Tack återigen

...PT, eller ja, jag får tacka å Fredriks vägnar för att du kirrade Torkel i Knipa åt honom!! Jag kan inte hjälpa att han är lite efter alla andra. Jag är medveten om att den här filmen var het för väldigt längesen men what to do liksom? Snubben bor i Bro!

image2612


När får man se ditt fula tryne igen då Per-Tomas, shiet! som evigheter sen ;) Har la familia svikit dig?
Styr på dirr...

Som ny

Aha, i Onsdags åkte jag till Bro till slut och Fredrik var inte alls så sen som han brukar så  jag fick lite sällis innan vi somnade gött.

Igår morse drömde jag (tydligen) att Fredriks pappa stormade in i lägenheten och var fett med lack på honom för att han hade försovit sig. Jag var dock helt övertygad om att det inte var någon dröm så jag gick runt och trodde att det var så hela dagen och berättade för Lajzan hur upprörd Jan faktiskt var på F. Helsjukt!
Anywho, jag gick upp vid niotiden, käkade frulle, drog hem en snabbis och sen in till St Eriksplan för att fixa nailsen. Jag var dock lite tidig men hade ingen aning om vart jag skulle så jag gick typ 200 meter och satte mig med en latte i solen. Jag snackade med Lisa som var asbakis och hade vaknat upp i Farsta hos nån random snubbe, hon och Jossans afterwork-öl spårade väl lite kan man säga. Småångest... Sen ringde jag Lajzan och frågade om hon ville komm in till stan och leka med mig när jag var klar och det ville hon.
Klockan blev tio i tolv så jag bestämde mig för att ringa Fanny och det visade sig att salongen var tvärs över gatan så jag slapp gå så långt, -mycket bra!
Hon kirrade och jag snackade skit som vanligt, sen frågade jag om hon visste något piercingställe i närheten och det gjorde hon ju så när jag var klar så följde hon med för att visa mig stället och in klampade jag och frågade om dom hade tid. Japp, det hade dom så det var bara för mig att kliva på och görat... Nu har jag piercat könet, mm mycket bra... HAHA! -Eller inte, jag piercade tragus, alltså den knäppa "flärpen" i örat. Alla sa att det skulle vara hööög smärta men inte då, det var fan värre i naveln.
Nästa piercing blir nog i naveln också, japp en till under den jag redan har. Tufft. Jag tror nog att det kan vara lite så att när man väl börjat är det svårt att sluta men jag vet inga fler ställen jag vill ha på så det får nog räcka sen.



När det var avklarat så kom Lajzan, jag köpte cigg åt skorstenen sen började vi vandra. F behövde en ny kul till tungpiercingen och jag letade efter nytt också. Vi hamnade i Gamla Stan och där hittade jag en kul och en Tinkerbell-piercing till tungan men jag bangade.
Sen tog vi en glass vid vattnet och tänkte på hur jäkla gott det skulle vara med en öl i solen och gissa vad jag hade hela kylen full med hemma. ÖL!! Det bar av hem till Sumpan på dirr och efter att vi båda duschat och bajsat så tog vi oss en varsin kall jävel och mådde bra.
Det var marknad på Sturegatan och vi var hungriga så vi gick ner på marknaden och nörda oss lite, handlade en varsin pasta på 7Eleven och vandrade hem igen. Sen började vi leka spårade lekar som slutade med att både jag och Lajzan sitter i bh (don't ask). Plötsligt låter det i buskarna, då är det Fredrik som kommer. Shiet... På med tröjorna snabbt, jag fick på mig min ut och in, vi garavar asmycket, jag byter och sen öppnar jag dörren dubbelvikt och F tycker mest att vi är dumma som dricker upp hans öl men det slutade ju helt okey iaf.
Massa lekar, Hej knekt och ölspel senare så är F dyngare än dyngast. Han slår näven i bordet så han börjar blöda, sluddrar och är allmänt söt. Sen kommer han på att han minsann ska jobba dagen efter så medan jag tvättar hans blödande hand, borstar Lajzan hans tänder sen däckar han i sängen efter tre sek.
Jag och Lajzan fortsätter ute, vi dricker och snackar, L började grina och jag blev assentimental. När det var dags för oss att sova märker jag hur min kära pojkvän ligger över hela sängen och han är OMÖJLIG att väcka när han väl har somnat så efter några försök till att få plats både bredvid och skavfötters gav jag upp och la mig med suster ist.
En rätt spårad kväll kan man säga.



image2609


Imorse vaknade Fredrik en timme efter att han börjat och jag fick köra honom till jobbet för han var fortfarande full... nej förlåt, han ÄR fortfarande full. Han bad mig hämta honom med min bil sen så vi kan tvätta den så jag höll med och såg glad ut.
Jag åkte hem och tänkte sola på Suntana eftersom L var helt död men det gick inte för växlaren var "off" så jag gick hem igen och jagade upp Lajzan för att sen dra vidare till Hässelby. Nu har vi precis käkat och fikat i åkis, snackat skit och skrattat åt alla roliga människor som gått förbi. Fredrik ringde och sa att jag skulle hämta honom vid ett, -ja jag vet! Sen sa han att jag skulle ju minsann ta hans bil, NEJ för du sa min bil... Han var cenil men jag hade rätt som vanligt...

Nu är jag hemma hos mor och far, Linda ska väl packa ihop sig innan dom drar sen. Malin och päronen drar till landet och L får inte vara i huset. Förhoppningsvis slipper jag vara barnvakt den här helgen. Det är dock jävligt oklart vad vi ska göra. Jag trooor att F hade något på Söndag, jag ska iaf kolla när grabbarna grus kör fotboll. Det var längesen jag träffade Axlo. Olson och gänget så det kan bli kul... Och Kim givetvis, som typ tycker jag är en fitta men jag gillar honom ändå ;).

Nu ska jag ta en dusch brusch!


Boooring!

Jag luktar typ rosenäng och hallontårta just nu. Mm, för jag är nyduschad... Satt hemma framför tv:n och hade precis käkat när jag kom på att jag nog hade bokat tid hos Fanny imorgon. JUST DET!!


image2601

Imorgon klockan tolv på St Eriksplan. Då ska jag kirra nailsen igen. Stackars Fanny som ska få börja om IGEN. Aja, jag trivs inte just nu så det måste fixas.
Nu är frågan vad jag ska leka resten av kvällen, jag har asboring nämligen och jag är ju ledig imorgon men det är ingen som har tid med mig. It sucks big time!
Försökte få Sandrew att leka men hon skulle vara äcklig idag tydligen så vi kanske ses på Lördag istället, Lisa skulle till Söder med Jossan och dricka en afterwork och eftersom jag ska köra bil så tyckte vi inte att det var någom bra idé. Lajzan lär ju jobba som vanligt, det är iaf precis vad Fredrik kommer göra hela natten.
Shiet, jag kanske ska gå och våldgästa mina päron även fast dom säkerligen är übertråkiga och bara kollar på astråkiga brittiska serier med en varsin kaffe i handen, -decisions decisons decisions!!

Nej jag kanske helt enkelt ska ta mitt pick och pack och brumma hem till F, sätta på Alfie och ladda ner alla bilder från helgen. How about that? Det är dock fett med jobbigt om man är sällskapssjuk... Buäääh!!



Bajs...

Eyecandy

image2600Mm, ibland så älskar jag my neighbourhood. Dom håller på att gräva i asfalten nere vid boendeparkeringen.. Jodå, sörrö, så att! Det var inte fy skam att gå förbi där idag ska jag berätta för er. Killarna arbetade för fullt i värmen och trevliga var dom också, fniss!

Fjaa, nu är jag iaf tillbaka från solariet. Jag däckade ganska rejält kan man säga. Jag var heeelt exhausted...
Nu ska jag duscha och vänta på svar från Lisa-Fisa!


Puss på er hörni!

Jag är lite smått glömsk

Tredje dagen jag jobbade idag och nu är jag antagligen ledig till på Måndag, eeeh skönt!!

I Måndags blev det lax, ponken är fett med bra på att göra citronssås. Det blev lite knas också men vi löste det ganska snabbt och jag somnade i Fredriks famn. Sjukt mysigt....

