Kista röj

Jag är nästan för trött för att skriva idag, sömnen var inte lång inatt. En sisådära två timmar...

Jobbade med Sebbe imorse och han frågade om jag ville byta med honom, han slutade nämligen halv elva och jag tre så det var mycket uppskattat.
Jag åkte hem och tog en snabblunch för att sen åka och hälsa på mamma hennes sista timmar på jobbet idag. Det var mysigt, jag mös med de små barnen och i början så kände jag en viss saknad till arbetslivet på dagis men vid tretiden när det snart var dags att gå och det var strax efter lunch så ändrades det ganska snabbt. Dumma snorungar som inte lyssnar, men visst har dom sin charm.
Elvira -Iiiina, kan du göra mig till en skottkärring (Ina=Nina, Skottkärring=Påskkärring)
Simon -Du är hennes mormor (till mig om mamma)
Vera -Kåål åh äkoma (Skål och välkomna)

Efter mammas jobb tog vi brummen till Kista centrum för mammsen skulle shoppa och meningar var att jag skulle titta på. Det började lite så där halvbra när vi gick vilse för att vi skulle leta upp Kassaservice. Den jävla informationstavlan lurade bort oss på villovägar. Till slut iaf hittade vi så jag förde över sex härliga lakan till mammas konto. Två var jag redan skyldig pappa och fyra ska sparas till en lyckligare dag. Efter det var nästa projekt att få en bankomat som var ledig, tanterna framför var ju inte direkt snabba men till slut kom jag fram och då drog jag ut ytterligare en massa pengar som jag var skyldig Lisa.

Apropå Lisa så fick hon något ryck idag om att vi ska på bio imorgon. Weeeij, vi ska se fuckin Sövit! Haha, jaja men den är KUNG så det är grymt. Det var tydligen någon gala/smygpremiär efter men vi vet inte på vad så vi får se vad som sker.
Jag ska iaf träffa Lisa innan i stan för hon ska göra mitt hår och make(?) sen ska vi ta ETT glas vin innan själva filmen börjar. Grymt skoj!

....back to buz. Vi var iaf klara med överföringar och uttag så då bar det av mot butikerna vi gick i typ två och en halv tills vi kom på att vi ville käka. Usch! Mat är äckligt...
Efter maten så drog vi vidare och jag som inte skulle handla ett skit fick med mig en hel mysdress, strumpor, bh, trosor, två par solglasögon och en vit tröja. Grattis, jag lyckades igen god damn it!
Aja, skit samma, jag trivs som fisken i vattnet i min nya dress och vill aldrig ta av mig den...

Nu är jag hemma igen iaf och har precis duschat. Jag är helt slut och slutar jag att skriva så kommer jag antagligen att somna. Jag tror faktiskt t.o.m att jag ska gå och borsta bissarna så det är gjort sen mysa i soffan för att avsluta dagen och kvällen i sängen framför slutet av Leon som jag påbörjade igår.

Puss på er allesammans!

Tingelings många ansikten

Hur lätt är det egentligen att hitta en Tinkerbell som reflekterar lite av min personlighet. Det är assvårt ska jag förklarar för er för hon kommer i så många färger och former.
Jag vill självklart ha henne i origanlfärgen men ska hon vara glad, ledsen, stå, sitta, flyga... OMG!!



image1889
Kanske så där! Ska inte ha samma handstil, moster får nog skriva för hand det blir mer personligt så!
Jaja, natti natti!

Chinese dragon -not for mer!

Happ nu har ännu en ledig dag förbi, nu är det jobb till på Fredag sen har jag helgen ledig igen. Sånt är ju alltid skönt. Ska jobba med trevliga människor hela veckan också så det går nog relativt snabbt!

Ikväll så har jag kollat på filmen jag missade igår, jag och mammsen kröp ner i varsin soffa och mös till lite till en av dom keffaste filmerna jag sett. Att de ens vågar jämföra den med Transformers är ju ett skämt. Jag grät till Tranformers den här filmer var inte ens värd en min. Usch! Keffo film säger jag bara, tummen ner för D-War om man inte är fanatiker av kinesiska drakar. Ni vet såna där som alla tråkiga människor utan fantasi tatuerar in över hela ryggen eller på något annat tråkigt ställe.

Bara för att bevis hur rätt jag hade så sökte jag på google och det bara poppade upp bild efter bild med fula rygg-tatueringar.

   

Nej tacka vet jag Maddes små söta drakar som spruta glitter, jag hoppas hon tatuerar in dom på benet som hon vill...



Efter filmen fick jag lite ångest, jag vet inte varför, kände mig väl lite ensam. Skulle egentligen åkt till Adde och kollat på film men jag missade det totalt. Vi får se vad jag ska kolla på ikväll, jag vet att National Treasures 2 ligger och väntar någonstans men jag tror inte jag orkar leta upp den eftersom risken är stor att den inte ens fungerar i min dåliga dvd-spelare. Det blir antagligen nåt annat skit, en disneyfilm slår aldrig fel så kanske kör på en sån.

Imorgon när jag slutat ska jag hem och hämta mamma sen åker hon och jag till Kista på dirr. Jag vet inte vad hon ska göra där men hon hade ingen bil så då fick lilla dotra ställa upp som chaufför. Det är ju inte helt fel, en sådan dotter eller son ska jag också skaffa mig sen...

Nu ska jag kika vidare efter tatueringar eftersom jag kom in på det nu efter alla dessa kinesiska drakar.
Sayonara!

P-T

Jag kom ju på att P-T läser den här bloggen konstant så tänkte bara lägga upp lite snyggt här att jag har laddat ner lite program men kan inte kolla på dom? Why? :(

Tack på förhand!


Fast, vad hände??

En fråga bara? -Vad i hela fridens namn GÖR JAG?!

image1878

Jag avskyr att köra bil i stan

Fy farao. Jag skulle skjutsa Sandra och på vägen till Centralen så visade hon vägen och även fast jag hamnade i en bussfil och körde över dubbel-helsträckad linje så gick det asbra om man jämför med hemvägen.
Oh lord säger jag bara, jag, Issa, Jennie och Simone skulle åka hem och Issa fick visa vägen som själv aldrig någonsin skulle åka i stan. Hon sa, och jag citerar, "jag skulle hellre ta femtio varv i Brommarondellen än att köra i stan!". Kul, aja, vad gör man inte för sina kära vänner.

Vi hamnade på väg mot Nynäshamn, sen kom vi iaf till slut upp på typ Söder därifrån mot Kungsholmen, wops, fel fil, nästan in i en taxi bil, TUUUUT!! -Förlåt!..
Kaos med andra ord men när vi till slut hamnade på Fridhemsplan drog vi alla en lättnads suck. God damn it!... Det är tur att hon bara lämnar oss på det där sättet en gång för jag vet inte hur många fler gånger jag skulle ställa upp på den där kalabaliken som är i stan.
Okay att hämta folk från krogen klocken tre på natten när ingen annan är inne i stan och kör bil men vid två-tre tiden på en vardagseftermiddag, NO THANKS!


Jaja, alla kom hem in one piece och Sandra är på väg till Oslo så det finns ingen anledning till att klaga. Se det som ett litet äventyr och sightseeing... eller?

Förresten, haha, det här är ett skämt. Gissa vad jag gjorde igår...igen!!? Jag glömde locket på bakluckan så jag blev av med det och åkte med öppet tanklock runt i Hässelby. Piiinigt värre, det är andra gången på mindre än en månad... Aja, me in a nutshell! Det finns inte så mycket annat att säga än -ops I did it again!

Aja, nu ska jag typ gå ut med min stackars hund!
Peace out hombres!

Good bye my friend

Jaha, så har man skjutsat in Sandra och vinkat av henne vid perrongen. Sista kramen gjorde faktiskt ont i mig, hennes tårar sprutade och jag kunde inte hålla tillbaka längre. Jag grät!! Jag gråter aldrig för sånna där saker, inte ens när jag vill. Eller jag gjorde det när jag var kär och dum men fan inte nu, jag är så pass härdad men den här gången brast det. Min bästaste bästa vän ska lämna mig i typ ett halvår. Jag skiter i hur nära hon tycker att det är, det är bara bullshit, hon är förfan i ett annat land....




Mamma tycker jag är söt

...när jag sover!
image1867

Så var det bestämt

  • Dusch - Jupp, en snabb jävel
  • Filmval - "Meet the Robinsons"
  • Fika eller myskväll - Myskväll, träffas i stan på Fredag 18:00

Decisions decisions decisions

Shiet, jag sov nada inatt. Fanny väckte mig fumhundraelvamiljoner gånger för att hon inte kom upp i sängen. Piiip piiip, sen när hon väl fått komma upp så hoppar hon ner igen när hon blir varm men efter ett tag när hon känner sig ensam så kommer hon tillbaka och.... piiiip piiip!! MOTHER... nej jag höll på att bryta nacken på henne men sen kom jag på klockan typ sju på morgonen att man kan ju lägga en filt på golvet för anledningen till att hon inte kommer upp i sängen är för att det är halt på golvet. Efter det vaknade jag ändå massor med gånger men vägrade gå upp så därför blev det ingen träning imorse. Fuck!!

Jag åkte iaf och solade med Madde vid ett-tiden, hon fick en massa färg. Efter det käkade jag lite och duschade sen började jobbet. Kul, jag och Shoreh jobbade kväll. Jag hatar att jobba kväll. Tiden går så långsamt och det känns som man inte gör annat än att vänta och städa för stängning. Typerna som kommer in är otrevliga och tråkiga... Hmf! Nej, tacka vet jag att stiga upp klockan halv fem på morgnarna och åtminstone vara hemma klockan halv fyra på eftermiddagen.
Anyway, jag kom hem igen för ett tag sen och funderar på om jag ska duscha eller om jag ska vänta till imorgon. Sminket ska ju ändå tvättas bort och det är ju fruktansvärt skönt att gå och lägga sig nyduschad, men orkar jag?
Sen har jag lånat två filmer, Meet the Robinsons och D-War. En disney film och en Drakfilm som går i Transformers anda. What to choose! Jag tycker det är skitsvårt faktiskt så det får bli någon form av ole dole doff!


Ny planer till helgen, eftersom jag inte ska dricka så ska jag spendera tid med Danne, myskväll eller fika det är det vi försöker komma fram till nu. Också ole dole doff? Decisions decions decisions!!

Nej nu ska jag nog ta en snabbdusch och fundera över vilken film jag ska se...
Robinsons blir det nog, kan se den andra med familjen imorgon!!

Good night & good bye!

Gissa vad jag ska göra nu!

image1861

My own little promises

  1. Inget depp på alla hjärtans dag i år. Jag ska göra ngt kul... eller jobba!
  2. Träningen prioriteras och snabbmaten hamnar i papperskorgen.
  3. Ingen alkohol förens i slutet av Februari, så är det bara!
  4. Planera in resor.
  5. Säkra min framtid, bestämma mig för vad jag ska göra.

Sammanfattningsvis, ett sundare och bättre liv ligger framför mig!


Lisa kan det där med att dansa

Hon har koll på hur dom flesta i vår kompiskrets dansar (UTOM MIG, så där jävlig är jag inte)...



Äntligen

Det här måste ju vara bra, bloggen borta och allt annat också...

Nu klipper jag alla band! En suck av lättnad, låt mig vara om nätterna också så kommer jag kunna bli lycklig igen :) !

Ny kalender

Jag har alltid så himla svårt att hitta en kalender som jag trivs med så jag designade en egen på internet och om två veckor är den hemma hos mig. 275:- kanske man inte skulle ge för en i affären men den här är ju så himla mycket coolare...


Solgud, that's me

Shiet vilken seg dag alltså, jag är helt död! Men mitt rum börjar se ut som ett rum igen, jag ska bara byta lakan och slänga smutsen i tvättstugan. Jätte jätteintressant I Know.

Jag snackade precis med Madde som ville sola och tyckte att hon skulle ringa "experten", hmm! Så imorgon efter ett riktigt hårt muskelpass så ska vi sola tillsammans. Cancer cancer cancer, man kanske ska lägga av lite med dom där omogna ovanorna men det är ju så fruktansvärt skönt att ligga och få lite ljus på sig denna mörka äckliga vardag.
Pratar lite med Lisa också som är duktig och ska sluta röka, två cigg på två dagar, det är inte illa det. Duktig kikka!

