IKEA

Dagens arbetsdag
  • Jag och Felix (mosmaskinen) hade ett gräl och han bestämde sig för att strejka tills jag hade rengjort honom -sagt och gjort, nu är vi vänner igen
  • Danni kom och sa hej, det var kul...
  • Jag har lärt mig att droger dödar färre människor än alkohol och cigg.
  • Min träningsvärk har plågat mig.
  • Socialicerat massor med min chef har jag gjort idag.

Jag och Roger har som sagt snackat massor och han informerade mig om att alkohol är farligare än folk tror eller så är det droger som kanske är ofarligare än vissa tror. I don't know! Jag är emot droger och det som händer med sinnena när man håller på med skiten, men å andra sidan blir man inte direk clever av alkohol heller och rökning dödar långsamt det också och är det något jag verkligen INTE gillar är det rökning. Usch usch!
Jag kan förstå att heroin och kokain och andra a-droger är förbjudet men bara för att uppröra alla så ska jag ifrågasätta detta med gräs som vissa röker? Det ÄR inte farliare än alkohol, det är till och med bättre så jag fattar inte grejen. Ingen baksmälla, man blir lugn och harmonisk så varför kalla det en fucking drog. Det är visserligen bara en b-drog och jag är verkligen inte insatt i ämnet men fan. Verkar ju helt ofarligt från allt jag hört och det används även i medecinska syften så varför inte bara dumpa ciggen och spriten och röka på!?

Anywho, nu ska jag sluta upprör er människor.
Jag har varit på IKEA idag och shoppat lite smått och gott, så som:

  • diskhanddukar med matchande grytlappar
  • svarta tallrikar och koppar
  • bestick
  • vinglas och höga glas
  • diskställ
  • underlägg
  • kapsylöppnare till väggen
  • osthyvel
  • iskubsmallar i hjärtan och stjärnor
  • salladskål + -bestick
  • salt & peppar kar
  • skärbrädor
  • sugrör
  • diskborste
  • ljus
  • sophink och toaborste
  • påshållare

Det är säkert några saker till som jag inte minns nu men ändå är det mycket mer än hälften kvar. Jag har ingen mikro, inga som helst vardagsrumsmöbler, fortfarande inget att skärma av sängplatsen med, inget bord att ha datorgrejor vid. Ja det är en del att fixa kan man säga. Barstolar måste jag också få tag på...
Jag hittade en soffa som jag verkligen vill ha, på blocket fanns den och vi har ringt i tre dagar nu eftersom hon bett oss ringa igen men idag svarade hon inte. Dumskalle! Jag ska även köpa en "pläd" från La Redoute så småningom. Pappsen har sagt att han ska stå för dvd och tv vilket självklart uppskattas grymt mycket eftersom det ligger ganska mycket pengar i det.
Imorgon efter jobbet blir det till att åka till lägenheten med det som köptes idag och även kolla upp mått, färger, vad som behövs, fixa kartonger. Ja, en hel del med andra ord.


image2120

Jag blir pushad som fasen med det här jäkla MC-kortet också så jag måste få tag på böcker och boka lektioner inom en snar framtid nu. Vill ju helst ha det i sommar men chansen att jag klarar det på så kort tid är inte direkt stor, men ligger jag i ordentlig så är det möjligt.

Imorgon så är det Fredag och då ska jag jobba, tycker om att jobba nu för tiden. Jag är så pigg och glad på jobbet, speciellt när vädret är sammarbetsvilligt.
Imorgon så kanske jag ska få låna Svenson Svenson om jag inte blir bortglömd och efter jobbet är det som sagt en massa fixa och sen sprita med Madde. Jippi!
Verkar bli en hel del i Alvik, ett ex ska dit från typ ett sekel ago. Han är precis likadan då som nu, bara lite mer hår på snoppen skulle jag tro. Eller kanske inte... PASS! Sjuk är han iaf och ganska ogillad i min kompiskrets vilket också är mycket förståeligt. Ja kaos, vi får se hur det blir. Vi är iaf en sjukt het duo som ska dit sen får vi se vilka andra skeva människor som är där.
Axlo vet jag ska dit också, annars har jag ingen aning. Det brukar alltid sluta med att ingen har nåt att göra och kommer dit iaf även fast dom egentligen inte tänkt de.

Shit vad jag babblar en massa skit nu, kanske bör sluta skriva ett tag har säkert hållt på med detta inlägg i en halvtimme nu. Mest för att jag inte ska somna...
Hej då helt enkelt!

Har jag gått och blivit tråkig?

Jag vet inte men det känns som man gått och blivit en riktigt tråkig bloggerska på gamla dagar.
Jag läste inlägg från 2006 när jag började skriva och då var livet verkligen en fest. Jag söp var och varannan dag och mina inlägg var faktiskt riktigt roliga (tycker jag). Jag antar att man gått och blivit vuxen med lägenhet, jobb och bil. Fy farao, jag som aldrig skulle växa upp. -Som Peter Pan you know...



Pan and Tink


Jag ska snart upp och jobba igen känns det som och morgondagen kommer bli seg. Träningesvärk, för lite sömn och Torsdag. Inte ens Fredag!!
Innan var jag som en duracell-rabbit, asenergisk men nu känner jag hur pulsen efter träningen börjar gå ner och ögonlocken känns plötsligt mycket tyngre. Den stora frågan just nu är, vilken fuckin film ska jag sätta på som fungerar i min dvd. Babylonsjukan kollade jag klart på igår för typ tredje gången så den känns inte så rolig längre. Åh, jag får försöka lösa problemet på bästa sätt.


image2116


Nu ska jag iaf sova tror jag.
Guten nacht!


No car

Nu är bilen lämnad på verkstad, skulle hälsat på en vän också men det fanns så måna verkstäder runt omkring så jag blev rädd och lekte med mamma ist. Vi gick in på Zoo i Vinsta och shoppade lite smått och gott till Fanny. Jag köpte en rosa sele och mammsen köpte balsan, bajjapåsar och lite tandgodis. Fannys luckyday kan man säga.

På jobbet var det massor att göra så dagen gick fort och direkt efter körde jag ett polerprogram på hela bilen och medan den blev ren på utsidan tog jag insidan. Den blev väl presentabel men inte perfekt, om yvå veckor får jag tillbaka den och under tiden får jag låna pappsens bil.
I Sumpan är det inte direkt mycket p-platser så jag måste ändra bostadsadress helt och hållet och sen ringa kommunen och be om något typ parkeringstillstånd så jag slipper pröjsa åtta kronor i timmen i ett halvår, det känns som lite mycket pengar som kan gå till annat skoj ist.

Helgen är räddad, den blev det idag efter ett hårt muskelpass när jag var och solade med Maddox, hon ska nämligen med till Alvik så det blir lite kalas ändå :) . Weeij!

Men nu måååste jag verkligen duscha! Puh
Ciao!

Inredning nästa

Nu är jag hemma igen och nyduschad!
Mor och far har sett lägenheten och båda gillade den och hade många idéer. Pappsen hade hittat en soffa som desvärre inte fanns kvar nu på kvällen när vi kom hem men vi hittade en annan soffa som han ringde på men vi skulle återkomma då det var ett par före som skulle kolla på den imorgon.

Imorgon är det arbetsdag as usual, på dagen och efter det ska jag köra "polerprogrammet" på min bettan så hon blir ren och fin och även en dammsugning. Den ska nämligen lämnas in direkt efter jobbet imorgon så jag tänkte att den skulle vara fin och fräsch!

Yes, nu har jag inge mer vettigt att skriva så ...ha de!

Kontrakt påskrivet

Jahapp, försov mig imorse även fast mammsen kom in och vävkte mig med en massa småprat.
Jag var i Jakan vid kvart över tio och det var bara att sätta igång och bygga på naglarna som inte helt otippat tappat lie form och glans men nu är dom återigen som nya. Mums!

Fort hem och hämta Malin, Lajzan sov hos nån 23-årig pedofil så hon sket i oss precis som jag förespådde. Mot Sundbyberg bar det iaf av och nu är jag här hos världens bästa farmor.
Vi kom hit vid två och fick en varsin supergod räkmacka och sen fika på det. Mätta och belåtna tog vi upp vandingen mot Vegagatan i det snuskiga vädret. Väl där skrevs det kontrakt, byttes nycklar och bars kartonger så nu är lägenheten min i ett halvår, weeeij!

Farmor håller nu på med middag, syster ysters tummar går i 180 på mobilen och jag sitter och får hotfulla blickar från Målle (katten) vars stol jag har snott.
Nyss satte han ner huvudet i hålet på madrassen, det såg minst sagt lite lustigt ut.
Mammsen och pappsen kommer iaf sen, dom är och fixar sina pass sen ska dom komma på fika och kolla på lägenheten. Trevligt!

Nej nu ska jag fortsätta leka hightech med den här datorn som inte fungerar som den ska.
Skriver mer när jag kommer hem.
Fred!

Oh Happy day

Nu är det inom kort dags att bege sig till jobbet, jag hade tänkt få något i magen innan jag börjar och eftersom vi inte har något hemma så får det bli en macka eller något på macken.

I övrigt är jag på relativt bra humör idag trots att det är Måndag. Är det någon snäll människa som har vägarna förbi så blir jag ju inte direkt ledsen. You know where to find me...

C.

$

Idag är det löning babes, det ni!

Jag vaknade precis nu, skäms lite och har dåligt samvete men det går nog över när jag kommer till jobbet. Jag ska nämligen jobba med Shohreh som sover typ till klockan tre på dagarna.
Imorgon är det dags att fixa nailsen igen, sen ska jag skriva kontrakt och efter det blir det mys hos grandma med alla systrar.

Det är sista kvällen jag jobbar ikväll så jag hoppas det går fort, Onsdag, Torsdag och Fredag blir det förmiddag sen är jag ledig. Heeeey yaaaah!

Nej, lite brunch i magen kanske?
Tchüs!

Jonglering

Sho och shim, nu är jag hemma från ännu en härlig kväll på jobbet

Idag var det bara en som bad efter numret faktiskt så det är förbättring vi får se hur det går imorgon, min sista kväll denna månad.
Maddox ringde också och det hände något. Jag har gett mig in i något utan att tänka igen, jag ska börja spela fotboll. Något form av korpenlag med killar och tjejor. Jag som inte ens sparkat på en boll seriöst sen jag gick i skolan liksom, aja! Det är inga träningar, enbart matcher på Måndagar och Torsdagar, det ska man väl försöka klara. Jees, jag vet knappt vad jag säger ja till längre, jag bara kör!


Nu är det helt klart en hel del bollar i luften med flytt, jobb, egen träning och fotboll.
Två kryssningar har jag inplanerade också och nu har jag hört att lillebror ska med och eventuellt Sandrew så det är ju helt underbart. Att vara själv med alla gamla människor är helt otänkbart så det blir ju precis som jag tänkt mig. Den andra kryssningen är ju Bandit kryssningen som i princip den som vill får hänga med på. Det är ju bara att boka liksom så ses vi där, partey!



Nej nu ska jag gå och smaka på min kudde,
PEACE!

Memories covered in dust

Shue, nu har jag rensat i hyllan i garderoben där allt gammalt liksom bara slängts upp så jag ska slippa se det.
Jag hittade msn-konversationer från ages ago, shiet! Man var lite betuttad back then.

"Kommer aldrii nånsin älska nån annan än dejj heller det går inte att beskriva med ord hur mycket du betyder för mejj !! du är mitt allt kommer alltid älska dejj HELT Galet mycke"

Det där med sätta punkt, och stava korrekt var liksom inget man prioriterade på den tiden.

"...jag skulle verkligen gå under om du försvann från mejj...! känns inte som det finns nån mening då..ÄLSKAR DEJJ SÅ OTROLIGT MYCKET... DU kommer aaaaaaaaaalltid finnas i mitt hjärta... så glad att du e MIN pojke..Åh blir tok glad när jag säger så... Du är MIN pojke!! =) Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!"

Det var en sån där "you hang up, no you hang up kind of love" kan man säga. Haha, ja du! Det fanns hög efter hög i den där garderoben jag tror det får åka upp på vinden här hemma för det finns ingen anledning att kånka med det till Sumpan. Det är så litet där ändå och jag har dessutom typ fem dagböcker, jag upptäckte en hel del när jag kollade igenom dom där. Jag blev verkligen trakasserad i låg, mellan OCH högstadiet. Jag minns inget av det men jag antar att det är sånt man liksom förtränger, som tur va!
Ja vad fanns det mer för kul? -En nalle utan huvud, ett inramat foto, medaljer från innebandyn, konfirmationsskit som hamnade i soporna på dirr, ett dörrlarm, foton och minnen från trosa som också hamnade in the garbage och en massa massa vykort, brev och födelsedagskort. Nu är det bara dammet kvar och det får någon annan ta reda på. Eller så ligger det kvar där med tanke på att Lajzan lär flytta in innan jag ens hunnit flytta ut.

Nu är det en hylla kvar med annar jox, frågan är om jag ska ta det innan jag åker till jobbet eller om jag ska spara det for a rainy day. I really don't know. Får la kolla vad det är där inne, är det bara massa skitgöra så tror jag att jag skjuter på det lite.

Ha en fortsatt trevlig dag.
Puss & Kram!

Lite smått irri!

Fan det blir inget jävla kaknästorn. Trodde hela familjen skulle med och umgås men varken Lajzan eller Malin ska med och helt plötsligt ska jag köra till gärdet själv. Tror dom på allvar att jag hittar dit eller?? DUMHUVEN!!

Aja, screw it! Nu är jag pissed och jag hatar att vara pissed så jag tror jag ska börja packa eller städa mitt rum.
Hade klätt upp mig, sminkat mig och allt och så får jag "men du kan ju åka efter oss!" Naaw men va snäll du är...

Nej nu är jag glad igen, jobba ikväll! Wiiiie..
Hejdå!


Just another day at work

Jag orkade verkligen inte blogga igår för internet på min dator är cp så nu sitter jag vid mor och fars dator så förhoppningsvis ska det går bra nu.

Någon timme efter jag börjat igår så dök det upp en bärgare som jag sett ett par gånger tidigare och jag blev tokglad när jag såg att det var Chaplin som kom. Äntligen ett ansikte man känner igen och vi hade inte snackat på över en månad så det behövdes lite catching up. Han, precis som jag, ska flytta på Lördag. Han flyttar till ett hus ute på Munsö, en annan kompis gamla hus. Dessutom så är ryktena om att han och hans ex skulle vara tillsammans igen inte alls sanna. Dom avskyr i princip varandra så det blir väl skönt för honom att flytta därifrån.

