IMORGON BÄR DET AV

Hey fuckface!
Här sitter jag och ä på helt OK humör eftersom jag ska åka med "the great eight" till Vemdalen imorgon.
Åttan har dock ändrats lite, istället för Evelina så följer Jimmy med och gör Olle sällskap eftersom lilla Olle inte kan åka skidor med sitt knä.. Eller rättare sagt han får inte åka.. Vi får köpa en pulka till dig gubben, så får vi turas om att köra.

The great eight
Johanna, Jonas, Linne, Martin, Ebba, Olle, Jimmy & Wredde - ELIT

Jag har precis hjälpt mamma att göra 2 utsökta tacopajer, jag vet att de är goda för jag har smakat lite. MUMMA. Packningen har redan satt igång och jag har även handlat typ 10 paket nudlar och en massa annat gott. Nu är det bara att hoppas att vi får lite snö kvar i backarna så vi får åka lite skidor och bräda.
Det ska annars bli jävligt skönt att åka ifrån den här skithålan ett tag faktiskt...

 Vemdalen

Vemdalen, 061129Liftar: 4 av 30 är öppna
Pister: 6 av 51 är öppna
Vädret
-Torsdag: mulet, 4 grader
-Fredag: muler, 4 grader
-Lördag: Regn, Regnskurar, 4 grader
-Söndag: Soligt och klart, 0 grader.
Det känns som vädret är lite mot oss om jag ska vara ärlig men det ska nog fungera ändå.

I see you when I see you!

Ciao mes amigos! 

(http://ceciiliaa.blogg.se/1/ -uppdaterat igen)


peppisbakning

10.18 uppstigen. Sätter på mig mjukisarna och går in i köket för att koka ägg...

Det är ett jävla orka att berätta hur hela dagen varit och ändå envisas jag med att göra det varje dag. Idag tänker jag ta det mäkta snabbt. Vakna, frukost, tvätta, vika, träna, sola, käka, stryka, baka, hemma, blogga.

Så nu kan ni min dag. Jag kan däremot berätta för er att det var mest mys hemma hos Sandra idag. Vi bakade pepparkakor och Sandra gjorde en stor snopp till sin bror. Hmm, det där lät lite perverst men.. Anyway, jag gjorde ett hjärta som var jättefint, det stod C och S i det. Sen gjorde jag ett till Stefan och Jennie (Sandras bror och hans flicka) och ett till Lelle och Ilona (Sandras mamma och pappa). Vi var faktist jätteduktiga på att baka.


Imorgon ska jag typ stryka, handla massor med mat och göra tacopaj med mammsen. För om 2 dagar åker vi. Jag börjar dock bli orolig för vädret igen, det verkar som om graderna bara stiger överallt och jag fick höra att det är värmerekord i hela världen och forskarna står tydligen som frågetecken. Vad händer, det kommer typ inte snö fören i Februari och det lär ju hålla i sig till midsommar. Det här funkar ju inte, vad händer med vår värld??? Jag tycker nästan att det är lite skrämmande.

Tankarna springer fortfarande omkring som små kåta igelkottar i hjärnan på mig. Men det är som vanligt, när det händer byter jag bara ut tankarna mot ngt annat och det fungerar bättre och bättre. Det underlättar ganska mycket att skriva om det i den andra bloggen också. Men nu ska jag nog låta bli på ett tag för att jag åker snart och jag kommer nog inte få reda på något eller göra något innan dess som gör att jag bli så där tankspridd igen.  -http://ceciiliaa.blogg.se/1/

Nej nu blev det sista lite flummigt att förstå för den ovetandes så jag lägger ner nu.
Stick och brinn!

Monday

Moï, i egen hög person har satt mig i klistret.. IGEN! Tror jag iaf, det är jävligt oklart! LISILALE, I NEED YOU!

Jaha, jag tyckte jag skulle vara duktig och gå upp i tid så jag hann göra mina "sysslor" här hemma innan jag drog till AF idag klockan ett men vadå jag var ju sjukt trött. Jag gick upp en timme innan jag skulle åka och när det var dags för avgång så kommer jag på att jag inte har ett skit att åka på. Det enda jag kunde göra var att springa ner till åkis och köpa ett busskort och sen lägga benen på ryggen. Jag kom minsann i tid till mötet som visade sig vara ett möte jag redan varit på.. Weeij, vad glad jag blev att jag fick sitta och gäspa mig igenom detta meningslösa möte ännu en gång.
Efter det roliga mötet gick jag till kassaservice och tog ut en massa pengar bl.a till Sandra som jag är skyldig sen Halloween-festen men också till Vemdalen. Om 3 dagar bär det av och jag ber till Gud att det kommer snö.. eller njaa.. Gud? Ber gör jag iaf!
Efter kassaservice och en massa fönstershopping gick jag och solade, massor med skönt och sen kom pappsen och hämtade hem mig. Greatness!
Nu på kvällen har jag kollat på film och så.. myspys!? -http://ceciiliaa.blogg.se/1/

Imorgon ska det strykas, tvättas och vikas kläder så att mutti blir glader. Jag får se om jag hinner åka och sola lite innan dess det är ju så skönt, annars kan jag ju alltid sola i rummet och sätta på en grym film samtidigt, det funkar det också.
Mitt rum behöver städas också men frågan är om jag kanske inte ska ta tag i det nu för sova kommer jag inte kunna göra än på ett tag, jag har alldeles för mycket att tänka på och dessutom är jag inte trött.

Olson. Hoppas att du är nöjd nu när jag har bloggat. :)
Puss på dig och alla andra!


Raawr!

Jag tror jag svimmar, vet ni vad gott folk. En hel kväll utan karatefylla, spya och pinsamma händelser och en Söndag utan ångest, illamående och tårar. Gooo CISSI!!

På förmiddagen så bakade jag och Lisa en massa saker som ska med till Vemdalen (som det antagligen blir nu eftersom det inte är NÅGON snö alls i Hundfjället), sen åt vi god mat med la familia  (inkl. Per Tomas och Magnus) och pappa söp som vanligt Lisa under bordet så hon blev så där odrägligt DYNG medan jag själv var spiknykter. Det var jätteroligt på vägen till Ekerö tyckte jag.. eller?
Nej faktist, nu ska ni få höra, jag är riktigt stolt över mig själv, jag mår toppen idag och gjorde inte bort mig igår. Om jag fortsätter med det här så kommer jag ju dö lycklig;
Det va fest i Sommarstan på Ekerö. Olson bjöd lilla Cissi och med kom Lisilale och världens gylligaste Linn. Vi blev bjudna på drinkar från höger och vänster av alla snälla pojkar och flickor (Tack!). Vi dansade en massa till mina brända skivor bl.a och det var självklart BRA SKIT. Innan dess var det ett liveband som spelade och det var djungeltema så alla var väldigt söta som leoparder, militärgubbar och apor. Jag avancerade med ett leopardlinne och ett halsband med en tand på.. och ja just det jag hade leopard-bh också.

Kvällen blev natt och Linn, älsklingen hade ont i magen. Det blev inte bättre och klockan var mycket så vi fick skjuts av Tessans pappa från festen. Jag åkte hem till Lisa och somnade ganska snabbt efter lite fyllekäk. Tydligen så snarkade jag lite också, men jag har en tendens att göra det på fyllan, wops! Men Lisa verkade sova ganska bra ändå.. hoppas jag.

Snart ska jag hämta min mobil som Leo har nu eftersom jag glömde den hos Tobbe i Fredags. Och förövrigt så tycker jag inte om "folket" som Tobis umgås med, det kunde gått illa i fredags.

Men, ha det bättre än bäst och gör ingenting som inte jag skulle göra!!
-Det är fritt att göra vad ni vill med andra ord ;)
Puss i ljumsken!