Igår så jobbade jag från nio till halv sex. Astrisst att sluta så sent men det gick ganska bra och jag åkte  princip hem, duschade för att sen vända och åka till Bro. Jag messade till F och sa att jag va på g men han svarade inte så när jag var i Bro ringde jag och han var nej glad i luren så jag förstod att något var knas. När jag kom dit så märkte jag givetvis att han var lite nere så jag frågade och  det visade sig att jag hade varit lite osmidig igen. F är så mycket känsligare än jag är van vid, han bryr sig verkligen och jag förstår honom. Jag kunde helt enkelt inte göra så mycket annat än att återigen be om ursäkt.
Lite senare märkte jag att jag glömt halva mitt liv hemma så det var bara att förklara för min man hur det låg till och med en suck förklarade han ungefär hur jobbig han tyckte jag var så det var bara att packa oss in i bilen och åka igen. Vi hann dock laga en god middag tillsammans som vi avnjöt framför DH.
Hemma igen var jag mest förbannad på mig själv, vi gick typ och la oss på dirr, jag vet inte varför men kändes lite stelt sen så gick det iaf över och vi somnade.

Imorse var det uppstigning vid kvart i sex, shiet! Skulle vara i Bergshamra halv sju. När jag kom dit fick jag baka och lära mig lite annat småskit. Sen har jag jobbar hela dagen och nu ska jag sola. Efter solningen blir det en dusch och sen kanske åka och sno en puss av F, leka med Lisa och sen till Bro och sova där. Förhoppningsvis får jag jobb imorgon på dagis så då blir det uppstigning med tuppen så att säga...

Nej, solarieöarna väntar!
Shooo


Nehe?

Jag skiter i lösen då, för jag vet inte vad jag ska ha så alla blir nöjda... Jag ska försöka vara lite mindre osmidig!

Anywho, jag kom precis hem från OKQ8 som numera är mitt nya jobb, ett heltidsjobb väntar förmodligen också i framtiden. Jag kan kassan nu iaf och tydligen så var jag den bästa upplärningseleven som Peter hade haft. Fyi, Peter är då min s.k mentor. Det är hans heltidsarbete jag ska råffa åt mig..
Shell har ringt också, jag vet inte om det är från typ Vällingby men jag tänker ICKE ringa upp för jag orkar verkligen inte byta igen. Nu får de blir OKQ8, pallante!

Nu ska jag städa, tvätta och dammsuga sen inhandla middag. Jag tror att lax står på matsedeln idag.
Shiet va jag känner mig gammal, jag måste nog dra ut och skaka asset snart...
Ha de!

Blonde moment

Jag är fett med dum, mitt efternamn står ju everywhere såg jag nu när Julia och Dash informerade mig om det så jag tar mellannamnet istället. Från och med imorgon eftermiddag är det lösen som gäller...

Puss och god natt!

Lösen

Ja, ikväll lösenordsskyddar jag bloggen. Användarnamnet är Cecilia och lösenordet är mitt efternamn. Jag tror inte alla kan det så det blir väl dom närmsta som har lösenordet.

Anywho, jag har väl inte uppdaterat er riktigt om vad som hänt i helgen så jag kanske ska göra det?
I Fredags blev det kalas i Bro. Jan Spångberg fyllde år så det blev middag och mys där först. Efter det drog vi till Ante och lurade med honom och Tina till Alexandra. Det var mycket trevligt och jag snackade massor med Tina som tydligen hade landställe på Yxlan. Shiet, vi är typ grannar. -Det lär ju bli kalas på Blidö i sommar...
Vi blev fulla och det diskuterades en massa, jag och F kommer alltid på en massa bra saker på fyllan. Sen åkte vi iaf hem till Ante igen och då somnade Fredrik på soffan så jag fick typ hoppa lite på honom innan det var dags att dra hemåt. Hur vi kom hem och vad som hände sen minns jag inte men F berättade att det gick vilt till iaf.

På Lördagen gick jag upp och tog en dusch när jag kom tillbaka till sängen så lekte mannen LK! Vi gick upp och tog en promis, käkade på Brobaren och sen försökte jag få Lajsan att bestämma sig för vad hon skulle göra.
Hon vandrade runt i Hässelby eftersom mammsen och pappsen kicka ut henne så vi fick åka och hämta henne och ta med henne till Bro.
Vi lekte en jäkla massa i gräset, jag ägde henne på fotboll, vi körde lite gungjocke och sen så såg jag till att hon fick maskros mellan tänderna.
Senare efter att vi alla tre tagit oss en powernap, käkar middag och duschat så drog vi till Brobaren för att ta en öl, tyvärr blev det inte så eftersom jag gjort bort mig helt och håller så vi drog tillbaka till lägenheten, ringde en taxi och åkte hem till Johan i Kungsängen.
Utgången blev inte av så Lajsans ragg blev måttligt besviken, sen så ringde vi taxi men fick ingen förens mer än en timme efter. Det var tydligen många som ville ha taxi igår.

Imorse vaknade jag av att min Maddox ringde, hon ville ha med oss på picknick men det gick inte för sig. Vi hade redan hela dagen planerad. Barnvakt, uppvaktning av mammsen, skjutsa Lajzan till Alvik (vilket jag alldeles nyss gjorde) och sen bio. Vi får hitta en annan playday helt enkelt!

Nu ska jag duscha och städa undan lite innan Fredrik kommer.
Herrå!

Jag i ett nutshell

Jaha, så har man lyckats göra bort sig igen...

Jag ville aldrig såra någon, jag skrev inga namn men inom kort kommer det bli lösen på bloggen för tydligen så är det fler än jag trodde som läser den här bloggen
Jag trodde seriöst att det var typ mina homies och familjen som läste, jag menar så intressant är det inte men anywho. Jag ville ALDRIG såra någon men jag lyckades göra det ändå. Klantig som jag är! Jag är verkligen ledsen, på riktigt!

Jag har iaf befunnit mig hemma hos Johan, Fredriks kompis, hela kvällen. Meningen var väl att vi skulle ut men eftersom allt gick åt skogen så verkade det inte som en bra idé.
Johan däckade först av alla och kort därefter så somnade även Christian. Lajzan hittade en stekarkille som hon hånglade upp på sovrumsgolvet och vi satt väl ungefär en timme och försökte få tag på taxi. Det var upptaget överallt!! Helt jävla sick!
Nu är vi iaf hemma i Bro igen och Lajzan har kirrat dip.

Nu ska jag kolla på film och fortsätta svära över mig själv som det klantarsle jag är!
Tjena hejsan!

Shopping i allra högsta grad

Hej och hö!

Igår kväll så tog vi en tripp nerför Sumpans egna Sturegatan. Fredrik hittade t-shirtar, kallingar, strumpor och pilotisar. Efter det var det väl dags att införskaffa mat och jag var helt oinspirerad men Fredrik tyckte kyckling, chicken it is!
När vi kom hem igen så började jag med salladeb på dirr och då ringde modern min, hon och far var ute med bajken och ville komma förbi på kaffe så vi fick lite finbesök så där på kvällskvisten.
Vi satt ute och tog en öl när päronen kom, mycket hög mysfaktor.

När de gått käkade vi och efter det satte jag på Devils rejects, tvåan på The house of a thousand corpses. Den var inte så poppis i Freppes ögon som mest höll på att spy.
Han somnade i soffan så jag tog en snabbdusch sen gick vi och la oss.

Imorse vaknade jag klockan typ tio ish... slog alla Lajzan rekord på snake för att sen gå vidare ner till Suntana och sola lite. Efter en dusch så åkte jag till Vällingby för att träffa pappsen, Lajzan och F. Det är mors-dag på Söndag så vi behövde kolla present och hittade något bra på dirr. Sen var det dags för F att gå ärenden och shoppa loss som vanligt. Han köpte skor, hämtade ett par skor, köpte en fin tröja och lite annat smått och gott.
Jag hittade två par skor, dior-parfymen jag ville ha och maskara sen åkte vi vidare.
Nu sitter jag i Bro och softar, F dricker bers och jag har satt på Dirty Dancing. Myyyyycket bra!

Arrivedercï!!

Ojsan hoppsan!

Ja men intervjun gick ju verkligen bra, bye bye Statoil hej hej OK...

