Långfredagen i bilder

Ja, minns inte mycket men en bild säger mer än tusen ord...





Tyar inte mer, kommer mer någon annan dag!

Jag är för snäll

Hej hopp! Vaknade med världens mest sprickfärdiga blåsa imorse och givetvis ville det inte gå över. Jobbade hela morgonen med de vanliga symtomen och ville mest bara dö. Jag hade dessutom försovit mig så jag var lagom stressad.
Men mitt leende lämnade som vanligt inte mina läppar fören hela macken var tom på folk vilket idag faktiskt inte var en endaste jävla gång. En vacker dag så spricker väl den där bubblan som fylls på med irritation och ilska, stackars den kund som står framför mig i kassan då...

Nej, men iaf! Massor med dumma människor i vanlig ordning som bara går mig på nerverna. T.e.x en dräglande somalie som ska dammsuga bilen, slänger en tia på disken och skriker "HALLÅ HALLÅ!! Jag ska dammsuga" för att sedan springa ut och tro att jag tänker sätta på dammsugaren för honom. Precis som jag trodde kom han tillbaka efter ett tag och skrek återigen "Hallå hallå? Har du glömt?" jag svarar som ett frågetecken och då skriker han "dammsugaren!!"... -"Jahaaa, ville du dammsuga??".. God damn it!
Aja, jag slutade till slut iaf och då var det bara att dra till Hässelby för att hämta min nyblivna getto-syrra. Malin har bestämt sig för att bli hip hopare och det första jag hör när hon kliver in i bilen är "Sho  bre!". Haha, sötunge!
Vi åkte iaf till Åkis och handlade White Lady tårta. Vi åkte hem och jag bytte om för att springa ner på stan och köpa en liten outfit kvällen till ära. Det fick bli Åhléns eftersom allt annat var stängt. När vi går förbi skyltfönstret sitter några snorungar och posar, jag visste inte om dom skulle va där eller om dom bara busade men det visade sig snart att det var några fjortisar som hade tråkigt helt enkelt.
Jag handlade lite strumpbyxor och en topp sen var det bara att rejsa hem för att börja med mat. Jag duschade - Malin skar sallad. Jag sminkade mig - Malin skar ännu mer sallad, sen kom jag och hjälpte till. Det var tur att hon var med annars hade jag ju aldrig hunnit klart med allt.

Succé blev det, alla käkade och var glada & nöjda. Mammsen, pappsen och PT drog nyss. Vi snackade massor med skit. Bilar, mc, Madde -mamma tycker hon är asskön och pappa också, han kom underfund med att det var jag, tydligen, som bar iväg med henne på rackartyg och inte tvärtom som han trodde först. Jag håller inte riktigt med där men okey, jag tar den smällen. Mamma diggar hennes sköna stil stenhårt och jag kan ju liksom inte annat än att hålla med...
Mobilen har gått varm, imorgon kanske det blir thaikäk med Axlo efter jobbet.
Just det, Sebbe ringde ju och frågade om jag kunde jobba och jag berättade hur jag mådde imorse och han sa "okej men då jobbar jag". Självklart fick jag så dåligt samvete att jag övertalade honom att ha kul för jag kunde minsann ta hans pass. Det är ingen fara, jag fixar! Hmm, smart jag är. Nu blir det tolv dagar i sträck som jag kommer jobba, det känns väl så där kul.

Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag, Måndag, Tisdag (inventeringshelvettet 8-16), Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag, Måndag... Kul! På min lediga Tisdag om en vecka ska jag lämna Fanny hos hundfrisören så hon sover över från Måndag. Det lär ju bli en sömnlös natt men wtf. Bit ihop!


Btw Madde och Olson, I miss you guys!



Jaja, nu ska jag lägga mig i sängen och tänka på alla människor som har det så mycket roligare än mig.
XoXo!

Chicken chicken

Jaha,  nu står jag och steker kylling. Så duktig är jag liksom...

Arbetsdagen var helt reko, kaos precis innan jag slutade bara. Typ 10 australienare som skulle tanka, köpa godis och lista ut vilka av alla deras pengar som var svenska. Sen kom det ytterligare ett halvt dussin stolpskott så ibland undrar jag hur jag orkar vara så frutansvärt trevlig.
Imorste t.e.x kom en kille och skulle först ha en kaffe, han betalade med kort och hade ingen kod så jag fick knappa in personnumret. Efter betalning var klar skulle han ha ett kinderägg också så jag gjorde om det igen, när han betalat igen kom han på att han behövde ta ut pengar och då sa jag snällt att man måste handla något och smart som han är så säger han att han redan har handlat... ÅH! Aja, han handlade något och fick sina pengar och efter det kom han på igen att han ville ta ut mer pengar men då var kön så lång och personerna i den så irriterade så jag fick säga emot så han ställde sig sist i kön för att ta ut mer pengar. -Det var en kille i min ålder, somalie! Så fruktansvärt frustrerande, han kunde inte svenska heller. Shiet, har haft nytta av min engelska skills idag, 4 real (Haha vilket skämt!!)

Jaja, jag har haft kul på jobbet iaf och jag fick en radio av Fredrik så nu är det inte tyst längre när jag brummar. Efter jobbet passade jag även på att tvätta bilen så nu är den superfin.
Systembolaget skulle jag ju gå på också, ja det var lättare sagt än gjort eftersom det typ är kaos i Vällingby just nu men jag hittade någon form av p-plats någorlunda nära så det vara bara att kliva in och shoppa vin, öl och cider. Vidare till åkis för att träffa pappsen, det första jag gör när jag kommer in är att gå fram till Gunnar men kommer på mig själv ganska snabbt -"nej, där var min pappa"... Fan, de är ju rakade hela högen och ser i princip likadana ut. Men men, sen handlade vi saker till imorgon så det lär ju bli succé eftersom jag hade pappsen med mig, annars är det hans fel helt enkelt. That's the way it goes. Simple as that.

image2267

Nu är jag hemma och har typ somnat i soffan ett tag, helt jävla slut efter jobbet. Sen har jag som sagt fixat kycklingen och plockat lite. Snart är det dags för en dusch, lite bus och sen ännu en ny film. Shoot em up, tydligen så dödar dom folk med morötter i den. Jag gav Meet the Spartans en chans också, är man på rätt humör så funkar den säkert men att sitta ensam hemma och kolla på en så skruvad film är inget jag rekommenderar.

Kycklingen kallar
Pussy!

Filmer filmer filmer

Jahapp så var även denna kväll slut. Nu blir det sängen och Kalle & Chokladfabriken. Imorgon är det nya tag på jobbet igen,. lyckligtvis tog Sebbe tag i kaoslagret på jobbet idag så jag slipper städa det imorgon. He's a saint!



Jag och Fredrik började kolla på Meet the Spartans men jag och P-T verkade inte ha samma smak på humor. Det var RIKTIGT sjuk humor kan man säga så det fick bli Hairspray som jag uppskattade mer än mitt sällskap men wtf!




Nej nu ska jag lägga mig och kolla på film som sagt.
Guten nacht!

What a bitch-a-rubi-dubi

Typ det roligaste jag hört, det kom från en hög pappa i That 70's show. Jag garvade lite smått för mig själv... Det var en lögn, jag asgarvade högt för mig själv!!

Anywho, jobb idag. Massvis med jobb faktiskt. Skulle ha slutat klockan tio men jag tyckte synd om Sebbe så jag sa att jag kunde jobba mitt originalpass eftersom jag mådde så pass mycket bättre. Han blev genast på bättre humör men jobbade ändå över till halv två. Knäppskallen!
Jag åkte iaf till Hässelby efter jobbet för att hämta kycklingfilé av pappsen men han kom inte fören nu. Så här sitter jag typ helt ensam i gamla villan och tycker synd om mig själv. Det ska bli middagsbjudning på lördag nämligen, första i nya lägenheten. Familjen (inkl. P-T) ska jag bjuda sen får vi se vem som vill dyka upp. Hade velat ha Olson där men vi får se hur han känner. Men men... spännande!
Jag ska direkt till bolaget efter det här om jag hinner, annars blir det efter jobbet imorgon tillsammans med resten av Stockholms befolkning. KUL!

Jaja, nu ska jag gå och krama på min pappa!
Puss på er

Fullt ös

Imorgon kommer jag vara medvetslös...

Vaknade, urinhelvettet krångalde igen så jag bodde på toalletten i en och en halv timme. Sen var det dags att röra på sig så jag skulle slippa p-bot. Först till Munsö och säga hej hej till Charre, sen Skärvik och lämna pengar, vidare till Hässelby för att hälsa på familjen och sen till Sumpan igen för att hämta Fanny och köra vidare hem till henne i Kallhäll där hon fixade mina nails igen och nu är jag hemma. SKÖNT!

Imorgon ska jag jobba igen på morgonen, Roger fick inte tag på Danni så det fanns ingen som kunde öppna så jag får slita mig upp och åka till jobbet ändå. Förhoppningsvis är det bättre då, jag håller alla fingrar och tår.


Nu ska jag iag borsta bissarna och sätta på mig sängkläder :)
Nighty night!


Citronmunk

Lajzan: Är det äppel-eller vaniljmunk?
Cissi: Jag tror det är vanilj
Lajzan: Tror du? Men du måste veta jag tycker inte om äpple
Cissi: Nej men ta en tugga och kolla, de är bara att kasta om du inte gillar.

Efter att ha käkat upp nästan hela munken

Lajzan: Det är ju citronsmak
Cissi: Eh, nej vi har inga citronmunkar på jobbet
Lajzan: Shiet, den här måste vara gammal för den smakar fan surt

Hahaha!

Tycker synd om mig själv

Ja det gör jag och det får jag, idag mår jag sämre än igår... Jag har ju försökt allt, jag vill inte gå till doktorn, jag vet inte ens vilken doktor jag ska till!

Jag och Lajzan nördade lite igå iaf, satt och snackade skit och somnade ganska tidigt. No biggie!
Nu ska jag ta min tranbärjuice och sätta mig på toaletten till Lajzan vaknar.
Hej hej!

Som hittat

Shiet, vaknade imorse och mådde piss igen. Jag drömde mardrömmar men blev väckt lyckligtvis innan jag fick panikångest. Fan porrspöken och toalettbesök är kanske inte det roligaste man kan drömma om.
Igårnatt drömde jag också om att kissa, så jäkla skevt! Jag antar att det är för urinvägsinfektionen.