Jaja, det var väl allt för just nu, nu ska jag fortsätta att drömma mig tillbaka till sommaren. Jag hoppas den kommer snabbt i år och pågår LÄÄÄÄNGE!!

Xoxo!

Sommar och Nostalgi! -Längtan

image1860

Inkompitens är jobbigt!

Blää, vilken värdelös dag. Är hemma från jobbet så jag verkligen ska krya på mig och börjar klockan 16:00 imorgon.
Jag har precis ringt till Nordea också och frågat efter en sån där dosa man ska få för att få sina engångskoder och då säger hon att det är en dosa som man kan stoppa i sitt kort i och en sån har jag fått men nu visade det sig att det var fel. Den jag fått ska ma ha för e-legitimation. Dumskallar!!



Jaja, nu får jag vänta ytterligare tre bankdagar på något som jag skulle fått för typ en veckan sen. Ibland blir jag så trött. -Lisa dina pengar kommer snart och mammsen ska få in typ 6000 på sitt konto eftersom jag ska börja spara. Men men...

Nu ska jag fortsätta städa mitt galet stökiga rum.
Cheers!

Äckliga japaner



"Save the WHALES Again!" Campaign

Tågberättelser

Jag och Lisa hade inget att göra på tåget så vi roades oss på annat vis. Vi skrev meningar och satte ihop det till en historia utan att den andre visste vad som skrevs. Det här är resultatet...

"Johanna och Ebba skulle till Åre för att få sig en karl. Johanna hade stora förväntningarinför hans kommande möte med henne. Hon var nervös , tänk om hon verkligen skulle satsa den här gången.
Ebba sa att vi åker inte utan att få snopp, Johanna!
Då tog han upp henne och kastade ner henne på sängen, han granskade henne och undrade om det fanns några fräschingar där eller om alla såg ut som bönder.
Plötsligt svävade tankarna runt, vart skulle han gömma stöldgodset, polisen skulle precis sätta handsfängsel på honom. Mm sa han med välbehag. Fortsätt!! Han sa att hon var den sexigaste han fått i säng på länge. Han gick ner och hon stönade av full njutning och skrek bulleribonggongelibubbeliplopp!!
Det blev alldeles tyst och den pinsamma tystnade utbröt, han ville aldrig se henne igen.
Hon var dock det bästa han någonsin haft, Ebba!!"

"För längesedan vandrade stormannen upp till sin skogsbeklädda stuga den hade en grå tröja på. Den var ganska stickig så han ville helst ta av sig den. Men oj vad han var när stubben kom upp mellan benen. Det gjorde nästa ont. Ibland tyckte han om att äta snorkråkor och spotta dom på fönsterrutor, det tyckte hon var det fulaste han någonsin hade sett, likt en skata med dumma vingar.
Mannen brukade stoppa i sig kråkorna han hittade på fönstret när jan var hungrig. Vid bordet fanns det en smaskig buffé, som serverades av flickor i med korta kjolar. Jag vill ha en stor dolme sa mamman och tog en gurka från köket. Vad hade han gjort för att förtjäna detta? Hade han inte tagit hand om henne på bästa dolmen i stan?
Hon skrek ÅH, kom & ta mig!! Sen kom hon..."

Jag gillar att båda har ett så bra avslut... hmm!

Kändisfest!

Jaha, man har väl en del att skriva om gårdagen.

Jag gick upp relativt tidigt eftersom städaren var här och bestämde mig ganska snart att åka iväg och sola i min ensamhet. Efter det var det dags att åka hem och fixa iordning sig för det kommande personalmötet som även det gick bra.
När mötet var slut så var klockan runt fyra så då tog jag bilen och drog tlll Vällingby för att skaffa presenter och utklädnad till kvällens fest som gick i kändistema. Sandra har ju nämligen fyllt år och snart ska hon och Kim dra till Norge så det skulle bli ett födelsedagskalas slash avskedsfest.

Jag skulle vara Kid Rock så jag var ju tvungen att fixa en svart hatt sen fick det bli ett ribbat linne och pappas svart jeans. Perfa tillsammans med Sandras nitskärp.
Jag köpte även en bok som skulle fyllas med avskedshälsningar och en liten nalle som Kim kunde ha medan Sandra är i Norge. Som födelsedagspresent fick det bli ett singstar spel som hon önskade sig, Svenska Shlager hits.
Jag fixade iaf iordning mig efter en riktigt god fredags-middag med familjen och tog mig ett glas vin sen var det dags att gå.
När jag kom dit så var inte ens Sandra där utan bara några 88:a killar så jag fick vänta en stund och till slut kom iaf Kim och kort därefter kom Sandra. Det ramlade in folk lite si och så under kvällen och det var mycket trevlig och mycket kändisar.
Sandra var Pink, Kim var Nivarro, Axlo och Robbie var de dvärgarna från Snövit, Madde var Hitler, Truklas kom som Elvis och Linden var jultomten. Andra kändisar som kom var tjejorna i Spice Girls, Julia Roberts från Pretty Woman, Charlies Änglar och Marilyn Manroe i ett par olika versioner.
Senare kom även lillesyster Olimpia och jag festade lite med dom, jag och Lajzan dansade som aldrig förr och det slutade med ett samtal med en viss Mattias, vi kom underfund med att vi båda var ex till Hagens och pratade väl en stund om det. Jag har ingen aning om ifall vi kom fram till någonting bra men det var nog givande.
När det typ inte var någon kvar så sprang jag hemåt eftersom min mage och mitt huvud inte riktigt ville vara med längre. Jag kände mig riktigt risig så det blev sängen ganska snabbt...


Imorse tvingade jag upp mig själv i dushen och somnade nästan i den. Jag mådde riktigt illa och var inte ens i nå skick att ta mig ner för trappen så jag somnade ett tag framför en dålig film med mammsen och efter det krälade jag ner på golvet och grät en stund. Jag hade feber, yrsel och vände nästan ut och in på magen så jag sjukanmälde mig eftersom det inte bara handlade om baksmälla.
Hela dagen har jag mått dåligt och det verkar inte bli så mycket bättre så jag blir hemma iaf till på Måndag. Det är ju inte direkt bra timing eftersom jag behöver timmarna när jag precis haft semester. Men men, det löser sig!

Nu på kvällen så har jag och Lajzan varit hemma ensamma. Mor och far var i lokalen hos Sandra och Malin var på egna äventyr så syrran och jag bestämde oss för en tv-kväll med svull och ja, nu ska även hon lämna mig.
Mamma och pappa är hemma igen men dom ska sova och även Malin är hemma. Det var ett jävla liv här nyss men det är över nu och imorgon hoppas jag att jag mår bättre.
Nu ska jag fortsätta kolla på American History X

Pussigull på er!

Tonight I'm Kid Rock baby!


Åre är fördjävla... bra!!

Lördag.
Jag somnade hemma hos Lisa efter mycket om och men. Det blev en hel del packande för vår del och vi försökte få ner grejor i varenda tomma utrymme vi hade och det gick ju bra till slut.
Jag och Lisa gick och la oss i hennes rum med SATS på lilla dvd:n men efter några avsnitt insåg vi att det inte gick att sova så Lisa smet in i ett annat rum medan jag faktiskt ganska snart därefter hamnade i drömmarnas fantastiska värld.

Söndag.
Uppe med tuppen för att fixa det sista innan den långa färden mot vår destination. Pappa Franken kom och vi packade in oss i bilen efter att mamma Lisa fixade frukost som vi skulle ha på tåget.
Vid perrongen sen var vi redan svettiga och helt slut efter att ha kånkat på de tunga väskorna och farade huruvida vi skulle bära oss åt när vi kom fram och det inte fanns någon pappa som kunde hjälpa. Skit i det, vi satte oss till rätta och så bar det av. Sju långa timmar på tåget gick relativt snabbt, vi fick en granne på tåget också med ett lite för välkännt ansikte. Världen är allt bra jävla liten...
Vi roade oss också med att skriva historier som kommer dyka upp ett senare inlägg.




Vi kom iaf fram till slut och bestämde oss ganska snabbt för att ta en taxi till stället där vi bodde eftersom vi inte hade någon aning om vart det låg och hade dessutom hundra tons packning att släpa på. När taxin kom och vi berättade att vi skulle till Mitt i Åre 1 så skrattade chaffören lite och sa att -ja det blir en resa på ca 400 meter. Jaja, skit samma, det var helt klart värt dom 60 kronorna som Lisa fick betala.
Vi checkade in oss och packade upp och kollade upp vart man skulle vara på kvällen och kom på ganska snart att det var Dippan som gällde på Söndagar så det var dit vi skulle. Grannarnas spis hade pajat så de kom in för att låna vår och vi fick då reda på att det var Hotell Diplomat som var the it place för kvällen. Dessutom var dom mycket trevliga och Lisa hittade genast en som hon ville ha. 

Efter en powernap och lite krubb så duschade vi och fixade iordning oss för Åres första girls night out. Vi hade dock inte den blekaste aning om vart stället låg men som tur var hittade vi grannarna ute och Lisa fick en härlig kram från en flicka hon aldrig nånsin sett innan. Vi stalkade de iaf till Diplomat och efter en sisådär halvtimmes köande kom vi äntligen in och trång är ju egentligen en understatement. Jäklar i min lådda... Det var PACKAT!
Det var ingen höjdarkväll direkt men helt klart en okay utekväll, vi träffade på Sam -the bajsskalle också men han hade ganska bråttom ut på dansgolvet. Efter en stunds försök till att dansa på det trånga dansgolvet och den keffa musiken så gav vi upp och vandrade hem med glada miner men utan sällskap.





Måndag.
Ja, det är klart vi var lite sega när vi vaknade men Lisa väcker mig ju alltid med en underbar frukost, tända ljus, makrillsmackor och hela köret så det är bara att studsa upp och se till att vara på topp.
Jag skulle hyra den där nedrans brädan så det fick bli första aktiviteten på dagens schema, efter det upp för mount everest och fixa liftkort sen var det bara att köra. Åkningen var perfekt mycket beroende på det underbara vädret. Dock så stötte jag på mitt första problem efter bara andra åket, spännet på brädan var paj och Lisa, dum som hon är, bestämmer sig för att åka i förväg men där sitter jag och kommer no fucking where. Lisa ringde mig och jag sa att hon var knäpp då gick hon fulld av samvetskval till närmsta pistvakt och frågade om hjälp. Tack baby! Det hela slutade dock med att Cissi, med bräda, fick ta sittliften ner igen. Det var inte så pinsamt, speciellt eftersom jag typ är den enda som är HELT rosa och åker neråt med en bräda i knät. Fan, alla som jag mötte pekade och skrattade kändes det som. Dessutom var det riktigt scary att åka neråt och självklart så stannade liften ett par gånger på vägen. Tack, strike one!




Efter att jag bytt bräda och åkt lite grand så var det bestämt att dagens afterski skulle vi minsann ha nere på Bygget. Att hitta dit var ju lite av ett kämp för sig och efter lite krypningar och snubblingar så var vi iaf framme. Lisa blev chockad när de inte kollade leg i dörren och ännu mer när man var tvungen att ta av sig jackan. Men det var skön afterski med SNSB (Sveriges Näst Snyggaste Band) och där lyckades jag med ännu några tabbar.
Jag hade ju självklart kollat in den gayigaste "killen" på stället med rosa underställ, örhängen och toffs. Ja, det låter inte ett dugg snyggt men det tyckte jag om då. I don't know why. Lisa hade ett ragg även hon, eller nej, my bad. Hon hade två. Ögonflirtar kallade hon det, men men. Bandet var grymt och vi shoade, shimmade och studsade precis så som man ska göra. Vi skrattade en hel del åt dom som trodde att de kunde dansa också men verkligen var helt tacktlösa.
Till slut var det iaf dags att kasta in handduken och dra vidare, när vi ska hämta jackorna så märker Lisa och jag (till min stora förvåning) att det lilla "ragget" som jag kikat på var inte alls någon kille, det var en tjej. Hon hade ingen snopp och ja, det var ganska pinsamt. Strike two.
Ut gick vi iaf, och när jag ska ta min bräda så lyckas jag göra en Stig Helmer från Snowroller. Japp, jag välter alla skidor på hela stället. Fuck me, det var pinsammare än att åka neråt i liften och det var just vid den tiden då precis varenda kotte skulle dra så jag var inte ensam och Lisa är inte direkt till någon större hjälp för hon ligger dubbelvikt på marken av skratt. Ja, det blir väl Strike Three?.
När jag till slut har fått upp de flesta skidorna så drar vi snabbt som ögat därifrån men långt kommer vi inte när vi märker att liftarna inte är öppna så jag lägger ner brädan medan Lisa tar en cigg och funderar på hur vi ska komma hem. Sen så hör jag lite för sent att Lisa säger upprepade gånger "Cissi, brädan, brädan, brädan...", umgefär när hon säger det femte gången så förstår jag och jag då är det såklart för sent. Min bräda åkte mycket sanbbt ner för ett jättestup som jag fick ta mig ner för genom att sätta mig på rumpan. Lisa fick skit för det för att jag var så irriterad efter de två första misstagen. Strike fucking fore.