Ringde till Statoil för att säga att det var över men Danne var inte över så jag bad dom säga åt honom att ringa sen. Vi får se hur dom tar det, jag hoppas dom inte blir arga *gulp*!
Jag ska iaf dit på Måndag, Tisdag, Onsdag och sen på Torsdag får vi se vilken tid jag ska infinna mig. Men det blir nog hela nästa vecka. Hela sommaren är inbokad iaf, massor med pass.
Intervjun var lite smått oseriös men jag gillare, de öppnar halv sju på morgonen och stänger tio, på helgerna åtta till tio. Mycket bra. Man är liksom inte låst om man får kvällspassen så att säga. Jag tror det kommer bli grymt! Jag hejar på mig.

Nu har jag suttit i telefon med Lisa i typ sju år, hon och jag sitter typ alltid i samma båt. Det är så jävla skönt att snacka med henne för hon förstår mig och jag förstår henne. Asnice!
Hon ska på date ikväll och är lite nervös mest för daten tror jag men sen för att det ska hända något oförutsägbart som att hon skulle börja gilla killen. Aja, stackaren kommer få kämpa om han nu blir intresserad. Poor guy!

Nu kommer snart min man och vi ska på promenad, han ska tydligen spendera pengar så jag får peka så handlar han.
Hej svejs!


Emotionellt instabil

Shiet va berörd jag blir av allt den här veckan. Det suger getpung!... Det här måste få ett slut och det snart!
Ex hit och ex dit, barn, vänner, jobb och tankar. -What to do liksom?

Mina drömmar är helt felknullade också, helt plötsligt ska jag tydligen få världens konstigaste drömmar, minnas varenda en av dom och dessutom bli berörd av skiten.
Jag har noll inspiration till intervjun som ska äga rum om lite mer än en timme, jag vet knappt vart den är och ber till gudarna att jag inte ska åka vilse.
Jag ska tydligen börja jobba på riktigt imorgon, får kläder och hela skiten! -Spännande? ... Inte det minsta.

Shiet va jag gnäller.
Moa ringde inatt, jag höll på att ramla ur sängen men klockan var mycket så jag kunde inte svara eftersom F skulle sova. Jag messade men fick inget svar så antagligen var hon ute och roade sig.
Idag fyller pappa Spånken år, -STORT GRATTIS! Så imorgon ska jag antagligen på kalas i Bro.
På Lördag kanske Bålsta som sagt. Lajzan ska bli vår bedmate för hon hittar inte någonstans att sova, asswhipe! Stackaren har tydligen inga vänner, och kan tydligen inte heller ringa en utav alla sina kk's heller. Hatar när det händer! Storesyster ställer upp återigen.
Om det inte blir rally på Söndag så blir det antagligen bio eftersom jag och min man inte varit på en enda ritktid date ännu. Illa!

Nej, screw you guys, I'm going home!

Adoré

Jaha, gick upp för någon timme sen och hade som vanligt helskumma drömmar. Nu har jag tagit mig en skön dusch och ska snart sladda förbi OKQ8 här i Bro för att ta mig en macka eller nåt på vägen och sen vidare till OKQ8 i Kungshamra för att gå på intervju.
Jag måste även förbi Fredrik på jobbet eftersom jag tydligen har punktering på vänster bakdäck, det suger stenhårt!

Imorgon är det 23:e Maj och då är det också så att jag och min älskling firar två månader. Stentufft!

Nu är Skilda Världar slut och även mitt oboyglas så jag ska väl sätta på mig ansiktet och dra vidare.
Au revoir!

A good night sleep?

Dags att sova nu, först efter att jag tagit en kalldusch så det GÅR att somna...

Tror F får berätta night-stories för mig.
Good night, sleep tight, don't let the bedbugs bite...

image2598

Systrar

Ahmen visst!

Glömde kanske skriva resten av kvällen igår, ja det blev Desperata Hemmafruar och Greens Street Holigans för hela slanten. Mycket mycket bra!
Det där med röda veckan är något som suger något så fruktansvärt och att ha besök var inte heller någon hit igår. Shiet säger jag bara, jag ville bara skjuta mig själv. I helgen blir det fanimig åka av...

Anywho, det var jättemysigt att ha Malin och Julia på besök. Tyvärr blev dom utan frukost imorse eftersom jag själv aldrig äter det och totalt glömde bort att handla det. Men de klarade sig för dom tog tydligen en tidigare pendel och åkte hem innan för att käka. Sämsta storesyrran ever typ! Jag får gottgöra det någon annan dag helt enkel.



En annan syster är lite putt för att jag aldrig har tid med henne, eller så är det för att hon ska ha något att skylla på när det inte passade att sova här i helgen.
Jag har planerat att kalasa i Bro med mamma och pappa Spångberg eftersom Jan blir... äldre. 
Det  blir det svårt för Lajzan att sova hemma hos mig när jag inte har någon extranyckel, den har nämligen farmor.
På Lördag är vi bjudna på inflyttningsfest i Bålsta, jag är inte säker om vi ska dit än men F ska antagligen spela rally (som sagt) dagen efter och om jag då ska med blir det svårt att sova i Sumpan. Iofs så glömde han signa upp sig så vi får se om det blir nån bilköra för hans del. Vi får la hålla tummarna.

Titta jag hann fylla i ännu ett inlägg innan jag ens hunnit bädda sängen.
Bruush!


Buff buff

Jäkla syrran har fått mig obsessed i Snake på ansiktsboken. Jag klarade hennes och hela Brommas (tydligen) rekord på första försöket och nu går det bara inte. Självförtoendet steg mig åt huvudet kanske, det värsta är att det var på mammas inloggning. CRAP!
Nu försöker skitungen smuggla in sig själv i min lägenhet i helgen, men den gubben gick inte sörrö...

Jag har iaf jobbat idag, that's right, you heard me... Statoil Råsunda is the shit. Imorgon är jag ledig och på Fredag ska jag på'n igen. Kan bli mycket natt eftersom jag råkade säga att jag inte har något emot det, tydligen så frågade dom typ inte bara om ett pass lite då och då utan om jag ville bli nattpersonal. Shiet! Aja, det löser sig nog.
Imorgon är det den där andra intervjun som jag sa ja till, vi får se hur detta slutar. Jag som inte kan säga nej OCH som dessutom är för snäll. Tråkig dubbelanställning, OKQ8 och Statoil, det kan bli fiasko på hög nivå, men jag hejar på mig.

Mina drömmar nu för tiden är inte helt lugna, jag drömmer så verkliga saker att jag typ inte längre kan skilja på dröm och verklighet. Det är ascreepy! "Stötte" på en människa häromdagen, typ asjobbigt... Hatar när det händer... BUFF!

Nej nu ska jag gå på toa, sen bädda sängen och städa upp lite här.
Lär väl åka och snylta på päronen ikväll innan jag drar till Bro!
Peace out!

Family

Idaaaag så var jag på Sveriges bästa Statoilmack igen för att sitta vid datorn i två och en halv timme, kika lite i butiken och sen åka hem igen. Eller hem och hem, jag åkte till Hässelby för att hämta lil' siz.
Hon skulle dock till Vällingby så jag åkte till Vinsta för att möta upp Fredrik och följa med honom till Vällingby för att köpa present till hans fader. Efter det ville mamma ha hjälp i Åkermyntan så det var bara att åka dit på dirr och sen hem för att käka spagetti och köttfärssås. Mums!

Malun gjorde sig klar, Julia kom och sen bar det av mot Sumpan efter lite mums-shopping i Åkis återigen!
Nu sitter "familijen" samlad och kollar på Gossip Girl. Avsnitten har både jag och Fjalar sett så det är väl så där skoj men Jowlia och Freppe är nya i serien så de är väl roade, I guess!

Imorgon ska jag återigen vara på Statoil klockan nio och på Torsdag till OKQ8 antagligen, det blir säkert asbra. F jobbar sent så jag lär väl käka i Hässelby för det suger att sitta hemma själv.

Sho brushes!

Snart ute i arbetslivet igen...

Hey hello!