Jag var iaf tvungen att masa mig upp. Jag skulle vara hos fammo klockan halv tolv-tolv så det fick bli en sabbdusch och lite make & en hyfsad outfit sen brumma till Tulegatan. Jag fick en supergod lax- och tonfisksallad och sen tårta till efterrätt.
Efter maten mådde jag fortfarande dåligt men jag tänkte, gör jag något så tänker jag inte på skiten och lyckligtvis gick det över efter några timmars shopping men jag ringde till jobbet och tog ledigt imorgon också för på morgnarna mår jag som dåligast och då orkar jag inte stå i kassan, jag gör ingen nytta om jag måste springa på toaletten hela tiden. Blir det inte bättre får jag ta mig till läkaren...

Men iaf, jag och farmor åkte först till Erikshjälpen där jag hittade koppar, kastrull och en snygg väska allt för lite över hundralappen. Tackar och bockar!
Efter det drog vi till PrisExtra för både fammo och jag behövde fylla på förråden så nu har jag mat igen, lyckligtvis!
När jag nyss var hemkommen så blev jag som vanligt rastlös så jag slängde in kassarna och trippade ner till Myrorna och köpte en skål och en tuff tallrik för typ mindre än 50 kr. Man kan säga att jag gjort en del kap idag...


image2255
image2254


Nu ska jag sätta mig och vika tvätten som torkat, finally!
Peace!


God Natt

image2256

Går på repeat i mitt huvud

Kobojsarna - Jag vet att du vill ha mig

Hej, du sitter och stirrar
Jag vet du vill ha mig
Så ställ ner till glas och följ med mig hem
Men du, din söta kompis, har hon någon pojkvän?
Om inte så har jag en kompis till

Jag vet du vill ha mig

Jag vakna en dag
Sliten och svag
Det som hände igår, det har satt sina spår
Så i sängen jag ser, där ligger nån mer
En naken blondin
Trots att jag var ett svin
Sen hångla' vi mest, helt utan protest
- Följer du med hem till mig, jag menar "shit vilken tjej"
Så nu ligger vi här - För du vet vem jag är
Och det är ganska så lätt när man gör på mitt sätt

Det verkar så bra
Men inte idag
Hon var ju så på och det kan jag förstå
Men nu glömmer vi det, så lätt som det är
Jag tar på mig sen så skickar jag henne hem

Killen, mannen, nu är det så här
Vi måste faktiskt fixa det där
Bruden ligger och sover för fan
Säg till henne "stick" och va' en man!
Polarna vet inget ännu, vad bra
Kom igen mannen, gör det idag!
Ge henne cash och håll henne shut

Ingen sliskig komplimang
Ingen "finnesrang"
Allt han behövde göra, det var att viska i hennes öra:
"Jag vet att du vill ha mig"

image2252
Kobojsarna
-the creators av den mkt avancerade musiken

Min syster är söt

..och lite jobbig ibland men när man vart ifrån henne ett tag är hon reko.

"Min storasyster har också skaffat sig en grabb fick jag nyss reda på, den lilla korven. Det är mycket som pågår i hennes liv just nu, skaffa egen lya, grabb och snart kommer det väl ploppa ut en liten unge också !
Nej men jag är stolt över henne faktiskt, hon har jobb och körkort. Jag ska bli som henne när jag blir stor.
Saknar henne här hemma också! Det är helt tomt, inge bråk och ingen som snor mina kläder längre. Lite tråkigt faktiskt. "

Btw, det är HON som tar MINA kläder, not the other way around som hon fått för sig på nåt konstigt vänster.

I like you

Jaha, maten var ätbar minsann. Köttbullar, makaroner, plommontomater och riven morot. And I did it all by myself!
Jag är mycket stolt över mig själv, typ tredje gången jag lagar mat själv, go Cissi!

Fredrik kom mitt i maten och vi slängde på tv:n. Vänner, Parlamentet -Björn var med! Han började grina, shiet va bra han är. Jag vill också kunna gråta på beställning, vore astufft. Då kan man verkligen få vad man vill...
Men iaf, sen kollade vi på Transformers för den hade han inte sett. Skittuff var den, as always!
Jag testade mina fullkorns-bokstavs-kärleks-kakor också. Dom var helt okay och man kunde skriva mycket roligt med dom så jag ska nog köpa alla paket imorgon. Det finns nämligen fler olika. Asskoj hade jag iaf :).
Fredrik gick iaf för ett tag sen och ja, han blev nyss stoppad av polisen på vägen hem. Bra där, han hade tur som kom undan när han körde 110-120 på en 70-väg.
Jag ska iaf försöka hitta någonstans att hänga upp den sista tvätten som precis blev klar, det hänger typ kläder överallt i lägenheten just nu. Asjobbigt att ha så litet.



Imorgon är jag ledig och min urinväg mår bättre. Förhoppningsvis håller det i sig om jag fortsätter dricka tranbär. Jag ska iaf shoppa lite smått med farmor, saker och ting behövs fyllas på nu i slutet av månaden. Tvättmedlet jag köpte för en mindre förmögenhet på jobbet igår är redan slut.
Jag ska även betala Lisa som ska ha cash för alkoholen och för studentskivan som är framöver, Chaplin ska jag besöka personligen för han ska få tillbaka dammsugaren och även han ska få pengar. Kommer kännas asskumt att dra dit ut när Andreas är så jäkla arg på mig men men...
Annelie ska även hon har hyran så det blir mycket utgifter redan imorgon!

Tvätten ska som sagt hängas upp.
Gulle gulle


Over and done with

Japp nu är allt jag skulle gjort klart.

Nycklarna är lämnade, shoppingen klar och jag har postat räkningarna till Annelie. Jag har t.o.m städat lägengeten, tvättat och nu lagar jag mat. Eller försöker iaf... Jag misslyckades med pulvermoset så har gett mig på pastan... Hmm!

Jag är btw, lite smått ledsen på en person fortfarande men jag hoppas ändå att han lyckas med sitt letande efter vänner. Good luck to you, hoppas det blir bättre denna gång så du slipper bli "sviken"...

Bye bye!

Kissenödig

Hey hopp! No work today, urinvägshelvettet krånglar och jag behöver kissa var tredje sekund, pissjobbigt!

Jag frågade om Danni kunde ställa upp -"självklart sötis". Sjyrrebyrre men kom precis på att jag är tvungen att ta mig till jobbet ändå för jag har två nycklar som jag absolut inte VILL ha ansvar för och som Anne faktiskt måste ha idag. Tobaks- och kassaskåpsnyckel, huge responsibility för little moï. Ja, så till jobbet bär det av inom kort...

Min härliga och vitaminrika frukost bestod utav apelsin och tranbärjuice, probably the most disgusting juice in the world men hey, if it make me better it can't  be that bad?! Haha, shiet jag tror jag slog rekord på swenglish i bloggen i den där meningen.

Aja, nu ska jag och mitt flummiga arsle ta oss ut i kylan..
I'll be back!

Say what?

Var inne på Maddes blogg nyss och jag minns inte en enda sak av det hon skrivit, är det bra eller?

"I fredags så blev jag och Truklas bjudna på kalas av Lelle & Ilona. Så vi packade ihop oss och drog till lokalen. Innan vi ens kommit in så hörde vi Sandra som hade ett djupt samtal med någon, riktigt fyllesnack. När vi kommer in så hittar vi en tokfull Cissi. Jag bjöd henne på en grogg och snackade lite med Lelle, C höll på att spy över mig för att groggen var för stark så tillslut försökte hon hälla ut den i någons glas utan att jag skulle se det. Mysko. Jag lekte lite med C's pappa och lovade honom att jag ska fixa rockabillylugg på C någon dag hehe ;) Sen lekte jag lite med C's mamma också. Vi försökte lista ut vad Cissi höll på med som sprang i väg hela tiden osv. Jag & Truklas gav iaf upp rätt tidigt och åkte hem. Det blev spännande samtal i bilen iaf. Truklas försökte komma fram till varför C raggade på Korsbys okända tvilling och jag kom fram till att när jag blir stor så ska jag se ut som Nina, sjukt snygg..."

Fick jag en grogg? Vem raggade jag på? Sprang jag runt? Vem snackade Sandra med och varför lovar du min pappa såna saker? Jag i rockabillylugg? HAH!!
Ja okay, det var inte helt lugnt... Jag vet att jag även var på väg ut och skulle hämta Fanny till Marianne ett x antal gånger men kom bara utanför dörren och vände för jag glömde helt enkelt bort vad jag skulle göra. Jag är fan inte helt lugn på fyllan! :/ Nej, nu blir det lugnt ett tag framöver. Eller, jaa, har kanske en playdate med Danni nästa helg men shiet, då blir det LUGNT!

En till sak, Nina as in min mamis?
Aja, spårat, återigen.

One Tree Hill

Jaha, tänkte bara säga, innan jag går och lägger mig, att jag är lycklig igen. Lindsey och Luke gifte sig aldrig för stackars bruden som stod på altaret kom på att den som hennes blivande man faktsikt var kär i inte alls var henne utan Peyton. YES!

Nu är allt som det ska igen, så det så!

Här händer det grejor.. minst sagt

  • Tipsrunda med hundattack
  • Partykväll gone bad
  • Jobb jobb jobb
  • New boyfriend...
  • Spårad arbetskväll

Fredag -Tipspromenad och partykväll gone bad
Tipspromenaden gick väl si sådär. Jag hamnade med Yngve(?) och ja vi körde typ ole dole doff på 70% av alla frågor. Jag kunde EN fråga och det var hur Tysklands flagga såg ut. BRA DÄR! Men wtf, vilken normal människa har koll på hur långt flygfiskar kan flyga? Inte jag iaf...
Jag hade Fanny (vår lilla pälsiga vän) med mig som moraliskt stöd, hon kunde inte heller så mycket. Jag tror nog att det var hennes fel att det gick så dåligt för oss. Men iaf, när vi kom tillbaka från rundan så satt Akilles fastspänd i ett träd och fick syn på lilla vovsingen som jag hade i koppel och slet sig minsann loss från trädet och hoppade på Fanny fanta. INTE SNÄLLT! Men det gick iaf bra, jag släppte kopplet ganska snabbt så hon kunde komma undan och Sandra sa till A. ganska ordentligt. Tydligen så kände han att Fanny inte är nåt big fan av andra hundar så han ville nypa tillbaka. Eller liknande...
Efter allt knas gick vi iaf till lokalen där vi åt och drack gott. Jag tror betoningen för min del ska ligga på "drack" för det gjorde jag minsann duktigt. Ojojoj!
Jag skulle egentligen dra ut med alla men av nån anledning stannade jag kvar med gamlingarna. Alltså, hallå? Vad är det för fel på mig och varför slet ingen med mig? Shiet! Aja, jag somnade i soffan hemma i Hässelby med tårarna sprutandes och en lillesyster mindre hemma. Jag var tydligen väldigt arg på Lajzan och det fick hon minsann höra och pappa blev arg på mig och då blev jag arg på pappa, Malin var arg på alla för vi lät så mkt och mamma sa bara god natt! Typ, mindre bra kväll.

