4 dagar kvar

.. till halloween festen. Det är dags att tagga till ordentligt (Emilia, jag ser fram emot din kostym!).

Trevlig dag, lite så där lekfull kanske. Men hey!! Why not! Jag vet precis vad alla mina älskisar kommer säga men vadå? Man lever bara en gång, eller hur Drew?

Jag ska jobba hela den här veckan också, får se hur det blir med fredagen dock eftersom festen är då och då behövs det planeras och så vidare. Imorgon börjar jag 9.30 så det är ganska skönt, en av mina tidigaste dagar faktist. När jag kommer hem vid halv fyra ska jag klippa och färga håret, eller ja jag ska bara färga utväxten eftersom mitt hår växer så snabbt. TACK OCH LOV för det!
Det är Lisa som ska kirra det så då får jag träffa henne och det är också lycka :)

M.I.L.F

Som avslut på detta tråkiga blogg-inlägg tänkte jag bara berätta att jag lärde
mig en ny förkortning av Olson, a.k.a Bullen, igår. MILF - Mother I Like to Fuck! , Alltså, om man är en MILF så är man en fräsh äldre kvinna eller en mamma helt enkelt. Briljant förkortning som jag säkerligen kommer ha användning för.. eller?
<-Här är en i uppblåsbar version!




Sov gott nu allesammans...
You know you love me

ALLTSÅ

.. ÅH!!

Frustrerande att jag inte kan säga något om saken men va fan.. GE ER NU!
Don't talk to talk if you can't walk to walk.. eller hur är det man säger?



Lisa och Sandra ni är NÖRDAR!

tänk på barnen i afrika

Hey hey hallå!
Nu är det natt, klockan är 00.20 i skrivande stund och just nu ligger humöret inte på topp. Jag är mest besviken och lite irriterad på en nära vän. Hon säger saker till mig och går och gör tvärtemot. Känns som allt hon sagt varit en enda stor lögn men det är hennes liv och hon gör självklart vad hon vill med det. Trisst bara, för jag vet typ hur det kommer sluta, precis som det alltid slutar mellan oss två.. Men förhoppningsvis löser det sig till det bättre.

Jag försöker hitta lite posetiva tankar just nu så jag kan få upp humöret men vädret är dåligt och det är sjukt kallt och jag har ingen att mysa med. Jag är iofs ledig imorgon och det är ju skönt, om dom nu inte ringer från Stora mossens dagis och behöver hjälp men med tanke på att dom inte ringt på typ 2 veckor så hoppas jag att jag klarar mig imorgon åtminstone. På tisdag ska jag fixa håret. Jag ska blondera utväxten och klippa luggen lite, det är min älsk som ska fixa <3 . Lillesyster ska bli brunett i tron om att hon blir smartare men jag ser det som så att då kommer hon inte ha något att skylla på sen.

Åh andra sidan gick jag igenom min fotolåda idag som jag typ aldrig kollar i längre av speciella själ. Men precis som jag trodde så hittade jag en massa bilder från gamla tider. Egentligen ville jag slänga alla men jag vet att jag kommer uppskatta de senare i framtiden. Sen när det inte gör ont att se tillbaka på det som var utan då man uppskattar det man en gång hade.
Jag rensade de andra lådorna också och hittade en supermus som är trådlös som jag fick låna för längesen men jag trodde inte att den funkade eftersom jag inte fick med något installationsprogram men guess what!? Den funkar galant, jag kan såklart inte ha den så länge, jag måste ju lämna tillbaka den till dess ägare men det va ju kul att jag upptäckte NU att den fungerade när jag haft den i lådan i typ ett år känns det som. Det är typiskt mitt geniala jag att verkligen inte ens testa om den fungerar utan bara ta för givet att det inte går. Jag tror det kan ha med lathet att göra.
Apropå ägaren så befinner han sig just nu i Gran Canaria och har det sjukt bra kan jag tänka mig. För första gången på 3 år så är han där utan att ha en flickvän här hemma i Sverige (vad jag vet). Kul!

På fredag håller vår halloweenfest rum och det kommer bli så skoj att träffa Linn och Emilia och alla som jag inte träffat på ett tag. Min partypeeps från ekerö och täby kommer, det är riktigt bra skit. Jag ska säga till Martin och Lisa att de inte sak dryga så mycket för det skapar sjukt dålig stämning.

Jaa, det här blogginlägget spårade precis som de flesta andra brukar göra men va fan.. ni som läser min blogg är väl vana vid det här laget.
Bora bora my bitches and hoes!

Party all weekend long

OMG, vilken helg!
Fredagen var ju typ grym. Den dagen som jag absolut inte hade några speciella planer för spårade lite tror jag. Jag och Lisa drog till något riktigt skitställe i stan och drack billig öl sen skulle vi träffa Martin, Wredde och Calle. Eftersom jag och Lisa var totalt jättefattiga så drog vi till Crazy Horse som var gratis. Vad som hände där inne är jävligt oklart, men drack gjorde vi. Det blev tequila, öl och cider så att det räckte och blev över. Jag kommer inte ihåg mycket men Lisa har fyllt i luckorna. Jag stod med någon snubbe och pratade men Lisa drog iväg mig från honom ganska snabbt. Vi dansade en massa och spydde i kors på toaletten. Martin har också berättat att jag och Lisa brottats utanför, fast jag tror att han hittar på för jag såg inga spår efter någon brottningsmatch. Min lur hade också gått varm men jag har inget minne av något samtal utan det berättade Lisa och samtalslistan. PINSAMT.. eeeh ja!! Men va fan man lever bara en gång.
Efter mycket om och men så går vi iaf hem till Wredde, men innan det så stannade vi och käkade (tydligen). Det där med fyllemat är bra skit. Efter det gick vi iaf vidare och jag frös visst ganska mycket så jag fick låna Calles jacka och där hittade jag tydligen nycklar i en ficka som jag slängde ut eftersom jag inte kände igen dom. Som tur va såg Lisa det och tog upp dom igen. Jag ber om ursäkt Calle!
Vi var fem pers som skulle dela på en madrass och en våningssäng men det gick ganska bra. Lisa och Calle delade på en halvt uppblåst madrass och jag, Martin och Wredde tog sängen. Innan vi somnade så hade jag och Martin sug- och bitkrig (tydligen) och jag vaknade med bit- och sugmärken över hela armen, som är sjukt ömma btw, och några snygga på halsen. Martin däremot hade det fetaste sugmärket jag nånsin sett på halsen. Det var sjukt lila och ganska så stort så jag antar att jag vann det kriget, jag är helt enkelt sjukt bra på att suga. Haha, jag hade glömt att jag var så bra på att göra sugmärken faktist.

När jag ÄNTLIGEN kommit hem från Wredde, som btw bor i Gärdet, deckar jag i min säng i några timmar. Det behövdes verkligen och baksmällan kom som vanligt senare mot eftermiddagen. Men det kan inte hjälpas jag fixade iordning mig och vandrade hem till Sandrew som bjöd på middag och vin. Några glas och lite partymusik senare var det dags att röra sig vidare igen. Ut i kylan och vidare hem till Micke. En av Sandrews alla ögongodis-boys. Där satt vi och drack och kollade på film. Ganska så mysigt. Senare hamnade vi alla tre i Mickes rum och kollade på en film som hette Rest-Stop. Inte bra skit, för det första somnade jag i mitten av filmen och för det andra så var det inte trevlig på något sätt. USCH!
Linn ringde också efter att hon vart på Pink-konserten. Hon skrämde skiten ur mig, jag trodde hon var jätte sur på mig :( . Men som tur va så skojade hon med mig även om det kanske inte var det roligaste skämtet.

Idag kom mor och far hem från Eskilstuna och jag är sjukt trött. Ska försöka få med pappa ut och köra lite, det börjar bli kul igen för sist jag körde på körskolan så sa min handledare att det var den bästa gången hittills. Jag börjar äntligen få in alla rutiner och växlingen har jag fått till. Kärringstopen blir allt färre och trottoarkanterna lyckas jag missa. Jag är ganska så duktig.
Apropå duktig så har jag också skrivit upp mig på et spinningpass imorgon bitti, SJUKT SKÖNT.