Inte långt efter att Chaplin kom ser jag en kille gå utanför och vifta så jag viftar tillbaka eftersom jag är van vid en del skumma typer men när jag kollar lite närmre så ser jag ju att det är Olson och Jimmy som kommit med lastbilen. Det måste sett lite kul ut, ungefär som en lampa som tänds när jag kom på att det var han så han vek sig av skratt.
Jag stod och snackade med dom ett tag, Chippen var där också och var väldigt sugen på en utav våra muggar så Farhad, snäll som han är, gav honom en mugg. "Det måste vara min lyckodag" fick jag som respons på det. Alla tyckte Farhad var riktigt snäll och skön.
När dom gått så ramlade det ena stolpskottet in efter det andra. Det var då jag kom på varför jag ogillar kvällar så mycket på Shell. Jag tror jag fått tre frågor efter mitt nummer och ett nummer i handen, fyra frågor om efterfest, ett förslag på fika och bio och en "du är så vacker"-kommentar. Ingen av dom var svensk eller fria från polisens. KUL!

Annars gick det ganska bra. Vi kom iväg från macken typ 00:20 så det var inte så farligt.
Jag och Farhad snackade mycket om en medarbetare som vi båda är mycket trötta på. Hon har gått och sagt att jag är sjuksriven hela tiden när jag i själva fallet jobbar så mycket jag kan och var sjuk en enda gång när jag låg hemma i feber. Detta har hon inte bara sagt till stationschefen utan även chefen som är över Roger. Det är ju ett jävla skämt. Är hon så avundsjuk att hon måste gå och skvallra hela tiden, varför inte bara komma och säga det till mitt face. Patetiska gamla kärring, hon är 48 år och beter sig, som jag sagt tidigre, som en tonåring!


Aja, idag blir det käk med farfar och Elinor i Kaknästornet. Jag måste dessvärre ursäkta mig lite tidigare eftersom jag börjar jobba klockan fem. Sen får vi se hur bra jag hittar från Gärdet till Tensta. Det lär ju gå sådär men jag lånar pappas GPS så får vi hoppas på det bästa.


image2107

Med sober interiör kombinerat med den fantastiska panorama utsikten och det svensk/internationella köket är det här verkligen något utöver det vanliga.


Kaknästornet erbjuder en unik miljö för både vardag och fest

I vår restaurang äter du allt från vällagad husmanskost till lunch, brunch, á la carte med det bästa från både det svenska och det internationella köket. 


Gör din måltid till en magnifik upplevelse med en milsvid utsikt över Stockholms stad, grönområden och hamninloppet med tillhörande
skärgård.






Nu ska jag ta en snabbdusch och sen fixa iordning mig. 14:10 bär det av härifrån.
Ciao!

Bandit Boat V

Bandit Boat V
Den 26 april är det åter igen dags för Banditkryssning.
Det är den femte i ordningen och går under namnet Bandit Boat V.

Som vanligt bjuder vi på underhållning av högsta klass, programmet kommer vi att släppa i vår på Bandits hemsida Bandit.se! 

Åldersgräns 21 år


Ja, denna kryssningen är det väl tänkt att vi ska på. Jag ska fixa något typ av tillstånd bara så bär det av sen.

Nu däremot bär det av till jobbet snart, KUL!
Jag är hemma inatt vid halv ett-tiden.
Ha en trevlig kväll och sup lite för mig med...

Sugen på kryssning

Jag är så sugen på att åka på kryssning och har varit ett bra tag nu, hatar när det händer...

I Maj är det en Birka Paradise kryssning inbokad med mina päron, deras gäng och förhoppningsvis Magnus. Jag orkar ju inte vara helt ensam liksom, någon som är någorlunda i min ålder måste jag ha att hänga med.
Men anywho, jag är ju som sagt sugen NU! Därför ska jag försöka styra upp det här, inte bara för min skull heller utan för alla som vill hänga med. Madde är på och Olson skulle på kryssning i April, om jag får reda på vad det är så är jag ju på. April är inte så där aslångt borta men skulle va nice med en kryssning i typ Mars.
Då är det nästa problem, lilla jag är bara 20 barre :( så  jag kan typ inte åka på helg om inte nån är min "mamma/pappa". Fy farao vad förnedrande att vara så liten, vem vill åka på en vardag liksom? INTE JAG IAF...



Jaja, jag ska försöka lösa detta på ett bra sätt.
Ciao!


Solig dag

Hej hej hallå, sunglasses på!

Idag efter en mysig frukost med päronen (och mindre mysiga fucking melodikrysset) så fick lilla jag lov att skjutsa en inte helt välmående papi till Islandstorget där han skulle hämta fläktremmar till El Caminon.
Efter det så körde jag hem till Madde för att lämna tröjan hon skulle låna, stackarn var som vanligt jättesjuk och hade sovit sen typ halv sju igårkväll. Gumsi!

Jaja, jag ska snart gå upp och ta en dusch så slipper jag tänka på det sen och ja, efter det blir det väl filmkoll med mamma innan jobbet kallar. -ÅNGEST!

Hoppas det kommer lite roligt folk så att tiden inte går så långsamt, usch och fy!
Auf wiedersehn!

Stardust

Filmkväll med babysiz blev det ikväll. Hon skar upp grönsaker och fixade dipp medan jag stod för film sen kröp vi ner i varsin soffa och glodde på Stardust, -en överraskande bra film!
Jag är verkligen ett big fan av övernaturligt tjosan och önskar själv att jag kunde leva i en värld som liknar livet på Hogwarts, Narnia eller varför inte i Neverland?
Allt egentligen som skiljer sig från vardagen idag skulle iofs duga faktiskt. Livet i sig känns ganska pointless, jobba, äta, sova!
Jaja, jag ska så småningom resa och se världen. Tyvärr finns det ju inte häxor, trollkarlar, flygande grisar och enhörningar men jag kan gå med på att få se lite andra djur så som delfiner, elefanter och papegojor. Jaja, det är ett senare äventyr ändå.




Efter filmen så ringde mammsen ganska tajmat och ville ha skjuts hem från en Sing Starkäll hos en väninna i Spånga så det var bara att hoppa i skorna och dra. Utanför dörren mötte vi en ganska dragen far som druckit whiskey hos Gunnar hela kvällen... Ja! Den ena är ju värre än den andra.
Malin följde med också så jag fick sällskap och efter lite irrande runt i halva Spånga så hamnade vi till slut rätt och en glader mamma kastade sig in i bilen och vi begav oss hemåt.
Lajzan hörde av sig och vill ha skjuts från Östermalm.
Lajzan: Hämta mig på Öster
Jag: Hahahahahahahahahahahaha!
Lajzan: Vadå?
Jag: Tror du jag hämtar dig på Östermalm NU? Hur full är du?
Lajzan: Spiknykter
Aa. ofta baby. Det slutade med att hon sov hemma hos 22-åringen hon träffa på IN som tror att hon är typ 20. Tror du bruden berättar att hon är 17, nej! Hon ska vänta tills hon fyllt 18 och berätta sin ålder då. Alla ni som trodde att min syrras dumheter var någon form av teater -NI HAR SÅ FEL!
Ungen bad två invandrar brudar PASSA hennes moppe medan hon skulle in i KISTA KOMPITENS CENTER för att hämta läxor (vilket skämt), hur smart tror ni det är på en skala och mycket riktigt var den ju borta, typ två veckor efter att hon fått den i present...

Men iaf... Nu sitter jag här, ensam och övergiven en Fredagkväll, som en gammal banan som ingen vill ha, brun och mosig! Men vad gör man, jobb imorgon kväll från fem till stängning. Precis som Söndag och Måndag också, skitkul! Avskyr som sagt stängningar men tre dagar i månaden ska man väl klara av. På Tisdag åker jag och systrarna till farmor och då blir det även kontraktskrivning på Vegagatan, där även min nya adress kommer flyttas efter den första Mars.
Det är lite småjobbigt att ännu en gång tänka om men jag är självklart fruktansvärt glad att jag fick lägenheten trots allt. Sex hela månader utan snodda kläder, skällande hund, same old peeps. Ja, det ska verkligen bli riktigt skönt!

Nej gott folk. En prinsessas dagbok väntar i dvd:n och Fanny i sängen så det är väl egentligen bara en sak som väntar. Sömnen!

image2097

Sweet dreams!

Proppmätt

Hej hej, jag blev chockad över mig själv tidigare idag när jag gick på promenad med mammsen... Jag började snacka om en så skum sak. Det är helt klart nåt fel på mig. Snacka om en kille gjorde jag och nej det är väl  kanske inte så ovanligt men det är ju inte någon av killarna jag vanligtvis pratar om... Nej jag vet inte vad jag håller på med! Aja, I'll get over it hopefully.


image2096

Anyway, jag var precis på middag i Barkarby med gubbsen. Mammsen är nämligen på Sing Star kväll så pappsen bjöd på middag... ute! Det var jag som blev chaufför till fyra gubbar och lillesyrran. Kenneth tog sen buss eller taxi till Jakobsberg så det var jag, P.T, Gunnar, Malin och papi på middag tillsammans. Fruktansvärt romantiskt.
Jag skjutsade precis hem gubbarna till Oscarssons innan jag åkte vidare till Åkis där Malin skulle shoppa gurka och dip.
Vad jag ska göra ikväll är fortfarande väldigt oklart, jag har ingen aning med andra ord. Det verkar inte hända så mkt.
Olson sitter hemma och kollar på tv, Lisa är ute och tar After Work och ja, Madde skulle låna tröja av mig men har ännu inte hört av sig så jag vet inte vart hon håller hus.

Nej vi får bara hoppas att det händer ngt snart...
Puss <3!

My happiness has retrieved

Annelie ringde för ett tag sen och guess what? Jag ska flytta, hon ändrade sig igen, så jag får bo där i ett halvår och under den tiden så lär jag ju spara en massa pengar så reser jag sen när det är dags att flytta ut igen. Suveränt!
Ja, så nu vet ni allesammans! Jag ska fortfarande bli Sunbyberg-bo, just as planned.

På Tisdag när jag är ledig ska jag skriva kontrakt för A skulle iväg till London under helgen. Det passar alldeles utmärkt för då är jag även bjuden till farmor på middag. Henne ska jag ringa nu med detsamma och berätta, hon har legat sömnlös p.g.a de dåliga nyheterna så nu blir hon säkert glad.

Pisk på er!

Hello habibis!

God förmiddag, en annan gick ju upp fär en timme sen cirka. Pappsen skulle väcka mig men glömde bort...


Drömmen jag hade inatt var inte att leka med;
Jag blev tillsammans med min jobbarkompis som var hos oss på middag. Då from nowhere ser jag en "annan människa" utanför mitt fönster typ dansandes. Why? -I don't know! Så jag messade honom och frågade om han hade tråkigt och han svarade(!). Han var tydligen inte arg längre och när Sebbe (han hette Oliver i drömmen) fick reda på att denna "någon" hängde utanför vårat hus fick han för sig att han skulle slå honom (Svartsjuk eller nåt) men jag lyckades stoppa honom. 
Sen hamnade vi typ på en fest och jag var otrogen igen men denna gången mot Oliver med "honom", eller ptrogen. Oliver hade sagt att han inte visste om han ville vara med mig förevigt eller om han skulle dumpa mig om typ ett halvår så jag var väl lite upprörd kanske.
Ja, en spårad dröm men jag gillade det, inte den där delen när jag var otrogen då men att det var med just honom var ju lite komiskt!

Skit samma! Gott har jag sovit iaf...

Jag har lyckats förlagt min mobil här hemma ngnstans. Sist jag använde den pratade jag med Olson och det var när jag borstade tänderna så man tycker ju att den ska ligga inne på toaletten men jag hittar den ju inte. Fuck!

Jaja, det löser sig säkert.
Höres sen.


Snick snack Tick tack

Har suttit framför den här dumburken bra länge nu. Jag fastnade i en konversation på msn.
Vi har snackat ärr, snowboarding, fyllor, resor, jobb, skador, filmer... Ja, you name it!

Skönt att ha någon att fördriva kvällstimmarna med, speciellt när man själv är ledig imorgon och ska ha massa egentid. Mohaha!
Nej nu ska jag kolla på Stardust i sängen, puss på er!


Mysterium... -Vems skiva!?

Shue, skön dag idag!

Jobbade till tre, ganska chill på Shell, Farhad kom och tog över och jag begav mig. Väl hemma så fick jag en sisådär två minuters nap innan jag var tvungen att ställa mig och göra mat. Fiberrika pannkisar blev det, mums!
Jag käkade dock inte när maten väl var klar för jag skulle träna och sola. Pilates först, mycket givande idag kände jag. Eteråt hämtade jag Madde och åkter återigen tillaka till V-by där det var lång tjockis-kö till solariumen så vi bestämde oss för att åka till H-by istället. Nu är vi båda bruna och fräscha(re).

Innan jag åkte hemifrån idag så satte jag på en skiva i bilen som jag hittat i vardagsrummet. Det var ingen jag kände igen men tänkte jag kikar vad det är. Det fick bli kvällens, dagens och veckan höjdpunkt. Jag och Madde satt hela resan runt Hässelby/Vällingby att försöka lista ut vems skivan var. Det var många namn som dök upp men ingen stämde direkt jätte bra. Kim, Linden, Olson... Anders var väl det närmsta eftersom det var många av Maddes favoriter och det är ju faktiskt så att Anders är en Madde med snopp. Det kanske är därför jag är lite kär i henne i smyg...

Anywho, back to the CD. Den innehåller alltså den mest sjuka blandningen av låtar och det gör det ännnu svårare att lista ut vems det kan vara.
Den är blå och innehåller allt från Kobojsarna, Fattaru, Ultima thule, Hel, Christer Sjögren, Aqua, Rollergirl, Gigi D'Agostini och mycket mycket annat blandat. Maddox sjöng med till det mesta och sa att det var det sjukaste hon varit med om och jag är beredd att hålla med. Men iaf, om det är någon som känner igen den här sköna blandningen så skrik till för vi vill veta vem denna scitzomänniska är som gör en så skev CD-skiva. I'm in chock! Trodde man inte kunde bli så mycket mer skev än Valkyria men någon jäkel proved me wrong.

Nu är jag iaf hemma igen och har kikat på tv, käkat fiberpannkisar och duschat. Jag fastnade för en ny serie efter bara ett avsnitt och det var inte vilken serie som helst utan nämligen L Word. Det är något med tjejer som hånglar med varandra som jag tycker är hett... eller nåt.

Imorgon är jag iaf ledig och ska upp med tuppen ändå för städaren kommer så jag åker väl och tränar eller något. Sen ska Madde komma och sno kläder av mig för hon ska på finkalas på Lördag så då får man se hennes söta nuna igen. Efter det har jag inga planer men hoppas något skoj dyker upp eftersom jag börjar sent på Lördag.


image2093
Kan inte hjälpa att tycka att denna brud (som ser ut som en kille) är lite het. Hade hon varit en dude hade han varit helt i min smak. Kanske, eller så är det den där tjejkilliga stilen som är så nice bara. I don't know! There is something about her... (Katherine Moennig - Shane)


Nästa helg är det ju fest på Fredag i Alvik. Det är Conny the dj i vanlig ordning som arrangerar lite och det skulle ju va askul att dränka sina jag-förlorade-den-perfekta-lägenheten-sorger då men det är ju ingen av mina söta väninnor som ska gå bara killarna och det känns så där.

Jag frågade min enda H-by kompis men hon lät lagom road, får se om hon ändrar sig eller om jag ska ragga upp nån brud på gatan.