Lördag -Jobb jobb jobb
Ja, upp och hoppa! Bakis kanske? Trött som ett as men ändå helt okay med tanke på alkoolintagen dagen innan. Mys hemma i Hässelby en stund innan det var dags att dra till Sumpan för att byta om. Jobba kväll med Farhad, my favourit thing to do after eating poo. Nej, skämt o sido, det var ganska lugnt och kvällen gick relativt snabbt. Några av dom vanliga kom in och någon blev chockad av att höra att jag "bara" var 20. Jaja, så liten är jag faktiskt inte.
Hemåt marsch, duschi duschi, sen blev det finbesök. Se där se där, Cissi fick hångla för typ tredje gången den här veckan ;). Inte illa pinkat! (Btw P-T, ledsen att behöva svika dig, guess what I did?)
Olson är jätteledsen på mig, det känns asjobbigt och jag vet inte vad jag ska göra för att han ska bli glader igen. Han är ju min älskling, varför varför varför ska han bli så arg och besviken på mig?? :(

Jaja, kvällen var iaf helt okay så att säga!

Söndag -Bubbly & spårad arbetskväll
Vaknade och trodde att klockan var asmycket, typ ett eller nåt och jag började jobba klockan tre så jag skyndade upp efter att ha haft ångest ett tag och efter duschen fick jag reda på att klockan minsann var 8:50. Ops! Aspigg som jag då redan var kunde jag ju inte somna om så det var bara att sätta på en film. Fjorton suger fick det bli för Flood SÖG GETPUNG. Ja, okay, Fjorton suger är väl inte den bästa filmen i världen men jag gillare. Det är sommar, det är lov och livet leker (ja, inte för henne som blev lite antastad då men...).



Jag for till jobbet klockan halv tre typ, bytte om och satte igång. Anne lämnade mig sen var jag ensam i kassan till klockan typ sex. Fy farao vilken dag. Jag har mått piss, varit trött och haft ont i magen. Skit alltså men när Danni kom efter att ha räknat pengar så blev jag glad igen.
Det spårade som vanligt när vi jobbar tillsammans. Vi har en kund som funderar på att köpa en bar i Thailand och jag ska nog flirta in mig hos honom så jag kan få komma och jobba där och Danni var ju självklart också på. Han tyckte att han kunde springa till stranden varje rast och ta en massage fast sen kom han på att han inte skulle hinna så han skippar helt enkelt massagen och hoppar på happy ending på dirr.
Jag tyckte de skulle ha happy endings för brudar med och då konstaterade D att det fanns varpå jag frågar nehe, är det tjejer då också? -Nej det är jag! Fick jag till svar.. Shit va jag garvade, Danni började garva medan han drack kommentarerna kom som på rullande band från mig utan att jag tänkte på det "Det kommer snart spruta från alla hål". Danni höll på att dö med sitt vatten i käften och då kommer slutkommentaren "SVÄLJ BARA"... Efter det var han tvungen att spotta ut skiten, stackarn fick en hostattack över sinken. Oj oj oj! Jag har aldrig garvat så mycket som idag. Det mesta är internt så kan ju inte skriva skiten här heller, men även fast jag mått piss så har det nog varit den bästa stängningen hittills.. HELT KLART!

Ja, nu ska jag tvätta kläder sen sova. Visserligen trisst att sova själv men fuck me sideways, va jag är trött!
Gulle gulle (hej då, hej då på turkiska)


ARGH!

Nu sitter jag i Hässelby och gör allt utom det jag egentligen ska göra. Vi ska vara i Riddersvik om en kvart och jag är inte ens sminkad än.
Jag ville egentligen bara säga LINDA MARIE ARNBLOM, du KOMMER få en feting när du kommer hem!!

Cheers!


Yum Yum!

Jag vaknade precis av att en lite smått upprörd syster ringde mig. Jag har nämligen tagit internetsladden från mor och far så han kan inte betala räkningarna. WOPSIE!

Jag ska äta något, duscha, packa ihop mig och sen dra så dom får stå ut sen stund till. Sen blir det tipspromenad och efter det utgång!

Btw, mycket bra avslut på skärtorsdagen igår..
Ciao!


Skärtorsdag

Gla' jälla påsk på er. Det är ju skärtorsdag och grejor, hoppas inga kärringar plingar på här för det enda godiset jag har är mina ägg och min påskhare och det ger jag minsann inte bort till några random småkids.

Jobbdagen idag var jävligt intensiv. Jag har spårat, garvat, fått en påskhare av chefen, pratat galet mycket med kunder och leverantörer och massa annat knäppt!
Jag fick komplimanger för mina ögon också, det är ju inte varje dag... Oftsast är det typ "I'd hit that!", "hej snygging ska du med på fest", "får jag ringa dig någon gång?". Ja, usch och fy Hammarby!

Nyligen skulle jag ner och handla tuggummi runt hörnet, då satt det två snubbar utanför och snacka, jag tror inte dom visste att jag bodde där för dom började vissla och ha sig, pinsamt för dom när jag kom tillbaka tre minuter senare. Mooohaha!

Nej, här blir inga barn gjorda. Peace


Naaej, va är de här nu då?

Vad hände med det fina vårvädret? Snöstorm? WTF!! Vem har beställt det här vädret, fasiken! Jag ville ju ha lite värme och sol nu. Kanske inte sommar på dirr men åtminstone kunde vi väl få slippa snö, minusgrader och slasket.
När vi ville ha snö då jävlar då skulle det minsann envisas med att vara plus och grått och nu när vi verkligen INTE vill ha skiten då ska det stormas och bråkas. Jag förstår inte nöjet..

image2245
Ge mig sol!

Just nu sitter jag (naken) och snackar med mammsen på msn, hon sitter nere i San Agustin på hotellet med urinvägsinfektion och vill egentligen bara hem. Stackaren! Hon har inte badat sen i Måndags. Usch, typiskt att hon ska få det i Spanien.
Det är typ det värsta som finns att bli sjuk när det är så varmt, jag fick det sist jag var i Mallis med Andreas. Han hade typ hundra graders feber och jag hade den värsta urinvägsinfektionen man kan tänka sig ändå så pallrade vi oss ut och spelade minigolf i värmen. Det gick väl så där kan man säga...
Anyway, känn mitt medlidande morsan. Fy farao!! -Det är verkligen ett hell! Planet landar inte fören klockan 20:55 heller, om allt går rätt till vill säga och då ska dom stackars päronen åka taxi hem. Jag skulle lätt hämtat om det inte var så att jag verkligen inte hittar dit och dessutom är det så snurrigt på själva flygplatsen också så jag skulle antagligen köra på någons bagage eller liknande.

Nu ska jag springa runt i lägenheten lite och försöka få bus:et att lufttorka!
XOXO

En helt vanlig dag på slottet

... eller?

Shiet alltså, jag dör vilken jobbig dag på jobbet. Leveranser med tio pallar allt som allt, Arla, Schenker, frys... MY GOD!! Inte helt okay...

Arbetsdagen tog iaf slut till slut och jag åkte till Hässelby återigen för att äta god mat. Mormor är suverän på att laga mat men det blir inte direkt några lätta rätter. Det är extra av allt, grädde, mjölk, socker...
Efter maten åkte jag hem igen och glömde givetvis mobilen i bilen men no worries för jag hämtade den efter att jag varit och handlat men det var INGEN som hade hört av sig. Jag är så poppis!

Nej nu ska jag duscha och sen kleta in lite bus.
Bis dann!

Bonne Nuit

Yes, dags att lägga sig i sängen och kolla på någon film igen. Malin och Jennie har redan krypit ner i soffan och ska sätta på Greveholm. Jag lär sätta på Transformers eftersom filmen jag håller på att ladda ner inte är klar än...

Men men, veckan är lite smått planerad det är väl bara morgondagen som inte är speciellt laddad.
Ha de!


Grattis mormor

image2244

Simning & en b-bot

image2242Jag vaknade av att Linda var uppe och spökade imorse klockan halv nio, upp och hoppa! Jag satte mig med en te framför datorn till Farmor ringde tjugo över nio och vill åka och simma så jag pallrade mig dit i detta eländiga väder. Vi gick till simhallen och simmade en massa längder, farmor kände sig jätteduktig och jag blev avslappnad. Mysigt att bara flyta runt lite och låta tankarna flöda.
Jga fick fina komplimanger från några barn också som var lite efterblivna men än dock mycket smarta ;), fin bikini och fina naglar. Det ni, sen trodde dom minsann att farmor var min mamma...

Efter simningen så vandrade vi vidare till Boulevard och käkade en mycket god lunch, jag tog laxpasta och farmor helstekt kyckling. Vi sealed a deal också, eftersom vi inte kommer kunna käka lunch uta varje Tisdag efter simningen så bestämde vi att vi gör en sallad varannan gång som vi bjuder varandra på. Asbra!


image2243


Ja, just de! På vägen hem så märkte jag att jag fått en p-bot...IGEN!! Jag orkar inte alltså, typ fjärde på tre månader. Hur orkar jag? Så jäkla tråkiga pengar...
Men jag drar till Hässelby igen vid 15:30 för mormor fyller år så det blir middag med dom. Ja, sen får vi se hur det blir. Lär ju få åka så jag är här efter åtta eftersom jag inte har några småpengar. CRAP!

Aja, på Torsdag kommer mamma & pappa igen. Finally!
Ciao!


Downloading

Japp, laddar ner några säsonger av Scrubs och 2½ men nu så jag har att kolla på sen med detta och lite charmiga bilder på min sötapa till syster säger jag
God Natt!


Björn G. är KUNG!





Du är en blick och den är mörk och den är varm.
Och jag vill dansa med din midja i min arm.
Du är doften av viol, du är restskatten från ifjol.
Du är en helt fantastisk tjej, du är Beatles och Leila K.
Du är glad och elegant, du är laktosintolerant.
Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch.
Jag kan diska, laga mat. Va i tid och aldrig sen.
Och jag tycker det är jättekul att lyssna på problem.

Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg.
Denna sången är till dig, CARINA BERG.
Carina jag tror vi två passar bra ihop.
Häng med mig hem till Götet och gör slut med Kristian Luuk.
Carina du är ämnen på min fantasi.
Du är brödet man vill lägga korven i.