Lördag

Telefonen ringde typ fem minuter efter att jag skrivit klart det förra blogginlägget. Leo sa att jag skulle komma till Tobbe och en halvtimme senare var jag på plats.
Där satt alla pojkar och spelade Singstar, hrmm, det lät INTE bra alls. De var nog tondöva hela bunten men jag ska antagligen inte säga något eftersom jag inte ens vågade testa.
Efter lite öl och en "dagens" åkte vi inte till stan i god tro och hopp om att komma in någonstans men icke. Det var bara att åka hem igen. Leo sov över eftersom han inte kom in i porten, han hade varken nyckel eller batterier på mobilen så han hade liksom inget val.
Han tog sängen medan jag sov på golvet, på en madrass då vill säga.

Idag ska det bakas, sen får vi se, jag har 2 alternativ.
-Vara med Lisa och Linn <3
-Fest på Ekerö med Olson.

Hur som helst så blir det säkert bra!
Ciao ciao!

då var det fredag igen

Ja precis, fredag! Och vad händer? INGENTING.. Jag hade massa planer först men sen sket det sig, jag skulle vara med Leo men jag vet inte vad han har för sig just nu, man kanske ska ta och höra av sig til pojken snart.

Martin ringde till Hundfjället idag och kollade hur läget var och de berättade att vi hade två möjligheter och en var att vi skulle få pengarna tillbaka, vilket betyder INGEN RESA vilket inte är ett alternativ i mina ögon. Det andra var att vi skulle få en annan stuga längre upp i Vemdalen där det tydligen finns mer snö, så dit åker vi OM det nu är så att det inte kommer mer snö i Hundfjället till på Torsdag. Så det blir åka av iaf.  JIPPI!!

Nu när jag ändå sitter här kan jag ju berätta om min tråkiga dag.
Uppstigen och väckt av två turturduvor som grälar samt hånglar i hallen.. morr! Kollar bussen och klär på mig för att åka in till Vällingby med gårdagens smink på och luffarkläder (WHATEVER). Första stoppet blev på arbetsförmedlingen där jag fick en ny kallelse till på Måndag. Andra stoppet blev på Framtidens trafikskola där jag bokade fler körlektioner och tredje och sista stoppet blev på drop in solariet i vällingby. Där blev jag ganska fint tomatröd i ansiktet men resten av kroppen blev mer brun så man får väl bli glad med det man får. Eller??

Ja nu efter god mat så sitter jag här och bara väntar på att något ska hända, någon som har lust att ringa och säga heeeey, kom hit och häng med mig?! eller? kanske? inte!? okey!
Jag har precis bränt 7 skivor åt en person som kanske gör något skoj, ska jag kanske ringa honom?! Ja varför inte..

Trevlig helg allesammans, ring om det händer nåt, eller om det INTE händer nåt ;)
Bon Voyage!

det ordnar sig

Imorgon.. eller nu är det egentligen Fredag. Det är skönt.
Har lite ångest för allt som ska göras imorrn eller redan nu ska jag iofs bränna 3 skivor till Olson för det kommer jag inte hinna imorgon. Då ska jag nämligen till arbetsförmedlingen och trafikskolan.

Idag var jag hemma igen från jobbet för att bli fullt kry och nu har dom tagit in Pamela imorgon så förhoppningsvis behöver dom inte mig då. Efter det är mina 20-timmar-i-veckan slut, då ringer dom bara när dom behöver hjälp.
Jag var även i Solna idag, på St. Martins gymnasium och kollade på Lisas "work of art", de hade nämligen öppet hus och där visade dom frisyrer, kläder och smink som de alla kreativa elever på skolan gjort och fixat själva och sedan visade dom det på en catwalk och Lisa hade självklart gjort en enastående frisyr. Hon är ett riktigt "pro" min älsk. Efter visningen följde jag med Lisa och hennes mamma och shoppade lite... eller mycket på ICA MAXI och sen åkte jag hem. Eller ja, jag fick ju sitta och vänta på bussen en halvtimme och sen åka buss en timme så det tog ju ett tag.

Nu sitter jag här och försöker tänka posetivt även fast mitt liv just nu är allt annat än posetivt.
Det har fortfarande inte kommit någon snö i Hundfjället och vi åker om en vecka, mina känslor är upp och ner och jag vet varken in eller ut.. Ska jag, ska jag inte, vad tror han egentligen, jag fattar NOLL!? ..
Men som sagt jag tänker posetivt och tar varje dag som den kommer för jag orkar inte en kväll till som igår. Jag har haft sånna kvällar så det räcker och bli över, har ärr i hjärta och på kroppen så det räcker också för den delen så nu får det vara nog.

Det var allt för ikväll nu ska det brännas skivor sen sovas.. fast jag ska såklart kolla på film först men sen ska jag sova.. :)  CIAO!


så var det dags igen

Tårar tårar och åter tårar!

Dagens tankar och funderingar

Idag var jag hemma igen och det lär bli så imorgon också. Jag ska nog gå till körskolan iaf och innan dess ska jag ringa ungdomsmottagingen. Jag kan inte gå runt så här i en vecka till, det är långt ifrån normalt, jag kommer ju snart förblöda! Haha!! Nej, 4 veckor får räcka tycker jag, det här fungerar inte längre. Lingonvecka gånger fyra!? ...

I skrivande stund sitter jag och lyssnar på lugn julmusik och det är hög mysfaktor här hemma med tända ljus och ett sånt där behagligt mörker som jag älskar så mycket. Det enda som saknas är någon att ligga i sängen att mysa med, men då har jag ju Fanny, min doggy, som jag kan gosa med.
Jag var inne på kläppens hemsida och eftersom det inte verkar bli någon Hundfjället så längtar jag nu insanly much till det gamla heliga Kläppen. Dit har jag åkt i princip varje år sen jag var liten och det är antagligen den bästa skidåkningen i hela Sälen när det är bra med snö i backarna, tycker jag iaf.
Jag har så galet mycket härliga minnen därifrån, både glada och lite mer tråkiga. Men jag kan säga så här att de lyckliga slår dom trissta överlägset.

Bilder från Kläppens fotoalbum!



I helgen, som jag sa skulle bli en vit helg, visade det sig att jag var bjuden på en fest sen en tid tillbaka. Jag ska göra allt i min makt för att försöka att ta det lugnt och eventuellt inte dricka någonting OM det nu är så att jag går på den här festen.

OMG!! Höll ju på att glömma det viktigaste. Idag är det faktist inte bara "pattklappardagen" (Gjerts påhitt), lillördag och morfar födelsedag utan även världens bästaste namnsdag!! Ceclias dag är det nämligen idag och jag visste inte det själv utan fick reda på det när jag fick sms av mammsen imorse. Och dessutom, kors i taket, fick jag sms av en väldigt oväntad människa.. Men så ligger det till iaf så glöm inte att gratta alla Cecilior.

Knull och Smisk på er, mina vulgära vänner ;) !

fortfarande sjuk

... och jag vet inte om det blir bättre av att jag är ute och ränner om nätterna. Eller jo förresten för jag fick halstabletter (TACK!).
Har åkt bil halva natten, vi blev stoppade för Anders (a.k.a Gunnar) körde lite galet och hade dessutom sumpat registreringsskylten fram. Som tur var kom han undan utan böter och fick bara en varning. Vi åkte direkt till Bromma och fixade skylten så vi slapp bli stoppade igen med tanke på att det var poliser precis överallt.
Vi åkte vidare in till stan för "Gunnar" skulle svulla men blev lack när varken jag eller Olson skulle käka så han köpte SJU cheeseburgare och tvingade i, både mig och Olson två stycken. Sen åkte vi mest runt och Gunnar sjöng medan Olson "dansade" så jag var måttligt road. Eller ja, både och, hade ju träningsvärk i magen så det var ju en ganska smärtsam resa med tanke på att jag skrattade i princip hela vägen hem.

Ja det var en ganska kort men intensiv biltur fram och tillbaka till Fridhemsplan (med vissa omvägar), den innehöll lite spanking, en hel del svull och massvis av skratt.
Och förresten så heter jag tydligen Jessica. Jag vet inte riktigt hur men alla andra har tydligen förstått fel, det är alltså inte Cissi jag heter, utan JESSICA!