Nu ska jag ladda ner L Word och lyssna klart på den här skivan! Mitt mål är att lära mig alla låtar utantill (utom den finska polkan).

Skit ner er då, så hörs vi!


Pics update

Jag promenerade ju med hunden igår för att träffa mammsen och det var verkligen underbart väder så jag passade på att fota lite nere i Riddersvik!



Tidigare i veckan, i Söndags för att vara exakt, när pappsen lurade med mig till landet då lyckades jag också ta några hotshots från tomten och båten. Det är lite lustigt för jag tog på båten i somras också så den bilden blev ju typ exakt likadan. Men iaf, så var det mesta helt och allt stod kvar. T.o.m dom tomma öl och ciderburkarna från sommarens fester var kvar i tunnan. Dock hade några utav dom blåst iväg och även flaggan hade ramlat ner...




Ja, man längtar ju lite smått till sommaren!

I dare you

Svenson Svenson filmen har gått från 12 procent till 24 nu, det är ju posetivt...

Vågar jag skriva att jag tänker oroväckande mycket på en person jag knappt känner, som jag endast träffa enstaka gånger och som inte visar något som helst intresse för mig. Vågar jag skriva det eller går det åt helvette då?

The story of my life

Patetisk som jag är sitter jag här och lipar. Det var ett tag sen jag grät faktiskt men wtf! Jag är inte den som gråter, jag var förut men jag har blivit så mycket starkare därför känns detta så äckligt att skriva om. Ett litet nederlag och jag grinar.. Fy fan!

Anywho, det går över! För er som vill veta varför mina tårar rinner ner för mina kinder ofrivilligt så är det så att flytten till den "perfekta lägenheten" inte bli av. Hon som har lägenheten har separerat så hon behöver den själv, obviously! Det är trisst att det typ ska hända återigen när jag äntligen blivit glad för någonting.
Det känns lite som strike two, -första var när jag träffade Anders som jag faktiskt föll för, tro det eller ej! Nu ska han bli pappa med en annan. Jag tycker det är jättekul för honom men det kändes faktiskt lite i magen när jag fick reda på det, sist av alla dessutom!
Nej, jag har självklart inte sagt till någon att jag blev ledsen och sårad för så fungerar inte jag men folk förstod nog det ändå. Jag vill inte ha nån sympati, att folk tycker synd om mig är det värsta jag vet men va fan! Kunde jag inte åtminstone fått det här, jag ville ju verkliigen flytta. Jag var så lycklig, de senaste dagarna har jag gått som på moln nu har jag plötsligt hamnat under dom.
Fuck fuck fuck!!
Frågan är om jag nu ska spara pengar och fortsätta leta, nöja mig med någon random lägenhet eller spara och åka ut och resa, plugga eller bara leva. Jag har INGET att hämta i Sverige längre, mina vänner är givetvis här men dom kommer alltid vara här. Jag har ingen kärlek som helst kvar här, allt jag en gång hade är liksom borta. De två människor i Hässelby som jag hade kvar som kompisar är båda borta. Sandra i Norge och Andreas slutade snacka med mig och har nu ett helt nytt liv så det känns så sjukt meningslöst. Förlåt, Madde har jag i närheten och det betyder asmycket men även hon har en man i sitt liv.
Nej, det blir antagligen att spara pengar och sen lämna trissta Hässeby, Sverige överhuvudtaget! Jag orkar inte klampa på samma ställe längre, det fungerar inte för mig.


(bilder som säger mycket...)

Jag undrar jag om det är så att man ska tro på det där med Karma. Visst  har jag inte varit den bästa människan i mina yngre dagar men är inte det här lite överdrivet?...

Så nu har jag varit ännu mer patetisk och surat och klagat men det var också det enda ni kommer få höra på ett tag. Jag tänker alltid posetivt och delar sällan med mig av deprimerande skitsnack, jag kan känna och bearbeta det själv och vill som sagt verkligen inte att folk ska tycka synd om mig.
Nu vet ni iaf att flytten är inställd och att jag bor kvar i mitt lilla äckliga rum på Köpingsvägen i Hässelby.

Det som inte dödar, härdar gott folk!

Tisdag

Pilates klockan 11:30 är vad som står på förmiddagens schema och ja, efter det ska jag nog ringa farmor och fråga vad hon gör. Hon kanske har hela dagen planerad, jag har ingen aning men man kan ju iaf kolla läget liksom.

Klockan 8 blev jag väckt imorse av pappsen, jag hann inte svara när han ringde men vibratorn på mobilen kändes ganska skönt i ryggen så det var helt enkelt bara att kliva upp.
Jag drömde något skumt, jag vet inte om det var maskerad eller om jag faktiskt var en av disneys alla prinsessor. Det var inte bara jag utan snövit, askungen, törnrosa och Yasmin i Alladin var också med. Ja, som sagt en mycket skum dröm. Det var klänningarna i rosa och babyblått och hela skiten också, aah, det är ju helt klart något fel på mig alltså.

Inatt somnade jag till Zoolander som antagligen är den bästa eller sämsta filmen ever made. Jag kan inte bestämma mig men Skarsgården Alexander är med i filmen och är om möjligt mer korkad än själva huvudpersonen (Ben Stiller) i filmen. -"Orange Mocca Frappuccino!!"
Jag hann som vanligt inte kolla klart på hela filmen eftersom jag somnade in i halva.

image2077
Sayonara !!

Lok - Sug min



nu är jag trött på allt skitsnack!
allt snack om vem som e störst
och vem som är bäst å vem som plockar hem flest brudar inatt
för jag vet hur det ligger till,
jag vet att ni ligger still
jag kan plocka fram allt om om jag vill,
jag skall tända min cigarr på din cigarill
och e det dags, så e det dags så,
det blir en praktig taktslakt inatt
vi e tillbaka i pölen å tvingar fan
svanen att ta tillbaks allt han har sagt
nu e det våran tur att säga vad vi tycker
eller bara spy galla över allt och alla
och fylla ert rövhål med vårt hyckel

Men nu är det slut
Du, du tror att du är bättre än mig. Sug min.
Nu kommer du ihåg mig, kommer du ihåg mig.

ingenting kan stoppa mig,
du måste döda mig med dina bara händer
lägga mig i kista, gräva ner mig,
å pissa på den för att släcka elden
för jag bränner mig ur alla burar,
alla material och alla murar
tegel eller armerad betong
rappande fånar eller falsk sång
burar som e gamla, hårda, mjuka, skitna, vridna
eller burar - i blank platina
givakt! stå upp i din prakt,
nu e det dags att bli avrättad
för tredje gången, med tredje skottet
det blir tredje livet vi har fått det
och det på vår tredje fest
nej, just det, på vår fjärde fest

Men nu är det slut
Du, du tror att du är bättre än mig. Sug min.
Nu kommer du ihåg mig, kommer du ihåg mig.

varje gång jag ser dig, stå och fåna dig
vill jag gå fram, puh! och sänka dig
med en trubbig gren av en
eller detta: denna låt av sten
för jag står över er
och ler mer när jag ser er hitta mina fel
för det e en hel del mer än vad ni ser
och vad ni ber om, BÖ, nu e det vi som
chockar och partajar
som plockar bort handen när ni ramlar
vi som bjuder på sprit för att få er blinda
och sedan sätta krokben när ni famlar
din känsla för raka rör
är inte som smillas känsla för snö
det är mer som min cillas känsla för smör,
hon vet vad det e - men det e inget som hon gör!

Du, du tror att du är bättre än mig. Sug min.
Nu kommer du ihåg mig, kommer du ihåg mig.
Du, om du tror att du kan trycka ner mig. Sug min.
Nu kommer du ihåg mig, kommer du ihåg mig.

Twinkle twinkle little star

image2076

Kvällens aktiviteter/Morgondagens planer

Fuck jag somnade efter middagen, så fruktansvärt seg. Visserligen känner jag mig ganska trött nu men frågan är om jag kommer kunna sova inatt. Lyckligtvis är jag ledig imorgon och dagen som jag tänkt mig den är fullspäckad...

Om jag vaknar i lagom tid tänkte jag kanske träffa famor och hinna med att träna på förmiddagen och efter middagen blir det hockeymatch. Kan bli en bra kväll med andra ord... Måste springa och be pappsen om en sak innan han går och lägger sig...
Så nu har jag fixat så jag har pappsens merca imorgon också så slipper jag min skruttiga gamla bil, den låter och har ingen bensin så den suger getpung just nu.
Nästa vecka ska den fixas och efter det ska den förhoppningsvis vara som ny igen och då har jag ganska bråttom att besikta den eftersom sista månaden är nu i Februari.
Skitintressant!! Anyway, det är tifomatch imorgon, antagligen inget allt för upphetsande men ändå skoj att gå på match. Mycket boys, mycket hockey och sen får man smita lite från den tråkiga vardagen. Jippi!!

Pappsen har hjälpt mig leta efter en tv också, trodde jag skulle komma undan och få tv:n på Malins rum men det sket sig. Han har även sett ett par soffor som fanns för bra priser om något skulle skita sig så det är ju skoj. Det kanske blir det jag sysslar med hela natten. Jag har ju sett klart på alla Svenson Svenson avsnitt och filmen jag laddar ner går ju inte direkt i Mach tre speed. Tolv procent har det stått i typ tre dagar nu, gah!!
Aja, inte mycket att göra åt just nu.

Jag pratade förresten med Madde idag när hon tvättade, "stackaren" fyllde sex IKEA-kassar med smutstvätt varav en var med vita kläder resten svart. Himlarns gothmänniska!
Hur som helst så diskuterade vi mest sköljmedel och kom egentligen inte fram till något livsviktigt i vanlig ordning, typ att min mamma är liten och att Madde kan ha högklackat för att hennes killkompisar är så långa.

Japp, det var kvällens!
Ha en fortsatt trevlig jäkel...

Ska man vara orolig?


Skur av kulor -Mördarna sköt med automatvapen rakt mot bilen innan de försvann. Mannen bakom ratten hade inte en chans. Foto: P-O Sännås

Dödsskjutning i Rinkeby

 POLISJAKT. Helikopter sattes in in jakten på de maskerade mördarna. Foto: P-O Sännås Man mördades med automatvapen på parkeringsplats




Grannarna hörde skotten och trodde först det var smällare.

Offret lyckades ta sig ur bilen innan han mejades ner av en mängd skott.

Gärningsmännen bar rånarluvor och försvann i en falskskyltad mörk bil med tonade rutor.

En man hittades på söndag eftermiddag skjuten till döds i en bil mitt i ett bostadsområde i Rinkeby i västra Stockholm.

Larmet kom klockan 15.53. När polisen kom fram hittade man en svart Mercedes med framrutan full av skotthål.

Nu söker man en mörk bil, eventuellt en BMW med nummerplåtar som stulits från en Volvo.

Automatvapen

Vittnen har berättat att minst två män sköt mot offrets bil med någon form av automatkarbin.

- Bilen har träffats av en rad skott från ett automatvapen. Och vi har ännu inte indentifierat den här mannen, säger Peter Saarman, närpolisbefäl och pressansvarig vid polisen i Västerort, till aftonbladet.se strax före klockan 22 på söndagskvällen.

Då hade kroppen förts till rättsmedicin och bilen forslats bort för teknisk undersökning.

Flera vittnen befann sig i närheten när mördarna slog till och såg när skotten föll.

Lyckades ta sig ut

- Det var mycket folk på plats när vi kom fram och många upprörda känslor, säger Saarman.

- Först trodde man att offret skjutits i bilen. Men det verkar nu som han lyckades ta sig ut innan han blev nedskjuten och han låg bakom bilen.

Offret träffades av flera skott i bålen och huvudet och polisen kallar mordet en ren avrättning.

- Man måste nog förutsätta att det här handlar om någon form av uppgörelse med tanke på tillvägagångssättet, säger Saarman.

Gärningsmännen försvann i en mörk bil med tonade rutor. Enligt vittnen började dramat när en maskerad man klev ut ur bilen och öppnade eld med automatgevär mot Mercedesen. Minst en kumpan satt kvar i fordonet.

- Vittnen har sagt att skytten hade rånarluva eller något sådant. Och det kan ha varit fler personer i bilen, det vet vi inte ännu, säger Saarman.

Helikopterjakt

Polisen är mycket förtegen om fallet och omständigheterna är fortfarande mycket oklara.

En stor polisjakt pågick under kvällen i området. Vittnen har berättat att gärningsmännen flydde i riktining mot E18 och 20 polisenheter och en helikopter sökte länge efter gärningsmännen.

Vid 20-tiden började den stora insatsen trappas ner utan att någon gripits.

I närområdet knackade polisen dörr under kvällen och förhörde också en lång rad vittnen.

Många boende hörde skotten men trodde att det handlade om smällare.

(Från: Aftonblade.se)

Rinkeby är ruskigt nära mitt jobb och det gäller antagligen någon maffia-deal gone bad. Saken är den att jag tror Sebbe såg den där mercan tanka hos oss så sent som igår eller i Lördags så det känns lite obehagligt. Han minns dock inte vem som ägde bilen och dessutom så känner Farhad någon kille i det där gänget så förhoppningsvis ligger vi i lä...

Men än dock, it's some scary shit! Pappsen var minsta sagt orolig imorse men det var nog mest för att han hade varit på Statoil i Råcksta där han möttes av väktare och en gråtande tjej i kassan som tydligen fått besök av någon skum människa. Usch och fy för att vara tjej och jobba ensam om nätterna...

Simma lugnt!

Bloodgiver

Haha snygg översättning.
Jag har iaf varit en snäll kikka idag och gett blod när jag slutade jobbet. Eller först solade jag lite, sen hämtade jag Lajzan och seeen åkte jag in till stan för att ge blod.
Lajzan höll på att spy bara av att se mig så hon satt bakom en bänk och gömde sig och efteråt så käkade hon tre bullar medan jag näjde mig med en kaka. Vi väntade ett tag tillsammans tills Danne kom sen pratade vi med honom en stund innan vi begav oss hem igen.
Jag parkade bilen i Aba och hade lite krux med att ta mig ut från luckan jag stod i men till slut lyckades jag och nu är vi hemma igen.
Tänker passa på också att säga till alla som inte är rädda för sprutor att försöka ta sig i kragen och göra lite gott för samhället. Det är visserligen många som ger blod men det behövs alltid fler. Man kan faktiskt rädda liv!


image2075

Ikväll tänkte jag träna men det är ju strängt förbjudet så jag får vänta tills imorgon istället, crappilycrap!
Har iaf fått lite kvalitetstid med syrran vilket alltid är trevligt, alla stunder med henne när vi inte bråkar är uppskattade. Speciellt så här innan jag flyttar ut för ses ju inte lika ofta då, eller så blir det värre -hon följer med och jag blir inte av med henne. Det var iaf trevligt...

Nej nu ska jag gå ut och gå med min vovsing.
Pussigull!

Just for your information!

V a l k y r i a säger: Jag har kommit fram till en sak. I sommar så ska du och jag börja spela golf.
Asbra, jag gillar rutiga kläder och du gillar motion.

