Gah!

Uppgång klockan 4 imorgon bitti. Med andra ord så måste jag verkligen gå och gosa ner mig i sängen snart och jag bara fruktar morgondagens väckarklocksljud. Jag kommer vara så död!

Jag har iaf kollat klart på alla Heroes avsnitten på säsong två som går att ladda ner vilket suger för nästa kommer ju inte fören nästa vecka så vad ska jag göra nu liksom när jag inte jobbar eller tränar? Kan någon berätta det för mig.

image1179

Jag ska iaf till stan på Fredag är det bestämt, ja på dagen då! Vi får se vad som händer där, hrmm! Kan bli bra, kan bli katastrof det är bara att hoppas på det bästa.

Nu ska jag squeeza ner mitt fina ciderburksexem som jag har fått i min panna i kudden och sova!
Sleep tight!

Era torra blekfisar!!

image1173Usch, ibland spyr jag på familjen. Det är ganska skönt att ibland låta bli att käka tillsammans med dom så man får ta en paus från alla kommentarer som kanske låter vettiga till ytan men egentligen är det rent ut sagt elaka saker dom kläcker ur sig ibland. Skiter fullständigt i hur eran dag på jobbet/skolan/hemma har varit, jag förtjänar inga sparkar under bältet. Det är kul att komma hem till liksom. Typ "shit, du är mer rosa i ansiktet än tröjan du har på dig!" = Fan va ful du är... Aja, skit samma! Jag är iaf inte lika blek som du och ditt arsle så...

Jag ska iaf iväg och sola snart, jag spenderade förmiddagen med Chaplin som ville ha sällskap till Skå och lämna en bil. Sen åkte vi till garaget i Lövsta och nördade en stund innan jag fick skjuts hem.
Just nu är jag galet trött, jag drömde sjuka drömmar inatt igen och nej, Per-Tomas det beror inte på någon film för jag har inte sett någon läskig på aslänge.
Mina drömmar stör mer mitt psyke, jag spänner mig och är orolig för saker och ting. Jag kan bara hoppas att det går över. Lite aerobics på det här och core som avslut kanske gör mig lite mer "alert".

Puss på er!

Fanny är utmanad

image1172Yo dauwgs!

Sandrew, alltså mattes kompis har ju utmanat mig. Jag ska skriva 6 underliga saker om mig själv (kommer bli svårt men jag ska försöka). Sen ska jag utmana 6 utav mina homies att göra samma sak. När jag skrivit klart här så ska jag helt enkelt skicka meddelande till dom som jag utmanat och då får dom göra exakt samma sak.



  1. Som de flesta märkt så älskar jag att skälla ut alla som kommer innanför vår grind eller som ens går utanför min gata.
  2. Jag tycker inte så värst mycket om maten jag få i skålen men jag äter gärna mattarnas mat och speciellt äpplen men det får inte vara skal på då spåttar jag ut det igen.
  3. Att busa är inte något som jag direkt gör mycket men när jag väl gör det så måste jag morra och skälla och helst gnaga lite på mattarnas och husses händer.
  4. Jag tycker inter om killar så mycket men det finns vissa undantag. Mina två favoriter förutom familjen är iaf Marianne och Julia. När de kliver innanför dörren så låter jag som om någon trampar på mig. Vissa jämför mig med en siren.
  5. Jag tycker egentligen inte om någon annan hund än mig själv men är det något jag verkligen ogillar så är det svarta hundra. Man kan väl säga att jag är lite av en rasist.
  6. Om någon plockar fram mitt godis så blir jag så till mig att jag inte alls lyssnar på vad matte eller husse vill att jag ska göra utan gör alla "konster" på en gång för att få godiset så fort som möjligt.

Jaha, eftersom jag inte tycker om så många hundar så har jag därför inte så många vänner. Speciellt inte med hemsida, blogg eller ens internet så min söta och snälla matte får skriva sina kompisars hundar.
Nu är det så här att dom som inte har blogg eller hemsida får maila till mig helt enkelt, sånt här är väldigt skojsigt tycker lilla jag.

Ace
Ozzy
Jessie
Sunshine
Johannas hund

Förlåt men min dumma matte har glömt vad Johannas hund heter, men han är iaf utmanad och ja Madde du får skriva om hunden du en gång hade.

Puss och Slick

♥ Fanny Forsythia Arnblom


Konversationer


Chosan sa Mamba när han spelade Black Jack med Näcken! -Kul för dom som fortfarande använder sånna kondomer. Om dom ens existerar... -Ja, det var ett tag sen jag köpte kodisar.


Charre kom ett tag och vi snackade om hans uppkommande fest. Han vill ju göra något kul och speciellt så det inte blir som en vanlig fest. Han vill att den ska bli ihågkommen så vi får se vad som händer, fötter, fingrar och tår.
Efter han åkt bunkrade jag upp framför datorn där jag nu haft trevliga konversationer på msn. Öhman är sugen på erotikmässan så om det är någon som är på så säg till. Jag är inte den som är den liksom, bangar aldrig på lite porr. Ja, iaf, sen har jag snackat lite med annat folk också och det var ju minst sagt mysigt faktiskt. Nja, kanske inte konversationen med stackars Sandra som är sjuk IGEN! Trisst trisst, vi får hoppas hon kryar på sig snart.


Imorgon är jag ledig så det blir kanske lite solning, definitivt lite träning och möjligtvis lite införskffning av nödvändingheter som jag absolut inte har råd med.


Sov gott och dröm sött!


Blää

Jag är trött på min layout igen och vill göra om men jag vet inte hur och det är så himla pilligt. Någon som är bra på detta så säg till för jag är verkligen helt less på det här svartvita crapen!

En till sak, jag har kollar klart på alla entourage avsnitt och är mycket beroende av en ny serie att följa. Heroes ska jag väl försöka kolla på men är det någon som vet något annat skoj!?
Puss på er!

Mentala ålder

I'm a thief, jag snodde en lista igen. Tihi!

[ ] Vet hur man kokar kaffe.
[x] Tvättar kläder själv
[ ] Kan laga mat själv
[ ] Tycker att politik är spännande
[ ] Mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner
total: 1

[ ] Går i skolan alla veckodagar.
[ ] Har en penna med mig överallt
[ ] Har aldrig fått kvarsittning
[x] Har sett talkshows
[x] Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[ ] Dricker kaffe minst en gång i veckan
total: 2

[x] Vet hur man startar en diskmaskin
[x] Kan räkna till tio på ett annat språk
[ ] När jag säger att jag ska göra något, så gör jag det
[x] Föräldrarna litar på mig
[ ] Kan klippa gräset
[x] Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt
[ ] Kommer ihåg att vattna blommorna
[ ] Pluggar när jag borde
[x] Lyssnar och tar till mig på lektioner
[ ] Kommer ihåg att mata djuren
total: 4

[x] Kan stava till skicklighet utan att slå upp det
[x] Kan städa upp efter mig själv
[ ] Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light
[x] Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver
[ ] Förstår skämt första gången jag hör dom
[x] Kan skriva snabbt på tangentbordet
total: 3

[ ] Har kommit på att vädret ändras varje timme
[ ] Kan se på någon het utan att tänka på sex
[x] Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar
[x] Kan läsa ut en bok
total: 2
Min totala ålder är alltså 12.

-Men skojar dom med mig eller? Fan att det där med ålder och skit ska gå emot mig, ALLTID! Så retarded är jag inte. Jag tror jag ska sluta göra dom här dumma testen. Crap!

Dubbelliv

Va chockad jag blev när jag hade fått en kommentar i min andra blogg, sen kom jag på att jag gett mitt lösen till två personer. Haha!
Jag har en lätt schizofreni i mig tror jag. Ni skulle bara veta vad jag egentligen känner, anledningen till att ni inte vet är för atr jag vill ha det så. Man kan säga att den här bloggen är den tuffa och ganska tjocka ytan på något så mycket djupare och mer deprimerande som ligger gömt i en annan blogg. Hur som helst så är det kul att det är någon som läser, speciellt relativt utomstående så man kan få lite feedback och respons på det man skriver.
Först och främst skriver jag visserligen för min egen skull, för att få ut saker till ord som jag har inom mig. På något sätt känns det mycket lättare när det finns svart och vitt men att ha någon som faktiskt läser och känner med mig och kommenterar det dom själva tycker och tänker underlättar ytterligare.
Skulle det vara så att någon är väldigt nyfiken så är det väl bara att höra av sig, kommentar eller mail går bra. Men som sagt så är den hemlig för att jag vill ha det så, det är inte direkt något som jag vill diskutera och prata om men jag lyssnar gärna på andras tankar och tycke.

Jaja, nu har jag iaf fått lite mycket i magen. Jag är proppmätt på gårdagens sallad och ett glas oboy unnade jag mig så nu klarar jag mig tills imorgon.
Charlie ringde nyligen och skulle hämta, lämna, fixa bilar i Hässelby så han skulle höra av sig sen och kanske komma över på en fika. Jag känner att jag inte kommer kunna vara supersocial idag med tanke på hur trött jag är men det är alltid kul med lite sällskap. Jag orkade inte ta mig till pilatesen idag så det får bli på Torsdag istället. Imorgon är det iaf aerobics och på Torsdag börjar jag faktsikt klockan halv sex på morgonen, GÄSP!!
Det blir säkert bra det där, när man väl kommit in i tider o.s.v.

Have a nice evening!


Pust

Shit va trött jag blev av att andas ut nu. Jag har vart igång sen 11 och så fort jag slappnade av nu så trodde jag att jag skulle dö. Jag har iaf lärt mig massor idag och förhoppningsvis kommer det ganska snabbt. 11 dagar har jag på mig att lära mig innan jag ska öppna själv så det är bara att ligga i.
Alla knappar och koder är typ det enda som surrar i min skalle just nu, min mage kurrar men jag har ingen lust att käka och jag har inte varit på toa på hela dagen men känner inte för att kissa heller. Lite sjukt att jag faktiskt orkar sitta och skriva här.

Anyway, hörde en sak på radion idag som jag tyckte var intressant. En fråga faktiskt till alla tjejer.
"Skulle ni hellre vilja gå ner tio kg eller leva tio år längre?".
Personligen så skulle jag i dagläget vilja gå ner tror jag men det är sånt där man skulle ångra senare så jag vet inte vad jag skulle svara på den!
Men nu ska jag nog kissa.
Kiss kiss!

Första dagen

God förmiddag allesammans! Snart bär det av mot Shell, jag hoppas allt går bra, men varför skulle det inte liksom?

Jag ska som sagt testa kläder men måste berätta direkt när jag kommer att jag även sökt i Jakobsberg och varit på intervju där så att dom vet det. Jag vill inte hamna i några pinsamma situtioner så det är bäst för alla om jag berättar det med en gång helt enkelt.
Ha en superbra dag!

Workday tomorrow!

Hej hej! Såg precis det sista nerladdningsbara avsnittet av Gossip Girl, oh gosh I love that show!
Nu ska jag iaf gå och lägga mig i sängen & kika på en film -as usual. Det är Shell som gäller imorgon, prova kläder o.s.v. Vi får se hur det går, förhoppningsvis bra.

Sov gott nu alles!

Snowboarding

Jag hoppas verkligen på en vit vinter i år. Jag saknar att åka bräda just nu och vill inget hellre än att komma iväg och få åka nerför dom snötäckta backarna. Det är så sjukt kul och jag längtar verkligen!
Först Sälen med gänget vilket mest är för partandes skull egentligen. Jag hoppas på skön afterski, HC och kanske Aquabar. Jag har många härliga minnen därifrån, hrmm!!
Kläppen kommer bli kanon nu när Lisa ska med också, den resan är bara snowboarding. Visserligen har dom skön afterski där också men det blir något helt annat när la familia är med. Partypolarna är dock favoriter och de har hängt med länge, vi får hoppas på dom i år igen!

Hur som helst så vill jag bara ha snö NU så jag kan glida ner för backen och göra några riktigt härliga vurpor. Älskar det babes, älskar det!



Swoooosch!

Man of my dreams

Drömkille:
1. Brunett, blond eller rött?
Brunett är hett
2. Längre än 1,60?
Ja men hallå, inte intresserad av pygméer!
3. Ögonfärg?
Bruna eller blå.
4. Sminkad?
Nej, pass!
5. Gilla att shoppa?
Ja, det betyder att han antagligen klär sig bra!
6. Fotbollsnörd?
Inte överdrivet men gärna lite. Fotboll är nice.

7. Pratglad?
Ja, självklart!
8. Intressen?
Jag ska vare ett av dom iaf.
9. 6pack?
Yes please!
10. Muskulös?
Lagom är bäst
11. Hål i örat?
Spelar ingen roll.
12. Fest kille? 
Ja, lagom på den också!
13. Punkare?
BIG NO!
14. Tatuerad?
Ja gärna!
15. Får han vara piercad?
Två ställen är ok, bröstvårtan och tungan
16. Har du hittat en sån här kille?
Ja, typ! Har inte kvar honom dock :p

Om mig!
1. Hur lång är du?
1.67 max
2. Ögonfärg?
Blå-grön-grå
3. Gillar du att shoppa?
Yes, i do!
4. Gillar du mysiga hemmakvällar?
Ja, who doesn't!
7. Hårfärg?
Überblond!
8. Piercing?
Naveln och tungan
9. Tatuering?
Nej.
10. Musik smak?
Allätare, men skakar mest & bäst till hip hop!
11. Vad tycker du? 
Att det är dags att finna sig en karl snart...

Fullt ös medvetslös

Hej hej hallå peeps! Jag är lite smått enoyed just nu, satt och kollade på det sista avsnittet av Entourage och helt plötsligt så bryts det mitt i. Då var det bara halva avsnittet så nu var jag tvungen att ladda ner det igen. How sucky is that liksom!? Aja, det är väl bara att sitta här och vänta...

Idag så ville Lajzan hitta på något eftersom hon har lov nu så jag sa att hon kunde hänga med till Vällingby, sagt och gjort! Vi åkte dit och jag shoppade en billig parfym från Adidas och förnyade sminkväskan lite.
Lite senare mötte vi upp Lisa och åkte hem för att göra världens godaste sallad, den var verkligen obeskrivligt god och jag blev proppmätt. Efter lite skitsnack kände Lisa att hon inte mådde nå bra så hon åkte hem och vilade medan jag åkte vidare på spinning och core. Skönt att träna igen efter helgens bravader.

Apropå helg så finns det inte så många lediga kvar det här året alltså!
Nästa helg är väl inget så där spikat, kanske en grej men vi får se hur det blir men sen ser det ut typ så här:
  • 9:e Nov.  -Halloween fest i lokalen. (Be there!)
  • 17:e Nov. -Chaplins 30års-fest i ladan
  • 24:e Nov. -Östersund, Lindas inflyttningsfest
  • 1:a Dec. -Maddes 22års-fest. Tarantino tema
  • 13:e Dec. -Hundfjället med gänget
  • 24:e Dec. -Julafton
  • 29:e Dec. -Kläppen där även nyår firas i år

Ja, så ser det ut hittills men eftersom jag har ett nytt jobb nu så vet inte jag hur det kommer se ut dessvärre. Det kan hända att mycket av detta försvinner eftersom jag behöver jobba. Det jag på något sätt MÅSTE lösa är väl egentligen Sälen resorna eftersom den ena är betald och klar och den andra har jag lovat med Lisa på och den är dessutom höjdpunkte på året och Halloweenfesten som jag själv håller i tillsammans med Sandrew.

Nu ska jag hoppa in i duschen!
Puss puss!


Kalla kårar

God morgon! Hoppas alla sovit gott och drömt sött, jag tror iaf att jag har det :).
Läste precis Johannas blogg och blev kall i hela kroppen, men jag hoppas att hon mår bättre snart för det var verkligen inte min mening att få henne att ledsen. Jag kan inte hjälpa att den där människan är så lätt att falla för och jag hatar att han är det för det kommer alltid bara finnas en tjej för honom även om han leker av sig med hundra andra under tiden. Det är inte lätt när det är svårt hörni, och han sårade mig även om det inte var med flit men lyckligtvis har jag stängt av en ganska stor del av mitt hjärta just för rädslan att bli sviken så jag klarade mig ganska bra ändå.