Ni vet att ni älskar mig <3


en mycket grym och "avancerad" låt

Det här är en sång om ingenting så alla brats kan hoppa omkring

Är på klubben, dricker skumpa och alla brudar tar på min rumpa.

Det här är en sång om ingenting så alla brats kan hoppa omkring

Å i baren shottar vi jäger för att visa vem som äger


Det här är en sång om ingenting så alla brats kan hoppa omkring

Är på klubben, dricker skumpa och alla brudar tar på min rumpa.

Det här är en sång om ingenting så alla brats kan hoppa omkring

Har du svårt att sitta still då är det dags & ta en till


Det här är en sång.. Det här är en sång.. Det här är en sång.. Det här är en sång..


Det här är en sång om ingenting så alla brats kan hoppa omkring

Är på klubben, dricker skumpa och alla brudar tar på min rumpa.

Det här är en sång om ingenting så alla brats kan hoppa omkring

Å i baren shottar vi jäger för att visa vem som äger


Det här är en sång om ingenting så alla brats kan hoppa omkring

Är på klubben, dricker skumpa och alla brudar tar på min rumpa.

Det här är en sång om ingenting så alla brats kan hoppa omkring

Har du svårt att sitta still då är det dags & ta en till


my neck!!!

hundfjället </3

Hundfjället=Inställt?? Verkar typ inte bättre. Vädret är kasst och det ska regna i dagar framöver och nu är snödjupet bara 15 cm. Då är det INTE kul att åka skidor och inte bräda heller för den delen.
Om det inte på nåt mirakulöst sätt börjar snöa en jävla massa och fler liftar samt backar öppnar så ser det ut som vi ställer in resan och flyttar den till senare. Det i sin tur är nog näst intill omöjligt med tanke på att det ALLA stugor antagligen kommer vara bokade men det är bara att hoppas på det bästa för åka bräda ska jag.

Idag är jag inte på topp heller, det känns som jag håller på att få någon slags halsfluss eller liknande. Smärtan när jag sväljer är hög men det är inte så illa att jag måste gå runt att spotta hela tiden så jag hoppas att den kanske lägger sig efter en dags vila eftersom jag är borta från jobbet alldeles för ofta. Fy på mig!
Jag har inte gjort något nyttigt alls idag, jag kollade på Bring it on -All or nothing och den var bättre än jag trott faktisk, med tanke på att 2:an verkligen suger(!).
Jag tänkte plugga lite teori nu till middagen så jag får lite nytta gjort. Jag har ju fått läxa till på torsdag så jag borde sätta igång så jag slipper sitta i sista minuten.

Lite uttryck att ta med på vägen:
-Love is not blind, it's retarded!    |  http://ceciiliaa.blogg.se/1/ (ask me)

nytränad

Jaha, dagen på jobbet blev kort men intensiv. Fick jaga en kille runt hela dagis eftersom han smet ut. Fy va otäckt det var men det ordnade sig till slut tack och lov.
Jag började klockan 7.45 (morgonpigga jag...) och slutade klockan 10 eftersom meningen var att jag skulle köra men Pia, min nya körskolelärare, var hemma och vabbade (vård av barn) så jag "slapp".
Nu har jag köpt böckerna som jag egentligen skulle fått när jag gick teorikurserna och jösses vad jag hade missat mycket av att inte ha dom. Det är ju hur mycket som helst i dom där böckerna.

Annars då.. Jo jag är irriterad och det kan ju bero på att min lite extra kvinnliga period har överstigit sina max 6 dagar och är nu inne på den tredje veckan så nånting säger mig att jag borde ringa ungdomsmottagningen och kolla läget. Jag knaprar ju faktist p-piller dagligen och ändå envisas "den" med att fortsätta, så ska det ICKE vara.
Dessutom är jag totalt rådissad av en viss vän som beter sig som en lite fjortisunge. HAHA, jag kanske fötjänar det men vadå man kan ju iaf svara när jag försöker prata med honom på msn. MEN FINE, be an asshole!!
Sen bara för att allt ska bli så himla mycket skojigare så jävlas nerladdningsskiten med mig också och jag får inte hem grejer som jag vill men annars är det ju superdupertoppen!!!

Imorgon går jag 11-16.30 så jag får iaf lite sovmorgon och det mina vänner, det behövs verkligen. Jag är, om ni inte förstått det, väldigt trött idag...

- Sandrew du vet att du är min soulmate och min slyna
- Lisa och Linn ni är mina änglar på jorden <3

Så ere, så blir det, först kliar det, sen svider det!!


jag vill byta land

Jag vill vara hon som försvann!

To die for -just nu skulle vara att åka iväg från kalla, gråa och deprimerande Sverige till varmare breddgrader. Dels för att jag vill ha sol och värme mer än nånsin och för att här hemma finns det så mycket platser, dofter och musik som får mig att minnas och må dåligt rent av. Jag är jätte opeppad och känner mig faktist lite nere. Jag mådde bra där ett tag men det gick liksom över, visst får jag fortfarande lyckorus ibland och de är intensiva men väldigt korta.
Det blir alltid så här när man börjar känna efter och sätter känslorna på "on", de skulle behöva vara avstängda typ ALL THE TIME! .. Fast å andra sida, usch va tråkigt det skulle bli då. Men men, nu när jag tänker efter igen så är det trots allt så att man ska trivas och må bra med det man har och tänka posetivt. Snart åker jag iaf iväg från Stockholm i ngr dagar, visserligen till kallare breddgrader men det spelar ingen roll för jag kommer vara med nära och kära och det är allt som räknas.

Jag känner mig lite som Martin Stenmarck sjunger om i "Sjumilakliv"

Jag vill kasta loss och lära mig slåss.

Raka av mitt hår och bäras ut på bår

Ta tjuren vid hornen och hålla dom hårt.

Bita på sanningen och kväva all gråt

Börja sluta tro och låta vansinnet gro.

Jag vill sparka bakut och göra nå sjukt.

Släcka fyren på berget som räddade liv och smita från smällen med sjumilakliv.


Jag kommer inte hem ikväll om jag känner mig själv.

Låt oss ta farväl av både hjärta och själ

Jag kan ta ett långt hårt straff för alla stunder vi haft.


Jag vill byta land och vara han som försvann.

Börja om på nytt och få såret mitt sytt.

När jag vänder och springer långt härifrån se mig som saknad, en förlorad son.


Jag kommer inte hem ikväll om jag känner mig själv.

Låt oss ta farväl av både hjärta och själ

Jag kan ta ett långt hårt straff för alla stunder vi haft.


För alla stunder vi haft. För alla stunder vi haft


enough

det finns så mycket jag skulle kunna skriva om gårdagens händelser men den här gången gör jag nog bäst i att låta bli. ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST!!! Fy faan va vi gjorde bort oss, det är verkligen inte helt okay.

Jag fick reda på att mitt namn utstrålar homosexuella vibbar, så på stan skulle jag få mer "ragg" om jag presenterade mig som Amanda eller Ebba. Som en Ebba så relaterar killarna tydligen till Skärgårdsdoktorns Ebba Hultqvist och henne vill ju alla sätta på...
Jag visste inte att namnet spelade så stor roll men man lär sig något nytt varje dag... eller?

Nästa helg bli en vit helg, då ska jag baka och bara ta det lugnt och förbereda inför Sälen. Efter den här helgen har jag och Lisa börjat inse att vi dricker alldeles för mycket och det är ILLA! Jag tycker att det får vara nog ett tag nu och då menar jag verkligen ingen alkohol fören Hundfjället.

Nu ska jag fortsätta den här eländiga dagen och må sjukt dåligt i min ensamhet.
Kyss och snusk!!

finns inga ord

... för hur dåligt jag mår. Psykiskt och fysiskt! 
Just nu vill jag sjunka genom jorden och komma tillbaka om typ 2 veckor.
Men jag ska iaf gå och lägga mig och sova i solariet ett tag, det bli väl antagligen utgång ikväll om min älskling fortfarande vill ha med mig eftersom jag betett mig som en fitta mot henne.