Cecilia , säger: yes jag är så jävla på!
V a l k y r i a säger: bra baby
Cecilia , säger: bäst!
V a l k y r i a säger: hell yeah!

image2074

Det är ju en dag imorgon också


Adelsö IF's stolta Axlo!

Prisvinnare

År 2007 som såg mörkt ut i början och sluta ljust!

Alexandro "axlo" soares Nilsson fick Sven-Olof samulssons vandringspris "skon" för sina insatser på och utanför planen 2007.

styrelsen motivering löd :

För uppvisande av gott ledarskap
stort ansvarstagande och inspererande ledaregenskaper!



Min personliga motivering till det här priset är att jag hade aldrig fixat förra ået om det inte var för resten av laget som ställde upp när det var som mörkast och visade förtroende för mig genom att lämna över lite större ansvarsbitar på mig samt att alla körde på när det var som tyngst!
Alla i laget ska  känna sig delaktiga  till det här priset!

Och säsongen 2008 tror jag att Adelsö sent kommer glömma!
Den grymmaste försäsongen jag har vart med om och snart drar serien igång!
i år så är det vår tur!

Love this song

E.M.D - All for love (original Bryan Adams)

When it's love you give
(I'll be a man of good faith.)
Then in love you live.
(I'll make a stand. I won't break.)
I'll be the rock you can build on,
Be there when you're old,
To have and to hold.

When there's love inside
(I swear I'll always be strong.)
Then there's a reason why.
(I'll prove to you we belong.)
I'll be the wall that protects you
From the wind and the rain,
From the hurt and pain.

Let's make it all for one and all for love.
Let the one you hold be the one you want,
The one you need,
'Cause when it's all for one it's one for all.
When there's someone that should know
Then just let your feelings show
And make it all for one and all for love.

When it's love you make
(I'll be the fire in your night.)
Then it's love you take.
(I will defend, I will fight.)
I'll be there when you need me.
When honor's at stake,
This vow I will make:

That it's all for one and all for love.
Let the one be the one you want,
The one you need,
'Cause when it's all for one it's one for all.
When there's someone that should know
Then just let your feelings show
And make it all for one and all for love.

Don't lay our love to rest
'Cause we could stand up to you test.
We got everything and more than we had planned,
More than the rivers that run the land.
We've got it all in our hands.

Now it's all for one and all for love.
(It's all for love.)
Let the one you hold be the one you want,
The one you need,
'Cause when it's all for one it's one for all.
(It's one for all.) image2073
When there's someone that should know
Then just let your feelings show.
When there's someone that you want,
When there's someone that you need
Let's make it all, all for one and all for love.


Falska rykten

Hej hopp!!

Kvällen har verkligen varit värdelös. Ingenting har hänt, jag har suttit vid den här dumburken bara för att sen förflytta mig till nästa. Tv:n visade inget speciellt, eller jo King Kong men jag började kolla och insåg efter en timme att den filmer typ är den segaste på den här planeten så jag gav upp.

Apropå ingenting så hörde jag något kul som Lajzans nya skumma kompisar berättade för henne. En bekant har tydligen sagt att han har "haffat" mig vilket självklart inte är sant med tanke på vem denna människa är.
Han har för närvarande flickvän och det må varit en paus för ett tag sen men jag skulle ALDRIG... För faan, så jävla låg är jag inte (längre). Nåt vett i skallen har jag väl och om det nu stämmer att det är han själv som sagt det så fattar jag inte riktigt vad han tänkte med? Han skulle inte bara göra några människor helt galna på mig utan han skulle även förstöra för sig själv om detta kom ut så jag hoppas verkligen att det bara är en lögn från Lajzans s.k kompisars sida för det vore förargligt annars.
I'm innocent, believe me! Jag är praktiskt taget oskuld på nytt god damn it...

Jaja, nog om det!
Den här veckan visade sig vara en vecka med bögtider igen. Imorgon öppnar jag och slutar klockan 10, på Tisdag är jag ledig sen jobbar jag Onsdag och Torsdag och är ledig Fredag. Helgen är en kvällshelg så det blir lugnt med andra ord. En hel del träna lär det bli den här veckan och dessutom ska jag passa på att ge blod och träffa Danne också. Det blir av imorgon och syster hänger med också så jag får sällskap.
Madde ville sola i veckan också så jag ställer upp såklart och ja, annars är det väl inget speciellt.

image2051

Nu ska jag nog borsta tänderna och krypa ner i jamasen!
Kisses & hugs

Vilken hårfärg?

Ja, Maddox baby ska byta hårfärg för ovanlighetens skull och hon försöker komma på vilken hon vill ha. Just nu har hon brunt så det står väl mellan platina, rödblond och svart. Själv röstade jag på blond såklart, vi har ju faktiskt roligare men svart passade hon också i.



Personligen tyckte jag att hon skulle färga håret som Lajzan hade förut men det hade hon tydligen testat och det passade hon inte i så det lutar väl åt att hon blir en platina-brud igen. Om hon orkar med sin kåta man vill säga, let's hope so!


Just nu går Fairytale med Tills natt blir dag på repeat i mitt rum. Sjukt bra låt med många minnen från en sommar fri från bekymmer...
Puss fan!

13 days left

Saker som redan finns till lägenheten
  • Bestick
  • Kastruller
  • Stekpanna
  • Köksredskap
  • Tekokare
  • Säng
  • Soffa
  • Tv
  • Dator+internet
  • Dricksglas, shotsglas samt ölglas
  • Vitrinskåp
  • Orreforsglas (íntermezzo) att ha i vitrinskåp
  • Wokset

Saker som behövs till lägenheten


  • Vinglas
  • Soffbord
  • Kaffekoppar
  • Tallrikar i alla former
  • Dvdspelare

Ja det finns en del som ska köpas, det där är ju självklart inte allt det är massor med smådetaljer och skit som man inte tänker på men jag ser iaf fram emot att få flytta in dom få saker jag har hittills!
Pappa ställer upp mer än han borde också, han har redan erbjudit vårat tre-internet som han går med på att betala och dessutom en av dom bärbara datorerna. Mormor och morfar hade tydligen lite kastruller och jag ska ju som sagt få låna en bäddsoffa av Öbergarna. Jag är oerhört tacksam för all hjälp och jag hoppas att ni alla kommer och hälsar på sen när jag är inflyttad och klar.


Uppdatering

Sho bre, fett med smör leeen!!

Jaha, jag kom hem från landet till slut igår. Det var ganska mysigt där men svinkallt! Jag hittade Malins gamla Mulle-mössa som fick vara min räddning till en riktigt Bad-Hair-Day. Jag fick köra lite bil på hemvägen med tröttnade i Danderyd så pappsen fick ta över...




När vi kom hem var jag supertrött och hamnade här som vanligt och på msn skrev en mycket oväntad person. Jag trodde först att det var Danne som jag snackat med ett tag nu men nej, det var en annan Daniel. jag ramlade nästan av stolen när jag förstod vem det var men det var ju en intressant konversation...
Anywho, middagen var det jag mest såg fram emot igår. Pappas Paella, yumyum!!
Efter maten tog jag en taxi till Cissi som hade kalas. Jag och åtta andra brudar hur skulle detta gå tänkte jag men det var helt okey. Det blev lite singstar och för innan vi drog ner till Lilla Venedig som btw suger. Men där var iaf Olson så jag fick krama lite på honom och det är alltid uppskattat. Jag blev hämtad av Axlo och somnade i stort sett så fort vi kom innanför dörren.
Imorse vaknade jag av frukost på sängen, gröt och smörgås. Tack tack och efter det så kollade vi på Scrubs innan jag tyckte det var dags att bege sig hemåt. Jag fick skjuts, såklart!!



Nu har jag duschat, kollat å Brick och käkat lite leftovers. Det var nästan lika gott idag som igår :).




Nu ska jag göra något annat, maybe I'll go for a walk!

Have a nice day!


In i dimman

Nu är jag äntligen hemma igen och det dags att dra in i dimman.
Jag var riktigt dålig när jag vaknade men lite frisk luft och en cider gjorde susen. Nu har P-T precis fixat Nero så jag kan ladda ner skivor igen. Tack tack!

Ikväll bär det antaglige av till Ekerö och till Idas syrra med ett mycket vackert namn, Cissi. Hon fyller visst år och Lisa ville ha med mig så jag kan inte annat än säga nej.
Madde ville ha sällis ut på krogen också men jag har inte råd och Lisa var först till kvarn annars har jag ju faktiskt aldrig nånsin tråkigt med Madde så det hade varit skoj att umgås med henne lite.

Nu ska jag fortsätta mitt ciderdrickande.
Cheers!

Lurad

Kul! Jag ligger i mammas bil, bakis och jävlig! Jag hamnade hos Axlo igår. Meningen var att vi skulle ut men vi fastnade och jag somnade efter några groggar och lite kortspel.

Imorse vaknade jag ganska tidigt och bad pappa hämta mig. Det skulle jag inte gjort för jag blev totalt lurad. Nu är jag på väg till landet. De skulle bara kolla till stället men jag mår inge bra så det är inte så kul att ligga här just nu. Fuck!!

Nails done

Hey guys!

Jag kom precis hem. Klockan 09:40 var jag utanför dörrarna imorse och på väg mot Jakan. Klockan 10:10 påbörjades byggandet av mina naglar och ja, 12:47 var de klara.
Direkt efter så ringde mammsen och behövde hjälp på jobbet så det var bara för mig att kila dit, hennes söta ungar kan man ju inte säga nej till och nu har det dessutom börjat en ny unge som är typ det sötaste jag sett. OMG! Det var nära att han åkte med mig hem alltså...

Nu ska jag baa chilla ett tag, det blir lite vinpimplande senare och kanske lite häng med Olson!
Puss på er!

Upset

Kollade klart på sista avsnittet som jag hade och som går att ladda ner av One Tree Hill och nu är jag upprörd! Fan alltså, jag hade precis vant mig vid att Lucas och Peyton skulle vara tillsammans och inte Brooke och Lucas så kommer nästa jävla brud och ska förstöra ALLT!



That's it det är helt enkelt inte meningen att han ska vara med någon utav dom utan med mig...!

Dags att lägga ner för dagen

image2031

Thrue

image2030

In chocolatesauce & whipped cream!

image2029

Bäddsoffa

Jag och fadern min diskuterade bäddsoffa och huruvida jag ska köpa en på blocket eller liknande men då ställer självklart världens bästa mamma2 upp och frågar om jag inte vill låna Stefans gamla soffa. Ofcourse!! Jättesuperdupergärna, tack snälla Ilona och Lillebror!

Ibland är det riktigt bra att ha en extrafamilj... Eller när jag tänker efter så är det nästan alltid bra att ha en extra familj!


Happy valentines day! -I'll say...

Hola bonitas y bonitos!!

Titta nu har jag lärt mig spanska också, kommer vara mångkulturell inom kort om detta fortsätter!
Idag råkade jag ta lite sovmorgon trots att pappa väckte mig med gelehjärtan på sängen. Jag kom iaf bara fem minuter för sent och jobbade i fyra timmar. Efter jobbet åkte jag hem och sov till klockan typ halv fem och mammsen klev innanför dörren. Hon hittade minsann något på trappen. -"Cissiiiii, du ha fått något här!". Jaha, tänkte jag. Nu har äntligen armbandet kommit men nej, så var det minsann inte. På trappen låg en bukett med blommor. En mycket fin sådan också. Min första tanke var att farmor hade skickat till mig som grattis till lägenheten eller något men nej inte det heller. Det var nämligen Danne som tyckte jag var värd en bukett med blommor på alla hjärtans dag. Så himla gulligt och det gjorde verkligen hela min dag. Det var ett kort till men jag tror inte jag ska skriva vad det stod för lite personligt ska det väl ändå vara.
Mammsen la dom i en vas och nu står dom bredvid mig på skrivbordet och doftar gott.

image2026

Kort efter blomöverraskningen så var det dags för mig att göra middag till familjen. Dom ville ha pastarullar igen så det var bara för mig att sätta igång. Nästa gång hoppas jag att jag får laga något annat för nu kan jag det här med tanke på att det är tredje gången jag gör samma maträtt.
Anywho, pappsen kom mitt i matlagningen och jag fick en lång röd ros och en stor bamsekram. Min pappa är en riktigt bra pappa faktiskt.
Jag ska vara ärlig och säga att jag inte väntade mig så mycket denna dagen men jag fick mycket mer än jag räknade med och är självklart jätteglad över att jag dessutom fick en mysig middag utan tjafs med åtminstone majoriteten av familjemedlemmarna närvarande.
Malun skulle självklart käka med sin nya pojkvän så henne får man väl inte se på hela kvällen men jag får försöka överleva.

Efter middag, nyligen med andra ord, åkte jag och Lajzan till Solarieöarna. Så skönt och avslappnande och snart behöver man dom inte längre för solen börjar ju dyka upp titt som tätt.
Kom precis hem och då säger Linda förskräckt, vart är mamma och pappa?! Hon fick för sig att de hade hyss för sig så hon ville ta en lite biltur till men det gick jag inte med på utan ställde mig istället på tutan för att de skulle få reda på att vi var hemma och när vi klev innanför dörren så visade det sig att de fortfarande satt och letade efter resor vid datorn. Dumhjärnor!

Men men, snart blir det tårta -White lady! Pappa sa att det var som prinsesstårta fast med chokladmousse och grejor så vi får väl se hur den smakar.
Ha en fortsatt trevlig alla hjärtans dag!

Imorgon är det den där dagen igen...

image2024

Haircut

Nu kom jag hem från Empan för en stund sen och har nu en ny fräsch frisyr. Jag fixade utväxten, tonade håret i en silvrig nyans och sen klipptes det i en ny frisyr. Mycket uppklippt, mycket lugg! -Me like

Empan visade film från "modevisningen" som hon hade i skolan. Det var ju hennes projekt då jag permanentade håret. Gudars skymning säger jag bara va mycket smalare jag var då än nu. Måste ta tag i det här innan beach-08. VIKTIGT!!
Men men, det var kul att se iaf. Jag kommer ihåg hur fruktansvärt nervös jag var och hur själva "walken" kändes som en evighet men ändå sprang jag igenom skiten hur snabbt som helst.
Vi hade ju smink, sommarkläder och sen håret stylat, hela skiten med andra ord. Det var en kul upplevelse och innan jag fixade håret nu idag tänkte jag på hur tråkig jag är när det gäller min frisyr men wtf, jag har både varit långhårig, permanent, haft hellugg och nu typ gråhårig så lite har jag faktiskt testat på...


image2023

Ja, ni ser. Förändringarna är många och alla har jag ju faktiskt inte foto på men här är några av många.
En sommar hade jag faktiskr rosa hår, fråga mig inte varför, jag kände för det helt enkelt. Den enda hårfärgen som jag inte haft och aldrig kommer testa är brun eller mörkare. Jag är blondin i själen även om platina inte är min riktiga hårfärg. Jag vet att om jag färgar det mörkt så kommer jag vilja bli blond igen inom en snar framtid och då är det ett helvette att försöka gå tillbaka.

