur så jag gick därifrån och sa nighty night till dom andra två.
När mannen till slut vaknade så frågar stolpskottet Maddox vart jag tagit vägen, när hon berättar att jag gått och lagt mig så vräker han ur sig "jävla bitch!"... MY GOD, säger man så?? Nej det gör man fan inte, pisspotta!
Men till slut kom han iaf inramlades och stänger inte dörren efter sig, så jag frågar lite snällt om han hade en stör i arslet och då blev han minsann upprörd men det gick över när han kom på att han precis sagt bitch till mig.
Han somnade typ på dirr och började snacka om frakturor och grejor i sömnen så jag låg mest och skrattade för mig själv. Haha!

Imorse när vi vaknade så kom vi återigen in och störde men vafan, snacka om dålig tajming! Dom kan ju passa på att ligga när vi inte är där liksom, orka!
Aja, det blev iaf en mysig frukost som Fredrik kirrade ihop, med oboy i massor. Lite kubb, texas hold'em och en hel del städning samt packning bjöd dagen på och ja, nu har jag precis kommit hem till Sumpan igen efter att blivit avdroppad hos mor och far på middag. Mycket mycket trevlig dag och en helt sjukt jävla perfekt helg..



image2419
Fredrik ville inte grisa ner i bilen så han hängde soporna på antennen istället!


Det har varit en hel del snack om sex och ligga eftersom Madde var så jävla kåt hela tiden, hon kunde inte heller bajsa fast hon var jätteskitnödig. Mycket balla uttryck, korv med bröd, mys och spel. Det känns inte alls kul att gå till jobbet igen och jag tror jag ska försöka kika lite på andra alternativ så fort jag kan.

Ja där har ni det mesta, jag fyller i det som jag glömt later.
See you on the flipside!


God morgon!

Hej hej! Det har varit en helt perfekt helg här på Värmdö. Jag och Fredrik sitter i vår stuga nu och väntar på att Madde och Nickepicke ska vakna. Tröttmössor!
Jag bloggar mer när jag kommer hem sen. Det lär bli ett relativt långt inlägg.

See you on the flip flop, later!

Värmdö, here we come

Ska ni få bli lite uppdaterade kanske...

Jag var hemma efter jobbet igår och hämtade Fanny. Passade på att sylta lite krubb också och sa hej till farmor och Palle.
Hemma var det full fart, tvätta, packa, städa... Sen kom Fredrik. Myskväll, somnade i sängen med kläderna på men blev väckt efter en stund och vi däckade båda två så fort vi fixat iordning oss.

Imorse vaknade jag när Fredrik gick sen sov jag vidare till klockan elva och då sprang jag ut för att fixa bilen och rasta Fanny. Givetvis hade jag fått en snygg p-bot till i samlingen. Skönt! Det var väl precis vad jag behövde ungefär...
Solningen skulle jag iaf njuta av så jag lämnade Fanny ensam i lägenheten, gnällandes och kraffsandes på dörren. Sen sprang jag ner till Suntana och somnade i ett solarie i 40 minuter. Waaay too long time och tro mig jag lider som ett as just nu. Frossa och sveda, men jag får skylla mig själv.
Sen har det varit full gång hela dagen, jag rejsade till Hässelby för att duscha, sen till Vinsta för att titta förbi hos Fredrik som antagligen är den bästa människan på denna planet. Han hade hittat mobilen som jag ville ha och fixat den till mig. Han är bäst! Han slutade typ då så jag åkte tillbaks till Hässelby och mötte upp mor och Malin för att åka till Vällingby där dom hittade massa fint. Jag hittade ett par skor men det får bli en annan gång för nu räckte inte cashen till sörni.
Hem för att byta bil. skjutsade Lajzan och mamma till Åkis, hälsade på pappa och P-T sen åkte jag till Sumpan igen och nu har jag packat och är typ klar för att åka till Värmdö med gänget. Det kommer bli lite smått gay eftersom det är två par som ska åka men det blir säkert asbra.


image2418

Nu ska jag ringa Fredrik.
Ha de!

Lättar mitt hjärta

Ja hörnini! Jag vet inte vad jag ska säga, skulle kunna berätta om dagen men jag kan liksom inte få det här ur skallen. Det spelar ingen roll om chefen, mamma och pappa säger att jag ska tänka på annat. Min lediga helg på tre veckor är i stort sett förstörd. Jag kommer INTE kunna släppa det här...

Det räcker tydligen inte att men ställer upp för alla i vått och torrt, jobba två veckor i rad, hoppa in för folk hela tiden, åka till jobbet så fort en nyckel behövs, göra ALLT utan att ens klaga och egentligen bara anpassa sig efter varenda arbetskamrat. Jag förstår verkligen inte...
Jag nästan struntar i att Roger säger att det kommer bli bra, det här är så långt ifrån rättvist som det kan bli. Jag kan ta en hel del skit, det har jag gjort många gånger med ett leende på läpparna men det här var lite för mycket. Jag känner mig så liten och försvarslös -Nej, inte ens jag tål vad som helst.
image2417
Jag är uppriktigt sagt besviken. Jag trivdes verkligen på mitt jobb, med mina jobbarkompis och t.o.m kunderna hade jag börjat acceptera men nu kommer det inte kunna bli samma sak igen. Min arbetslust är helt bortblåst, varför ska man anstränga sig och vara glad hela tiden om man inte får ett skit för det?
Så kul är det inte att jobba på Shell i Tensta, tro mig men jag gillade verkligen människorna runt omkring mig och ingen har klagat på mig, vad jag vet...

...ledsen!

Upprörd

Jaha ännu en helt normal dag. Toktidig morgon och massa jobb. Något speciellt som hänt? -Nja, kanske får sparken och bilen låter asweird men annars chill!

Yeah you heard me. Allvarligt talat, jag känner mig förnedrad och sviken och ändå står jag framför chefen och ursäktar mig. Det där snacket om att jag är "för snäll" är bs. Jag är en jävla kyckling. Roger, alltså stationschefen vill inget hellre än att jag ska stanna men vi får se.
Bilen skramlar också. -Åååh skit!

Emilia

image2416
Emilia är ganska tuff. Jag tror nog inte jag säger det för ofta men hon är nog den tuffaste av dom tuffa.
Jag och hon är totally different, när jag sitter och tar skit och tycker att allt är mitt fel så säger hon emot och precis som hon tycker hur brutalt det än är. Och jag svär på gud bror, man skrattar ALLTID med den quinnan!

Lycka till med you know what. Jag håller på dig hur det än slutar!!
PÖSS!







Lisas student i vackra bilder




1: Emilia & me all blown up
2: Studentkickan Lisa
3: Jonas
4: Emilia, Jossan & jag. PASS!
5: Ida
6: What's his face & Ida
7: Olson & ... Lisa?
8: Jacob
9: Jonas & Emilia
10: Jossan & Lisafisa
11: Olson & Emilia
12: Olson, Emilia & Jossan

Förstööörd!

Jag gick och shoppade lite igår, hårborste, schampoo, bananer (ruttna) och lite nudlar typ. Astrisst att handla bara till sig själv så jag var inte alls entusiastisk. Jag snackade mest bara skit med Valkyria som försökte lura i mig att bananer är bär och avocado är frukt, pfft! Pyttsan! Det må stå det på internet men man säger inte bär till bananer.

Men iaf, sen gick jag hem med tunga väskan och påsen för att dussa och mysa lite, jag började knyta lite vänskapsband också men det gick mest åt skogen, jag hade lovat att Fredrik att han skulle få ett så det är bara att göra't.