Älskar dig Lisa jag är så ledsen att jag gjorde dig besviken, det gör ont i mig att veta att du kanske blev ledsen eller arg för att jag inte kom. Hade så gärna velat se showen och dina grymma frisyrer.
Jag lovar att jag ska gottgöra det på ngt sätt! DO STE TORA ..

Natti natti!

Djurgården-Malmö 2-5

Jaha, ikväll var man på match då med pappsen, han kompis och hennes dotter...
Matchen var helt värdelös, sämsta jag sett hittills. Jag säger som pappa Hässelby spelar bättre än Djurgården gjorde idag. Det var verkligen helt sjukt, om inte sätena hade varit så obekväma hade jag somnat på plats. MALMÖ LIKSOM!! HALLÅ?? Vi åkter på stortorsk av MALMÖ!

Matchen såg ut så här!

Aja, anyway! Annars var kvällen ganska okey, jag och Nicole satt och sjöng med till The Voice på vägen hem och nu har jag pratat med alla och några till på internet.
Utgång antagligen på Lördag, imorgon blir det nog mest mys med någo, antingen familjen hemma eller med någon annan. Det ska bli lugnt iaf.. hoppas jag!

Just nu: Lucky days ahead of me... förutom att jag måste gå ner i vikt. Whatever it takes!!
Ha det bäst!!

Torsdag eftermiddag!

Shuuue!
Jag hade körlektion imorse igen och det gick väl sådär men det var ganska kul för min lärare är så lugn och snäll så man lär sig mer.
Efter det jobb och nu är jag nyhemkommen. Jag väntar på mat och efter maten ska jag på match med pappsen!

2 VECKOR KVAR NU! Jävligt intressant inlägg!! ..
Ciao!

en bild säger mer än 1000 ord

Mallis med dig.
Den tiden känns som i ett annat liv fast ändå saknar jag det mer än någonsin.
Jag hade liksom försökt lägga det bakom mig, men av att kolla på dessa bilder blir jag tårögd och allt kommer liksom tillbaka till mig på så många sätt. Känslorna, samtalen, och den där fruktansvärda syrsan och katten på taket nedanför vår balkong och de underbara strandpromenaderna. Det är kul att ha härliga minnen som dessa men sorgligt att det inte blev fler.

Förevigt var det sagt...

En bild säger verkligen mer än 1000 ord

den underbara stranden
ute på och käkarkatedralenPiña Colada
SJUK golfrundaute och äterdet stora badkaret

Jag lever med alla de underbara minnena som sagt!

PIP!

Vårat brandlarm är gömt någonstans i huset, någonstans utanför mitt rum och det är ingen som hittar det men batterierna är nästan slut så den ligger och piper. Och det drar mig till vansinne!!!!


no more

Sluta skriv onödiga kommentarer som skapar dålig stämning!! ..
Det är ändå bara ett jävla orka och man blir inte speciellt peppad av det heller. Jag ser helt enkelt ingen som helst glädje i det hela.

Bye!

tjockis

... så var det dags igen!

just another tuesday

Brännande huvudvärk gjorde att jag inte orkade upp till jobbet imorse men tack och lov så ska jag dit imorgon iaf. Det går ju inte att gå hemma hur som helst.
På eftermiddagen kände jag mig dock utvilad och friskare så jag åkte in till stan och gick på Café 60 med Lisilale, vi delade på en chokladkaka med hasselnötsbotten och tog en varsin te. Bredvid oss, där vi satt i de sjukt sköna och enorma fotöljerna, satt Fredrik (eller möjligtvis Filip) från 100 Höjdare och High chaparall och lite senare kom även en annan snubbe från idol.
Det var hög mysfaktor och vi pratade som vanligt sjukt mycket om Hundfjället och jag är börjar oroa mig för att vi har lite för höga förhoppningar vilket lätt leder till besvikelse. Meeeen.. just nu kan jag inte se hur det kan bli fel men peppar peppar ta i trä...

Lindas nya pojkvän är här idag och jag, han (Emil) och Linda satt nyss och kollade på The Grudge 2, inget jag rekommenderar btw. Jag vet iofs inte om man kan säga att alla kollade på den Linda och Emil turades om med att göra mig sällskap för det nyinstallerade CS på Lindas data var tydligen mer intressant än filmen.

Nu är det bestämt att pappa ska sälja bilen, det var en kille där idag som sa att han ville ha den och jag ska inte ljuga, jag är jätteledsen. Jag älskar den där bilen men pappa har sagt att vi kanske eventuellt ska köpa en Cadillac Escalade som vi alla velat ha så länge men vi får se vad som händer. Jag blir galen om jag inte får nåt nytt ganska snart för det har liksom blivit till en vana att vara lite "extraordinary" på bilfronten och nu är vi liksom inte det längre :(.

Förresten så möblerade jag om på min vägg lite igår och över sängen har jag nu 5 mindre tavlor och 2 planscher. Det är ganska nice och så här ser tavlorna ut.

rosa playmatesvart playmateblå playmateturkos playmatered playmate

Hett hett hett! Det var allt för idag!
Ciao ciao

today

Hey hey hallå alla min älsklingsbloggare där ute. Dagen har faktist varit ganska okey och jag mår ganska så bra. Började klockan 9 imorse på jobbet vilket iofs inte var så kul för som vanligt frös jag så mycket om tårna att det gjorde ont. Imorgon ska jag ta med mig Lindas håriga skor som är galet varma och galet fula men jag får helt enkelt bära med mig dom i en påse för det där med gympaskor fungerar inte. Anyway...
Klockan halv ett begav jag mig vidare till körkskolan och körde en dubbellektion i 80 minuter med en ny lärare. En tjej, samma tjej som pappsen hade när han körde för motorcykel och hon lärde mig massor av nytt och det var ju askul så nu vill jag bara ut och åka hela tiden men min pappa har alltid andra planer. Det är lite jobbigt det där med att man egentligen bara har en som man kan köra med eftersom mamma själv inte kan köra manuellt ordentligt efter att ha kört automat så länge. Trisst men sant.

Vid femtiden kom Lisilale och fixade Malins och Mammas hår så nu är de nyfriserade och jättefräscha, och imorgorn ska jag få träffa min älskling igen efter jobbet. Då ska jag få min jacka, en halsduk och en massa produkter och Lisa ska få en kram och alla hennes byttor som hon glömde här. Inte lika roligt kanske men...

Nu längtar jag mer än nånsin att få åka snowboard för jag hittade en jättemysig bild från Kläppen 2004-2005. Det är jag syster och Andreas som står en bit utanför vår stuga som ligger mitt i pisten. Vi ska precis dra till backarna... Ååh, underbart!!

kläppen 2004-2005
Se upp i backen för jag brädar er allihopa!!


Linda som Pippi med polishattMin syster yster har då inte ödslat någon tid, nej nej! Hon har redan ett nytt offer på g. Han bor Hägersten och vet nog inte riktigt vad han ger sig in i men det kommer han nog märka i sinom tid. Stackars pojke!! ;)

<- Men hon är ju ganska söt min syster, tycker ni inte?!

Puss och god natt!

Söndag

Papis dag är snart över och jag hoppas han tyckte den var okey. Han fick ju faktist spendera hela förmiddagen med mig. Vi åkte till Vällingby och drog runt lite.. På ÖB där Investerad pappsen i massa choklad och en het plansch till moï sen så köpte vi lite smått och en massa gott.


PLAYBOY
Hänger på min vägg!!


Det där med mat är ett jobbigt dilemma i mina ögon, jag kan verkligen inte få det ur mitt huvud. Jag småäter alldeles för mycket och får sedan ångest av det. Jag själv tycker att det är väldigt frustrerande och jag vet precis vad det kan och antagligen kommer leda till. Samtidigt vet jag inte hur jag ska få maten ur min skalle, jag är nästan alltid sugen på något... Nu när jag tänker efter så tror jag att jag vet vad det beror på och då är det svårt att få bort suget.. men men!