Du är hej och skepp o hoj, du är sodastreamad oboy.
Du är allt en man kan få, du är bättre än Die Hard 2.
Du är Jane och jag är Tarzan, gör slut med han från Hassan.
Du är vacker och unik, min pappa är rik.
Jag har 3 meter i tak, och lakan utav sammet.
Du kan ta mitt nummer av Kristian, efter programmet.
Carina Berg mitt hjärta slår så hårt för dig.
Så gör slut med Kristian Luuk, bli ihop med mig.

Carina låt oss vandra natten vidare.
Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare.
Carina jag står chanslös, jag är evigt din.
Jag vet att vi skulle passa bra ihop,
så kom igen Carina gör slut med Kristian Luuk.

Besök

Jag fick precis besök av ett stycke Charlie och Olson. Trevligt, Lajzan var störig och Olson käkade upp mina superstora kinderägg. Lajzan frågade när jag skulle skaffa barn fär hon ville minsann bli moster så jag och Olson sa väl om ca ett år...


Anywho, dom gick precis och då passade Lajzan på att leka apa som vanligt. Det är som sagt inte konstigt att man blir lite loco efter att ha varit med henne.
Resten av kvällen består av 2½ män, my name is Earl och Scrubs. Mycket mycket bra skit!
Jag ska nog börja ladda ner lite roligt också, jag orkar inte bara sitta och vänta på att nya avsnitten av OTH ska komma så då kan man kika på lite annat så länge. Gossip Girl har slutat släppa nya avsnitt helt och hållet, det suger ju lite! Har bara sett 13 avsnitt än så länge, I want more!


Apropå serier så blev jag lite chockad över att Chaplin faktiskt kollar på Gilmore Girls. Haha! Jag dör.
Aja, jag lär skriva en hel del mer saker under kvällen. UPPESITTARKVÄLL!!

Fett lack bre

Ja men blir ju lite skadad av att hänga med syster en hel kväll. Blev asirri vid middagsbordet, vadå jag arg? Varför skulle jag bli arg, motherfucker! Jag blir arg på mig själv att jag ens bryr mig, fuck!
Det är du som är arg och envis, jag gav upp helt enkelt...

Äsch, skit samma!
Fick sms av Fredrik nyss som kommer hem inatt och var glad för att han får sovmorgon till klockan tio imorgon. En annan måste upp i åttan och träffa Chaplin som ska låna ut sin blingbling dammsugare till mig. Jag har fan inte dammsugat lägenheten sen jag flyttade inte så det är typ dags nu.
Jag ska antagligen simma med farmor imorgon också så jag måste typ rota fram min bikini också, usch! Ska man behöva visa sig i en sån också, då kanske man blir lite motiverat att träna inför beach 2008. Woho, något posetivt ur eländet iaf.


image2232

Just nu sitter Lajzan och kollar på Extreme home makeover, jag börjar typ lipa snart. Familjer som blivit av med allt och bara gråter & gråter. Förstår inte hur hon pallar. Vill man verkligen bli ledsen? Det är ju precis det man blir...


image2231


Jag tycker om att bli berörd men jag har nog aldrig varit något större fan av Home makeover faktiskt. Började väl följa det när det precis hade kommit men jag insåg ganska snart att det inte var så kul att sitta och stortjuta framför en tv-serie så jag slutade helt enkelt att titta på det. Så jävla självisk är jag...

XOXO!


Yeah!

Shiet, nyligen hemkommen från en väldigt kort "dag" på jobbet.
Jag jobbade med Sebbe som va måttligt lack på chefen. Allt är typ slut i butiken p.g.a felbeställningar och glömska. Vi får skiten varenda gång det är fel även fast det är han som gör beställningarna. Tröttsamt!
Sebbe räknade ut att vi säger "tyvärr det är slut" drygt tio gånger per person om dagen och det blir drygt 1200 kunder per månad. Förstå hur mycket mer vi kunde sälja om saker och ting gick rätt till och saker fanns hela tiden. 1200 är dessutom minimum uträknat så det ligger säkert på 2000 kunder... Helt galet!
Konstigt att man bli irriterad, det är ju vi bakom kassan som får ta skiten inte han som är på kontoret. Jag undrar dock var han tog vägen idag. Han brukar komma sent men nu var han överdrivet sen. Han hade inte ens dykt upp när jag gick från jobbet... Hmm!

Aja, idag ska jag iaf käka i Hässelby. Jag är så sjukt fattig så jag har inte ens råd med mat ;).
Utgången på Fredag lär ju bli rolig... NOT! Aja, Lisa och Chaplin ska ha pengar så fort som möjligt också, usch vad jag hatar att vara skyldig folk pengar det suger verkligen. Det är tur att man har snälla vänner iaf, nästa Tisdag försvinner hälften av lönen illa kvickt!


image2234

Nu ska jag fortsätta digga Missy och filosifera vidare...
Ha en bra dag!

Missy Elliott - Work it

Is it worth it, let me work it
I put my thing down, flip it and reverse it
It's (I put thing down, flip and reverse it)*Backwards 2x*
If you got a big [elephant], let me search it
To find out how hard I gotta work ya
It's (I put thing down, flip and reverse it)*Backwards 2x*

I'd like to get to know ya, so I can show ya
Put the pussy on ya, like I told ya
Gimme all your numbers so I can phone ya
Your girl acting stank than call me ova
Not on the bed, lay me on your sofa
Call before you come, I need to shave my chocha
You do or you don't or you will or you won't cha
Go downtown and eat it like a vulcha
See my hips and my tips don't cha
See my ass and my lips don't cha
Lost a few pounds in my whiffs for ya
This the kinda beat that go bha ta ta
Ra ta ta ta ta ta ta ta ta
Sex me so good I say blah blah blah
Work it, I need a glass of wata
Boy oh boy its good to know ya

If you're a fly gyal, then get your nails done
Get a pedicure, get your hair did
Boy lift it up, lets make a toasta
Lets get drunk, its gon bring us closa
Don't I look like a Halle Berry posta?
See dem Belvedere playin tricks on ya
Girlfriend wanna be like me neva
You won't find a bitch that's even betta
I make it hot as Las Vegas weatha
Listen up close while I take you backwards
(Watch the way Missy like to take it backwards)*Backwards*
I'm not a prostitute but I can give you whatchu want
I love your braids and your mouth full of fonts
Love the way my ass bump bump bump bump bump bump
Keep your eyes on my bump bump bump bump bump
And think you can handle this ga-dunk ga-dunk dunk
Take my thong off and my ass go boom
Cut the lights off so you see what I can do

Boys, boys, all type of boys
Black, white, Puerto Rican, Chinese boys
???? thanga thang, ???? thanga thang
Girls, girls, get that cash
If its not a foul shakin that ass
Ain't no shame ladies, do your thang
Just make sure you ahead of tha game

Just cuz I got a lot of fame supa
Prince couldn't get me change my name howpa
Kunta Kinte, enslave a game, no se
Picture black sayin oh yesa massa
Picture Lil' Kim dating a pastor
Minute man big red can outlast ya
Who is the best, I don't have to ask ya
When I come out, you won't even matta
Why you act dumb like ughhh, duh
So you act dumb like ughhh, duh
And the drummer boy go pa rum pum pum pum
Give ya some some, some of this in a bun

To my fellas, ooooh
Good God, I like the way you work that
To my ladies, woo
You sure know how to work that, good God

Det där sög ju

Viktoria ska ha ett nackskott, Brooke och Chase skulle ju vara ett urgulligt par, det är dags för Luke nu att dumpa den där Lindsey, Hailey bör ta sitt förnuft tillfånga och hitta tillbaka tlll Nathan och va fan gör Dan ute ur finkan? Jamie din dumma unge sluta hata din mamma och glöm den där dumma Carrie, Peyton inse att det ska vara du och Luke & sluta gilla Lindsey. Bra jobbat Brooke, du dissade din morsa och Rachel är helt värdelös som ramlade ner i knarkskiten igen.


Ja, fy va skönt att man slipper leva livet som i One Tree Hill men fan vilken grym serie! -Nästa absnitt på Onsdag, I can't wait...

Den syttende Mai

Jaha nu jäklar, nu har jag pluggat lite MC-teori. Det gick väl så där. Bättre än jag trodde, mycket kommer man fortfarande ihåg från sist man pluggade skiten.
Jag berättade för Mange att jag pluggade och att jag var sugen på Mc:n som Fredrik rekommenderade, R6-05:an och då fick jag svaret "fan jag kan måste gifta mig med dig sen". Ja, okay!?

Anyway, jag sitter just nu och sjunger med i Singing bee. Det är asnice, jag skulle äga hela bunten på det där. Speciellt eftersom man inte behöver sjunga bra...
Lajzan skulle kommit hit men jag fick en diss av henne, tröttmössan så det blir till att sova ensammen inatt. Ganska kukigt!

På Fredag är det långfredag och då är det den traditionella tipsrundan som Ilona arrangerar varje år och jag ber till Gudarna att jag inte hamnar med typ Gunnar eller P-T för man vill ju ha nån chans. Det bästa skulle nog vara typ pappsen, han är kung!
Men iaf, ska ut med min Sandrew på kvällen också. Ska bli asskönt att träffa henne igen, hon är borta alldeles för mkt. Jag snackade med Fanny om att kanske åka till Drew i Norge på deras nationaldag. Det lär ju vara ganska så bra med drag där då liksom och roadtripen dit blir säkert också riktigt skön. Jag hoppas det blir av, det är ju annat inplanerat den månaden. Bl.a en kryssning med paradise. Jag och Magnus ska tydligen dela hytt annars får vi inte följa med! Men fine, det finns fler sängar i en hytt. Shiet! Spårat...

image2228

Ha de!

Babygirl


I like you big time!
Du är strösslet på min glasstrut ♥




Mail från mami

Hej Tjejer!
Hoppas ni har det bra, det har vi. Idag tog vi en taxi
till Mogan, dar har vi varit forut. Vi badar och solar, ater och dricker
gott. Jag saknar er. Alskar er. Puss och Kram Mamma och Pappa..


Min mamma är söt och tydligen har mammsen och pappsen det jättebra, jag är inte alls avis, promise!!

Nej jag ska fan ta och resa snart, det gär fungerar inte...