Men, anyway! Idag kommer Lisa hit och gör lunch eftersom jag är helt kass på att laga mat och ja, Lisa är väl lite av ett pro!
Hej hej!


LoL

Nu är det dags att sova igen. Jag har kikat på Entourage ett tag nu för filmen jag skulle kolla på med m&p sög. Det är dock inte många avsnitt kvar nu av Entourage. Sitter och skrattar för mig själv hela tiden. Så jädrans sköna avsnitt alltså...

Anyway, är astrött och mitt ansikte svider så skulle va skönt att lägga det mot min svala kudde just nu. Min mage har inte blivit bättre. Just nu bråkar den igen, det kommer och går, jag skulle faktiskt uppskatta ändå om den liksom gick mer än den kom för det här är verkligen pain och med det menar jag JOBBIGT. Jag kan inte göra ett skit när det gör så här ont, jag kan inte ens sitta normalt på en stol. Det är fosterställning som gäller nu.
Sov gott guys!

Dark & handsome

Haha, det roligaste hände nyss. Jag ska göra något alldeles speciellt i helgen, något som inte alls är likt mig. Lisa är mer glad över det helan än vad jag själv är. Jag är mest nervös och till helgen kommer jag väl vara livrädd och ha ångest men wtf. Det blir säkert grymt!

Imorgon ska jag iaf träna, hitta en ny foundation (eftersom Larsson snodde min) och leka med Lisa. Hon bestämde precis att vi skulle ses för att nu ville hon prata om "det här". Tjejsnack lär det bli iaf och en massa mys.
Det känns ganska bra idag faktiskt, min baksmälla försvann och nu hände det här. Jag är med på allt som kan få mig att gå vidare och slippa alla drömmar som gör att jag mår pyton.
Jag pratade lite med Ilona i telefonen igår som läser min blogg. Hon förstod med en gång vem jag drömde om, vilket säkert varenda liten kotte gör iofs, -här sitter jag och tror att jag är så bra på att skriva så ingen förstår så gör typ alla det. Men iaf, hon sa att jag måste sluta med mina drömmar och gå vidare. -NO SHIT?!
Det är väl bara att hoppas på något bra.

Nu ska jag kika film med mor och far.
Puss på er!


Snortning, Sminkning & Rakning

Puh, kom precis tillbaka från solarieöarna. Det var varm och mycket mycket skönt men nu bränner det i ansiktet kan jag ju säga. Jag somnade en stund också och passade på att drömma lite tokiga drömmar.

Igår så satt jag hemma ett bra tag, jag visste inte riktigt vad jag skulle göra och ingenting hände. Jag höll på att dö av rastlöshet men helt plötsligt dök det upp en massa saker. Alex skulle till Solna på fest och frågade om jag var på, Robbie och Axlo skulle typ ut så där fanns det också en möjlighet men det slutade ändå med att jag var hemma och Olson kom över med sitt sällskap som bestod av Martin Larsson, Lunken, Matte Häll och Jimmy. Vi satt mest och snackade, Olson inled kvällen med att dra en lina med floursocker, -ja för det är sånt vi roar oss med. Vi satt iaf och drack lite sen kom jag på den briljanta idén att vi skulle raka kam på Olson. Lajzan fick äran att ta över efter ett tag eftersom hon har erfarenhet av den där maskinen. Efter en massa snedsteg och lite hjälp av systers kompis Nikki så hade Olle bolle kam. En skev sådan men än dock! Tyväär kommer han antagligen raka bort den idag, om det inte redan är gjort.
Ja, så där jättemycket hände väl inte egentligen. Mamma gjorde bort sig och var lack på att pappa var på klassfest. Lajzan hade lite kompisar hemma som kollade på film. Malin var med sin bättre hälft Julia. Ganska lugnt helt enkelt. Pappsen kom hem och joinade. Inte långt efter det så stod Axlo, Jacob, Alex och Robban i min hall. Dom skulle hämta Larsson och frågade om jag skulle med på "efterfest" men jag kunde ju inte lämna alla hemma så jag var tvungen att säga nej. jag fick höra idag att Larsson och Axlo hade haft jättekul i stan. Dom kom inte in någonstans för att klockan var så mycket så det slutade med att de försökte ta in på hotell, för på hotell har dom barer. Gosh! Pöjkar pöjkar.
Larsson snodde med sig min foundation också, han fick nämligen för sig att han skulle sminka bort lite finnar i ansiktet hemma hos oss och eftersom den funkade så bra så tyckte han att han skulle få den och ja, det fick han ju också. Olson sminkade sig istället med solpuder.
Ja, Madde och Truklas kom och sa hej också. Truklas undrade hur solpuder smakade och då tyckte minsann Madde att han skulle ta reda på det så han fick käka smink. Sen blev det blev mest rally-snack då så vi kände oss lite utanför. 
I det stora hela var det en helt okay och lugn hemmakväll.





Imorse vaknade jag med ett stycke Olson och Jimmy liggandes på två madrasser i mitt rum. Olson roade oss med alla låtar på sin mobil tills han fick tag på Pinkie Pie då blev det helt plötsligt jättetråkigt med mobilen för då kunde man ju trycka på Pinkies fot så den lät. "Jag älskar dig mamma!", "Kan du mata mig?", "Lalalalala....", "Pinkie pie hungrig!"... Ja ni förstår ju hur kul det är att lyssna på det där i reapeat när man precis vaknat dagen efter alkoholintag. Jimmy fick lite frispel på Olson och det gjorde ju inte direkt saken bättre. Olle tyckte ju det var skitkul och tryckte bara ännu mer då ju. Jaja, hur som helst så åkte dom hem innan frukost och jag kände inte ens för frukost för jag mådde inte så bra men fick iaf i mig en skål med flingor.
Ja, som sagt jag har nyss solat och resten av dagen lär väl inte bli speciellt aktiv. Jag ska försöka få med mammsen på en promenad senare men med tanke på hennes skick igår så vet inte jag om hon kommer vara så sugen. Det återstår att se.

Ha en bra kväll och glöm inte att ställa om klockorna!
Adios!

Hangover

Hey, jag orkar inte skriva vad som gjordes igår exakt nu för jag ska iväg och sola men bilder och update kommer senare. Jag lovar, no worries!

Ha tålamod bah!

Skojig lek!

Har en lek att rekommendera för fester och liknande. Dom lekte den hemma hos Em och Jocke och jag ville verkligen vara med men som sagt så tillät inte min mage det. Dumma!

Man ska iaf sitta på en varsin stol i en ring och en person delar ut ett kort till alla som är med. Alla kommer ihåg färgen på sitt kort, alltså ruter, hjärter, spader eller klöver. Korten samlas in igen och sen får en person dra kort. När färgen ropas upp som man själv hade ska man flytta ett steg åt höger. Man kommer garanterat hamna i varandras knä. Kommer ett ess upp så ska man byta plats med personen som man har i knät. Har man någon i knät och ens färg kommer upp får man inte flytta på sig, man får bara flytta på sig när man är överst eller sitter ensam. 
Den som först kommer tillbaka till stolen han/hon började på har vunnit. Och självklart så ska man ju dricka varje gång man får sin färg också. Hur ska det annars bli kul...


Bilder från Emilia och Jocke


Film från leken. Lite skev men förjävla rolig. Kim låter mest...
-Men VAFAAN!! Det här är ett jävla skämt!!

Jag tyckte detta såg jätteskoj ut och på nästa fest tänker jag minsann vara med & jag ska sopa mattan!
Ey guys!! Jag tror jag har kommit på vad som kan ligga bakom mina magont, TUGGUMMI!! Kan man få ont i magen av för mkt tuggummi? Någon som vet!? Jag slutar iaf att tugga NU!!
Tuggitugg!

Folk

Människor runt omkring mig just nu beter sig väldigt underligt! Eller fittigt rättare sagt...
Jag förstår inte vad det är med folk, sänder jag ut dåliga vibbar eller är det bara den årstiden kanske. Vissa kan inte ta skämt (som vanligt), andra beter sig som fjortisar och ja, den närmsta av dom alla är bara allmänt kylig mot mig. Jag mår asdåligt av sånt här. Speciellt när jag inte vet varför det är så, kan inte folk bara börja snacka och berätta vad det är som stör. Usch och fy, avskyr den här kvällen. Den börjar faktiskt suga ganska hårt just nu!! :(
Istället för att bete sig som crap och göra/säga dumma jävla saker så kan man säga vad som är fel istället.

Hej hej!

Missförstånd

Hejsan hoppsan! Nu är jag hemma från middagen, vi var på Restaurang Boulevard i Sundbyberg och det var jättemysigt. Mycket god mat och trevliga samtal med familjen (alla utom Lajzan).
När vi käkar klart så skickade Chaplin sms, han ska till Ölsta och han vill ha med mig så jag vet inte, det är LÅNGT dit och  jag kommer aldrig komma hem. Det känns sådär! Vi får se, just nu är jag inte så taggad.
Ringde till Olson nyss och Anders svarade. Mycket konstigt samtal och jag blev lite upprörd men det är över nu för Olson ringde upp. Inget givande samtal dock!

Jaja, vi får se vad som händer!
Ha de!

Middag

Hejsan hoppsan! Nu ska jag snart ut och äta med familjen. Vi får hoppas på en trevlig kväll helt enkelt och lite god mat sitter ju aldrig fel faktiskt!

Ha de bäst!

Lördag -jag mår prima!

Idag är det Lördag och jag mår så jävla bra. Det är sånna här dagar man uppskattar sina val dagen innan. No hangover och ingen ångest. Me like!
Pratade med en full Magnus igår innan jag gick och la mig, jag hann även med att skriva av mig i min andra blogg vilket kanske inte var så smart med tanke på vad jag drömde inatt... igen!
Alltså dom här drömmarna gör mig illamående, kan dom inte bara försvinna!?

Anyway, ikväll snackade pappa om att vi ska ut och äta och tydligen ska jag köra(!). Vi får se vad som händer helt enkelt. Just nu så städar dom mest på tomten...
Ha en bra dag!

Kändisar sedda

Peter Harryson -promenerade på Sergel med en vän
Carina Dahl -plockade fram mina byxor
Anton Granlund -jobbade på g-store
Gathania Holmgren -besökte g-store med pojkvän

alt

Du ser vad man kan stöta på när man går på stan, det var ett par styckna till också men dom var inte värda att nämnas faktiskt.

Jag gör snart slut med min mage

Hejsan hoppsan! Klockan är halv ett, miss i nassen, jag är hemma och utgången som var planerad ikväll är som ni märker inställd för min del.
Efter blodgivningen så gick jag och Sandra och shoppade och ja, efter ett tag blev det helt enkelt stressat som vanligt med mig så jag fick magont. Den blev värre och värre men i hopp om att den skulle försvinna åkte jag hem och fixade iordning mig sen tog jag bilen och brummade mig, Sandra och Kim ut till Ekerö för att föra hos Emilia och jag fick väl i mig en cider sen var det över. Jag blev liggandes!
De lekte massor med roliga lekar jag och jag led verkligen över att jag inte kunde vara med och ha kul så efter 10 kastade jag in handuken och Sandra förljde med eftersom hon ska upp tidigt på något hundmöte.
En viss person blev arg att jag skulle köra hem, vilket är förståeligt. Jag tar det men det jag inte tar är fjortisfasoner så som blickar och smälla igen dörrar i ansiktet samt vägra säga hej då. Ja, sen fick jag senare ett sms också. Men som sagt, jag kan ta att folk tycker saker, de får gärna säga till mig att jag är dum och så vidare men det där kändes lite overkill. Men men...
Vi drog iaf hem och det blev en hel del snack i bilen. Som vanligt när jag och Sandra hamnar tillsammans, och ja det är väl inget att sticka under stolen med att det blev mycket ex-snack som vanligt, fråga mig inte varför det alltid blir så men det kändes skönt att få snacka ut.. igen! Det var även härligt att höra att hon trivs som fisken i vattnet med sin nuvarande och underbart förstående pojke Kim. Jag vet inte vad jag har för jävla problem men jag kan minsann inte hitta någon som jag trivs så där bra med. Hon lyckades ganska snart efter sitt tidigare förhållande och ja, jag sitter fast och trampar på samma jävla ställe. Jag har helt enkelt väldigt svårt att bli kär igen, det mesta glider bara ut i sanden om det ens kommer någon vart. Nej! Hon har tur den där damen och jag kan inte annat än önska och hoppas att lilla jag finner lyckan någon dag någonstans. 
Vi åkte iaf hem och kollade på en krokodilfilm hemma hos mig som var så där, bra gjord men det känns som det där med övervuxna rovdjur har gjorts förr. Det börjar bli gammalt. Anaconda, Anacondas, Hajen-filmer, Deep blue sea, Ja det har faktiskt redan gjorts en film med en övervuxen krokodil också men dom lyckades göra en liknande ändå. Den kommer antagligen inte bli någon större hit.
Sandra drog precis stackaren. Det kommer komma hem två fulla pojkar till henne senare, eller vad vet jag det kanske kan bli mysigt!

Så var det med det, för er som är intresserade så fick jag jobb på Shell i Tensta idag. Jag ska befinna mig klockan 11 på macken för att testa kläder och ja, finns inte kläderna i min storlek där ska vi dra till Shell i Jacobsberg för att kolla efter rätt. Det känns lite weird med tanke på att jag var på intervju där idag, ehm(!). Jag bör nog berätta innan vi åker då att jag varit där... Shit! Ännu en härlig Cecilia-Arnblom-situation. Men det löser sig nog. Jag är mest glad att jag har ett jobb att gå till faktiskt.

Jaha, ska jag berätta ännu ett hjältedåd som utfördes efter blodgivnininge? -Jo, det är nämligen så att efter man gett blod så får man en gåva som är värd 30 kronor. Man får peka ut från ett skåp i princip. Istället för att ta ett glas, en tröja eller någon ljusstake så valde vi att skänka 30 kronor till barncancerfonden. Vilka helgon vi är va!?..

Nej nu ska jag göra något annat av denna sena natt!
Sov gott!

Lycka!!

Jag har precis fått jobb så det ser ut som det här kommer bli en bra dag...

BTW, jobbar en skitsnygg kille här ;) Yummy!!

Blodcentralen

Nu sitter jag här och har precis gett blod. Jag och Sandra är numera hjältar och väntar oss självklart att bli behandlade så också!

Puss på er!

Blodgivardagen!

Jaha, så var ännu en smärtfri intervju avklarad. Jag kollade ju upp vägen igår men smart som jag är så hade jag kollat upp vägen till en obemannad Shell. Jag i ett nötskal (-shell, haha). Men jag messade till Chaplin som inte var sen på att ringa upp och berätta vägen för mig, han kan fan vägen all over town alltså. Jag dör, men efter det var det ju inte alls svårt att hitta och intervjun blev av även denna gång.

Nu sitter jag mest och väntar på Sandrew, det är dags att bege sig in mot stan och ge blod. Gah, börjar bli lite nervig och killen som intervjuvade mig sa att man blir helt slut efteråt. Kul jag kommer få ikväll...
Aja, det löser sig! Jag hoppas jag får svar ang. den andra Shell snart också. Skulle ju va skönt att veta hur länge till man ska gå och glida på dagis...

Nej nu ska jag fixa iordning det sista!
Auf wiedersehn!

R.I.P Rocky

Våran Rocky har gått vidare till Hamsterhimlen! Usch va hemskt, han ligger helt lamlös i buren där uppe, jag började nästan gråta när jag såg honom. Han blev knappt ett år gammal, Malin hade burit ut honom ur sitt rum för längesen för han lät för mkt om nätterna. Hon brydde sig inte om honom så mycket, jag brukade ta upp honom och gosa lite ibland och nu är han borta! Även om det bara är en hamster så kändes det jättetrisst, för att inte tala om hur hemskt det var att se honom ligga så där. Usch! Nee, vila i fred vår lilla vän!