 Vi fick vandra hemåt från Bygget vilket var ganska jobbigt med bräda och snowboardskor. Efter några öl och cider blir man ännu mosigare så när vi kom hem så däckade både jag och Lisa och vaknade inte fören två timmar senare och var då segare än någnsin så vi funderade seriöst på om vi skulle orka gå ut eller inte men bestämde oss för att ta oss i kragen och försöka oss på en utekväll.
Vi duschade, fixade, drack lite och sen drog vi återigen till Dippan som tydligen hade studentfest. Vi trodde vi var i god tid men ICKE! Kön var olidligt lång och galet jobbigt. Ordningsvakterna bad oss flytta, backa, dra in magarna och  jag kände att tålamodet inte alls fanns när det sa att det skulle ta 45 minuter och vi inte rört på oss efter en halvtimme så orkade vi helt enkelt inte mer och drog hem ist och somnade i soffan framför tv-programmet Advokaterna.

Tisdag.
Ut i backen igen, massor med brädåkning och ännu en dag med sol och pudersnö. Mys mys mys! Afterskin var denna gång på Fjällgården, minst lika bra som på Bygget och dessutom skidväg hela vägen till dörren. Pink Hink hette bandet som lirade och de var grymma. De körde allt från Sean Kingston till riktiga klassiker. Perfekt after ski band och mycket easy on the eye.
På vägen hem på brädan körde jag som en Gud, speciellt efter typ 4 öl. Lisa sa iaf att det såg riktigt bra ut så man kanske ska ha det som en vana att ta sig en jävel varje gång innan man drar ut i backen...



Hemma käkade vi och powernapade som vanligt innan det var dags att fixa iordning sig igen. Den där duschen är välbehövande för den gör att man piggnar till ordentligt.
Kvällens place var Bygget så vi beställde taxi till halv tio och det var alldeles lagom. Precis innan kön startade och det var bara att glida in och sätta sig i myshörnan.
Som sagt, folket ploppade in och ja, det var min tur att vara kalasfull denna kväll. En kille berättade för Lisa att han inte ville ha något med mig att göra men han visade något helt annat senare på dansgolvet så Lisa blev förbannad. Men men.. Hon försökte även få kontakt med mig angåenden en viss bajsskalle men det blev liksom bara fel.
Lisa: Du fattar ju ingenting!!
Cissi: Men... det kanske är för att jag inte hör!!
Det var ganska hög volym och när jag fått lite för mycket alkohol i kroppen så får jag för mig saker och dessutom är allt jag säger så jävla rätt och alla andra är dumma i huvudet. Det var precis så det var denna kväll också.
Vi två stängde dom och då var det dags för oss att gå, Lisa ville ta sällskap med grannarna men jag vräkte ur mig att de minsann var dumma i huvudet och hälsade aldrig men Lisa konstaterade att det gör dom minsann visst så ja, hon var dum i huvudet för jag hade ju såklart rätt... eller?
På vägen hem iaf så hittade Lisa ett ragg, hon fick hångla lite och jag sprang i förväg. Sen hade tydligen någon sagt något om att killen hade klamydia och det tyckte inte Lisa var så kul så hon dumpade killen precis innan hon råkade stöta på Jonas som hon istället tog med sig och bjöd på nudlar, dock inget annat så han fick gå hem och Lisa somnade sött ensammen i sängen och det gjorde jag med fast med ett telefonnummer från en kille utan skjorta rikare.





Onsdag.
Lite slitnare denna dag men frukosten var som vanligt framdukad så det var bara att fisa upp. Lisa var på som fan att åka sista skiddagen men jag var död så jag hamnade i sängen och några halvtimmar senare var jag lite mer på så då åkte skidoutfiten på och bräddojjorna likaså. Ut i backen, inte alls lika skön åkning, pissväder och fötterna ville inte som jag. Vi hann med en färd enda upp på toppen för andra gången och sen var vi så slut och mosiga i isbacken att vi åkte vidare mot afterskin som även denna dag fick bli på Fjällgården tillsammans med Pink Hink.
Helt okey men jag fick bara i mig en öl och en choklad och Lisa kändes sig lite berusad på en Irish coffe och en öl så vi drog hem och käkade samt tog en nap som vanligt.






Ja och ni vet vad som händer efter vilan, jo vi fixade iorning oss och tvingade i oss ett glas vin innan det var dags att ta halv tio taxin återigen till Bygget. Denna gång var kön längre men det gick relativt snabbt, men inte tillräckligt snabbt när man har högljudda norrmän framför sig som försöker sig på någon form av raggningsreplik som jag inte förstår ett ord av. Sedan fortsätter han prata med mig när jag i själva verket inte fattar ett jota. Jag bara log och nickade på huvudet, as usual! De var lika glada för det så...
Inne var det ganska lagom med folk och jag var som jag alltid är dagen efter alkoholkväll, segstartad men Lisa var full och köpte tequila efter tequila till mig så det började väl arta sig lagom tills vi skulle hem. Lisa hittade något ragg som hon sms-flirtat med hela dagen idag men fortfarande inte vet namnet på. Sen var det en annan kille som var 28 som tydligen flirtat med min mamma. Karlis kom fram och sa hej också, mycket kul! Som sagt, liten liten värld. Annars var det ganska lugnt.
När vi sen skulle hem så hittade vi några killar som vi posade med framför kameran, det är allt jag vet eftersom jag har bilderna. Jag har ingen aning varför eller vilka dom är.
På Max träffade vi Jonas och Bajsskalle också, sen bar det av hemåt ensamma och trötta. Vi somnade mega snabbt och jag tror inte att jag gjorde bort mig så mycket denna kväll. Weeeij!






Torsdag
Jag kan lova er att jag var seg imorse efter all tequila, ska jag vara ärlig så mår jag inte ens bra ännu. Vi var tvugna att checka ut klockan tio över nio imorse. Jag kan säga att jag och Lisa uppskattade då att vi beställt städning, fy farao vilken svinstia.
När vi checkat ut tog vi en runda på Årebyn innan vi somnade i sofforna som fanns i vänterummet på hotellet där vi bodde. Där låg vi från klockan tio-elva tills det var dags att ta sig ner till tåget som skulle gå klockan kvart i fyra. KUL!!
Min väska gick sönder också så Lisa var tvungen att gå bakom för att se så att inget ramlade ut, väl ner på stationen försvann Lisa in på Ica för att skaffa färdkost och jag blev kvar utanför med all packning.



Hela resan hem har varit som en resa ifrån helvettet. Jag har mått så dåligt och tiden gick verkligen jättelångsamt. Lisa sov eller läste bok och jag ibland spelade vi lite kort med kortleken som vi snodde från vänterummet. Usch och fy, jag ville bara dö. Det var dock kul att det kom fram en kille med ett ritat kort och sa "hej, ni kanske vill ha en sån här", sen gick han vidare. På kortet var det en korghäst och vad det är för någonting har jag ingem aning om. 
Nu är jag äntligen hemma och ska faktiskt gå och lägga mig. Jag har säkert missat hundra grejor men då fyller jag i det sen.



Ha det bäst allesammans...!


Inpackade i Åre

Nu är vi uppackade och har fyllt våra magar med nudlar. Vi har precis varit nere på byn och införskaffat smör och lite annat. Det fanns en hel del att se här och då syftar jag inte bara på torget ;). Yummy!

Nu sitter vi och kikar lite på Åre-tv. Det verkar som det är Dippen eller werséns som håller ikväll. Är det någon som som har någon aning så får ni höra av er till mig.

Nu ska jag och Lisa ta oss en nap innan det är dags att börja fixa iordning sig.

Puss på er!

Människor lyssnar på mig helt enkelt

Danne berättade precis att han hade ny frisyr, han lyssnade på mig med andra ord när vi var i Sälen. Haha! Han har snaggat sig, när vi var i Sälen och jag sa att jag tyckte han passade i det så sa han att han tyckte att han såg lite elak ut och jag berättade för honom att tjejer gillar bad boys. Look what happend, han gick och snaggade sig... Jag har väldigt stort inflytande på folk (not, men jag vill gärna tro det).


Effektivt, hell yeah!

Yo niggaz!

Idag har jag varit mycket effektiv.
Jag vaknade imorse när pappsen väckte mig till breakfast. Jag hade världens skummaste dröm och jag skulle gärna vilja be en person att SLUTA BESÖKA MINA DRÖMMAR varenda jäkla natt. Så fruktansvärt frustrerande.

Anyways, god Arnblom-frukost med ägg, gröt och hela balletten sen bar det av mot Åkis för att handla middagen som jag senare skulle tillaga.
Lisa fisa var på väg och det visade sig att hon var snabbare än jag trodde så hon fick komma och hämta mig i affären sen åkte vi till Vällingby på dirr.
Jag och Lisa hittade matchande pannband, eller matchande, likadana pannband. Vi ska se likadana ut i backen med andra ord. Så jäkla tuffa!! Efter det käkade vi på Subway, det mina damer och herrar var mycket gott och efter att Lisa köpt strumpbrallor så sprang vi på systemet. Mycket enkelt och smärtfritt, det är mer än vad man kan säga om när vi ska bära all skit på tåget imorgon.
Vi åkte iaf till Willys efter Vällingby och skaffade mat och grejor så vi klarar oss och sen förbi Vällingby igen för att hämta Lajzan och Reggie.
Men iaf, till middag lagade jag återigen pastarullar, den här gången fick dom innehålla skinka och mozarella samt salami och brie. Det var helt okey, fast efter förrätten som bestod av kräftor så var jag redan ganska mätt så just nu känns det som jag kommer spricka any time.

Nu är jag nästan färdigpackad. Jag ska bara knycka med mig lite ketchup och grejor från kylen sen ska jag ta min lilla volvo och brumma till Ekerö för att sova hos Lisa fisa. Vi blir skjutsade till centralen klockan sju imorgon bitti av Lisas pappa, *gäääsp*!

Nej vänner nu får ni ha det superbra jag ska väl ta och tvätta en till maskin innan jag drar till min käreste.
Kyyyyyss!


Hittade en galet skön film!


Min Idol, Min kung, Min Gud!

image1776

Packa pappas kappsäck

Ahh!! Helvete vad mycket grejor, vantar, mössor, skidglajjor, kläder, lakan, handdukar, smink, duschartiklar, mer kläder...

Det tar liksom aldrig slut och väskorna räcker inte till...!! Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till men det blir säkert jättebra till slut..

Must.... keep.... packing...


Överdos

Fan jag gjorde det igen, ett desperat försök att bli av med skiten så snabbt som möjligt...

Jag tog sju piller, inte alls bra!!

Ofattbart

Jag har jävligt svårt att förstå hur så många människor kan vara otacksamma när det finns sånt här i världen? Det är för mig ofattbart.. Fy fan, det är något fel på vårt system!! Tänk efter före, keep your close ones close, ta aldrig nånsin varandra för givet! VAR TACKSAMMA och gör det ni kan för att göra världen till en bättre plats. Skänk ett mynt, ett klädesplagg eller åtminstone en tanke...

Ingen kan göra allt men alla kan gör något!