Fredrik kom iaf till slut och det blev tv:n as usual, han ville kolla på motorjournalen och dom visar ju en hel del tunga bilar. Jag fick lite lektioner i vad turbo är och en massa annat roligt vetande om bilar.
Sen fick jag lite ont i magen så vi gick och la oss, jag somnade på dirr men blev väckt lite senare.. mest mys!
Imorse var jag trött deluxe men det var bara att ta sig upp och brumma till jobbet.
Jag har jobbat och slitit med Danni hela dagen och känner mig lite småförkyld, skittrisst men jag ska försöka bli frisk till helgen.
Jag åkte iaf hem till Hässelby efter allt slit på jobbet så käkade jag fisk med mamma, kände mig asofräsch så tänkte ta en dusch men det fanns ingen som ville låna ut sina kläder till mig så mina planer att åka till Ekerö och träffa Lisa och Linn sket sig totalt. Det var trisst, tanken var från början att vi skulle hem till mig men sen ändrade dom två damerna sig och ville åkte hem till Lisa ist så får väl skylla på det. Är inte helt lätt för mig att åka överallt även fast jag har bil, det kostar lite gran!
Jag åkte hem efter bus med syrran och lite Två ½ Men för att städa och tvätta, det är vad jag gjort i ett par timmar nu och sitter i väntan på tvätten så jag kan sova. Eller duscha ska jag göra också innan men jag hade gärna legat för några timmar sen. Shit happends.



image2402


Imorgon är det iaf sista dagen innan jag får ledigt, Fredagen off så jag ska hämta Fanny efter jobbet sen lämna henne innan vi åker på Fredag. Ska träna den där byrackan att hålla snattran minsann eftersom dom är så snälla hemma...

No no, dah showah awaits, -PEEACE!


Klantarsle

Perkule, jag är helt förstörd -fo sho!!

Igår så blev det så att jag virrade mig till Fredriks jobb i Vinsta så han kunde byta mina däck, vi åkte tillsammns hem till liten jag och där hämtade vi upp däcken från källaren och när jag säger vi så menar jag givetvis Fredrik eftersom jag inte fick. Jag försökte men han skrek så jag bidde lite rädd. Lajzan försökte spana ut genom fönstret som fasiken men lyckades ändå inte få nån speciellt bra glimt. Fredrik tyckte hon var konstig eftersom dom träffats redan sen var han tvungen att fota en registrerings skylt (GEJ XXX) innan vi åkte vidare. Tönt!

Iaf, nu har jag sommardäck för Fredde fixade -tack baby!. Sen åkte vi förbi mitt jobb reeeelly quick för Farhad behövde tobaksnyckel, gfivetvis! Och sen vettni åkte jag återigen ut mot Bro för att vara barnvakt åt två av de mest söta pöjksen jag nånsin träffat. Helt galna och vilda men än dock, mycket goa! Det var Fredriks systerbarn faktiskt, en av dom första gångerna vi snackade så lurade han i mig att det var hans unge och ja, jag svalde det såklart...
Men iaf, efter att mammsen till dom små kommit drog vi hem till Fredrik och kollade på Juno, mycket... bra film men underlig flicka. En ung tjej bli med barn, kan inte göra abort för att hon får reda på att fostret har naglar(!), så hon adobterar bort det. NEVER att jag skulle kunna göra något sånt...
Efter det kollade vi lite på tv, Filip och Fredrik träffade något form av djungelmiffo och även nån snubbe som tyckte om att gå naken. I dunno...

image2397

Jag var astrött så vi gick och la oss men då kunde jag inte sova så låg typ helt vaken och kollade upp i taket, jag undrar vad jag tänkte på egentligen men jag tror jag sov någon timme iaf.
Mysigt var det att vakna iaf, mindre mysigt att återigen kila iväg till jobbet frustrerad och trött SÖREN! Men jag hittade iaf ut på motorvägen på dirr och var i tid, dock såg jag typ inget genom rutan eftersom den var täckt av is och kåtimma så det fick bli lite på känsla, men som sagt jag var i tid.
När jag kom till jobbet och gått ut ur bilen som märkte jag som vanligt att jag glömt mobilen så det var bara att vända, när jag gått tillbaka ser jag ett par nycklar och blir lite osäker på mig själv. Är jag verkligen så klantig att jag glömde nycklarna till macken i bilen också, men icke! I all hast på morgonen så fick jag med mig Fredriks nycklar också, jag måste ju ha något form av rekord. På riktigt!!
Tydligen så var det ingen fara så det löser sig ju ändå...

Nu är jag nyligen hemkommen från jobbet. Danni lurade mig och sa att jag kunde sluta tio men nej, återigen! Sebbe gick vid elva och kvar var jag inne på personaltoan och skrubbade. Ja huvaligen, den var fan skabbigare än kundtoaletten. Boys will be boys, men det låg även långa svarta hårstrån everywhere och givetvis en hel del hundhår från Annes stora rottwseiler. Det var så där trevligt faktiskt men nu fan är det rent, och jag ska snart in i duschen och försöka bli ren igen. Efter det ska jag springa ner och handla innan Fred kommer.

Jag har tvättat pärlan idag också så nu är hon ren och fin, en nice dammsugning skulle behövas också men i Tensta är inte saker och ting hela länge så det var ju bara att glömma!

Hasta la vista baby!

Fräsch och hel!

Shoo alles, allt väl?

Jag jobbade fyra timmar imorse, skoj skoj! Nooot... Asmycket att göra den halvtimmen jag var ensam, något iffle satte på kaffemaskinen när jag inte hunnit byta kaffe så det smakade ju givetvis inget vilket ledde till onöjda kunder, gash!
Jag kirrade iaf skiten genom att fylla colamuggar med kaffe som jag sen fick kasta ut. Gör om, gör rätt helt enkelt. Massor med bullbak, kunder till dörre, mackgubben kom med sallader och smörgåsar, klagade lite på alla returer. Guess what det är inte mitt fel att ni inte kan räkna...

Anywho, slutade iaf klockan 10 och då var det bara att rejsa hem till Sumpan för att hinna med tiden på SalongTotal där jag skulle kirra naglarna. NU äntligen känner jag mig som en hel person igen! It was about time, hatar att gå med broken nails hur jäkla feminint det än låter...

image2403

Nu har jag ganska nyligen vaknat efter en kort välbehövlig powernap, försökte messa med Fredrik men det gick mest jättedåligt och jag har ingen aning om vi kom fram till något. Jag ringde iaf mammsen och kollade vad hon gjorde och den stackaren är ju sjuk minsann. Jag tänkte iaf försöka åka till mina hemtrakter och byta däcken så det är gjort. Jag kan inte åka runti vinterdäck längre, så fruktansvärt orutti!

Hasta luego!

Got me thinking

Det var helt okay på jobbet idag, både jag och Danni spårar allt mer när vi jobbar tillsammans och båda klagar precis lika mycket.
Det kom in lite skumma människor idag, en kärring som läste igenom ALLT i butiken, hon stannade i två timmar. Jag och Danni höll på att dö av garv men kom fram till att hon antagligen hade nåt fel. En annan tant gömde sin kod så sjukt väl för hon var rädd för alla kameror sen när hon skulle gå så sa hon "Gud välsigne dig" till Danni och en tredje var så klantig att han körde in i en av skyltarna som vi har utanför. Shiet!
Vi har kommit på en ny lek också som går ut på att man ska skrämma varandra, det står 4-0 till Danni, vilken surprise. Han tävlar med den mest lättskrämda människan på denna planet och han smyger ju som ett lejon. As!