Jaja, anyway!! Min kära syster, Linda, är "borta" IGEN. Hon smet igår trots att hon hade fått utegångsförbud. Hon har alltså varit borta sen igår förmiddag och vi är inte säkra på vart hon är men jag tror att hon är hos en kille. En kille som ingen i familjen vet ngt om förutom att han heter parme på playahead. Det är lite jobbigt att hon är så kallhjärtad, egoistisk och respektlös som hon är och nu har hon blivit av med den enda människan som hade koll på henne. Jag skulle byta ut Leo som bror mot Linda vilken dag i veckan som helst... Ytterligare ett TVI!!!

Imorgon är det arbetsdag, börjar klockan 9 men måste dra tidigare på körlektion. Klockan fem kommer Lisilale och fixar Malins och Mammas hår sen ska vi planera Sälen-resan. Kuuul!!

Hej Hopp mina vänner!


ännu ett mindre skönt avslut på en bra kväll

Igår var det fest igen, det efter en sjukt god middag och besök av goda vänner.
Olson och Jimmy kom hit och drack med pappsen och Per-Tomas. Det var trevligt, klockan 21.00 tog vi taxi till Brommaplan för att möta resten av de partysugna vännerna. Vi blev ett stort gäng och vi lyckades komma till festen komunalt utan att ngn av oss blev avslängda, trots den stora mängden med alkohol.
Festen som vi så smoningom kom till ägde rum i en lokal som låg i ngt som såg ut som ett gammalt lager hus men det var mycket folk och skön musik och kvällen urartade sig och blev helt okey. Jag såg även ett väldigt gammalt ex där som inte såg helt okey ut, dessutom avskyr jag och mina kompisar honom ganska mycket. Ännu ett TVI!!
 Vid 12 så kände jag att jag druckit lite för mycket och och då var jag tvungen att vända ut och in på magen ett par ggr genom fönstret och sen lite inne på toaletten. Efter det tog jag en taxi hem, som Olson betalade... igen!! (Tack älskling!)

Idag sov jag till klockan halv 2 ungefär och det är papis dag idag så idag blir det precis som han vill. Tyvärr!
Jag har börjat prata med Andreas igen och det är skönt att veta att man inte är lika hatad längre, jag kanske aldrig var hatad egentligen men jag kände mig hatad. Hur som helst så är det en sjukt lättnad.
Hans mormor ligger på sjukhus just nu och är ganska dålig och jag hoppas att hon snart får komma hem eftersom hon verkligen inte trivs på sjukhuset. :(
(Jag håller på dig och du är en riktig super mormor, du kommer bli som ny igen... )

Glöm inte att gratta era farsgubbar nu!
PÖSSA

sjukt oskönt avslut på en helt okey kväll

Helgens fredag blev kanske inte helt som jag tänkt mig.
Tanken tidigare i veckan var att jag, Lisa och Linn skulle käka middag tillsammans men så blev det dock inte eftersom Linn inte kunde av någon anledning.

Lisa kom iaf hit och skulle hämta lite sheriff grejer och kolla på mamma hår som hon senare ska klippa och färgas. Det slutade med gemensam middag, kortspel och att pappas söp Lisa under bordet.
Sen får vi ett och två samtal av Olson som vill att vi ska hänga med ut på krogen även fast jag och Lisa är totalt panka så säger han som han alltid gör, "det löser sig", vilket betyder: jag betalar och mycket riktigt så fick vi allt och lite till betalt.
På vägen in så sjöng Lisa "Dildon Sven" högt och tydligt på t-banestationen, hon hade lyckats bli lite smådragen efter att ja, delat två och en halv flaska rödvin med pappa och tagit en irish coffee.
När vi kommit fram till stället, som förövrigt är ett mindre trendriktigtställe och därför inte värt att nämnas, så betalar Jimmy inträde och garderob och sen bjuder på drinkar i massor. Så fort vi började få tomt i glaset så dök det liksom upp en ny drink. Jag vet inte om det var så bra för vi blev redigt fulla utan att riktigt märka det. Lisa skadade fingret och det slutade med att hon jag och Olson satt med ett varsitt plåster på pekfingret och skapade någon form av plåsterklubb.
Så småningom var det dags att bege sig hemåt, jag och Lisa sattes i en bil med Tim, Löken och en annan kille som körde. Plötsligt stannar bilen och Löken och Tim hoppar ut. Jag var ganska glad i mössan vid den här tiden så jag antog att de skulle ut och kissa eller liknande men icke, några sekunder eller minuter senare (hade inget direkt tidsbegrepp) så går Lisa ut eftersom hon tydligen sett att de ligger på marken vilket jag varken såg eller förstod. Jag satt kvar i 10 sekunder sen går jag också ut då är det en förtvivlad Lisa som sitter vid kanten medan en kärring håller fast henne i tron om att det ska lugna henne eller liknande. Tim är totalt nerblodad i hela ansiktet och Löken han ser bara förbannad ut. De hade hamnat i slagsmål med några killar och ögonblicket efter att jag förstått allt det här så kommer det saftblandare, alltså både ambulans och polis. Jag lyckades få Lisa fri från den tokiga kärringen och åker med henne till sjukhuset i ambulansen. Väl där behandlas hon inte alls som hon förtjänar, antagligen för att hon är full. P.g.a detta känner vi att vi inte behöver vara där och lämnar sjukhuset.
Olson var hemma och sov när allt detta hände men han masade sig ur sängen och tog med sig Axlo för att hämta oss. Till slut iaf hamnar jag i en taxi hem och lyckas däcka i datastolen där jag vaknar några timmar senare med en fruktansvärd smärta i nacken.
Efter frukosten så grät jag en skvätt för Leo och Linda vilket ledde till att mamma började gråta och Linda började också nästan gråta! Men vadå, är lite ledsen att jag förlorade min bror med en annan mor, det är nämligen så att de gjorde slut igår och jag tycker att det är trisst för Leo hade verkligen koll på Linda. Men det löser sig väl precis som allt annat...

Och nu sitter jag här och mår precis som jag förtjänar, som vanligt så blir jag liksom bakis på kvällen och det är inte NÅDIGT! Men snart är det väl på'n igen. Födelsedagsfest vid Telefonplan, känns inte helt okey just nu men det är värt det eftersom jag får träffa mina älskade Linn och Lisa.

Puss i ljumsken everybody, allihopa!


Lillesyster Lajzan!

Samtidigt som jag hoppas att det inte hänt dig något så hoppas jag att du inte gjort bort dig.. Hur som helst har jag svårt att tro att du kan komma med en trovärdig förklaring till varför du gör som du gör. Ett telefonsamtal hade räckt... 
Du vet själv att det finns många som är intresserade av din pojkvän och om du själv har något som helst intresse kvar så hoppas jag för din skull att du har en jävligt bra anledning till ditt beteende och att du inte hittar på några fler äckliga lögner för det kommer komma tillbaka till dig sen som en spottloska i ansiktet. Jag fattar inte hur du kan ta relationen med Leo för givet när du sett hur det gick för mig. Alla de gångerna du såg mig gråta och alla de bråken som du fick ta del av, lärde du dig INGET av det. Förstå att det är fortfarande jobbigt, ett år är lång tid och många minnen. Om det tar slut nu så tar det inte bara slut med Leo utan hela hans familj.
Nu får du skylla dig själv, precis som jag fick. Orka göra samma misstag. Tvi va besviken jag är på dig, Leo är verkligen en bra kille och du håller på att sumpa det totalt!!! :(

Du är min syster och jag stöttar dig oftast och jag kan egentligen inte säga något till dig om du gör samma misstag som jag gjorde. Men en sak jag kan säga är att det gör ont, jävligt ont och jag kan vara hur sur som helst på dig men jag önskar inte ens min värsta fiende den smärta som jag och den människan jag sårade kände/känner. 
Jag vet inte vad du har för dig men jag tycker inte Leo är dum som misstänker det värsta när du verkligen inte hör av dig eller kommer hem på en hel dag. Klockan är snart tolv på natten och du har inte ringt och du är fortfarande inte hemma... VART ÄR DU LINDA? OCH VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED?