Me so enoyed

- Internet,skitbank, helvette bråkar med mig...
- Ps vill inte funger som JAG vill, ååååh hata!
- Pappa stör när jag sitter och försöker höra vad Nordea-killen säger
- P-T sjunger högt och falskt. ( sorry )
- Linda har gett bort min tröja och är dum i huvudet. DÖÖ!
- Jag är så jävla rastlös... PÅ EN FUCKING FREDAGKVÄLL!!
- Röd vecka, ska dock tokstoppa den, mohaha!!
... som toppen på allt ska jag bli bedd om en jättetjänst också, I am no fucking TAXI!?

image1775

Tänk va humöret kan ändras snabbt, usch jag är verkligen upprörd just nu! :(

Me so happy

Hej hej hej! Det är Fredag och jag är så jävla ledig imorgon, och faktiskt ledig enda tills nästa Fredag när vi har personalmöte...

Idag så gick det helt okay på jobbet, en massa leveranser som jag dock slapp plocka upp. Jag jobbade med Sebbe och vi kom fram till att vi var ganska heta för vi var båda bruna. Han var kanske lite brunare eftersom han varit i Chile i en månad och haft det asnice.
Klockan tio över tre stämplade jag ut och åkte hem, där låg mammsen och Lajzan och fes i soffan. Spice World kom på och ja det var lika dåligt som jag minns det så jag gick därifrån.

Klockan fem bar det av ner mot Åkis för att shoppa diverse matartiklar och sen ringde jag Annelie, hon som hade lägenheten, bara för att försäkra mig om hur läget låg till. Var det över eller skulle jag börja packa? Hon sa att det självklart fortfarande blir av men att hon väntar på brev från värden och bad om ursäkt för att hon inte hört av sig. Jag är überlycklig över detta och hoppas bara att det ska gå så snabbt som möjligt...

Idag har jag inga planer alls fast jag är taggad till max, men det slutar väl som vanligt med en tråkig hemmakväll. Jag hade gärna hängt med Ollie lite men han verkade inte så översugen på det så vi får se..

Imorgon ska jag gå massa ärenden med Lisa, jag ska försöka hinna sola också mellan all shopping och packning. Puh!

Hej så länge!

Sleep Tight!

image1774

Åre-resans enda regel

Inget nytt har hänt och jag känner att sängen väntar mig nu, imorgon är det sista dagen på jobbet på en vecka typ. Massor med alkohol och Snowboardåkning ska plåga min kropp denna vecka och förhoppningsvis så går allt som jag och Johanna hoppats på. Vi har en regel, och en regel endast... Allt är tillåtet så länge denna regel fullbordas!!

Ready Set Go!..

image1773

Krulltotten

Ja ett till inlägg med bilder men jag hittade ju en massa härliga skivor med gamla bilder på. Fick en nostalgikick och det kom faktiskt nästan en tår ner för min lilla kind när jag hittade de allra äldsta bilderna. Snyft!!

Här är iaf bilder på mitt härliga hår, frisyren som jag hade för ca två år sen.
Before & After-shots!




image1765

Jaa ni ser ju själva hur långt och fint hår jag hade innan, helt orört och oförstört! Visserligen ångrar jag inget idag för jag trivs i min frisyr men det gör ändå lite ont i mig att se de här bilderna... MITT HÅR!!



This is me now!



Alla har vi varit små...

As we go on, We remember
All the times we, Had together
And as our lives change, Come Whatever
We will still be, Friends Forever










The fucked up Arnbloms

Jag svär bruuur vår familj är typ fucked up!

Diskussionen vid middagen idag handlade om vår familj. Lajzan tyckte hon typ va den enda normala och alla (utom jag) var ganska överens om att jag och pappsen är dom som är mest onormala i familjen. Fast själv tycker jag att Lajzan är ganska högt upp på listan också.
När Lajzan sölat ner sin plats så säger pappa att hon ska torka upp och bara för att visa att han menar allvar så skriker han till BAH!! i hennes öra så hon hoppar upp i taket. Bara en sån sak liksom? Varför?
Efter maten hade jag och Lajzan krig och jag vann som vanligt, hon försökte kontra med "din jävla fitt-pung-skalle" men det var ganska kört. Ja, ni hör ju själva. Lågstadienivå!! Hon gick därifrån med blått gäddhäng och hakan i bröstet, HAH, där fick du! *spottar och pekar*.

Städningen var i full gång här hemma och mammsen skrubbade toaletten lite när pappsen smög sig på, helt plötsligt hör man ett dödstjut från övervåningen och jag springer upp efter ett tag för Linda säger att mamma har kissat på sig.
Det visar sig att mamma blev så rädd att när hon stod över toan drog ner brallorna i samma veva som hon skrek till och satte sig och kissade på toan. Haha, fy fan! Sjuka föräldrar man har...
Malin hon är nog den normalaste om man tänker efter men hennes skrattattacker är iofs inte att leka med heller man kan hitta hennes sittandes och skaka vid matbordet men det kommer inte ett ljud från henne, hon bara skakar vettu! Helt sjukt, man kan ju tro att det är nåt fel på henne men hon är minsann bara jävligt road.

Yeah yeah, there you have it! Verkar faktiskt som jag är normalast i familjen ändå?
Eller när jag tänker efter så är nog ingen av oss speciellt frisk...





Men vi kan faktiskt vara söta ibland...




Photoshop!

Jag fick en kanonbra sida av P-T där jag ska lära mig Photoshop och försöka go pro! Det lär väl dyka upp lite experiment och bilder i bloggen inom en snar framtid för det var verkligen grymma grejor som man kunde göra.

Sängen börjar bli otålig.
Peace!

Vill åka NU!

Nej men hejsan allihopa everybody!

Jag hade sån ångest och var så fruktansvärt rastlös så jag drog iväg och tränade en timme på SATS. Spinning och core, fett med mys alltså!
När jag kom hem hamnade jag framför den här dumma burken och har suttit och snackat lite skit med Danne, bra kis det där ibland.
Imorgon blir det jobba, två dagar kvar nu sen är jag ledig en vecka, typ. Det ska bli så fruktansvärt skönt att komma ifrån den här skithålan ett tag, är så trött på allt som har med Hässelby att göra även fast jag faktiskt inte är här så ofta men när man väl hänger i krokarna så stöter man på både den ena och den andra, that sucks!

Anyway, jag ska försöka komma iväg och träna imorgon också men jag vet hur trött jag är efter jobbet och somnar jag så sover jag i timmar. Men som sagt, jag ska försöka.

Lite funderingar som jag haft idag då... hmm!
- Hur ska jag ordna pengar till Åre, PAPPA?!
- Pierca bröstvårtan kanske? Vore det något?
- Resa i sommar, London om någon månad, Något annat...?
- Vad ska jag göra, vem ska jag välja, hur ska jag satsa!?
- Varför måste du ogilla mig så mycket? "After all this time"...
- Ska man kanske gå och lägga sig nu så man är någorlunda pigg imorgon?



Ja tror jag går och lägger mig.
Night night, keep your butthole tight!


Disneysång som beskriver mitt liv just nu

Your life now can be described by Someday My Prince Will Come, from Snow White
You are a true romantic. You are not just looking for a fling or a one-night stand, but for true love. Although many people don't believe in soul mates, you know they are wrong: that there is someone out there for everyone, that there is someone out there who will love you and make you feel beautiful and strong. He is your prince, and you know he is out there somewhere, looking for you too. At this point in your life, you are getting very close to finding him, or you may have already found each other and have only a few obstacles standing in your way. For now the best course is to be patient and strong, since good things come to those who wait.



Some day my prince will come
Some day we'll meet again
And away to his castle we'll go
To be happy forever I know

Some day when spring is here
We'll find our love anew
And the birds will sing
And wedding bells will ring
Some day when my dreams come true

Ken Ring - Hässelby

Hässelby är stället där vi bor
Där kärleken stor (eyy!) där ingen glor snett
fett med soft, knyter våra band
händerna i luften villastad, gård och strand

Vi har 9 år på nacken hässelby och jag
här vill jag leva till min sista dag
flytta hit 1990, kanske fullt med rassar
men här fanns rovdjur, såg spår av tassar
Inga tisslar och tasslar, inge svårt att hitta dom
dom hade mickar, ey lär dig flippa dom
en Etta, Sexa plus en Femma
på torget (på torget), där hör jag hemma
nerlagda dommar, fett med galna fyllor
knäckta knogar, baxade hyllor
en salut till som dött, sup med dom som lever
börjar på Nisses däckar på Sever
hektiskt liv, man dras bort av en dom
kidnappad av staten, bakom lås och bom
så alla ni längst ut på gröna linjen
ge mig handen, från panchisar till glinen

Ey Yo Arabdalen, vad händer längst där ute?
antingen e soft eller knas med snuten
brudar är efterlysta, Daffen e hård
välkommern till hässelby gård
ey yo jag softar kvar på torget efter 2000 år
snodda 6-pack, kom ihåg det som igår
vad händer ikväll, fuck it vi får se
allt e som vanligt, peace till Don René
står här på borgen och blåser ut rök
nån la en mök, Houman luktar lök
shoo habibi, hookish en kebab
allt e nice för denna invandrar grabb
tog mitt första steg 1988
sen dess har jag bara softat
Hässeby är stället där jag bor
kärleken är stor, ey alla snor

Från städer till byar, förorten till ställen
Yo Bara bazz när vi super inför kvällen
akta er för smällen, hässelby tar över, de är vad ni behöver
så till min bröder, tack för alla år som vi sprungit runt i centrum
att tack för min fyllor, backad av ken flum
sho len, äkta hässelby stil
no para till taxi, ey vi tjall en bil
står på taket till tolvan, spanar efter bengen, grisar blir blåsta
vi gömmer slängen, baxar systemet, blåser socialen
fixar cash på rätt sätt, fram med planen
indianen lightar upp en freds pipa (ahh)
knäcker pilsner, på Nisses kan vi krita
Yo benga, ey ta våran hand, Ken, Big Fed respekt till vårt land!

image1683

Bloggtorka

Dagen har gått alldeles för snabbt, vilket kanske kan bero på att jag sov från elva till tre på förmiddagen.
Jag jobbade iaf imorse och imorgon samt Fredag kör jag på som vanligt på jobbet. På Fredag får jag jobba med Sebbe som vart borta typ en månad, eller var det två?... Länge var det iaf och det är alltid skönt att jobba med den chilenaren, han gör inget annat än att springa runt och göra nytta!

Igår var jag på Ekerö och har nu tagit hem parfymen som jag fick så nu har jag en hel del att välja på, jag köpte ju en ny häromdagen också...

Jag har verkligen inget intressant att skriva idag så det lär bli en massa blaj inlägg idag, no life you know!
Ha de!


Medan jag väntar

Min telefonlista..
Har du kysst nummer 7 ? -Japp
Brukar du vara med nummer 19 ? -Inte frivilligt
Gillar du nummer 25?-Min broor
Är nummer 3 din bästis? -Nej, någon form av lillesyster, dock inte till mig
Är nummer 18 en sötnos? -Ahh lite kanske
Är 6 en person du hatar? -Nej nej, avgudar henne om jag får lägenheten
Älskar du nummer 16 ? -Mjo, hon är ju som en extra morsa
Är nummer 22 bäst? -Ja det är han väl (eller är du inte det Kim?)
Var du med nummer 23 idag? -Vi bor tillsammans så svårt att undvika
Går nummer 5 i samma klass som dig? -Nej men jobbar på samma jobb
Har nummer 30 en likadan mobil som dig? -Nej det tvivlar jag på
Är sista numret sämst? -Nej, inte sämst men däremot är hans flickvän bäst!
Har du haft samlag med nr 36? -Nej men Mosan skulle jag inte banga på...

Faan!

Allt ska tydligen gå åt pipsvängen idag. Mammsen kom hem och såg att jag fått en p-bot på rutan, jag frågade om det var här då sa hon -Nej det står Solna! Fast va?? ... Oh noo! Glömde sätta upp P-skiva.. Uuuuuäh!!! 300 kronor åt helvete som ska betalas den 23:e, exakt vad jag behövde!!

Ibland vill jag bara rasa genom marken och inte komma tillbaka på ett tag, fan va skönt det skulle vara!

Hur som helst, nu har jag precis duschat och försökt ta några bilder på mitt hår men det gick sådär. Jag ska snart till öarna igen. Vi får se vad som sker där...
Imorgon är det jobb från 6 till 10 igen, skönt med bara tre hela jobbdagar den här veckan, på Lördag sover jag antagligen hos Johanna (Lisa) för att det ska bli så smidigt som möjligt. Myyyys!!