Jag fick iaf gå lite tidigare idag eftersom jag öppnar imorgon och smart som jag är så går jag ju inte och lägger mig på dirr utan sätter mig här men det var mest för att jag är upprörd. Engla blev dödad tydligen, jättetråkigt. Fick sms om att vi skulle tända ljus och grejor men eftersom jag inte kunde göra det så fick Fredrik göra det åt mig.
Jag är ju så himla intelligent, jag skickade sms:et tll honom om att han skulle tända ljus då frågade han ju om han skulle tända ett för mig med -"varför det, jag är inte död än!!!". Shiet, jag är så efterbliven! Skit samma...
Det slog mig också, självklart är det astråkigt att Engla dog, hoppas 42-åringen brinner i helvettet för det men å andra sidan dör det miljontals barn runt omkring i världen varenda dag, ska man inte tända ljus för dom också. Eller betydde det här barnet mer bara för att det var så mycket om det i media? Ja man börjar ju fundera, men som sagt, astrisst. Engla - R.I.P!

image2395

Nu måste jag sova, ska fan upp om fem timmar!
Sleep tight!

Ja det var ju lite kul...

Cecilia Lind (och Fredrik Åkare)

Från öckerö logens dragspel och bas
Fullmånen lyser som vaden av glas
Där dansar Fredrik Åkare
kind imot kind
med lilla fröken
Cecilia Lind

Hon dansar och blundar
så nära intill
Hon följer i dansen
precis vart han vill.
Han för och hon följer
lätt som en vind
men säg varför rodnar
Cecilia Lind

Säg var det för det
Fredrik Åkare sa?
Du doftar så gott
och dansar så bra
din midja är smal
och barmen är trind
Vad du e vacker
Cecilia Lind

Men dansen tog slut
Vart skulle de gå?
De bodde så nära
varandra ändå
Till slut kom de fram
till Cecilias grind
Nu vill jag bli kysst
sa Cecilia Lind

Vet Hut Fredrik Åkare
Skäms gamla karl
Cecilia Lind
är ju bara en barn
Ren som en blomma
skygg som en vind
Jag fyller snart 17
sa Cecilia Lind

Stjärnorna vandra och timmarna fly
och Fredrik Åkare är gammal
men månen är ny
Ja Fredrik är gammal
men kärleken blind
O kyss mig igen
sa Cecilia lind


Fredrik Snortare och Cecilia Synd

It's a hard knock life

Hey hey hallå! Det var riktigt skönt att sova ut idag, för det har jag minsann gjort. Klockan ett drog jag arslet ur sängen och gick upp göt att käka "frukost".


image2393

Nu är jag typ klar för att åka till jobbet, lite småsaker som ska göras innan men klockan 17:00 är det dags igen. Ångest ångest ångest, det suger att jobba kväll alltså. Igår kom det typ in tio pers fem minuter innan stägning, why? Man bara står och väntar på att få dra ner "porten" så kommer alla på en och samma gång...
Men iaf, jag lär väl vara hemma vid ett inatt och sen ska jag sova i fyra timmar för att sen gå upp och jobba i fyra timmar igen. Sånt är kul! Direkt efter jobbet ska jag till salongen nedanför och fixa mina naglar igen, shiet dom ser förjävliga ut just nu. Ska bli skönt att få det gjort.
På Tisdag är jag ledig sen jobbar jag bara Onsdag och Torsdag sen jobbar jag inte igen fören på Måndag kväll. SÅ FRUKTANSVÄRT SKÖNT!!

Jaha, i övrigt känner jag mig elak just nu, samvetet är inte direkt rent so to speak! Jag vet inte vad jag ska göra åt saken men men... I didn't know, vad ska jag säga? Du betyder sjukt mycket...

Körslaget tog precis slut och jag blev faktiskt imponerad. Go Lotta!!
Nå ja, nu ska jag fixa lite i förra inlägget, missade hälften på grund av suget efter sängen...
Sho

Bro-people är ey okey!

Jaa en ganska lång uppdatering är väl i sin plats?

Jag kom hem efter jobbet igår ju och hade ingen aning om vad som väntade, jag försökte somna i soffan men den var kall så det gick inge bra. Klockan gick och jag hade bara mest jättetråkigt så jag kollade vad Fredde gjort och han skulle leka med sina vänner men frågade om jag ville komma. Inte ska väl lilla jag komma och störa friden, shiet! Det slutade iaf med klädvalsångest och en lång biltur till Bro. Jag stannade på Shell för att kolla vägen lite, pappas beskrivining var väl så där men det var i princip bara att köra rakt fram och svänga höger när det stod Bro. Efter det vart det krångligare men Fredrik hjälpte till så bra så till slut hittade jag rätt, efter några u-turns och skit så var jag framme.

Det var lite partaj hemma hos Ante, en utav alla Fredriks underbara vänner. Han och hans fru hade peeps hemma och alla var redan ganska salongsberusade när jag klev in men det var iaf mkt mkt trevligt. Helt plötsligt, out of the blue, bestämms det att vi ska till Alexandra. Jaha, vem kan det vara då som är så rolig så att alla vill dit men det visade sig ganska snart att det var en krog som hette så. Se där! Några åkte innan och sen kom två till taxibilar men vi blev av med två personer så det behövdes bara en drolla till slut. Shit happends, men sen kom vi iaf fram och ja, det var väl trevligt.

Jag snackade mest med en yngre flicka från Gnesta, mycket trevlig ung dam med ganska liknande syn på livet som lilla mig. Sen imponerades vi lite av Antes tuffa pinuppa på armen och efter det typ, drog vi hem men inte innan jag hunnit få en mycket fin ros, prins charming själv.
Jag och Fredrik åkte hem till honom och ja... sen somnade vi!


Jag vaknade klockan halv fucking åtta imorse, klarvaken och halvt urputtad ur sängen med en sovandes man vid min sida som envisades med att göra konstiga ljud och ljucka i sömnen. En gnutta underligt!

Jag lyckades somna om i några minuter innan jag helt gav upp och väckte Fredrik som blev snussugen och drog iväg för att handla. Jag tog en dusch och sen käkade vi supergod frukost framför School of Rock. Grymt bra film måste jag säga. Jack Black är nog en av dom tuffaste människorna som finns, eller?
Anywho, jag skulle hämta mor och far vid tre och innan dess hem och byta om så det var bara att hämta bilen hos Ante och härja iväg. Efter att Fredrik givit Sveriges sämsta vägförklaring till en människa som är totalt lokalsinneshandikappad så fick jag återigen köra lite u-turns men kom till slut iväg. Jag åkte hem och fixade, kom till Spånga när jag kom på att jag glömt hälften hemma så det var bara att vända men till slut kom jag till Hässelby där jag hämtade upp alla utom Malin och hunden. Vi brummade till Bålsta där det var släkt för hela slanten. Fem hundar var det också, varav ena var stor som en häst. Shiet! Lajzan höll på att göra i brallan och var dessutom bakis som en gnu. Haha! Så jävla kul... Jag tog lite smörgåstårta och ursäktade mig eftersom jobbet väntade, Lajzan hängde med men ångrade sig ganska snart. Hon mådde piss och hade ingen aning om hur hon skulle ta sig från Tensta. Inga av hennes vänner kunde hämta henne så hon fick en pall och satt på macken och pinades i typ tre timmar.
Lisa dök upp helt plötsligt med Josefin som släptåg, hon surprisade mig så jag såg till att stackars syster yster fick åka med en bit med dom sen när de till slut drog. Sen var det bara jag och Danni kvar, ja och alla jävla kunder då såklart...
Vi snackade skit som vanligt, han tyckte vi skulle gifta oss för han kände sig som en hemmafru när han stod och diska och jag fick bära tunga papperskorgar. Jag skulle tydligen jobba och han städa och passa barnen. Sure, why not! Sen fick jag lära mig lite om den bulgariska kulturen, mycket intressant.
Talib från Car Park jobbade natt så han kom och gjorde oss sällskap, jag garvade mest åt allt och alla för idag är jag trött.