Idag var jag på intervju på Sveriges bästa Statoil mack (tydligen), Råsunda. De har varit det i några år nu och har även fått pris från Arla. Verkar som ett ganska bra ställe och jag ska dit imorgon igen för att gå igenom lite grejor. Nio imorgon bitti ska jag infinna mig, då sätter det igång.
Jag åkte iaf hem efter intervjun för att städa, det fanns en del att göra. Dammsuga, damma, torka, plocka, torka utemöbler, diska, bädda och tvätta. Shiet! Jag var relativt snabb och kanske var klar vi fyra då var det bara att sätta sig och vänta på Freppe. Han var lagom seg och jag försökte få svar på om han ville har köttbullar eller fiskpinnar men eftersom han aldrig hörde av sig så begav jag mig iväg mot affären men kom bara nerför trappen innan jag mötte honom i uppförsbacken.
Vi gick tillsammans och det blidde fiskpinnar. -Mycket gott!

Mitt i maten ringde luren igen och nu ska jag visst på ännu en intervju på Torsdag klockan två på OK/Q8. Saken är den då va att på Statoil rör det sig enbart om ett deltidsjobb och det kan ju vara allt från typ 20 timmar i veckan till 85%. Jag bör ta reda på det innan jag tackar ja för jag har liksom en hyra att betala plus bil och lite annat skit.

Så ligger det iaf till.
Diana ringde i Fredags och vi är bjudna på inflyttningsfet på Lördag, det kan ju bli trevligt. På Söndag ska Fredrik spela rally och på Fredag är det inget bestämt. Ja, Onsdag är väl den enda dagen nu som jag inte skrivit om och jag har fan ingen aning om vad som händer då. Inte än iaf...
Imorgon är det Gossip Girl OCH Desperata hemmafruar på tv, snacka om lycka...



Nej nu ska jag drassa...
Tja fan!

Kaoskalas

Jahaja, här händer det grejor?

I Fredags blev det ju en roadtrip deluxe fram och tillbaka till Blidö och det var myspys förutom att hemvägen var oerhört jobbig. Jag kunde knappt sitta still och det var riktigt boring!
Vi åkte iaf direkt till Sumpan för att lämna alla utemöbler och kirra lite, sen till Hässelby för att lämna bilen och leka lite med mamma & pappa. Fredrik blev matad med öl och jag spelade lite guitarhero.
Efter en stund sög det lite när alla började reta mig så då slet jag tag i min pojkvän och åkte hem.
Lisa hade festat i Sumpan och ville ha någonstans att sova så jag sa att det gick bra att ta soffan bara hon hörde av sig innan. När hon väl hörde av sig så var det inte riktigt läge att svara så hon började väl vandra I guess. När vi var klara så ringde jag iaf och det slutade med att jag fick köra och hämta en ganska päääckad Lisa i närheten av Garbos. Hon slängde sig in i bilen och sen snackade vi lite skit innan vi somnade...

Igår morse så var det meningen att Lisa skulle ta sig hem men hon orkade inte så det slutade med att hon stannade kvar och jag och F höll på att spricka. Han försökte få Lisa att gå på systemet eller en promenad men Lisa sa mest: "HAHA, ni får inte ligga". Det slutade med en dusch och en ganska mörbultad tvättmaskin.
Städning, en till dusch och lite sminkning senare så kom Linn och Sandrew. Maten lagades och åts och vinet flödade. Linn var rak redan klockan sex och försökte lära mig dansa till Jason Mraz. Det gick väl si sådär, anywho. Ännu lite senare ramlade det in lite boys och kalaset var igång. Fredrik och Christian lekte med bokstavskex, Linn krossade glas och grät hyseriskt, två av killarna blev utskickade av någon oklar anledning, Kim och Sandra sprang iväg, Fredrik däckade i soffan och Lisa and me self försökte verkligen få Linn att förstå att det inte var något allvarligt som hänt. Kvällen slutade väl så där men i det stora hela var det helt okey. Jag fick knappt liv i Fredrik som låg på Lisas plats och när han väl kom till sängen så fick jag en armbåge i ögat och en jädra massa snarkningar i örat. Sötapa!!




Imorse vaknade jag psf, som vanligt men jag hade två brudar i soffan bredvid så kunde inte göra så mycket åt saken. De drog så småningom men då sa F till Lisa att han inte orkade så då drog jag in i duschen och han blev upprörd för han skojade tydligen bara. Men det löste sig sen iaf.
Efter att fått upp våra söta arslen ur soffan drog vi till affären för att handla papper. Kvällen innan hade vi nämligen varit tvugna att torka oss med kaffefilter eftersom toapappret tog slut. KUL!!
Sen blev det iaf Subway-macka innan pappsen kom och hämtade oss. Jag hade nämligen bilen i Hässelby så jag var tvungen att hämta den.
Hem till Sumpan igen för att städa och packa och nu är jag ännu igen i Bro. Klockan tolv imorgon ska jag infinna mig på Statoil i Råsunda för att gå på intervju. Mycket bra...

Nu pallar jag verkligen inte skriva mer så skit på er så hörs vi!
Ciao!

Planera mera

Jaha, så ligger jag i solariet och sover då ringer självklart luren när det är som skönast "DU ÄÄÄÄR MIN MAN!". Freddelito ville som vanligt planera, det är jävligt tur att jag har honom för det där med att vara rutinerad och crap är liksom inte min kopp av te.
Anywho, mitt smink måste bli hämtat på landet eftersom jag glömt det där och päronen har besämt sig för att vara hemma i helgen, dessutom måste jag ha utemöblerna överkörde från Hässelby till Sumpan innan middagen imorgon så det blidde lite kämpigt.
Mm, detta var vi tvugna att lösa på bästa sätt och både jag och F kör volvo vilket inte är så billigt fram och tillbaka till Blidö. Då tyckte jag att vi slår två flugor i en smäll genom att låna pappsens bil där möblerna får plats och den är dessutom bensinsnål så det ju typ sjukt bra. Ibland lyckas jag också...

Fredrik ska lämna Ante på hans jobb eftersom han ska på fiskesemester. Asweird, det är ju verkligen inte alls kul att fiska. Men iaf, efter det lär ju han komma hit så vi kan dra. Han slutar inte fören ett och då ska han till Bro för att duscha och hejfadderittan.

Men så ser dagen ut iaf. Jag har så fruktansvärt boring här i Hässelby så klockorna stannar. Ingen är hemma och mammsen är på möte.
Men mina vänner, jag har iaf lite glada nyheter. De ringde från Statoil i Råsunda and guess what? Jag har en jobbintervju på Måndag. Det är bara att hålla tummarna, det är ju ganska nära där jag bor liksom så det skulle ju vara trevligt om det gick bra. 

XoXo

25 halvvägs till 30

Jag komplitterade gårdagens långsovning med att gå upp innan sju idag. Jag körde nämligen Fredriks bil till Bro igår eftersom han fixat sin kompis bil och behövde få hem den också så därför var jag tvungen att åka med honom när han skulle till jobbet imorse. Min bil står nu i Hässelby så därför är jag nu här och härjar i vanlig ordning.

Igår så träffade jag Linnsan i Alvik efter att ha kört vilse gånger hundraåttio. So i thought!
Jag skulle tanka så jag körde i lite V-power på Shell eftersom jag fortfarande har rabatt där och sen frågade jag Roger hur man kom lättast till Brommaplan eftersom därifrån hittar jag till Alvik. Han sa att jag skulle åka ut höger och sen svänga av mot höger lite senare, jag skulle svänga när jag trodde att jag inte skulle svänga annars hamnade jag tydligen fel. Givetvis missade jag den avfarten men tänker att det kommer en till senare. När jag kommit till den så känner jag mig osäker så när det blir grönt byter jag snabbt fil och åker rakt fram ist. FUCK! Det stod Brommaplan→! Aja, jag fortsatte rakt fram för att se vad jag hamnade och det visade sig att man kom ut i Stora Mossen, shiet! Snacka om rutinerat.
Jag kom precis lagom för Linnsan stod på torget och väntade, så vi gick in på George och tog oss en varsin latte och delade på en smörgås. Asmysigt, vi snackade jobb och killar mest.
Efter en stund kom även Lisa, hon hade härjat buss och grejor för att det var något fel på tuben. Hatar när det händer! -Vi snackade Linn med strap-on och en gråtande Martin, Lördagsplaner, bullshit och mycket mycket mer.
Vi kom fram till att vi skulle ha en liten tjejmiddag hemma hos mig imorgon. Jag, Lisa, Linn, Sandrew och Emilia om hon är sugen. Det blir väl knytis och Sandra har redan bestämt att hon ska baka kladdkaka.