Howdie!

Silverhårig

Yes, pilatesen idag var helt underbar. Skönt att komma igång igen, så fort lönen kommer blir det till att skaffa nya skor så jag kan köra på stort.

När jag kommit hem och tagit en dusch, satt på ansiktet och kläder så kom Sandrew, Kimsan och doggen. Jag och Sandrew skulle kika i Solna centrum så vi dumpade hunden och en mindre glad Kim hemma hos dom innan vi drog vidare.
Jag skulle inte köpa NÅGOT alls, men det gick som vanligt åt helvette och nu måste jag låna pengar av pappa till Åre-resan!! Haha, grattis Cissi! You did it again...

Jaja, det blev en skjorta, armband och en sminkväska. Sandra hittade skor, två par skor.
Efter det skjutsade jag hem Sandrew sen vidare hem till mig i typ tre sekunder innan jag var tvungen att börna hem till P-T där Empan skulle fixa mitt hår.
Jag ville ha det så där silvrigt som hon fixade det sist jag var hos henne, det tar bort det gula och ser mer naturligt ut. Jag är supernöjd med resultatet och har ni himlarns tur så kanske jag tar en bild senare som ni kan kolla på..

Nu ska jag vara skitgrinig på min pappa som släpat ut en massa skit ur det "hemliga" rummet där jag gömt alla kläder som inte är mina (en viss blå MQ-påser har väl stått där i snart två år) och glas som jag har fått och en massa annat skit. Allt står nu i mitt rum så jag måste komma på vart jag nu ska ställa allt (påsen får faan pappa ta hand om), blää!
Duschen går först iaf, orkar inte ta tag i det just nu. DUMMA PAPPA!!

HEJ DÅ!!

Sista farväl

...för dagen alltså!


Avslutar med lite ps-bilder från old times. Jag gjorde inte så mycket annat än lekte på photoshop för några år sen. Det är tur att man blir äldre och mognare (!). Några utav dom har även Sandrew gjort till mig...




image1681

Påminn mig inte om vilken nördig liten fjortis jag var back then!
(Lägger upp dom mer "privata" i den andra bloggen... )
God Natt!

Nysmörjd

Nu har jag precis smörjt in mig med en väldoftande Dove-creme som jag köpte idag. Nu "shimrar" jag lite minsann.
Snart väntar sängen, jag ska nämligen upp och gå på pilates imorgon, halv elva eller halv tolv var det. Hmm, måste nog kolla upp det!


image1665

Just nu sitter jag och "Johanna" och snackar om Åre tripen och tågresan dit. Vi får se hur det går med all vår packning. Jag och Lisa är inte direkt kända för att packa praktiskt. Vi vill ju ha massor att välja på, speciellt nu när det är lite mer utav en "party-resa".

Jag är som sagt ledig imorgon så vi får se vad jag hittar på med min fritid.
Ha det bäst & remember to love each day!

A song about me

image1664
Simon Webbe - After all this time

Cissi lyckas med det mesta!

Hemma igen efter att ha fått en massa ärenden gjorde idag.

Jag jobbade fyra timmar imorse med Danni sen åkte jag hem en snabbis för att duscha. Efter den sköna duschen så åkte jag till Åkis och tog ut pengar, mm det var ju trevligt...
Åkte iaf till Vällingby sen och nu är allt betalat, så Åre -HERE WE COME!
Jag gick lös på de få pengarna jag hade råd att slösa bort, underkläder var ju första prioritet ändå så var det det sista jag handlade. En mössa, foundation, en parfym, två linnen, hårspännen, rougeborste, Dove summer glow... Ja och typ sju par trosor samt två bh:ar. Fan att det alltid blir så där när jag bestämt bara ska kolla på en sak, menimen! Det var rea på allt så det var väl inte så farligt. Intalar jag mig själv det så känns det åtminstone bättre.


Efter shoppingen så åkte jag en snabbis för att snacka lite med Danni som mådde så dåligt för att han jobbade. Jag var ju även tvungen att köpa ett tanklock eftersom jag som är så fruktansvärt intelligent lyckades glömma den på bakhuven innan jag åkte iväg efter att ha tankat. BRA CISSI! -Jag lyckades igen.
Jaja, de fick sig ett gott skratt på jobbet, känns ju bra att man kan bjuda på sig själv lite. Det var förövrigt som vanligt kaos när jag och Danni jobbade tillsammans imorse. Jag vet inte hur jag lyckas men jag lägger av ett par jävligt korkade kommentarer ibland, alla vet ju att tänka innan man snackar är som att torka sig i skitan innan man har bajsat... eller nåt!

Nu mina kära vänner (och inte så kära...) ska jag städa klart mitt rum sen ska jag mysa med mig själv tror jag.
Stay real!

Visa ord på mammas jobb

Jag var precis på jobbet och hälsade på innan jag skulle hit till mammas jobb för att hämta henne. Danni var överlycklig för att han äntligen skulle få sluta men Anne var däremot inte ett dugg sugen på att ta över.

Anyway, jag sitter på mammsens dagis nu och var precis inne på toaletten där jag hittade några galet bra ordspråk. Det första stämmer väldigt bra in på mig...
- Den som inte kan vara ett gott föredöme, kan ju alltid vara ett varnande exempel. (Klockrent, något gott av allt elände)


Hurtiga mig

Tjingeling!!

Precis hemkommen från jobbet med en tallrik start framför mig, mums! Danni blev jätteledsen när jag skulle gå, han ville inte vara ensam på jobbet med Roger tydligen. Syyyynd!!
Snart ska jag ta en snabbdusch för att efter det åka mot Vällingby och göra a shitload of ärenden.
Åre-tickets ska betalas, underkläder ska införskaffas, jag ska även fixa solo och sparkonto. Vuxenpoäng till mig, kanske lite sent men wtf!! Bättre sen än never...

Igår bloggade jag från mobilen för er som inte förstod det. Jag har ju inte någon bärbar dator som resten av familjen dessutom var jag på Ekerö så jag tänkte att jag skriver några rader och ja, det funkade ju alldeles utmärkt!

Nej hörni, dags att göra lite nytta.
Cheers!


Remember the titans

Hej hej hallå! Jag ligger i en stor sång just nu och kollar på "Remember the titans". Antagligen en av dom bästa filmerna som gjorts.
Imorgon har jag en del ärenden att göra, betala Åre-biljetterna, köpa underkläder, förhoppningsvis träna och kanske sola lite.

image1671

Apropå inget så drömde jag en jobbig dröm inatt igen. Jag blev så där glad för jag trodde verkligen att den var på riktigt men det sprack så fort jag vaknade som vanligt.


Sen ska jag tacka Axlo också som köpte en god Escada-parfym till mig på tax-freen... Tusen tusen tack! Jag vet vilket besvär du hade att få fram den men det kunde nog inte bli så mycket bättre.


Nu är det dags att sova. Puss Puss
Cissi

Önskelista

image1657image1658

Sunkissed

Another day has passed me by...

Jaha, nästan sen till jobbet idag igen men jag klarade mig. När jag slutade bytte jag av med Shohreh sen var det hem och handla med mammsen och pappsen. Vi köpte wok, och jag snodde med mig Start, mums på morgonen!


Nu har jag och syrran vart och solat. Axlo ringde mitt upp i allt och berättade att han skart skulle "landa" från kryssningen. Han hade haft det bra, good for him!


Så där jättemycket intressant har jag faktiskt inte att skriva. Lite planer framöver är väl...
-Leka med Sandra samt fixa hår på Tisdag
-Åre nästa Söndag
-Kändisparty den 25:e

Ja, det var säkert en massa annat skoj som jag glömt bort nu men iaf, ska tacka min söta syster också som stannade med mig på jobbet igår. Glömde skriva det sist.
Btw, är det någon som har nå bra tips på vilken kändis jag ska vara så holla at me...

Ciao!

Harlow Winter Kate Madden

-Richies nyfödde dotter. Grattis får man väl säga till Nicole Richie!
Även Christina Aguilera har fött nu, hon fick dock en son, mysigt värre!

Richie Madden


The bed awaits!

Jaha man ska väl kanske ta och dra sig tillbaka med tanke på misstaget imorse. Jag orkar inte stressa iväg på det där viset igen för det var verkligen inte helt okay.

Jag går helt enkelt och lägger mig i sängen och kollar på film.
Axlo ringde nyss också och ville att jag skulle föra över mer pengar till hans personliga konto, kul, sen ville han ha skjuts imorgon också. Jag känner mig som en liten bitch, haha!
Jaja, nu väntar sängen och någon keff film :)


Hade inte vart helt fel om även han väntade i sängen

image1656

Bonne nuit o dors bien!

Min pappa är söt

Han återupplivar gamla dagar. Idag köpte han en godispåse till mig och mina systrar, ni vet sånda där som Palle kuling och Tom & Jerry. Idag blev det The Simpsons godsi påse. Han kom in med den i mitt rum och sa, här får du Cissi, du får inte äta fören efter maten. Adorable!
Man blir nästan lite nostalgisk, jag skulle gärna vilja vara typ 8 år igen när lycka var att få leka med sina kusiner och att få byta godisbitar med dom efter maten var ju något man såg fram emot hela veckan.

image1655I vår påse idag låg det PEZ och det var lycka för mig, jag ÄLSKAR PEZ. Finns det något underbararade än att få käka små goda syrliga karammeller från en känd liten tecknad figur? Jag tror faktiskt inte det, jag fick Maggie. Det, mina vänner, är verkligen inte fy skam!


Just nu är jag verkligen proppmätt. Det blev tacos till middag idag så jag håller på att spricka. Tro det eller ej men jag sitter ändå och pular i mig en massa jävla godis. Ett jävla skämt är vad det är...

Ha de bäst!

Bio-kväll gone really bad

Jaha, jag blev hämtad av Axlo igår efter en sjukt god middag. Pappsen hade lagat plankstek, mums!!
Vi åkte iaf till Bromma, hämtade Linden, sen till Solna, hämtade Jonas, Solna station, lämnade Linden och Jonas, vidare hem till Kimsan och Sandrew för att plocka upp dom och sen in till stan för att möta upp Linden & resten igen.
Det som började med en biokväll ute för två blev en kaoskväll på stan med åtta pers. Ingen bio vart det för vi fick inte plats allihopa, Det var nämligen jag, Sandra, Kim, Axlo, Anders, Albert, Linden och Jonas. Klockan var dessutom alldeles för mycket så det hela slutade med att vi tog våra bilar och möttes upp på OK/Q8 i Bromma där typ resten av Ekerös boys stod. Efter en jävla massa om och men så åkte iaf jag, Anders, Axlo, Kim och Sandra vidare med Akilles i bilen till Preem vid Åkis varpå resten kommer för att hämta upp Anders igen och ja, efter det blev det en hemmakväll hos mig...
NU höll jag på att glömma det viktigaste på hela denna resa, när vi var på väg till Bromma från Solna så räkade Axlo köra på rött och möter en bil som lyser med helljus. Istället för att då stanna när han kommit på att han gjorde fel så fortsätter han köra och då säger Sandra det man inte får säga; fan vilken tur att det inte var några poliser där och då fortsätter jag; nej för då hade dom tagit ditt körkort på dirr. Ja vad är det då som dyker upp bakom oss om inte en pikébuss. Vi blev självklart stoppade och Axlo blev måttligt nervös och häver ut sig att anledningen till att han stannade var att han fick panik. Nja, kanske inte det bästa att säga. Det visade sig nämligen att bilen han mötte i korsningen med helljuset var en civilpolis. Hur jävla stor är den chansen då? Aja, det gick bra den här gången, det var lite lustigt dock och stackars Alexandro blev mobbad resten av kvällen.

Anyway, efter ett tag kom vi hit iaf och här satt mammsen, pappse, P-T och mini Per-Magnus. De skulle bjuda på helrör men det var ingen av oss sugna på så vi tog vår cola, chopsen och min apelsin och kollade på Ciao Bella och efter den fick killarna se det dom ville nämligen John Tucker must die. Jag somnade in på halva filmen och däckade efter att alla åkt hem till sitt.