Jag fyller säkert i mer senare. Puss på er <3

jag vill ha fredag idag

It's not what I feel for you.. It's what I don't feel for anyone but you!

YES!! Imorgon är det fredag, en ganska fullbokad för- och eftermiddag men annars ganska EPA.
Jag börjar klockan 9 imorgon och slutar 15, efter jobbet är det raka vägen till gymmet med en ganska hög hastighet. Jag ska träffa mamma där. Efter träning och föroppningsvis solning så ska jag vandra vidare till körskolan och köra i 40 minuter. Jag fick en liten läxa av Sargon, min körskolelärare, också men det gick väl sådär med den. Jag skulle pluggat på trafikskyltar men ja, tiden och intresset räckte inte till.. men jag tänkte plugga på vägen till och från jobbet och kanske lite medan jag springer på gymmet. Det funkar väl?
Imorgon ska jag också komma ihåg att skriva upp mig på spinningpasset på måndag, det är lika bra att jag skriver det här så jag inte glömmer bort det.

Kvällen skulle egentligen blivit en mysig sådan med middag hos Linn med Lisa och alla killar som man får på köpet när man käkar med dom men de planerna kastades i papperskorgen. Linn ska antagligen jobba så vi får se hur det blir imorgon.
På lördag är det iaf Sandras tur att kelas med mig, vi ska nog mysa och kolla på tv hemma hos henne. Det blir säkert sjukt bra.

Nej nu ska jag nog sätta på en film och sova, är så sjukt trött just nu. Höll på att somna i soffan vid nio-tiden.

Puss och kram på er!

Greatness

Jaha jag får väl skriva idag istället eftersom tröttheten liksom tog överhand igår. Jag orkade verkligen inte skriva, det liksom kokade över i skallen på mig. Det blir lätt så för lilla mig, jag känner inte efter alls ett långt tag sen kommer liksom alla tankar samtidigt. Det är faan inte lätt när det är svårt.

Igår iaf så jobbade jag från halv tio till tre och sen tog jag tuben från Alvik direkt till Fridhemsplan och tog en fika med min älsk, Lisa, i Västermalmsgallerian. Jag tog en varm choklad i det hemska vädret och en brie & salami-smörgås till det, eller jag åt halva för älsk var också hungrig. Jag tyckte lite synd om henne när hon satt och kämpade med att få i sig en apelsin med kniv och gaffel, haha, men hon lyckades ganska bra tycker jag. Vi pratade om allt och inget men alla våra konversationer slutar på något vänster om våra ex.. ex-sex, domhyve-ex, snygga ex.. ja ex, ex, ex och nu kanske du tror att det är olika ex vi pratar om men nej nej, utan det finns två speciella ex som dyker upp i tid och otid...
Efter vår härliga pratstund åkte jag hemåt och tog en dusch och fixade iordning mig lite och sen  gick jag vidare till en vän. Precis när jag kom utanför dörren så börjar det spöregna och jag hade tänkt ta paraply -fast naee det regnade ju inte, sen hade jag tänkt ta keps -fast naee de såg inte helt okay ut till den jackan, sen är det så att vi har ungefär 10 regnjackor hemma -fast naee de är ganska otrendiga.
Torkade men fortfarande blöta satte vi oss och kollade på tv och lite sånt där sen var jag väl hemma vid halv tolv kanske. Inte så farligt sent och jag fick ungefär 8 timmars sömn och ändå så var jag helt sjukt trött idag.


Min Lisilale är sjukt het när hon skakar sina lurviga!

Imorse, eller vissa skulle kanske kalla 10.05 förmiddag men jag tycker att det är morgon innan 11. Hur som helst så hade jag körlektion då och det gick mäkta bra. Jag har aldrig hört min handledare berömma mig så mycket nånsin. Träningen med pappa har lönat sig tror jag. Sargon gav mig en liten läxa, jag skulle försöka lära mig märkena till på fredag. MY GOD! Jag är helt värdelös på märken men okey jag får göra mitt bästa.
Direkt efter lektionen bar det av till jobbet där det var full fart redan när jag kom. Alla barnen skulle precis gå i på lunch och jag tror ju att typ hälften av alla ungar har damp. Men det gick ganska bra även fast jag typ höll på att somna i slutet. Hur trött jag än var sen när jag sluta så var det ändå så att min Lisa ville träffa mig idag igen och snäll som jag är så ställer jag ju upp. Dessutom är inte jag den som tackar nej när hon erbjuder sig att bjuda på ett glas vin. MUMMA!  Så blev det iaf, vi satte oss på en krog på drottninggatan och tog ett varsitt glas vin och pratade och skrattade. Det är oftast så att Lisa skrattar åt mig och det jag har varit med och väldigt sällan skrattar hon med mig. Men men, det är kul att man kan roa folk.. på nåt sätt!
Efter att vi svept de sista dropparna i glaset tog vi en tripp till Buttericks där jag hittade i princip hela min outfit till halloween festen. Jag handlade inget eftersom lönen inte kommer fören imorgon men jag vet iaf vad som finns.
Nu är jag ganska nyligen hemkommen och har käkat kina mat och kanelbulle farmor och Palle är på besök och sitter i köket och spelar "sjuan" som vanligt (farmor är förövrigt den bästa och coolaste farmorn som man kan ha). 
Själv ska jag börja plugga lite vägmärken och sen ska jag nog duscha och gå och lägga mig. Eller det är vad jag vill tro iaf men det kommer väl sluta med att jag sitter framför någon av alla dumburkar.

JA! Just det. Sandrew ringde tidigare på kvällen och berättade att hon införskaffat massa billigt till halloweenfesten. Det samtalet gjorde mig ännu mer lycklig och partysugen så förhoppningsvis händer det något skoj i helgen.
På fredag är det iaf en garanterad Lisa-Linn-Cissi-dag och då kan det väl inte bli annat än bäst!

me & you


Till min slyna:

When it hurts to look back,
and you're scared to look ahead,
look beside you;
and your bestfriend will be there






 

Graderna sjunker snabbt mina vänner så glöm inte mössan
kepsenglöm inte mössan!


Ni vet att ni älskar mig!


vart ska jag börja?

Vet ni vad, jag struntar i att skriva idag.. för mycket känslor och för mycket tankar för att ens försöka skriva här idag. Jag är trött och behöver sova faktist ska köra imorgon bitti sen jobba. TILL KLOCKAN HALV FEM!!

Creds till Lisa som är min ängel på jorden och förgyllde min eftermiddag idag och till er andra ;).
Love ya'll

apropå sug...

ABSTINENS!!

mumma

Ibland... eller typ ganska ofta önskar jag fortfarande att jag bara kunde spola tillbaka tiden. Problemet är inte ( med risken att låta lite dryg ) att jag inte kan få det jag vill, problemet är att när min hjärna säger ja så säger mitt hjärta emot. Efter allt som hänt och allt som jag gått igenom så har mitt hjärta liksom installerat en egen spärr som gör att det känns så fel. Tänk om den funnits förut när det var meningen att det skulle säga emot. Jag hoppas att spärren snart försvinner för i framtiden kanske det inte bara är mig själv jag sårar.

"När den rätta dyker upp säger hjärtat till då får huvudet säga vad det vill"
Ja och även detta har jag erfarenhet av...

- Jag vet, jag vet.. jag har bara mig själv att skylla!!

FESTSUG? eeh ja!!

Jaha så var helgen slut och en ny vecka har startat. Idag var det egentligen jobb och en körlektion som stod på schemat men jag kände mig verkligen inte helt okey imorse och nyss ringde framtidens trafikskola och sa att Sargon ( min handledare, tror att hans namn stavas så ) var sjuk så jag behövde inte komma dit. Så nu tror jag att jag ska träna med pappsen istället eftersom jag mår bättre nu på dagen.