Nu ska jag iaf sova, oj oj oj vad jag ska sova. Inte lika kul att sova själv men jag kanske slipper ligga med hälften av kroppen på golvet imorgon bitti iaf ;) ...
Nighty night, don't let the bedbugs bite!


Där ser man

V a l k y r i a säger:

min man ska åka på firmafest...i PRAG! Har redan haft en kille där en gång och aldrig mer säger jag bara

Cissi , säger:

Okaay , ajdå! .. jag hade en pojkvän där, vad händer i prag?

V a l k y r i a säger:

min "kära" man lyckades med detta: Strippklubbar, porrklubbar, bordeller, häkte efter att ha spytt på en ferrari, fått stryck av en bordellmamma för att ha behandlat tjejerna illa samt 2 dagar fyllda av minnesluckor

Cissi , säger:

okej , aah min man sa att han inte gått på strippklubb men hans vänner gjorde så jag hoppas han inte ljög...

V a l k y r i a säger:

troligt att "alla andra" gick men inte han

Cissi , säger:

Vet dock att det var redig fylla ..

Cissi , säger:

tror inte alla andra gick men chansen finns ju att han gick..

Cissi , säger:

aja, kan inte göra nåt åt de nu ändå haha


Tindrar till IBLAND!

Guess what peeps, nu kör jag inte oskattat längre men däremot med vinterdäck, hmm! Måste lösas inom kort och en till sak, HAHA! Jag körde ÅTERIGEN iväg med tanklocket öppet så ännu ett lock är väck och antagligen lite av V-Powern som jag precis tankade i. Strike 3!! -Japp, it's official, jag är sämst i VÄRLDEN!

Hej hej!


Ingen vila för mig inte

Hemma igen efter ännu en lång arbetsdag och min efterlängtade lediga helg får jag vänta på ett tag till. Jag jobbar kväll i helgen precis som jag ville eftersom jag snällt blev bedd att fixa ledigt helgen den 19:e så kan åka ut på landet och härja! Blir det här inte av nu, eller om de typ inte blir den mest perfekta helgen på länge så kommer jag bli YTTERST besviken.  Jag avskyr att jobba kväll på helger och det är precis vad jag ska göra den här helgen som jag sett fram emot så länge.
Lyckligtvis är det med Danni så tiden lär ju rulla på ganska snabbt ändå men jag missar middag och mys med släkten i Bålsta imorgon vilket kanske inte är så skoj, men men, de klarar sig nog utan mig.

Min söta syster "hann" inte bädda imorse så det är det  första jag ska göra nu, crap!
Simma lugnt!

Hurtiga jag

Nuuu har jag dammsugit, äntligen.. Maskinen håller fortfarande på och kämpar med filten och pruttkorven har precis borstat bissarna. Jag antar att hon ska bädda soffan nu, "stackaren" ska ju ta en tuben som går typ åtta härifrån. As! En annan har jobbat i två timmar då...

Jaja, jag är iaf assugen på sängen nu så jag ska nog bege mig dit snart. Lite trisst att inte Mattias hört av sig angåenden helgens arbete än men jag håller alla tummar och tår. Det känns just nu som det inte kommer gå så bra men jag ska inte tappa hoppet. I värsta fall får gänget klara sig utan C.

Btw så är min lägenhet förpestad med Lajzan skitar, jag dör seriöst snart och jag känner verkligen medlidan med min stackars soffa som har fått stå ut med hennes lilla illaluktande bak hela kvällen!



Tjena, hej då!

Wops, another blonde moment

Jaha, så var allt löst igen. Jag måste ringa vägverket imorgon och be om nån form av faktura så jag kan betala den där skatten som inte dykt upp. Asweird!
Jag fick iaf middag i Hässelby och en pruttkorv med mig hem, en av systrarna för att vara mer exakt. The older one, yeah she's a real pruttkorv enligt vår mamis. 

Hon tycker JAG är korkad, men hallå? När vi åkte förbi Solvalla så blev hon helt chockad.... "Shit, ligger Solvalla här? Det riktiga som man ser på tv?? Jag trodde det typ låg i Norrland eller nåt!" Okay, Lajzan säg inte sånt till folk...
Aja, jag var inte sen med att göra en sån där jäkla tabbe som bara jag kan göra, jag tog upp "soffilten" ur maskinen och skulle hänga upp den ute. Jag tyckte den luddade lite väl mycket så kom jag på att jag slängde ner ett paket med toapapper i maskinen innan för den fick inte plats någon annanstans just då och självklart har jag tvättat pappret med filten. Åååh SKIT!
Inget bajspapper har jag längre men en luddig filt, what to do? Jag slängde ner den i maskinen igen UTAN papper den här gången och hoppas på att det blir bättre. Nu måste jag bara dammsuga hela lägenheten för det ligger små papperstussar ALL OVER! Återigen frågar jag mig själv frågan: HUR LYCKAS JAG???

Aja, whatever! Byta lakan, dammsuga, skrubba, tvätta... SOVA!
Ciao!

Oh crap!

Ja, upp i ottan idag! Blev lyckligt överraskad när Dannis bil stod utanför Shell. Tydligen så har det hänt någonting med en av Shorehs nära så hon åkte till Iran idag. Så ligger det till så jag kommer få spendera ett par dagar med Danni på jobbet framöver, great!
Idag har det varit ganska segt på jobbet, mycket att göra och jag fick mest stå själv i butiken för Danni och Roger har skyfflat jord. När Farhad kom fick jag mig en lite utskällning, eller utskällning... Tillrättavisande kanske man kan kalla det. Anyway, jag har iaf inte käkat någon lunch så jag var väl lite grinig för mig själv i några sekunder, som tur va gick det inte ut över någon.
Jag och Danni har snackar kroppshår och haft rittävling idag också, jag vann för jag ritade det finaste huset...

Efter jobbet tankade jag bilen LITE så jag typ kom hem och till jobbet imorgon sen åkte jag hem och kollade posten. Boendeparkeingsskiten hade kommit men jag fick detta som svar
"Vi har fått ansökan om boendeparkeringstillstånd för bil NZO 510. Enligt bilregistret är detta fordon belagt med användningsförbud och vi kan därför inte tillsyrka Er ansökan" -WHAT??
Jaha, så har vi inte betalat någon skatt tydligen, jag hajar noll. Så istället för att ha det mysigt med Fredrik och hans små söta systerbarn ikväll så ska jag ta min bil som jag inte ens får köra till Hässelby för att fixa med den här röran och ge mammsen hennes räkningar som dom dumma stolpskotten på posten envisas med att skicka till mig.
Ja, nu blev jag lite upprörd också, men det är mest för att allt ALLTID ska hända på en och samma gång. That sucks big time!

Jaja, jag ska väl försöka städa lite nu eller nåt, för här blir obviously inga barn gjorda.
XoXo!


Svar på tal

Rainbow Dash är snäll hon, hon svarade på alla mina problem men mjaa...


... Skiter i det.
... Duschar igen.
... Dricker kaffe & hoppas på motsatt effekt.
... Tiny Sven.
... Dricker sprit.
... DVD, ny uppfinning.

- Precis vad jag tyckte
- Nej, man blir så fruktansvärt ren
- Eww...
- Been there, done that!
- Det är inte lika kul när man är hangover
- Har sett alla filmer.

Jag tror helt enkelt jag går och lägger mig i sängen!
Puss puss


Mitt nästa offer

image2388

Vad gör man?