Men men, nog om hår nu. Jag ska kolla hur långt O.T.H kommit. Är det inte klart snart får jag väl sätta på Svenson Svenson igen. Det är ju som sagt jobb imorgon bitti igen så det är väl sovadags snart.
Olson ska väl ringa snart också och skryta om att han sett avsnitt fem också, dumsnut!

Just nu är jag sjukt taggad över allt med lägenheten! Jag kommer dock behöva bjuda över folk all the time eftersom jag inte pallar vara ensam så det är bara att säga till om ni vill bo lite i Sumpan någon kväll (Jag ska försöka få tag på en bäddsoffa för er som är rädda för lite närhet)!

Xoxo C.

Mom, Dad! -I'm moving out

Ja nyss ringde Annelie, hon som har hand om lägenheten! Kul, den första Mars flyttar jag till Sumpan. Jag fick hyra lägenheten i ett halvår så jag har lite tid på mig att hitta nytt eller komma på något annat jag vill göra med mitt liv. Wihaa!!

Sundbyberg, here I come!

Saknar dig Andreas

image2014

...Hope to see you soon!

Series of my life

Nu har jag börjat kolla på mina favoserier igen som för tillfället är One Tree Hill och Gossip Girl. Intriger intriger intriger. -Jag bara längtar tills nästa GG-avsnitt ska komma så jag kan stänga ut allt i världen och bara vara med Manhattans elit en halvtimme. One Tree Hill är också mycket intressant just nu, jag hoppas bara allt ska gå bra med Nate och Hailey samt deras lilla son och att Luke ska fatta att Peyton är flickan för honom...

image2013

Ja ni som inte kollar på dessa "tjej"-serier hajar nog ingenting. Jag får snacka med Olson som följer O.T.H slaviskt. Han är helt besatt precis som mig.
GG är minst sagt kaotiskt just nu, speciellt för stackars Blair som inte har någon kvar. T.o.m Chuck har lämnat henne i sticket. Ja, life's a bitch för stackars överklass brunetten B. men något säger mig att hon kommer öveleva även detta nederlag.

image2012

Anywho, ikväll blir det dom sista tre O.T.H avsnitten om dom hunnit bli klara sen är det bara att vänta och se när nästa dyker upp. Älskar att ha något att följa, lyckligtvis är det inte riktigt lika många som det var förut nu när Entourage och Heroes försvunnit ut ur bilden.

XoXo image2003

Sunny day

image2015Idag vart det minsann fint väder ute. Jag gjorde mer än gärna uterundan trots att jag var tvungen att bråttas med sopsäckar. Tyvärr glömde jag solgaljjerna hemma så det var lite svårt att se när jag åkte hem men mysfaktorn har varit och är fortfarande hög.

Jag gjorde klart det där nedrans Säkerhetsprogrammet också men när jag äntligen suttit och tagit mig igenom typ tre timmars arbete så ville den inte skriva ut något Diplom. Ja hajade noll och lackade ut lite så jag bestämde mig för att åka hem istället, två och en halv timme senare än jag hade slutat.
När jag kom hem så klädde jag av mig för att sen klä på mig igen, Fanny skulle ju ut men då kom mamma så hundstackarn bajsade på första bästa plats och kissade en skvätt sen sprang hon hem.

Mammsen tog in posten och nu har jag fått mina strumpor, tungpiercingen (den är enorm i min käft och mycket vass så det finns en del saker man inte bör göra med den i munnen), tröjan och tinkerbell-halsbandet. Mycket nöjd och glad är jag med allting och nu väntar jag bara på ett till armband men förhoppningsvis kommer det i veckan.
Det är väldigt svårt att vänja sig vid den här stora saken i munnen och något säger mig att jag endast kommer kunna ha den på mig ibland för annars tuggar jag sönder mina tänder.

Imorgon är det jobb i fyra timmar igen och tydligen hade något tråkigt hänt med Dannis kompis, kusin så han var ledig igår. Jag vet inte om han tar mitt pass på Fredag. Om inte måste jag boka om min nagel-tid. Ikväll ska jag iaf fixa håret äntligen, jag ser för tääääskig ut just nu alltså. Usch! Inte för att någon ser någon skillnad när jag fixat håret förutom jag (kan bero på att de flesta vänner jag träffar just nu är av det manliga könet och dom är helt värdelösa på att se när tjejer klippt sig) men kul ska det bli att fräsha till sig lite iaf.

Jag har lite dåligt samvete över att jag inte hinner träna idag så det kanske blir extra hårt imorgon istället. SatsCykel och Core på förmiddagen och Pilates med mor på eftermiddagen! -How about that? Jag menar pilates är ju ändå så lugnt så...
Jaja, vi får se hur det blir.

Fred ut hombres!

@ work

Yes, that's right! Jag sitter på jobbet och nördar. Slutade klockan 10 men har en säkerhetskurs på datorn som måste göras och skiten funkade inte hemma så jag sitter på chefens kontor och gör den.
Asskumma grejor som man måste svara på och assegt program så jag typ somnar snart, var tvungen att dricka kaffe igen. Fortsätter det så här kommer jag snart börja gilla skiten..

Nee, dags att fortsätta!
Hörs sen

Ashtanga Yoga

"You say that we've got nothing in common
No common ground to start from
And we're falling apart
You'll say the world has come between us
Our lives have come between us
Still I know you just don't care

An I said, What about Breakfast at Tiffany's
She said, I think I remember the film
and as I recall, I think, we both kinda liked it.
And I said, Well, that's one thing we got..."

Idag är jag ledig och sitter just nu och sjunger med till denna underbara låt. Jag ska snart ta på mig lite mer kläder och ta en långprommis med Fanny.
Mamma ringde precis och sa åt mig att sätta på långkalsonger för det är tydligen kallt ute idag, brr! Hon ville även testa yoga idag så ikväll blir det ett AshtangaYoga pass. Fråga mig inte vad det är för jag har aldrig testat det. Jag ska nog googla det så jag vet ungefär vad det är som väntar...

Vad är Ashtanga yoga?

Ashtangayoga definieras ofta som en idrottslig, fysisk och dynamisk form av yoga. Detta är utan tvivel sant om man tänker på hur krävande och imponerande övningen är och på att den ger ökad muskelstyrka, hälsa och livskraft. Ashtangayoga är dock mycket mer än en övning som tänjer och stärker kroppen.

Genom medveten andning, yogaövning, blickfokusering och koncentration kan man utveckla en god kroppskontroll, kontroll över sinnena och en medvetenhet om sitt inre. Enligt Sri K. Pattabhi Jois är ashtangayoga en stig som leder oss till "den ande som finns inom oss" eller vår verkliga natur.

Effekter av ashtangayoga

  1. Ger fastare och mjukare muskler, avlägsnar onödigt fett och ger en lätt och energisk känsla.
  2. Renar kroppen från de gifter som samlas genom en ohälsosam livsstil och återför förlorad livskraft till kroppen.
  3. Håller kroppen och sinnet ungdomligt, friskt och livskraftigt.
  4. Utgör effektiv träning kombinerad med olika sporter och fritidsaktiviteter.
  5. Minskar risken för sträckningar och skador.
  6. Förbättrar immunförsvaret och ämnesomsättningen.
  7. Förbättrar syreupptagningsförmågan, kvaliteten på andningen och medvetenheten om andningen.
  8. En forskningsresa i din kropp och ditt sinne.


Ja, men det låter väl bra. Jag tror det kan vara jobbigare än mammsen och jag tror men det är alltid kul att utmana kroppen lite. Vi får se hur det går helt enkelt.

Nej nu är det dags att bajsa, sätta på sig kläder och stoppa in musik i öronen och gå ut i kylan med lilla Snoop Dogg.
See ya!

Time for bed.. again!

Yes indeed! Det är dags att joina Svenne-familjen från Vivalla igen, jag ska ligga och heja på Max. Han är ju trots allt den skönaste människan på denna planet!

Ha en god natts sömn nu allesammans. Jag själv ska försöka låta bli att drömma om Danni som jag gjort de senaste gångerna jag hamnat under John Blunds måne!
zZzz image2003

Snoppgodis!

Detta inlägg försvann så därför sätter jag ut det igen, det publicerades vid 16:30..

Shiiiet! Vaknade precis efter en alldeles för lång tupplur. Jag slutade tio men stannade kvar och snackade med Danni och lapplisorna till klockan typ tolv. När jag kom hem var jag helt slut så jag gick och la mig och ja, jag vaknade som sagt typ fyra timmar senare. Det kommer bli skoj att försöka sova inatt...
Det var iaf askul på jobbet, jag sög på kukar. Farhad hade typ tagit med sig några godissnoppar så jag blev måttligt chockad när jag kom in från uterundan (som förövrigt var grisgöra efter helgen) och Danni säger "Vill du suga KUK?!" Haha, Wooooot?? Resten av arbetsmorgonen var spårad den också, den ena sjuka grejen efter den andra....

( f.v Sebbe & Danni → )

Jag -"Shiet, den blev mjuk när man sugit på den ett tag"
Dannie -"Du måste göra nåt fel om den blir slak i käften på dig?!
Jag -"Nej, det är då jag gör rätt väl?"
Dannie -"Ja, det beror hur man ser på det..."

Danni -"Tänk om det skulle vara någon smet i dom"
Jag -"Ja, det skulle vara asskarrigt! Speciellt om man inte var beredd på det"

Jag -"Det här var iaf dom godaste kukarna jag smakat!"
Dannie -"Sluta, jag blir fan kåt"

Med dom här konversationerna kan det inte blir mycket annat än spårade skrattattacker, det var ganska svårt att vara trevlig mot kunderna. Av någon anledning så uppskattar dom inte när man av misstag skrattar dom rätt i ansiktet. Men men, huvudsaken är väl att vi är glada och det är vi alltid när vi jobbar tillsammans.
Jag fick påminna Danni om alla hjärtans dag också, den hade han glömt och tyckte på en gång att det var jobbigt att han var tvungen att hitta på något att köpa åt sin flickvän (som btw också heter Cissi). Han bad mig om tips så vi får se om han tar dom till sig. Jag vet inte hur hon är men jag sa det som dom flesta tjejer uppskattar: smycket, blommor, nalle, choklad, parfym m.m m.m.

Aja, jag är ledig imorgon och resten av veckan har jag bögtider, från sex till tio och på Fredag så tog Danni min tid så då är jag helt ledig. Inte helt fy skam! 
På Onsdag ska jag fixa håret igen och som jag skrev i tidigare inlägg så blir det naglarna på fredag. Skönt!
Kommer känna mig riktigt fräsch i slutet av den här veckan minsann!!

Svenne-filmen jag kollade på igår var ju helt fel, det var bara alla avsnitt inte själva filmer så jag ska försöka lösa problemet på något sätt antingen P-T eller så får jag ladda ner själv. Måste ändå ladda ner något brännarprogram eftersom NERO tydligen inte fungerar längre på min dator.

Ikväll blir det iaf träna, aerobics för hela slanten. Det är askul att studsa runt med alla tanter, känner mig så ung och fräsch! HAHA...

Peace out homies!

Kvällens roliga från Dave

Varför är blondinskämt så korta.

- För att män ska komma ihåg dom.

Varför vågar inte kvinnor blinka under förspelet?

- Dom är rädda att dom ska missa något.


När bryr sig en kvinna om sin mans företag?

- När han äger det.


Mannen frågar gud:

- Gud, varför gjorde du kvinnan så vacker?

Gud svarar:

- Så att Ni män skulle älska dom.

Mannen:

- Men, varför gjorde du dom så korkade då?

Gud:

- Så att dom skulle kunna älska Er.


Män är som kortkort.

- Om du inte är försiktig har du dem i grenen.


Män är som lavalampor.

- Kul att se på, men inte alltför ljusa.


Män är som parkeringsplatser.

- De bra är upptagna, resten är för små.


Hur motionerar en man på stranden?

- Han suger in magen varje gång han ser en bikini.


Varför kan man likna mannen vid en snöstorm?

- Du vet inte när han kommer, hur många centimeter du får eller hur länge han stannar.


Vad är det största mysteriet med män?

- Hur de kan bli äldre utan att mogna.

Varför vandrade Moses i öknen i fyrtio år.

-Han vägrade fråga efter vägen.


Varför får kvinnor matematik om bakfoten?

- Därför att män insisterar på att det här: |----------------------| är 25 centimeter




Bra:
Din make förstår sig på mode.

Sämre: Han gillar att gå klädd i kvinnokläder.

Värst: Han ser bättre ut i dem än vad du gör.


Bra:
Din son studerar väldigt mycket på sitt rum med låst dörr.

Sämre: Du hittar ett flertal porrfilmer där.

Värst: Du är med i dem.


Redan tips på ny lur

 image2008image2010
SonyEricsson K850i
Velvet Blue

Komplett CyberShot-mobil, hela 5 megapixlar.
Fota precis som med din vanliga digitalkamera, blogga, lyssna på MP3:or, kolla videoklipp och e-post.
Allt med snabb 3G-uppkoppling!

Varför bryta traditioner

Jaa ni kommer ju aldrig kunna lista ut vad jag vart med om nu när jag varit och tränat. Helt sjukt, ALDRIG MER SatsAerobics pass säger jag bara. Sist fick jag en p-bot på 425 kronor...

Jag säger ju så här, p-skivan glömmer jag iaf aldrig igen men det finns andra saker som jag lyckas göra om och om och om och om igen. Mm, just det! -MOBILEN!!!!!!
Jag hade asbråttom från bilen (som förövrigt också är kajko) och det är så grusigt att jag halkar och ramlar. Jag tänker inte mer på det utan springer upp och tar ut min lapp och sätter mig för att vänta på att passet ska börja och tar upp luren ut fickan, guess what! Jag klarade mig alldeles utmärkt i fallet det var min stackars oskyldiga mobil som fick ta skiten. Den fungerar visserligen men den är helt sönderrepig och det saknas en bit plast längst ner. Saken är den att jag vet inte om jag ska skratta eller gråta längre, jag vet bara att nästa lön kommer gå till en ny mobil... Fitta fat handgranat va sur jag är just nu, på mig själv eller den människan som hatar mig så mycket att han eller hon var tvungen att läsa en förbannelse över mig. Whyy, God, WHYYYYYYY!?

Aja, nu har jag iaf fått skriva av mig igen och jag är säker på att alla som läser det här och känner mig inte är ett dugg jävla överraskade? Jag har slutat räkna mobiler nu men det är åtminston runt 10 stycken det senaste halvåret. Överdrev jag nu? -Nej!!

Passet var iaf nice och det kanske blir rött pass på Torsdag om inget annat lockar. Imorgon blir det väl pilates kanske eller muskel beroende på när jag kommer upp ur sängen.
Ja, för att komma till det där med bilen också eftersom vi ändå snacka om trasiga och saker. Den låter som ett mähä, typ avgasröret som är helt felknullat. Minst en lampa är paj för varningslampan i bilen lyser, dörrarna går inte att öppna utifrån i bak utan varje gång någon ska in så måste man öppna dom inifrån, min framruta är i princip omöjlig att se igenom p.g.a reporna och smutsen. Det här är bara sånt som jag ser inifrån... Jag vågar inte ens spekulera i vad som mer är fel på den där jäkla skrothögen.
Hade jag mer cash hade jag kastat den där i soporna och skaffat mig en ny.