Jag har suttiit och funderat på festen som äger rum på Halloween som jag och Sandra ska arrangera. Jag hoppas, vill och tror att det kommer bli så sjukt kul. Samtidigt vill jag inte hoppas för mycket för då kanske jag bara blir besviken. Det känns som att jag varje måndag blir mer och mer partysugen men sen går det liksom över till helgen och så blir jag sjukt otaggad. Så ska det ju inte vara det är ju riktigt illa..
Hur som helst Torsdagen den 2:a November ska min slyna, jag och några till gå på erotikmässan i Alvik. Det kommer också bli helt galet, det är nämligen tjejkväll fram till klockan 22.00 med Chippendales och grejer!

Chippendales baby, YEAH!
MUMMA!

Men nu sitter jag och försöker fundera ut vad för musik vi ska ha, det kommer ju självklart bli mest dansvänlig musik med tanke på att mina vänner är inte precis dom som skulle banga på att skaka sina lurviga. Nej du, dom sitter ALDRIG stilla på en fest, det brukar iofs inte jag heller göra efter några glas.. eller flaskor vin. Men det är också skoj att ha lite annan musik också eftersom blandningen av människor är så bred, alltså riktigt bred. Några av Stefans vänner kommer också men musiken som dom lyssnar på har jag inte ens på min dator så den får Sandra fixa.
Ja så det är kanske inte så konstigt att man blir partysugen när man sitter och lyssnar på riktigt skön musik och planerar en grym fest liksom. Men fan det är typ två veckor kvar och det känns som en evighet..

invitation
Inbjudan endast till vissa speciella! ;)

Ni vet att ni älskar oss!

dutti kikka

Idag gott folk har det hänt grejer.
Efter frukosten åkte mamma, jag och Malin till Vällingby för att shoppa kläder. Malins garderob var lite tom och hon gick omkring i mina och Lindas utslitna skor så det var hennes tur. Lilla jag fick ett par hotpants också. Me like!
När jag kom hem fick jag i princip vända i dörren, då skulle pappsen ta mig ut på en bilrunda, eller tvärtom egentligen för det var jag som skulle köra. Det gick ganska dåligt i början men ju mer jag körde ju bättre gick det. Imorgon har jag körlektion efter jobbet så jag behövde öva lite gran.
När jag kom hem så var det bara att fort packa ihop träningskläderma och sen rusa iväg till gymmet med mammsen. Tog i ganska ordentligt idag och någonting säger mig att det kommer kännas imorgon.

Den här veckan kommer nog bli ganska tuff, jag jobbar varje dag och har körlektion måndag, onsdag och fredag. Men men.. det blir nog toppen!

Bon voyaye!


aa fast naej!

Jag var hemma, sjukt otaggad och jättetrött. Åkte iväg träffade Liza, vandrade i typ 30 minuter och hamnade hemma hos Robert i Spånga.  Jag hade asont i magen och tog taxi hem och nu sitter jag här.

Jag har iofs fått mig åtminstone ett gott skratt. Jag satt med familjen, Per-Tomas och mina gamla svärpäron och pratade skit och minnen så det var inte helt fel det heller.
Jag har fått en del oväntade samtal också och något säger mig att det kommer fler. Hittills har jag varit en ganska flitig dissare frågan är om man ska fortsätta på den inriktningen.

Imorgon är det söndag igen och dagen efter är det jobb och körning. Jag ska iofs jobba hela veckan och jag har 3 körningar. Jag MÅSTE tvinga med pappa ut imorgon annars kommer min handledare bli galen på mig eftersom jag inte tränat på det jag ska. Jag tycker inte om när han är sur på mig.

God natt och sov gott!


Saturday morning

Man är ju inte helt opopulär iaf. Det är ju skönt ;)

Jag kom precis hem från åkis. Åt en halv pizza för att min hungriga mage skulle blir nöjd och belåten.
Innan det, imorse var familjen (alla utom linda.. och fanny.) ute och åkte lite. Vi började på Vinsta zoo där jag övertalade pappa att köpa en jacka till Fanny för 700 kr. Det var en beige med pälskrage på luvan och burberry mönster inuti. Fanny kommer vara snggast i vinter. Alla har ju klagat på att vi klippt av henne allt hår nu till hösten och de tror hon kommer frysa så nu har vi löst det problemet.
Efter Vinsta åkte vi till Vällingby, jag hjälpte pappa att köpa skor och sen gick vi in på skrattkammaren. Det är ju halloween snart liksom. Men allt vi hittade var en rattmuff och tärningar till mammas bil. Det var hon själv som fick välja vilket inte är helt överraskande. Det är nämligen rosa och på rattmuffen står det "right" och "left". Pappa som fick köra med den på hem var inte helt glad över det och Per-Tomas fick sig ett gott skratt. Jag själv tyckte att han var ganska söt där bakom ratten.

"right" och "left"mammas bil
fannys nya jackafanny45373-155

Ikväll kommer antagligen Gunnar och Marianne (mina gamla svärföräldrar) på middag. jag ska vara med Lisa, världens bästaste! .. Vi får se vad som händer, förhoppningsvis något sjukt kul!

Ha det bäst!
Puss och kram


god natt!

Hejsan hoppsan! En irriterad och galet trött Cissi som skriver.
Kvällen hos Sandra var grymt bra, vi fick massor planerat och allt är i princip klart till Halloween.


Tyvärr var det inte bara planer som dök upp i disskussionen. En viss liten ung dam finns ju alltid och dinglar över Sandra huvud i ett svart moln. Jag vet att hon hatar henne och jag förstår henne. Själv känner jag henne inte men jag har även denna ogillande känsla av henne med tanke på vad hon gjort mot Sandra och sen förstår jag helt enkelt inte vad fan det är hon tänker med. Jag kulle bara vilja fråga hur hon tänkte och varför hon gjorde som hon gjorde.
Jag vet redan att jag är den sista personen egentligen som ska berätta om rätt och fel med tanke på vilken fitta jag är men jag vet om att jag är en riktig slyna. Visst jag försöker till det yttre att ändra mig men det kommer ju aldrig räcka. Hur som helst så vet jag iaf om att jag är riktigt rå det verkar ju inte den här människan ens förstå innebörden med. Hon kallar Drew sin vän och gör sedan som hon gjort.. Jag vet inte exakt hur långt hon gått eller med hur många.
Hon kan säga att hon ska vara allt som jag inte var men det kommer aldrig ske för hon är en liten sketen sak som jag egentligen skulle totalignorera men när hon kallar en av mina äldsta kompisar sin vän och behandlar henne sen som vilken annan slyna som helst så kan hon fan DÖ!
Sandra är en bra människa, hon säger att om hon såg henne så skulle hon få en blick som kunde döda men jag säger platta till henne.. SERIÖST, hon kan ha varit med om hur mycket som helst, struntar i hur synd det är om henne. Det finns många killar och hon har ingen som helst rätt att säga eller göra som hon gjort. TVI PÅ HENNE!..

.. Så nu är jag nöjd! Dagen innan halloweenfesten så är det ju erotikmässa i Alvik. Jag och Sandra ska gå  på tjejkvällen sen kommer Marcus Strandberg och joinar det blir väl bra. Sjukt kul ska det bli iaf, me like big time! Nu är det dags att smaka kudde snart.

arrivederci!

Halloween närmar sig med små steg

Ja snart är det faktist halloween. Jag och Sandra ska planera som aldrig för ikväll!
Det kommer blir så bra :) .. PUSS

Life is too short to wake up in the morning with regrets.
love the people who treat you right,
forget about the ones who don't
and believe that everything happens for a reason.
if you get a chance, take it,
if it changes your life let it.
nobody said that it'd be easy,
they just promised it would be worth it..

ljushuvuden

Jag ska försöka mig på det här igen även fast det är jättetrögt.

Kvällen blev lugn och jag har svullat så mycket att mitt samvete har nått botten. Jag måste nästan träna imorgon efter jobbet för det här funkar inte.
Jag följde med Sandra på ljusparty för att göra denna mörka höstkväll lite ljusare. Det var skoj och jag hittade ungefär 100 olika dofter på ljus som jag vill ha och typ massor av stakar och en spray som man sprayar på kudden för att sova bättre. Den funkar tydligen riktigt bra och doftar gudomligt. Har jag den på kudden kommer jag väl aldrig vilja lämna sängen. Men det kanske är en bra grej att använda på killar, vad vet jag!?