Anywho, när vi kände oss klara med varandra fick jag äran att köra tjejorna en bit och det gick väl helt okay förutom att jag hittar som en kratta men som tur va så hittade dom andra två prima. Jag släppte dom vid Nockeby och åkte sen vidare mot Bro. Shiet, den där bilen är inte att leka med. Det går inte att justera bilstolen så om jag inte satt med hakan under ratten för att nå pedalerna så låg jag ner och såg inte ut. Aja, jag lyckades iaf komma fram och jag hann även snacka lite med Valkyria och Sandrew. Mycket givande biltur.
Rainbow Dash, min darling hade lite mansproblems som vanligt. Han är ungefär lika smidig som en annan men jag tror vi alla vet att det kommer lösa sig snart. Jag hejar på Madde iaf.
Sandrew har problem med sin lur så hon ringer numera från sin moders telefon och när jag berättade om tjejmiddagen så var hon fett på trots att hon knappt träffar sin boyfriend nu för tiden. Fredrik låg och sov så jag passade på att snacka lite med Drew och vi kom väl egentligen inte fram till något vettigt, hon har a whole lot going on in her life just nu så det var ju skoj men sen råkade jag väcka Freddan när jag skrattade så jag tänkte att det är bäst att lägga på och gå och pussa lite på honom.
Sen så började det där med smidigheten, drömde en felknullad dröm och istället för att hålla käften så var jag ju givetvis tvungen att säga för mycket och sen ville jag inte fortsätta. Inte så poppis men det löste sig iaf.
Vi klädde på oss för att ta en promis eftersom jag var så pigg och alert så jag typ klättrade på väggarna. Vi gill till affären för att handla grönsaker och dip. Sen skulle vi tydligen hyra film också. Istället för en rysare som jag ville se så tog han en film som hette "Run fatboy run" (den sög givetvis). Vi träffade på hans ex också, trevligt nu har jag träffat alla två. Hmm... Jag försäkrade F om att han nog aldrig skulle få träffa några av mina ex för jag springer ALDRIG in i dom och glad var väl han för det.

image2590

Vi kom hem, käkade pancakes, skar grönisar och plockade fram dipp, satte på filmen och ja. Eftersom den sög så mycket och jag blev så mätt så  jag mest bara ville spy så gick vi och la oss istället. Mycket trevligare, I must say!

Nu har jag typ ingen aning om vad jag ska göra, bajsa kanske? Sola ska jag nog göra strax sen kanske man ska dra sig hemåt och ta på sig lite nya kläder. Jag känner mig nej fräsch just nu...
Det blidde iaf lite läsning för er idag, ha de bäst alles.
Arrivederci!

Lycka

image2586
Hitta killen som kallar dig vacker istället för sexig,
som ringer tillbaka om du lägger på luren,
killen som håller sig vaken bara för att kunna se på dig när du sover.
Vänta på killen som kysser dig i pannan,
killen som vill visa dig för hela världen även om du bär joggingkläder.
Killen som håller dig i handen framför hans vänner,
han som alltid påminner dig om hur mycket han bryr sig
och vilken tur han har för att han har dig.
Vänta på han som säger till sina vänner ...där är hon.



Dagens

Haha, shiet! Kollade igenom gamla inlägg från 2006 precis. Snacka om att jag var skadad... Thank god it's over!

Jag ska strax bege mig från Bro till Hässelby för att skicka de sista cv:na och sen vidare mot alvik för att fika med Linnsan. Efter det får vi se vart kvällen för mig. Just nu har jag varken bensin eller pengar till att göra något allt för upphetsande...

Helg är det snart också, mm! Jag har inga som helst planer inför den heller så det känns väl så där.
Au revoir!


En tutte är en tutte

by: Fronda

Hrum. Vi vill understryka att inte en enda tutte kom till skada under denna inspelning
Tsss - hahaha

Tutte, fan jag sa det igen
Tutte tutte tutte klubben är stängd
Titta på mitt liv, klart jag skuttar i sängimage2591
En entrepenör i tuttarnas gäng
(ooja) Du dömer min stil, vad är de för skillnad på humlor och bin
O shit vilken brud som kommer in
Vilken kropp hon ser ut som en kolibri
Titta drinken och tutten jag håller i
Jag känner kraften och lukten av Hollyfield
Smakar så underbart att du vill bara ha meer
Hör reklamer överallt jag pallar inget mer
Köp min skiva, spotta dig i handen och blöt en slida!

Tutte till vänster tutte till höger (ooja)
Har du en tutte över?
Stå för din tutte, lev för din tutte
Alla mina tuttar, komigen tutte (ooja)
image2584
en tutte är en tutte är en tutte
å vad jag gillar dom
en klase vindruvor

Tjejer har tuttar, ja två stycken
Några har prytt dom med små smycken
Guppar i takt, tuttar givakt!
Ser du en tutte kläm den snabbt
Hur gammal var du vill du dela det för gruppen?
När var första gången du fick syn på tutten?
Oh, vilken vårtgård, vill du bli min KK?
Hjärnan fylld av sågspån men tuttar som ett vrålåk
Efterblivna bh fångar släpp dom fria
Be om Fronda efter skivan
Se mig komma efter dina tuttar tuttar kom igen tutte
Stå för din sak och blotta bröstet!

Idjuut

Hur kan man vara så jävla osmidig...?
Att du faktiskt har uppfostrat två barn skrämmer mig, man ser ju tydligt vem av dina söner som tar efter mamma och vem som tar efter dig iaf. Jag har träffat dig en gång och ändå har du gjort mig så här upprörd, hoppas jag slipper se ditt äckliga tryne igen.
Att du dessutom skryter om att du knullar en brud som är lika gammal som din son är ju bara patetiskt, jag skulle skämmas. Det är för fan barnarov... SMUTS!!

Japp, nu fick jag ut lite agressioner också. Jag hoppas för denne "mannens" skull att ingen större fara är skedd. TVI!!

Kul att älta samma snedsteg återigen även om det nu är en helt annan situation. Känns lite som det förflutna kommer ikapp en gång på gång. Ska det nånsin försvinna?
The past repeats itself big time, -inte speciellt trevligt, inte alls faktiskt!

Se där, change of plans

image2582
Jag ska umgås med världens bästa Olson ikväll ist. Eller jag åker väl till Bro efteråt men klockan kvart över åtta ska jag iaf kolla på fotboll. Tydligen så ska Andreas fader spela så ska kolla på Munsö-gubbarna sparka boll.
Vi får se hur det här slutar...


Heja heja!




It's a hard knock life

Jahapp ännu en dag med hurtiga uppgifter utförda. Cv:na är klara och ska bara läggas på lådan, dessvärre glömde jag dom i Hässelby så dit måste jag åka igen sen. Mammsens bil är klar, Fredrik lämnade den hemma idag -another job well done! Tydligen så fanns det lite andra småknas på den som ska fixas innan den sen ska besiktas också, vilket även Fredrik ställer upp på att göra. Jag har verkligen hittat en allt-i-allo-kille!
Igår gjorde han dessutom världens godaste middag, lax och citronssås, mm mm mm!

Nu, precis nu, sitter jag i Sumpan och ska egentligen bara packa ihop mig lite och sen dra vidare till Vinsta för att hämta nyckel, sen Hässelby och hämta cv och efter att de är postade bär det av till Bro. Där ska jag sitta hela kvällen och bara softa, lär ju bli en hel del pluggande och kanske lite filmtitt. Mycket mysigt! Min kära pojkis kommer väl hem någon gång inatt som vanligt på Onsdagar.
Jag måste åka förbi och tanka också, jag vet inte om jag ska ta det på Shell i Tensta eller om jag ska skita i det. Grejen är att dom på macken har ju inte gjort något och jag har lovat Danni att jag ska hälsa på så vi får se, det är ju trots alls på vägen.