L<3L
Uppskatta varenda sekund tillsammans!

3 veckor idag

hundfjälletHundfjället närmar sig med stormande steg och nu är det bara 3 veckor kvar.
Jag längtar efter att få sätta på mig brädan och bara glida ner för backen så där som bara jag kan, haha!! Ne, men det är så sjukt kul och jag vill så gärna vara där nu. Och det är ju självklart inte bara snowboardåkningen jag är ute efter utan kvällarna på krogen och allt nytt folk.
Folk som jag inte har några förpliktelser till och som jag aldrig mer behöver träffa.
Ett stort plus är att mina älsklingar Lisilale, Linnsan och Olson är med också! Det kommer bli så grymt, det enda jag är lite orolig för är hur pass bra eller snarare dåligt alla människor passar ihop. Det finns lite dåliga vibbar i luften redan nu men jag har bestämt mig för att hålla mig utanför och det står jag fast vid.
Jag längtar bara till de sköna förmiddagarna i backen, grymma eftermiddagarna på efterskin, lugna middagarna hemma i stugan och de HÅRDA nätterna på krogen. Det kommer bli sjukt bra och vi kommer skapa sjukt bra stämning!
Chipsilale, Lisilale, Linnsan, Eve, Martin, Olson, Wredde och Jonas - ELIT

Annars har jag har jobbat hela dagen och förfrysit mina stackars tår. Det är inte helt okey väder ute och det tycker inte barnen på dagiset heller. Eftersom i princip all personal är borta så var vi typ 2½ man på 17 ungar och det var ganska kämpigt. De flesta skrek rakt ut för minsta lilla och alla frös men vägrade ha vantar på sig. Imorgon blir det en likadan dag, min sovmorgon till klockan 11 försvann ganska snabbt, jag börjar 8.30 ist och slutar 15. Men men, det blir ju en del pengar sen förhopningsvis och då kan det vara värt lite förfrysta tår, snoriga näsor och skrikande monster.
Väl hemkommen berättar min kära far att han har lagt ut min älskling på blocket. Det är förresten inte bara min älskling utan hela familjens. Vem tror han att han är, göra sig av med min baby, ska man inte ha något kvar. Jag är så ledsen, besviken och förbannad på pappa för det här. Det kan låta hur löjligt som helst men sån är jag. Pappa har gjort så här mot mig i alla år och jag bli lika besviken varje gång. Jag älskar varje bil som det vore min egen och btw hur fan kan man byta en Mercedes Vito mot en Chevrolet Avalange. Det är ju för fan vansinne!.. Hmm, det kanske gick lite överstyr nu men jag har en tendens att överdriva när jag är upprörd så det får ni fan ta!!..


my baby
Min baby!

Lite cred till Adde också som klarade teorin idag, han fick 55 poäng, grattis!!
Ännu mer creds till Leo som för det första klarade halkbanan idag och för det andra som klarar av min syster som beter sig ganska slynigt mot honom och alla andra för den delen. Han borde få ett pris i tålamod!!

Kill kill i maggropen, nu stänger jag dagboken! (-Snott citat av Emilia som förövrigt är lite långsam med bilderna från Halloween)

svullen

Aah men alltså hallå? Nej jag är inte med barn, det är omöjligt.. Och nej det är inte magen som är svullen!!
ORKA!! Vill inte ha det såhär kläderna sitter fan inte helt okey och det ser bara tacky ut.. TVI!!


Anyway.. Precis hemkommen från en jobbig dag på jobbet. Jag hade iofs sovmorgon men imorgon är det över. Jag börjar klockan 8 :( .. Jag skulle haft körlektion men jag fick avboka ännu en gång och ännu en gång så avbokade jag alldeles för sent så de kommer väl halshugga mig snart på trafikskolan.
En annan sak som hände idag som inte var ett dugg kul var att Julia gick förbi mig, familjen Hagens råsöta kusin som jag en gång i tiden avgudade men idag så kollade hon på mig sen när jag fick syn på henne en meter ifrån mig så kollade hon bara bort. Jag blev jätte ledsen och lite stött av den här händelsen faktist. 

För att fylla ut listan med saker som är jobbiga lite extra så ska jag berätta att jag faktist är rågalet kramsugen alltså jag vill kramas och mysa men inte fan finns det någon som vill kramas tillbaka. Jag får väl slita tag i Fanny, min stackars hund och kramas med henne lite eller så får mammsen bli offer för min kramattack, som för övrigt är den bästa attacken på jorden!!

Dessutom... Hela dagen har jag gått och tänkt på såna där jobbiga saker, som jag verkligen ville komma över. Det är liksom som en jobbig sårskorpa som slits upp om och om igen och aldrig läker. Men vad jag vet så läker tid alla sår och förhoppningsvis gäller det även detta.

Nä mitt liv är ganska trisst för tillfället, det kanske händer något kul framöver och det lär ni ju märka isf!

linn min älsk
En massa kärlek dock till min älskling Linn som gör allt så mycket lättare! <3




Hej då!

OLYCKSDAG!?

Olycksdag: 7/11och 9/11 ...7:e är ju idag.. Ja dagen började verkligen sjukt opeppat. Jag kände mig så sjukt ofräsh och trött men var tvungen att gå till jobbet ändå såklart.
Bussen kommer och en jävligt trött Cissi betalar och kliver på. Den första personen jag ser är väl Mårten, systers kompis och jag hejar glatt, och 2 stolar bakom sitter en annan av hennes killkompisar så jag säger hej till honom också och går och sätter mig längre bak. När jag åkt typ en så där 4-5 stationer så ser jag att en lång kille sitter på stolraden emellan dom som är väldigt lik Adde bakifrån, jag ser även att han har likadan jacka, likadana skor och bredvid honom sitter en kille som är på pricken lik hans lillebror bakifrån och jag tänker bara; nej det kan inte vara han, det skulle jag sett. Men tydligen har jag liksom sett de andra två men totalt missat Adde som satt mellan Lindas kompisar. BRA START PÅ DAGEN.. noooot!! Jaja, sånt som händer men kanske inte helt sjysst.. hrmm!!

På jobbet var det väl som vanligt väldigt hispigt och skrikigt, eller kanske värre än vanligt. Det var nämligen halloweenfest och alla barnen var utklädda. Gulligt värre men som sagt väldigt rörigt.
Men jag slutade så småningom och åkte för att träna, det var sjukt skönt och efter maten ska jag nog städa rummet och sen sola. Känner att den här blekheten liksom sänker mitt självförtroende och humör så den ska väck! Men förövrigt så vet jag inte om jag tycker att det varit ngn speciellt olycklig dag, lite orutinerad kanske men inte mer än vanligt.. FAST, peppar, peppar ta i trä!!!!

Btw så har pappa köpt en ny bil också, en ny mercedes vito. Den är helt okey om man jämför med skrotbilen han hade istället för den innan. Å andra sidan vet jag inte hur nödvändigt det är att har 3 stora bilar och samma sak tycker pappa men om han ens tänker tanken på att sälja avalangen så blir jag skogstokig... DEN SKA VARA KVAR!!

Ja det var väl typ allt, eller förresten så vill jag bara säga att den här säsongen av Desperate Housewives är över och det suger GIRAFFSNOPP!!
Bachi bachi!

do ste tora!

Idag har jag lärt mig hur man säger jag älskar dig på persiska. Jag lärde mig det medan jag tittade på film hemma hos Lisa på hennes hemma bio. Vi såg vingar av glas och sist jag såg den var med kyrkan i Hässelby Strand med alla blivande konfirmander. Det var tider det.
Hur som helst, filmen var sjukt bra även denna gång och jag och Lisilale satt och dreglade över Alexander Skarsgårds dåvarande kropp och leende. Ja, för han är ju inte lika fräsch idag som han var i den filmen och dessutom börjar han bli gammal.