...när man inte orkar städa men det verkligen behövs?
...när man vill duscha men har redan gjort det?
...när man är trött men kan inte sova?
...när man är sällskapssjuk men inte har någon att leka med?
...när man är hungrig men mätt?
...när man verkligen vill kolla på något men inget bra går på tv?

Jag undrar vad jag ska göra, snart klättrar jag på väggarna. Jag undrar vem det är som ringt hela dagen, känner inte igen numret så jag vågar inte svara, weird!

Paus / Munsös fina grabbar

Jag tar en paus i allt städande, jag har satt på en maskin, stoppat i pengar i parkeringsautomaten, börjat med disken nu är det bara resten kvar...

Axlo skickade en fin film nyss, Sunken är naken, de där pågarna bara älskar att klä av sig det är iaf en sak som är säker...




Party on

Igår så var det pissväder, men jag pallrade mig upp klockan nio, eller typ tjugo över. Fem minuter senare ringde Lisa och påminde mig om att jag skulle vara utanför hennes skola klockan tio. Jaja, jag är på g!
Make-up on, clothes on, in i bilen och brumma iväg på känsla för pappas beskrivning hajade jag inte riktigt men jag hittade till slut iaf och jag var i tid. Tidigare än Lisa t.o.m så jag körde runt i industriområdet en stund sen dök hon upp min fagra vän. Brun som en negööööör, nörden hade ju solsprayat sig lite och tryck på sig nails så hon var fan snyggare än vanligt.
Vi åkte iaf till nya modehuset i Vällingby och där shoppades det loss. En assnygg topp från Mango, rygglös!! Ett par trekvartsbyxor på topshop sen var outfiten complete. Lisa var faktiskt lite avis på mig. totally understandable...

Jag skjutsade hem Lisa sen och fick låna lite stuff att ha i flätan sen åkte jag hem och sov massor, mobilen lät all the time. Lisa var taggat till max på sin middag och skickade sms efter sms. Sen hände det unexpected, telefonen ringde och det stod "Rainbow" på displayen. Shiet! Jag svarade iaf och fick en uppläxning. -"Jag är arg på dig för tre saker, jag fick veta av din mamma att du har en pojkvän, du hör aldrig av dig... och jag är BLEK!" Wopsie, får styra upp det här tror jag. Jag blev medbjuden till Ekis landställe helgen den 19:e, det kan ju bli skevt och jag jobbar dessutom. Vi får se om jag kan byta till mig något. Jag får väl antagligen jobba den här helgen så får Sebbe ta nästa eller nåt sånt. Crap! Jag som verkligen sett fram emot att vara ledig, men men jag får ju göra nå skoj helgen efter så ska väl inte klaga.

Just det, tillbaka till gårdagen. Jag vaknade till slut för Chaplin tyckte jag skulle sätta på kaffe. Så det var bara att göra't sen dök han upp och tyckte jag var dålig som aldrig hade städat när han kom. Men jag är lat och ingen pedant människa som han och han vet hur det ser ut så fuck you...
Vi kollade på the EXeffect och blev båda väldigt upprörda.
Två ex blir i princip lurade, de tror att de ska på en romantisk helg med sina nuvarande flickvänner respektive flickvänner men i själva verket hamnar dom med sitt ex. Medan de nuvarande respektive sitter och kollar på en lampa, varje gång lampan lyser så tar exen på varandra mer än en sekund. Exen blir ju lite smått lurade med lappar där det står att de ska slicka på varandra och dansa och grejor. Flick- och pojkvännen får då och då spionera på dom på en tv som dom fått på rummet.
Det här kaosade ju givetvis, exen hade gjort slut för att flickvännen hade varit otrogen med sin nuvarande pojkvän men det stoppade dom ju självklart inte. Eftersom det tog slut så plötsligt så fanns det ju fortfarande känslor kvar. Dom badade tillsammans, sov tillsammans ja och sen snackade dom och det slutade med att snubben förlät tjejen och dom nuvarande partnerna var ett minne blått.
Det är typ sånt som inte direkt händer varje dag men jag och Chaplin satt iaf och svor. Jag skulle ALDRIG vilja vara den flickvännen som kollade på. Att bara kolla på och inte kunna göra ett skit. I rather not know! Eww!

image2384Jaja, det tog iaf slut och helt plöstligt var klockan massor så jag chasade iväg Charlie och hoppade in i badrummet för att raka benen och duscha. Sen sattes allt på, det var riktigt hett måste jag säga. Sen begav jag mig till 7Eleven för att köpa påfyllning för att sen springa till bussen som skulle ta mig till Solna station. När bussen började åka märkte jag att den körde förbi min lägenhet. Asonödigt att gå enda till stationen.
Jag kom iaf fram efter typ en kvart och då fick jag en härlig vägförklaring sen var jag framme hos Tessan och Jimmy där vi förade lite innan vi tog pendeln in mot stan.
Jag blev såklart jätte kissnödig men det löste jag minsann ganska snabbt precis innan tåget kom sen så var det party on. Jag märkte att stället där skivan höll till var väldigt bekant och kom på ganska snabbt att jag varit på en annan skiva där. Andreas hade också sin där, riktigt fräscht ställe faktiskt, fick dock värsta deja vu-känslan.
Jag möttes iaf av en bamsekram av Lisa när vi kom in, Axlo var där och Jacob. Olson också, honom fick jag mig en redig utskällning av. Han stod faktiskt och skrek på mig i baren. Kändes inte så skoj men jag förstår honom. Jag måste skärpa mig, I'm such a pussy!
Men iaf, snackade massor med Alexandro, dansade lite med Jonta som var galet dragen "Jag älskar dig Cissi..." buff buff, Lisa försvann hela tiden, Jacob och Alex såg inte allt för roade ut. Kan ju ha berott på att de båda skulle upp och jobba. Jonas var där också så honom snackade jag nog också med. Det var trevligt helt enkelt, iaf tills alla toaletterna pajade och alla var tvugna att gå ut och kissa. Ungefär runt den tiden kände jag att det var dags att bege sig hemåt så Lisa ringde en drolla och jag ramlade i sängen så fort jag kommit hem.



Vaknade imorse och mådde väl så där, jag märkte att jag hade bytit trosor iaf och att jag inte riktigt tagit  mig tid att lägga kläderna där dom skulle vara utan bara slängt av mig dom i vanlig ordning. Det är stökigare än vanligt här just nu och tanken är väl att jag ska ta tag i eländet men jag orkar inte. Det får bli ett senare problem.
Fredrik ringde för ett tag sen också han såg verkligen fram emot resan till landet, I can't see why! Snubben bor i Bro det blir väl typ som att åka hem.. Eller?

Aja, nu ska jag städa typ.. eller lägga mig och sova igen. Om dom nu inte börjar borra igen, känns typ som dom borrar i mitt huvud. GAH!
Bye bye!

I Looove

Gissa vad jag bara var tungen att ladda ner. LA ink ofcourse. Är inte Kat Von D typ den tuffaste och grymmaste människan i världen, I fucking think so!!

Hennes tatueringar är to die for! Så jäkla realistiska och så fruktansvärt snygga!



Snoop dogg is in dah house

Jao, vilket kämp med tidigare inlägg men nu får det vara nog med bilder...

Jag solade igår, det var något form av "ståsolarie", asweird! Varmt var det också, svettigt värre men sånt är alltic nice. Ingen som helst färg fick jag men det struntar jag i för det var minsann skönt.
Resten av kvällen satt jag bara hemma och mesa, är så sjukt trött nu för tiden så det blir mest jobba och sola men imorgon (!!) är jag ledig. Äntligen!
Upp med tuppen ändå för Lisa ska hämtas klockan tio vid hennes skola sen ska vi shoppa lite, jag måste hitta något att ha på mig på hennes skiva. Vällingby röstade jag för och jag får som jag vill för jag kör, så det så!