Imorse vaknade jag 10 tio minuter innan jag skulle öppna, OPS!! Det var ganska jobbigt men jag hann ganska bra, fem minuter för sent så inget allvarligt. Tyvärr glömde jag halva mitt liv hemma så mammsen fick komma med larm och tröja lite senare. Med sig tog hon även en sliten pappa och en söt syster Malin som faktiskt stannade med mig på Shell tills jag slutade. Jag matade henne med kinder-ägg, varm choklad och lussebullar.

Ikväll blir det chilla galeeet! Danni frågade om jag ville hänga med på bio men med det stora kaoset igår känns det ganska skit och dessutom vill jag inte ens se National Treasures 2.
Party like a rockstar babe!

Hej då-middag hos Linn

Middagen hos Linnsan med hennes familj och Lisa var underbar. Det är alltid lika trevligt, hennes mamma och systrar är så himla gulliga. För att inte tala om henne systerbarn. Jag fick mata nytillskottet Noel som var som en liten ängel. Bara några månader gamla och luktade så mycket bäbis. Mys mys!!

Anyway, tacos och snicksnack, världens godaste drömmar och lite kaos med Martin, Linn och ett borttappat pass. Efter allt detta skjutsade jag hem Lisa och vi skackade Åre, det kommer bli galet.
Efter hemskjutsningen blev jag kvar på Ekerö och vaknade där imorse. Det blev stressigt till jobbet men lyckligtvis jobbade jag med världens bästa Danni så det var no problemo...
Vi har numera en låt tillsammans som vi båda har på huvudet 24/7, nämligen sönderspelade Hej där! med Byz.

Iaf, dagen har varit ganska lugn på jobbet. Jag jobbar hela helgen så ikväll blir det väl en lugn biokväll med Axlo, Sandra, Kim, Patrik och Jonas. Bra skit! Har ingen aning om när, var och hur men det löser sig framöver antagligen.

Till slut vill jag bara tack P-T hundramiljoner gånger för att han fixat min dator återigen.
Alla mina bilder och min musik är väck men det fungerar iaf så jag är glad ändå, tack åter igen!

Puss på er alles!

Ute på öarna

Nu drar jag ut mot öarna, middag hos Linnsan med henne och Lisa!

Puss på er så länge.

Fronda - Miljoner indianer

Ifrån södra italien precis där klacken ligger, hans namn var fronda
"Hej allihopa"
"hejsan Olle"
"nu är det dags"
"kom igen"
"annars dödar vi er"

Jag dricker upp oceaner, jag bryter vågors svall
jag är miljoner indianer, din guru pastor ditt kall (x2)

med samma tragedi som höll en kommun stängd
å tårfyllda ögon som liknar monsunregn
en rättegång i helvetet och domen föll tungt
men nu bankar jag på himmelensport med Olle Ljungström
sken upp som en sol bara för att hindra åskan
men klämdes mellan två kolliderande himlakroppar
du ser nån unge med en spruta i armen
å kontinenten sugs ner i bermudatriangeln
allt blev annorlunda jag känner mig instängd
jag vill bli kramad av en drakes vingbredd
om jag var rik hade ni fått en ö var
men gåvan blev till fotfängsel i en spökstad
hammaren slår ner dom kommer å spikar kistor
för vissa stirrar rakt i solen med ett kikarsikte
på nån slavhandel där nån bär piskor
och vissa går på minfält med långfärdsskridskor
pengar i min ficka klart jag bjuder miljarder
inga frågor här det kanske slutar illegalt men
dagar går timmar flyr till den dagen
å laddar fredspipan med tusen indianer

jag ska tillbaks till vattnet jag ska i sjön igen
jag ska tillbaks till vattnet jag ska i sjön igen
jag ska tillbaks till vattnet jag ska i sjön igen
jag ska tillbaks till vattnet, vattnet

Jag tittar ut mot världen å undrar ska vi vinna
stark som en ensamstående gravid kvinna
allt fejdas bort och du hör att beaten tystnar
så tänk två gånger innan du bryter kvistar
från ditt släktträd byter ut det mot asfalt
världen är annorlunda den kretsar kring bankvalv
föräldrar nu för tiden är väktare, anstalt
de regnar knytnävar som spräcker din framtand
av samma brandman som släkte din anhalt
väntar på ett under så väckte ni Gandalf
här finns det tjejer som spyr för ett gram fett
hon skakar på sitt ben osäker med handsvett
nio av tio sysslar med skamgrepp
å din ögonsten blev en sandsäck
jag ville ändra allt å greppade svärdslidan
å laddade regnbågar med vässade kärlekspilar
ingen skrämselpropaganda som kväver din son
men hela Sverige måste faktiskt sluta sväva på moln
gick från vin till den varma nattvarden
ut i kylan du kan hitta oss i massgraven


Kontaktannons

Hej!
Jag är en normal tjej på 20 år som söker efter någon att göra lite udda saker med, t.ex onanera och titta på snöslungor samtidigt som man stoppar stjärten full med frysta kycklinglår, de är mysigt. Jag brukar även ligga med trafikdöda och ta kort på förbipasserande, dom brukar se så förvånade ut, de är skojigt.
På Fredag kvällar gör jag ofta två varma mackor, en äter och och sen ligger jag med den andra. Jag gillar myskvällar, är ofta ute och går med min lama tax som heter Siv-Göran.
Gillar även att springa naken med en dildo i munnen och tallkottar under armhålorna samtidigt som jag kollar på dåliga westernfilmer från 70-talet.

Om du har liknande intressen kanske vi ska träffas och prata lite...

Tröttis

Ja, jag kan ju börja med att berätta att det blev inte alls något läsa tidningar igår utan jag åkte raka vägen till Ekerö igen efter gårdagens dusch. Låg uppe och snackade skit sen avslutades kvällen men "I am Legend". Den bästa människor-äter-människor-film som gjorts hittills iaf och det har ju gjorts en hel del.



Jag sov i två timmar i natt vilket resulterade i ännu en trött jobbdag vilket chefen inte var sen att se så jag fick mig en lite utskällning. Danni tyckte Roger var dum och orättvist och skötter inte saken på rätt sätt så han snackade med honom och resten av dagen så var han väldigt snäll men jag har iaf förklarat mig och det är löst nu.
Arbetsdagen slutade med att jag fick sätta upp alla kampanjskyltar, korta jag ska sätta upp två meter höga skyltar utanför. Det såg lite lusigt ut men det funkade!

Jag kom hem la mig i sängen och har sovit till nu. Jag ska nu gå ut med Fanny Fanta för pappsen kom hem med vår mat.
Ciaaaao!

Fastnade igen

Efter det här ska jag iaf duscha och seeen kolla tidningarna!

  • Är du en bra flickvän?

Det beror på hur jag själv blir behandlad. Men jag kan ärligt säga att jag antagligen skulle vara bättre idag än sist jag hade en pojkvän. Jag var yngre och mycket omognare då vilket antagligen har en del med saken att göra. Men det är som sagt alla about give and take!

  • Hur raggar du?

Jag raggar inte så ofta men det kan hända att jag håller kvar blicken lite extra länge om jag ser någonting jag tycker om.

  • Vad heter du?

Cecilia Carina Arnblom.

  • Vad kallas du?

Cissi, Cicci, Lou, Kickan, Ciccilina, Size, Cirblir m.m

  • Varför kallas du det?

Kärt barn har många namn. Cicci-Linnsan, Lou-Farmor, Kickan-Lisa, Ciccilina-Linda G, Size-Mosan, Cirblir-Martin & Jonas.

  • Vad vill du helst ha nu?

Sommar, sol, värme och ledighet.

  • Vad är du nu?

Lite bränd i ansiktet och törstig... ja, och det vanliga!

  • Saknar du någon just nu?

Faktiskt så gör jag ju det, tyvärr!

  • Röker du?

Nope, never have, never will!

  • När fick du senast en present?

Det var typ dagen innan julafton. Ett rosa armband av Madde som hon gjort själv.

  • Vilken färg har du på dina underkläder?

Mina trosor är vita och svarta och bh har jag inte ens på mig för tillfället

  • Längtar du till din nästa födelsedag?

Ja, då är det ju sommar och varmt god damn it!

  • Har du sagt "jag älskar dig till någon idag"?

Nej inte idag, men än finns det tid...

  • Vad är attraktivt?

HOCKEYPOJKAR, charm och bruna ögon. Yummy!

  • Vad spanar du in först hos en kille?

The whole package. I slutändan brukar det dock vara charm och personliget som är det avgörande.

  • Plugg/jobb?

Jobbar, gör inte så mycket annat faktiskt.

  • Har du blivit arresterad någon gång?

Nej men jag har blivit kontroll-stoppad tre gånger (har haft körkort i ett halvår). Det ni, jag är ett riktigt bad ass!

  • Är du vän med ditt senaste ex?

Nej, tydligen inte...

  • Rökförbud på krogarna, bra eller dåligt?

Jag tycker fislukten liksom tagit över men samtidigt är det skönt att slippa lukta rök när man kommer hem. Nu är det bara svetten som stinker ;).

  • När fick du din riktiga första kyss?

Sommaren 2003

  • Vad gör du om ett år?

Förhoppningsvis är jag inte i Sverige, om jag mot all förmodan vore det så har jag en egen lägenhet och jobbar på som vanligt!


Cordylobia anthrophaga

EEEEEUUUW!!!
Säkte på bilder från Sydamerika, som sagt drömma sig bort lite. Guess ehat i found, den mest creepy bilden jag nånsin stött på... En fucking larv som kryper in i kroppen och i detta fall, ett kvinnobröst. Nipplen för att vara exakt... Nasty!


image1647

Det kommer tydligen från någon äcklig fluga i Sydamerika, jag vet faktiskt inte om jag nånsin skulle vilja åka dit om det ens fanns en uns av chans att man kommer hem och ser ut så där.

Dreaming of far away



Vad gör jag i Sverige egentligen? Skaffa lägenget, jobba, hitta kille, skaffa barn och hund... THEN WHAT!?
Nej det här fungerar inte jag tror verkligen jag måste försöka fundera på vad det är jag egentligen vill...

Buuuurn!

Det blidde inget SATS idag, i know, jag suger! Nu har jag samvetskval också så nu MÅSTE jag komma iväg imorgon annars kommer jag ligga och ha ångest, orkar inte det!

Jag åkte iaf och solade med Malin, fast först skulle jag betala en försäkring... Trodde jag, men jag glömde lappen hemma så när vi väl parkerat i Vällingby var det bara att vända om och åka hem för att hämta den. Sen iaf, fick jag med mig allt och betalade skiten. Solningen gick bra, både jag och Malin ser ut som tomatoes, ops!
Vi åkte till Åkis efter och handlade en varsin sallad eftersom ingen av oss var sugen på pyttipanna, sen hem och jag tog en nap även fast jag sov till elva idag.

Nu ska jag sätta mig i sängen med hög musik och läsa lite post och tidningar. Jag har bl.a fått info och kataloger från EF som vanligt som jag inte kan låta bli att kolla igenom och drömma mig bort i. Efter att ha börjat umgås med Axlo så är jag ännu mer sugen på att dra någonstans, han gör ju inget annat än att snacka om hur mycket han INTE vill vara i Sverige. Om jag ska vara ärlig så tror jag inte att det är meningen att han ska bo här utan någon helt annanstans. Han vill ju verkligen inte vara i Sverige och vantrivs bara så...
Jaja, nu ska jag iaf som sagt drömma vidare.

¡adiós chicos y chicas!

Ekerövisit med filmkväll

Hey hoes!
Jag åkte till Ekerö igår och gick på en mysig promenad, efter det blev det filmvisning. En ruggigt ruggig rysare som hette Dead Silence. Jag tycker verkligen inte om såna där "dummys" och inte clowner heller, den här filmer innehöll både och så ni kan ju förstå hur kul jag tyckte att den var... Uärk!
Det var längesen jag kollade på skräckisar, men häromdagen så kollade jag även på I know who killed me med Lindsay Lohan, detta var innan jag somnade. Den natten sov jag tre timmar och jobbade dagen efter, det var inte så kul faktiskt.
Men iaf, efter Dead Silence blev det Supersugen eller Superbad som den heter på engelska. Klockren film, alla killar lär ju älska den iaf. Haha!! Jag fick med mig en ny användbar förkortning också, nämligen RAK -Redo Att Knulla. Aaaaawesome!!
Efter den blev det ytterligare en film om varulvar typ, Dog Soldiers hette den, men jag somnade efter tio minuter en kvart så jag kan tyvärr inte yttra mig om huruvida filmen var bra eller ej men av det jag såg så var det mest blod och man fick inte direkt se någonting av varelserna och brittisk dialekt vilket jag inte direkt går igång på. Så, ja den var väl kanske inte så bra.