Efter godis, middag och film så gick vi på promenad ner till vattnet och pratade och filosiferade om allt och lite till. Mest om ex, hundfjället och åren som gått. Det slutade med att jag kom fram till att allt är så sjukt annorlunda och att det inte alls slutade som vi tänkt oss. Men vi är ganska nöjda ändå, eller hur Lisa!?

Hundfjället är nära nu och det känns bra, jag och Lisa kommer antagligen bli ganska hatade. Både jag och hon har en stark känsla av det. Vi är båda ganska galna och bangar typ inte på nåt. Dessutom är vi fast beslutna om att vi ska ragga satan när vi är där!! .. Sen hur det slutar, det är en annan femma med tanke på att Jonas ska följa med, Lisas EX!!!!! Ja du, men han är inte så populär i våra ögon just nu så...
Jag förstår inte nöjet i det här med ex, det skapar dålig stämning för alla. Visserligen så har jag själv satt mig i min situation men jag menar t.ex Lisa och Sandra är ganska oskyldiga...

Snart kommer det nya bilder från Halloweenfesten och Erotikmässan, här är en smygtitt på Sandrew!

Sandrew på erotikmässan

Do ste tora!

(P.s checka in det här, roligare serie får ni leta efter... lääänge! http://www.youtube.com/watch?v=fR1ynQ9etck&eurl)

FÖRBANNAD

Jag orkar egentligen inte ens bry mig, men alltså!.. Vadå bussa på.. ORKA!
Nej, nu är jag sur och behöver få ut mina aggressioner så låt mig vara, TVI TVI TVI..
Är så trött på den här sörjan, är trött på att berätta för Sandra att de där människorna inte är värd hennes tårar och att hon förtjänar så mycket bättre.

Och jag dissar inte med flit!! Är bara sjukt fattig kan alla bara förstå det slå telefonnumret och ring!!!!
Så nu har jag fått ut lite agro, nu skulle jag vilja ha en säck och några boxningshandskar...

my love

Lisa säger:

Cecilia Arnblom, du ska veta att du betyder något så sjukt otroligt mycket för mig!!! Helt galet, vi har inte känt varandra så länge men det känns som om att vi har kännt varandra jätte länge!! Kan prata med dej om allt, vi passar sjukt bra i hop... ser lite samma på livet, båda är riktigt bra på att sätta sig i svåra situationer, men då är det ju så bra att vi har varandra!!! jag älskar dej och kommer alltid finnas där för dej, dag som natt <3

du är en sån viktigt del i mitt hjärta som jag uppskattar otroligt mycket.

lättfotade lisa
Då säger jag:
Jag är så lyckligt lottad att få ha en vän som dig hjärtat, du har betytt så mycket för mig och har gjort mitt liv så sjukt mycket lättare. Du har stöttat och funnits där i vått och torrt. Blir så glad av att se dig och vara med dig. Du ger mig abstinens när du inte är här. Älskar dig jorden-runt-mycket min Lisilale!


västerås - vi var power big meet girls, tallin-kryssningen var oförglömlig, festerna hemma hos mig som alltid spårar, alla krogen rundor, lindornas avskedsfester, fikadagarna i stan och så mycket mycket mer som vi gjort tillsammans
Snart bär det av till Hundfjället och som du sa vi ska ha så jävla kul .. Det är du och jag mot världen gumman! <3


Tonvis med kärlek !


dagen efter..

Jag vet inte hur jag lyckas men jag mådde så sjukt bra på förmiddagen igår med tanke på att det var dagen efter kvällen före. Men på kvällen så kom det igen, jag mådde så dåligt att jag t.o.m spydde (som jag skrev i tidigare inlägg). Men kvällen blev ganska så lugn, åkte hem till en vän och kollade på tv och deckade där. Fick ett sms på kvällen också, - alltid lika kul när du hör av dig även om jag inte kunde svara pga av pengabrist!.

Bilderna från Fredagens fest finns nu på min data men jag längtar efter Emilias bilder, jag är ganska säker på att de är mycket smaskigare än mina.
Dagens schema är ganska tomt, jag kanske ska köra lite bil om jag orkar sen får vi se vart eftermiddagen och kvällen för med sig.

Är ganska lycklig just nu, för min Sandrews skull och för min egen. Allt börjar falla på plats igen och stenen som tyngde mitt hjärta känns lättare och lättare.
Mitt självförtroende har vuxit och jag har förstått att jag måste säga nej för att inte få dessa ångestattacker och samvetskvalen.
Duktiga Cissi som lär sig saker alldeles för sent, men bättre sent än aldrig antar jag ;)

Take care!

Drunk as fuck!

Martin: -"Cissi ska klä ut sig till brunett, hon har pluggat matte hela dagen"¨

Vilken jävla katastrofalt rolig fest med betoning på katastrofal.
Det började helt perfekt med middag där alla fick uppdrag som skulle utföras runt bordet. Jag vet inte om det var så populärt för det var väl drygt hälften som gjorde sina uppdrag men kul var det.
Linn och Lisa gick in i bastun innan maten och smusslade ihop någonting som senare visade sig vara en jätte "fin" låt till mig:


Som en tjuv om natten kommer du
Själ det mesta utav nittitalets yngsta
Det finns så mycket att berätta om dig
som t.e.x vår resta på Tallins kryssning

Där träffar du Stefan och hans vän
du tog han med till din hytt och lekte lite
Men det blev ju ingenting utav de
han var mest intresserad av sin mage och bål

Jag blev jätteglad av den även om den kanske inte handlade om mina bästa erfarenheter men det var duktigt av dom att få den att fungera. Melodin är "take me to your heaven" med Charlotte Nilsson så ni kan ju sjunga den om ni vill. Risken finns att ni får den på huvudet för den är väldigt trall-vänlig.

Efter middagen dukades bordet bort och blev ett dansgov, ett mycket väl använt sådant. Gästerna rullade in allt eftersom och det fann ju liksom inte så mycket annat att göra än att dricka och dansa till vår sköna partymusik. Dock fann gästerna mycket annat att göra, Sandras lillebror Stefan var inblandad i ganska mycket bråk och så vidare men det löste sig ganska bra till slut. Det var mest alkoholen som gjorde det tror jag, han blev väldigt agro och tog stryptag på Sandra men han bad om ursäkt för det senare och blir man så där arg så kan man inte riktigt kontrollera vad det är man gör egentligen. Han ångar det nog väldigt mycket idag.
Sen var det många oinbjudna som kom, vissa var det väl okay men andra mindre okay. Trisst när sånt händer, Stefan blev offter för ett flygande sexpack. Jag vet inte riktigt hur det gick till det hade bara bestämt sig för att inte längre vara i Manges hand utan landa på Stefans läpp. Han fick en fläskläpp, en ganska rejäl sådan kan jag tänka mig. Sen kom ett ex som inte heller var välkommen men han sprang ut ganska snabbt och mådde inte så bra efter ett samtal med Sandra. Sandra fortsatte istället att dansa utan problem och fick reda på att exet dragit hem till henne. Skön som hon är bestämmer hon sig för att inte gå hem och sova utan drar med en annan kille hem och sover. BRA DÄR!
Något mer som hände?.. hmm jaa. Martin fick låna pappas mobil och får syn på Linn och Wredde som står och snackar eller liknande och då bestämmer sig Martin att ta ut sin ilska på pappas mobil som fick smaka på en hård tegelvägg. Den mår inte bättre idag och nu står lilla Martin i skuld, 4300 kr pankare kommer han att bli. USCH!
Hände det något mer?... mjo, jag grät, Sandra grät, Linda grät, Martin grät, Linn grät, Wredde grät, Lisa grät, Stefan grät jag tror t.o.m att Jennie som var nykter grät. Låter som en lyckad fest, jag vet inte varför det blir så varje gång jag ska fixa fest, helt sjukt faktist!


någon form av dansbodyshot med chokladsås
nemen hejsanHowdyMartin som dykare


Det var ganska lyckat ändå. Det kanske är svårt att tro men jag hade iaf askul och Sandra också och eftersom att det var vår fest så verkar väl det vara helt okey. Jag var ju en ganska porrig polis och hade ett strumpband av godis som var ganska populärt. Om det var speciellt gott vet jag inte men det var många som ville smaka iaf.