Idag så försov jag mig en si så där TRE timmar. Ändå väckte Chaplin mig imorse, två image2378gånger. Japp, jag är sämst! Anywho, jag åkte till jobbet på dirr och när jag åkte på motorvägen så ringde chefen -"du vet att du började för tre timmar sen?" -"Ja, förlåt förlåt förlåt, jag försov mig men jag är snart där...". Han sa att det var lugnt och precis när jag lagt på så ringde han igen och sa att det inte var någon mening att jag kom eftersom jag ändå slutade om en timme men det struntade jag i för jag var i princip redan där så jag jobbade från 9-11. Kul!
Efter det åkte jag och hämtade Fanny, hon bor här tills imorgon. Jag stavvade på Vinsta Zoo och handlade lite godis, en kam samt schampoo och balsam till hundstackarn. Sen var det bara raka vägen hem och duscha skitgrisen. Det gillade hon som vanligt INTE, hon skvätte ner mig och hela badrummet, stod och skakade, pep och mådde allmänt dåligt men sen efteråt blir hon mer vild än tam. Hon spran runt i hela lägenheten och försökte torka öronen på mattan och soffan. Knäppskalle!



Vi har varit på en långpromis along Sumpans vackra gator. Sturegatan Vegagatan, Järvägsgatan i eftermiddagssolen som kom fram till slut. Det var riktigt mysigt och många skrattade åt Fannys lilla outfit. Hon är ju förjäkla het i sin rosa hoodie. Synd bara att hon själv inte gillar den så mycket...



Jag är lite arg på mig själv också igen, jag är så dålig på att höra av mig. Mest rädd faktiskt, och inser inte att det faktiskt förstör. Skärpning! Man kanske ska ta och slå en pling till Sandrew, hon är ju lite smått upprörd över att man aldrig ringer, fast jag tror jag väntar några dagar till.
Eh, whatever!

Peace...

Favoriter i repris

- Power Big Meet i Västerås

2006


2007



- Tallinn kryssning





- Skidresa med gänget

Vemdalen 2006



Hundfjället 2007



- Åre



Gosh, you caught me!

Lisa säger:

jag var hos dej för ett tag sen

Cissi , säger:

var du??

Lisa säger:

ja jag tror det

Lisa säger:

är det itne du som är sådär snygg... som ger mej det jag vill ha?

Cissi , säger:

 kanske

Lisa säger:

jo men det tror jag!

Cissi , säger:

tihii!!

Lisa säger:

vad händer hos dej nu när jag är borta då?

Lisa säger:

pillar du på dej själv nu igen?

Cissi , säger:

shiiet , you know me too well

Lisa säger:

ja jag vet

image2321

People always leave

Jobb idag igen! Aschill har det varit, typ inget folk men ändå gick tiden relativt snabbt så det var mycket skönt! Imorgon är det ett kort pass, sex till tio!

Efter jobbet så åkte jag hem på dirr och kort efter kom Lisa, min bebi! Hon hade med sig lite tilltugg som hon snott från sitt jobb men vi kom fram till att vi var hungriga så vi rensade kylen. Det blev någon supergod ihopblandning av ricottafyllda pastaklumpar, avocado, en jäkla massa majs och pesto. Tänk vad man kan hitta på av lite gott och blandat i kylen.
Vi snackade skit som vanligt. Lisa frågade när jag skulle ta tag i mitt liv, hon tyckte inte jag skulle fortsätta på Shell i hela mitt liv och jag vet inte vad hon menade med det men jag ska nog börja söka runt lite nytt snart, det känns ju som det är dags kanske att utvecklas och prova på nytt. Jag är visserligen jätteny på jobbet fortfarande men det skadar ju inte att kika liksom. Jobba ska jag iaf göra tills jag är säker på vad jag vill göra, plugga ska jag väl göra så småningom men man kan inte bara plugga för pluggandets skull utan jag ska hitta någon form av karriär som jag kan leva med.
Jag har länge velat bli reseledare men pappa spolade ner det i toaletten, han tyckte minsann inte alls det var bra och jag lyssnar på min far. Kanske lite för mycket.
Sen iaf så snackade vi om det vanliga, killar, skvaller och sex! Always the same med lättfotade Lisa. 

image2319Nu gick hon nyss och jag har kikat runt lite. Jag blir bara mer och mer orolig för att saker ska upprepa sig själv. Det vill inte jag... Jag har lovat mig själv att aldrig nånsin låta någon ny person gå ut över gamla vänner så som det gjort en gång förut och som vissa av mina vänner låtit det göra över mig men fan nu händer fast jag inte gjort något. Jag är verkligen sämst i världen!
Man kan tydligen aldrig få allt man vill ha, det ska alltid vara något som skiter sig...


Aja, snaart ska jag iaf gå ner och sola för det fungerar aldrig när jag vill men nu jävlar har jag växel.

Me gonna be sunkissed!


Familjemiddag @ my place

... i bilder för ovanlighetens skull!






image2317
Me & my Lovely family!

Långfredagen i bilder, del två!

Ja, så här såg kvällen ut i principip!





Pappa dansar, mamma dansar, Gunnar ... mm, PT dansar, jag dansar, Sandra dansar de flesta dansar helt enkelt. T.o.m Marianne lyckades dom få upp på dansgolvet. Jag klänger och försöker bärgis låta assmart när jag snackar med Madde. Gunnar klär av sig i vanlig ordning, och pappa sträcker på sig(?), Lelle skakar sina lurviga och jag kramar lite på min heta mamma! En helt vanlig fest i lokalen, yes indeed!

Cissi goes Moraltant =Fiasko!

Nyduschad och i endast handduk sitter jag nu här och bloggar.

Jag har varit i Hässelby precis, åkte dit direkt efter jobbet och mös i vårsolen med Malin och hennes kompisar (Julia och Linda) samt mammsen. Pappa var i full gång med att göra mat till ett mindre kompani. Grillat stod på kvällens matsedel och gänget var bjudna. PT, Gunnsan med sin bättre hälft, Pelle plutt kom en snabbis och Per var också där.
Asgott som vanligt med pappsens grillade och mega mysigt. "Fredde" ringde precis när jag käkat klart så blidde lite bs med honom innan det var dags att säga hej svejs till allesammans.
Marianne bjöd in sig själv nästa Lördag på fika, det ska bli mysigt och se om hon kommer. Jag står beredd med kaffe och "nybakat" ;). Hon skulle ändå till Sumpan då och kika på någon antikbutik så det passar väl super?

Anywho, jag är hemma som sagt och nyduschad. Grabbarna grus, as in Axlo, Robban & co ska tydligen till Metropol ikväll och frågade om jag ville hänga på. Det är ju typ runt hörnet men frågorna är: orkar jag? borde jag?.. Svaret på båda är egentligen nej, absolut inte och knappast men va fan! -Ska jag gå och lägga mig nio ikväll igen och vara ångestfri imorgon när det är dags att jobba? Shiet, va jobbigt, måste jag göra dessa beslut själv, kan ingen annan svara åt mig?
Aja, jag får se, just nu är jag fortfarande super trött och mest sugen på att lägga mig i sängen och kolla klart på Hidalgo som jag påbörjade igår. Jag tror jag bangar, det blir super party nästa vecka ist. Både på Tisdag och helgen blir det fest för jag är så jävla ledig... Fan va ledig jag är, det är typ helt sjukt!