Bekant lastbil

Yes, Chaplin kom i en bärgare jag inte kände igen så jag fick knappt upp dörren. Tydligen så var hans trasig så han brummade i sin chefs...
Vi drog iaf och käkade och sen på väg till Ekerö så mötte vi en bekant lastbil då säger Chapln "där är Krille!" TUUUT!! Då inser jag ganska snart att det är Anders pappa och snart därefter kommer en kommentaren som är så typisk Freddie och som slår till som en käftsmäll: -Den där bilen har du knullat i!!
Ja, som sagt, Charlie i ett nötskal.

Men men, jag fick iaf skjuts till Skärvik där jag hämtade bilen sen åkte jag hemåt, trodde jag men på något vänster hamnade jag i Hässelby. Jaha? Vad skulle jag göra där?? Jag passade på att snacka lite skit med mormor och morfar och bjöd över mig själv på middag imorgon.
Tog även med mig ett dussin filmer och min musmatta som jag saknat.

Over & out!

What's wrong with me?

Igår efter att jag fixat naglarna och virrat mig hem så var det i princip bara att slänga sig i duschen, packa väskan och åka igen. Jag skulle nämligen hämta Lisa i Bromma och hold my horses mina vänner, jag var i tid. Båda jag och Lisa tappade hakorna för det är något som inte händer ofta.
Vi åkte iaf hem till Lisa och kollade på Lets dance, som förövrigt är asboring. Denna gång var det bugg och salsa som dansades och nu har jag bestämt mig för att lära mig dansa bugg också, hur tufft som helst.

Iaf, efter det så gick vi ut med hunden Sunny och satte oss vid vattnet och snackade skit tills vi tyckte det var dags att gå in från kylan igen. Vi började fixa iordning oss och käkade världens godaste middad, canelloni (eller hur det nu stavas) med spenat och massor med ost och grönsaker till det. Yummy!
Tack för maten, ner till bussen och sen vidare för att först möta upp Emilia och sen Josefin i Bromma. Vidare till Minneberg och ett gäng Göteborgare. Mm, jag var inte taggad alls längre. En varm lya, melodifestivalen och massor av okända karlar. Sånt brukar fan inte stoppa mig men igår var jag inte riktigt mig själv. Don't ask me why, men det var helt enkelt inte kul. Så jag sket i alkoholen och spelade ett nyktert kort medan alla andra bara blev mer fulla. Emilia blev så där mysigt kärleksfull och gillade verkligen min skjorta, Lisa lät massor som vanligt och Josefin gjorde allt i sin makt för att tagga till.
Efter en massa snack, mingel och försök till att få mig full så bestämde sig packet för att dra ut och jag fick åka taxi med till Fridhemsplan där jag tog första bästa tunnelbana hem till Sumpan. Jag hade inte ett eller två förfrågningar om sällskap hem, utan tre men jag somnade innan jag ens hann dissa dom alla tre så det blev en ensam natt igen. Det var nog lika bra...



Idag vaknade jag klockan typ ett, panik! Jag messade Chaplin som jobbade för att få hjälp med bilen och han ställde upp så nu sitter jag väl mest och väntar på honom.
Imorgon är det jobb från sex till tio och på Tisdag är jag ledig sen jobbar jag som vanligt Onsdag & Torsdag, ledig Fredag och jobbar sen hela jävla påskhelgen... KVÄLL!! Ångest igen, men wtf, en kväll helg ska man väl palla... Det är tydligen lugnt nu för tiden så jag hoppas på det bästa.

Nu ska jag käka en macka och sätta upp håret i en knut.
Ciao!


Frukost

Sho alla! Nu är jag precis klaro, har duschat, sminkat mig och satt på mig kläder. Just nu sitter jag och lyssnar på Bubbly medan jag trycker i mig en skål med vaniljyoghurt och start. Så himla gott!

När den här skålen är slut ska jag bege mig mot Kallhäll(??) för att get my nails did. Mm, finally. Fanny är en stjärna minsann!
Efter det ska jag hem och städa hade jag tänkt, jag vet inte om jag kanske käkar middag hemma med la familia, eller ja what's left of it.

Shiet en bra låt på MTV. Fall out boy är det, ladda ner, eh ja!
XOXO


I sommar blir det åka av


Äntligen hemma!

Ja nu har jag fått igång internet också och har redan börjat ladda ner de senaste avsnitten av One Tree Hill som jag missat. Olson har mobbat mig måttligt med sina OJOJOJ!! Fan va sur jag är...

Jaja, sjukt skönt att ha internet hemma nu iaf, var tvungen att möblera om lite gran men det blev helt ok ändå. Inte som jag velat från början men det går säkert att ordna sen, nu är det som det är.

Jobbet idag var helt okey, blev jobbigt mot slutet när en dum taxichaffis kom in och ville ha en mugg och visade upp en massa kvitton från Solna, Kista och gud vet var och försökte förklara hur han fått två kvitton ett för "gas" och ett annat. Sen blev han arg när jag förklarade att han inte ens tankat på vår mack så jag  kan inte stämpla upp ett häfte bara så där. Då började han förklara samma sak igen och trodde att det var jag som inte fattade och när han började bli ritktigt sur så var jag redan förbannad vilket resulterade i att han fick sin jävla mugg. Gaah!!
Hur som helst så åkte jag till Hässelby direkt efter för att hämta min dator hos P-T, Micke kom och öppnade åt mig, gentleman som han är så bar han två dvd-skivor medan jag kånkade ner datorn själv. Han har tydligen fått jobb på ICA i Solna så man får väl gratulera, jag ska ta och hälsa på så småningom eftersom jag råkade lova det.
Men iaf, efter det åkte jag till Åkis och sa tack till P-T för hjälpen med datorn och då var det ngt stolpskott som kallade Tompa för min pappa(!). Ja, fast NAEJ!

Nu känns det riktigt skönt iaf att ha internet hemma i lägenheten.
Surf's up!

Nu igen...

I'm back in Hässleholm höll jag på att säga men jag menade Hässelby ju...

Jag var hemma, datorn fungerar utan problem det är det där jävla tre-modemet som är kajko så jag messade till Annelie som tog med sig alla internet sladdar och bad om att få tillbaka dom. "Vi är där om 20"... Hon är verkligen snäll hon och hon har hittat tillbaka till sin karl också verkar det som.
Hon kände sig nog lite obekväm när det såg så annorlunda ut men jag trivs som fisken i vattnet och dom verkade ha det bättre i sin två i Solna eftersom dom har en stor hund.

Aja, anywho! Jag kollade på ett av MTV's alla skeva program igår som heter MADE. Det handlade om en brud som lärde sig åka wakeboard och fasiken va det spratt  i kroppen på mig. Jag vill ha sommar NU så jag också kan hoppa upp på brädan.
Jag fick ju knappt åka något i somras så denna sommare hoppas jag verkligen på lite wakeboardning annars vet jag inte vad jag gör...


Min mat igår var ju då tortellini med god sås,
I made it myselft!

Nej nu ska jag väl packa ihop sista sladdan och bege mig igen. Fredrik ville inte snacka med mig heller, han tyckte tydligen det var viktigare att äta. MEN FINE!!

Pussen!

Skitdator

Internet la av i Sumpan igår så det är därför jag inte skrivit på ett tag men nu ska jag hem igen eftersom P-T fixat min andra dator och Chaplin har fixat en skiva så att 3-dosan ska fungera. Tack kära vänner!

Men som sagt, jag drar till Sumpan!
Hör av er om ni har boring, typ...


Shut up!

Dumma människor om skriver kommentarer anonymt, skriv inte alls ist. Det slutar med att jag sitter och funderar på vem det är som kläcker ut sig så spydiga saker hela tiden for no good reason!

Jaja, nu är jag hemma i Sumpan igen och det känns skönt. Jag käkade middag hemma med familjen och dessutom var mommo och moppa där också. Stackarna ska vara barnvakt nu när mamis och papis åler till Grankan.
Ja, middagen var väl en sån där typisk Arnblom middag där pappa kläcker ut sig små diskreta men ändå så spydiga kommentarer, alla klagar på Lajzan som fortfarande går och tror att ingen vet att hon skorstenar camel blue varenda dag hon säger att hon är på promenad och ja, mommo och moppa skrek mest på sin busiga lilla frisé Trisse.

Jag bestämde mig ganska snart efter maten att bege mig, orkade inte höra på skiten! Så jag åkte till Adde och kollade på en film innan jag sen åkte vidare till jobbet för att hälsa på Danni och Sebbe. Danni tyckte jag var skum som vanligt och då sa jag till honom att jag skulle hem och sova vilket inte uppskattades eftersom dom fortfarande har en timme kvar att jobba. HAHA!!

Nej nu lägger jag ner det här, btw så blir det nog jobb i påsk :(.
Puss puss!

Gargamel vs Mr Snuggles

image2218

image2216image2217

Jaha, teckningen här över är det Mr Snuggles eller är det Gargamel? Personligen tycker jag väl att det är mest likt Gargamel, no doubt!

Jag & Adde hade tråkigt.. eller nåt?


As I was saying...

image2210


What ever it takes

Hundfjället, Åre, Kläppen, Vemdalen...
Vad krävs det för att jag ska få åka bräda en sista gång innan vintern lämnar landet?




(Hundfjället - Åre - Kläppen - Vemdalen)

Bröder?

Haha, man kan ju fråga sig om dom snackade med varandra innan dom klädde på sig den dagen... -Lika som bär

image2205

Hässelby är stället där jag bodde

Nu är jag hemma i Hässelby igen, jag jobbade från sex till tio imorse och åkte sen hem för att hämta systeryster innan vi begav oss hit.

Just nu är jag mest bara irri på den andra systern som är lite smått retarded... Tvi!
Alltid lika kul att komma hem till, speciellt eftersom hon alltid är här också. Hon tycker inte om skolan och skiter därför i att gå vilket förklarar hennes efterblivenhet.
.. och Linda, jag skiter i vem du snackar med men jag blir fan lack när du ställer dig emot mig och säger saker som: "men du har ju inte varit speciellt snäll mot honom!". -Aaargh! Du vet inte vad du snackar om, du har fan aldrig brytt dig om att lyssna verkar det som? Konstigt att man blir ledsen, besviken och förbannad på dig ibland.. Din dubbelmoral är inte heller att leka med, nej du är fan skev alltså!

image2204

Anywho, hon är oviktig. Jag fick ett sms nyss och blev superglad, okay blev lite avis också på solen och värmen men hur kul som helst att allt är bra. Jag vill också dra någonstans snart. Sol och värme är verkligen något som är efterlängtat är så jäkla trött på det här trissta vädret. Mörkt, regningt, grått... It's fucking depressing!
Ge mig sol, vårvärme och halvnakna karlar.