Idag har jag städat och varit dagens mobboffer för Lisa och Martin.. Surprise!? Jag fick ta hand om spyan i hallen eftersom alla sa att det var Lajzan som hade sett till att den hamnade där. Tack syrran! Det var iofs ganska äckligt, mitt område var även toaletten som också var väldigt mysig. Usch! Jag var tvungen att duscha en andra gång när jag kom hem sen. Så jävla vidrigt!
Nu är det meningen att jag ska åka till ekerö men grejen är att jag är så jävla sliten. Jag har spytt lite och mår allvarligt talat sjukt illa. Jag vill helst av allt bara ha en säng och en film och sova bort resten av kvällen men Olson har erbjudit betalad taxi och betalad dricka så lite frestad är jag ju men jag orkar och kan inte åka nånstans just nu för jag håller på att spy, det åker hiss i halsen på mig.

Nej nu är jag trött på att skriva, det blev ett ganska duktigt inlägg ändå.
Ni vet vem ni älskar, Kyss!


erotik skapar bra stämning

Ja, med förfrysta fingrar ska jag försöka skriva om dagens aktiviteter eftersom jag lovat Sandrew att göra det innan sängen. Klockan är 02.10 och jag kom innanför dörren för ca 3 minuter sedan. Erotikmässan i Alvik som jag är hemkommen ifrån stängde dörrarna för en timme och 11 minuter sen.

Ja, idag alltså. Jag började jobba 8 på morgonen och hela dagen var egentligen ganska seg och vädret var bra men med alldeles för kalla grader i luften. Precis innan lunch gick jag på toa och skulle kissa och då hände något oerhört komiskt. Jag lutade mig mot armarna över handfatet och vaknade fem minuter senare av att alla satt och åt utanför dörren. Yup! Jag somnade medans jag kissade, PÅ TOALETTEN, så illa är det! Men men... Klockan 4 slutade min arbetsdag och en sjuk eftermiddag/kväll började. Pappsen kom med pengar till Donken i Alviks centrum där jag senare träffade Sandrew för att käka innan "girls night out" började.
18.00 öppnades dörrarna till EROTIKMÄSSAN! Bra skit men shoppade upp alldeles för mycket pengar... mindre bra.. Men det fanns ju så mycket som jag ville ha. Sandra tatuerade sig det första hon gjorde. Det gick betydligt mycket snabbare än sist hon märkte sin kropp. Den här gången tog det ca 15 minuter och hon gjorde ett kinesiskt tecken för sex.. Ja, hon, precis som alla andra älskar att nuppa väldigt mycket.
Som jag skrivit i tidigare inlägg om den här kvällen så var ju Chipendales där. Ett ord som säger det mesta .. MUMMA! Dregel i massor, alltså my god vad jag önska att det var jag som fick komma upp på den där scenen med de där rumporna och musklerna och och och ... ja, fy fan va hett de kunde dansa vissa och shejka ass. Till och med när tjejerna kom ut på scenen efter 22 så ville jag vara där uppe för även dom var sexiga. Jag vet inte om det kan vara så att jag är lite över... men kul var det iaf. När tjejkvällen var slut och kiillarna fick komma in så träffade vi Strandberg och Micke, de gick mest runt och drack öl och efter det segade det till ganska rejält. Men Marcus och Micke avslutade visiten med en "private show" på 10 minuter för 40 kr. Helt värdelöst tydligen, den där "privata" showen bestod av de två1och nio andra snubbar som stod bakom skynken och kollade på en "övertatuerad slyna" som Marcus själv så fint förklarade.
Vi åkte tuben till Hässelby strand efter och fick såklart gå därifrån eftersom ingen av oss orkade egentligen stå i kylan och vänta i 20 minuter. Ja och nu sitter jag här och nu vet ni vad som hände i det stora hela iaf, kvällen bestod mest av dildos, piskor och en massa hoes! Jag hade iaf kul och det var en riktig upplevelse minst sagt.

Inköpslista: Playboy kudde i leopard (har alltid velat ha), strumpband i godis, ett par heta hotpants och handbojor med svart "päls" på.. 
Jag fick även ett playboy-nyckelband av Sandra, TACK GUMMAN!

Det var den torsdagen. Imorgon är det dagen D och då jävlar gäller det. Fullast vinner! 

PORR!


jag ville ju inte veta

.. men fick reda på alldeles för mycket. Men det var nog bra fast jaa.
Andreas du är fortfarande ganska bra skit.

Lisa tack för snacket och jag vet vad du tycker men du är inte mig.
Jag älskar dig massor och saknar dig mest!! MIN MIN MIN LISILALE!


seriöst

Jag har läst typ så där 25 sidor i dagboken som handlade om typ 2 år av mitt liv och nu ska ni få höra hur jag var under typ 2002-2004:

panikångest innan jag skulle sova, skärsår i armen, god väg till bulimi, sprutande tårar minst en gång om dagen, en jävla massa bråk med dåvarande pojkvän och ännu mer tårar, skoltrötthet, hat i massor och massa bråk i familjen..
men även:
lyckligt kär...
Det värsta är nog att det var typ ingen som visste om det mesta av det jag kände då av mina kompisar och idag kommer jag inte ihåg att det en gång var så.

Kul att kolla tillbaka på alla minnen tillsammans med Sandra och hennes dåvarande pojke, vi gjorde ganska mycket skoj tillsammans redan då och nu efter typ tre år så har vi hittat tillbaka till varandra.
Det är trisst att man ska behöva förlora något för att får tillbaka något annat och behöva gå igenom ett rent helvette innan det ska blir OK. Men nu är det iaf bra och jag kollar tillbaka på alla minnen med både lycka och sorg. Det blir bättre och bättre iaf men saknaden finns fortfarande kvar.

Jaha 3:e inlägget idag, det är officiellt.. Jag har inget liv!

fading away!

Det som sker, det sker.
Jag, som du, har ärr i hjärtat som aldrig någonsin kommer läka.
Men det som inte förgör oss, det stärker oss.
Vi är unika. Vi klarar allt.
Tro mej, tro på dig.

010203

...  Good bye!

Hårigt värre

Hey!
Jag var hemma igår och hemma idag. Igår så kände jag mig inte helt frisk och idag behövdes jag inte riktigt men imorgon ska jag vara på plats 8.00.
Nu har jag införkaffat en ny frisyr, den är inte så annorlunda men jag har iaf ingen mörk utväxt längre och dessutom har jag fått lugg. Inte hel-lugg dock för det är nog inte snyggt på någon men en hel del lugg har jag iaf.
Min syster blev brunett, hon passar väl sådär i det tycker jag. Eller ja hon kommer antagligen passa i det sjukt bra sen när man vant sig, men hon har ju i princip alltid varit blond, eller nej hon hade en period där hon var svarthårig också men det var så längesen.


lajsan svarthåriglijsans all naturallajsan as a blondlajsan as a brunett

Gårdagen var ganska full av "aktiviteter" (haha). Jag åkte till en kompis på förmiddagen för att kolla på film och sen hem för att klippa mig. Jag möttes av en ganska förbannad Lisa i dörren, hrm, sorry baby, but i didn't do anything.. Men efter klippningen åkte jag hem till en annan kompis och där kollade jag på desperate housewives, god damn it vad det händer mycket skit i Wisteria Lane.
Annars har det varit jävligt lugnt faktist och idag är det dags att fixa pumpa och lite sådant till festen som är om 2 dagar. Jag kan säga att den där gästlistan blir bara längre och längre. Hmm, måste nog berätta det för Sandra så hon är beredd på vilka det är som kommer.

Gabrielle SolisEftersom detta inlägg inte var så intressant för utomstående så avslutar vi detta med ett ganska snyggt citat som jag tycker kan stämma ganska bra!

"An erected penis doesn't have a conscience!" 
Eva Longoria som Gabrielle Solis i Desperate Housewives



Ciao!

RSS 2.0