Aja, Hidalgo it is! Fan, jag saknar ju Axlo och gänget, jag saknar Olle, jag saknar Dash, jag saknar boo, jag fick träffa Sandra en snabbis idag men saknar henne också lite ändå, jag saknar... aah, jag saknar helt enkelt många människor!

FAN! Nu kom på att maskinen är full med tvätt, crap! Den lär ju vara mysig nu. Det kanske är dags att hänga upp den.
God natt på er allesammans! Försök att inte störa mig så mycket inatt, en natts sömn kan man väl iaf få? Eller?
Puss i knävecket!


Städa städa varje frädag

Shiet, jag tror inte jag varit så här trött sen Luther dog...

Jobb jobb jobb, från 6-15 idag. Byggde ihop ett tidningsställ, chitchattade med Chaplin, papi kom på besök även P.T och dom vanliga snubbarna, Donny och Car Park-killarna. Talib (or what's his face) krängde jackor på macken för 1200 kronor och vi hade en smitning på hundra sek.

Jao, jag slutade iaf äntligen och när jag parkerat bilen hemma, betalat parkeringen och låst dörren så börjar jag ju givetvis gå hemåt men något känns fel. Vart la jag bilnyckeln, rotar igenom hela väskan och tänker för mig själv att jag kan väl inte vara så dum att jag glömde dom i låset. Jag går därför tillbaka och kollar och se på fan, där hänger dom. Ibland tror jag att det spökar för inte fasiken kan jag vara SÅ klantig? -Jag har nämligen redan haft bort två bilnycklar så jag är på min sista nu och det vore ju förargligt om den också skulle få vingar.

Jag skulle iaf minsann sola idag tänkte jag men Suntana har fortfarande inte en fungerande växlare, jag blir så ledsen! Jag känner mig som den blekaste människan i världen och mår psykiskt dåligt. Jag får helt enkelt missbruka bus'et ett tag framöver. DUMMA!

Jag har även suttit och försökt hitta orken till att dammsuga men den har helt försvunnit, min w.i-closet behöver verkligen rensas också och det behövs tvättas. Shiet! Jaja, jag får väl ta tag i det här nu. Btw, jobb imorgon igen från åtta till tre. Jag är så jäkla trött!


image2283

Bye bye!







Plans for the future

Shue, jag kom på att jag och Lisa snackade en hel del om planer i framtiden.. Ja, alltså typ på semestern!

image2282-Först är det Power Big meet i Västerås -but ofcourse, jag & Lisa lär väl ta mercan (om pappsen är snäll) och sova i den.
-På semestern vecka 30 ska vi nog gör någon form av roadtrip där man får vara med i nån event och köra nån bil. Jag vet inte vad Lisa dillra om men det lär asnice.
-Tallinn-kryssning i sommar med alla som är på.. YEAH!
-I vinter blir det Stöten med det vanliga gänget, "de två gifta paren" också jag & Wredde. Sen får man ju se vilket stolpskott som vi får med oss extra denna gång.
-Åre kommer det ju självklart också bli, det går ju inte att missa.

Ja, that's it! Allt ligger väldans långt fram men det är ju bra att vara förberedd!
Cheers!

TRÖTT!

Shoo, jag är så trött så vill bara hoppa i sängen.

Dagen har varit kaosig på jobbet, dieseln tog slut igen, två smitningar, Roger var argsingen, jag stod själv i säkert tre timmar.. BLÄ!
När jag slutade åkte jag iaf hem till la familia och jag fick pannkisar, mammsens pannkisar. Mums! Chappe kom och käkade med oss också, efter mat och bs så packade vi bilen på bärgaren och Chaplin körde mig till öarna där jag skulle träffa världens bästa Lisa. Vi snackade massa med skit och ja, hon har ju studentskiva på Tisdag, självklart ska jag infinna mig.. tillsammans med halva Munsö och Ekerö. Shiet! Det kommer likna festerna jag gick på när jag precis börjat gymnasiet och lärt känna alla Ekerögirls. Iaf samma folk! Fruktasnvärt skevt.

Jag ska prata med Emilia också och kolla vad hon ska busa innan, jag känner mig lite mobbad. Det är ingen som vill vara med mig. Jag frågade Alex men han och "alla som luktar kiss" skulle hem till Albert och honom känner man ju inte så bra så det sket sig. Dom kommer iaf vara nära eftersom han tydligen också bor i Sundbyberg.

Iaf, nu ska jag hjälpa Lisa med en bild, sen en snabbdusch, slänga iväg ett mess och sist men inte minst -SOVA! Jobb imorgon igen givetvis, helgen verkar vara händelselös så det lär bli en massa jobb! Wiiihaaa!..
Hej då!

.. eller vänta!

Klockan är för mycket jag måste sova så det får bli imorgon! Ska samla mod...

Nu ska jag iaf sova, boendeparkeringsgrunkan är postad. Städningen är påbörjad, dammsugning kvar imorgon.
Efter jobbet blir det pannkisar hemme i Hby, Robin ville ha hjälp med att hämta en skrothög i Vinsta men jag bogserar inga bilar. Fan, de är ju assvårt! No way, José! Du får klara dig själv babe..

Natti natt!

Livrädd

I'm gonna do it tonight!.. Det finns inte en chans att jag förlorar dig, du betyder för mycket för mig så jag får bara bita ihop och hoppas att du inte blir galen på mig...

I miss you! ♥


Tjejer säger han är en player

Shoo!

Idag så har jag jobbat med Sebbe, assköj som vanligt! Dagen slutade med typ relationssnack, Sebbe gjorde slut med sin brud för ett tag sen, hans enda riktiga förhållande, han kände att han behövde leka av sig. Det hela slutade med att Sebbe frågade Anne om hon nånsin varit otrogen och nej, det hade hon givetvis inte, inte Sebbe heller. Frågan kom inte till mig så jag undvek dom båda ett tag men Sebbe är inte den som missar såna saker så till slut fick jag ju frågan. Shiet, Anne skällde ut mig som en morsa. Men kom igen, det var i ett annat liv, ung, dum och aprak! -Det kan du ju fan inte skylla på!! .. Jaja, whatever, I'm over it!
Jag som hade kallat Sebbe för player fick ju käka upp det sen kan man ju säga. What can I say? Shit happends when you party naked. Asjobbig period när det väl hände, och jag har fått äta upp det under flera år efter precis som jag förtjänat men som sagt, jag var inte så gammal på den tiden. Lyckligtvis så lär man sig av sina misstag...

Anyways, Sebbe och jag slutade båda två klockan tre så han fick skjuts till Spånga centrum, stackaren åker ju komunalt till Haninge varje dag, Urk på burk, jag var där en gång för inte så längesen och man kan väl säga att jag kände mig sjukt vilsen. Typ världens ände eller nåt. Munsö verkade helt plötslig mer som hemma. Galet!
Jag är nu i Hässelby eftersom det kliat i pallet på mig hela dagen och både mammsen och systrarna har haft löss så var tvungen att kolla men jag var lusfri. Fy farao vad skönt! Ännu en fördel med att inte bo hemma.
Antagligen torr hårbotten och tankar löss som störde lite.
Nu ska jag bege mig hemåt mot härliga Sumpan snart, måste städa och greja! Chappe ska komma med dammsugare och lite skit så jag kan få bort alla dustrats under min säng. UGH!

Är helt jäkla slut idag. Har inte sovit så mycket inatt -don't get me wrong. Har haft det tokmysigt men det tar på krafterna av att vakna var tredje timme så det lär bli sängen tidigt ikväll!
Peace out!


Inventeringen finally over

Hej hopp gummielefant!