Imorgon ska jag och Sandra nog chilla och kolla på lite movies. Hipp hipp tydligen , "ein nähwe bluebaer". Hmm.. dom som sett Hipp hipp fattar.

När jag satt här i min ensamhet (som vanligt) kom jag och tänka på hur sexigt det är med tatueringar.. PÅ KILLAR (Sorry Drew men jag kan ärligt säga att du passar grymt i din tattoo. Det vet du) !!
Det ska vara tribes på ryggen eller på en biffig överarm, det är riktigt mumma.. *dreglar*
Men jag varnar er det passar inte på alla, tyvärr! Så look out för en snygg tatuering kan bli så väldigt fel om det hamnar på fel kropp eller personlighet.

jontas tattoo addes tattoo 
sandras tattoo

Natti natti!!

boring!

Jaha minnet är tydligen fullt i databasen så bloggen är sjukt seg. Vi får väl se om det här ens går att publicera.

Jag sitter hemma nu och lyssnar på sjukt tung musik. Det behövs efter en hel dag med armarna-upp-i-skyn-och-vifta-med-händerna-visor. Man är lite smått trött också och imorgon är det lite tuffare än vanligt för då börjar jag klockan 8 så det är upp innan tuppen som gäller.

Imorgon är det fredag också, det ska bli sjukt skönt. Jag har ingen aning om vad som händer, fötter, fingrar och tår.. Antingen blir det en myskväll hemma med familjen eller så blir det något impulsivt, något som bara dyker upp i sista minuten vilket inte är allt för ovanligt.
Precis i detta ögonblick frågade faktist Lisa vad jag ska göra så hon kanske har några planer för lilla mig, annars vet jag att det kan dyka upp annat trevligt om jag vill, men vill jag? Det är det som är frågan.

Aja, mitt liv är ganska tråkigt för tillfället men snart så blir det party, när vi drar till Hundfjället lär det bli ett ganska långt inlägg i bloggen som jag vet att ni alla ser fram emot.. Eller?

Tänkte skoja till det lite eftersom jag lovat min syster att Leo, hennes pojke, ska få vara med i min blogg...
Linda berättade nämligen idag något mycket spännande i vanlig ordning som jag sa att jag genast skulle skriva i min dagbok (på skoj, ofcourse) men då insisterade Linda att jag istället skulle skriva det i min blogg och då tänkte jag att jag kan lägga in en bild också så att alla får se vem denna pojke är som kläckte ur sig en sådan fyndig kommentar så här är han:

leoleos rumpa

.. och hans kommentar: -"jag har rumpsevtt HELA TIDEN!"
Tack för infon!

You know you love me
Er förevigt trogne bloggare.

Justin Timberlake - My love!

I can see us holding hands
Walking on the beach, our toes in the sand
I can see us on the countryside
Sitting on the grass, laying side by side
I could be your lady, let me make you my baby
Boy, you amaze me
Ain't gotta do nothing crazy


See, all I want you to do is be my love
(So don't give away) My love
(So don't give away) My love
(So don't give away) Ain't another man that can take your spot, my love
(So don't give away) My love
(So don't give away) My love
(So don't give away) Ain't another man that can take your spot, my love


lovely


Pojkar

... svårt att leva med dom, omöjligt att leva utan dom!


ZzzZzzzzzzZz!
Natti allesammans.
Glöm inte mössan!



jobba jobba jobba

Ja, som jag sa förut så fungerar inte msn, jag var tvungen att byta mailadress. Jag kommer väl ha kvar min gamla men jag har ny msn; [email protected]. Jag vet det är svårt att se skillnaden på adresserna men om du kollar igen så kanske du märker att det är två i:n i cecilia istället för ett.

Idag blev jag väckt av telefonen 07.17. Först stängde jag bara av samtalet i tron om att det var ett alarm som jag satt på i misstag. Andra gången svarade jag och på andra sidan av luren så fanns Linns vackra stämma. Hon var på väg med sin mammsi till dagiset i Alvik (jag har jobbat där 4 ggr men vet fortfarande inte vad det heter, hrmm) och behövde lite hjälp så jag for upp och klädde på mig och letade tio i hela huset. Med det fanns ingenstans att hitta så jag fick springa till mammas jobb istället och hon fick ge mig lite pengar till bussen. Jag kom kanske lite sent men jag erbjöd mig att jobba senare också så det gick bra. Det är jobbigt att man liksom har en tendens att glömma och blanda ihop namnen även fast man haft samma barn en del ggr. Det är också lite pinsamt. Men men det kommer väl, nu är jag uppskriven på vikarielistan också så det är MIG dom ringer när dom behöver hjälp. WOHO!!
Efter jag slutade ringde pappsen och jag fic skjuts hem, det var lycka och dessutom fick jag tunnbrödrulle med korv och mos till middag vilket var sjukt uppskattat.
Ikväll är de ju så där mycket skoj på tv också, Desperate housewives och Bingo till exempel. Så där sitter jag klistrrad. Tyvärr är jag så galet trött så det är tveksamt om jag lyckas hålla mig vaken så länge.
Jag har sjukt ont i kroppen idag också, ryggen, benen, magen och arslet.. TRÄNINGSVÄRK!! Massage? Ja tack!!

Imorgon är det jobb igen, tyvärr blev inte tiderna 12.45-16.00 utan 9.00-16.00.. Men det är bra, mer perngar åt Ciccilina. Däremot hade jag ju tänkt träna imorgon och det lär jag ju inte hinna då.

Nej nu fryser jag, jag tror jag ska krypa ner under täcket i min ensamhet och kolla på tv. Någon som vill joina? .. Ne, tänkte väl det!
Auf wiedersehn!

Aaaaaaaaargh!

Hor-msn funkar inte för mig just nu och det är sjukt frustrerande så jag går och lägger mig och kolla på en film ist... DOMHYVE!!

Passar på att lägga in en snygg bild på min syster. Det är mitt egna verk!

http://lajsiz.blogg.se/
Hon är riktigt het på den här bilden.. Grr!

/p.s de är bara 5 veckor kvar till hundfjället!

vecka 42

Inledningsvis vill jag faktist säga att man behandlar inte baby hur som helst!
Min älsk ringer och säger att hon gråtit. Hon har gråtit efter en kommentar av person som INTE är värd hennes tårar. Tvi på dig! Låt henne bara vara, kan du inte säga nånting snällt så var tyst! Jag tror hon har förstått hur du känner och vart du står någonstans! Är ganska medveten om att du ogillar mig starkt också men det struntar jag i för jag vill inte att min bitch ska vara ledsen ;) .

Tjaaaa! Ny vecka nya planer.. Ofcours my horse!

Idag var jag och tränade för första gången på två veckor, det kändes minst sagt att det var ett tag sen sist. Jag blev lite smått besviken när min favoritmaskin var ur funktion plus att alla springmaskiner var upptagna, suck. Det var bara att sätta sig på cykeln. Har folk inget liv, vad gör alla människor på gymet en måndagseftermiddag liksom? ..
Idag var det faktist ovanligt mycket fint att kolla på, det tycker vi om och Magnus körde sönder pappa så nu kan han knappt köra bil för han har så ont i armarna. Jag vet inte om han kanske lever lite i en fantasivärld där han tror att han klarar vad som helst. Men pappsen du är trots allt över 40 och som du själv sa 20 år med gräddbakelser, då blir kroppen lite trasig så take a chillpill!
Jag själv kommer ju ha världens träningsvärk, allra helst i ryggen som jag är sjukt otränad i och som jag idag tränade lite extra mycket och kanske lite för hårt men det är smällar man får ta. Vill man vara fin så..

Hem och käka middag och sen iväg igen, trodde jag skulle få övningsköra lite ikväll eftersom jag inte kommer någonvart med körskolan. Jag spänner mig och blir stressad eftersom jag sitter med en främmande människa bredvid mig. Får ta och slappna av lite kanske. Men jag och pappa åkte iaf till körskolan, pappa tyckte det gick för långsamt så han beställde ett paket med 20 lektioner till. MY GOD! Så nu är det hårdträning hela Oktober och November. Men det ska jag ha, så det händer något.