Nu har jag iaf tagit mitt förnuft till fånga och kommit på att det där med att träna efter intervjun är ju ett skämt. Dom renoverar omklädningsrummen på SATS så det finns inte ens en spegel att kolla i där dom nu har reservrummet. Åka in till stan utan att sminka sig eller ens kolla hur man ser ut? HAHA, vilket skämt!
Som mest kanske jag åker och tar mig en solning eller något, we'll see!

Entourage går varm på datorn just nu, jag sitter och skrattar högt för mig själv. Jag känner igen mig så mycket i den stackars Johnny Drama. Skönare peeps får man leta efter. Looove it!

Back to Vince Chase!


My baby


Här är någon som får mig på bra humör iaf! Gummy bear :)

Men börja grina då!

Åh vilken dag alltså! Kaosungar på lek och rörelse, en av dom fick en tung metalldel till en dörr i skallen och fick möjligtvis hjärnskakning. När jag äntligen slutar och ska åka hem blev jag nästan påkörd av en taxi och köerna var givetvis längre än kinamuren!!
Jag hade en massa missade samtal på luren och en av dom var från en Calle från Shell i Jakobsberg så nu har jag en till intervju klockan nio imorgon bitti. Suck! -Eller alltså det är givetvis skit skoj men jag hade sett fram emot ännu en sovmorgonIngen men men... Det blir iaf till att brumma vidare därifrån direkt till ett Muskelpass i Vällingby och sen återigen vidare till Stan med Sandra för att ge blod och sen shoppa.

Jag blev så stressad av att inte veta vart fan den där Shell-macken låg så jag höll på att börja grina men som tur va löste det sig när pappa lade sig i.
Jag är helt slut och ska snart iväg på pilates. Städningen har gått sådär. Kläderna är väck, sängen är bäddad, DVD-skivorna på plats. Skrivbordet ser fortfarande ut som andra världskriget men det går snabbt.

Nu ska Shell i Tensta höra av sig imorgon också så vi får väl se hur det går. Jag har många bollar i luften nu iaf och lönen kommer imorgon så jag kan inte klaga mer nu.
Puss på er!


Mörrn mörrn!

Nu är det Torsdag, äntligen! Sista arbetsdagen den här veckan och jag går 11-16, helt okay tid faktiskt!

Så fort jag kommer hem så blir det storstädning i rummet, det här fungerar ju verkligen inte. Kläder all over, DVD-filmer och kuddar huller om buller. Ja, och imorse bestämde sig lilla Fanny att hon skulle spy i min säng. Hundskrälle. Skrivbordet is a mess också, papper till förbannelse och kläder(!).
Nu svär jag dock mest över att jag inte hittar låtarna jag vill ha och försökt få tag på i veckor nu. Skitdator, varför kan det inte bara fungera?

Aah, de ringde från mammas jobb idag och ville ha hjälp också. Typiskt, jag som redan hade! Det har ju annars varit guld att få lite jobb där så man slipper åka så långt. Men men, hoppas det kommer fler chanser.

Bye bye!

Snubbla över bilder

image1146Satt och nörda i ansiktsboken och kolla vilka vackra bilder man bläddrar förbi. Power Meet 2007, oförglömligt! Eller ja, det  jag minns var iag oförglömligt...


Helg snart igen

Jaha, nu har den här dagen vart slut i ca 55 minuter och jag ska krypa ner under täcket och fortsätta på min film. Imorgon ska det jobbas, samma tider som idag och sen pilates. Jag ska försöka städa mitt rum också om det hinns med och ja, på Fredag är det dags att ge blod, innan dess ska jag träna och på kvällen bär det av till Ekerö för att senare dra ut på krogen. Förhoppningsvis har lönen kommit då, annars blir det inge bra.

På Lördag ska jag tydligen också ut, med Maddox! Vi får se hur det blir och vart... Kan bli bra!
Men nu ska jag sova och drömma om de snötäckta backarna i Kläppen i vinter!
Dröm sött!

Trött

Ja, så är fallet därför ska jag powernappa nu innan SATS. Efter träningen ska jag hem och mysa med Sandrew, bra skit!

Hörs ikväll!

Förmiddag

Himla skönt! Ännu en dag med mycket sömn, jag är totalt utvilad.

Snart bär det av mot jobbet igen, det är idag och imorgon. På Fredag är jag ledig så då ska jag upp och träna sen ge blod. Kul grej! Har ingen aning om när och hur men skulle höras med Sandrew idag, kanske ses, så det får jag reda på då.


image1145

Ha en superbra dag nu, det är ju lill-Lördag idag!!
Peace!

My dauwg!

Fy fasiken jag kan ju inte låta bli, det här är det sista inlägget nu... Iaf tills nästa!
image1144

Jag har hittat en ny hund som jag vill ha,
en mops! Förjävla goa och grymma, Ge mig!





Kela lite med kudden

Ja det börjar väl bli dags. Får se hur mycket längre in i filem Ratatoile jag kommer nu, jag lyckas ju somna ganska snabbt oftast!

image1143

Men imorgon börjar jag 11 så har iaf lite sovmorgon, hoppas ni sover gott allesammans!
Sleep tight!

I Stole it!

Sjukt kul grej som ingen av er kommer läsa anyway. Om ni inte har ngt bättre för er så kan ni ju göra skiten själva. I dare you!

10 sakar om mig
1. Är du singel?
-Ja, och har varit alldeles för länge. I'm getting desperate!
2. Är du lycklig?
-PASS
3. Är du uttråkad?
-Varför i h-- skulle jag annars sitta och svara på det här?
4. Är du ledsen?
-Inte för tillfället
5. Är du italienare?
-Nepp, 100% svenne!
6. Är du gravid?
-Nej, hoppas inte det
7. Är du full?
-Nej, inte dag innan arbete. Känns helt enkelt inte rätt
8. Är du en cooling? 
-Hell Yeah!
9. Är du från Irland?
-Fortfarande a swedish fuck
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta?
-Yes, det är dom. & så där äckligt kära fortfarande!

8 saker om ditt kärleksliv (Haha vilket kärleksliv?)
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
-Ja, självklart! Happend to me once!
2. Har du nånsin blivit sårad?
-Nja, inte medvetet
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade?
-Jo, och sen drömt om honom efter också.
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom?
-Alla har väl det men föredrar att berätta.
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna?
-Mm, Lisa bl.a..
6. Har du haft en hemlig beundrare?
-Hur ska jag kunna veta det?
7. Är du kär?
-Inte kär, möjligtvis lite betuttad som vanligt. I'll give it one more day
8. Vill du gifta dig i framtiden?
-Ville inte det förut, men jag har nog ändrat mig.

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust?
-Kärlek
2. Hår eller ögon?
-Ögon
3. Katter eller hundar?
-HUNDAR. Tvi för katter
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?
-Några få bästa vänner
5. TV eller Internet?
-Internet, kan ju ladda ner skiten ;)
6. Coca-cola eller Pepsi?
-Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll?
-Vild utekväll nu för tiden... börjar tröttna dock!
8. Pengar eller lycka?
-Pengar är lycka, dumbass!
9. Dag eller natt?
-Natt
10. MSN eller mobil?
-Mobil

10 "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?
-Nej, är fööör bra!
2. Brutit ett ben?
-Benet i armen
3. Gjort nåt du ångrar?
-MEN JA! Hur många ggr ska den frågan dyka upp??
4. Hoppat Bungee Jump?
-Nej, men ska göra det någon dag
5. Ljugit för någon du tycker om?
-Ja
6. Ätit en hel tårta?
-Nech! Ångest...
7. Gjort bort dig offentligt?
-Men hallå?
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen?
-Jajjemensan, mer än en gång...
9. Gråtit när ett husdjur dog?
-Ja, min råtta och mina kaniner :(
10. Velat försvinna?
-Ja, trooo mig!

13 Senaste...
1. Telefonsamtalet du gjorde?
-Papi
2. Telefonsamtalet du fick?
-Lisa min älsko
3. Personen du va med?
-Mami
4. Roligaste grejen som hänt?
-Jag och Lisa skulle ta oss hem från Hby Strand!!
5. Personen du sms:ade?
-Jacob
6. Du va i en bil med?
-Mami
7. Gick på bio med?
-Magnus
8. Va och shoppade med?
-Lisa
9. Du kysste?
-Nej, det tror jag inte jag skriver här. Ni får undra..
10. Du skrev till på myspace?
-Har inget sånt, orkar inte med fler communities
11. Du kommenterade?
-Antagligen Lajzan
12. Du tillbringade natten med?
-Lisa(?)
13. Du kramade?
-Martin tror jag när han och Linn hämtade Lisa. Hmm,Måste kramas mer...

Jaha, mycket smaskiga hemlisar... inte!
Ciao!

Promenera

It got me thinking... again!

Jag och mammsen tog en 50-minuters promis nyligen. Gah, mina öron säger jag bara. Jag är fortfarande öronbarn, för mycket kyla och dom värker. Det bara dunkar i dom, bokstavligen talat!
Men hur som helst, vi snacka som vanligt massa skit. Vi kom fram till en massa onödigheter.
  • Kläppen -Vi längtar och det kommer blir roligare nu när Lisa är med. Speciellt på afterskin.
  • Hösten -Det har fallit så mycket löv att det borde vara slut av dom på alla träd snart
  • Byggandet -Tar det någonsin slut. Det finns snart inga ängar kvar, inte en enda gräsplätt!
  • Ny pizzeria -Ja den borta vid gamla Knallen. Komiskt att de kallar det för "city". Det är verkligen så lite city som det kan bli men tydligen ett nytt hangaround för the little ones.
  • Kylan -Det blir inget mer missa pilates för kylan förstör mina öron. Var man inte sjuk innan så blir man väl det nu.
  • Rumporna -Mamma trosor åkte in i stjärten och vi båda frös om rumporna. Vi har känsliga rumpor helt enkelt. Det kanske är ett släktdrag?
  • Nostalgi -Vi gick igenom Älvdalsvägen, gatan där vi bodde. Det var asweird, kändes som att kolla tillbaka på ett annat liv. Vi var små och ovetandes, usch! Aldrig mer.
  • Windowpeeking -Det är tur att många har sina persienner nere för vi kan inte låta bli att kika in...

BTW, så var det någon som tutade på oss när vi skulle över övergångsstället vid Glädjevägen och det var INTE uppskattat. Jag blev livrädd och höll faktiskt på att dö!
Ja men det var väl ungefär vad promenaden gick ut på. Vi slog vårat promenad-rekord också med 13 minuter. Woho!
Nej nu ska jag duscha och värma mina öron och mitt stackars ass!
Have a cool evening!


Pussymuscle!

...Roligt ord

Crap!! Jag tänkte helt fel idag, jag trodde det var aerobics och core från 18:30 - 20:00 men det var pilates från 18:00. Jag hinner med andra ord inte så jag tvingar med mammsen på en långpromenad igen. Ångest, ångest, ångest!
Aja, är nog ledig på Fredag så får ta ett pass då om jag hinner innan jag och Sandra ska ge blod. Jag kom på det häromdagen så vi får se hur det blir med fullast vinner. Jag vet inte om det är så smart att dricka efter man gett en massa blod.
Jaja, nu har Jocke fått för sig att vi ska köra klädpoker också, haha! In your dreams baby, jag kan inte poker vilket betyder att jag blir naken först och det tycker inte jag är en bra idé. Vad sägs om något jag är bra på? Typ, finns i sjön.
Men men, back to business, jag ska träna imorgon iaf för det är ju då det är aeribics och core. Jag får köra extra hårt då, as simple as that.

Nej nu ska jag snart käka mad med la familia!
Bon apetit!

Rainbow baby


Jag saknar dig också kärleken!
Vi får styra upp det här snart Madde, What you doin' Saturday!?


Lillesyster

Nu har Lajzan hamnat i trubbel igen!
Försov sig imorse så hon kanske bli utsparkad ur skolan, inte så coolt! Jag förstår inte hur hon ska ta sig ur det här för hon får chans efter chans men sabbar det varenda gång. Vi försöker peppa och prata med henne men det verkar som det enda som skulle hjälpa den här unga damen som har seriösa koncentrationsproblem är om man bankar in skiten i skallen på henne. Tyvärr är det olagligt men snart ger jag blanka fan i det faktiskt. Dumma unge!

Skärpning!
Bye.

Shell-intervju

Jag får ångest när jag inte skriver typ varannan timme i den här nedrans bloggen nu för tiden.
Idag satte jag mig framför Entourage så fort jag gått upp och kikade på det medan jag fixade iordning mig. Klockan halv ett satt jag i bilen och brummade iväg på intervju. Den flummigaste hittills. Han ville inte veta så mkt om erfarenheter och personlighet o.s.v. Han berättade mest om hur bra kemi det är mellan personalen, hur mycket dom festar tillsammans och att de kommer tidigare till jobbet för att umgås och stannar timmar efter att de slutat. Trevligt tyckte jag, det är ju så det ska vara. Efter det berättade han att kunderna är värre, man kan då och då bli kallad för saker som hora och fitta men det finns ju trevliga prickar också. Mysigt! Jaja, mer om den intervjun säger jag inte. Det blir bara jinxed!

Nu ska jag kika vidare på Entourage ett tag innan det är dags att åka och plocka upp mammsen på jobbet för en shoppingtur i Åkis. Mat går åt här hemma av någon anledning...

Yo!


Deja vu

Vilka flashbacks jag fick nyss när jag snackade med Lisa igen. Haha! En minst sagt spårad natt på Viper med Conny och what's his face. Fan glömmer alltid vad han heter, men anyways. Kul kväll men som sagt SPÅRAD. Jag vet inte allt vi gjorde och även om jag visste skulle jag aldrig ha mod nog till att skriva det här. Fy farao, jag skulle minsann ALDRIG mer dricka efter den kvällen. Som vanligt... Men WTF!
På Fredag bär det ändå av hem till Emilia och Jocke på för och sen ut med folket igen. Ajajaj, hur ska detta gå. Emilia uppmanade alla att det var fullast vinner som gällde. Nej bra!

image1140

Slisk och slusk

Älskar er

"Alla har vi våra knepiga sidor, men det är saker som man kan se förbi, sånt som inte är värt att tjafsa om, för man älskar personen i alla fall trots felen och bristerna"  /Lisa Franken



Sandra och Lisa, kärlek till er!


Cissi tänker efter

Jaha, nu har man gått igenom ännu en dag på jobbet. Jag var med småttingarna på förmiddagen och efter disken gick jag upp. Efter ett tag kommer en från barnen där nere upp med hanskar på och massa servetter i händerna. "--- spyr där nere, har ni något saneringsmedel!" GULP!! Spyr?! Tack för den, samma unge som jag hade i handen när vi skulle till och från parken. Stax därefter fick jag reda på att två från den andra avdelningen hade spytt hela helgen. Man tackar, jag kan säga att jag har mått konstigt i magen hela dagen. Antingen är det för att jag är hypokondriker eller så har jag blivit smittad. God damn it!

Jag har haft ett samtal med Sandra igen om hur jag beter mig gentemot mina kompisar ibland, och framförallt henne. Jag kom fram till att jag är inne i en svacka nu. Självförtoendet är inte på topp men det kan lätt bli så när man har varken jobb, pojkvän eller pengar. Det är inte så att jag inte försöker och jag tycker inte att jag gör något fel men av någon anledning så är det väldigt svårt att anställa mig. Det gör det inte direkt lättare att känna sig självsäker och stark när man hela tiden blir nekad.
Jag är typ inte alltid kapabel till att tänka själv och tar väldigt lätt åt mig av saker som folk säger. Jag lyssnar kanske lite väl mycket på mina vänners tankar och tycke. Lite väl godtrogen kanske, jag måste helt enkelt lära mig tycka och tänka själv och kanske inte alltid lyssna på vad mina vänner säger, lyssna mer på hjärna och hjärta. Nu blev det väldigt känsligt och smörigt här men det blir så när jag tänker efter. Haha! Whatever!

Aja, nu är det iaf Entouragemaraton resten av kvällen. Det finns inte så mycket annat att göra.
Hejsvejs!

Måndagmorgon

Fy fasiken. Det är Måndag igen! Bläh...