Mitt finger börjar läka lite, det har inte blödit på hela dagen men de är fortfarande som ett öppet sår. Jag försöker gå utan plåster så mycket spm möjligt så det får luftas men på jobbet är det dessvärre omöjligt för det är så mycket skit.

Nu ska jag roa mig på annat håll!
Peace out!

Nu är jag trött

Jag kommer somna så fort jag lägger mitt söta huvud på kudden därför säger jag
nighty night!

image2203

Rena rama kocken

Shit va mätt jag är, kyckligfajitas är bra skit och syster hjälpte till med grönsaker och skära kycklingen eftersom det inte är så bra med skärsår i lillfingret. Det smakade iaf ok och nu har jag faktiskt lagat mat tre gånger, tuff jag är!

Nu sitter jag och syrran och kollar på starterwife, jag vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt. Man kanske ska satsa på en film istället och lägga sig i sängen. Det är ju trots allt work imorgon.


Men anyways, känns ganska epa just nu. Vill att veckan ska gå snabbt så jag kan göra något skoj.
Jag ska försöka få ledigt i påsk så det blir antagligen en del jobb i helgen, Lisa ville ut på Lördag men vi får se hur det blir...

XoXo

Inte min dag

Vaknade imorse av väckarklockan, första gången lät den klockan halv åtta sen snoozade jag till tio i åtta och då var det bråttom eftersom Charre skulle komma klockan åtta. Upp och på med kläderna, precis när jag satt på mig tröjan så tjuter ringklockan och utanför dörren står ett stycke Chaplin. Hej hopp!

Vi skulle besikta min älskling så som planerat käkade vi frulle tillsammans. Jag tänkte att avocadomackor är lika med bra energi vilket såklart var ett stort misstag. När jag skulle ta ut kärnan med kniven så tog jag i liiiite för mycket och slant bredvid kärnan genom avocadoköttet och rätt in i mitt egna kött. Lillfingret var i vägen för den språngnya kniven så gled skönt rätt in i mitt flesh! Japp, riktigt djupt blev det och blodet slutade inte forsa så Chaplin tog tag i det hela, utan plåster hittade vi den bästa utvägen i toalettpapper och tejp. Mm, satt och käkade frukost med handen i vädret så att det skulle sluta blöda lite men no luck. Aja, pappret stoppade skiten från att komma på kläderna det fick duga.
Medan Chaplin la i pengar i automatem för att få en biljett till bilen så han skulle slippa p-böter så hämtade jag min älskling och tyckte det såg lite skumt ut när sakerna låg i passagerarsätet som vanligtvis brukar bo i hanskfacket. När jag sätter mig i bilen så märker jag att stereon är VÄCK! Hora, inbrott i bilen. Hur orkar folk vara så fittiga..
Lyckligtvis så var jag på bra humör så jag tänkte okay, det här suger och dagen började unfortunately åt helvete mem vafan, nu kan det ju bara bli bättre... SÅ SKA MAN ALDRIG TÄNKA!!




Vi åkte till mitt jobb och tog en biltvätt, Danni plåstrade om mitt finger sen tog vi en kaffe innan det bar iväg till Vinsta och bilbesiktningen. Bilen gick igenom utan ett enda fel, kille som höll i besiktningen blev mkt imponerad av min älskling så jag är en mycket stolt ägare av min silverfärgade 740.

Lycklig som jag var så tänkte jag att lite shopping skulle sitta ännu lite bättre som plåster på mitt lillfinger så vi drog vidare till IKEA för att köpa lite smått och lite gott. Ja, jag hittade en skohylla, skrivbord och bestickförvaring. När vi var på väg till kassan så började plåstret läcka igen så det var bara att springa till toaletten och då ringde pappa så passande. Efter att ha blodat ner hela golvet på IKEAS toalett så skulle jag ju lägga ifrån mig luren för att skölja så jag sa hej då till pappa och då, givetvis, tappar jag telefonfanskapet i marken så den går i tusen bitar. KUL!!
Jag plockar ihop skiten igen och tar lite papper runt fingret och går ut till Charre som tyckte jag skulle gått ut til bilen ist men jag tyckte han behövde hjälp och det slutade med blod på typ allt så det var ju bara dumt. Men Chaplin fick iaf köra oss därifrån och till närmsta mack för att köpa plåster och jag fick även en MER-dricka.
Sen blev det RUSTA och där hittade jag en dörrmatta, tandborstar och ett tvättställ sen begav vi oss hem mot Hässelby för att plocka Malin som ska sova med mig idag.
En snabbis in på ICA i Åkis för dom sista nödvändigheterna och sen hem till Sumpan, äntligen!!

Medan Charlie tog en nap så drog jag och syrran till farmor och fikade. Hon sa att att jag antagligen skulle sytt i fingret men att det är för sent nu så jag får helt enkelt bara låta det vara och hoppas på det bästa. Inga värktabletter, sova utan plåster och hålla handen högt, -bra tips!
Vi snackade massa skit och helt plötsligt så frågar farmor -"hur går det med din bilmekaniker då?", eeh, fast va?.. Ja. man kan ju säga att folk inte direkt håller käften i vår släkt, det går snabbt. Men men... anyway!
Nyligen när jag kom hem igen så tänkte vi börja med skohyllan vilket var bra tänkt at first men det började blöda igenom plåstret ganska snabbt så det blev blodigt överallt igen, fuck! Men nu är iaf skohyllan ihopsnickrad och Chaplin håller på för fullt med skrivbordet. Jag har snott tillbaka min dator som Lajzan trodde hon kunde sno så den ska installeras lite sen också.
Jag ska försöka få in MC-programmet så jag kan börja plugga massor nu.

Det var väl i stora drag min underbara dag. Imorgon ska jag jobba morgon, slutar klockan tio så då ska jag hem och umgås med Malin som är ledig.
Ha de bäst!

Bärgartur

Joho, det blev shoppa mat -inget solarie och ingen dusch!

Skulle dragit ut på krogen med Valkyria men jag orkade inte så det fick bli en liten bärgartur med Chaplin ist. Jag är så fruktansvärt tankspridd just nu... Lite smått jobbigt kanske men wtf! Våren som blåssar upp, I guess!

Imorgon ska jag upp tidigt, käkarfrukost ivid åtta sen ska jag till jobbet och tvätta bilen innan jaj ska besikta bilen.
Nu ska jag dock fixa det sista i lägenheten!

Bis Dann!


Decisions decision!!

Ja nu står jag inför ett tufft beslut här, huuur ska jag göra?

Dusha nu och handla sen eller sola nu sen handla och duscha efter det eller skita i att sola och gå och handla och duscha sen eller duscha nu och handla sen. Shiet!

Jag blir själv förvirrad alltså, nu uppmärksammade jag ett annat behov... Aj aj!
Peace!

Söndagsbanankaka

INGRIDIENSER:
- 2 st leende ögon
- 2 st välformade ben
- 2st fasta mjölkbehållare¨
- 1 st form med pälskant
- 1 st banan
- lite äggvita

TILLAGNING:
1. Se djupt in i de leende ögonen
2. Bred de välformade benen åt sidan
3. Knåda mjölkbehållare försiktigt
4. Stoppa in bananen i formen och för den försiktigt fram & tillbaka
5. Dekorera med äggvita
6. Kakan är färdig när bananen har mjuknat
7. Baktid vid 40 grader ca 30 minuter.

Kom ihåg att rengöra verktygen noga efteråt eftersom de förhoppningsvis snart skall användas igen.

P.S om kakan sväller, stick från stan!

image2194

Ugly just got even uglier...

Jag trodde inte att en sko kunde bli fulare, they proved me wrong!

image2193
Den här hemska bilden showed up before me, god damn it!
VÅGA VÄGRA FOPPATOFFLAN!!

Weekendlover

Jaha här sitter jag och kikar på Miami Ink. Ami är som vanligt het, Kat är GRYM och det vore ju verkligen en dröm att få bli tatuerad av någon av dom.
En vacker dag inom en kort framtid ska jag skaffa den där nedrams tattoon, det kommer. TÅLAMOD!

Nej men om jag kanske ska ta och uppdatera lite.
Mami sov här med mig i Fredags och vi kollade på The Invasion. Den liknade väl alla andra bakterie-filmer till viss del men den här gången käkade dom inte upp varandra dom var mest bara konstiga. Efter den filmen bäddade vi ut soffan, bytte om och borstade tänderna för att sätta på nästa film och gosa ner oss lite. Elizabeth hette den filmen, det var ett drama så det slutade med att båda mamma och jag somnade mitt i filmen.

image2181


Mamis & me på Sundbyberg Inn

Morgonen därefter gick vi upp vid halv sju för att bädda och fixa iordning oss. Jag skjutsade hem mammsen innan jag åkte till jobbet och gårdagens arbetsdag gick ganska bra. Relativt snabbt när man får ett flöde på kunder, betalning och snack. Jag snackar ju tydligen myceket med kunderna fick jag höra av Fredrik som kom på besök. Jag hoppas att det är posetivt för jag vet hur trisst det är när folk är tysta eller rent av otrevliga bakom kassan och jag vet själv hur mycket skillnad det gör om någon är trevlig och bara gör något så simpelt som att önska en trevlig dag.
Anywho, Freddan drog och timmen slog då det var dags att dra från jobbet då skulle ju självklart tvätten gå sönder så jag fick i uppdrag att ringa till Roger men det gick inte bättre för det, tvätten var fortfarande paj och jag hittade inte bilnyckeln. Jag letade som en galning överallt och till slut kom den tillrätta efter en megagrävning i väskan.
HEMÅT fort som gatan och sen ner till solariet. Jag stoppade i tia efter tia eftersom jag var van vid 100-kronors-solarie men det var ju fel. Efter 90 kronor stod det 40 minuter och jag försökte få ut pengar men det gick inte så jag gick in helt enkelt och somnade i vanlig ordning när jag lagt mig under lysrörens sken.
Uppvaknadet var en besvikelse, jag kollade mig i spegeln och märkte att jag inte fått någon färg alls och gick hem med raska steg för att ta mig en lugnande dusch.
Väl hemma märkte jag sakta men säkert hur oskönt det var att ha kläder på sig, jag hade visst fått färg men inte den färgen jag var ute efter. Idag är smärtan ännu värre och brännan likaså men den lägger sig förhoppningsvis snart.
Men iaf, Rainbow Dash ringde och sa att hon skulle till Anchor för att "Spiderman" fyllde år och frågade om jag skulle med. Varför inte tänkte jag och började fixa iordning mig.
När det var dags att dra så lyckades jag komma till stan en timme tidigare än entouraget så jag hängde på Sveavägen med en latte för att invänta resten. När de väl kom så var vi väl inne i en halvtimme sen var det dags för alla att dra vidare men då kände jag att hemgång låg närmre om hjärtat så det fick bli så. -Lättare sagt än gjort!
Jag tog tuben till centralen, gick mot pendeln som jag missade och fick då gå tillbaka till tuben och ta blå linje mot Hjulsta/Akalla och ja, jag satt och väntade på den där dumma tunnelbanan i typ 20 minuter med min dumma bränna som sved och min lilla blåsa som var full. Aja, det gick snabbt när den väl kom så jag var hemma på noltid och somnade till Greveholm som vanligt.