Imorgon har jag egentligen inga planer så jag ska nog panta lite burkar (har gått om det från helgen c^,), hihi ) och sola i supersolariet sen antagligen åka och göra lite pärmar så jag får något gjort. Och på kvällen ska jag försöka tvinga med pappa så jag får köra lite bil.

Onsdag ska det jobbas, jag börjar 12.45 och slutar 16.00. Då blir det ännu en avdelning som ska besökas på dagiset i Alvik. Det innebär fler små söta barn som man ska lära sig namnen på..
Dagen efter, alltså torsdag är det en körlektion på morgonen så då är det viktigt att jag har övat på att köra ordentligt för jag tror min handledare börjar bli lite irriterad på mig eftersom jag är så trög. Men jag kan inte hjälpa det, jag tycker fortfarande att bilar är stora och läskiga maskiner.

Sen är det fredag och helg igen, vad kan hända då? Blir den något som den här helgen har varit så blir jag glad för den var lyckad. Sandrew och jag kanske skulle gå ut men inget bestämt än. Vi får helt enkelt se vad helgen har att bjuda på ♥ 

peacePeace out!

She brings me joy!

Så blev det söndag.. igen! Igår var ju en ganska lång dag precis som fredagen. Jag gick väl och la mig vid fem men somnade inte fören vid sex sen upp för att gå hem och ut med hunden klockan nio så tre timmars sömn inatt. Bra baby! fem timmars sömn på två dygn. Jag borde ju få något form av pris för min stora bedrift.
Jag, Sandrew & co. kollade på Instängd och The hole ten yards igår och sen slutet på typ tio andra filmer, eller jag sov mest men mest mys var det iaf, förutom att man blev väckt var tredje minut.
Idag har jag väl ocks lyckats ganska bra, pappsen ska typ sälja min bil och körkortet kan jag kyssa bye bye!.. Eller så får jag försöka fixa det på ngt sätt men just nu är det väldigt överkurs att ens försöka smöra in sig hos mor och far. De är trötta och irriterade och jag också så jag tror jag väntar med det till senare, typ nästa vecka eller något...

Idag har jag nog sovit hela dagen tror jag, jag har ALDRIG varit så trött som jag var idag och jag har aldrig varit så bakis som jag var igår. Förstår inte hur jag lyckades för jag va absolut inte speceillt full i fredags. Men men, min mage är väl lite känslig eller något. 


Idag går lite extra kärlek till min Sandra som jag ännu en gång kommit nära igen. Vi lever livet som två "lyckliga" singlar med samma vänner och ovänner. Kärlek till dig vännen, och lycka till med alla dina ragg, haha! Min egna lilla slyna.

 Sandra





I love my baby, yup yup, I love my chick!





Peace out!

SJUKT BRA!

Jaha, så var det fest hemma igen igår. Så jävla bra skit! Martin och Lisa drygade med alla fjortisar. Jens fick nog den värsta smällen och han är verkligen världens snällaste människa. Sorry kisen, du var helt enkelt på fel plats vid fel tidpunkt. Du behöver inte vara rödd Martin är sjysst egentligen!

Den skönaste var ju ändå Reggihoe som är så jävla intelligent!
Micke: - Jaha vilka är ni då?
Linn: - Jag är Lisa Minelli
Lisa: - Jennfer Aniston
Martin: - Brad Pitt
Regine: -... Men han bor ju i USA!!

Haha, hon fick mig att framstå som Einstein så den tackar vi för baby!
Annars var ju kvällen sjukt bra och den spårade inte så farligt förutom att ett gäng  "oinbjudna" hamnade utanför grinden men dom togs det hand om och dom försvann ganska snabbt när Chaplin visade sitt vackra tryne utanför dörren.
Linn var som vanligt den som hetsade, den här gången var det lillesyster som blev offret och hon låg och spydde i en hink. Adde hjälpte henne att hålla upp håret, sjysst kille! Sandra var också lite så där lagom dyng, hon dansade med min syster som aldrig förr och dessutom satt hon i soffan och lät alla höra hur hon kände och vad hon ville ha, - "Jag är bara ute efter en sak... KNULLA!!".. Bra där Sandrew. Hon var för en gångs skulle mer full än mig. Även om  jag också har luckor, som vanligt, så känns det som jag hade lite koll. Jag lyckades bädda iordning till alla och jag hade ganska bra kontroll på saker och ting. Sen finns det lite sånt som jag inte kommer ihåg som sagt, ett sms från ett ex som jag hittade dagen efter och sen sprang jag runt i jacka utan ngt under. Jag undrar fortfarande varför jag gjorde det, det blev en favorit i repris helt enkelt för det gjorde även Lisa
Det hände både det ena och det andra här hemma igår också... Men fan vad kul det var.

En annan jävligt tråkig incident var ju att smink blev snott för flera tusen av min älsk, Lisilale. Den människan som tog det ska jag slå sönder och jag vet typ vem det var så... du ligger lite illa till bruden.
För övrigt så tror jag att alla Lindas killpolare är livrädda för Martin som drev med ALLA, de kissade fan nästan på sig. Edward vågade sig inte in i huset, Jens kunde inte sluta be om ursäkt för gud vet vad och en liten Micke var verkligen såå väck i skallen, t.o.m Adde fick sig en känga.
Vid halv 4 på morgonen kände vi, de sista som var uppe, att det var dags att sova men då plingar det på dörren. In kommer bröderna "DYNG" med en viss farbror i hasorna och de blev kvar där. Vi sitter och snackar skit och jag och Martin startar någon slahs lek medn sugrör. Han snortade salt och jag tog Coca Cola.. hmm! But why? 
Halv sju på morgonen kommer Leo ner och ska till jobbet och vi sitter fortfarande uppe, en halvtimme senare somnar de flesta och 2 timmar senare var det dags att gå upp och städa. Jag förstår inte nöjet med att sova så sjukt lite. Linda går upp i köket och där sitter en bror på en köksstol med pannan i bordet och sover.. eller plockar upp chips från golvet som han själv så fint förklarade sin fina ställning. 
Nu är man ju lagom sliten och skulle behöva sova ett halvt dicennium, men vadå man ska inte klaga.
Ikväll blir det nog lungt, även om jag inte skulle banga på en till sån här fest så orkar jag inte mer.

fest @ moïfest @ moï, linn och lajzanfest @ moï, martin & lisilale

fest @ moï, the famous pose.. igen

.. Det var helt klart det bästa på länge.
Tänkte passa på att ge lite creds till lille lillesyster Malin som orkade med oss och till lillesyster Linda som är ganska söt när hon skriver om mig i sin blogg (http://lajsiz.blogg.se/111006210720_tv_speciella.html).


Ni vet att ni älskar mig!

Blod, skratt och tårar

Jaha så har man sovit igenom hela dagen, inklusive mötet på AMS.
Jag spenderade natten i en fotölj och det var ju sådär bekvämt. Sen bev jag väckt på morgonen strax innan 8 av en morgonpigg Linn, då var det dags att springa till tåget. Vi tog Roslagsbanan, haha! Var lite kul att åka vagnen som jag en gång antagligen hade städat.. Fick lite roliga flashbacks!