Jag sitter hemma just nu, trött Sören och ska strax krypa ner under täcket och sova.
Dagen har gått snabbt och smärtfritt, vi började inventera i Kista klockan åtta och eftersom jag inte hittade dit så fick Danni komma och hämta mig. Han hade själv lite svårt att hitta men jag fick stå och vifta lite så gick det bra sen.
Efter att vi räknat allt i Kista var det dags att dra och käka, det blev typ Olles krog precis vid Burger King och ja, jag och Danni höll på att få ett skrattanfall när en av killarna vi var med körde in aromerna med hjälp av handen över maten. Haha, shiet! Ganska snart efter jag satt mig så insåg jag att jag verkligen var den enda tjejen på hela stället, ganska creepy och det kändes lite som en  hel del vad-gör-hon-här-blickar brände mig i nacken. Men men, whatever. Sjukt trevlig lunch men sen bar det av vidare till Tensta för att hjälpa Shoreh och Sebbe. Jag och Danni tog kylen så det gick snabbt och mycket smidigt. Vi var klara på ett kick...

Man får en hel del uppmärksamhet när man kommer till jobbet utan arbetskläder, mindre uppskattad uppmärksamhet dock!
Vi slutade iaf vid två typ och då pallade inte Danni köra så jag fick köra hans bil till Kista för att droppa av lite folk och sen till Sumpan för att dumpa mig. Jag fick väl en så där tre kärringstopp och missade kopplingen ett par gången men annars gick det väl bra.
Väl hemma var det meningen att jag skulle hämta bilen och vända men jag somnade i soffan och sen blev klockan så mycket så det var mest bara att duscha och invänta Fredrik. När han kommit åkte vi till Kista och handlade present till hans systerson som fyller år, lego i massor med låtande och blinkande delar, weij! Sen köptes det väl en keps och efter det åkte vi hem och nu sitter vi och degar...

Nej sleeptime!

Måndag 31/3

Jaha nu har bloggen inte fungerat på ett bra tag så jag skriver väl lite på datorn så att jag senare bara kan klistra in skiten...


Igår skulle jag ju öppna igen och jag hade ju ställt om klockan så jag verklilgen inte skulle komma sent. Klockan sex ringde alarmklockan första gången och först tänkte jag "fan va skönt, jag kan sova ett tag till.." men sen kom jag på att vi ställt om klockan och jag ville försäkra mig om att det var rätt så jag gick till datorn där det stod att klcokan var 8:13, hmm, det kan inte stämma tänkte jag så jag gick inte på internet där klockan visade exakt samma tid så jag sket fullständigt i allt och kastade på mig mina arbetskläder, sprang ut utan smink och med oborstat hår till bilen. Körde gärnet hela vägen till jobbet, hastighetsbegränsningar existerade inte för jag hade lovat att ställa om klockan och vara i tid.

Jag vet att jag tänkte att jag tyckte det var lite konstigt dock att inte någon ringt och frågat varför det inte var öppet men skit samma. Jag sprang in på macken, tog kasserna ut kassaskåpet, öppnade upp porten för att sen göra allt annat som öppna tvätt, uteskåp, grilla korv och baka bröd. Jag tyckte det var märkligt att det inte kom mer folk, jag menar klockan var ju ändå halv nio liksom. Till slut kom en kille i arbetskläder in och frågade om det hade hänt något? -Näe, eller vadå? Då säger han -Ja du vet väl att klockan är sju(!!). Woooot??

Yeah, that's right. Jag öppnade en timme innan när jag trodde jag var en timme för sen, det var ju jävligt kul!

Jag stängde igen och gick in på kontoret och satte mig ett tag, gjorde klart alla bullar och kaffet sen öppnade jag klockan åtta igen. Jag säger då det, hur lyckas jag?


Dagen i sig var väl helt okay, på eftermiddagen precis innan jag skulle sluta så blev jag ganska upprörd. Så där jag-är-så-arg-så-jag-välter-en-stol-upprörd. Det var något jävla stolpskott som påstod att jag var otrevlig... Att jag inte log eller hälsade. Shiet! Aja, någon gång ska det väl vara den första. I övrigt tycker alla andra att jag är snäll och trevlig så screw you and your ugly car.

Aja, stött blev jag iaf och på dåligt humör men det gjorde mig även peppad till att vara ännu mer trevlig så jag såg väl ut som en jävla pajas med leendet upp till öronen. Men sen kom iaf Danni och Sebbe och gjorde mig glad igen, dom var båda på bra humör och fick mig att skratta igen. Lycka!


Jag åkte hem, tvättade och tog en lång varm dusch. Sen gick jag ner och solade lite och tog ännu en lång dusch innan Fredrik kom. Vi kollade på Shoot em up, de börjar skjuta efter fem minuter i filmen och slutar inte fören den är slut. Sjukt bra film, han dödar några killar med morötter och den stora frågan varr väl egentligen; Vart förvarade han alla dessa morötter?! Mystery...

Idag öppnade jag igen och har haft skoj med Sebbe och Danni. Just det, Sebbe jobbade ju natt igår och morgon idag vilket man egentligen inte får göra men iaf, han jobbade med Mattias (kvällhelgspersonal som jag ännu inte träffat) som chockerande nog skickade sms till mig och undrade om Sebbe fick sova hos mig så han slapp åka komunalt enda hem till Haninge. Givetvis hade han fått låna bäddsoffan om det inte var så att jag såg sms:et klockan tre imorse. Stackars Sebbe. Som tur va fick dom skjuts av Farhad.

De lyckades lura stackars Farhad också, Danni ringde vid tolv när dom skulle gå och Sebbe trodde det var jag först, men sen så ville Farhad snacka och frågade vem det var då tyckte Sebbe det skulle vara kul att luras så han sa att det var jag i andra änden av luren och Danni spelade med. Haha, stackars Farhad blev tokblåst! Haha, aja!

image2281
Sebbe och Mattias hade tråkigt på jobbet så jag möttes av denna fina lapp på morgonen


Idag var det inventering så Danni var som sagt på jobbet, massa räknande. Jag fick räkna alla plånböcker, dvd-filmer, solglasögon och CD-skivor i kassan och butiken. När det var klart tog Roger över och jag fick leka med Danni i lagret. Leka=räkna! Allt godis, bröd, chips, läsk(!), korv (inte korvförpackning utan varje liten korv för sig) och dessutom panten på varenda flaska. Shiet vilken dag.

Jag tänkte åka förbi hemma och hämta dammsugaren också för det är så dammigt hemma just nu så klockorna stannar. Jag åkte hem, satte mig i soffan, somnade, vaknade lite senare och kom på att jag behövde köpa frimärken innan jag skulle hem så jag tänkte -nu är det dags att åka. Sätter mig i bilen och kommer till Statoil 24 när luren ringer. Det var mamis som hade sett mig åka -"Du har inte glömt nånting?"... Naej, vad skulle det vara? -"Dammsugare?" Juuuuust det... Jag är en lite förvirrad själ ska jag tala om. Jag tar den efter jobbet imorgon istället.

Imorgon är det vanligtvis min lediga dag men dum som jag är så ställde jag upp på att inventera med Danni och Roger så klockan halv åtta imorgon kommer Danni hit och hämtar mig så åker vi tillsammans till Shell i Kista för att räkna varor där och efter det vidare till Tensta för att hjälpa Shoreh och Sebbe med inventeringen. Det kommer bli en lång och jobbig dag men det är bara att bita ihop.


Titta vad som kikade fram i  vår tvätt


Nu ska jag kolla upp lite körskolor som eventuellt kan finnas i Sumpan så jag kan gå och kolla synen och fixa lite MC-böcker! Det är fan läge nu alltså

Ciao!


RSS 2.0