Just det, angående alla mina vänner som jag skulle höra av mig till. -Sandrew går det ju inte att messa till hennes telefon är dum i huvudet... Så jag ringer henne ikväll istället!
Linnsan ska jag leka med imorgon, sjuttonhundra cirkus är hon klaro på sitt jobb då är det lilla jag som står på hennes upptagna schema. Yeeey!
Maddox, jobbar väl eller nåt. Messade iaf, får se om hon svarar.
Lisa ringde och allt hade gått bra igår så det är lugnt med allt nu, hon är åter i Stockholm och jobbar på.
Shiet vilken koll jag har. Mycket bra Cissi, du lär dig.
Nej nu ska jag nog ringa Olson också, hurtiga mig...

Cheers!


Buff...

Jahapp, nu sitter man i samma sits igen! Jag avskyr det här med att vara "mellan två jobb", speciellt när man har en lägenhet och bil att betala. Vikariepolen hör av sig var och varannan dag men, som idag, så var det upptaget. Ändå ringde jag på dirr. Hajar inte det där...

Jag ska väl få resten av lönen nu i Maj så det är ju bra men det blir jobbigt sen i Juni, visserligen får jag resten av skatten då men fuck. Utgifter utgifter utgifter!!
Jag vet att det alltid löser sig men det är tiden innan själva lösningen som suger valpung. Jag är verkligen lycklig för jag har träffat världens underbaraste människa och blivit galet förälskad men det är ju som sagt alltid något som ska förstöra. It blows, big time.

image2577

Jag ska iaf till Hässelby idag och hämta lite frimärken så jag kan skicka dom sista cv:na. Mammas bil är färdig också så den ska vi hämta hem.
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer men imorgon ska jag leka med Linn. Jag ska väl kanske kolla lite vad Sandra gör i veckan så jag kan vara lite med henne också.
Lisa lekte jag med igår sen är det Madde kvar också, hennes man hade fått nåt ryck häromdagen så man kanske ska kolla om han lever...



Nu är jag klar med mitt klagande iaf, dags att få arslet ur vagnen... Apropå det så har jag faktiskt börjat plugga lite smått till MC-kortet. -Mycket bra!

Bis Dann

Buuuurn!

Heeey! Shiet, va längesen...

Nej men iaf, idag så vaknade jag vid nio för att jag och Lisa skulle till landet och hämta mitt smink men sen kom jag på att bensinen skulle kosta mer än att köpa nytt smink så jag sket i det. Hämtade Lisa i Bromma sen åkte vi till Vällingby. Hon skulle kika på skor och jag skulle som sagt ha smink...

Efter Vällingby åkte vi hem till mig för jag var hungrig så efter att Lisa visat mig klipp på Tiffany från Hipp hipp så gick vi ner till affären och införskaffade mat som Lisa sen fick tillaga. Jag passade på att hämta ut lite bilpapper också som Fredrik beställt åt mig och efter det kom jag på hur mycket det suger att växa upp och få alla dessa utgifter. Piss!

Anywho, Lisa ska till Uppsala så småningom och jag ska dammsuga.
Apropå tennis så råkade jag bränna lite gummi vid ett rödljus idag, det var lite lusigt och jag höll mest på att garva ihjäl när jag insåg hur örnigt det måste sett ut för alla andra...

Puss på er!

Shoo brush!

Jag sitter i Hässelby och hänger lite medan jag väntar på att Lajzan ska dra så jag kan baxa hennes säng. Tråkigt trött är jag kan man väl säga, gick upp klockan halv sju för att jag skulle få skjuts av F till Hässelby. Shiet!

Nu är iaf alla cv klara så nu ska dom skickas iväg sen väntar jag samtal från Linns contacts. Efter att jag sovit en skvätt tänkte jag nog dra mig mot Ekerö och mysa lite med Lisa sen vid fyra ska jag befinna mig i Vinsta med mammsens bil för den ska fixas. Rutan går nämligen inte att hiss upp. Pappas fel, för en gångs skull!

Mina nycklar är lite smått borta också men förhoppningsvis så dyker dom upp snart, jag har inte riktigt hittat orken till att leta än men det kommer.

Nu ska jag jaga iväg syster.
Ha de!


Home sweet home

Ja eller hemma är jag ju egentligen inte men iaf hemma från landet och jag lyckades glömma mitt smink. Katastrof!!

Det har iaf varit asmysigt och igår så var vi ute med flakan deluxe. Vi körde kubb ett tag och det slutade med att mammsen vann över mig och F fast från början var det bara jag, Lajzan och pappa som körde så jag vet inte riktigt vad som hände men sköj var det.
Jag lyckades flyga ut studsmattan också vilket kanske inte var så jäkla rutti men handvolten jag gjorde var iaf assnygg. 
Det blev en hel del öl och vi drog iväg med flakan, vi åkte och åkte men ön tog aldrig slut så vi vände. Vattenkrig, god grillad mat och innan det lite jordgubbar och glass. Senare på kvällen bestämde vi oss för att ta en bira på Wärdshuset så jag och F slet med Lajzan på flakan. Det var riktigt mysigt och sen däckade Fredrik på soffan så jag fortsatte leka med alla systrarna. Vi drog ner till vattnet och lekte lekar... Mycket trevlig helg! 




Nu sitter haf som sagt hemma hos Fredrik och han har gått iväg för att typ mecka bil eller något. Vi var precis på "ljusparty" hos hans syster och jag hittade lite lukta-gott ljus som jag ska ha hemma.

Nu ska jag kika om det finns något bra på tv.
Ciao!

Blidö

Ja, nu är jag återigen på landet. Det har blivit lite mat, fotboll, studsmatta och en hel del öl. Mycket bra!

Mammsen och pappsen sitter och spelar yatzy, F vattnar skogen och syskonen med Julia inräknad har gått och lagt sig. Vi lär väl dra oss tillbaka snart också.. Jag fick dock precis reda på att elementet stängts av så vi får se hur pass varmt det är där inne. Vi lär inte ha några problem med att värma varandra ändå så att...

Min yngsta syster är väl så där snäll, hon har lagt in världens fulaste bilder på mig och Lajzan. Jag skiter i om tanken är god jag ser ut som ett iffle, lyckligtvis så älskar jag henne iaf.



Jag skriver mer imorgon bergis. Ha de!

Dinner and a movie

Shofadderittan!

Hässelby igen då, har precis betalat en räkning och gissa vad jag hade fått när jag gick till bilen imorse... Japp, mycket riktigt! En p-bot. Jag samlar på dom där rackarna!

Shit happends så att säga. Igår så vaknade jag upp lite så där lagom trött när Lisa ringde. F vaknade klockan tre på natten och trodde det var morgon så han försökte sig på något form av morgon"mys" men sen fick han reda på vad klockan var och då vände han sig bara och somnade om. Myspelle!
Men iaf, Lisa skulle köra bilen till Fredriks verkstad på förmiddagen och ville ha sällskap så jag ställde upp. Det var bara att kliva upp och köra till Vinsta, från Bro. Lisa åkte före mig från Ekerö och ändå lyckades jag komma först. Dumma poliser och fartkameror. Efter att F kollat och sagt vad han tyckte så ville Lisa mest bara köra bilen över ett stup men det kunde hon inte för hon skulle till Täby så det sket sig.
Jag fick springa ett ärende också, växla pengar. Fredriks, syrras, man ska till England så han ville ha engelska pund. Det var lättare än jag trodde och efter det så åkte jag typ hem eller nåt minns inte.

Bio var det iaf på kvällens to-do-list och den skulle ses med ingen mindre än Sandrew. Det var asmysigt, vi gick och kikade i affärer och käkade massor med pannkaka med sylt, banan och grädde. Jag införskaffade ett linne, bh och trosor sen hittade jag lite snygga kalsipper till F.
Efter att vi käkat äcklig glass, blivit uttittade av äckel och fått nians skavsår gick vi upp och skaffade snacks och vandrade in i biografen. Det var vi och ingen annan där inne så filmvalet började ju kännas lite si sådär.