Hur som helst så åkte jag til Täby igår vid 8-tiden på kvällen. Jag var dock inte framme förens strax efter 10 vilket var jävligt epa. När jag gått av vid Nannavägen så har Linn sagt att hon ska möta mig men minutrarna går och ingen Linn dyker upp. Där står lilla Cissi och fryser skinkorna blå medan Linn glömmer bort tiden när hon snackar med Wredde. Dumma Linn! När hon väl ringer och jag säger att jag fryser så gravar hon bara. Efter lite vilseledande information och en kort promenad så hamnade jag iaf rätt. Så fort jag kommer innanför dörren så får jag ett väldigt fint välkomnande, de har t.o.m fixat ett ragg åt mig. En 88:a! Vilken överraskning, ett misstag i Tallin och man får leva med det resten av livet, jag svär.
tegelbruket
Några öl och ett par timmar senare är det dags att bege sig till krogen. Tegelbruket tror jag att det hette, det var inte så bra drag där igår tydligen men ganska kul ändå. Mycket fint att kolla på också faktist!
Det var faktist kul där ett tag men som så många andra roliga kvällar så spårade även denna ut. Martin försvann iväg till sjukhuset med en snubbe som åkt på däng, Linn blev trakasserad av någon snubbe som jag tydligen råkade hamna i en konversation med helt ovetandes. En sliskig östermalms snubbe som hamnat fel? .. Ne men sen så hamnade ju Martin högst upp på någons skitlista och Sunkan berättar att de vill döda honom. Det var verkligen en dramtaisk kväll, Linn låg och grät och Martins mamma kom ner och var jätteorolig så henne fick vi lugna ner också. Men det slutade som tur va bra förutom att jag fick sova i en fotölj, det var inte helt okey. Det är också anledningen till att jag precis har gått upp i princip. Jag sov till klockan två ungefär. Wops!

Grattis
Grattis på födelsedagen Martin!

Ja det var den kvällen det.. Ikväll ska det storhandlas mat med mor och far som ska iväg. Det lär ju bli nyttigt när mina systrar fått bestämma vad dom vill ha; godis, chips och läsk i massor!!

Jaja, ni vet att ni älskar mig.
Ciao!

Den vackraste stunden i livet

.. var den när du kom

Jag tog fram en bok som jag fick i julklapp av Sandra för typ 3 år sen. Det var året i Kläppen när Öberg var där inkl. Mats och våran familj och Andreas. Boken heter Grynets bok och på den tiden var hon min största idol. Jag tyckte att hon var "helt sjuuuukt bra". I boken får man skriva om sig själv och om jag ska vara ärlig så tror jag att jag var jävligt kär då. Jag var nykär och sjukt lycklig kolla vad jag har skrivit:

NAMN: Cissi-Lou
ÖGONFÄRG: Blå-grå-grön
HÅRFÄRG: Mörk-blond
FAVORITMATRÄTT: Pappas hummer
BOR I: Hässelby, I en gul villa
LAND SOM MIN SLÄKT KOMMER IFRÅN: SVERIGE!
SJTÄRNTECKEN: Kräftan
SPORTIDOL: Min pojke, Dreas
COOLASTE FRUKTEN: Banan =P
FAVORITDJUR: Fanny
BÄSTA FÄRG: Rosa!!
NÄR JAG BLIR STÖRRE VILL JAG BLI: Fett-rik
MIN BÄSTA PRYL: Mobilen
JAG ÄR KÄR I:Andreas Hagen Oscarsson
FAVORITSPORT: Snöbollskrig?
BÄSTA BOK: Den häär! =D
MITT BÄSTA ORDSPRÅK: Du tror du e så jävla svensk!
INTRESSEN: Snow- wakeboard, Andreas
DÅ GRÄT JAG SENAST: När jag inte va med Andreas på nyår =(
DET BÄSTA JAG VARIT MED OM: Träffa honom
BÄSTA LUKTEN: Andreas

Ja det väcker ju lite minnen faktist, år 2003 överhuvudtaget var ett så jävla bra år. Fy fan va lycklig jag var då. Det är svårt att tänka sig nu kan jag ju säga.

kläppen 2003-2004kläppen 2003-2004kläppen 2003-2004kläppen 2003-2004kläppen 2003-2004kläppen 2003-2004jag med min bokkläppen 2003-2004kläppen -barnbacken
kläppen -utsikt från fönstret

Galna minnen alltså. Längtan när man åkte nerför backen på att du skulle komma, alla sms innan du var hos mig. Nyår med tårar och sen bli sams igen. Ja du helt sjukt. Partypolarna, Gunnars trasiga fot och hans pulka som gick sönder. HAHA, säckåkning ner i diket fyllt med vatten, varm oboy. Fan va jag längtar tillbaka. Jag blir varm i kroppen bara av att tänka på utsikten från fönstret. Det kommer inte alls bli samma sak i år som alla andra år men förhoppningsvis blir det toppen ändå :)!

Se upp i backen!

Tråkigt liv?

Hej hej! Jo jag är väl medveten om att min blogg blir mer och mer ointressant men jag kan inte hjälpa att det inte händer så mycket om dagarna längre. Men jag ska försöka och göra mitt bästa att fylla ut bloggen med mer skojiga saker.
Idag har jag inte gjort någon nytta utan bara legat hemma och kollat på film. Men jag kanske ska ut ikväll om jag orkar. Jag har absolut inte råd med det men vafan jag vill verkligen. Martin fyller ju år och dom ska till Tegel hela bunten och det känns som det var 100 år sedan jag träffade Linn. Så... ja jag ska försöka!
Men det är en bit till Täby och imorgon klockan 14.00 ska jag vara på AMS igen men det ska väl fungera :).

PUSSAS

update

SHIT va dåligt det gick på körskolan. Jag ska ut med pappa och köra ikväll annars vet jag inte vad jag gör. Jag var helt väördelös och det blev inte bättre av att jag märkte hur körskoleläraren blev mer och mer irriterad. Som tur va stannade vi bilen och han pratade lite vett i skallen på mig. Haha det finns nog bara en som är så korkad och glömmer bort att använda bromsen.. Ja just det, jag!! Det gick mycket bättre förra gången och nu är jag så sjukt sur på mig själv. DOMHYVE CISSI!

Jag tröstade mig själv efteråt med 22 minuter i supersolariet. Skönt var det sen gick jag hem från Hässelby Gård eftersom jag hade så dåligt samvete när jag inte tränade.


today is the first day in my new life?

Dagens hurtbulle: Cecilia Arnblom.. Eller ja inte än då. Jag ska snart till körskolan efter det går jag nog till SATS och tränar och sen vidare till supersolariet och får lite färg. Om jag orkar. Nu när jag skrev det så verkar det jättejobbigt egentligen men jag ska försöka orka.

Jag mår bra idag faktist! Nya krafter. Nya planer. Nya tag. Nytt liv? Mjo, jag kanske inte ska överdriva men om det nu hade varit så vore det ju toppen!
Nej nu är det dags att packa träningsväskan. Ha det bäst!

Arrivederci! ♥


change of plans

Jaha, den här dagen blev ju inte alls som jag hade tänkt mig men ganska bra ändå.
Gick på möte på AMS sen efter det så blev det en eftermiddag med Lisa på djurgården istället för träning och solning.
Vi satte oss vid vattnet och pratade om Hundfjället och San Fransisco men framförallt KUKAR! Haha och våra totalt misslyckade framtida liv som singlar. Självklart blev det massor av snack om exen men det går ju inte att undvika när vi båda är ensamma och olyckliga. Men vi är däremot ganska lyckliga tillsammans och man får alltid ett gott skratt med Lisilale. Vi pratade också gamla minnen som Tallin, Power big meet och alla fester hos mig och Lindilale! Sjukt kul!
Ikväll blev en ganska mysig och lugn kväll, kollade på massa filmer. Nu ska jag gå och ta ett natt-snack och sen sitta här ett tag innan jag går och lägger mig. MYS!

Imorgon ska jag försöka sola  efter min körning. Ska köra klockan 14.55.. tror jag. Har lite dåligt samvete eftersom jag inte tränat så mycket men annat har dykt upp(!). Imorgon ska jag även försöka få arslet ur vagnen och TRÄNA eftersom jag missade det idag och det behövs verkligen.

Ciao amigos!



vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram!

Jag tar dig till en godisaffär, du & jag kan ha roligt där. Plocka lösvikt i påsen här.

Oh my god vad jag måste hårdträna den här veckan. Funderar nästan på att ta inlinesen till Sats imorgon bitti till spinningen. Jag har käkat alldeles för mycket onyttigt den här veckan och inte tränat alls nästan. Det är riktigt illa!
Just nu känns det dock inte alls som jag vill träna har ont i nacken, det har gått över lite. Jag antar att jag har sovit på en lite för hög kudde. Inte bra, inte bra. Försöker tigga åt mig lite massage men det är ju ingen som vill ställa upp. DOMHYVEN! Får stå ut med smärtan helt enket.