Ser ni min nya fina halsduk/sjal som jag fick av Madde, hennes söta mamma har minsann gjort den. Tack så mycket!
Also, min fina piercing som inte kan användas för länge ifall man inte ha skavsår i hela munnen och sen finns det andra saker man antagligen inte ska göra med den. Use your imagination ;*)

Imorse vaknade jag alldeles för sent så det vara bara att springa upp och börna iväg till jobbet. Det gick ju bra, jag hann iaf öppna i tid men jag är alltid på så dåligt humör på morgonen och det slutar med att jag istället är översocial på eftermiddagen. Folk tycker att jag är lite corky men skit samma. Hellre det än otrevlig.
Danni kom på besök idag innan jag slutade så det var trevligt att snacka med honom lite även fast jag ska jobba med honom imorgon. Jag kanske t.o.m ska ta hans pass till tre eftersom han är en himlarns tröttmössa. Det hade ju varit skönt att få sluta tio men är jag ledig på Tisdag så jag ska väl inte klaga, and I'm not gonna lie -jag behöver pengarna.
Men iaf, när jag slutat och åkte hem så märkte jag att mina keys var väck så jag ringde till jobbet och frågade Shoreh om hon sett mina nycklar men icke. Hon kollade i låsen och allt så jag sladdade tillbaka och började kallsvettas på vägen. En nyckelknippa med hemnyckel till Hässelby, Sumpan och jobbnyckeln. Hrmm! I'm screwed... Som tur va ringde Shoreh kort efter och sa att hon hittat nycklarna bredvid tidningarna. Snacka om lättnad alltså, som en jävla betongklump släpptes från min mage. 15000 att byta ut alla lås på jobbet, skammen att behöva berätta för lägenhetsägarna att jag sumpat nyckel... USCH! Aja, det löste sig iaf. Jag tror att jag är lite tankspridd för tillfället vilket gör att inte allt fungerar som det ska. Detta  måste ändras, fy farao.

Iaf så kom jag hem nyligen och har lagat middag till mig själv, lax med potatis och avocado. Lite för välsaltat men helt klart ätbart. Mätt och belåten är jag också. Nu väntar en kväll framför tv:n, Miami Ink tog nyligen slut och Kat fick sparken(!!!), big misstake or what?! Nu, direkt efter började det nya LA Ink där hon nu ska öppna eget i LA. You go girl!

Aja nu börjar jag få ont i ryggen så lägger in lite bilder i de tidigare inläggen som jag missat sen blir det nog en varm dusch!
Ha de!

Vart ska jag börja...

Gårdagen var minst sagt givande på jobbet jag garvade så tårarna sprutade åt min chef. Jag var helt hyperaktiv, värre än duracellkaninen, MYCKET VÄRRE! Jag drack två kaffe och två stor Red Bull vilket jag givetvis inte är van vid så det blev ju kanske inte så värst bra effekt på det hela. Smoky McPot till er tjänst typ!

Ja, sen fick jag massor med boost efter en crappy day när jag fick reda på att killen jag kollade leg på och nekade att köpa folköl va en kontroll och dessutom var det det tydligen jag som stod i kassan när MP:n kontrollerades. Det var alltså jag som bidrog till att vi fick 100 procent. Wiiie!



(Farhads bild - Kontrollen - Min skabbiga lunch)


Anyway så åkte jag till Hässelby och käkade efter jobbet och sen så åkte jag ut till Munsö och hälsade på Olson och Chaplin. Båda har det väldigt fint hemma och jag diggar Chaplins badrum och Olsons hus var verkligen perfa för honom. Det blev iaf sent och Olson somnade på min axel medan vi kollade på Offside så jag tyckte det var dags att åka hemåt.



Väl i Sumpan fanns det inte en enda p-plats så efter att ha virrat runt i en halvtimme ställde jag mig på gatan och hoppades på det bästa.Jag lyckades däcka till Greveholm på dirr när jag kom hem. P-boten slapp jag också lyckligtvis och trots att jag försov mig så blev jag inte allt för sen till jobbet. Jag var helt död även idag så det fick blir RB och kaffe idag igen och man kan säga att jag var minst sagt flummig idag också. Efter jobbet hämtade jag mamma hemma i Hässelby och åkte direkt till Sumpan. Efter lite shopping så hamnade vi på Sundbyberg Inn och käkade supergod mat och nu sitter vi i min lilla lägenhet och kollar på The Invasion, en skräckthriller som är asläskig. Usch!
Nej det är svårt för mig att göra två saker samtidigt.

Luren piper också så nu säger jag bye bye!
Cheers!


Gäsp

Jaha, jag har typ en miljard saker att skriva men jag orkar inte...
Jag skriver imorgon och somnar till Greveholm nu istället!!

Nighty night!

Söta drömmar på rosa moln

That's where i wanna be!!

Jag ska la försöka ta mig till drömmarnas fantastiska värld snart, förhoppningsvis slutar tvättmaskinen låta snart så jag faktiskt kan somna. Just nu varvar den i 1200 så snart kommer väl grannen och bankar på dörren. Dumma maskin!

Men men, jag har iaf lyckats städa undan lite efter mina systrar som var här igår. Dom var iaf snälla och bäddade efter sig vilket iofs var uppskattat. Lajzan kläder låg däremot över hela golvet och Malins kudde är kvar här. Jag undrar hur bra hon sover utan den.

Greveholm åker nog på nu, det är verkligen perfekt att somna till. Det är visserligen spöken med men dom är ju snälla och ganska goofy.
Lillan, Ivar, Melitta, Leif, Astrid och spökena -de är för härliga
-"Nu är de bra nu är det dåligt, nu är det bra, nu är det dåligt... NU är det bra, nu är det dåligt...!"
Ja ni fattar ju inte om ni inte sett Greveholm, många har nog sett det men minns det inte. Fyi så var det julkalendern för typ elva år sen.

Bonne nuit monsiour & madame!

Varma koppen -bra grejer!

Upp tidigt imorse igen, usch! Lajzan vaknade före mig av mobilen eftersom vi båda sov i soffan medan Malin sov i sängen. Mycket comfortable måste jag tillägga!!

Jag jobbade med Danni idag vilket var lite av en surprise, en bra sådan dock! Vi jobbade båda två till tre, eller jag jobbade och Danni stod mest i kassan. Det gjorde inte mig något, stackaren var trött efter all omställning och jag tycker inte om att stå still så det passade bra.
En jäkla massa skrattattacker blev det och när Farhad kom vid tre så höll jag på att dö av garv när han ställde sig i kassan och dansade.
Danni garvade åt att jag klädde på mig väskor då garvade jag åt att han blev uppraggad av en bög på Patricia, efter det var han tyst.

Efter jobbet blev jag omhändertagen, eller mina naglar blev. Nu är alla hela och dessutom är två av dom prydda med turkosa diamonds. Det var självklart Fanny som fixade det i Jakan, -mycket fint!
Eftersom Hässelby låg på vägen så svängde jag förbi och hämtade handdukar, kläder och filmer. Där ibland  Svenson Svenson som jag lämnat efter mig. Inte bra, den måste vara här hos mig så inte min oförutsägbara familj har bort den, och med familj menar jag syster (Lajzan).
Nu är jag hemma i lägenheten igen, första vistelsen, by night, helt ensam. Vi får se hur detta slutar, jag hoppas på det bästa.
Jag har iaf pulat i mig lita mackor och en varma koppen sparrissoppa. Köpte sån efter att Danni bjudit mig på det ett antal ggr på jobbet. Dom är supergoda...

Resten av veckan är oplanerad, jag jobbar varje dag fram till Måndag för att sen ha en dag ledigt men jag blev precis medbjuden på en event på Souk i stan som moraliskt stöd och måste därför kolla om jag kan byta pass med vem det nu är jag jobbar med den dagen så jag hinner, annars blir det tajt!
Det är Danne som ska ställa upp på någonting, tror det är en tävling där tuffast klädda vinner och han har ju verkligen en skön stil så jag tror han har en bra chans. Jag håller iaf tummarna!

Något annat skoj? Nej jag tror inte det...



Madde bebi, tänker på dig! Du verkar ha de lite smått jobbigt nu, hoppas allt löser sig... You know I care <3.

Nu ska jag kika på tv, hoppas det finns något kul!
Shoo bre!


Cosienight!

Har suttit med systrarna hela kvällen, skrattat åt vår vrickade familj och försökt kolla på en keff vampyrfilm, 30 days of night, men den stängdes av innan den ens hunnit sätta igång. Efter det blev det I huvudet på Carolina Gynning, inte så där superbra heller kanske men hon är ju helskön, -goofy as hell!


image2168

Just nu är det Dirty Sanchez på tv, en av killarna har satt på sig en fil huva och skakar snoppen som en galning. Vet inte riktigt nöjet i det hela men de är säkert bra.
En annan sover och snarkar medan dom andra rakar av det mesta av håret som han har på huvud och ansikte och toppar det hela med att hälla ketchup på sömntutan. Man får ju hoppas att dom är välbetalda.

image2169

Jaja, dumhuven finns det gott om. Det är tur det så man har något att skratta åt!
Just at look at me for crying out load.

Piss och kräm!

Min lägenheten!

Nu får ni minsann lägga huvudet på sidan för den är skev på så många ways...


Matkoma

Idag har jag varit en snabbis på stan och införskaffat en liten nödvändig del utav det som är kvar till lägenheten. Badrumsförvaringen är nu klaro och en fin liten krok till kökshanddukarna. Små saker som gör så mycket...