Sandra kom på att det stod 93 platser kvar när vi handlade biljetterna och efter det stod det 91, när vi kom in så räknade vi stolarna och det fanns bara 93 platser. KUL! Vi var helt själva i hela salongen, haha! Vi levde loppan där inne och vädrade våra illaluktande fossingar medan Sandra sjöng för mig på norska.
När filmen äntligen började så kom det en till snubbe in och han satt och skrattade högt för sig själv.
Vi såg Be kind rewind med Jack Black, han var som vanligt lika kul men filmen i sig var väl egentligen inget man behöver gå på bio för att se.


image2557

Efteråt körde jag hem S och fick tillbaka lite grejor som jag glömt. Bl.a Valkys halsduk och mitt tuffa armband. Skönt att det är på plats igen...
Jag åkte hem och hittade min man i sängen, sömntutan hade somnat på soffan innan så han var pigg och glad. Efter att jag hängt upp kläder och tagit en dusch så studsade jag ner i säng och ja, fick väl några blåmärken till men det var det värt.

Idag ska vi till landet och chilla galet. Jag är som sagt i Hässelby nu för att kirra lite med räkningar och diverse sen ska jag återigen hem och packa väskan sen bär det väl av så småningom.
Peace out m.f's

Valborg & Värmdö i bilder





Valborg -Alot of asswhipping!











Kubb, crocket, öl, däcka, diska, åka bil, spela spel... -Mycket bra!

Ms Lonely

Jaha så sitter jag i Bro nu istället då... -Ensam!! Fredde jobbar och sliter, stackaren. Han har hunnit kirra mina däck också, aluminiumfälgar. Mycket bra!

Jaja, jag sitter och kollar på Greys Anatomy just nu i brist på annat. Började kolla på The Hills have eyes men jag tror jag kommer ihåg att den var läskig så det känns dumt att titta själv i mörkret. Snart börjar Sex & the city så det lär jag ju kolla på innan jag somnar.
Innan jag kom hit var jag på Shell och lämnade tillbaka kläderna samt pratade lite med Anne, hon var avis på mig som slapp jobba hos dom. Haha, komiskt!

Yees!! Jag tänkte kolla om jag kunde slänga upp lite valborgs-bilder för er och även Värmdö eftersom alla ligger på den här datorn. Så enyoj!

Nästa inlägg alltså, peace!!

Sängkläder

Är i stort behov av lakan just nu så funderar på att pysa iväg till Jysk för att införskaffa lite.

image2505

Typ det här kanske? -Stilrent och bra...
Jag funderar för mycket människor, det känns inte bra, inte bra alls!

Hej hopp!

Fullt schema

[x] - Boendeparkering
[x] - Inskrivning på vikariepolen
[ ] - Ringa Com Hem
[/] - Fixa jobb
[ ] - Hämta registreringsbevis till bilen och beställa nytt skattemärke

Ja, det är en del att stå i men jag ska försöka komma igång idag lite tänkte jag.
Vikariepolen och parkering kirrade jag så fort jag vaknade idag och alla cv:n är utskrivna och ska skickas ut. Linn har typ tre barnflickejobb på g så det känns ju bra, nu väntar jag bara samtal och sen är jag inskriven och klar på vikariepolen. Tyvärr är det inte alls mycket jobb på somrarna där så det är ju mycket viktigt att jag fixar något inom kort.
Linnsan kom med ett till jobberbjudande igår i typ Grekland eller vart det nu var som servitris. Jag får boende och mat belatad och lönen rätt i fickan. Inte helt fel faktiskt, det är synd bara att jag precis skaffat en lägenhet som måste betalas varenda månad. Annars hade jag typ suttit på planet NU!! -Cvap...
Aja, det är ju inte direkt någon chans jag kommer få igen så där och antagligen kommer jag ångra mig Sören i framtiden men jag lever i nuet så att säga.

Anywho, igår var jag modell. Fy fasiken säger jag bara. Det kan inte vara lätt för modeller, jag förstår att de börjar knarka. Massa vänta och sen en massa hets. Fy, och det drogs och slets i mitt hår också. I två timmar tror jag vi satt. Kvällen innan, alltså i Måndags så var vi på Lisas salong och färgade. Nu är jag typ silver-lila, eller lilver som det så snyggt döpts om till av moï.
Det gick iaf relativt bra igår förutom när Fredrik bestämde sig för att komma på andra visningen, då sprang jag igenom catwalken. Jag var så fruktansvärt nervös men det gick iaf bra första gångerna.
Jag och F åkte hem till mig efter och det blidde väl lite smått sura miner i bilen på vägen hem men det löstes snabbt och jag var så fruktansvärt trött. Men jag tog en lång dusch för attt skrubba bort allt smink och glitter och försöka få nån form av pli på håret sen blev det sängen. Mycket bra!


image2501

Idag väcktes jag av Karin som jag ringt dagen innan för att skriva in mig på v.p tog jag bilen hit till Hässelby för att fixa resten som ska göras idag. Plenty!
Imorgonkväll blir det middag och bio med Sandrew, hon har äntligen gett vika och insett att en Cissi utan Sandra är ingen bra Cissi.
På Fredag eller Lördag bär det av till landet, det ska (förhoppningsvis) bli typ 25 grader i helgen så då kan man ju inte sitta här hemma och nörda.

Nej nu har jag en hel del att stå i så...
Hej!

Friends forever

I vått och torrt var det sagt, fan att jag ska vara så klantig...

Aja, häromdagen glömde jag att skriva att jag och Madde gick ut och shoppade eftersom hon var lite deppig. Hon var tydligen sämst på att shoppa men det gick ganska bra ändå till slut. Vi hittade massor med fina kläder till hennes lillebror, bl.a en tröja med en "giraffapa" på. Jag pekade ut ett linne till henne och hon pekade ut ett till mig och ja, jag älskar mitt linne och hon hade på sitt igår. Mycket bra! Jag shoppade även en guldplopp till F eftersom jag omedvetet snodde hans och en väska som jag typ blev kärr i på dirr.
Vi käkade sushi också, jag har fortfarande lite svårt för det men det går ner iag och jag blev mätt, konsigt att ris och lite lax kan vara så fruktansvärt mättande...



Jag vaknade i Bro imorse och tyckte att idag ska jag minsann göra en massa nytta. Jag råkade börja plocka lite hemma hos F men kom på mig själv att jag faktiskt hade lite bråttom. Jag brummade då vidare till Bromma och stadsdelsnämnden. Det fanns typ inga p-platser men jag skulle bara in och ut assnabbt så jag hittade en vid t-banan. Glömde givetvis sätta i p-skiva.
Det visade sig att Karin som jag skulle boka tid hos inte skulle komma tillbaka fören 13:30 så jag tog numret för att ringa senare och kilade sen tillbaka till bilen två minuter senare. Jävla fitt-p-lisor. Ett nackskott på varenda en alltså. 450 kronor för att jag glömde p-skylten i en halv minut. Jag verkligen verkligen avskyr dom där jäklarna!!
Aja, whatever. Åkte hit till Hässelby för att fixa cv:t och skicka det till pappsen så han kan skriva ut det och ja nu när det är gjort så skulle jag ringa till Karin tänkte jag men då var hon på möte och går inte att nå fören klockan 17 ikväll. Orka!!
Klockan halv sju ska jag va i stan hos Lisa och fixa håret, innan dess ska jag ta upp däcken från the basement och sen ska jag hem och kirra boendeparkering. Så man kan säga att jag har fullt upp...

Imorgon ska jag infinna mig på Drottninggatan klockan nio, in the morning. Shiet, Loreal-visning hela dagen. Men får bli ompysslad och skit men jag vet inte hur mina nerver ska palla. Jaja, jag får lov att bita ihop för Lisas skull. Den här gången blir det inget permanent dock, never again!



Sandrew baby, om du ser det här så vill jag gottgöra med bio och middag när du har tid... On me!



Nu ska jag göra lite mer nytta, däckhelvettena ska ju upp som sagt!
Puss

Utgång i massor

Shiet va jobbigt, jag har inte skrivit sen i Torsdags typ...