Och nu längtar jag jätte mycket efter att få åka lite Snowboard, det ska bli sjukt kul :).
Hundfjället vecka 48 och Kläppen vecka 1.

goggles
Se upp i backen!

Sammanfattning

Shuuuue!! Idag åkte jag och lillesyster Lajzan till Hässelby gård och solade i det största solariet jag nånsin sett. Det var stora monster som man skulle lägga sig i. Billigt var det inte heller men det var det värt för man får ganska mycket färg. Men en halvtimmen för hundra kronor kanske är lite att ta i ändå. Men jag ska antagligen dit imorgon igen. Kan inte motstå det var så skönt.
Nu sitter jag hemma och lyssnar på galet skön musik, jag blir så lycklig av musik. Många låtar väcker gamla minnen och även om man aldrig får uppleva det igen så är det sjukt skönt att lyssna och minnas.

Imorgon 13.00 ska jag vara på aretsförmedlingen på ett introduktionsmöte. Spännande.. hrmm!
Sen hoppas jag att jag får jobba lite innan fredag så jag får tjäna ihop lite cash. Det behövs verkligen.

Igår kväll kollade jag på film hela kvällen. Click och Datemovie, jag grät som en bäbis när jag såg click. Den var sjukt rolig men sorglig. Datemovie var mindre bra, det var lite scary movie/not another teenmovie-stuk på det hela.

Tchüs!


Lördag kväll, värdelös!

Hejsan hoppsan. Här händer det grejer .. NOT!
Igår kväll skulle vi gått ut, kände mig ganska taggad när jag kom till Sandra och hade käkat men då satte sig alla framför tv:n. BIG MISSTAKE! Alla blev såklart jättetrötta inklusive jag så det blev en jävligt lugn kväll.

Idag har det varit en ganska mysig dag, jag har tagit det lugnt och kollat på tv i princip hela förmiddagen sen käkade jag hemma och nu sitter jag här och ska snart kolla på en film. Känner mig ganska glad, Sverige vann mot Spanien och jag har utvidgat min sociala krets lite.

Imorgon är det söndag och då händer det ju aldrig speciellt mycket men jag och Linda ska till något supersolarium i Hässelby gård och sola lite, sen är det bara att hoppas på lite annat mys och skoj.

Puss och Kram people!


ingen utgång

.. ZzzzzzZzzZZzz

fairytale gone bad

"jag är förföljd av olyckan som en gång varit min lycka "


Var nyss på promenad, det var trevligt till en början men på vägen hem så orkade jag inte med alla tankar som dök upp. Det är så hemskt att vara ensam speciellt ute när det är mörkt, kallt och fuktigt. Jag kände hur mycket jag egentligen saknar att ha den människan jag bryr mig mest om i hela världen nära mig, att bara krypa ner under täcket och kolla på en usel film. Att bara vara.

När jag kom innanför dörren ville jag verkligen ut och köra lite bil och komma iväg från annat ett tag men självklart så håller inte ens min egna pappa vad han lovat utan rusar iväg till Per Tomas för att kolla på hockey :'(.
Jag vet att allt bara är skit saker och att jag överdriver så sjukt mycket men jag mår verkligen inte bra.. Hatar det här, hatar att försöka gömma allt bakom ett leende och detta eviga festande men det är enda sättet jag vet. Jag vet inte om det beror på att hela dagen va usel och allt kommer fram då eller om det är något annat men det suger hur som helst.

Morgonen var också katastrofal, det fanns inte en tia i hela huset. Båda mina proppfulla spargrisar var ramrena. Min syster hade rensat de för att kunna köpa cigg antar jag. Äckel! Sen kunde inte mamma skjutsa mig till Vällingby så jag som redan var försenad till jobbet fick gå ner till Åkermyntan för att ta ut pengar på bankomaten så jag kunde betala bussen. Väl nere så märker jag att det är stängt så jag ringer till mamma igen och ber henne om hjälp men hon bara skriker och slänger på luren i örat på mig. Trött och gråtandes vandrar jag hem igen och hittar till slut 10 kr och kommer ungerfär 20 minuter för sent till dagiset så det var inte så farligt ändå. Pamela jobbade också så jag blev lite chockad när jag mötte henne på väg ut från toaletten. Annars var det en ganska lugn dag och barnen var snälla mot mig.
Btw så tog

Jaja, om en timme är allt detta glömt och jag skriver antagligen om något annat.
Tack för att du finns Lisa, du är som luften jag andas <3 http://lisilale.blogg.se/051006181852_vnnerlivsviktigt.html


memo to my self

.. glöm inte att krama någon varje dag!

dagisfröken

Hejsan hoppsan! Idag har varit en ganska mysig dag med massa skrik och snoriga näsor. Imorrn blir den ännu en sådan dag fast en aning längre. Men det blir toppen!
Ikväll ska jag ut och köra igen såklart sen får vi se om det blir lite mys framför tv:n eller liknande.

Imorgon kväll är det middag hos Sandra och sen utgång. Får se hur det bli, Sofia ska också med tror jag. Känner inte henne men på något sätt så känns det lite obehaglit men det blir nog toppen!
Sandra har tydligen piercat tungan också så nu har vi piercingar på exakt samma ställen igen, om hon inte har piercat sig någon annanstan i smyg... Ja ja!

uppdaterar möjligen senare.. Kyss och Porr!

Och så blev det kväll

Nu har jag varit ute och kört med pappa, det gick väl sådär. Jag vet inte varför men jag dras till trottoarkanterna så det lär dröja länge innan jag ens får testa pappas bil med tanke på att han har fälgar som är värda 25000 kr.. styck!!! Det lär bli några år efter jag fått körkortet, hrmm! Men det gäller väl bara att jag tränar varje dag och hela tiden så jag lär mig för någon gång måste det ju fastna att jag ska kolla i speglar och sakta ner och INTE köra in i trottoarkanterna.

Sen har man ju käkat kanelbullar idag, det är ju tydligen någon slags bulldag idag så det fick man ju inte missa. Har måttligt dåligt samvete nu efteråt dock! Men men, får ta igen det med hårdträning på fredag. Kanske imorrn också om jag orkar. Ska ju som sagt jobba.

NU är hundfjället betalt och klart och det känns underbart :) . Åka bräda är så jävla underbart, ska försöka lära mig lite trick i år. Åker ju först till hundfjället sen upp till Kläppen så jag har lite tid att lära mig på. Får kanske se till att skaffa mig en personlig tränare. Kommer iofs inte bli samma sak i Kläppen i år om jag ens kommer orka åka dit. Men det blir nog bra!
Nästa år kanske man ska jobba där uppe, inget som är bestämt eller så men jag funderar på att söka det skulle ju vara helt underbart, sjukt kul och en riktig upplevelse.

jag på bräda :)hoppsan!okey han var grymmare men vadå.. ;P
Kläppen 2004-2005 var sjukt kul! Saknar den tiden.

Se upp i backen!


Brum brum

Jaha, så var man hemma igen från dagens körlektion. Jag hoppas jag får köra lite med pappsen senare och så jag inte glömmer allt jag lärt mig.

Igår var det hockeymatch. Dif - Skellefteå, som btw också heter AIK. Jag var där med en rullstolsåkande Olson och hans kompis. Man ska nog alltid ha med sig en kompis med rullstol, vi fick nämligen sjukt bra platser.
Linda och Leo var också där, de satt mitt i Skellefteås hejarklack och dom blev jävligt förvånade över att alla skrek "AIK" eftersom dom inte visste att Skellefteå hette så också. Leo, smart som han är skrek till hela klacken att de hade gått vilse. Bra där Lubner!
Det var faktist jobbigare än jag trodde det skulle vara att kolla på hockey, svårt att hålla huvudet på matchen och inte kolla mig omkring. Som vanligt missade jag ett och annat mål men jag tycker fortafrande det är lika roligt när de säger icing.. Börjar alltid sjunga "ajsing bajsing lilla katt du får ont i magen...". Jag vet det är lite skumt men sån är jag.
Skellefteå vann med typ 4-3 men det behöver vi inte prata om för det är totalt ointressant. Det som däremot är jävligt intressant är alla dessa hockeypojkar och hur sjukt snygga dom är. Älskar deras hockeyrumpor och stil.. *dreglar*.. De behöver faktist aldrig ta av sig sina matchkläder de är så sjukt heta när de glider runt och tacklas på sina skridskor. MUMMA!
Jag slapp som tur va sova själv inatt för gud vet vad som hade hänt om jag var ensam och okontrollerad efter att ha sett en hockeymatch med alla dessa rumpor och tacklingar. Min syster och världens gylligaste hund joinade på en madrass så jag fick sällskap. Somnade till filmen "chicken little", bra skit!!