Jag fick i uppdrag att med en bild visa min personlighet. Shiet va svårt tänkte lilla jag men sen kom jag på att det inte alls var så svårt.

Pinkie pie


Det här är ju jag i ett nötskal.
- Rosa (drömmare i rosa fluff)
- Mardrömmar (har dom.. ofta!) 
- Ballonger (PARTY!!)




Ha en bra dag!


Entourage

..Betyder följe eller följeslagare!

Jag sitter och kollar på det nu iaf och det känns lite som en killserie men jag gillare. En skådis som inte gör annat än super och och raggar fina damer tillsammans med sina vänner slash manager, slash halvbror. Dom lever det ljuva livet och hänger med dom kända människorna men av någon anledning så känns det som att det kommer vända snart. Jag är på tredje avsnittet så vi får se om det får sig en vändning snart.
Adrian Grenier är ganska easy on the eyes om man säger så vilket gör det ännu lättare att kolla på den här grabbiga serien.



Eftersom jag nu tagit en paus i serietittandet så tänkte jag komma med ett eget uppdrag som dom som vill gärna får ta för sig av. Jag ska nämligen skaffa hund någon gång i framtiden och ville dela med mig av mina favoriter.



Jag är inte mycket för dom stora hundarna eftersom jag är lite lat av mig och då funkar det inte. Förstå mig rätt schäfer har länge varit min favorithund och amstaff är en annan älskling men jag klarar som sagt inte av dom så därför får det bli en i den mindre storleken. Jag vill ha hund för kärlek och närhet och inte för träning och hobby.

Puss på er!

Speciella platser

Postat av: Sohlberg

Utmanar dig att lista de ställen du besökt som har ett speciellt minne över sig, och sen vilka länder du besökt!

image1133» Mallorca - resa med dåvarande pojkvän.
» Hultsfred - A trip of a lifetime
» Sälen - Spårade resor
» Blidö - Många, många minnen
» Stockholm - Born and raised
» Munsö - PASS!
»
Mora - Sött litet place där jag tog körkortet
»
Västerås - Power Big Meet

1. Danmark
2. Spanien
   -Fuerteventura
   -Lanzarote
   -Gran Canaria
   -Mallorca

3. Cypern
4. Estland


ChestPiercing

Jag var inne på en annan blogg häromdagen där jag såg en bild på en tjej som piercat sig på bröstet och det var verkligen assnyggt! Jag funderar verkligen på att göra detta själv.
Nu kommer antagligen alla läsare tycka att det här är asskarrigt men jag tycker iaf att det är tufft. Men en sak i taget, min tatuering är ett projekt också. Jag vet vart den ska vara men jag vet inte vad jag ska göra. Vill absolut inte ha för mycket heller. Tjejer med för mycket tattoos och hål känns inte snyggt alls men ändå känner jag som så att man lever bara en gång och man ska väl testa allt åtminstone en gång.


Piercing photo of Chest Flesh-Impressions

Jahapp, om man kanske skulle ta tag i det där uppdraget nu då! 
Puss!
      

Moviefever

Hey hey igen! Nu sitter jag i mitt nystädade rum och lyssnar på hög musik. Min bakhänga är som bortblåst och jag är fett taggad. Funderar t.o.m på att åka och träna men det är kanske lite väl overkill.
Jag har fått en film av Per-Tomas som jag kanske ska sätta på. Han tyckte inte jag skulle ha mer mardrömmar som jag får av alla skräckisar som jag kollar på och med tanke på gårdagen paranoia så kanske det är bra att kolla på den hellre än Icespiders. Jag vet inte riktigt vad det är för film men jag sökte på Google och det verkar som den handlar om bamsespindlar som käkar människor. Hmm! Jag är ju torsk på sånna filmer men som sagt, mardrömmar är nej kul! Jaja, vi får se...




Men iaf... Jag är ensam nu för Linn och Martin kom och hämtade Lisa fisa. Martin är inte helt normal, han började med att köra fram och tillbaka på gatan 5 ggr sen ställde han bilen med "nosen" in mot grinden så folk knappt kom förbi. Men wtf, that's him in a nutshell. Omöjligt att någonsin ta människan seriöst.
Igår bestämdes det också att Lisa ska följa med till Kläppen så vår nyår kommer spenderas där, så nu får ni peeps planera en egen fest för det kommer inte vi stå för i år tyvärr. Men det blir en hel del snowboardåkning i år (och nästa) med andra ord. Sjuuuuukt underbart!

Kikar in senare igen babes
Ciao!

Dags att uppdatera

Fan, har ju inte skrivit sen i Fredags...

Det var iaf en ganska skön men ändå lång dag på jobbet. Barnen bråkade lite mer än vanligt men vi särade på dom så det gick kanon.
När jag slutade åkte jag direkt till åkis, handlade, åkte hem med varorna och hämtade Malin sen till åkis igen för att käka. Det blev en vårrulle och sen en friterad banan med glass på det. Mumsfillamumma! När jag var mätt och alla andra skulle vidare skjutsade jag runt lite Per-Tomas och sen hem för att komma på vad som skulle göras. Det blev en Munsö och jag duschade, klädde på mig, sminkade mig, hämtade Lisa och brummade hela vägen bort till Lugnet för att säga hej till Olson och Chaplin. Det jag och Lisa inte visste var att det var några andra där som tydligen inte uppskattade att vi skulle komma så dom drog precis innan vi kom. Det var inte meningen att skrämma bort A. och hans fru, hade vi vetat skulle vi ju kanske gjort något annat. Men wtf, inte mitt problem.
Vi satt iaf där och babblade en stund om ditt och datt sen så bjöd vi med oss Chaplin på en utekväll på Garbos och han var på, vi frågade Olson också men han var mindre taggad.
Efter ett tag så kastade vi in handduken och Lisa fick köra hem oss efter att vi hämtat upp Sofia vid centrum. Vi somnade hemma hos Lisa skedandes och tittandes på Vänner.

Dagen efter blev det frukost framför tv:n och sen hem för att skjutsa pappa och hans vänner till Globen. Det var lite spårat och Lajzan fick sitta i skuffen. Lisa orkade inte följa med för hon ville sova. Hemvägen gick finemang och när vi kommit tillbaka ville mamma till Kista så det var bara att svida om och köra henne dit. Hon köpte en massa fina saker, bl.a ett par stövlar för 900 sek(!). Inte likt mamma men jag och Linda tyckte hon förtjänade det så vi övertalade henne. Efter det åkte vi iaf hem till stackars Lisa som var alldeles ensam och vi fixade iordning oss innan middagen som bestod av italienskt.
Precis när vi käkat upp så kom Chaplin och vi började värma upp. Ännu lite senare kom lillebror Joakim som också ville vara med och sen så drog vi vidare till Garbos. Kom jag och Lisa in? NEJ, vakterna sa: "Tyvärr Cecilia men det är 23 här..." -HALLÅ? Jag är faktiskt blond!!
Äsch, jag och Lisa bestämde oss för att dra vidare in till stan. Vi gick av i Karlberg och vandrade till Viper. Vakten kollade på mitt körkort och sa: "Det ser ut som du inte har något hår på den här bilden". GAH!! Det har man ju inte hört förr. Jag vet att jag var lite blond och att det smälter in i bakgrunden. Dumskallar! Han tyckte även om Lisas mellannamn, Ingegerd! Haha!
Vi gick iaf in, shots och tequila bara flödade för att inte tala om sms:en. Jag har en tendens att skicka lite för mkt dumma mess på fyllan men jag ber om ursäkt för det. Hoppas ingen blev störd av det bara, jag kan bli lite tjatig.
När vi bestämde oss för att gå till slut så var väl klockan kanske ett. Vi tog tuben till Hässelby Strand och därifrån fick vi gå eftersom jag inte hade någon bussremsa. Det tog två timmar (!!) för oss att gå hem därifrån, det tar vanligtvis MAX en halvtimme. Vi fick nämligen för oss att vi skulle äventyra vid kyrkogården så vi tog oss för över något stort hönsstaketliknande och sen en stenmur som vi båda ramlade ner från och sen igenom en häck. Vi la oss på en varsin bänk och sjöng gläns över sjö och strand. Jag kan kortfattat skriva att det blev rullning i en hög med asfalt, kastande av stenblock, bråk med busschafför, nylonstrumpor på huvudet och vandrandes utan skor. Ja, allt detta var anledningen till våra två timmar långa vandring.
Idag mår vi som vi förtjänar, möjligtvis lite bättre. Men ont har jag iaf i kropp och lem. Mitt knä är fucked up och blåmärkena många. Att vi inte typ bröt en arm eller några ben igår är ett mirakel.




Idag är det en bakisdag som heter duga. Det blir film och mys. INGET annat!
Imorgon ska jag ju jobba igen så, lugnt idag alltså!
Peace out!


Börjar dagen

..med en lista som jag baxade av Johanna eftersom hon slutat ge mig roliga utmaningar!

Bästa saken som hände i sommar: Hultsfred, utan tvekan!
Jeans eller mjukisar:  Men det går ju inte att välja mellan.
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött men glad
Hur många kuddar sover du med: 3 stycken
Morgon- eller nattmänniska:  Natt!
Bio eller promenad? Bio
Är du kittlig: På vissa ställen.
Stjärntecken? Kräftan -den lojale!
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Har ju två, kanske en till.

Ja, nejmen det här var ju kul. Nu ska jag brumma iväg till en lång dag på jobbet igen. Wohoo!
Idag jobbar jag 9-17, BLÄ!
HuGz & KiZzEz

Time for bed

image1119

Television's your friend

Gaaah kollade precis på en sjukt äcklig fast ändå jävligt rolig film. Wrong Turn 2, en image1113massa freaks som dödar för att äta i skogen. Precis som den första fast lite värre om jag får säga det själv. Haha, det var liksom freaks som hade sex och runkade i skogen. Lägger en feting i handen och deras härliga motto; incest är bäst familjefest. Hell yeah! Nej men, usch och fy säger jag bara. Det värsta är att jag aldrig kan hålla käften när jag kollar på sånna filmer det låter mest -SPRING!! FEL HÅLL!! Era jääävla stolpskott!! Akta rygg!! HAHAHAHA!! Fan va ful!!.. Osv osv! Sen gosar jag in mig i mammas axel som i sin tur gosar in sig i en kudde. Men wtf, det är familjekärlek på hög nivå. Båda mamma, jag, Malin och Lajzan satt och kollade och till slutet kom pappa också som mest sa. Sånna här filmer är inte roliga, vilken sjuk film och va fan är det ni kollar på. Ja, han är rädd för skräckisar.


Ja, för att fortsätta i samma riktining, nämligen tv så kan jag ju meddela att jag har blivit lurad till att ladda ner tre säsonger av Entourage också. Magnus tyckte jag skulle ladda ner och kolla på det så han har någon att prata om serien med och ja, seri-torsk som man är så lyssnade jag på honom så jag har väl en hel del sena nätter att se fram emot framför denna dumburk. Jippie!!


Tänkte meddela er där hemma också att den tyngsta låten just nu är lätt Homer Simpson ft Bow Wow, Jermaine Dupri & Short Dawg med låten Crank dat spiderpig. "Spiderpig, Spiderpig. Does whatever a Spiderpig does. Can he swing from a web? No he can't cause he's a pig. Looook ooout, he is a Spiderpig!". SÅ TUNG!

Nej nu ska jag snart sova för det är nämligen jobb imorgon också och jag slutar inte fören fem(!) vilket kommer bli kämpigt. Alla som jobbar på dagis vet hur långsamt timmarna går efter klockan tre. Höh!!
Smisk!

Fiser runt

Åååh, va skönt! Jag kom hem för en stund sen och pappas mjukiskläder åkte på direkt. Det är så skönt att fisa runt i pappas alldeles för stora tröja och byxa. Skulle kunna bo i dom... bokstavligen talat. Det är synd att det är så oattraktivt annars skulle jag gå runt med det always.

Ikväll blir det nog hemmamys. Chaplin ville ta en fika men jag får se om det bli något, är ganska seg idag. Det var ganska kaosigt på jobbet, ungarna hade lek och rörelse. Kul för dom men dom vägrade lyssna på oss så det blev som sagt kaos. Jag försökte med lekar som var nya för kidsen vilket började bra men slutade mindre bra. Mycket skrik och spring och absolut inget lyssna på dom vuxna gjorde att jag tänkte till och tyckte vi skulle leka något lugnare så det blidde så. Om det blev bättre? -NEJ! ICKE! Så vi gick tillbaka till förskolan och åt lite mellis istället. Sen spenderade jag resten av eftermiddagen med en massa dinosaurie-spel, ett av dom var i form av memory där jag typ krigade mot en av killarna på förskolan som har memorerat baksidan på alla kort så han kan typ alla par utantill. Men jag är så pass grym så jag slår honom hälften av gångerna. Samma kille sa att han skulle sopa banan när han spelade ett annat dinosaurie-spel med mig. Jag skrattade i en si så där 15 minuter. Ni ser, jag har iaf kul när jag jobbar.

Nyss pratade jag med Lisa om allt och ingenting och vi har fortfarande ingen som kan fylla platsen till Sälen. Det suger lite faktiskt, är det verkligen ingen som är sugen? Det är ju liksom bara över en helg!..
Nu ska jag fisa vidare iaf.
Have a nice evening!


Intervju

Jahapp, så hade man bjuden på ännu en intevju då! Det går ju så strålande för mig på alla dessa intervjuver men va fan någon ska väl ge mig sig nån gång tycker jag. Jag är faktiskt inte helt inkompitent.
Anyway, det är på Shell i Tensta, Tisdag klockan 13:00.


Keep your fingers crossed!

Det är bara Torsdag

God förmiddag på er. Gissa vem som känner sig riktigt utvilad, jo förstår ni! Det gör jag. Sovmorgon idag, jag börjar inte fören klockan 11 och det var skönt ska ni veta damer och herrar.
Jag slutar 16 idag och sen får vi se hur det blir med morgondagens tider och om jag ska jobba hela nästa vecka också. Hoppas, hoppas!

Det känns som den här veckan har gått hyperlångsamt. Det är liksom inte ens Fredag än, gah! Men men, imorgon är det iaf Fredag och det är ju skönt iofs!
Städaren håller på för fullt med dammsugning, dammtorkning, skurning och skrubbning så jag vet inte om jag vågar gå till köket och ta något att äta. Känns taskigt när han gjort så fint men wtf jag bor ju här.
Jag ska nog smyga ut och ta något ändå.
Puss på er!

Kvällens sista tanke

Jag har hört om en ny skön trend babes. Nu blir jag nästan lite ledsen att mamma slängt sina snowjoggers för decennier sen men dom hade nog iofs gjort sitt.
Trots att dessa är galet sköna så undrar jag om det verkligen kan vara snyggt. Om det nu är blir riktigt trendigt och snyggt så lär ju jag införskaffa ett par i rosa (ofcourse). Fy Farao vad mysigt alltså, bara glida runt i hela långa vintern! Passar perfekt för mig som är "dagis-folk".

image1110

Ja och med detta sagt så tackar jag för mig idag. Nu är det dags att kolla klart på Taladega nights. Ganska så värdelös film men ju fortare somnar jag. Städaren kommer ju imorgon så lär väl inte få sova även fast jag har sovmorgon. ARGH!!
Bonne nuit!

Cecilia demonstrerar

...Cecilia har fått nog!

image1108Mjo, lite trött och deppig är jag faktiskt. Jag vet inte varför men av någon aneldning så har jag börjat fundera lite igen. Det är väl en sådan dag helt enkelt och det kan ha mycket att göra med de senaste drömmarna. Hur som helst så känns det lite som jag är något form av objekt. Jag vet inte hur jag ska förklara det bättre utan att det blir för obvious... Aja. får ta det med mina nära och kära sen om jag vill få det ur mig. Jag vill mest bara säga att jag tycker faktiskt inte att det är så kul längre. Är man inte intresserad så låt det hellre vara för jag är faktiskt inte bara ute efter en sak! Jag vet att de flesta av mina kompisar blir chockade nu men, kom igen, jag är faktiskt en människa med känslor, haha!