När jag vaknade klockan elva så fick jag frukost/lunch på sängen och sen bar det iväg hemåt och jag har precis ringt och grattat världens bästa Sandra på födelsedagen.
Nu sitter jag här och svär över att SATS hemsida inte fungerar och funderar på om jag ska orka ringa dit eller om jag ska skita i det. Det lutar åt option number one. Jag vill verkligen träna idag faktiskt...
Sola ska jag hinna med också, meningen var väl att jag skulle träffa Linnsan men det dök upp något idag som var viktigare så jag får antagligen träffa henne och LisaFisa på Torsdag efter jobbet.

Nej, nu ska jag ringa SATS som sagt.
Ha det bäst idag!

Sandrew 21 år!

image1625

Seal & Heidi Klum - Weddingday

Blev kär i den här låten igår när jag kollade på V.S. Ett mycket vackert par och en mycket vacker duett.

Today, I give it, all to you,
On this day we recall the memories,
Of what we're goin' through,

This day, we're gonna win it,
Givin' you all above,
Many minds will recall with us tommorrow,
Followin' our love,


In my heart a place,
A most special place,
And it's all for you,
You're my girl, you're my, angel,


The will's the same for us,
Honey they can't be wrong,
Cause everybody knows it was hard to break the sorrow,
Then you came along,


In my heart, a place,
A most special place,
And it's all for you,
You're my girl, you're my angel, you're my girl


Oo ooh, aa aah, oo ooh, oo oo oo ooh, oooh and you're the one,


In my heart, a place,
A most special place,
And it's all for you,
And it's all for you,


In my heart, a place, and it's all for you,
A most special place, and it's all for you,
And it's all for you,
You're my girl,
You're my heaven, you're my world,


In my heart, a place, and it's all for you,
A most special place, and it's all for you,
And it's all for you,
You're my girl,
You're my angel, you're my girl


Tomorrow I have a fucking day off!

Faaaan, va skönt. Jag kom precis hem från solariet, det behövdes verkligen även fast jag bränt sönder fejset nu. Men ljusterapi var det iaf och jag sov hela halvtimmen ut med högsta volym på musiken i örat, så trött var jag. Jag skulle lätt kunnat sova till imorgon bitti utan probs.

Anyhow, jobb med Danni idag vilket betyder spårad arbetsdag. Vi skrattade åt oss själv, åt varandra, åt kunderna.. åt allt i princip. Det är synd att kunderna aldrig tycker vi är lika roliga. Jag fick träffa hans lillebror också som han sa var assnygg, han tyckte jag skulle presentera honom för min lillesyster men så elak tänker jag verkligen inte vara.
Imorgon är jag iaf ledig, då förhoppningsvis ska jag försöka träna, sola och träffa Linn för det orkade jag ju inte idag, och dessutom såg jag nu att jag har lite räkningar att betala. Åre-biljetterna kom precis och dessutom är jag sen med en försäkringsbetalning på min dumma bil som jag avskyr btw.
Vi får se hur det blir med mat och pengar på den här resan, mycket utgifter är det just nu.

Juuuust det, fick sms av en "old friend" idag också som minsann berättade att trots allt fortfarande ville hålla kontakten och kunna umgås. Kul att höra, och visst jag är på så länge det inte blir några problem. Det är skönt att man kan fortsätta vara kompisar under alla knasiga omständigheter, jag önskar bara flera kunde vara så...

Nu ska jag iaf ta en låååång dusch och raka mina ben. Jag vet inte om jag eventuellt ska ut på öarna ikväll och hänga där lite gran. Vi får se, vi får se!!

Peace out homie!

Blogg nummer två

Kikade in på min andra blogg precis och kom på att det var ett tag sen jag skrev i den. Man kanske ska skriva av sig snart igen, inte idag men snart.
Det är ju nytt år nu och mycket har hänt i min hjärna och mitt hjärta.

Tänk att man har en blogg där det i princip bara står saker om en enda person men den människan kan inte läsa den och vet typ inte ens att det existerar. Det står saker som alla andra redan vet men han själv inte har en aning om... Kul!!

"Det är så logiskt alla fattar utom du, du har inte en aning...!"

Kurr i magen

Nu är jag hemma igen, myspys filmkväll blidde det med först V.S och sen Simpson movie. Bra grejor helt enkelt.
Imorgon är det som sagt jobb sen bär det av in mot stan för att träffa Lisa och Linnsan. Linn åker ju snart så måste passa på att träffa henne en sista gång innan.
Efter det ska jag förhoppningsvis träna vilket jag inte kommer hinna för jag ska antagligen till Ekerö senare på kvällen och ja, på Tisdag är jag ledig så får passa på att pyssla om mig själv då.

Nu ska jag lägga mig i sängen, jag är ashungrig men hellre det än mätt faktiskt :).
Puss på er!

Lättövertalad

Kom ju på att det är Victoria Secret på tv idag. Det kan man inte missa, lyckligtvis var mitt sällskap ganska lättövertalad, haha! Så det blir la det ist för film men då har jag bråttom nu så Auf Wiedersehn!!


Varför just när jag jobbar?

Idag var det faktiskt helt okay på jobbet. Dagen gick relativt snabbt, pappsen kom in och sa hej och ett tag efter det, vid ett-tiden, kom Axlo in och pratade med mig så tiden gick lite snabbare. Det dumma var att när han kom så kom även halva Sverige. Det var helt galet där ett tag, tror jag slog person-rekord faktiskt! Varenda pump var upptagen under säkert en kvart och det var fullt i butiken, my god! Stackars Axlo som bara fick stå och kolla på.
Han skulle vidare vi halv tre för att kolla på en bil som han förövrigt typ bestämt sig för att köpa nu också.
Tidigare på förmiddagen var det några typ ryssar inne med en fet Audi som tydligen bestämde sig för att ta sönder vår pump. Eller okay, det var en olyckshändelse, de körde iväg med pumpen kvar i "hålet" så det lossnade, KUL!! Varför ska det alltid hända en massa grejor när jag jobbar och varför ska folk som inte kan svenska just fråga mig om saker och vaaaarför kommer det alltid in en korkad somalie som vill byta sina torkarblad fast varken jag eller han har en aning om vad han ska ha för några. VARFÖR??

Skit samma, jag åkte hem när jag slutat och höll på att somna den sista biten så jag lekte sladda med tönt-volvo för att vakna till och när jag kom hem så var jag så slut att jag somnade på soffan innan maten.
Ris med räkor och curry blev det tilll middag, mumsfillimumma!
Nu började jag kolla på flightplan med mammsen men jag avbröt innan jag fastnade för jag ska bort och kolla på film. Simson-filmen som jag inte sett än faktiskt, men först en snabbdusch!

Puss och kläm!

Me so sleepy

Nu åker jag återigen till jobbet. Ingen rast och vila för min del, då kan man ju faktiskt bli utvilad och det vill man ju inte... eller?
Jag har fått ca. 3½ timmars sömn inatt och känner mig allmänt less, vi får se om jag orkar ta mig till gymmet efter jobbet. Det skulle ju behövas, eller så börjar vi det nya året med den nya veckan imorgon. How about that?!

Han en trevlig dag, speciellt ni som haft semester och börjar imorgon!
Ta vara på varenda sekund...

Bedtime!

image1621

Kräftans sex- & kärleksliv 2008

Vår
Det finns en risk att du fastnar i att bara satsa på materiella saker. Pengar, jobb, studier, bostad -allt sådant tar massor av tid och energi i anspråk. Mot slutet av våren har du i alla fall gott o lusta. Men kärleksturen är inte på din sida särskilt ofta.

image1618

Sommar
Det blir en fantastisk sommar för dig. Äntligen hinner du med kärlek och sex, och möjligheter blir det gott om. Allra bäst i början av Juli men hela sommaren kryddas av passion, erotiska möten och romantiska stunder i skön blandning.

image1619

Höst

Du har en trasslig och trött höst framför dig. Kärleken trasslar lite i september men egentligen är det inte ditt kärleksliv det handlar om. Du är upptagen av vänner, jobb, kanske planerade resor - och allt slitet gör att du inte känner dig romantisk alls.

Vinter
Dina egna beslut avgör. Om du prioriterar kärleken kan vintern bli riktigt passionerad, särskilt november. Men det finns annat som också pockar, då det kan mycket väl bli så att du skjuter upp kärlek och sex till en annan gång.

image1620

Kan vara det tuffaste ever

Motorola/Burton Jacka Audex Cargo

Högtalare i huvan och en kontrollpanel på ärmen.

Motorola och Burton har tillsammans tagit fram den ultimata jackan för att åka bräda eller lagg och lyssna på musik samtidigt. Koppla in telefonen via Bluetooth och kasta dig ut i backen, eller stick ut på stan.

Det är ingen science-fiction, utan Burton och Motorolas Audex-jacka. Med hjälp av Bluetooth A2DP-teknik kopplar du trådlöst in din telefon till jackan, men det finns också en anslutning med sladd. Nu kan du lyssna på musik, antingen i de inbyggda högtalarna, eller i hörlurar. Vill du byta låt? På din vänsterarm finns kontrollpanelen som låter dig spola framåt eller bakåt, samt kontrollera volymen. När det ringer får du själv välja ifall du vill svara eller inte. Samtalet kopplas ut i högtalarna eller hörlurarna, och det finns en inbyggd mikrofon i jackan, så det är bara att prata på. I displayen på ärmen ser du också vem som ringer, eller vilken låt som spelas. Med röststyrning kan du ringa upp dina kompisar med en enkel knapptryckning.

För att få plats med telefonen eller din MP3-spelare finns specialsydda fickor i jackan. Blir jackan skitig kan du plocka ur kontrollpanelen och högtalarna för att jackan ska gå att tvätta.

Jackans funktioner drivs av ett uppladdningsbart batteri.

Jag vet inte om den finns som tjejmodell men vem skulle inte vilja ha denna liksom. 4999 svenska kronor och den här babyn är din. Eller mja, den är tillfälligt slut på lagret iofs. 
Ge mig! 


Vilken partytyp är du?


Du fick 9 av 25 möjliga

Matthew McConaughey-typen. Du är den självsäkra typen som älskar att synas, helst i så lite kläder som möjligt.
VARNING! Behåll kläderna på under middagen.
(Klicka på bilden för att göra testet)



Är det verkligen så?

image1609

Kaosmatch

Jag körde stor brum brum till hovet. Pappa derrigerade mig och ja, det gick så där. Förutom då att alla tutade och blev mest förbannade när vi trängde oss före i kön upp från tunneln. Men hey, störst går först!!
Matchen var galen, massor med slagsmål och utvisningar. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, hockeyboys är så äckligt heta så man vill bara springa ut på isen och trycka upp dom mot sarjen... Gaah!
Nej, nog om det innan jag spricker här hemma. Under halvtiderna så gick jag och Lajzan mest runt, hon klagade på hennes torkade snorkråkor som hon helst av allt bara vill gräva ut men inte kunde och sen blev hon lite bajsnödig också, stackaren. Pappa och P-T sprang och drack bärs hela tiden så hemvägen blev mest ett enda vrål från deras sida, de kallade det för allsång jag kallar det för dödens skri.
De skulle sen förklara hemvägen för mig vilket höll på att sluta med en stor smäll när jag nästan körde mot trafiken upp på essingen. Ops!! Alla blev lite stela efter det, jag hajar ingenting...

image1613

Aja, nu har vi iaf precis käkat och jag sitter och funderar på vad jag ska göra; boxla med Axlo & co eller kolla på film med Olson & co. decisions decisions decisions... Det lutar åt en chillkväll hos Olson eftersom jag faktiskt ska jobba imorgon! Danni skulle fixa på sin restaurang i Motala så jag fick ta hans pass imorgon, crap! Aldrig kan man få lite ledigt, öppnar på Månda igen och efter work ska jag till stan och träffa Lisa och Linn probably.
Linnsan åker ju till Sydamerika(?) snart och kommer inte hem fören i April. Dumma dumma henne!
Jaja, nu ska jag tänka vidare på mina svåra beslut.