Gaaah! Det är skönt att skriva av sig lite, i slutändan hjälper det att tänka posetivt -"det är alltid trevligt att få en ny lur och man får väl vara glad att man inte har en mazda ;) "

 

Gör mig en tjänst bara kära vänner (tre tjänster):
- Kalla mig inte klantig jag får höra det här hemma så det räcker och tro mig jag är mycket medveten om hur tur jag har med allt.
- Skratta inte åt mig, DET ÄR INTE KUL!!!!!
- Fråga inte hur många mobiler jag gjort av med för jag vet inte!

Tack på förhand!! image2003

Älskar att sno sånt här skit

Fem SKULLE

skulle du vilja vara längre ? - Nej, kortare
skulle du vilja väga mer ? - NEJ!
skulle du vilja ha sex med en kändis ? - Ehm, ja!
skulle du vilja dricka dej full NU ? - Hell YEAH!

Tio KAN

kan du röra på öronen ? - Njae, ibland!
kan du slicka dej på näsan ? - Nejje
kan du kolla kors med ögonen ? - Japps, så sjukt snygg!
kan dina föräldrar lita på dej ? - Jaha då!
kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Nej, det kan jag faktiskt inte
kan du va på en fest utan att dricka ? - Jag har aldrig testat
kan du suga? - Det har vi väl sett bevis på i inlägget innan...
kan dina vänner lita på dej ? - Yupp, det kan dom!
kan du tänka dej att pierca naveln ? - Been there, done that!
kan du låta bli att spendera dina pengar i en affär om du har pengar ? - Bevisligen inte

femton HAR

har du någonsin ljugit för dina föräldrar ? - ...bata viiita lögner
har dina föräldrar sagt att dom älskar dig ? - Japp, Lajzan säger det mest på fyllan dock
har du syskon ? - Japp, två huliganer
har du någonsin haft sex med någon ? - Jag tror det var sex, jävligt oklart
har dina föräldrar ljugit för dej ? - Säkerligen!
har du varit full den här månaden ? - Jah, det var jag jag väl förra helgen
har du haft sex med nån som är 4 år äldre ? - Njae men tre...
har du haft ett förhållande med nån som är 4 år äldre ? - Nej, för bövelen
har du funderat på hur det skulle va att testa droger ? - Ja, ofta!
har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det ? - Haha, bergis!

VEM

vem är din bäste vän ? - Olson, Sandrew, Lisa & Linn
vem hade du senast sex med ? - Shiet, det va längesen!! Anders?
vem vill du bli full med ? - Madde
vem är den bästa artisten ? - Snoop Dogg
vem pratade du senast i telefon med ? - Mamis
vem har du en liten crush i ? - Ingen just nu
vem sov du senast med ? - Axlo
vem såg du senast full ? - Mor och far
vem vet allt om dej ? - Nobody
vem kysste du senast ? - Take a guess
vem kramade du senast ? - Min syster tror jag

Jag har varit uppmärksam igen

Pappan i Svenson Svenson heter Gustav och älskar barnprogram. Jag kom ju självklart på vilket som är hans favorit, jo det är ju faktsikt katten Gustav. Alltså Garfield, det som jag precis kollade på. Det var ett lustigt sammanträffande.

Ja, detta kom jag och tänka på nu i efterhand, jag är så himla clever...
Jaja, nu ska jag sluta vara så smart, I know I make ya'll look bad ;)

image1999

Back in business

Nu har jag tagit en nap, ätit, solat, ducshat och fått i mig Ben & Jerrys -Chokolate therapy och Cookie dough, Yumyum!
image1990image1991
Nyss har jag smörjt in mig med Cocos-bodybutter från The Body shop och kollar på tv med ena ögat. Jag satte på Garfield som jag lånat från jobbet. Tecknat är bra skit men jag vet inte om jag tycker den här är så himlarns bra...
Imorgon ska jag jobba med Danni så vi får hoppas att cocos lukten försvunnit eftersom han har är kär i den lukten och har sagt att han skulle kunna slicka upp den för det luktar så gott. Hrmm...
Det ska iaf bli kul att träffa honom igen, det var ett tag sen vi sågs och då var det bara på personalmöte en snabbis för jag var tvungen att dra och träna direkt efter.
För mig känns det faktiskt som helgen börjar imorgon eftersom jag slutar klockan tio, på Tisdag är jag ledig som vanligt, även Onsdag och Torsdag slutar jag klockan tio och ja, på fredag klockan tre egentligen men ska kolla om jag kan byta till mig ngt pass så jag kan fixa naglarna. Jag har en känsla av att Sebbe inte är så sugen på det men det skadar ju inte att försöka. Hela helgen är jag ledig så vi får se vad som händer, förhoppningsvis något kul eftersom jag jobbat hela den här helgen.

...Nu var precis filmen slut så snart när jag går och lägger mig blir det Svenson Svenson. Hur irri jag än blir på den där postgubben till pappa så kan jag ändå inte låta blir att digga honom stenhårt. Max är ändå skönast av alla. Så fruktansvärt rolig.


Nej min vänner, det är en dag imorgon också. Jobba, träna och kanske sola. Skönt!
Shoosan!

Mina söta föräldrar

Pappa: -Jag älskar dig fru Arnblom!
Mamma: -Tur för dig det!!

image1989

Två veckor till nästa helg-pass!

Jag är egentligen alldeles för trött för att skriva här men jag känner att jag måste....

Igår efter jobbet så åkte jag hem och, jaa! Vad gjorde jag?... Hmm, jag somnade i soffan tills middagen var klar sen kom pappa, Göran och Mange. Dom käkade, jag duschade sen tog jag några öl tillsammans med familjen och ja, pappa var redan dyngo när han kom hem. Dom hade ju varit på Sverige-matchen innan och eftersom vi vann så måste man ju självklart fest extra mycket. Suck!

Aja, det var trevligt. Vi satt och snackade skit sen tog ölen slut då gick jag in här och chillade tills det var dags för alla att dra. Mange kom in hit och konstaterade att det finns ett nytt två-minuters-super-solarium i Hässelby Gård på torget så det får man väl ta och kika in en vacker dag.
Efter att de gått somnade jag till Garfield. Jag lånade nämligen den och Svenson Svenson från jobbet. Svenson Svenson tog jag mest för att Fredrik ska va med i den så måste kolla och dessutom så tycker jag att pappan är så sjukt lik Gunnar på ALLA vis. Haha, soffpotatis!

Idag var det sisa dagen som jag jobbade själv eftersom helgen är slut. Nu är det två veckor kvar till nästa helg. Irritationsnivån har varit hög, många jobbiga och non-swedish-speaking people. Jag blir galen på alla efterblivna männskor som vill ha allt gratis. Usch!
Jag tröstar mig själv med att jag förhoppningsvis ska fixa naglarna hos Fanny på Fredag men först måste jag byta pass med någon. Det ska nog, förhppningsvis inte vara några problem.

Nej jag orkar inte mer, fortsätter sen!
Cheers!

Efter en hård arbetsdag

Hejsan hoppsan! Det var en ganska skön och lugn dag på jobbet idag, jag var i tid så det mesta var färdigbakat när jag öppnade dörrarna till macken. Det har varit riktigt lugnt och på eftermiddagen kom mammsen och mina systrar och hälsade på. Dom käkade en massa korv och bullar och drack läsk, kaffe och choklad.
Lajzan stannade kvar när det var dags för mamma och Malin att dra sig hemåt, vi snackade en massa skit som vanligt om våra "kärleksliv". Linda själv har inget sånt liv, hennes motto är "boys are toys" jag själv ställer mig utanför frågan. Ännu har det inte klickat så där på riktigt med någon än... eller jo med en efter Andreas och ja, han ska ju bli pappa nu så ni ser ju hur det gick!

image1988

Anywho, det kommer, det kommer. Nu ska jag nog ta en dusch eller iaf ta av mig arbetskläderna och ta en nap. Jag fick inte sova så mycket inatt eftersom jag fick några skumma sms hela tiden av en antagligen inte så nykter Axlo!

"Baby jag kan berätta hela Teddybjörnen Fredriksson:)"
"Är du Madicken?:)"
"Jag sjunger bra:)"

Nee, jag förstod inte mycket men han lär ju iaf haft kul.
P-T och Rainbow har skickat sms idag på jobbet, Per-Tomas ville att jag skulle tycka synd om honom för att han var bakis så jag fick ställa upp och Madde ville leka öl men jag vet inte hur det blir med det eftersom jag jobbar.
Det värsta som finns är att jobba bakis, jag dör hellre.

Ne, smell you later!

Nostalgikick

Haha!! Jag och Johanna för hundra år sen! Den kvällen var inte helt okay!...
Den slutade med att Olson gick till Ekerö C. från Lindö tunnel och ja, bilderna säger en hel del!


image1987


Ja, det var ett tag sen. Jag blev GANSKA rädd när han sköt av det där geväret. Mm, som ni ser på bilden!

Box/Pics/Känslosnack

Hej och hö, dagen har varit lång och intensiv. Jobbade från sex till tre och sen stannade jag kvar för att vara duktig och packa upp alla leveranser men det slutade i kaos ändå. Mer om det snart...
Jag åkte hem och hämtade Lajzan för jag skulle minsann dra med henne på ett box pass, hon skulle ju få slåss och det tackar man ju inte nej till.
När passet började och alla började sparka och slå i luften så ångrade hon sig nog ändå ganska snabbt, helt slut var hon och ont i handleden fick hon också stackaren. Jag som trodde hon var en fighter.
Innan passet ringde Anne och kunde inte sluta skratta, jag hade nämligen lyckats paja kartonpressen. FAN! Jag som trodde jag hade varit duktig, alltid är det något som ska förstöra. Aja, hoppas inte Roger dödar mig...

Vi kom hem och fick en supergod middag, Gunnar och P-T var här också. Jag har suttit och snackat skit med gamlingarna eftersom jag måste hålla mig nykter när det är jobb imorgon. Gunnar, den spillevinken, klankade ner på Death proof också!! okej den är väl lite seg och mycket tjejsnack men omg. Man får väl se det lite djupare, filmen är grym gjord och dessutom är jag tjej så det kan ju vara därför jag tycker om den. Gunnar blev mest upprörd för att de förstörde fina bilar jag tycker den rockar för tjejerna vinner i slutet, GIRLPOWER!

Nu kollade jag och Lajzan på bilderna från Axlos kamera och tanken på att han och kanske någon annan sett vissa av dom här bilderna skrämmer mig. Jag och Lajzan dansade till typ sex på morgonen, hur fräscha tror du att vi var? Gah! Jag lägger nog bara upp dom lite snällare bilderna här...








Orkar inte lägga in fler än så just nu de flesta ser likadana ut -Jag och syster skakar våra lurviga. Dessutom måste jag verkligen sova nu.

Snacket pågår för fullt i köket. Pappsen är sugen på att ta kontakt med en av sina systrar men skäms för sin pappas skull och Gunnar försöker snacka vett med honom. Dom har tydligen mer gemensamt än folk visste och ja, dom fick själva fick precis reda på det. En annan ligger som vanligt steget före...
Men men, Fanny körde igång nyss också, trodde hon höll på att dö men det var bara Marianne som kom. Jag förstår inte hur man kan bli så glad, så där låter hon ALDRIG när jag kommer hem, dumma!

Aja, nu ska jag som sagt sova. Jag ska nog kolla på Patrioten idag, igår var det Speed. Klassiker är bra skit och tyvärr det enda som fungerar på min jävla dvd.
Kanske ska berätta att Annelie hörde av sig idag ang. lägenheten. Det går tydligen inte alls snabbt och hon skulle ringa värden idag igen så vi får se, jag väntar med spänning. Att få komma ifrån det här rummet och Hässelby skulle verkligen vara så galet skönt. Känner mig äckligt dekis här och i Sumpan är det nära till allt, speciellt till jobbet vilket är ett stort plus.

Shiet, sängen börjar bli otålig...
Bäst jag springer!

Bara för att jag måste vara nykter

Jag hittade en lista i min smak, haha!

I fyllan har du..

[x] Däckat 
[x] Spytt
[x] Vaknat hos en främling
[xxx] Tappat bort mobilen
[x] Haft minnesluckor
[x] Tagit emot alkohol från en främling
[  ] Tagit droger
[x] Liftat
[x] Dansat på ett bord
[x] Strippat
[  ] Bråkat med polisen
[x] Kissat utomhus
[x] Tappat skorna
[x] Åkt ambulans
[  ] Varit i slagsmål 
[x] Varit otrogen
[x] Kysst en person med samma kön
[  ] Haft sex med en person med samma kön
[  ] Varit inne på krogen
[  ] Varit inne på krogen och varit under 18
[  ] Åkt in i fyllecell
[  ] Blivit tagen av polisen
[x] Hickat
[x] Kört "tequilarace"
[x] Somnat utomhus
[  ] Nakenbadat
[  ] Tappat trosorna/kalsongerna 
[x] Ljugit för dina föräldrar
[x] Sagt en hemlis
[x] Festat utomlands
[x] Vaknat upp på annan ort
[  ] Blivit målad i ansiktet
[  ] Målat nån i ansiktet
[x] Festat fram till morgonen
[x] Sovit i tält
[x] Gjort sönder någonting
[  ] Busringt
[x] Spytt i en bar
[x] Tappat alla dina pengar
[x] Åkt taxi
[x] Sett ett slagsmål
[  ] Förstört en fest
[x] Druckit med en familjemedlem
[  ] Rökt
[  ] Snusat
[/ ] Rökt cigarr
[  ] Hoppat från en balkong
[x] Velat dö
[x] Tagit medicin tillsammans med alkohol
[x] Slängt en glasflaska i marken
[x] Blivit ovän med någon
[  ] Ramlat i vatten
[x] Varit på en festival
[x] Sluddrat
[  ] Somnat i ett badkar
[x] Raggat
[x] Blivit uppraggad
[x] Sjungit högt
[  ] Rakat bort allt hår
[x] Haft sex
[/ ] Kört bil
[  ] Sniffat något
[x] Snubblat
[  ] Dragit ner byxorna för att visa rumpan
[  ] Visat brösten
[x] Träffat roliga människor
[x] Beställt mat
[x] Sovit på en parkbänk
[x] Festat själv
[x] Snattat alkohol
[  ] Sovit i en trappuppgång
[  ] Varit med om en bilolycka 
[  ] Sett någon dö
[x] Gråtit
[x] Skrattat

Totalt: 48

0-20 HÖRRU MAMMAGRIS, VET DU ENS VAD FEST ÄR?
20-60 PARTY MED DIG SKULLE INTE VA FEL
60-75 ALKIS, TA DET LUNGT MED SPRITEN


Jobb hela fucking helgen

Jaha som ni kanske märker så blidde det sova hemma inatt. Jag måste vara pigg imorgon för att få en bra start på resten av helgen annars blir det bara som en ond cirkel.
Lördagens och Söndagens nio timmar i ensamhet fruktar jag inför, det är så galet trisst alltså. Usch!