Anyway, back to life! Jag har tränat en massa idag. Det var asskönt förutom att mina skor är helt fel. Jag får så fruktansvärt ont i fötterna efter ett aerobics-pass så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Ännu en sak jag måste göra av min lön som kommer nästa helg. Omg! Det är inte mycket kvar av den där lönen...
Nu sitter jag iaf och läser lite i nya Haléns-katalogen av någon anledning och märker att det endast är Jul-saker i den. Höh!! Redan? Fasiken det är typ bara tio veckor kvar till Jul. Fan vad efterblivet! Jag undrar om det blir en Jul hemma i år eller om det blir Bålsta, maybe somewhere else. Jag har ingen aning och det har nog inte familjen heller. We shall see, helt enkelt!

...Nu ringdes jag efter sovsällskap här. Haha, 21 bast och mörkrädd. 
-Nej, inte idag inte, jag är för trött. Hörde ni det mina vänner. Jag sa NEJ! Woho, progress!!
Nej slut på chitchat, bäst att sluta.
Bye for now!

Fotbollsstjärna!

Nu är det äntligen Onsdag. Det känns att helgen närmar sig men fortfarande noll planer på g. Jag kanske ska umgås med Lisa och jag ska dessutom höras med Sandra och Chaplin så vi får se om det blir någonting.

Jahapp och dagen har varit som vanligt, lite galnare kanske eftersom alla ungar är tillbaka nu men ändå skoj. Jagimage1107 hittade en ny dold talang när jag var ute, jag är nämligen GRYM(!!) på fotboll. Visserligen spelade jag mot två knattar men dom gick ju faktiskt i Brommapojkarna. Jag vann iaf överlägset med typ 13-8 och jag lyckades med en snygg glidtackling också fast utan tackling. Sen fällde jag en liten kille ganska rejält men han bara ställde sig upp och skrek FRISPARK!! Jag tyckte dock att det hette straff men aja. Jag vet inte riktigt vad dom hade för regler för dom skrek fripassa hela tiden och jag vet inte vad det är faktiskt. Jag tror dom har missförstått det hela, det heter väl fri! passa!. Mycket som jag funderat på faktiskt när det gäller den där fotbollsmatchen. Jag fick iaf stark back up mot slutet av Lee, en annan förskolelärare på dagiset. Vi var helt enkelt grymma tillsammans. Det blev både en och två tunnlar samt en massa andra snygga dribblingar... eller?!
På rasten idag somnade jag i vanlig ordning och då som inatt drömde jag en massa skit om ett avslutat kapitel i mitt liv. Det är jäkligt drygt ska jag be att få tala om. Dumma människa, försvinn ur mitt liv bara!

Snart beger jag mig iaf av mot gymmet, pilatesen igår gav så mycket så jag har träningsvärk i magen men det hjälps inte. Ikväll blir det aerobics och sen core. Så sjukt nice att få svettas lite granna...
Smell ya later!


Layout

Här är jag igen, känner mig lite gladare nu när man åtminstone ser kommentarerna igen! Vi får se hur nästa layout ser ut. Jag trivs bra med den här svarta nu så det lär dröja tills jag byter.
Ni kan ju komma med förslag om ni vill ha någon speciell färg eller tema. Jag kanske ska ha något i stuk med min MSN-bakgrund. Haha!



Ponysar och CareBears, -Me like!



Nu är det snart dags att sova känner jag. Skulle ju vara skönt att få lite sömn och förhoppningsvis ha några timmars sovande på nacken imorgon så man inte totalt går under!


image1106

Good Night, Sleep Tight, Don't let the bedbugs bite!!

Leftovers

Gah, va trött jag var imorse men dagen gick snabbt och rätt va det va så slutade jag och var dags att åka hem. Skönt!
Imorgon blir det från nio till fyra istället och då ska jag hoppa mellan avdelningarna.. Buff buff vad ni tycker det här är intressant.
Anyway, pilates blev det idag. Mycket mycket skönt och DH var precis slut så gick ner hit och fick reda på att stackars Alex blivit lurad av en ond brud så han trodde hans liv var över. Kul för omvärlden mindre kul för ångestdrabbade Alex.
Jaha, lite smått och lite gott. Jag har två biljeter till Dif-Luleå på Torsdag och funderar på att gå, någon som är på, give me a holler. Det finns även en plats över till Sälen, någon som är på, give me or Lisa a holler!

Gud vad långsamt tiden går, det är typ bara Tisdag! Helgen är flera dagar bort och då har man ju inga planer heller så det suger ändå. Blä!
Jag ska göra om designen på bloggen igen för kommentarsidan vill liksom inte som jag vill och då blir ja frustrerad, ännu mer blä!

Det här inlägget blev verkligen en stor påse av gott och blandat men livet är ju inte alltid in one piece liksom.
Bye bye!


Guten morgen!

image1103... och en tidig sådan är det!

Snart ska jag brumma iväg till jobbet igen! Jag slutar 15:00 idag så det blir pilates ikväll. Nice!

Ha en superbra dag!
Tchüs!



Guten nacht

image1101
Nu slänger jag in handduken! Sovadags, vi får se vilken film som blir mitt sällskap inatt. Taladega nights kanske. Exciting!! ;) 
Jag och Fanny säger iaf, natti natt!

Aouch!

Jag fick precis ett sms av Adde och trodde nästan jag skulle behöva slå honom... igen! "Har hört galet mycket rykten om dig! :S". Jag fick ett mindre utbrott på honom och då säger han -"Läs hela sms:et". Det var ett skämt, kul, jag tyckte det iaf så jag skickade det givetvis vidare till alla jag känner. Vissa tog det bättre än andra. Madde hade redan sett ett liknande förut, Andreas bad mig dra åt helvette, Jacob ville veta vad dom var för att kolla om det var sant och Chaplin ringde som ett oroligt nervvrak. Haha, det är tur att man är lättroad.

En sak som är mindre kul är att jag nyligen fick reda på att Erik som blev påkörd av tåget är min låtsas-kusins lillebror. Jag fick reda på att han hade dött i Lördags då Adde berättade det som om det var hans vän och nu visade det sig att det även var Michelles bror. Världen är allt bra liten, min syster har även hon träffat kisen ett par gånger. Hate it when crap like that happends!

Nyligen kirrat barret lite, blev ju självklart inte alls lika bra som när Lisa fixar det men min plånbok mår bra även om håret mitt fick lida. Ja, jag fick väl lida lite också eftersom det aldrig blir som jag tänkt mig men wtf! Det får funka i nuläget. När pengarna kommer får jag väl bägga och be Lisa att ta hand om mitt hår igen.

Nej mina vänner, nu ska jag klä på mig sen blir det GossipGirl. Per-Tomas var nämligen här och visade mig idag. Han tindrar till ibland Karl-Oskar. -Tack återigen!
Ching chong!


Trög dag

Jag somnade som en stock efter Shrek the third igår natt men sen när jag vaknade av telefonen bara några få timmar senare trodde jag att det var ett skämt. Jahapp, dags att jobba igen. Ännu ett dagis jag jobbat på förut, dock innan jag skrev in mig på vikariepolen. Det var kanske något år sen och det var ju inte alls samma barn där längre. Eftersom jag varit så trött så har väl dagen varit lite extra trög men det har gått bra. Jag spelade fotboll på morgonen och spöade några småpojkar, mohaha! -I kicked ass...
Hmm, ja det är väl ungefär så dagen såg ut, jag fick sluta en halvtimme tidigare också och det uppskattades självklart...

Jag kom på en massa saker som jag skulle skriva om i bloggen under dagen men som vanligt har jag glömt bort allt när jag kommer hem.
Ikväll ska jag iaf fixa mitt hår och det ska bli sjukt skönt, funderar på att låta mammsen finslipa luggen lite också eftersom den fortfarande är ganska het. Vi får se, jag vill ju inte göra Lisa för upprörd, hon är ju trots allt min och allas egna frisör och hon har redan skällt ut mig för att jag ska färga håret hemma själv.

Imorgon är det mer jobb, 8:00-15:00. Skönt att få lite timmar för det innebär ju i sin tur mer pengar.
Ja, just det. Per-Tomas skickade sms och frågade när jag skulle komma hem och jag svarade när jag var på väg men jag fick inget svar på det. Jag undrar jag, vad den mannen har i kikaren nu... Hmm!?

Adios!

Nighty night

image1099Nu har jag kämpat med designen på den här bloggen sen 23-tiden. Nu vill jag sova verkligen, det blev inte ens någon större ändring men eftersom det är helt sjukt svårt med alla olika siffror och koder i stilmallen så blev det knas så jag fick börja om. Men nu kanske jag är nöjd ett litet tag till iaf.

Sweet dreams!

Gossip Girl

Hej och hå! Jag har fått nerladdningsprogram på min dator vilket självklart är världens lycka för ett serie-freak som mig. Eller det kunde ha varit om det var så att jag hade en aning om hur man gjorde. Visst jag kan hitta program och serier och se ungefär vad man kan ladda ner och sen trycka på knappen, inga problem. Vissa kan jag t.o.m kolla på men dom filer med image1094 framför sig går liksom inte bara att dubbelklicka på. Det känns jättejobbigt för jag håller ju på att kolla på GossipGirl och jag har sett avsnitt ett och tre och har precis laddat ner fjärde men kan inte kolla på det p.g.a dom där nedrams "böckerna". Per-Tomas skulle hjälpa mig man hann inte visa i Lördags så nu måste jag vänta tills nästa helg och det suger verkligen. Vill ju se hur det går för Blair och Serena och sen vill jag dregla lite över Nate också. Mmm, yummy!

image1095

Jag har läst några av dom första böckerna och fastnade totalt i dom. Lite nördigt kanske men va fan, vem vill inte leva som de rika, snygga och glamorösa på Manhattan, upper east side.

Gossip GirlGossip Girl - Ni vet att ni älskar migGossip Girl - Ni vet att ni älskar migGossip Girl - För det är jag värdGossip Girl - Det som passar migGossip Girl - Leva livet här och nu

Ja men hur som helst, ni kan ju förstå min frustration. Vill ju verkligen se fortsättningen nu...
You know you love me!

Dumma mamma!

Hon ville tydligen inte fixa mitt hår idag heller och jag har fått skäll av Lisa också men jag känner att jag inte har råd att fixa mitt hår proffsigt varje gång och utväxten är minimal så kände att 80 kronor istället för fler hundra kändes skönt i min plånbok som för övrigt fortfarande är tom.

Madde ringde nyss och berättade att jag ska kolla efter fästingar för hon hade nämligen hittat en på sin kropp. Crap! Måste dom överleva kyla också, odödliga bastards...

Men nu ska jag roa er med en lista till. Kul va!?

Hur svarar du i hemtelefonen? Hur svarar du i mobiltelefonen?
Hemtelefonen: Hej det är Cissi! Mobilen: Heeej älskling (beror på vem det är)
Ringer det mycket till dig?
Mja, med tanke på hur få jag ringer så.
Ringer du mycket?
Alldeles för lite :( , förlåt!
Vem ringde du senast?
Madde
Hur mycket pengar har du?
Alldeles för lite
Senast kramat och när?
Gosh, jag har inte kramat någon sen i Fredags natt.. Pass!
Antal timmar sömn inatt?
typ 10 kanske. Skönt!
Sov du ensam?
Ja, om man inte räknar med Birro och Fanny!
Vem sov du hos senast?
Sandra och Kim i Solna.
Vem sov hos dig senast?
Jacob, Linden och Robbie ;)
Vem vet mest om dig?
Sandra, Lisa, Madde och Olson
Vem vet du mest om?
Sandra
Vad ser du fram emot?
Fredag, ofcourse!
Vad vill du ha just nu?
Sommar, sol, värme och ... i min säng!
Vem hånar du?
Ingen för tillfället
Vem längtar du mest efter?
Två personer som egentligen är dom sista jag vill sakna.
Vem vill du helst slippa?
No one in particular
Vem stör du dig på?
Oftast min störiga syster
Vem vill du sova bredvid inatt?
Ja du, det finns ett par alternativ som svar på denna fråga.
Vilken buss åker du oftast?
541:an
Vilken årstid är det nu?
Höst, deprimerande höstäckel
Anser du dig själv snygg?
Duger i krig
Har du varit kär?
Haha, yes i have!
Är du kär nu?
Nej nej, inte alls!
Är du en bra partner?
Ja, eller alltså! -Pass...
Har någon varit otrogen mot dig?
Nej...
Har någon varit otrogen mot någon , med dig?
Ja... (alldeles för många när jag tänker efter, 4-5 st =/ )
Har du varit otrogen?
Ja...
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad?
Både och!
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Japp
Vad åt du senast?
En capricciosa. Blä!
Är du polare med grannarna?
Mjo
Har du varit på ett party?
Jag är partyt
Har du varit utomlands?
Yes, och skulle gärna åka igen inom en snar framtid
Var är dina syskon just nu?
På sina rum framför datorerna
Vilken tid gick du upp imorse?
10 typ. Då var frukosten klar, can't miss
Vad gjorde du kl 2 inatt?
Drömde någon konstig dröm i vanlig ordning
Vad är det första du gör på morgonen?
Tar på mig ett par byxor
Vad ska du göra efter det här?
Duscha och kika efter fästingar...

Ja, men gud va intressant. Speciellt eftersom jag inte kan svara med namn på typ hälften av alla frågor med tanke på vilka som kan läsa skiten. Jag säger då det, dagens i-landsproblem!

XoXo Cecilia A.

Svampplockning

Nu har jag varit och plockat svamp med herr och fru Ekesäter. De kom och hämtade mig i Truklas super-volvo som går och låter som fan. Det var iaf mysigt med svampplplockningen som ägde rum i Svartsjö. Jag fick spela deras dotter Greta vilket jag kanske inte uppskattade så där jättemycket. Vi hittade massor med roliga svampar men endast tre kantareller. En var faktiskt och Madde hittade en Karl-Johan. Jag däremot hittade följande: grön svamp, lila svamp, en enorm och slemmig svamp, en flugsvamp, konstig avföring samt en skalle från något djur. Jag skulle gissa på får eller rådjur. Precis när jag började fundera på vart resten av kroppen var så visade det sig att Madde stod på den. Det tyckte hon inte om.
När vi hittat mer än vi ville så var det dags att hitta något annat, nämligen vägen hem. Det var lättare sagt än gjort, vi fick ploga oss igenom skogar av träd, hrmm! Alltså massvis med kvistar och nerhuggna träd. Det var jättejobbigt men till slut hittade vi rätt och jag lämnade lite spår efter mig, precis om Gretor gör. Jag knöt upp mina strumpor i träden så vi skulle hitta tillbaka en annan dag.




När jag kom hem så hämtade jag och mina söta päron pizzor och sen svullade vi i oss dom. Snart ska jag flörta lite med mamma för jag vill ju faktiskt att hon ska fixa mitt hår. Hon är tyvärr inte lika sugen men efter att jag har worked my magic så kommer det nog inte bli några problem...

Ciao!

They'll be spitting in your eye

Natten har varit fylld med drömmar, konstiga som vanligt. Girl meets boy, girl fall inlove with boy, boy meets boy, boy dumps girl... Ja, ungeför så var det. Som sagt mycket, mycket weird!

Jag kollade nyss på en av Maddes favofilmer, nämligen Tarantinos film Death Proof. God damn it(!!) säger jag bara. Den var galet bra alltså, jag har en ny favoritfilm, pappa också för den delen. Jag har aldrig sett en människa bli så till sig av en film. Och jag blev typ måttligt upphetsad av biljakter och diverse andra scener. Mums!
Jag rekommenderar denna film starkt, myyyycket starkt. -SE DEN!!



Nu måste jag sluta skriva lite hastigt och lustigt för Madde bjöd med mig på svampplockning. Jag hatar att plocka svamp men hon övertalade mig i vanlig ordning så nu bär det av mot Ekerö.

Mors!


I want a carebear!

image1077Nej hörni peeps! Nu kastar jag nog in handduken tror jag. Jag fick väl ett litet erbjudande eller en förfrågan om jag ville vara med och spela spel och jag var ju på ett tag iaf. Nu senare började jag inse att det aldrig skulle funka, jag är så fruktansvärt trött och sängen ser mycket inbjudande ut. Jag tror jag ska samla ihop mig själv och gå och lägga mig med Birro och en bra film...