Ikväll ska jag betala resan till hundfjället, 1250 svenska riksdaler för boende med städning och liftkort. Förhoppningsvis har man tjänat ihop lite pengar då så man kan hyra bräda och gå ut varje kväll.
Vi åker vecka 48 och det kommer bli grymt! Jag är för en gångs skull inte den enda singeln där heller så jag behöver inte ligga hemma i stugan varje natt och tycka synd om mig själv, ensam och patetisk som jag är...
Saknar att åka snowboard så sjukt mycket, det ska bli så jävla kul. Jag har lovat mig själv och Lisa att jag ska åka varje dag, hur bakis och jävlig jag än är så är det bara att kravla sig ur ängen och dra ut.

Apropå jobb, jag har nu fixat vikarie jobb på dagis så det är mig dom ringer när fröknarna är sjuka. Imorgon och på fredag ska jag jobba till att börja med. Skoj skoj, jag fick som jag ville till slut minsann tack vare världens gylligaste Linn och henne super duper mamma. Tack så mycket!

Ja nu ska jag gå upp och kolla på Våra bästa år och vika tvätt.
Hasta Luego mes amigos!

you must not know about me!

Jaha så sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på tung musik. Det är faktist skönt, jag känner mig nästan lite lycklig. Det måste vara musiken som stigit mig åt huvudet ;).
Hur som helst så måste jag snart gå på en promis med min Snoop Dogg som förövrigt ska trimmas idag. Hon ska bli korthårig minsann. Det är mest mys, vissa tycket kanske att hon ser lite knasig ut men i mina ögon är hon och kommer alltid vara den sötaste av dom söta.

Senare  ska jag på hockey, jag blir hämtade 17.15 av Olson och hans vän, de ville tydligen kolla på uppvärmningen av någon anledning =/. Men men.. Djurgården-Skellefteå är det som spelar om jag inte har helt fel, på Globen.

Ha en bra dag!
Your'e  irreplaceable.

tom konversation..

Skicka...?

skicka?

.. finns ingen chans att du ens bryr dig så varför lägga ner energi!?

Ny flickvän

"Snälla du, jag orkar inte med det här.
Jag släpper mina vingar och flyger till min värld"

En skön dag som började klockan 06.23. Det blev dock ingen spinning imorse för jag fick inte på mig skorna p.g.a smärtan i min stackars tå. Men jag tränade iaf, sprang/gick i en halvtimme och sen lite mage och lite rygg.
Eftersom jag har så svårt att sova på nätterna så var jag självklart galet trött när jag kom hem så jag ringde Olson och bestämde att vi skulle träffas sen så var tanken att jag skulle ta en powernap som då hest ska pågå under 20 minuter... En och en halvtimme efter att jag lagt huvudet på kudden ringer Olle och säger att han snart är utanför mig.. WOPS! Men jag hann iaf sminka mig och klä på mig på mindre än en kvart, stjärna i kanten till mig.
Olson och jag åkte runt lite, jag var hans tidsfördriv tills han skulle hämta en kompis på rehab i Åkeshov. De skulle sen vidare till hammarby höjden så jag blev avsläppt utanför körskolan en timme för tidigt och då hade de självklart inte öppnat. Så där stod jag i regnet utestängd och utan mobil. Men jag åkte till Vällingby för att få tiden att gå, när jag sen kom tillbaka gick jag på min första körlektion. Min handledare, som jag inte kommer ihåg namnet på, var mycket bra och jag kände mig trygg med honom. Jag känner mig faktist redan mer säker och har lärt mig massor även om vi bara körde på parkeringen... hmm!
Efter körlektionen åkte jag till mammas jobb och ringde runt lite från hennes mobil och hälsade på alla gullungar. De är så tuttinuttpluttsnuttiga... hrmm.. iaf.. Efter det tog jag bussen till Brommaplan för att träffa Lisa som skulle fixa min utväxt. Ser ju sådär ut när 2 cm av hårbotten är mycket mörkare än resten av håret. Nu är jag iaf lika blond igen och trivs bra. Nu har jag något att skylla på eftersom jag inte direkt är känd för min briljanta smarthet!

Pappsen hämtade mig med min gamla Bettan i Vällingby och jag fick köra hela vägen hem från Hässelby strand och jag har aldrig varit så stolt i hela mitt långa liv. Det gick galant.. förutom när jag skulle parkera men det är ett annat kapitel. Jag säger som så att det är tur att det inte var pappas fälgar jag hade för den där nedrans trottoarkanten bråkade med mig...

För övrigt är Lisa min nya flickvän, eftersom vi båda är så sorgliga personer och kan inte gå  vidare i livet och allt är bara ett helvete (ja ja, JAG VET, jag är en dramaqueen!) så kom vi på att vi har varandra helt enkelt.

Jag är bäst ingen protest!!
KYSS

ni vet att jag älskar er..

Det blev helt plötsligt en mycket trevlig dag imorgon.
Jag ska iofs på körlektion vilket jag fruktar, körde lite på parkeringen idag och det var det sämsta jag någonsin åstadkommit. Jag tycker faktist att det är läskigt att köra de där monstrena till fordon, bara av att veta vilka skador dom kan göra gör mig rädd. Förstår inte hur folk kan sätta sig i en bil efter en olycka.
Men tanken är att jag ska övervinna min rädsla imorgon så jag kan fortsätta köra ordentligt sen...

Innan det ska jag träffa Olson och underhålla honom lite under tiden han väntar på något och efter skulle jag ha simmat med Linn men hur stor tidsoptimist jag än är så har jag kommit fram till att jag inte kommer hinna det. Förlåt älskling!
Jag ska istället ta mig till Skärvik och hämta min mobil och mammas trasiga (?) skjorta. Mammsen kommer bli galen på mig, jag fick precis reda på att den var trasig nämligen.. men men.. Jag ska också fixa utväxten som börjar synas alldeles för mycket.

Sen vill jag bara säga att jag älskis mina vänner massor och uppskattar varenda sekund av deras närvaro. Jag vill inte att fler vänner ska lämna mig nu även fast jag vet att Linn åker ifrån mig ett tag i Januari :(. DUMMA! Men Lisa är kvar och åker hon så dödar jag henne.

sandra kmr alltid ha en speciell plats teddybjörnen olson lättfotade lisa Linnsilale
SANDRA, OLSON, LISA, OCH LINN!

Chill

Idag är det söndag, och som de flesta söndagar är även denna lugn och ganska skön.
Imorgon 13.15 ska jag befinna mig i Råcksta och ta min första körlektion. Det är lite nervöst men jag ska köra med pappa utanför på parkeringen igen så jag vet hur man startar en bil årminstone. Jag har varit ute och kört innan men det va så längesen att jag inte minns speciellt mycket.

Idag har jag som sagt tagit det lugnt. Linda lämnade oss imorse och hon kommer bli saknad.
Efter frukosten åkte familjen, alla utom Linda då, och kollade på lite smått och gott. Vi började på en rensad MIO sen vidare till Rusta som va nyöppnad i barkarby. Ikea åkte vi till sen och avslutade med Stadium innan vi åkte till åkis. Mycket intressant, eller?!

Inatt drömde jag en sån där jävla hor-dröm igen.. Vaknade deprimerad och grinig. Men det gick över som tur va, är bara så sjukt trött på dessa drömmar :( ..

Jahapp , ännu ett helt meningslöst inlägg, med absolut ingen rolig info ;P
Bye bye

RSS 2.0