Jag har iaf snackat skit med en bonde ifrån Bro under tiden jag kollat på jackor och smycken till Madde, uppgiften var visserligen att hitta en jacka men jag hittade så mycket annat som Maddox skulle passa i så det blev både det ena och det tredje.

Imorgon efter jobbet ska jag antagligen leka med min skyltdocka, hennes man ska nämligen spela hockey. Jag har inte kollat på "amatör"-hockey på länge så det ska väl bli kul. Får ju spendera lite tid med Rainbow också och det tycker jag minsann är asgrymt.
Apropå det så kom jag att tänka på hur olika men ändå lika jag och min lilla ponny är, vi är lite som natt och dag faktiskt men som jag sa till bonden, motsatser dras till varandra.


Nej nu ska jag gå och nöta på min kudde, pigg är ja fortfarande eftersom jag sov på dagen som vanligt men det kan inte hjälpas. Upp ska jag imorgon bitti, innan tuppen så det är bara att försöka...


Sov så gott!

Shopaholic

Nej, jag gjorde det igen! Gick in på Asos och kunde inte hålla mig. Jag gick nuts och shoppade lite småsaker. Jag borde verkligen inte för jag ska göra både det ena och det andra denna månad. Fick ju precis en p-bot som ska betalas inom en snar framtid.



Kärlek, jag hittade ungefär tusen andra saker också. Bl.a lite balenciagaväskor och en brun Miu miu väska som jag föll för pladask. Men som sagt, inte den här månaden!

Jag pratade precis med Madde också som köpt nya stövlar som hon är kär i. Dom ser lite ut som mina fast med lite högre klack, typ sju!
Hon vill hitta en jacka också och tyckte jag skulle leta åt henne, den ska helst vara svart men hon kan bli övertalad till att köpa en annan om jag verkligen ville. Men jag vet inte, det känns som jag ska leta efter den färgen hon vill ha istället så slipper hon bli övertalad till att köpa något hon inte vill ha.
Jag ska väl börja kika snart men jag måste bara säga att jag hittat ett halsband till Valkyria som jag tycker hon ska ha med en enhörning på.
Madde jag lägger upp lite bilder och förslag här så får du kolla och tycka till ;).




Piercings

Jag har beställt en ny tungpiercing. Är trött på den gamla vanliga kulan så det blir lite bling istället, rosa bling för att vara exakt. Sjukt hett!

Jag hittade dom på en sida på internet som heter galaxypiercing och det fanns även mycket annat fint. Jag blev väldigt sugen på att pierca mig igen när jag såg detta sköna smycke, dessvärre är det stället mindre skönt att pierca sig på men det kan vara värt det.

image1927

Nåväl, just nu är tatueringen första prioritet, den ska som tur vara inte synas så mycket. Låter som värsta trash-mama. Men nej nej, jag ska ha en liten tatoo och sen har jag faktiskt bara piercingar nu för tiden som inte syns så mycket! Så de så...

P-Lisor borde fan dö

FOR REAL! Kan de inte bara lämna mig i fred. Jag glömde den där nedrans p-skivan IGEN!! Hur kan jag vara så fruktansvärt klantig? Jag är verkligen jättearg just nu, jag blir aldrig arg. Vad är det för fel på mig...


Anywho, jag lär väl gå och ta en kall dusch och coola ner mig lite. Kom precis hem från träningen och mitt rum ser ut som ett bombnedslag igen så det blir städa, byta lakan och lite annat smått och gott.
Axlo ville ha sällskap inatt men jag måste sova tidigt och det är jäkligt svårt att sova när han sätter på skräckfilmer om dockor som heter saker i stil med Dead Silence och Dolly Dearest, hatar dom där äckliga dockorna. Dockor som sitter i ett mörkt rum på en stol och vänder på huvudet när små flickor ska sova är INTE okay...



Nej dusch, dusch, dusch!!
Man kanska ska våldgästa Sebbe och Danni på Shell sen, eller? Nja, får se!
Puss i ljumsken!

Träna träna träääna!

Sho habibi huggisch en kebab!

Nu ska jag snart på personalmöte och efter det blir det gymmet på dirr. Idag SKA jag på coren, jag blir galen annars! Fan träna en halvtimme är bara a big fucking waste of my precious time!
Nej ikväll blir det hårt och sen får vi se om det kanske blir lite sola.

Sova i tid ska jag göra ikväll iaf, hela helgen är det jobb för moï som gäller! WOHOO, jag hoppas folk inte har något liv så dom kommer och hälsar på mig i Tensta. Jag vet hur folk som jag känner trivs i mina neighbourhoods. Men kom igen liksom, Adam Tensta? Honom kan ni ju inte klaga på, han är riktigt cool!

Aja nu ska jag packa träningsbagen och masa mig tillbaka till jobbet. Om ni undrade varför jag är hemma så är det för att jag bytte pass med Shohreh så hon jobbar till tre och jag slutade tio.

Bye bye sukkaz!

Gäsp!

Zdrado kakosi!!
Titta vad jag kan, jag har lärt mig säga "Hej, hur mår du?" på Jugoslaviska. Det är inte alla som kan det
!

Jag kom precis hem från jobbet, trodde träningen började 16:30 men tji fick jag. Cykelpasset börjar inte fören klockan 19 så jag har stressat hem helt i onödan. Gah!!
Sebastian och jag jobbade heldah båda två idag, annars brukar den ena gå hem klockan halv elva. Icke idag. Vi fick massor med leveranser och det fanns en hel del att göra så det var ju tur att det var just Sebbe jag jobbade med för han fixar ju allt sånt där själv. Han är så snabb också, jag hinner knappt reagera innan sakerna är gjorda.
Många härliga komplimanger har forslats över mig idag och sånt blir man ju alltid glad av.

Ikväll blir det antagligen övernattning på Ekerö, om jag nu pallar. Är helt slut så risken finns alltid att orken inte räcker till, Unfortunately!

Nej nu ska jag nog byta om och powernapa framför nå skit på tv, Glamour kanske!
Hasta la vista babes!


Byz baby

image1925Nu har jag dushat och smörjt in mig så nu är det bara att hoppa i säng och försöka sova. Jag är überpigg och skulle kunna springa ett par varv runt Riddersvik men imorgon är det jobb så jag MÅSTE sova, vilket givetvis kommer göra det ännu svårare att somna. 

Innan det tänkte jag bjuda på lite bilder på en av dom fräschare rapstjärnorna som vi har här i Sverige, Andreas Byström, aka Byz! Me like alot, han är bra på att nedvärdera sig själv i sina låtar. Speciellt Karatefylla och Hej där men om jag får säga det själv så finns det ingen som helst anledning till det. Jag skulle då definitivt inte banga om jag var den första bästa tjejen han dansade fram till.




Mm, yum yum!
Anywho, time for bed... Najti!

Motorcykel

Har jag tagit hand om mitt rum? -NOPE!
Åkte jag och sola istället? -Abso-fucking-lutly

Efter det har jag suttit fast vid datorn och diskuterar motorcyklar med Fredrik c",). Han ska nämligen köpa en Yamaha R1 om jag inte är heeelt ute och cyklar nu och då berättade jag att jag skulle ta körkort i sommar och på den banan är det. Jag blev påmind om att jag skulle plocka fram Mc-böckerna och börja plugga men pappa har slarvat bort så får ta tag i det inom en snar framtid.
Den stora frågan som kommer sen är ju: -vilken mc ska jag ha?
Fredrik tycker att jag ska ha hmm, vad sa han nu R6-05 och pappa är mer inne på en Chopper av nåt slag. Jag själv har no clue. 

 VS  

Ska jag vara ärlig så är jag nog inte så intresserad av pappas alternativ. Jag vet att han själv älskar det och att hans dröm är att köra en HD en vacker dag, but it just aint me! -Finns det inget mittimellan!?
Jaja, det är ett senare problem och ett dyrare sådant också... Jag tar det när det kommer istället, efter lite experthjälp eller något.

Jag ska kika vidare nu, so long!


Jag har filosiferat igen

What's crackalacking??

Det blir inget träna idag, jag är för seg och dålig... Jag tränar imorgonkväll istället. Jag ser till att tag i det här skitrummet istället. Så nu vet ni!

Jag kom att tänka på hur alla gör slut just nu (eller skaffar nya). Det känns som det är någon form av period där alla känner att de behöver göra någon form av förändring i sina lovelives. Kan det vara så?
Var och varannan dag går man inte på facebook och det står typ Robin Wallingstam went from being "in an open relationship" to "single", Fredrik Spångberg is no longer listed as "engaged", Robin Wilhemsen is no longer "in a relationship"... Osv osv. Jag hörde dessutom att en ännu en Robin gått och skaffat sig en flickvän utav syster yster vilket jag faktiskt inte trodde och även exet. Jag trodde faktiskt det skulle vara jobbigt att höra först men faktiskt blev jag överraskande lättad. Det är kul för honom och det är kul för alla andra som gått vidare på ett eller annat  sätt. Det är kul för mig också, mer singlar är ju bara till min fördel, haha!
Nej men skämt o sido, vi går väl mot ljusare tider så folk vill antingen in i singellivet eller skaffa sig någon att rå om och kanske ha någon att spendera alla hjärtans dag tillsammans med. Myspys är det iaf.
En annan ska ju jobba på alla hjärtans dag och sen kanske ut på middag med en vän, vi får se hur det blir. Inte ska jag sitta hemma och vara bitter iaf, det är nog det sista jag tänker göra.
Om jag inte hade velat vara singel så hade jag nog inte varit det nu, hur drygt det än låter. Pappa säger till mig att jag ska vänta tills det säger klick på en gång som det gjorde första gången. Jag ska inte nöja mig med något mindre och ja, min pappa är ju min stora idol så självklart lyssnar jag på honom.

Vi får se helt enkelt. Jag vet att man med tiden kan falla för en människa, för Sandra var det inte kärlek vid första ögonkastet men jag vet inte. Jag är väl larvig? Har man varit med om det förut så nöjer man sig inte med mindre. Eller iaf inte jag...
Some day my prince will come!

image1912

Hur som haver, idag är det fettisdagen för er alla som missat det. Pappa älskar semlor och han gör dom själv nu för tiden och det är precis vad han sysslar med nu. Vispar grädde och leker med marsipan. Brödet har han redan bakat sen innan och det har legat på tining hela dagen så det är färskt och fräsch nu.
Han är så händig min far, det är kanske någon som honom jag behöver. Haha!

Ha en fet tisdag nu alles!

David LaChapelle

Men god förmiddag på er allesammans!

Idag sov jag ut, tanken var att jag skulle upp och gå på pilates men nu blir det cykel och core senare istället uppe i centrum tror jag och lite solning på det!

image1911

Nyligen kollade jag på film med mammsen, Lajzan var med i ett hörn också men hon sov mest. Vi kollade klart på I now pronounce you Chuck & Larry som jag började kolla på igårkväll. Den var sjukt bra och jag skrattade högt igenom hela filmen. Min familj är en aning torra så jag skrattade mest för mig själv.
Mitt rum blev precis färdigstädat, eller ja iaf ytligt. Det behövs dammas, rensas tvätt och annat tråkigt så jag får se om jag ska ta tag i det nu eller om jag skjuter fram det ännu mer.

Jag har hittat bilder från en grym fotograf också, David LaChapelle. Jag älskar hans härliga fantasi och hans färgstarka fotografier. Jag jag kan tänka mig att många drömmer om att få jobba med honom och det verkar vara många kändisar som redan fått chansen. Här ser man Pamela Anderson och Paris Hilton, även Angelina Jolie, Naomi Cambell och Madonna finns förevigade på några utav hans bilder.

image1906




Sängen, jag kommer nu!

Fråga mig inte hur det gick till men jag är fortfarande vaken. Jag har roat mig med bloggar ett bra tag nu, bl.a Natachas och Kens oerhört intressanta bloggar.

Jag är mer än trött nu, det är obeskriviligt. Jag skulle behövt städa mitt rum men det gick inte så bra.
Imorgon ska jag försöka komma upp och gå på pilates samt sola, men nu väntar sängen och en film som jag lånat -"I now peonounce you, Chuck & Larry". Hoppas den är bra!



♥ Cecilia

Ångest

image1899Verkligheten börjar komma ikapp, vad fan är det egentligen jag håller på med?? Jag kanske ska börja tänka om så att det inte slutar riktigt illa! Ajajaj...
Cecilia -Shame on you!

Aja, nu ska jag på aerobics, I think!
Ciao!


Flying alarm clock till syster?

"Snoozemissbruket breder ut sig i de svenska hushållen. Man kan lätt tro att nio minuter hit eller dit inte spelar så stor roll men plötsligt läggs de på hög... arton minuter, tjugosju, trettiosex... och så, vips, är du på tok för sen till jobbet. Nationalekonomer uppskattar att Sverige årligen förlorar upp till 60 miljarder kr på grund av överdrivet snoozande (Nej, det är naturligtvis inte sant men ibland får man ta till fula tricks för att sälja något med så dåligt rykte som en väckarklocka).

Hur som helst, forskare har jobbat hårt med problemet och till slut kommit på det: Tänk om man skulle konstruera en väckarklocka, som förutom riktigt hemsk högljudd larmsignal, enbart gick att stänga av med en liten nyckel och tänk vidare att denna lilla nyckel har formen av en propeller som gör som propellrar brukar och flyger iväg när larmet går så att du måste gå upp och hämta den? Sagt och gjort, här är den. Sjusovarens värsta fiende - den flygande väckarklockan."



Jag har hittat lösningen för Lajzans problem med att gå upp på morgnarna. Med den här alarmklockan måste hon kliva upp ur sängen för att stänga av ljudet och då kanske hon låter bli att somna om!
Jag ska genast tipsa mor och far!!

Peeeace!

Shue!!

Nu har jag varit hemme ett tag efter filmkik hos Adde. Vi kollade på Norbit, jag hade sett den förut men eftersom stackars Andreas var ledsen för sin bil så ställde jag upp och kolla på den igen. Den är ju faktiskt ganska rolig -"How you doin!!?"

Jag och Lajzan har suttit och kikat lite på dator i mitt rum. Vi kritiserade olika bloggar och lite annat smått och gott.
Jag bestämde mig precis för att vara som alla andra i bloggvärlden och köpa ett peace-armband. Lyckligtvis är det ingen i min kompiskrets som äger ett sådant så det gör minsann inget att resten av världen har det. Det blev ett brunt denna gång, vi får se om det kanske blir något annat senare. Nu ska jag iaf kika vidare en snabbis innan jag går och lägger mig.



Jobbet väntar ju imorgon så det gäller att försöka få så mycket sömn som möjligt så jag slipper hinka i mig äckligt kaffe och få sånna där fruktamsvärda koffeinkickar igen!

♥ Cissi


Vila i frid

Svensk elitsimmare ihjälkörd i USA

Publicerad 11 januari 2008 - 12:48
Uppdaterad 11 januari 2008 - 13:26

Den svenske elitsimmaren Martin Escobar omkom inatt i Florida där han var på träningsläger med Spårvägen.