Imorgon ska jag tvinga mamma att fixa min utväxt och kanske eventuellt träna lite. Sov gott nu allesammans!

Sweet dreams!

Thanks for the memories

Weeij! Jag fick precis bilder från i våras när jag hade Singstar-kväll hemma. Skitsköj att se faktiskt, tänkte jag skulle dela med mig. Här finns många härliga minnen och bilder på människor som är galet saknade!




Så snygga alltså, as always! -Me like you..

Ekolog-sången

Ja, jag har ju liksom lyckats med mitt senaste personliga uppdrag, att sparka mig själv i huvudet. Två gånger dessutom, så nu tänkte jag att det var dags för ett nytt och det får bli att lära sig den här låten utantill!

Smör, potatis, pepparrötter
Cider, flingor, cashewnötter
Bulgur, bondgröt, sallad, sill
Müsli, timjan, dadlar, dill
Olja, yoghurt, ärter, juice
Rågmjöl, pasta, äppelmos
skorpor, ströbröd, sojamjöl
Pesto, peppar, ekoöl
Morot, lättmjölk, välling, te
Honung, socker, saft, sorbé
Sirap, sylta, sesamfrö
Couscous, kaffe, knäckebröd

Ja det är Ica-reklamen och den går på repeat just nu i mitt rum så snart ska den väl sitta. Blir ett jävligt hett partytrick framöver! ;)

Ciao!

Toxic night

Jaha nu är det redan Lördag. Jag hann inte riktigt med att blogga igår, tyvärr!

Jag fick jobba över iaf en halvtimme p.g.a lite konstig planering och kommunikation pedagoger emellan.
När jag kom hemåt så svängde jag förbi åkis och handlade samt körde hem alla varor medan pappsen tog sig en till öl. Senare fick jag god mat och efter det begav jag mig hem till Sandrew för att förbereda för ännu en lyckad utgång. Vi fick drinkar av Ilona och sen klunkade vi i oss en Dagens innan vi sprang vidare till bussen.
När vi började närma oss stan så kollade vi med killarna vart dom skulle och de hade siktat på Hischen/Toxic så det var inget snack om saken vi vandrade dit och mötte upp boysen och gick in. Jag har inte vart på Hirschen sen typ våren 2006 på Idas studentskiva, den kvällen slutade lite sisådär. Toaletten på McDonalds Fridhemsplan fick sig ett (eller två) trevligt besök och efter en taxi till Brommaplan så vandrade jag hem. Det var en bit att gå...
Men hur som helst igårkväll dansade jag och Sandrew gärnet, det var verkligen lyckat. Kvällen slutade i en soffa hos Kim och Sandra med en boxinghandske som kudde och Axlo snarkandes i örat. Mysigt värre! Jag har även lyckats göra en deal, jag ska tydligen pierca bröstvårtan och Axlo tungan. Hmm, ja vi får se hur det blir med den saken...




Nu ska jag snart åka till Åkermyntan och handla igen, det behövs duschcreme och balsam i vanlig ordning. Puh! Det går åt som smör här hemma. Helt galet! Vi är helt enkelt renliga av oss i denna familj.

Förövrigt så har min yngsta syster haft sin första fylla. Igår var den och ja, nu har hon fått utegångsförbud i en månad och själv tyckte hon faktiskt att hon förtjänade det. Malin fattade att det var dumt det hon gjorde och sa lite simpelt: "jag ville bara testa en gång och jag kommer inte göra om det". Ja, sen frågade jag hur det var då sa hon att hon inte minns något av gårdagen. Undra om vi typ har samma gener eller något.
Som ett fint avslut tänkte jag tacka Per-Tomas för att han installerade azureus och photoshop m.m på min dator så jag kan leka igen. Nu kan man ladda ner filmer och bränna på den här datorn också, inte för att jag vet hur man gör. Den tredje lektionen i hur-man-laddar-ner-filmer fastnade inte den heller. Jag är ett hopplöst fall tror jag.

Pisk på stjärten!


Morgontrött

Fy fasiken, det var inte det lättaste att ta sig upp imorse men till slut gick det och nu känner jag mig pigg. Sjukt nice!

Jobbet väntar på mig nu och äntligen är det Fredag igen. Idag ska jag leka med min Sandra. Wiiie! Världsbäst kommer det givetvis bli.

Förresten drömde jag det sjukaste inatt. Gah! Vet inte om jag ska skratta eller gråta, om det var en mardröm eller inte. Galet! Full var jag iaf i drömmen och det var alla andra också, några mycket välbekanta killar dök upp också och ja... Nej, jag kan inte skriva den här. Men sjuk var den iaf!

Have a nice day!

Plaskpromis & film

Jaa, kvällen började med en promenad. Madde velade först och visste inte om vädret skulle stoppa henne från att gå utanför dörren men Zandra var på och jag var på så det fick blir promis i regnet i Råckstas finfina omgivningar.
Regnet öste ner men det stoppade inte oss från att först ta en liten gungeligung för att sedan söka skydd under ett närliggande tak vid en skola. Där satt vi och gaggade, eller Madde och Zandra stod för gaggandet jag var mest våt och kall. Men kul var det, dom kokade ihop och filurade lite, dom kom på att de shootade en porrfilm i skolan. De sjöng för sin kompis som fyllde år, dom rökte massor, dom kikade.. Jag vet faktiskt inte allt vad dom gjorde! Kul var det iaf och vått!
På vägen hem lekte dom i en tunnel också, eftersom Zandra hade galon från topp till tå i alla galna färger så tyckte Madde att hon såg ut som en uteliggare så vi bestämde att hon skulle posa framför kameran som en hemlös stackare, sagt och gjort. Zandra låg jätteskönt tills Madde kom och gned sig lite mot hennes ben... Efter det gick vi hem och sjöng Ekolog-sången samt en massa andra reklam godingar.



Madde och Zandra gör sig bra på bilder!

Efter promenaden så tog jag en snabbdusch för att sedan åka hem till Adde och kolla på en film. Det blev Planet Planet TerrorTerror. Den verkade till första ögonkastet ganska knasig sen så dök den ena kändisen efter den andra upp. Alla bra kändisar hade b-roller! Jag hajar noll. Bruce Willis, Fergie m.f. B-roller?
Det var en Tarantino film insåg jag i slutet, det förklarar allt jävla blod. Snacka om brutal film, jag spydde lite i munnen ett par gånger. Usch och fy säger jag bara, jag förstår inte varför vi inte bara kollade på Shrek the third ist. Adde tyckte inte heller om den så jag slog lite på honom och sa att han var dum. Det var han faktiskt också, -Miffot!
Nu är jag iaf hemma igen och måste sova för längesen. Jag ska somna till Shrek så  jag slipper drömma om brudar med pistolben och läskiga saker med blåsor överallt som käkar människor. Urk!


Bis dann!

Är beredd att hålla med

...Johanna om att den här var himlarns kul men sen om det ändrar min uppfattning om saker och ting är en annan sak!

"Kvinnor gör piercingar, tatueringar, föder barn, gör fettsugningar, tar bort revben, häftar ihop magsäcken, gör bröst operationer, sprutar in silicon pà alla ställen. De tar bort hàr med pincett och varmt vax, plockar ögonbryn och tar hàl i öronen. Men är det snack om at köra stock i röven gör det plötsligt ont."

Få inte för er någonting nu boys! ;p

A story!

Nej jag har inte så mycket att göra just nu, eller rättare sagt jag orkar inte.

Bläddra bland kontakterna på din mobil.
- Stanna slumpvis.
- Ta namnet och sätt som svar.

Hej, jag heter Chaplin
Jag är jättekär i
Jacob
men jag tycker att Linda G är snyggast.
Den fulaste på hela jorden är moster,
fast Alex är nästan ännu fulare.
Jag tycker att farfar är helknäpp,
men Gunnar är nog den mest korkade person jag vet.
Hetast i universum är Joppe,
och mormor kommer gå längst i livet.
Hejdå, nu ska jag gå och ha sex med Stefan!

Haha! Humor...

En helt vanlig dag

Först och främst, Grattis Martin och Kim som fyller år idag. Det är en hel del andra som fyller år men inga som är värda att nämnas. Men jag hoppas iaf att Kimsan och Martin får en skitskoj födelsedag.

Dagen gick ganska fort idag, det enda som var segt var att vara ute på morgonen idag. Fy fasiken va kallt det var, jag trodde mina tår skulle sprängas. Gah! Smärta!
Rasten gick åt till att sms:a för jag hade inget bättre för mig, nördig som jag är.

Imorgon blir det mer jobba, dessutom är det Fredag så förhoppningsvis blir det lite party... Ikväll får vi se vad som händer, jag har fått hem en massa filmer. Bl.a Planet terror som jag bara måste se, den verkar verkligen helt vrickad. En sån där film som man kanske ska se med Valkyria men vi kanske ska ta en liten walk idag. Vi behöver snacka av oss lite och kanske palla lite äpplen.
Adde skulle jag kanske kolla på tv med men han är mest bara dum så vi får se. Jag har ju massa filmer nu och ingen att se dom med så jag kanske offrar mig att umgås lite med pojkspolen.

Ja, det finns inte något mer att säga faktiskt. Saknar som vanligt Olson lite men han är mest nere just nu så jag får nog vänta ett bra tag tills jag får träffa honom igen. Men jag överlever väl!

Da svidánja!


Name me

1. Ditt namn:
- Cecilia Carina Arnblom
2. Ditt gangsternamn (De tre första bokstäverna i ditt riktiga namn, plus izzle):
- Cecizzle
3. Ditt detektivnamn: (Favoritfärg och favoritdjur, på engelska):
- Yellow pony
4. Ditt såpoperanamn: (Ditt mellannamn och gatunamnet, där du bor):
Carina Köping
5. Ditt Star Wars-namn: (De tre första bokstäverna i ditt efternamn, de två första bokstäverna i ditt förstanamn, de tre första bokstäverna av din mamms förstanamn):
- Arnceccar
6. Ditt superhjältenamn: (Din andra favoritfärg, på engelska och din favoritdricka):
- Purple Coke
7. Ditt vittnesskyddsnamn: (Din mammas mellannamn):
- Marie
8. Ditt gothnamn: (Black, och namnet på ett av dina gosedjur):
- Black Birro


Grattis Madde!

Ännu en dag som kommit och gått. En mycket skön dag som liksom bara swooschade förbi, jobb, träning och chitchat med Madde har jag hunnit med. Mycket behövande snack, trodde ju hönspaksbaben var arg på mig men lyckligtvis så var inte fallet så.
Hon är nu förlovad iaf för er som inte hört den stora nyheten, med ingen mindre än Niklas "Ekis Truklas" Ekesäter. Valkyria Johanna Madeleine Ekesäter, kind of have a nice ring to it!? -Grattis lenrumpan, hoppas ni blir lyckliga.

image1053

Ja, Madde och Zandy har även bestämt att de ska dra med mig på hyss men som jag precis berättat för Madde så har hon redan fått mig att tjyva en gång, även om hon kanske inte var medveten om det och det förmodligen var i mitt undermedvetna som hon gömde sig så har jag iaf hyssat. Vi kom fram till att Madde är djävulen på min vänstra axel och hon får mig att göra dumma saker. Ajabaja!
Jag fick också reda på en till sak som hon önskar sig i present, nämligen bäversafari. Ja, det kan ju bli intressant! Massor med presenter ligger uppe som förslag nu, hon ska ju ha diamanter i varenda piercing-hål i kroppen också och bara det kommer ju kosta en mindre förmögenhet. Att hon inte läcker när hon dricker är ju fan ett mirakel...

image1054Anyway... Idag fick jag iaf reda på vem Fille är och hur han hade mitt nummer. Det var Adde som tyckte det skulle vara kul att lura mig, vilket jag inte riktigt förstår. Men Fille är iaf en 19-årig kille som snart ska bli pappa till en liten flicka. Fille jobbar med Adde och bor i Enköping, hans dotter ska döpas till Michelle. Så nu vet alla det, skitkul Adde, du kommer få igen! TRO MIG! Hämnden är ljuv...Han dissade mig idag också, vi skulle kolla på tv at his place men han ville hellre se på Greys Anatomi än Heroes och det går bort så han får skylla sig själv. Bajsskalle!

Imorgon är det ett nytt dagis fast ett gammalt. Jag har jobbat där en dag förut men det var ett tag sen, mysiga barn dock och mycket trevlig personal. Sådant är alltid kul att komma tillbaka till!
Helgen närmar sig också, nu har jag lite planerat. Fredagskvällen ska spenderas med Sandra. Vi kanske ska ut och skaka rumpa eller så blir det en mysig hemmakväll, vi får helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda. Jag vet bara att det ALDRIG blir misslyckat när vi är tillsammans ute på krogen. Vi är soulmates liksom, det kan bara bli bra! Vi funderar på något crappy place som Viper kanske men jag börjar fundera på Garbos... Hmm, vi får se. Jag och Madde har btw ett mission som antagligen ska utföras på Garbos en vacker dag, men vad det är för äventyr får jag dessvärre inte avslöja... Mohihi!

Jag vet att jag skulle skriva något mer men Alex avbröt mig så jag kommer inte ihåg va det var. Hmm....!
Nåväl, det var säkert inget viktigt och om det var det så kommer jag nog på det snart och skriver väl upp det isf.
Zai jian!

Sleepy

Idag blir det jobb igen, in fact, det är jobb varje dag resten av veckan. Dagis, dagis, dagis!

Helgen är helt fri fortfarande, vi får se vad som händer helt enkelt. Just nu är jag mest sugen på att bara ta det lugnt men jag är helt övertygad om att det kommer ändras inom en snar framtid... tyvärr!
Just nu känns det tungt att inte ha sovmorgon fören på Lördagmorgon men det är bara en vanesak.

Madde orkade inte gå in på datorn igår och det var ju lika bra för jag somnade som en stock. Men jag ser fram emot hennes blogg ikväll.

Have a nice one!

Ops I did it again!

Idag blev jag bortringd på jobb i Abrahamsberg. Jag var väldigt trött på morgonen när jag kom dit och lite smått förvirrad (kommer till det senare..) men hitta gjorde jag till slut iaf. Utan GPS dessutom.

Jag började klockan nio och det var på en småbarnsavdelning så efter lunchen var det lugnt eftersom alla småttingar somnade. Asskönt, så jag satte mig i personalrummet och lekte lite med luren och helt plötsligt får jag ett sms från ett okänt nummer och ja så här ser sms-konversationen ut.
Okänd -"Tja allt bra? ;)"
Jag -"Japp, toppen! Vem undrar?"
Okänd -"En italienare från Ekerö, fick ditt nummer av nån. Haha :)"
Jag -"Skojar du eller, av vem då?"
Okänd -"A jag svär helt sjukt. Ingen aning asså såg ditt nummer nu i mobilen :)"
Jag -"Känner jag dig?"
Okänd -"Nä vi va på samma fest på ekerö tror jag. Så fråga jag nån snubbe om ditt nummer ;)"
Jag -"På vems fest? Vet du ens vad jag heter?"
Okänd -"Kommer inte ihåg var de va, va tank:P Men Cissi sa han. Rätt? ;D"
Jag -"Ja, det är rätt. Vem är du då?!"
Okänd -"Fille. Asså jag e inte från sthlm. Jobbar bara här, känner folk bara"
Jag -"Vet du vem som gav dig numret, vad hette han"
Okänd -"Ingen aning. Asså va bara in en snabbis. Halvstor snubbe brunt hår typ"
Jag -"Jaha, Vart var du på Ekerö då? Det kanske var Olson?"
Okänd -"Va vem fan e de? Jag vet inget om den sidan av stan. Gillar söta blonda ;)"
... Sen fortsätter det ett tag!

Någon som känner sig skyldig eller vet vem det är. Han känner tydligen någon Rico också.. Helskumt! Haha..