Kramsi ♥

2007 blev 2008 #2








Twister

Jag tror jag hittat det enda i hela denna värld som jag faktiskt kan vinna i, Twister, mina damer och herrar. Bland sällskapet hos Linn är jag obesegrad.
Det blev bara en endaste stor knut av det hela och jag lyckades hamna i Martin skrev ett antal gånger och jag fick även några rumpor i ansiktet precis som alla andra.
Innan twistern satte igång så käkade vi iaf god mat. Jag, Jonas, Lisa och Linda kom en aning sent men det är sånt som händer, det var ingen större skada skedd eftersom maten ändå inte var riktigt klar.







Efter jag varit hos Linnsan for jag vidare till Lilla Venedig för att säga hej till Olson som var glad och svepte Smirnoff på MAX tre sekunder. Han var gyllig idag mot mig och jag blev glad, han hade t.o.m saknat mig!
Vi ska iaf höras imorgon så får vi se vad som händer...

Ett mindre problem med bil till Åre har dykt upp också men vi hoppas på att lösa det inom en mycket snar framtid. Vi fortsätter kika runt efter folk som vill fälja med också men det går väl lite sådär för oss kan man säga.
Imorgon är det match som väntar, Dif ska spela i Globen och det är slutsålt så förhoppningsvis blir det bra tryck. Jag jobbar på Söndag igen så för mig blir det lugnt, antagligen får man vara chafför också. -Gosch!!

Jaja, min säng ser förjävla inbjudande ut och bara tanken på att jag får sova lite imorgon gör att jag får lyckorus i hela kroppen.
Ha en superbra helg allihopa!

Linns house tonight

Ikväll blir det middag hos Linn och jag slipper stressa trots att mammsen och pappsen bestämt sig för att komma hem ikväll för Lisa har städat hela huset när jag var på jobbet.
Hon är lycka på hög nivå!!

image1570


Nu ska jag powernapa sen fixa iordning mig, jag ska plocka upp Jonas och Lisa på vägen också!
Puss!

Avslutar kvällen

Med det skönaste jag sett i hela mitt liv. Heja Björn Gustavsson!!



Good night!

Om jag hade en partner...


Som en ny människa

Jag fick en helkroppsmassage av Lisa för ett tag sen, jag somnade iofs assnabbt eftersom fasiken va skönt det var. Jag blev uppdukad på köksbordet och insmord med Gucci -envy me lotion. Lukta gott, blev len och mår som en Gud. Tack snälla Lisa för att du ställer upp när jag är sliten.

image1612

Jag och Lisa var inne på Lustjakt och kollade och det hela slutade med en konversation om Åre-resan och hur vi ska ha påhittade identiteter, det blev bra efter en hel del spårade förslag... eller?:
  • Vi ska vara två tyska porrskådisar
  • Vi ska presentera oss som Johanna (Lisa) och Ebba (jag)
  • Vi ska vara ett lesbiskt par från Göteborg -jag trodde inte på den idén
  • Lisa ska jobba som gynekolog
  • Lisa ska jobba som bröstmassör(?)
  • Cissi kör på sin goa personligehet som hittills fungerat ganska bra

Det är ungefär så här lång vi kommit. Det går så där bra för oss kan man säga... Det växlas lite mellan Åre-snack och huruvida det är skönt med ögonbindel vid sex. Jag vet inte för jag kommer knappt ihåg hur man gör men är man med någon ful jäkel kanske man skulle trivas med en sådan. Jag personligen skulle då hellre ta en munkavel... For real!

Keep on pipping!


ZzzZznaaaark!

Jag höll på att somna vid matbordet men jag hade de iaf jättetrevligt hemma hos farmor. Palle berättade massa historier om sina tidigare jobb. Mycket dö-snack, bokstavligen talat.

Eftersom jag var så himla trött så åkte jag och Lisa hemåt. Jag bangade på att vara chafför med tanke på att risken var stor att jag skulle somna framför ratten. Vi åkte förbi Åkis och luren ville inte hålla käften. P-T hade beslutat sig för att skicka alla roliga sms som jag blivit av med på fyllan, alla kom på en och samma gång!
Jag kollade kontot också, det är lite oroande huruvida jag ska klara Åre eller inte men det ska nog gå bra, det ordnar sig nog ska ni se.

Nu ska jag städa, tvätta och bädda lite!
Mammsen och pappsen kommer ju som sagt hem snart och då ska det väl se någorlunda fint ut hemma dessutom kanske jag ska ända till Stenhamra imorgon så då kommer jag inte ha tid med att städa.

Keep it clean!

Thursday afternoon

Precis hemkommer från jobbet, helt jävla slut är jag!! Jag har verkligen mått piss hela dagen och att inventera är ingen favorutsysselsättning. Danni har varit ganska trött och arg idag och jag höll på att svimma fler gånger, för övrigt har jag inte käkat sen fem imorse men jag får mat snart.

Det var dit jag ville komma, jag och Lisa ska på middag hemma hos Farmor. Jag har precis bytt om, Lisa skulle bara sätta på sig ansiktet sen bär det iväg!

Jag börjar förresten sakna min familj lite granna men dom har det bra i skidbacken till Lördag morgon.
Vi har ju också fått snö idag, skönt när det är lite ljusare ute :)

Ha de bäst så länge!

Thursday morning

Gooooomorron gomorron gomorron vem är de jag tjötar me...?

Ingen antagligen för det är bara jag som är vaken så här tidig, jag och alla partypeeps som nyligen kom hem från krogen! Ett stort skämt är vad det är, aldrig får man vara ledig.
Familjen har det typ grymt i Kläppen och jag är så sugen på att åka bräda så det sprätter i kroppen på mig, gaah! Men men, snart så får jag åka också... det verkar skita sig med att ta med sig fler folk till Åre dock. Alla jäkla torrbollar stannar hellre hemma så jag och Lisa får väl åka själva men det är ju inte fy skam det heller, kan bli riktigt jädra nice!

Nu ska jag pysa iväg till jobbet. Mer inventering idag, I just loooove it!!
Cioa bellos!

2007 blev 2008











Linden blir pickad.. "Jag är inte så jävla full & kittlig!!"


Anders leker gravid/tomte. Övning ger färdighet!!
Axlo är mamma(?) och kan inte dansa...
Jag har ju sån jävla koll. "Det är ingen korsning, det är en rondell..." Jag hakar upp mig ganska rejält på saker också efter "några" öl. Haha, vilket skämt!

Upphittade lappar

Förklaring!?

"Du ska pussa Söder på valfritt ställe!"
"Smiska snyggaste tjejen"
"Gör valfri Karma Suta ställning med motsatt kön"

Jag hittade lapparna på mitt skrivbord och misstankarna är just nu riktade mot Madde och hennes glada gäng! Explain yourselves!

Fylla i luckor

Jag har tydligen haft deeptalk med Madde såg jag på hennes blogg, jag kommer nog fråga henne om det sen för det verkar intressant. Minnet av det samtalet är lite av en enda stor lucka!

Anders och Anders(?) slogs tydligen också, Madde slogs med någon också.. Ah det var slagsmål, Stefan var borta tydligen fast det löste sig. Anders gick runt i min pyjamasjacka med kuddar instoppade under så det såg ut som han var med barn. Anders lekte även med en kniv men Linn sa till honom att han minsann var dum i huvudet och tog sen ifrån honom kniven. Leo och Lisa hade även dom djupa diskussioner, om min syster för ovanlighetens skull.
Linden var asfull.. också! Axlo drack mest vatten men var ändå dyngrakast av oss alla och slocknade på soffan men vaknade på mitt golv...

Igår på morgonen när jag vaknade första gången så märkte jag att jag var ensam i sängen och att allt i huset var lugnt så jag tänkte att det säkert var fint och jag var ensam hemma. Senare vaknade jag igen och då hittade jag en blöt Axlo på golvet och tre andra clowner i huset, nämligen Lisa, Linn och Robbie! Jahapp, alla var ju bakishungriga så jag tog bilen och hämtade pizzor. Mötte lillasyster hundvakt också som inte trodde på att jag var körduglig i kortmjukisar och pappas stora munkjacka!! Meh.. vadådå??
Efter mat och dusch var det dags att jobba men först skjutsade jag Robbie och Axlo till Vällingby som klagade på att jag inte orkade köra till Brommaplan. Mest för att jag började jobba och inte hann men det struntade ju dom i.
Kvällen på jobbet var en pina, jag trodde jag skulle komma iväg lite tidigare men det gick inte alls, vid halv ett på natten fick jag åka hemåt, det sög.
Här hemma väntade dock Lisa och Jonas framför tv:n. Playboy-tv visade typ någonting som hette "The Jenna show". Ungefär som Idol fast med porrskådisar istället för artister. Sen blev det lite annan porr, mycket mysigt men efter ett tag blev jag så trött att vi var tvugna att gå och lägga oss så Jonas fick åka hem.

Imorse ringde klockan klockan halv nio men jag kom inte upp fören efter nio, det blev en snabb dusch för att sedan åka direkt till jobbet där Danni och Roger väntade för att vi skulle börja inventera. Ja det gjorde vi också, fy faen va tråkigt det var.
Att räkna varenda vara på hela lagret i ensamhet, ingen att prata med förutom spolarvätska och godis. Det sög getballe rent ut sagt men sen i kylen fick jag sällskap av Danni som mest svor över hur kallt det var i frysen. Det tyckte jag var lite kul.
Sen gick vi in på baklagret för att räkna sommargrejor och då kom jag på massa dirty tankar, haha! Det var också lite kul fast samtidigt skrämmande.

Skit samma, nu ska jag iaf kolla på tv med Lisa. Imorgon väntar mer inventering med Danni. Jag öppnar klockan sex så det ser jag ju verkligen fram emot... INTE!
(Min kamera är återfunner så jag lägger in bilderna i nästa inlägg)

Morsning korsning!

New years eve!

Nu är jag hemma igen och jag ska försöka sammanfatta gårkvällen lite snabbt.

Jag duchade, fixade iordning mig och sen bar det iväg till Sandrew. Där var det matlagning som var första prio så det var bara att sätta igång och skala potatis.
Linden, Robbie och Jonas var de första gästerna som dök upp senare kom även Axlo, Fanny och hennes kompis Kim. Trevligt var det verkligen. Vi åt och drack gott.
Linden kom på någon form av leksom gick ut på att man inte fick dricka med "rätt" hand. Alltså är man högerhänt var man tvungen att dricka med vänstern och tvärtom, gjorde man misstaget att dricka med fel/rätt hand så fick man drick upp resten av innehållet i flaskan eller glaset. Det var mest lillebror och Robbie som gjorde bort sig faktiskt. Till slut så hörde Lisa av sig och det var dags att förflyttas. Jag, Lisa och Linn tog pick och pack och vandrade vidare. Snart droppade det in mer folk, Micke och Leo, Emilia och hela hennes crew. Sist kom Sandra och gänget som varit hemme hos henne. Det var drag ett tag men sen drog Emilia och alla och Stefans fest spårade lite så det slutade med att vi gick tillbaka till Sandrew efter tolvslaget. Byw så fick jag min nyårskyss av Lisa, helt okay!
Till Sandra iaf, kom sen också Anders med någon form av pajas som bara var äckligt dryg och då bestämde vi oss för att återigen vandra därifrån. Jag var ju tvungen att gratta Anders som ju ska bli pappa och han berättade då för mig att det var minsann det han skulle förklara för mig och ja, man kan väl säga att det förklarar en hel del. Jag förklarade även för honom hur jag kände så nu är alla frågetecken där också ur världen. Nice!!

Det slutade iaf bra, lite bråk mellan Anders och Maddes kompisar, borttappade kameror och annat småtjafs men annars som sagt ingen fara.
Jag har varit och jobbat idag, det var ett rent helvette! Jag borde sova för längesen för jag ska nämligen jobba imorgon bitti igen. Lisa och Jonas är här och vi har suttit och kollat på porr så det är väl därför jag inte kommit i säng än.
Men men.. snart är det iaf dags! Jag fyller i lite mer skojigheter imorgon...
Puss på er!

Bakis

Jag ska hänga mig själv på lagret när jag börjar jobba :(

RSS 2.0