-Han skulle bara gå ut till en kiosk och handla, men kom inte tillbaka, säger Spårvägens ordförande Ensio Andersson till SVT Sport.

Escobar gick på trottoaren när en kvinna i 50-årsåldern körde på honom med sin bil. Enligt polisen var hon inte påverkad av alkohol eller droger.

Martin Escobar blev 20 år. Han rankades som Sveriges bästa simmare när han tävlade i ungdomsklassen.

Ställer in
Stockholmsklubben Spårvägen ställer in all verksamhet under helgen.

Simmarna i klubbens elitgrupp ville först lämna lägret i Florida, men nu stannar man kvar.

-Martins familj kommer att åka till USA i helgen, säger Ensio Andersson. Och de ville att våra simmare skulle vara kvar.

Tragedi för föreningen
Enligt Ensio Andersson, vars son är med på lägret som tränare, gick ett par ledare ut och letade efter Escobar när han inte kom tillbaka. På en trottoar fick de se fullt av räddningsfordon.

-Martin var död, berättar Ensio Andersson.

Klubbens ordförande säger att det är en fruktansvärd tragedi för föreningen. Escobar var med på senior-SM i höstas där han simmade fjäril i lagkapperna.

-Han hade det tuffare som vuxen. Men han var en fantastisk ungdomssimmare, säger Ensio Andersson.




Jag blev minst sagt chockad. Kände honom inte direkt men han gick i min paralell klass i lågstadiet och jag lekte med honom när jag bodde på Älvdalsvägen.
Shiet, det kan verkligen hända vem som helst, när som helst!

Stackars Adde

Hej hopp, fasiken va gott det var med glass :) nu är jag mätt i magen!

Sandrew kommer hem imorgon och åker på Tisdag så ska snacka skit med henne på min lediga dag innan hon åker. Weeij!
Nu bär det av till Adde, ska kika på film och trösta honom eftersom klantarselt har kört in i en lyckstolpe och pajat bilen. Varför är jag inte förvånad, den där människan lyckas ta mig fan med det mesta. Konstigt att det är många människor runt omkring mig som är så där klantiga.

Snacka med syrran innan jag tog en dusch. Vi kom fram till att vi är ganska slyniga. Men men... Det går säkert över det också.

Puss på er!

Madde tycker om min nos

V a l k y r i a säger:

Jag tycker att du är bäst juh.. och så tycker jag att du har en gullig nos. skulle jag operera min näsa så skulle jag vilja ha en cissi nos


Hardcore!

Jao så var det ännu en dag att skriva om då...

Jag körde körde till Bålsta igår vilket kan ha varit det värsta jag varit med om. Snöstorm och helvette! Det var halt och sjukt jobbigt alltså men det funkade helt okey på ditvägen. Vi kom dit, käkade lite gott, snackade med släkten. Alla var väldigt intresserade över lägenheten och mitt jobb. Det är lite trisst att de fortfarande inte hört av sig men förhoppningsvis så gör dom det snart.
Anyway, efter fikat ville jag hem så fort som möjligt eftersom det är trisst att vara den enda nyktra bland massa onykter släkt. Diana och hennes kille gick med sin stora hund också så då blev det ännu tråkigare. Jag måste faktiskt ändå säga att jag är mycket stolt över Diana som slutat röka och klarat det i snart tre veckor. Bravissimo!

Anyhow, vi åkte hem och ja, det var väl en ännu värre resa än dit. Jag skulle fixa fläkten och ja det slutade med att mammas stora läskiga cheva hamnade i sladd och vi for hit och dit på den hala motorvägen men lyckligtvis kyckades jag räta upp bilen snabbt och ingen större skada skedd. Jag blev lite förskräckt och likaså mor och far men annars var det chill. Vi kom hem välmående och jag fick min efterlängtade Corona.
Maddox ringde och ville leka och jag är aldrig den som är den så det slutade med att vi tog en taxi till Ängby där det var kareoke för hela slanten. I taxin kom jag fram till att Madde såg normal ut, hon brukar se så "hardcore" ut och då informerade hon mig om att hardcore minsann betyder hårdporr och det passade ju ännu bättre på henne så från och med nu så heter Madde Corre!
Zandra sjöng iaf mycket bra kareoke när vi kom och hon fick även för sig att jag hette Stina(?). Jag hittade en gammal skolkompis också från Hässelby Strand och sen kom även Ekis. Kul kul! När det var stängningsdags for jag och Madde vidare in till stan för att gå på Anchor. Jag var ganska kissnödig så jag passade på att kissa bakom en bil innan vi sprang till bankomaten. Efter bankis träffade vi Fredrik utanför the place där det var massor med kö. Som tur va så känner Madde typ allt så vi kom in före alla andra nördar. Mohaha!


Tre Heiniken på dirr när vi kom in och ja som sagt, Madde kände alla så jag och Fredrik stog mest och såg dumma ut. Efter en liten stund försvann Madde och jag och Fredrik blev ensamma och såg ännu dummare ut. Han kände sig precis som jag lite vilsen bland alla hårdrockare och sen så berättade han hur kul han hade tyckt det var när Madde berättade vad jag sagt på nyår. Jag hade nämligen sagt att jag ville ha Fredrik, jag tyckte tydligen han var ashet och ville ligga med honom. Detta har jag absolut INGET minne av men ja, varför inte liksom. Det var lite pinsamt och jag tog tillbaks det redan dagen efter vilket Madde såklart också berättade då blev han lite besviken men hey, jag kan inte stå för ngt jag inte minns att jag sagt. Men det var lite pinsamt, jag visste inte riktigt vad jag skulle säga. Haha!

Aja, Madde dök upp igen som tur va och vi satt bara och snackade tills det var dags att dra. Madde var supertrött efter att ha sovit i en dryg halvtimme natten innan. Fredrik drog vidare och vi tog en taxi. Jag hoppade av i Bromma och höll på att glömma väskan i bilen och sen kom Axlo och hämtade mig. Vi hämtade Comet i stan eller så kanske han redan var hämtad jag minns inte. Jag snackade med Lajzan som var dyngo och vi mötte Anders. Linda kom på hur mycket hon saknar honom och ville självklart snacka med honom så Anders fick luren och snackade ett tag. Ja, det var väl det som hände ungefär. Sen åkte vi hem och sov, jag såg ungefär två minuter på en film och snarkade sedan in. Axlo har även spelat in mig när jag sover, tydligen så snarkade jag verkligen på riktigt. Jag har en tendens att göra det efter några öl, men wtf!


Idag vaknade jag vid elva och fick frukost på sängen. Gröt blev det! Vi kollade på film och somnade om igen till klockan tre när jag fick ångest och ville hem. Så Alexandro, snäll som han är, skjutsade hem mig och jag vände i princip i dörren eftersom mammsen och pappsen skulle hämta kinamat. Mums!

Nu har jag alltså käkat för ett tag sen och ska snart få banan med vaniljglass...


Ha det bäst alles!


Världens sötaste Lisa

Lisa säger:

jag råkar veta att du är världens bästa flicka!

finns inga ord för hur mycket jag älskar dej...

sitter kollar bilder från åre! oh my god!!

vill ha mer, sov bäst i natt min hjärtevän!


image1894

Varning för tråkigt inlägg

Sexual eruption... lala!

Mm, här sitter jag och diggar :) . Jag kom precis hem från Kista igen, jag och mammsen handlade present till Tessan och sen gick vi till bolaget för att köpa bääärs till pappsen men jag ville ha Corona så då fick jag det. Efter bolaget skulle mammsen på KICKS och då passade jag på att köpa en mascara, skitkul för er att veta... inte!

Nu var vi precis i åkis och handlade lime till Coronan och ett grattiskort, Olson ringde också och sa att han skulle komma och hälsa på. Trevlans! Fast han skulle till sin syster först så nu får jag sitta och vänta lite på honom.

Skönt att känna sig pigg och fräsch en lördag, pappsen är också pigg, han står i garaget och mekar. Man hör hans rockabillymusik ända in hit.
Mammsen kollar på barnprogram, eller så är det Lajzan som kravlat sig ur sängen. Hon kom hem klockan halv åtta imorse, anledningen till att jag vet det är att hon knackade på min ruta när hon ville komma in för hennes nyckel är tydligen borta.
Snacka om onödiga grejor som ni får veta nu, jag har inget vettigt att skriva. Har fått nån form av bloggtorka.

Jaja, hang in there!
Hare bra, hej!


Five years ago

I'll always have the memories...


Hemma igen

Jaha, det blev en kort visit i Haninge men det var det helt klart värt. Eller ja, det är ju kanske inte det första stället jag själv skulle välja att bo på men det går iaf att ta sig dit och hem märkte jag nu!

Vi såg på Gangster med Persbrandt. Danne tyckte inte om den vilket kan bero på att jag fick förklara hela filmen för honom. Vilka som var syskon, varför vissa dog, vad som hände. Jag själv, som faktiskt förstod filmen, tyckte den var helt okay. Svenska filmer som försöker leka amerikanska är aldrig bra tyvärr, skådisarna är B och ja, det mesta är ju B. Men den var helt klart godkänd. Det är alltid kul att kolla på Persbrandt!

Hemvägen gick snabbt och smidigt, sms:en rullade in hela tiden så jag höll mig sysselsatt!
Nu blir det nog sängen för mig, en bra film ska jag väl försöka hitta också.
Ciao!

På tuben

Jaha, nu sitter jag på tunnelbanan och är på väg in till stan igen. Jag avskyr tuben, jag lyckas alltid få ont i magen. Som tur va skjutsade mamma mig till Vällingby.
Arbetsdagen har varit som vanligt när man jobbar med Danni, jag fick b.l.a Spiderpig-låten på hjärnan. Sjukligt jobbigt eftersom den inte är speciellt bra. Jag fick plocka en massa varor och klockan två kom pappa på besök. Mycket uppskattat.

Imorgon bär det som sagt av till Bålsta men ni får ha en super bra kväll.

Pussar och kramar

Snövit och .. ZzzzZzz

Jag somnade inte bara på skrivbordet efter att jag skrivit gårkvällens inlägg jag gick sen ut för att ett tappert försök att kolla på tv med mammsen och pappsen men somnade istället i mammas knä. Hon tyckte jag skulle gå och lägga mig i sängen istället så klockan halv tio däckade jag i sängen. Man kan säga att jag var lite trött!

Imorse var det uppgång tidigt tidigt, jag var på jobbet i bra tid ändå så var Danni där före mig. Jag hajar inte hur han lyckas varenda gång. Dumskalle! Iaf, han var assjuk och helt död, han hade knappt sovit något och hade antagligen haft feber på natten. Stackarn, det såg ut som han skulle börja gråta när som helst...
Han stod iaf ut i alla sina timmar och vi snackade om ALLT mellan himmel och jord. Mest om förhållanden och hur det kommer lösa sig för lilla mig som aldrig hittar "den rätta" haha! -Det kommer lösa sig, vänta så får du se. Sluta leta!.. Bra kommentarer från Dannis sida.
Klockan halv elva lämnade han mig och jag blev ensam kvar med Roger. Det var en bra arbetsdag idag med många trevliga ansikten och härliga konversationer. Great!
Jag slutade klockan tre men stannade och fyllde på tobak och snackade lite med Farhad om en kollega som inte beter sig rätt.
Snart femtio år och går ändå och hugger sina arbetskompisar i ryggen genom att snacka skit om oss till chefen. Varför inte bara komma fram till mig och säga vad du känner din fega människa. Tvi!! Hon är som en orm, hon kommer fram till mig, och är som om vi vore bästa kompisar tills jag gör minsta lilla fel. Då ringer hon Roger och skvallrar. NOT NICE!!

Anyway, efter jobbet så var det skynda hem och duscha, klä på mig och sätta på mig make för att sen träffa Lisa i stan. Jag parkade bilen i Aba för att slippa åka komunalt hela vägen och det slutade med en kilometers promenad ist. Men men, jag kom i god tid och vi käkade en varsin sallad på Espresso house. Mysmums!
När det var dags att gå till Saga där Snövit skulle visas blev vi chockade över hur vuxna människor betedde sig i kön. Knuffades, puffades, slet, drog och skrek på varandra. Nu snackar vi 30 plus på dessa människor. Medelåldern var säkert 40. Det var samma fasoner som på Dippan i Åre när ett gäng fulla ungdomar vill komma in på krogen så snabbt som möjligt. Helt jävla insane! Alla i kön hade biljetter och en given plats, what's the bid deal om man kommer sist eller först? Jag och Lisa stod iaf som chockade och kunde inte riktigt förstå hur vuxna människor kunde bete sig så ociviliserat.
Vi kom in iaf till slut. Lisa tog ett glas vin, gick på toa, kag fick tag på en äcklig macka som hamnade i soporna och sen köpte hon popcorn och godis innan vi till slut fick komma in på biografen.
Vi hade relativt bra platser och jag somnade redan i snacket som dom hade innan om biografen Saga. Den firar nämligen 70 år så det var någon form av Galakväll. Totalt ointressant var det iaf och jag var trött helt enkelt. Snövit började och jag höll mig vaken i en si så där 20 minuter sen var det över... ZzZzzzZz!! Jag försökte verkligen men jag sov i största delen av filmen, jag såg början och slutet. Men efter det var det ju lugnt och det var då den riktiga filmen började. Smygpremiären på Charlie Wilsons War -en mycket bra film om en sann händelse. Den berörde verkligen och jag rekommenderar den starkt.
När filmen var slut sprang vi typ ut ur biografen för att Lisa skulle hinna med sin buss, jag offrade mig att köra hem henne men hon insisterade och jag kan ju inte sticka under stolen med att jag var/är väldigt trött.


image1892

Imorgon blir det samma visa igen, hem, duscha, fixa iordning mig och dra in till stan för att träffa Danne utanför SATS. Tråkigt tjock jag kommer känna mig när jag ska umgås med honom, typ dansare slash fotomodell. En till dumskalle. Aja, det blir iaf en kväll i Huddinge eller Haninge, jag vet inte vart han bor. Det börjar iaf på H och slutar med -inge. Now you know. Det tar typ två-tre timmar att åka dit härifrån så det är ju som hittat... Hmm! Vi får se hur jag kommer hem sen..

På Lördag ska jag till Bålsta iaf och gratta mostra mi, hon blir ett år äldre nu och det ska bli skoj att träffa släkten lite gran. Det var ett väldans tag sen. Jag ska pussa och krama ihjäl mina småkusiner Amanda och Becca. Haha, tro inte att ni kommer undan.
Blir det inte för sent därifrån (jag lär få köra) så ska jag på stand up show med Axlo kanske. Ingen aning om vart, när eller hur men det var något snack om det så vi får se. Ett gott skratt förlänger livet så det blir väl en härlig liten kur för sinne och själ om inte annat.

Jaja, min säng väntar mig och jobbet imorgon så det är dags att kila.
Hoppas ni haft en lika mysig och trevlig kväll som jag har med Lisa.

Puss på er!

RSS 2.0