Anyway, efter rasten rullade det på. Vi var mest ute och barnen var supergoa. Stora som små och det gjorde att eftermiddagen gick relativt snabbt.
Klockan fyra fick jag gå och skulle dra mig tillbaka till bilen när jag blir helt kall i hela kroppen då jag inte minns att jag tagit ut nyckeln ut låset på bilen och lagt ner den i väskan. Mycket riktigt så ligger inte nyckeln i väskan, endast hemmanyckeln där jag lyckligtvis har en extra till bilen på. Jag var helt säker på att någon tagit bilen men till slut ser jag den och bli lättat och i handtaget sitter en lapp, då är det minsann någon snäll själ som sett mina nycklar och tagit hand om dom. Gah! Vilken tur...
Jag drog iaf vidare mot Bromma utan nyckeln eftersom jag tänkte att jag kunde ta den imorgon. I Bromma hämtade jag Lisa och vi åkte vidare hem till henne för en myskväll med tv, middag och godis och en hel del snack, vilket verkligen behövdes. Hon har en del kassa människor i sin klass just nu som jag mest skulle vilja strypa plus en annan kass människa längre ut på öarna som skulle ha ett nackskott. Tydligen så har inte denna människa (vars namn jag inte nämner med tanke på hur många gemensamma vänner vi har) inget bättre för sig än att smutskasta och snacka skit om folk. Svårt att förstå hur hon har tid, hon bör prioritera sin "familj" i första hand. MEN, jag och Lisa hade det iaf mys & mums!
När vi kände oss klara med varandra drog jag vidare hemåt och pappsen mötte mig vid Statoil för att fylla tanken med bensin. Så nu är det bara att tuta och köra igen.
Ja och efter en varm lång dusch som jag nyligen tog efter DH så är det snart dags för sängen. Börjar redan klockan åtta imorgon och efter det blir det aerobics.

Madelene Valkyria E. skicka sms när du kommer hem så jag kan gå in och läsa din blogg. ELLER RING!.. Jag är så jävla nyfiken!

Peace!


Tänker tillbaka

Now I know, only I, can stop the rain
It's not that we gotta do what we do
It's what we know, so to me it ain't nuttin but bein true...

 





Sommaren 2007 i bilder
 
Vårmys  Rättvik & Mora Fester på Ekerö  Kubbmys  Solnedgång på klipporna 
Fest @ my place Blidömys med Lisa Hultsfredsfestivalen  Midsommar 
Måleri med systrarna  Kortspel med Jonta och Olson Power big Meet 
Norrtälje Carshow  Min födelsedags fest  Båt, bad & mys  Porrkväll med flickorna
Rasta  Kräftprovning Linns födelsedagsfest Mys hemma hos Jonas

Gym

Nehe, inget jobb idag!..
Jag beger mig då till gymmet strax och kör lite muskel sen vidare till solariöarna. Det behövs verkligen som sagt.

Ha en bra dag!

Haha!

Okay jag är blond men whatever den här slog alla blondinskämt jag hört!

En flicka kom skuttandes hem från skolan en dag.
- Mamma, mamma, tjoade hon, vi räknade i skolan idag, och alla de andra
kunde bara räkna till 4, men jag räknade till 10 jag. Skall du höra? 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10!
- Vad duktig du är, svarade mamman.
- Det är för att jag är blond, sade flickan.
- Ja, det är för att du är blond, svarade modern.

Nästa dag kom flickan tjoandes hem från skolan.
- Mamma, mamma, idag läste vi alfabetet och alla de andra barnen kunde
bara säga till D, men jag kunde ända till G jag! Vill du höra? A, B, C, D, E, F, G!
- Du är så duktig, sade modern leende.
- Det är för att jag är blond, sade flickan.
- Ja, det är för att du är blond, svarade modern moderligt.

Dagen därpå kom flickan hoppandes hem från skolan.
- Mamma, mamma, när vi duschade efter jympan idag såg jag att alla
flickorna hade platta bröst, men jag har de här jag! Hojtade flickan,
drog upp tröjan och visade ett par väl utvecklade 70E.
- Du är så duktig min lilla vän, sade mamman.
- Det är för att jag är blond, sade flickan. Nej, sade mamman, det är
för att du är 24.


Gratis kamera!

Ja, jag är faktiskt seriös. Man kan få en kamera eller en ipod gratis på den här sidan. For real!
Sjukt men sant!! 
På sidan får du information om hur du ska göra och det är enkelt. Det är ett reklamföretag som gör detta för att få publicitet (inget spam). Det är företaget som betalar ut det du väljer.


Ensammen

Nu har jag funderat igen och kännt efter. Sånt där skit som man ska låta bli men jag kom iaf fram till att jag saknar att vara kär. Alltså bara känslan i sig. Ha någon att pussa lite på ibland, skriva söta sms till, köpa saker till, skämma bort lite och framförallt det där som man får på köpet. Mm, det är synd att det är så många opassande människor som läser den här bloggen. Egentligen bryr jag mig inte, men tänker mest på pappsen som kanske hamnar i chock eller något om jag skriver för mycket men jag tror de flesta vet vad jag menar iaf.
Ja, fast idag var det faktiskt så att jag mest saknade att ha någon att kolla på film med och krama lite på, men men.. Some day!

image1030

MÄTT!

Nej nu har jag ätit för mycket igen och samvetet ligger ungefär på botten. Blä! Träna imorgon och sola för det orkade jag inte heller göra idag.

Pappa kom precis in med en fet banana split så det var ju bara att äta upp den, mest för att vara snäll mot pappsen. Han blir ju så sårad annars.
Det känns ganska dött, Madde blev ju senare än jag tänkt så vi får se när och om hon kommer hem ifall det blir något leka. Dumskallen åker en jättelångsam buss hem med åtta pers i. Kul grej liksom...

Usch, vet egentligen inte vad jag ska skriva. Är mest bara trött och har absolut ingenting att göra. Det känns förjädrigt och pappa dissade totalt vårt box-pass så honom tycker jag inte om alls. Svikare!
Jag har haft så tråkigt att jag t.o.m läst igenom min blogg en snabbis och det har hänt galet mycket de senaste åren alltså. Jag har haft bloggen i kanske ett och ett halvt år och har varit med om mycket ups and downs. Gosh! Mycket skit ska man ta, jag och Sandra hittade tillbaka till varandra efter att jag skärpt till mig. Lite andra nya vänner och andra som försvunnit. Många händelser och äventyr, typ Tallinn, alla Sälen-resor, fester, FYLLOR. Helt galet, jag förstörde ett knä på Leos student och blev buren genom halva stan. Min tå blev mosad på Linda Öhmans avskedsfest. Slagsmål på Halloween mellan syskon och massa andra bråk mellan vänner. Par som gjort slut och blivit tillsammans igen och några som blivit tillsammans och gjort slut. En nedrans massa struleri och betuttningar som runnit ut i sanden. -Ja, jag kan hålla på hur länge som helst men jag tror jag väljer att sluta för det kan ju lätt börja spåra. Vill man veta så finns ju allt i bloggen liksom. Just read it!

Nej nu ska jag kika vidare.
C ya!


Året var 2004

 Det här var nog det stördaste jag varit med om på länge. Jag gick in på Lindas "snuttis" för hon berättade för mig att jag svarat på en massa frågor där och att svaren var helt sjuka. Ja, och mycket riktigt. Det här är alltså svar på frågor från typ början av 2004. Man kan ju se att en hel del saker har ändrats men ja, jag tycker ju fortfarande om hockeypojkar och är väl fortfarande ganska oseriös men det här var nog en överdrift.
Gah, ni får läsa men ta det med en nypa salt jag var liksom 16 år... Hrmm!

Vad skulle du göra om du vaknade upp och upptäckte att du var en rosa kanin?
- Go morron!!
Varför är du medlem på Snuttis?
- venne... det e fett trisst iaf!
Hur lång tid tar du på dig att skriva aslkdaskdalkkladkasdaslödaöslasöldölasalöskdaölskd?
- Det e mitt efternamn så det går fort...
Hur många skrivbordsikoner har du?
- eeeh... femtitretton...
Hur gör man dig glad?
- pussa meej.. =)
Vilken är din favoritkroppsdel?
- Andreas...
IRCar du?
- virkar??
Hur snabbt kan du cykla?
- jag cyklar inte..
Vad har du för dator?
- en kantig..
Vem är världens sexigaste?
- oh my god... Andreas när han spelar hockey... jag dör..
Vad tycker du om SnuttisCrew?
- BadAnka
Hur kan vi göra Snuttis ännu bättre?
- dunno don't care...
Vem älskar du mest i hela världen?
- ANDREAS min lilla pillirump
Vilka språk kan du?
- Lite tyska, engelska, rövarspråket o Svenska.. kan säga knulla,kuk o fitta på teckenspråk.. =)
Kanin eller hare?
- båda e lika kåta så d sprollar.. =)
Vad säger du om jag säger 42?
- 666
Favoritlåt?
- Lilla Ludde..
Cola eller fanta?
- dummastew frågan..ta en annan..
Vad är du allra bäst på?
- den va lätt... att... venne.. =S
Favoritbok?
- Frida??
Favoritfilm?
- Hitta Nemo
Favorituttryck?
- >Pumpalens<
OK ärligt nu hur många p-rullar har du på datorn?
- åh fan kan man ladda ner sånt... hmm.. c(=
Favoritspel?
- Doktor.. eller?
Kan du stoppa din lilltå i örat?
- varför ska man stoppa in nåt där.. ?
Långt eller kort hår?
- vågar inte säga då lackar andreas...
Om du fick måla hela världen i en enda färg, vilken skulle det bli?
- Rooooooooooooooooooooosaaaaaaaaaaa
Hur många brödrostar har du hemma?
- EN men man kan rosta 4 bröd eller fler om dom e smååå..!
Tycker du om anime?
- jag tycker om min hund... ?!
Och manga då?
- osså tycker jag om pannkekor me glass
Vad bör folk veta om dig?
- att jag inte kan leva utan LOOOVE
Vilket land skulle du bo i om du fick välja vilket som helst?
- Ett varmt...
Vilka hårfärger har du haft?
- Lila, Rosa, Blond, Gul :S, o Askblond...
Regn eller snö?
- Regn... TRÖTT PÅ SNÖÖÖÖÖÖÖ!! Aaaaaaaaaarghh!!
McDonalds, Burger King eller Sibylla?
- Donken.. =)
Vilket gör du hellre sover eller lanar?
- susselussar!
Mac eller PC?
- Whatever!
Hur många/vilka instrument kan du spela?
- donken sa jag juh.. :S
Börjar du tröttna på att svara på frågor nu? =P
- vaah!?
Hur fort dricker du 153 cl cola?
- shiiit... jag vet faktist inte.. får ta o kolla nån dag!
Hur många har du varit tillsammans med?
- 2 apor frn ekerö, 1 rocker o nu min lilla pillirump..ANDREAS
Längsta förhållandet?
- Andreas... 1 år snart =)
Vad tänder du mest på?
- Andreas när han spelar hockey.. asså shiit man kommer nästan på läktarn..
Vad är det pinsammaste du har gjort?
- idaa?? :S
Vem gillar du bäst din mamma eller pappa?
- mamma.. pappa e dum
Bil eller motorcykel?
- Både och... bil på vintern!
Har du allvarliga psykiska problem?
- jag har 18 bananer i röven...
Är du socialare på nätet eller IRL?
- same same same...
Favvogrupp/artist?
- venne...
Bästa raggningsrepliken?
- vill du knulla?.. snäääääälla!!
Finaste färgen på ögon?
- Andreas...
Är du sömnig?
- jag har trötta ögon för jag grät... =(
Är inte Gollum typ världens sexigaste?
- HATA HATA HATA HATA... =( kan inte typ man lägga ner dom där jävla skit filmerna...
Hur många gånger om dagen äter du?
- lite hela tiden!.. när jag får tråkigt...
Hur många lampor har du i ditt rum?
- 1-2.. mamma o pappa snor ena hela tiden =(
Biter du på naglarna?
- har slutat suga på tummen =)
Whats your favourite scary movie?
- The Ring...
Favoritdans?
- Fågeldansen eller Ballongdansen
Vad heter ditt monster under sängen?
- haha han heter Berus..
Nu tänker du väl vilka sjuka frågor men kommer du på några bättre själv då va va?
- Hur många fingrar har du??
Hur stor skärm har du?
- fett stor.. 20 kvadrat meter!
Favoritparfym?
- Armani & Dolce Gabbana.. mm mmm mm
gör du just nu (förutom att svara på detta)?
- luktar på min överläpp..
Vad anser du vara normal tid att vakna vid?
- när man e pigg...
Ska vi låta dig vara ifred nu?=P
- ..jaha va ska jag göra nu då?? =(


  Personlighet: Nörd Boende: Med båda päronen Dejt-status: Gift  
  Hårfärg: Vart? Längd: 161-165 cmVikt: För mycket
  Tycker om: ÖgonTränar: Inget Intresse: Shoppa


Ja, här ser ni då beviset på att jag också varit en fjortis, och det var inte så lite heller. Jag var också jävligt nykär och lite smått besatt kanske. Men wtf, jag var liten!
Statusen ser ju lite annorlunda ut också, jag är ju verkligen ingen nörd(?)! Gift är jag definitivt inte och jag tränar typ massor och dessutom har jag växt en eller två centimeter sen dess.
Haha, herregud säger jag bara!!

Facebook!

 

I'm feeling allright!

Fy farao vad skönt det var att vakna imorse utan att må dåligt.
Jag somnade i princip med mobilen i handen igår efter att ha messat med en mycket uttråkad Olson. Han satt och kollade på tv men var ledsen för att det bara var porr. Jag tyckte han var konstig för porr är väl typ det bästa som finns? Hmm, Andreas Olson när ska du lära dig. Han tyckte inte jag var normal men å andra sidan har jag ju faktiskt aldrig påstått att jag är det heller.



Idag var det meningen att jag skulle få med pappsen på ett box-pass men han är en jävla mes och håller på att banga nu. Efter boxen ska jag leka med Madde, hon kommer hem idag och då ska jag prata allvar med henne för nu har hon satt sig i klistret. Det må kanske inte vara hon själv som satt sig där men i klistret sitter hon likt förbannat och jag tycker nästan synd om henne samtidigt som jag är lite avis. Svårt för er andra att förstå men jag kan liksom inte förklara här för jag tror inte det skulle uppskattas om fel person/personer läste.
Hur som helst så har jag ingen aning om vad vi ska göra, vi får se helt enkelt.



Sola ska jag nog göra idag iaf, jag kommer inte överens med den bleka tonen i min hud just nu. Väck!!

Sayonara!

Every rose has it's thorn

image1026We both lie silently still
In the dead of the night.
Although we both lie close together
We feel miles apart inside
Was it somethin' I said or somethin' I did
Did my words not come out right
Tho' I tried not to hurt you
Tho' I tried
But I guess that's why they say

Every rose has it's thorn
Just like every night has it's dawn
Just like every cowboy sings a sad, sad song
Every rose has it's thorn


Yea it does

I listen to your favorite song
Playin' on the radio
Hear the DJ say love's a game of
Easy come and easy go
But I wonder does he know
Has he ever felt like this
And I know you'd be here right now
If I could have let you know somehow
I guess

Every rose has it's thorn
Just like every night has it's dawn
Just like every cowboy sings a sad, sad song
Every rose has it's thorn

Though it's been awhile now
I can still feel so much pain
Like a knife that cuts you
The wound heals, but the scar, that scar remains

I know I could have saved our love that night
If I'd known what to say
Instead of makin' love
We both made our separate ways

Now I hear you've found somebody new
And that I never meant that much to you
To hear that tears me up inside
And to see you cuts me like a knife

Every rose has it's thorn
Just like every night has it's dawn
Just like every cowboy sings a sad, sad song
Every rose has it's thorn

Good Morning

image1024

Drar mig tillbaka

image1022Nu känner jag att tröttheten vinner över suget på att vara uppe en lördagkväll som denna. Jag kryper ner i sängen nu och sätter på en film, nybäddat har....