Lajzan kom vid fyra så vi vandrade iväg till Coop för att tjacka krubb och lite smått och gott. Syster tyckte inte att jag skulle handla sjlälv för jag handlade så mkt onödigt, hon erbjöd sig ist själv att shoppa och då skulle hon minsann bara handla det vikigaste. ELLER HUR!!
Iaf så lagade jag min första maträtt i lägenheten idag, tunnbrödrulle med räksallad och rostad lök och lite mums mums. Den ni...
Efter maten så diskade Lajzan medan jag plockade undan och kirrade carrots & cucumber med lite dipp. Yumm ymm. Nu vänar vi på att Malin ska komma med filmer och sladden till datorn så vi kan lägga upp videon på lägenheten.






Bara för att ni ska få roa er av min olycka som vanligt så ska jag berätta vad jag lyckades med när jag skulle "spika" upp tavlor över min säng. Jag har nämligen ingen hammare så jag fick använda mig utav ett glasljus, med betoningen på glas så tror jag att alla kan fundera ut vad som hände. Ja. skiten gick ju sönder och jag har ju ingen dammsugare. Crap! Jag fick krypa under sängen med lite blött papper för att få upp glasen..

Jaja, imorgon är det dags att jobba igen och då är jag inte ledig igen fören nästa Tisdag. Usch usch!
Menimen, snart dags att möta syrran men återkommer med bilder och en skev video!
Ciao!


Colbie Caillat - Bubbly



Miss the feeling...

Opsie!

Lugn & fin terpentin!

Jag är inte kär babes, var mest en kärleksförklaring till våren som är på väg. Det känns i luften och det syns på folks ansikten. Smiling faces you know! Sommarspolarvätskan åker snart fram på jobbet, solglasögonen åker på och modebloggarna fylls med blommiga klänningar!! -Yeah you get the idea, right?

Happ, nu har bloggandet börjat igen, too much! Men men, ligger iaf i min säng nu och kollar på Scrubs, Fanny ligger under mig och Lajzan i bäddsoffan. Jag lär väl inte kunna hålla mig vaken så där överdrivet länge. Det var ju uppstigning tio i fem imorse men var på jobbet på tio minuter så det var jädrigt nice.

Kiss kiss puffin!


I have a crush!

Nu jäklar sitter jag i nya lägenheten och kollar på tv med Lajzan och Fanny. Pappsen kirrade internet och laddarsladden som jag köpte två gånger. Igår köpte jag en och den glömde mammsen i vagnen efter att vi varit i affären så den och mina "bakisbrustabletter" är ett minne blått.
Idag efter att ha jobat över på jobbet så fick jag åka till Vällingby och köpa ny laddare som kostade ännu mer än den innan så på två dagar har jag spendera över tusen spänn på laddare som kosta mindre än hälften så mycket. Helt sjukt! Men sån är jag...

Två och en halv män går på tv just nu och jag försöker få vår dumma hund att sluta skälla på minsta lilla som låter i porten vilket är lättare sagt än gjort. Det är svårt att lära en gammal hund sitta, im-fucking-possible!


image2137

Nej mina vänner, jag har gått och betuttat mig igen. Det är vår och det är lätt för känslorna att "bubbla upp" så att säga... Mysfaktorn är hög och morgondagen blir nog också minst sagt mysig. Jag och Fanny ska mysa galet, shoppa lite mat och kolla duschdraperier, badrumsförvaring, skohyllor m.m m.m.

Lovely!♥

Thank you

Jag vill börja med bara att tacka mina underbara föräldrar som ställer upp i vått och torrt. Hur sjukt det än låter så är mamma och pappa som mina bästa vänner och det finns nog inget jag kan göra för att gottgöra ALLT dom gjort för mig under de senaste dagarna.

Tv bordet och alla vardagsrumsmöbler samt allt från IKEA är bara en liten del av allt jag är tacksam för just nu. Tack snälla mor och far. Jag älskar er enormt mycket och lovar att ställa upp om det är något ni behöver. Skjuts, barnvakt eller hundvakt... Whatever!

Tack också till alla andra, Malin, fammo & Palle, mommo & moffa, Monica, Diana, mostrarna och ja, alla andra som gett mig saker som jag uppskattar nu i efterhand.



Mm, vilket vackert tack-tal!
Anywho, love you guys!

Jag lever

..men har dessvärre inget internet i Sumpan än vilket betyder att jag just nu är i Hässelby. Förhoppningsvis (jag håller alla tummar och tår) så får vi igång internet och den bärbara datorn ikväll.
Bilder ska givetvis komma upp, lägenheten är mycket bättre än jag trodde den skulle bli, den är übermysig och kanske en aning tjejig men jag jag gillare!!

Men iaf, Lördagen så var jag ju lite smått bakis men jag fick ändå äran att köra familjen till Texas Steak House där vi skulle kalasa på stekar tillsammans med mor och fars vänner (och P-T). Jag käkade visserligen fajitas men det var minst lika kalasigt det.
Efter mycket mättade magar så tvingade jag familjen hem eftersom jag tydligen skulle på "konsert" med Madde och Ekis, så hem for vi fort som blixten (TACK Gunnar för maten, återigen!!) och väl hemma var det väl i stort sett bara att vända i dörren för Ekis kom kort efter och hämtade mig. När vi kommit till Maddox var det dags att dra mot bussen på dirr som gick mot Spånga där vi skulle till att hänga resten av kvällen.
Det var ju inte bara ett välkänt ansikte på plejset vi hamnade på. Typ halva min förra skola, alla Lajzan ragg och även ett av mina gamla (no comments!!).
Sebbe var där och ville inte riktigt inse att han inte var så älskad som han själv trodde men han tyckte jag inte var dryg och ganska social så jag kan ju inte riktigt tycka illa om honom. Men anywho, det var ett band som spelade och alla hejjade på trummisen som tydligen kallades för Räkan. Ja, han var duktig!
Efter kanske tre-fyra öl och en massa tjafs om vart efterfesten skulle vara så sket vi i allt och begav oss därifrån ist. Vi skulle till taxiskylten, det var jag, Madde, Ekis och ett stycke Corsby. Han är inte helt lugn, han hoppade in i bakluckan på en taxibil och snodde avfettning som han sen fick i munnen efter att ha gett den till Valkyria. Ja, en intressant hemfärd men hem kom jag iaf och somnade i systerns säng medan hon själv fick ta madrassen på golvet. Jag vet, hon är bäst!



Nu ska jag få mat här "hemma" i Hässelby. Just nu sitter jag i mitt gamla rum där den enda möbeln är detta skrivbord som datorn står på samt stolen jag sitter på. Ja, det känns minst sagt asskumt men wtf! Jag har världens mysigaste lägenhet men jag har inte vågat sova själv ännu. Vi får se hur det går med den saken.
Jag ska försöka sno med mig hunden idag eftersom jag är ledig imorgon så kan vi spendera lite quality time hon och jag.

Nu har ni fått en liten uppdatering igen, enjoy!

Karatefylla

Hej och hö ditt gamlka spö!!

Idag mår jag precis så som jag förtjänar, om inte lite bättre. Gårdagen blev... intressant.
Jag jobbade som vanligt, inget speciellt alls. Fredrik kom och lämnade Svenson Svenson, mycket snällt att pallra sig enda till Tensta, tack tack!

Eftermiddagen bestod mest av shoppa sprit och mat och skjutsa pappa all over men en lite powernap hanns med innan fadern väctkte mig så jag blev sur.
Maten smakade bra och efter den blev det flytt för hela slanten, ALLT skulle packas och nu är allt utom en garderob nerflyttat i kartongs så den ska jag ta tag i snart. Sängen gick det inge bra med för jag hittade inte någon sån där "nyckel" som passade i hålen. -Hatar när det händer!

Anywho, efter mat, flytt, dusch och smink kom Fredrik. Mamma, pappa och P-T skrämde antagligen livet på honom men skit samma. Efter ett tag kom även Madde och Ekis så vi gick upp och satte igång Svenson Svenson, jag ville ju verkligen se mini-Fred som var med i filmen. Skoj skoj!
Vi drack ett tag, det diskuterades gräs, rally och piercings, sen ringde vi taxi.
Vid 22:40 var vi på väg till Alvik och ja, där utanför stog bängen så Valky och Ekis smög därifrån till polisen hade gått sen gick vi mot entrén.
Vi träffade redan där Olson och Anders, lika söta som vanligt, Fredrik fick ett samtal så efter det gick vi iaf in. Man  gick ungefär en meter i stöten eftersom man liksom träffade ngn man kände hela tiden. T.o.m Robin Lubner var där och gav mig i vanlig ordning en kärleksförklaring. Lajzan hade ju sagt att han skaffat flickvän så Grattis tänkte jag men då sa han att min syster ljög och att han inte alls han någon flickvän. Okay, my bad!
Men iaf, vi hittade någonstans att gömma jackorna... fel igen! Fredrik hittade ett ställa att gömma jackorna eftersom garderoben var full. Han pulade in dom i små fack i garderoben så det bara var för oss att hämta dom sen. Bra där Fred... igen!
Efter det letade vi upp stolar i det housemusik-fyllda rummet och öppnade "the GOODIe-BAG" (som btw vägde ca. tre ton). Cider, Öl och jäger och sen lite vin på det. Mm, det kan inte bli så mycket bättre.
Lillesyster Olson dök upp titt som tätt och ville dansa så jag tog en för teamet helt enkelt, massor med dans, alkohol och snack sen helt plötsligt, två timmar för tidigt tänds lamporna. Tydligen blev det bråk så dom blev tvugna att avbryta festen men det ville inte Fredrik vara med på så han släckte lamporna på lampknappen medan dom andra tände. Jag vet inte hur poppis det var men bra jobbat ännu en gång.


Efter all skit så drog vi iaf hem till Ekis och fortsatte, där blev jag trött och ännu fullare så jag tror att jag somnade. Attraktiv jag måste varit...
När det var dags att dra var jag så out of it så det var sanslöst. Jag försökte seriöst sätta på mig väskan på foten. Jag brukar inte minnas så mycket men jag minns detta eftersom jag skämdes som en hund efteråt. usch, aja jag bjuder på den!
Jag och Fredrik tog en taxi, jag vet ínte huruvida han åkte taxi enda hem till Bro? Det känns ganska långt men jag däckade iaf på min säng utan underlakan eller madrass så det var ju rutti.

Imorse väcktes jag av mami tror jag. Det är ju dags att flytta, så nu har dom köpt soffa, tv och tv bord. Jag har ingen aning om hur skiten ser ut. Meningen var väl att jag skulle skruva isär sängen (som f.y.i jag och Stefan skruvade ihop tillsammans för ganska längesen) men det gick som sagt åt skogen.
Nu är det dags att ta hand om garderoben. Jag skriver säkerligen mer sen.

Sayonara!

RSS 2.0