Aja, Torsdagen var iaf asseg. Jag satt i Bro med min man och kollade på tv. Däckade i soffan till Dirty Dancing så jag gick gick och la mig och somnade typ på dirr.
På Fredagskvällen hade Fredrik planerat att dra ut, Terassen skulle han till så jag raggade också upp lite skoj att göra. Det var typ erotikmässan, utgång med Danni, utgång med Lajzan eller leka med Valkyria som gällde men jag tyckte det var dags att hänga med syrran så vi var hemma hos mig till en början och drack bira samt vin.
Eftersom jag inte har någon kortlek och Lajzan ville spela ölspelet så fick hon pyssla ihop en, knäppunge. Jag fick iaf typ alla straffklunkar och blev lite kalasig och efter ett tag var det dags att dra ut så det blev först In. Asdött, det var vi och en till där så vi drog vidare till Wokhouse. Där var det visserligen mer folk men inte speciellt kul, jag minns väl inte så där asmycket men jag drog typ bara ifrån min stackars syster för att ta en taxi hem till Sumpan där Fredrik stog och smög på min uteplats redan. När jag ramlat in genom dörren och satt mig på min "sängscen" så bankade han på fönstret så jag höll på att kissa ner mig.
Anywho, jag kommer inte ihåg så där asmycket men det var karatefylla.



Igår så vaknade jag lite smått trött men inte bakis, as usual. Ingen frukost hemma hade jag heller så jag kom på den briljanata idén att gå till Subway och käka, yees! Det gjorde vi, Sumpan äger för nästan allt finns. De var jävligt otrevliga på Sub så jag tyckte att jag skulle sno deras jobb för jag skulle kicka ass.
Men iaf, efter frullen kom Lajzan för att hämta sitt skit och då ville hon ju givetvis ha skjuts hem så jag övergav F som ändå skulle vidare och så körde jag hem till Hässelby.
Det hände väl inte så där skitmycket egentligen, Madde ville sola så jag fick ställa upp som moraliskt stöd sen ringde Linn och då blidde det Tegel på kvällens aktivitetsschema.
Fredrik och jag käkade med päronen i Hässelby och tog sen en taxi till Täby och Martin för att förfesta lite. De vanliga Täby-människorna var där, Lisa och Jonas kom lite senare. Det första dom gjorde när dom kom var att ligga med varandra, dumpuckon! Skoj var det iaf och mycket chitchat.
Vid tolv-tiden var det dags att åka, tre bilar behövdes och jag hamnade med Sunken, lucky me. Taxichaffören var helt galen, rysk hitman typ. Han skulle sno långtradare och råna banker tillsammans med Sunken. Sen skulle dom råna banker och fly i en u-båt... Hel vrickat! Efter ett tag kom dom fram till att han skulle "fixa" Martin också eftersom han bråkade med grannen. Ja, som sagt twisted!
Kvällen på Tegel var helt okej, jag tappade bort "familjen" hela tiden. Linn och Martin lyckades nästan hålla sams och F såg mest ledsen ut.
Vi tog ännu en taxi till Hägernäs när det var dags att sluta festa, alla ville ha donken men vägrade gå in så vi gick igenom drive-through. Det såg nog lite skevt ut men whatever, vi är bäst. Jag var full så som vanligt slängde jag i mig maten, käkade från andras mat och var allmänt äcklig. Men det sket väl jag i, jag och F tog en taxi till Sumpan igen och hade heta diskussioner om barn och skit. Mycket nice! Jag tror att vi somnade på en gång när vi kom hem men det är ingen som minns något.
Fredrik har hittat blåmärken på HELA överarmen och är typ öm i hela kroppen. Det är helt sick, han ser helt blåslagen ut och dessutom har han något svagt minne av att vi brottades utanför Tegelbruket, jag minns inte det men det är säkert så. Jag har dock inte speciellt mycket blåmärken från gårdagen däremot har jag fått ett fett märke på höften och på armen. Jaja, we like it rough...


image2498
Fredrik och Martin testar vem som är bäst på att kramas..

Idag så skulle jag varit med Sandrew men jag glömde när Valkyria ringde och sa att de skulle komma över. Jag är ett jävla dumbass och kanske har sumpat en av mina närmsta vänner så jag ska försöka lösa det här på något sett. Det känns dock som att jag kan ha gjort en eller två tabbar för mycket nu... Ajaj!
Madde och Nickepicke kom över på fika, F gick och handla kakor och oboy medan jag städade hela huset bara för att de skulle komma. Nicke åt upp alla bullar typ och klagade på min kaffebryggare men tydligen så blev kaffet asbra även fast jag totalmisslyckades. Sen åkte vi iaf och golfade, det gick mest åt helvette för mig och vi var tvugna att avbryta på hälften eftersom vi skulle befinna oss hemma hos mamma och pappa Spångberg klockan sjuttonhundra så det blev bråttom mot slutet. Nu ligger F i soffan och är astrött och jag kikar på Holiday. Sjukt bra..

Japp där fick ni väl uppdateringen då, nu är det någon som är lite otålig här så jag måste sluta skriva.
Arrivederci!


Död dag

Jaha. Här ligger man nu i en sleten skinnsoffa, någonstans i Bro. Tog precis en dusch eftersom det var för varmt för att ligga... kvar i sängen.

Gårdagen var aslugn. Det blev mest hemmasittarkväll med god mat och tv. Vi satte på Dirty Dancing, en utav de bästa filmerna genom tiderna än dock var jag så trött så jag somnade med huvudet på Fredriks bröst. Det var väl ungefär då som jag bestämde mig för att ge upp och gå och sova.
Fredrik kom in kort därefter och vi båda somnade på dirr.

Ha de!

Valborg, as it should be

Yeeey sitter i Bro och väntar på bättre tider, eller iaf på att F ska duscha färdigt. Han måste varit mäkta skitig för han har varit där inne ett bra tag, jag väntar några minuter till sen går jag och kollar så han inte har drunknat.

Valborg igår då och jag var här och hängde med Stoffe, Ante och alla fruar. Ja, och min man då givetvis. Det dracks och lektes lekar. 21:an bl.a och levande charader. Sen skulle Fredrik skryta för sina vänner om det fina blåmärket han gjort på mig och det tyckte jag han kunde låta bli så när han jagade mig runt i huset slutade det med en ganska rejäl dykning in i en dörr. Jag garvade så jag grät men det var inte alls slut där. En annan Fredrik fick för sig att snärtas med en blöt handduk och inte alls sent därefter står Ante byxlös(!) med arslet i vädret medan Fredrik nummer två står bakom med en handduk. Efter att Ante börjat blöda så kastar nummer två in handduken (so to speak) och ber F nummer ett ta över. Det slutade med ett blodbad, även Stoffes stjärt fick lida.
Efter en stunds sjuka fetischdrömmar going thrue hos grabbsen så var det tydligen dags att dra till Brobaren för att nummer ett ville bjuda på drinkar men det slutade inte heller så där asbra.
Stoffe hade problems med sin kikka så det är klart Cissi ställer upp och det slutade med att han drog med mig på världens jävla promis runt i Bro. Jag hittar inte så jag bad honom vända hem men det ville inte han, buff buff! Till slut kom vi iaf till Brobaren men det stängde så vi drog hem ist och Fredrik var så där lagom imponerad. Han totaldissade Stoffe som fick sitta ensam kvar på trappen utanför. Vi gick upp och det visade sig att F inte ens var lite glad, jag borstade tänderna och blev avvisad till soffan vilket slutade med att jag gick ner i bilen och sov i den sen så åkte jag till Hässelby och sov på soffan med ångest. Pappsen kom och skrek lite på mig och sen gick jag upp och kickade ur Lajzan ur sin säng så jag kunde sola, fett nice!
Till slut skickade iaf Fredrik sms och det visade sig att han inte alls var arg så jag kunde slappna av igen, han bad om ursäkt och jag bad om ursäkt. -All is forgotten!

image2499

Jag for hit igen och hängde lite hos Ante, pizza-frulle blidde det och jag fick ett ganska upprörande samtal från Madde som inte alls mådde bra och just nu är jag lite smått orolig över henne. Jag hoppas verkligen allt löser sig snart och att Nicke skärper till sig.
Mamma och pappa har iaf bröllopsdag idag så dom är ute i solen och dricker öl och vin, jag har fått typ elvatusen mms från olika uteserveringar i stan på mor och far. Det är skönt att de har det bra iaf...

Vi får se vart resten av dagen för oss, jag har ingen aning just nu iaf.
Pöss


RSS 2.0