Blev avbruten för jag var tvungen att köra hem Per-Tomas, men iaf. Jag har en nybäddad säng som väntar på min varma kropp. Det ska bli så underbart att få gå och sova med Birro. Nu är nästa fråga bara vilken film jag ska sätta på. Hmm! Jag får ta en funderar medan jag byter om till min sängklädsel.


God Natt på er allesammans!

Tack

image1021

Tack snälla Per-Tomas för att du kämpade och fixade min dator!
Det uppskattas verkligen, Tack, tack och åter tack!!

Uttråkad

Jag har kommit på att det är ganska tråkigt när man inte har någonting att göra.
Jag har knytit armband till en hel armé känns det som, jag börjar tröttna. Jag borde egentligen städa mitt rum men Per-Tomas sitter där inne och försöker fixa min envisa dator så jag sitter i datarummet och nördar...

Jag har faktiskt jättetråkigt så jag ska nog kolla på tv eller nåt, jag har ju en del filmer som jag inte sett än så kanske ska sätta mig framför den andra dumburken ett tag för att få tiden att gå.

Förresten så måste jag rätta mig själv, Olson har inte opererat knät utan höften! Jag vet inte vad jag fick det ifrån egentligen. Jag ber om ursäkt helt enkelt!!

PUSS!

Söder suger

Igår begav jag mig mot Stenhamra efter att jag glömt hela mig själv ett par gånger. Jag pratade med Olson lite som också skulle ut så vi spikade dejt.
När jag kom till Linnsan så var mina flickor redan där så vi käkade, jag för andra gången, middag. Det var mums sen sket vi i efterrätten för vi var mätta och gick på vinet ist. Strax innan nio gick vi till bussen som skulle gå in mot stan och söder(!). Jag är no big fan av söder men jag följde med iaf och sen minns jag inte kvällen så mycket efter första haket. Det slår till snabbt och det slår till ordentligt på mig. Jag kom iaf inte in på nåt skitställe och blev förbannad sen nästa sak jag minns är att jag satt i en bil med Olson. Jag  fick tydligen skjuts hem av honom och jag vaknade spritt språngande naken i min säng imorse och ville mest bara dö. Jag hade hunnit göra lite andra saker hemma också innan jag somnade men det behöver vi inte skriva upp här och sen vill jag be om ursäkt till alla som jag kanske har messat eller ringt och dessutom säger jag förlåt om jag betett mig illa eller gjort något annat opassande. Gah! Pinsamt pinsamt...



Pamela och Linn skakar sina lurviga!


Hittade den här bilden i mobilen. Jag vet inte om det är ngt ragg eller whatever! Haha, varför tog jag kort på en random snubbe!?


Idag har jag varit riktigt risig, alltså jag har mått ganska bra men jag har kännt mig lite ofräsch. Fruktansvärt kul har jag haft dock.
Jag, mamma, pappa och Lajzan har vart och shoppat i vällingby, jag stank mest och alla klagade. Syster blev typ full av min andedräkt och jag skämdes lite. Sen åkte iaf vi hem och bajsade och efter det bar det av mot Åkis. Där satt vi och käkade och jag drack galet mycket cola... När jag är bakis är jag så överenergisk och det har jag verkligen varit idag. Jag har bråttats lite med Lajzan och fått mamma och pappa att skratta och bli helt galna. Det var kul!
Efter lite mat och massaor med läsk så gick vi in och handlade, jag och syrran roade oss med att försöka sparka oss själv i huvudet. Det var väldigt nära så snart lyckas vi nog, sjukt skoj var det dessutom -det var längesen jag garvade så mycket. Mamma och pappa skämdes jättemycket över oss men det struntar jag faktiskt i, jag sa bara BÖRJA GRINA DÅ!!




Efter det åkte vi hem igen och nu har jag gosat med mamma framför en film och gjort armband av mina nyinköpta trådar. Skitskoj! Jag har pratat med Madde i luren också. Hon är dum för hon är inte hemma utan i Rättvik. Varför det liksom, jag ville ju leka.. Dumskalle!

Nu ska jag snart äta sen ska jag duscha för andra gången idag, man blir väldigt varm av att vara helt jävla goofy en hel dag... Det vill jag lova!
Jag har börjat med ett nytt svärord också, shit-jävlar! Asbra när man är förbannad.

Hej svejs!


Träna

Idag fick jag sova ut lite. Pappsen väckte mig för kanske 20 minuter sen och sa att Linda minsann visst skulle till skolan för det hade dom ringt och sagt till honom. Så Linda fick väl lite skäll och var tvungen att stiga upp omedelbums sen får vi se när hon kommer iväg.
Jag själv ska snart kliva upp på biken och trampa iväg mot mitt muskelpass som är mycket efterlängtat och efter det ska jag gasa gärnet hemåt för det kommer någon gubbe och ska fixa pannan.

Efter det ska jag nog kolla vad mammsen har planerat, maybe I'll spend som quality-time with her.
Pust och flämt på er!

Kanelbullens dag!

Det var ju kanelbullens dag idag men inte fick jag någon bulle minsann! Fy farao va sur jag blir. Järnspikar, nej nu åker den förbaskade stolen i golvet!

För övrigt tycker jag att det är dåligt att bullarna får en helt egen dag, vad är det för stil liksom?! Är det bara för att dom inte har någon födelsedag eller är kanelbullens dag någon form av födelsedag?? Fasiken va jobbigt det skulle vara om varje sak hade en egen dag.
Musmattans dag, skons dag, vägbulans dag... Ajajaj, mycket att hålla reda på! Jag har ett ganska bra förslag, vi kan införskaffa en Cecilia Arnbloms dag, förutom min födelsedagen då. Mm, det tycker jag faktiskt.

Hej då!!

Dif-Frölunda

Hej och hö! Nu är jag hemma från matchen igen, och vilken match det var. Härliga Djurgården vann med 6-0 och stackars Frölunda hade inte en chans. Målvakten var som en mur, de fick chans efter chans och skott efter skott men pucken ville verkligen inte in.

 Åh, en sådan härlig dag, Djurgår´n vann, Djurgår´n vann.
Åh, en sådan härlig dag, Djurgår´n vann, Djurgår´n vann.
Djurgår´n e det bästa laget, spöar hammarby och gnaget.
Åh en sådan härlig DAAAAAG.
Gamla fina Djurgår´n vann!"

Gamla fina Djurgår´n vann!

Imorgon blir det gymmet klockan 11 för muskel-pass och efter det får vi se vad som händer. Meningen var väl att jag och syrran skulle besöka farmor men jag vet inte om hon är ledig eller inte... Hmm!
På kvällen bär det iaf av mot Linn och sen utgång för första gången på sjukt länge (för min del iaf). Jag hoppas på en toppenkväll men det är inget jag är orolig över för det kan inte bli annat med mina kikkor. Gissela är ju med nu dessutom. Massa mys!
Resten av helgen är helt oplanerad så hoppas på lite skoj, kanske ska kolla vad Sandra har för sig, hon kanske t.o.m vill hänga med ut imorgon!

Nu är det snart sängdags. Trött Sören!
Keep it real!

Change of plans

Jaha, skit i träning och Heroes. Det blev hockey istället! Dif-Frölunda ikväll med pappsen.
Jag vet inte varför men jag kan liksom inte säga nej till att få en liten glimt av hockey pojkar, mums! Borde kanske inte under dessa "svåra tider" men wtf!

Have a nice evening!  Fredag imorgon...

Television

Usch och fy, tänkte att jag skulle få sova ut idag om jag inte fick något jobb men telefonen väckte mig med "just keep swimming, just keep swimming..." imorse och det var ett jobb så jag sprang upp och skulle ringa men det var redan tillsatt. Attans! Upp tidigt helt i onödan. Nå ja, jag kunde inte gå och lägga mig heller för städaren hade kommit så jag satte på mig mjukisdressen och kilade runt hela tiden för att inte vara ivägen.

Efter att städare gått och jag äntligen fått lite mat i magen åkte jag iväg en halvtimme och hade lite Cissi-time. Galet skönt var det och nu efter en snabbdusch var jag på promis med doggy. Idag har jag kollat en hel del på tv, Våra Bästa År är ju det man alltid ser när man är hemma, lite Jerry Springer blev det också.
Klockan 20:00 ikväll är det ett muskelpass sedan trampa hem gärnet för att inte missa för mycket av Heroes.

våra bästa årJerry Springer

Ztv och Mtv går varma hemma när jag inte har nåt att göra och jag fick höra ännu en ny favolåt. Hörde den första gången hemma när Linda hade maskerad men visste inte vad den hette men nu babes vet jag. Det är Yves Larock med låten Rise up! Gah, vill bara dansa dansa dansa.
Hörde Boten Anna idag också och fick lite galna flashbacks. Sjukt nice!!

Nej nu är det nog med skitsnack. Måste ta tag i resten av mitt rum nu!
Tjenixen!

Fuck me sideways!



Ni får komma och sova i min säng any time!
Haha, pallar inte det här så mycket längre -snart kan det gå illa! ;)

image1018

My favourite song!


Grinigt värre!

Idag är jag trött och grinig. Jag kollade klart på Transformers igår som var helt galet grym och då blev det lite sent. Jag vill förresten ha en egen Autobot, helst en rosa som kan bli en hummer och ska heta Pinkie Pie! Mm, perfekt!


Det har varit ganska lugnt idag på jobbet, jag var helt slut men det märkte jag inte fören jag slappnade av lite i bilen på väg hem från Kista när pappa började tjata på mig om att jag ska börja plugga med saker som han tycker jag ska göra. Jag vill plugga lite turism eller liknande men samtidigt vill jag göra något där det händer saker hela tiden. Som toppen på allt som jag vill plugga så är jag GALET skoltrött fortfarande. Men jag vet inte, helst av allt vill jag plugga någonstans där det helt enkelt inte är Sverige men jag antar att jag får vänta med dom planerna eftersom pappsen är pesso och jag har väl kanske inte riktigt råd med det. Drömma kan man ju alltid!

Från det ena till det andra, Olson opererade knät imorse och jag hoppas det gick bra. Han fick ju tydligen åka hem igen så förhoppningsvis bådar det på gott.
Imorgon jobbar jag inte så jag ska nog gymma och sola lite tror jag, på Fredag ska jag kanske hem till Linn som ska ha kalas för att Linda kommer hem till oss en lite stund. Massor med skoj att träffa gänget igen och Lisa kommer hem från New York imorgon bitti. Det kan inte bli så mycket bättre tycker jag...

Wrooom!

Living dead

Shiet, va trött jag har varit på jobbet idag. Jag är glad att jag slutade tidigare idag än igår. Som grädden på moset skulle ju alla barnen vara lite extra jobbiga också...

Jag överlevde iaf och när jag kom hem bokade jag pilates som är lite lugnare form av träning vilket passade bra eftersom jag var så trött. Jag begav mig ganska snart efter hemifrån och hade planerat in solarieöarna också men det sket sig p.g.a parkeringsbrist.
Hemma har jag snackat lite med Sandra och försökt planera in något datum för Halloween-festen, jag kommer inte ihåg vad vi kom överens om men den bli iaf av. Hon ratade inte heller min sleep over-fest utan tyckte det var en bra idé så länge alla skötte sig, men det är vi ju kända för att göra. Anyway, efter lite snick snack var det dags för en lång skön dusch, lite mat och sen Desperate Housewives. Jag håller alla tummar för Mike och Susan, dessutom har det börjat hetta till mellan Carlos och Edie. Spänningen stiger i Westeria Lane...
Imorgon börjar jag redan klockan 8 på natten (!?) så direkt efter detta inlägg måste jag nog sova så jag inte är en levande död imorgon. Jag slutar dessutom halv fem och alla vet ju hur mycket den där sista halvtimmen räknas, det känns verkligen som en evighet. Jag biter ihop och ser glad ut, jag får iaf mer än gärna leka på mitt jobb det är inte alla som kan säga det. Hihi!

Nej, sova var det!
Sorry Madde att jag inte ringde men jag ville verkligen inte störa ;).
Kyssar!

Mörrn mörrn!

Off to work in a minute!
Tänkte mest bara önska alla läsare en god morgon och en bra dag!

Jag slutar 16:00 idag och efter det blir det hem för att boka pilates och sen iväg till gymmet!
Adios!

Monday night

Jag har tagit mig en lång och varm dusch vilket gav mig en massa tid till att fundera på lite saker och jag kom fram till en hel del viktiga tankar...

För det första vill jag ha ett badkar typ NUNUNU! Sist jag badade badkar var typ sensommare år 2005 när jag var i Mallis och det räknas typ inte för det badkaret var typ 100*50 cm. Det är helt sjukt litet, visst var det mysigt då men jag vill ha ett stort skönt badkar i mitt hus. Varför ska det vara så svårt att fixa, det har jag väldigt svårt att förstå.

En annan sak jag kom på var att jag bor inte så bra till för att ha fest eftersom typ alla jag känner är från Ekerö och behöver ta sig hem på något sätt. Jag ska därför lägga upp en idé med Sandra att vi nästa gång kanske kan ha en sleepover. Det kan antingen vara skittöntigt eller asnice. Det beror ju på hur man ser på saker och ting och hur man planerar det hela men i mitt huvud är det iaf en av de bästa idéerna jag haft. Sen att jag inte har haft så många jättebra idéer är ju inget vi behöver göra reklam om egentligen men jag gillare iaf!
Tänk lite party på kvällen sen när klockan börjar bli läggdags så tar man fram en massa madrasser och bara lägger sig ner tillsammans och myser till någon bra film eller whatever.
Jag är så galet på, det här måste ordnas. Nu hoppas jag bara att det inte finns något som förstör mina roliga planer.. Men seriöst någon annan måste ju tycka att det här låter lite skojigt och mysigt! Eller är jag bara helt störd?

Aja, anyway så måste jag bara säga att jag mår dåligt för Maddes skull just nu men jag tror att allt kommer ordna sig och det finns ingen chans att jag tillåter någon låsa in dig. Blääh!!

Nu ska jag iaf snart krypa ner och kolla Transformers som jag tjatat om så länge men om jag inte kommer på någonting mer så...
God Natt!

Mondag evening

Nu är jag hemma från en lång dag på ännu ett nytt dagis, denna gång i Abrahemsberg! Jag ska dit imorgon igen dessutom.. sköj!

Nu sitter jag och tokfunderar på om jag ska träna nu eller vänta tills imorgon, jag har så jävla dåligt samvete men jag är så fruktansvärt trött. Blä, ännu ett av dagen I-landsproblem. I hate them!
Nu fick jag typ skriv-damp också, har ingen aning om vad jag ska berätta. Finns typ nada...

Jo förresten om det är någon som kan spela divex-dvd:er eller vad det heter så kan ni ju kontakta mig. Har en transformer-dvd som bara ligger här och väntar på att bli uppspelad. Vill ju verkligen se den alltså!

-"Men börja grina då!" , som Valky skulle sagt!
Kramis!

Update 18:53

Mm, mätt i magen är jag nu. Satte mig framför tv:n och märker att det ligger två filmer på bordet. En av dom var Transformers, yeees! The movie of the evening!
Ni slipper helt enkelt se på film med mig, jag ska nog se den med Birro ikväll innan jag går och sover. Tss!

Grattis på födelsedagen Emilia, hoppas du har det bäst vart i världen du än är!

Hej svejs!

Monday morning

Godmorgon godmorgon!!
Ringdes in på jobb för ett tag sen så idag jobbar jag 9-16, GAH! Tänk pengar, tänk pengar, tänk pengar...

Jag har fått ett nytt uppdrag också så jag tänkte smälla av det innan jag drar. Det är Johanna igen som utmanat mig att denna gång berätta tre bra samt dåliga saker om mig själv. Det är verkligen lättare sagt än gjort men jag ska försöka.
Bra Cissi!
Jag är oftast snäll mot mina nära
♥ Bjuder mycket på mig själv
♥ Får folk att skratta, om inte med mig så åt mig!

Dåliga Cissi!
♣ Har väldigt svårt att säga ordet som är motsatsen till ja
♣ Har alldeles för många s.k. blonde moments
♣ Är väldigt mycket av en "drama queen"!

There you have it! Nu är det er tur... Do it!
Ha en bra dag.

RSS 2.0